Κάτσε και γράφε ρομαντισμούς, ρε παπάρα. Σου έδειξε ενδιαφέρον η κοπέλα κι εσύ αδιαφόρησες. Πάει να κανονίσει ποτό με το Zapata κι έπεσε σε άλλον μπουμπούνα. Και τώρα εμφανίστηκες κι άρχισες πάλι τις παπαριές. Και πολύ σας πέφτει.Φαντάζομαι εμένα και την Μαγκυ αγκαλιά στο κρεβάτι μετά από βόλτα με τσίτα τεντωμένα τα σεντόνια. Από πάνω εμείς. Να πηγαίνει για μπάνιο να χαλαρώσει και εγώ να σκάω μύτη ντυμένος αλλά έτοιμος για φιλιά. Όχι με γλώσσα αλλά αναγνωριστικά. Κι όταν δεν το περιμένει,
να την παίρνω αγκαλιά και να την αφήνω απαλά σαν στέμμα στον καναπέ. Εκεί που θα βάζω την χνουδωτή πετσέτα στα δακτυλάκια των ποδιών της για να τραβήξω ότι υγρασία απέμεινε από την θερμή ατμόσφαιρα. Το χαμόγελο της η χαρά μου.
Ποιο ξέρει για μετά εμείς
και τα σεντόνια;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 191K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Είχες λίγες μέρες να με παραθέσεις. Μολις είδες ότι έγινα απειλητικός στις πενταροδεκάρες σας, ήρθες να μου κανεις τάκλιν. Το να βάζεις δίπλα στον εγκεφαλικά νεκρό το τρανταχτό νικ μου, αποτελεί προσβολή.Κάτσε και γράφε ρομαντισμούς, ρε παπάρα. Σου έδειξε ενδιαφέρον η κοπέλα κι εσύ αδιαφόρησες. Πάει να κανονίσει ποτό με το Zapata κι έπεσε σε άλλον μπουμπούνα. Και τώρα εμφανίστηκες κι άρχισες πάλι τις παπαριές. Και πολύ σας πέφτει.
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 6
- Like
- 3.223
- Πόντοι
- 736
θα τον στραπονιασεις τον παπια τελικα? η το κρατας για επομενο επεισοδιο?
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
tsigkoleletos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 19
- Like
- 2.399
- Πόντοι
- 1.206
ρε μη το χαλας.... ασε να τον γλεντησει και αλλο!!!Κάτσε και γράφε ρομαντισμούς, ρε παπάρα. Σου έδειξε ενδιαφέρον η κοπέλα κι εσύ αδιαφόρησες. Πάει να κανονίσει ποτό με το Zapata κι έπεσε σε άλλον μπουμπούνα. Και τώρα εμφανίστηκες κι άρχισες πάλι τις παπαριές. Και πολύ σας πέφτει.
ασε που συμφωνα με αυτα που λεει καταλαβαινεις οτι μονο φουλ ανασφαλεις γκομενες παιζει να εχει ριξει ποτε του...
τετοιες κριπιες οταν λες σε ανθρωπο που ουτε σε ξερει ουτε σε εχει δει ειναι τερμα κριντζ...
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Καλή σου νύχτα μωρό μου. Προσπαθούν να μειώσουνΠαω να κολλήσω κατι μπρίκια και έρχομαι ,,,
καλο βραδυ παπι μου ,,,και που εισαι δεν ξερω για ποσο θα εισαι γυμνος αλλα κλεισε κουρτινα το πρωι θα μας χαλασει ο ηλιος το χουζουρι
την ευτυχία μας κάποιοι πουθενάδες. Έχουν εθιστεί στα βιάγκρα και δεν δέχονται την φυσιολογική στύση δια της καύλας. Ο ένας ζηλεύει και ο άλλος ενώ σε λέει κλώνο μου τώρα δηλώνει ότι δεν έχουμε ξαναειδωθεί. Ολα αυτά που γράφω θα πάνε να τα πουν αύριο όπου βρουν αλλά δεν έχουν το στυλ να τα πουν. Δεν το έχουν....
Αύριο ο άλλος θα γίνει τούρμπο, όταν συνειδητοποιήσει ότι έχασε την ευκαιρία. Εσύ θα συνεχίσεις να γελάς σαν να μην τρέχει τίποτα, λόγω φαρμακευτικής αγωγής.Είχες λίγες μέρες να με παραθέσεις. Μολις είδες ότι έγινα απειλητικός στις πενταροδεκάρες σας, ήρθες να μου κανεις τάκλιν. Το να βάζεις δίπλα στον εγκεφαλικά νεκρό το τρανταχτό νικ μου, αποτελεί προσβολή.
iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.260
- Πόντοι
- 7.865
Αυτοί ξεμωραίνονται για άλλους λόγους απο ένα σημείο και μετά. Φτάνουν στα 70, βλέπουν πόσο στερημένη ζωή είχαν σε άλλους τομείς, γιατί έκαναν λεφτά, αλλά δεν εζησαν τίποτε πέρα απο δουλειά και στο τέλος πάνε και βρίσκουν κανένα πουταναριό και άντε γειά. Μην παρεξηγηθώ. Δεν είπα ότι δεν γαμουσαν, αλλά δεν ειχαν ποτέ χρόνο για κάτι πιο βαθυ, οπότε τους την έπεσε η Χ τύπισσα, πούλησε και παπάτζα και τέζα ο μπάρμπας.Μιλάς για κοινούς πλούσιους. Μεγιστάνες και ολιγάρχες, βλέπουμε να παντρεύονται ξεβράκωτες μικροαστές μουνάρες ... και να τους τρώνε περιουσίες ....
tsigkoleletos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 19
- Like
- 2.399
- Πόντοι
- 1.206
κανενα κορμο μη του βαλει σαν το λιλα και του μεινει καμια ακιδα στο κωλαντερο μονο!Κοιτα οταν ξυπνήσεις να δεις αν σου βγάλει το στραπον
Χαχαχαχαχα
tsigkoleletos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 19
- Like
- 2.399
- Πόντοι
- 1.206
απο τον τροπο που γραφει σε μια που δε ξερει καν ο τυπος φαινεται απελπισμενος καληνυχτακιας...Εχουμε 2 αγαπουλιδες στο θρεντ τον παπια και τον κακογερο οι οποίοι σφάζονται για μια μαγκι που δεν ξερουμε αν οντως ειναι γυναικα.
Εγω περα απο το παιχνίδι που εστεισα με τη μαγκι η οποία αρνηθηκε να βρεθουμε για ποτο,έδειξα πως φέρονται οι γυναίκες και γιατι τις λενε ελλεινιδες.
Επισης φανηκε η αγαπουλιαση της παπιας με τριαντάφυλλα φιλια και μισοφεγγαρα,αν αυτος σας κανει για καμακας οπως λεει ψυχρος εκτελεστής και δεν υπολογιζει τις γυναίκες τοτε εγω ειμαι αστροναύτης.Ακομα και εδω να μπει μια γυναίκα η υποτιθέμενη γυναικα πεφτουν κάποιοι με τα μούτρα.
Κατάντια και ξεφτιλα
στην τελικη θα τα εγραφε στο ινμποξ. αλλα ο ψυχασθενης το διαφημιζει κιολας γιατι "θελει αναγνωριση"
η μαγκι παιζει την ακεραιοτητα της κορωνα γραμματα αν βρεθουν και δεν παει συμφωνα με τα νερα του! ουτε το 100 θα προλαβει να παρει!
βεβαια μπορει να τον αιφνιδιασει και να του πει παμε να στο κρεβατι και ο αλλος να μη ξερει πως να το χειριστει! ουτε κουκου θα του κανει απο το πατατρακ οτι οντως θα του κατσει γκομενα!
Για μένα εδώ δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα ιντερνετικό καφενείο. Δεν ενδιαφέρομαι για γνωριμία με κανένα μέλος, ούτε για έξοδο για φαγοπότι (επειδή ειπώθηκε κι αυτό), ούτε για τίποτε άλλο. Γυναίκες βρίσκω όποτε θέλω κι αυτή τη στιγμή είμαι καλυμμένος. Έχετε το πεδίο ελεύθερο κι εσύ κι ο Πάπιας.Εχουμε 2 αγαπουλιδες στο θρεντ τον παπια και τον κακογερο οι οποίοι σφάζονται για μια μαγκι που δεν ξερουμε αν οντως ειναι γυναικα.
Εδώ είναι το καφενείο μου, λέμε, και πολλές φορές δουλεύω παράλληλα στον υπολογιστή. Στα γαλλικά λιβάδια βρήκα μία βοσκοπούλα, έχεις χάσει επεισόδια. Τι άλλο να κάνω, γέρος άνθρωπος, δεν μπορώ να γυρίζω συνέχεια έξω.Δεν σε ενδιαφέρει αλλα ολη μερα εδω μεσα τσαμπουνας,δεν εχεις εξω ζωη μου φαίνεται εκει στα γαλλικα λιβαδια και στη Γαλλία οποιος δεν μπορεί να βρει εκει γκομενα δεν θα βρει πουθενά.
Θυμάμαι στη Μασσαλία ειχα παει για δυο μερες και τσεπωσα μια ντοπια 27 ετων
Να και η βοσκοπούλα:
Τελευταία τροποποίηση:
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 6
- Like
- 3.223
- Πόντοι
- 736
καλα για να μάθετε πρωτα τι ειναι αφεντρα που έχετε φαει το δουλεμα του αιωναΗ Αφέντρα Magi...θά τούς πηγαίνει γαμιώντας!!
Αλλά γιά νά είναι Αφέντρα...σημαίνει ότι οι άλλοι...θά είναι καί καλά...δούλοι!!
Αρα τά γουστάρουν αυτά...οι ανωμαλέτες οι δούλοι!!
Ανατρίχιασα!!
Εγω ειμαι ακριβως το ιδιο εδω και δεκα χρονια και αν κανεις ησυχια θα ακουσεις πως βαρανε τα αρχιδια τους στο πατωμα απο το τσουξιμο..Ζω την καθε μου μερα ελευθερη πραγμα που και στο λεξικο να το ψαξεις δεν θα καταλαβεις...Ας ηρεμησουμε με το θεμα αφεντρα και ας παραμεινουμε στον πολιτισμο....τωρα αν το ζορι ειναι οτι κανω οτι θελω ειπαμε ετσι θα παει...και να μην ξυνεστε και πολυ γιατι η ζωη δεν ειναι μεχρι εκει που φτανει το μυαλο του καθε ενός....αν θελεις να ανατριχιασεις ΕΓΩ μπορω να σε κανω ...και δεν ειμαι κοτα οπως ειπες απλα δεν εχω καμια σχεση με τα μεροκαματα και ουτε εχω αναγκη απο κολωγερους που χωρις τον φουσκοτο ειναι μια φαπα...και κλεινει εδω το θεμα ..οποιος θελει ντραβαλα ειμαι κορυφη..
Επειδή λοιπον γαμαω δέρνω τι νομιζεται οτι μπορω να ανεχτω πουτσακια που φοβουνται να φλερταρουν η θα μασήσω απο τις μαλακιτσες?
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 6
- Like
- 3.223
- Πόντοι
- 736
κόψε λασπη ζαπατα ...και το νουσου γιατι αμα ψάξεις για εμενα τις δουλειες μου τις καθαριζω μονη μου..Κοιτα οταν ξυπνήσεις να δεις αν σου βγάλει το στραπον
Χαχαχαχαχα
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Ζηλεύεις την άνεσή μου σε όλα και σε εξοργίζει που γελάω με τα χάλια σας. Για αυτό και κουβαλιέσαι.Αύριο ο άλλος θα γίνει τούρμπο, όταν συνειδητοποιήσει ότι έχασε την ευκαιρία. Εσύ θα συνεχίσεις να γελάς σαν να μην τρέχει τίποτα, λόγω φαρμακευτικής αγωγής.
Μην βγάζεις τον εαυτό σου έξω από όσους αποδόμησα διότι εκτός ότι είσαι ταυτόχρονα πορωμένος πουτανάκιας και σοσιαλούλης, άρα ανολοκλήρωτος γαμιάς και δειλός μαζί μιλούσες και με πληθυντικό όπως θυμάσαι. Ο μόνος ανεξάρτητος εδώ μέσα είμαι εγώ. Σήμερα έχω ρεπό και δεν θα σας έχω να μου πιπιλάτε τις μπάλες. Πάω να ρίξω απαξιωτικό ποστ στα γρήγορα και να κάνω beauté.
Cantfindname
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 1.554
- Πόντοι
- 206
Εγώ πάντως περιμένω να κανονιστεί ραντεβού θανάτου μεταξύ Magi και Zapataκόψε λασπη ζαπατα ...και το νουσου γιατι αμα ψάξεις για εμενα τις δουλειες μου τις καθαριζω μονη μου..
Πήγαινε στην Ερμού να φας τις χυλόπιτές σου να έρθεις στα ίσια σου.Σήμερα έχω ρεπό
tsigkoleletos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 19
- Like
- 2.399
- Πόντοι
- 1.206
γιατι δεν εισαι στo fetlife τοτε και ψαρευεις παπιες στο μπου?καλα για να μάθετε πρωτα τι ειναι αφεντρα που έχετε φαει το δουλεμα του αιωνα
Εγω ειμαι ακριβως το ιδιο εδω και δεκα χρονια και αν κανεις ησυχια θα ακουσεις πως βαρανε τα αρχιδια τους στο πατωμα απο το τσουξιμο..Ζω την καθε μου μερα ελευθερη πραγμα που και στο λεξικο να το ψαξεις δεν θα καταλαβεις...Ας ηρεμησουμε με το θεμα αφεντρα και ας παραμεινουμε στον πολιτισμο....τωρα αν το ζορι ειναι οτι κανω οτι θελω ειπαμε ετσι θα παει...και να μην ξυνεστε και πολυ γιατι η ζωη δεν ειναι μεχρι εκει που φτανει το μυαλο του καθε ενός....αν θελεις να ανατριχιασεις ΕΓΩ μπορω να σε κανω ...και δεν ειμαι κοτα οπως ειπες απλα δεν εχω καμια σχεση με τα μεροκαματα και ουτε εχω αναγκη απο κολωγερους που χωρις τον φουσκοτο ειναι μια φαπα...και κλεινει εδω το θεμα ..οποιος θελει ντραβαλα ειμαι κορυφη..
Επειδή λοιπον γαμαω δέρνω τι νομιζεται οτι μπορω να ανεχτω πουτσακια που φοβουνται να φλερταρουν η θα μασήσω απο τις μαλακιτσες?