Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964
Εγγρ.
2 Νοε 2023
Κριτικές
4
Like
495
Πόντοι
301
Δέν είναι μόνο νά δούν άν "Πρόκοψες" αυτό τό μαθαίνουν...καί χωρίς συνάντηση!!
Περισσότερο είναι γιά νά τίς κρατήσεις...διότι πολλές φορές...δέν έχουν ούτε πού νά κοιμηθούν!!
Ψάχνουν τόν πραγματικό καί μέ δίπλωμα...μαλάκα!!
Είναι αυτό πού λέμε διπλωματούχος μαλάκας!! :undecided:
Aυτα τα ανθρωπακια,μεχρι και το σπιτι τους θα εδιναν για να γαμησουν ενα κομματι κρεας...Ειναι ΤΑ θυματα της ζωης!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.203
Πόντοι
3.656
Μιας και ο σκατογερος εδωσε πάσα θα πω πως οι γκομενες πολλες φορες κανουν επανασυνδεσεις με σκοπιμότητα.
Μια γκόμενα σπανια να κοιταξει πισω η να εχει θυμητικο 1 5 10 20 χρονων και να αναπολυσει.
Οι γκομενες παντα ειναι εξελισιμες,κοιτανε παντα το νεο το καινούργιο την νεα εμπειρία οποτε πολυ σπανια να κοιταξουν πίσω.
Ποτε θα κοιταξουν πισω?
Παίζει να κοιτάξουν πίσω , σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις για έναν άλλο λόγο !

ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 2000 ΧΑΜΑΛΗΔΕΣ/ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
που γνώρισαν , εκτός από σένα.

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.020
Πόντοι
506
Παίζει να κοιτάξουν πίσω , σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις για έναν άλλο λόγο !

ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 2000 ΧΑΜΑΛΗΔΕΣ/ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
που γνώρισαν , εκτός από σένα.
ε καλα αυτο ουτως η αλλως θα στο πουλησουν για παραμυθι

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.203
Πόντοι
3.656
ε καλα αυτο ουτως η αλλως θα στο πουλησουν για παραμυθι

Αυτές θα στο πουλήσουν ;
Αν είσαι μάγκας και σκληρός χύστης ... το ξέρεις ....

Και παίζε ρόλο ποιές είναι αυτές.
Αν είναι καμία πατόζα ..... μάλλον είσαι σκατάς σου αξίζει .........

Αν είναι μουνάρα ;;;;

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.785
Πόντοι
736
Λίγο οργισμένη φαίνεσαι ;

Μήπως έχουν καιρό να σε ... βατέψουν σωστά ;;;

Οι κακογαμημένες σκούζουν φάλτσα ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και αν είχες φύγει εσύ και τις παράτησες ;
Το λέω ... γιατί ... έχω τέτοιες ιστορίες ....
κουβας ε?

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.203
Πόντοι
3.656
Αν εχεις φυγει εσυ τοτε καποια αιτια θα υπήρχε.
Αν δεν υπήρχε αιτια τοτε γιατι να έφυγες?
Και αφου ησουν σκαρτος γιατι να σε θέλει πισω?

Επειδή είσαι γλυκοτσούτσουνος και τυπάς !
Και σκληρός χύστης !

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
801
Πόντοι
81
Λοιπον καλησπερα στη παρεα !! Εδω και καιρο βλεπω τους ισχυρισμους του παπια περι πεσιματος στην Ερμου . Οκ δεν ειναι και κακη ιδεα ομως θελω αν μπορει να μου ξεκαθαρισει κατι , το πεσιμο το κανεις στη μεση του πλακοστρωτου ?? σαν τους γυφτους που πουλανε αρωματα περιοδικα και ενοχλουν τον κοσμο ? δεν πιστευω πως πιανει τοπο αυτη η προσπαθεια ομως αν εννοεις να μπαινεις σε μαγαζια τυπου ζαρα μπερσκα κλπ που γινεται πανικος απο μουνια εκει σιγουρα θα βγει λαβρακι

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
714
Πόντοι
86
Η τύπισσα η λεγόμενη αννουλα μας μιλαγε συνέχεια και ελεγε συνέχεια οτι ο μπαμπας της, της κανει ολα τα χατίρια οτι και να του ζητησει.
Το ακρον αωτον της ανωμαλιας! Ο μπαμπας που στο προσωπο της κορης βλεπει την ιδανικη γκομενα που δεν μπορεσε ναχει ποτε του. Το ιδιο συμβαινει και σε πολλες περιπτωσεις μαμας γιου.

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
714
Πόντοι
86

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.799
Πόντοι
3.656
Και αν είχες φύγει εσύ και τις παράτησες ;
Το λέω ... γιατί ... έχω τέτοιες ιστορίες ....

Εννοείται,μόνο αν τις παρατάμε εμεις μπορεί να μας ξαναψάξουν

Αν έγινε το αντίθετο,δεν θα θυμούνται...ούτε φάτσα...ούτε όνομα...ούτε που μέναμε...delete...erase

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Φυσικά εσύ δέν είσαι στό ίδιο επίπεδο μέ εμένα...αλλά θά έλεγα προχώρα το νά δείς, πάντα μέ επιφύλαξη βέβαια!!
Αν θές τήν γνώμη μου...ότι κάνεις μέ τήν γκόμενα από τήν στιγμή πού τήν ξέρεις...πρέπει νά γίνει πολύ γρήγορα...σέ χρόνο Dt!!
Διαφορετικά θά χάσεις χρόνο ίσως καί χρήμα...καί φυσικά δέν θά γαμήσεις...άν αυτός είναι ο σκοπός σου!! :undecided:
Άσε μας με το επίπεδό σου, ρε Ακροατή. Απλά δεν είσαι και τόσο αρνητικός, όπως οι άλλοι δύο γκομενοφοβικοί (Τσιγκολελές και Τσαλαπάτας).
'Εστειλα τελικά απάντηση να βγούμε, διότι αφενός θα τη βρω μπροστά μου (το γκρουπ διοργανώνει εξόδους), και αφετέρου ήταν καλή γκόμενα. Θυμίζει κάπως Vicky Leandros (στην αντίστοιχη ηλικία).

Τελευταία τροποποίηση:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Άσε μας με το επίπεδό σου, ρε Ακροατή. Απλά δεν είσαι και τόσο αρνητικός, όπως οι άλλοι δύο γκομενοφοβικοί (Τσιγκολελές και Τσαλαπάτας).
'Εστειλα τελικά απάντηση να βγούμε, διότι αφενός θα τη βρω μπροστά μου (το γκρουπ διοργανώνει εξόδους), και αφετέρου ήταν καλή γκόμενα. Θυμίζει κάπως Vicky Leandros (στην αντίστοιχη ηλικία).

Φυσικά καί τό αφήνω τό επίπεδο μου - Γιά τήν ώρα- γιά νά μήν σέ φέρνω συνεχώς σέ δύσκολη θέση...καί εσένα αλλά καί άλλους πολλούς εδώ!!
Ε...κοίτα εσύ δέν έχεις νά χάσεις καί τίποτα...αυτή θά είναι φαντάζομαι εμφανισιακά γύρω στό 3.5άρι έως 4άρι...μιά χαρά σού έρχεται.
Νά φανταστείς ότι υπάρχουν πολλά ραμολιμέντα πού τίς πληρώνουν αυτές τίς μεγαλοκοπέλες...άν είσαι "Τυχερός" καί κάνεις κονέ όλα Ok.
Αλλά μέ αυτές τίς 45άρες δέν θέλει καί πολλά-πολλά...ούτε βόλτες, εκδρομές, τραπέζια καί ανοησίες...κατευθείαν στό ψητό δέν είναι καί παρθένες!!
Εχουν στραγγίξει...πολλούς ακάματους πρίν!! :undecided:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Συνδέθηκα και με πήρε η μπόχα από το τρίο Στούτζες! :2funny: Βλάχος Ανέστης, εμμονικός Τσιγκολελές και ψωριάρης Ακροατής.
Δύο τελειωμένοι πορωμένοι πουτανάκηδες κι ένας πουθενάς που ψάχνει παρέα δια της προσκολλήσεως.
Εδώ σε αυτό το ποστ δεν μπόρεσε να απαντήσει κανείς και ποτέ. Αυτό ξέρω εγώ.

screen-19.21.28[08.04.2024].png

:rockon:

Εγγρ.
2 Νοε 2023
Κριτικές
4
Like
495
Πόντοι
301

Δεν ειμαστε "γκομενοφοβικοι"!Απλα δεν ασχολουμαστε με ατομα που δεν αναγνωριζουν την αξια μας.Οι πουτανες για ορισμενους ειναι και οι μοναδικη λυση.Πραγμα που δεν ειναι καθολου ασχημο.Ασε τις ελεεινιδες να κουρευονται...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom