Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
18
Like
2.100
Πόντοι
1.206
Να παρακαλάτε τότε χρόνια τύπε.
Και στο μεταξύ μαλακία και ... κατσίκες ....
ποιος ειπε να παρακαλας τυπε?

ποτε δεν επεδιωξα τιποτα στο πρωτο ραντεβου πλην να κανω και εγω σκρινινγκ χαρακτηρα...

αμα ηθελα να γαμησω στο πρωτο ραντεβου δε χρειαζεται πρωτο ραντεβου. παιρνεις τηλεφωνο ενα κολγκερλ και τελειωσε

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.438
Πόντοι
3.656
ποιος ειπε να παρακαλας τυπε?

ποτε δεν επεδιωξα τιποτα στο πρωτο ραντεβου πλην να κανω και εγω σκρινινγκ χαρακτηρα...

αμα ηθελα να γαμησω στο πρωτο ραντεβου δε χρειαζεται πρωτο ραντεβου. παιρνεις τηλεφωνο ενα κολγκερλ και τελειωσε

Και πρώτο ραντεβού τύπε που πάτε ;
Πες μου για ... φαγητό ....

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
αγαπητο bou βαλε και ενα εικονίδιο που να ραβει τη σουφρα
Άσε το μπου και δες τα διαρκή χαστούκια που τους ρίχνω. Έχουν χάσει το φως τους. Δεν μπορούν να απαντήσουν διότι πολύ απλά δεν υπάρχει απάντηση.

:2funny:

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
18
Like
2.100
Πόντοι
1.206
Ξεχνάς ότι μιλάς σε μπουρδελάκηδες, που δεν αφήνουν λεπτό χαμένο...
Και ξεκινάνε από το πρώτο λεπτό.
Άδικα προσπαθείς να τους πείσεις.
Προσωπικά μου έχει τύχει γυναίκα, με την οποία έγινε από το πρώτο ραντεβού, ΑΛΛΑ είχε προηγηθεί προεργασία μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας και μηνυμάτων για 10 ημέρες. Στην ουσία ήταν έτοιμη ήδη, το είχε δουλέψει στο μυαλό της και περίμενε την κίνηση στο ραντεβού.
προφανως και μου εχει τυχει αλλα με δικη της επιδιωξη. ισως επειδη δεν ηθελε να χασει την ευκαιρια ( η ισως θεωρησε οτι θα πεταξει το πουλακι ) και το εκανε για αυτοεπιβεβαιωση...

δευτερη φορα δεν ειχε ομως!!! το εκοψα εγω εκει...

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
18
Like
2.100
Πόντοι
1.206
Και πρώτο ραντεβού τύπε που πάτε ;
Πες μου για ... φαγητό ....
συμβουλες θες τυπε?

σε safe προσβασιμο μερος για να μην νιωθει αβολα... γενικα ρωταω αν εχει να προτεινει καποιο μαγαζι ωστε να καταλαβω και εγω τι εξοδο σκεφτεται...

τωρα αν θα ειναι καφες φαγητο η ποτο εξαρταται απο την ωρα και τη διαθεση...

φαγητο δεν πολυπροτιμω ειναι η αληθεια...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.968
Πόντοι
3.656
Δάσκαλε, μίλα ξεκάθαρα.
Θες μουνάρα διότι σου αρέσει βάση γούστου. Δεκτό. Στο γαμήσι όμως θα μετρήσει στο έπακρο αν σε θέλει η γκόμενα η όχι διότι χωρίς εκατέρωθεν ποιοτική παροχή δεν υπάρχει γαμήσι. Άρα...μόνο με την εμφάνιση δεν θα καλυφθείς.

Κοίτα,αν μιλάμε για μουνάρα,εγώ καλύπτομαι...κι ας μη συμμετέχει

Και μονο που θα τη βλέπω γυμνή στο κρεβάτι μου...θα της τον χώνω...θα την πιάνω...θα τη φιλάω...θα τη μυρίζω...μου φτάνει.

Φυσικά,δε μιλάμε για το limit up που κάνουν οι μετοχές σου ως άντρας...όταν σε βλέπουν έξω με μουνάρα.Και να χωρίσεις,σαν πρώην μιας τέτοιας...έχεις εξασφαλίσει γαμήσι εφ'όρου ζωής.

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.438
Πόντοι
3.656
φαγητο δεν πολυπροτιμω ειναι η αληθεια...
Πας για φαγητό με γκόμενες που δεν έχεις γαμήσει ; ή όχι;
Ερώτηση ήταν .

