Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Κοτούλα...κό...κό...κό!!για περισσότερες λεπτομερείς οτι θελεις σε προσωπικο μήνυμα διοτι θα μας πρήζουν
Ολα...open!!
Κανείς δέν θά σέ πρήξει!!
Κοτούλα...κό...κό...κό!!για περισσότερες λεπτομερείς οτι θελεις σε προσωπικο μήνυμα διοτι θα μας πρήζουν
Κάτσε και γράφε ρομαντισμούς, ρε παπάρα. Σου έδειξε ενδιαφέρον η κοπέλα κι εσύ αδιαφόρησες. Πάει να κανονίσει ποτό με το Zapata κι έπεσε σε άλλον μπουμπούνα. Και τώρα εμφανίστηκες κι άρχισες πάλι τις παπαριές. Και πολύ σας πέφτει.Φαντάζομαι εμένα και την Μαγκυ αγκαλιά στο κρεβάτι μετά από βόλτα με τσίτα τεντωμένα τα σεντόνια. Από πάνω εμείς. Να πηγαίνει για μπάνιο να χαλαρώσει και εγώ να σκάω μύτη ντυμένος αλλά έτοιμος για φιλιά. Όχι με γλώσσα αλλά αναγνωριστικά. Κι όταν δεν το περιμένει,
να την παίρνω αγκαλιά και να την αφήνω απαλά σαν στέμμα στον καναπέ. Εκεί που θα βάζω την χνουδωτή πετσέτα στα δακτυλάκια των ποδιών της για να τραβήξω ότι υγρασία απέμεινε από την θερμή ατμόσφαιρα. Το χαμόγελο της η χαρά μου.
Ποιο ξέρει για μετά εμείς
και τα σεντόνια;
Είχες λίγες μέρες να με παραθέσεις. Μολις είδες ότι έγινα απειλητικός στις πενταροδεκάρες σας, ήρθες να μου κανεις τάκλιν. Το να βάζεις δίπλα στον εγκεφαλικά νεκρό το τρανταχτό νικ μου, αποτελεί προσβολή.Κάτσε και γράφε ρομαντισμούς, ρε παπάρα. Σου έδειξε ενδιαφέρον η κοπέλα κι εσύ αδιαφόρησες. Πάει να κανονίσει ποτό με το Zapata κι έπεσε σε άλλον μπουμπούνα. Και τώρα εμφανίστηκες κι άρχισες πάλι τις παπαριές. Και πολύ σας πέφτει.
θα τον στραπονιασεις τον παπια τελικα? η το κρατας για επομενο επεισοδιο?
ρε μη το χαλας.... ασε να τον γλεντησει και αλλο!!!Κάτσε και γράφε ρομαντισμούς, ρε παπάρα. Σου έδειξε ενδιαφέρον η κοπέλα κι εσύ αδιαφόρησες. Πάει να κανονίσει ποτό με το Zapata κι έπεσε σε άλλον μπουμπούνα. Και τώρα εμφανίστηκες κι άρχισες πάλι τις παπαριές. Και πολύ σας πέφτει.
Καλή σου νύχτα μωρό μου. Προσπαθούν να μειώσουνΠαω να κολλήσω κατι μπρίκια και έρχομαι ,,,
καλο βραδυ παπι μου ,,,και που εισαι δεν ξερω για ποσο θα εισαι γυμνος αλλα κλεισε κουρτινα το πρωι θα μας χαλασει ο ηλιος το χουζουρι
Αύριο ο άλλος θα γίνει τούρμπο, όταν συνειδητοποιήσει ότι έχασε την ευκαιρία. Εσύ θα συνεχίσεις να γελάς σαν να μην τρέχει τίποτα, λόγω φαρμακευτικής αγωγής.Είχες λίγες μέρες να με παραθέσεις. Μολις είδες ότι έγινα απειλητικός στις πενταροδεκάρες σας, ήρθες να μου κανεις τάκλιν. Το να βάζεις δίπλα στον εγκεφαλικά νεκρό το τρανταχτό νικ μου, αποτελεί προσβολή.
Αυτοί ξεμωραίνονται για άλλους λόγους απο ένα σημείο και μετά. Φτάνουν στα 70, βλέπουν πόσο στερημένη ζωή είχαν σε άλλους τομείς, γιατί έκαναν λεφτά, αλλά δεν εζησαν τίποτε πέρα απο δουλειά και στο τέλος πάνε και βρίσκουν κανένα πουταναριό και άντε γειά. Μην παρεξηγηθώ. Δεν είπα ότι δεν γαμουσαν, αλλά δεν ειχαν ποτέ χρόνο για κάτι πιο βαθυ, οπότε τους την έπεσε η Χ τύπισσα, πούλησε και παπάτζα και τέζα ο μπάρμπας.Μιλάς για κοινούς πλούσιους. Μεγιστάνες και ολιγάρχες, βλέπουμε να παντρεύονται ξεβράκωτες μικροαστές μουνάρες ... και να τους τρώνε περιουσίες ....
κανενα κορμο μη του βαλει σαν το λιλα και του μεινει καμια ακιδα στο κωλαντερο μονο!Κοιτα οταν ξυπνήσεις να δεις αν σου βγάλει το στραπον
Χαχαχαχαχα
απο τον τροπο που γραφει σε μια που δε ξερει καν ο τυπος φαινεται απελπισμενος καληνυχτακιας...Εχουμε 2 αγαπουλιδες στο θρεντ τον παπια και τον κακογερο οι οποίοι σφάζονται για μια μαγκι που δεν ξερουμε αν οντως ειναι γυναικα.
Εγω περα απο το παιχνίδι που εστεισα με τη μαγκι η οποία αρνηθηκε να βρεθουμε για ποτο,έδειξα πως φέρονται οι γυναίκες και γιατι τις λενε ελλεινιδες.
Επισης φανηκε η αγαπουλιαση της παπιας με τριαντάφυλλα φιλια και μισοφεγγαρα,αν αυτος σας κανει για καμακας οπως λεει ψυχρος εκτελεστής και δεν υπολογιζει τις γυναίκες τοτε εγω ειμαι αστροναύτης.Ακομα και εδω να μπει μια γυναίκα η υποτιθέμενη γυναικα πεφτουν κάποιοι με τα μούτρα.
Κατάντια και ξεφτιλα
Για μένα εδώ δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα ιντερνετικό καφενείο. Δεν ενδιαφέρομαι για γνωριμία με κανένα μέλος, ούτε για έξοδο για φαγοπότι (επειδή ειπώθηκε κι αυτό), ούτε για τίποτε άλλο. Γυναίκες βρίσκω όποτε θέλω κι αυτή τη στιγμή είμαι καλυμμένος. Έχετε το πεδίο ελεύθερο κι εσύ κι ο Πάπιας.Εχουμε 2 αγαπουλιδες στο θρεντ τον παπια και τον κακογερο οι οποίοι σφάζονται για μια μαγκι που δεν ξερουμε αν οντως ειναι γυναικα.
Εδώ είναι το καφενείο μου, λέμε, και πολλές φορές δουλεύω παράλληλα στον υπολογιστή. Στα γαλλικά λιβάδια βρήκα μία βοσκοπούλα, έχεις χάσει επεισόδια. Τι άλλο να κάνω, γέρος άνθρωπος, δεν μπορώ να γυρίζω συνέχεια έξω.Δεν σε ενδιαφέρει αλλα ολη μερα εδω μεσα τσαμπουνας,δεν εχεις εξω ζωη μου φαίνεται εκει στα γαλλικα λιβαδια και στη Γαλλία οποιος δεν μπορεί να βρει εκει γκομενα δεν θα βρει πουθενά.
Θυμάμαι στη Μασσαλία ειχα παει για δυο μερες και τσεπωσα μια ντοπια 27 ετων
καλα για να μάθετε πρωτα τι ειναι αφεντρα που έχετε φαει το δουλεμα του αιωναΗ Αφέντρα Magi...θά τούς πηγαίνει γαμιώντας!!
Αλλά γιά νά είναι Αφέντρα...σημαίνει ότι οι άλλοι...θά είναι καί καλά...δούλοι!!
Αρα τά γουστάρουν αυτά...οι ανωμαλέτες οι δούλοι!!
Ανατρίχιασα!!
κόψε λασπη ζαπατα ...και το νουσου γιατι αμα ψάξεις για εμενα τις δουλειες μου τις καθαριζω μονη μου..Κοιτα οταν ξυπνήσεις να δεις αν σου βγάλει το στραπον
Χαχαχαχαχα
Ζηλεύεις την άνεσή μου σε όλα και σε εξοργίζει που γελάω με τα χάλια σας. Για αυτό και κουβαλιέσαι.Αύριο ο άλλος θα γίνει τούρμπο, όταν συνειδητοποιήσει ότι έχασε την ευκαιρία. Εσύ θα συνεχίσεις να γελάς σαν να μην τρέχει τίποτα, λόγω φαρμακευτικής αγωγής.
Εγώ πάντως περιμένω να κανονιστεί ραντεβού θανάτου μεταξύ Magi και Zapataκόψε λασπη ζαπατα ...και το νουσου γιατι αμα ψάξεις για εμενα τις δουλειες μου τις καθαριζω μονη μου..
Πήγαινε στην Ερμού να φας τις χυλόπιτές σου να έρθεις στα ίσια σου.Σήμερα έχω ρεπό