Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.893
- Πόντοι
- 736
αγαπητο bou βαλε και ενα εικονίδιο που να ραβει τη σουφραΕδω κανεις λαθος,καμια φαπα δεν τρώω και ποτε δεν φευγω.
Εσυ τσιριζεις.
αγαπητο bou βαλε και ενα εικονίδιο που να ραβει τη σουφραΕδω κανεις λαθος,καμια φαπα δεν τρώω και ποτε δεν φευγω.
Εσυ τσιριζεις.
ποιος ειπε να παρακαλας τυπε?Να παρακαλάτε τότε χρόνια τύπε.
Και στο μεταξύ μαλακία και ... κατσίκες ....
ποιος ειπε να παρακαλας τυπε?
ποτε δεν επεδιωξα τιποτα στο πρωτο ραντεβου πλην να κανω και εγω σκρινινγκ χαρακτηρα...
αμα ηθελα να γαμησω στο πρωτο ραντεβου δε χρειαζεται πρωτο ραντεβου. παιρνεις τηλεφωνο ενα κολγκερλ και τελειωσε
Άσε το μπου και δες τα διαρκή χαστούκια που τους ρίχνω. Έχουν χάσει το φως τους. Δεν μπορούν να απαντήσουν διότι πολύ απλά δεν υπάρχει απάντηση.αγαπητο bou βαλε και ενα εικονίδιο που να ραβει τη σουφρα
προφανως και μου εχει τυχει αλλα με δικη της επιδιωξη. ισως επειδη δεν ηθελε να χασει την ευκαιρια ( η ισως θεωρησε οτι θα πεταξει το πουλακι ) και το εκανε για αυτοεπιβεβαιωση...Ξεχνάς ότι μιλάς σε μπουρδελάκηδες, που δεν αφήνουν λεπτό χαμένο...
Και ξεκινάνε από το πρώτο λεπτό.
Άδικα προσπαθείς να τους πείσεις.
Προσωπικά μου έχει τύχει γυναίκα, με την οποία έγινε από το πρώτο ραντεβού, ΑΛΛΑ είχε προηγηθεί προεργασία μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας και μηνυμάτων για 10 ημέρες. Στην ουσία ήταν έτοιμη ήδη, το είχε δουλέψει στο μυαλό της και περίμενε την κίνηση στο ραντεβού.
συμβουλες θες τυπε?Και πρώτο ραντεβού τύπε που πάτε ;
Πες μου για ... φαγητό ....
Δάσκαλε, μίλα ξεκάθαρα.
Θες μουνάρα διότι σου αρέσει βάση γούστου. Δεκτό. Στο γαμήσι όμως θα μετρήσει στο έπακρο αν σε θέλει η γκόμενα η όχι διότι χωρίς εκατέρωθεν ποιοτική παροχή δεν υπάρχει γαμήσι. Άρα...μόνο με την εμφάνιση δεν θα καλυφθείς.
Πας για φαγητό με γκόμενες που δεν έχεις γαμήσει ; ή όχι;φαγητο δεν πολυπροτιμω ειναι η αληθεια...
ψιτ σουφρα οταν μιλαω με το παπι θα κλωσάς τα αρχιδια σου τα ρημαγμέναΑερα χαστουκιζεις παπακι
Σε εχω κανει να τρεμεις ολόκληρος
πας ναι. αλλα οπως ειπα για σκριν...Πας για φαγητό με γκόμενες που δεν έχεις γαμήσει ; ή όχι;
Ερώτηση ήταν .
Για μένα φαγητό ... και θεάματα .... είναι τρελή ήττα, αν δεν έχει παίξει πήδημα. .
και εσυ το ξερεις δεν το ειπα για νεοΠου το ξερεις εσυ οτι ειναι ρημαγμενα μωρη υστερικια
ακου ζαπατα εδω εγινε ενας χαμος απο τα πληκτρολόγια ,,,,ειμαι αρκετα ευγενικο ατομο ομως οταν στραβωσω δεν ισιώνω με τιποτα και για αυτο δεν ρισκαρω την ηρεμια μου...Λοιπον ασε τα αοριστα και πες ποτε θα παμε για ποτο αν δεν κολωνεις.
ακομα περιμενω απαντηση του...Όπως αναμενόταν...
βγήκε ένας άγνωστος Σαμπ ζίρο να πει ότι του φτάνει μόνο η άλλη να είναι μουνάρα. Στην περίπτωση Αριαδνάκι στην υποτιθέμενη κορυφαία κατηγορία αγοραίου σεξ (CG)
Εντάξει, τι να λέω;Μιας που σε πέτυχα, αν θες κι έχεις εμπειρία από πουτάνες, σχολίασε (θα το δω αργότερα) την χαωτική διαφορά ποιότητας γαμησιού της γκόμενας που λες χωρίς να βάλεις συναίσθημα διότι πολύ απλά δεν υπήρξε συναίσθημα σε λίγες μέρες παρά μόνο έλξη κτλ. Όχι τίποτα άλλο αλλά έχω οργώσει όλη την Ελλάδα (υπέρτατος βαθμός δυσκολίας) με τις όποιες επιτυχίες είχα κι έχω, οπότε πως να δεχτώ εγώ ότι θα έρθει μια πουτάνα ΣλαβοΟυκρανόΡωσοΒουλγαρο...και πάει λέγοντας να μου κάνει "πληρωμένη" γαμησάρα; ακόμα κι αν είναι μείγμα θεοτήτων! Το πολύ πολύ να αυγοκόψω. Δηλαδή για τα χοντρά!!! Είναι δηλαδή αυταπόδεικτο! Όσοι
το αρνούνται είναι για εγκλεισμό!
βγήκε ένας άγνωστος Σαμπ ζίρο
Έχεις αμφιβολίες ότι είναι βαριά ;
Τύπε...έχεις αρχίσει να έχεις ψευδαισθήσεις...ότι εσύ είσαι διάσημος;
Που έγραψα ότι είμαι διάσημος; εεε, δάσκαλε;
Τύπε...έχεις αρχίσει να έχεις ψευδαισθήσεις...ότι εσύ είσαι διάσημος;
Άρα καλά είχα πει εγώ ότι διαφέρεις άλλων. Δηλαδή ενώ διαφωνούμε σε προσεγγίσεις, γούστα κτλ συμφωνούμεΕντάξει, τι να λέω;
Τα αυτονόητα;
Αν θυμάμαι καλά ήταν από τις πρώτες απόψεις σου που διάβασα και πάτησα το like.
Δε θεωρούμαι έμπειρος, το έχω εγκαταλείψει χρόνια γιατί είχα σχέσεις πάντα. Αλλά όποτε πήγαινα, ήταν για να κλείσω το κενό μετά από μία σχέση που χάλαγε. Ειδικά τις πρώτες μέρες που υπάρχει στέρηση και ψυχολογική πτώση. Γαμησάρα δεν κάνεις με τίποτα πάντως.
Ειδικά αν είσαι και εγκεφαλικός τύπος και σκέφτεσαι ότι η τύπισσα παίζει ένα ωραίο θέατρο, σου έρχεται να κλαις.
Χίλιες φορές να έχω ένα 6άρι που να με γουστάρει τέρμα και να τα δίνει όλα στο κρεβάτι, παρά να έχω ένα 8άρι πληρωμένο.