Για μένα φαγητό ... και θεάματα .... είναι τρελή ήττα, αν δεν έχει παίξει πήδημα. .

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.893
Πόντοι
736

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
18
Like
2.100
Πόντοι
1.206
Πας για φαγητό με γκόμενες που δεν έχεις γαμήσει ; ή όχι;
Ερώτηση ήταν .

Για μένα φαγητό ... και θεάματα .... είναι τρελή ήττα, αν δεν έχει παίξει πήδημα. .
πας ναι. αλλα οπως ειπα για σκριν...

δε πας σαν βλακας να κερασεις μισο μηνιατικο σε σουσι, επειδη στο μυαλο σου πιστευεις οτι θα σου κατσει!

θεαματα πως το εννοεις?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όπως αναμενόταν...

βγήκε ένας άγνωστος Σαμπ ζίρο να πει ότι του φτάνει μόνο η άλλη να είναι μουνάρα. Ένας λοιπόν όπως και ίσως κάποιοι άλλοι αλλά σε μια υπόθεση εργασίας. Δηλαδή λέει κάτι αερίτζιδικα. Δεν έχει καν γκόμενα. :confused:Δηλώνει απλά το γούστο του πιθανόν κι από απωθημένο Στην περίπτωση Αριαδνάκι στην υποτιθέμενη κορυφαία κατηγορία αγοραίου σεξ (CG) που ως γεγονός έχουν πάει πολλοί μαζί της, δηλώνουν οι ίδιοι ότι κοιμάται στα ραντεβού κτλ :2funny: άρα δεν τους φτάνει η όποια εμφάνιση και αντιμετωπίζουν πρόβλημα αλλά παρακαλάνε κιόλας.
Γάμα τους Αριαδνάκι. Γάμα τους λέμε!!! :rockon::rockon::rockon:
Όλα αυτά σε έναν μικρόκοσμο που πολλοί πελάτες σε όλες τις κατηγορίες γκρινιάζουν. Γιατί γκρινιάζουν όλοι όσοι γνωρίζουμε και λαμβάνουμε υπόψη ;;; :confused:αυτούς θα υπολογίσουμε εδώ!
Επιπροσθέτως...όλοι όσοι γνωρίζουμε στην ζωή μας θέλουν ρεαλιστική και ποιοτική παροχή σε γαμήσι για να περάσουν ωραία. Ειναι αυταπόδεικτη αλήθεια! :rockon:Άρα λοιπόν αν δεν υπάρχει ρεαλιστική και ποιοτική παροχή, το γαμήσι υστερεί.
Και είναι βέβαιο ότι μια επαγγελματίας δεν μπορεί ποτέ να προσφέρει ρεαλιστική και ποιοτική παροχή στον βαθμό που μπορεί μια γκόμενα διότι εργάζεται!!! Μόλις σχολάσει θα πάει στον γκόμενο της (κι αυτή) για να γαμηθούν όποτε γουστάρουν σε ποιοτικό γαμήσι τα πάντα όλα. Κάτι που είναι αλήθεια και γεγονός.

Άλλο λοιπόν η αλήθεια κι άλλο τα γούστα, οι επιθυμίες κτλ.
Και τώρα κάποιοι μπορείτε
να κάνετε γαργάρα για νιοστή φορά!

giphy.gif

Τελευταία τροποποίηση:
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: Magi

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.893
Πόντοι
736
Λοιπον ασε τα αοριστα και πες ποτε θα παμε για ποτο αν δεν κολωνεις.
ακου ζαπατα εδω εγινε ενας χαμος απο τα πληκτρολόγια ,,,,ειμαι αρκετα ευγενικο ατομο ομως οταν στραβωσω δεν ισιώνω με τιποτα και για αυτο δεν ρισκαρω την ηρεμια μου...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.493
Πόντοι
27.261
Όπως αναμενόταν...
βγήκε ένας άγνωστος Σαμπ ζίρο να πει ότι του φτάνει μόνο η άλλη να είναι μουνάρα. Στην περίπτωση Αριαδνάκι στην υποτιθέμενη κορυφαία κατηγορία αγοραίου σεξ (CG)
ακομα περιμενω απαντηση του... :rolleyes:

το αριαδνακι τους γλενταει 24/7 :2funny::2funny::2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.457
Πόντοι
456
Μιας που σε πέτυχα, αν θες κι έχεις εμπειρία από πουτάνες, σχολίασε (θα το δω αργότερα) την χαωτική διαφορά ποιότητας γαμησιού της γκόμενας που λες χωρίς να βάλεις συναίσθημα διότι πολύ απλά δεν υπήρξε συναίσθημα σε λίγες μέρες παρά μόνο έλξη κτλ. :rockon: Όχι τίποτα άλλο αλλά έχω οργώσει όλη την Ελλάδα (υπέρτατος βαθμός δυσκολίας) με τις όποιες επιτυχίες είχα κι έχω, οπότε πως να δεχτώ εγώ ότι θα έρθει μια πουτάνα ΣλαβοΟυκρανόΡωσοΒουλγαρο...και πάει λέγοντας να μου κάνει "πληρωμένη" γαμησάρα; ακόμα κι αν είναι μείγμα θεοτήτων! Το πολύ πολύ να αυγοκόψω. Δηλαδή για τα χοντρά!!! Είναι δηλαδή αυταπόδεικτο! Όσοι
το αρνούνται είναι για εγκλεισμό! :2funny:
Εντάξει, τι να λέω;
Τα αυτονόητα;
Αν θυμάμαι καλά ήταν από τις πρώτες απόψεις σου που διάβασα και πάτησα το like.
Δε θεωρούμαι έμπειρος, το έχω εγκαταλείψει χρόνια γιατί είχα σχέσεις πάντα. Αλλά όποτε πήγαινα, ήταν για να κλείσω το κενό μετά από μία σχέση που χάλαγε. Ειδικά τις πρώτες μέρες που υπάρχει στέρηση και ψυχολογική πτώση. Γαμησάρα δεν κάνεις με τίποτα πάντως.
Ειδικά αν είσαι και εγκεφαλικός τύπος και σκέφτεσαι ότι η τύπισσα παίζει ένα ωραίο θέατρο, σου έρχεται να κλαις.
Χίλιες φορές να έχω ένα 6άρι που να με γουστάρει τέρμα και να τα δίνει όλα στο κρεβάτι, παρά να έχω ένα 8άρι πληρωμένο.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.438
Πόντοι
3.656
:think:

Τύπε...έχεις αρχίσει να έχεις ψευδαισθήσεις...ότι εσύ είσαι διάσημος;
Έχεις αμφιβολίες ότι είναι βαριά ;
Και ότι όπου πάει ... θα του δώσουν το μονόκλινο με τα άσπρα μαξιλάρια στους τοίχους ...
και τις δερμάτινες ζώνες στο κρεβάτι ;

Απευθείας. Με την αξία του. Χωρίς τηλεφώνημα από πολιτικό !

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
:think:

Τύπε...έχεις αρχίσει να έχεις ψευδαισθήσεις...ότι εσύ είσαι διάσημος;
Που έγραψα ότι είμαι διάσημος; εεε, δάσκαλε; :2funny:
κι εγώ άγνωστος είμαι.
Αυτό ήθελες να πεις αλλά επειδή δεν μπόρεσε να απαντήσεις με ουσία, έκανες γαργάρα.

Τον κακομοίρη τον Τέλη.
Τον έκανα πελάτη κι αυτόν.

Είχα το τρίο Στούτζες Τσιγκολελέ, Aνέστη
και Ακροατή.

Τρίο-Στούτζες.jpg

Τώρα έκλεισε το καρέ. Όλα εδώ. Στο νήμα της αλήθειας!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εντάξει, τι να λέω;
Τα αυτονόητα;
Αν θυμάμαι καλά ήταν από τις πρώτες απόψεις σου που διάβασα και πάτησα το like.
Δε θεωρούμαι έμπειρος, το έχω εγκαταλείψει χρόνια γιατί είχα σχέσεις πάντα. Αλλά όποτε πήγαινα, ήταν για να κλείσω το κενό μετά από μία σχέση που χάλαγε. Ειδικά τις πρώτες μέρες που υπάρχει στέρηση και ψυχολογική πτώση. Γαμησάρα δεν κάνεις με τίποτα πάντως.
Ειδικά αν είσαι και εγκεφαλικός τύπος και σκέφτεσαι ότι η τύπισσα παίζει ένα ωραίο θέατρο, σου έρχεται να κλαις.
Χίλιες φορές να έχω ένα 6άρι που να με γουστάρει τέρμα και να τα δίνει όλα στο κρεβάτι, παρά να έχω ένα 8άρι πληρωμένο.
Άρα καλά είχα πει εγώ ότι διαφέρεις άλλων. Δηλαδή ενώ διαφωνούμε σε προσεγγίσεις, γούστα κτλ συμφωνούμε
σε αλήθειες.
Αυτή είναι η ουσία.

:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom