Είτε αναζήτηση επιβεβαίωσης είτε εκδήλωση αμηχανίας ελλείψει αποτελεσμάτων. Θα προσαρμόσει τη μέθοδο όταν του το πει ο Ντόναλντ. Δεν τα γράφω για αυτόν. Αυτός είναι απελπιστική περίπτωση.Ως μήνυμα σε δεύτερο ενικό, είναι χαμένο σεντόνι γιατί υπάρχει προεπιλογή, και η ανάγκη αφορά στην επιβεβαίωση της προεπιλογής ως επιτυχημένης μεθόδου και όχι η προσαρμογή της μεθόδου ώστε να εγγυηθεί την επιτυχία.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Στην πορνεία δεν γίνεται να υπάρχει νορμαλ ροή. Μόλις μπλέξει πελάτης με πουτανα θα σκέφτονται κι οι δυο καχύποπτα. Ο πελάτης μόλις τον φυσηξει ο αέρας και στραβωσει κάτι θα την πει πουτανα κι η πουτάνα μόλις τελειώσει η περίοδος χάριτος η έτσι στα ξαφνικάΑυτό άνετα τό καταλαβαίνω, ξέρεις γιατί ?
Διότι πολλοί άνδρες από αυτούς άν όχι όλοι, δέν έχουν "Συνέχεια" στήν ερωτική τους ζωή.
Είναι από λίγο. Αυτό δημιουργεί έλλειψη. Σοβαρή έλλειψη...τής γυναικείας παρουσίας!!
Μέ αποτέλεσμα συχνά νά γίνεται μανία!!
θα σκεφτεί που γνώρισε αυτόν τον καριολη.
Γαμάτο έτσι; άσε τώρα τι λένε οι μαλάκες εδώ μέσα. Κοιμούνται όρθιοι.
Εδώ ρε γκόμενα βρίσκεις κανονική και αν την βαρεθείς σκέφτεσαι να φύγεις τρέχοντας και θα κάτσεις με την πουτάνα; όσοι κάθονται με πουτάνες είναι αδύναμοι καθυστέρες κι όσοι κάθονται με τις ίδιες γκόμενες είναι ανασφαλεις παπάρες που τους πλένουν σώβρακα και τα σκάνε. Μάθαμε τώρα όλοι να μιλούν για αγάπη. Παραμύθι εξαίρεσης.
tsigkoleletos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.024
- Πόντοι
- 506
πασαδορος ειμαι! ξερω που τους στελνω παντως!!!Πολλοί στη δουλειά βλεπω ότι έρχονται σε σένα να κόψουνε κίνηση και στο παίζουνε φίλοι..γιατί ελπίζουν ότι μπορεί να έχεις κύκλο και θα τους κάνεις κονέ με γκόμενα..με το που δούνε ότι και εσύ είσαι μπακουρι χωρις κύκλο..σου κόβουν τη καλημέρα!!
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Οι γκόμενες σήμερα είναι μόνο για γαμήσι. Αν περάσουν στο στάδιο απαίτησης κόβεις ρόδα μυρωμένα. Δηλαδή θα γαμήσεις 10-20-30 φορές και αυτό ήταν. Μετά πας σε άλλη αλλιως αρχίζει η μαλακία. Οποιος κάτσει τελείωσε. Θα κερνάει, πληρώνει, οδηγά, ακούει και θα συμπαραστέκεται. Αυτά μαλάκες είναι αν η άλλη έχει δώσει πράγμα κι όχι απλά αν υπάρχει και βέβαια μόνο αν όντως ταιριαζετε.
Αλλιώς τι να την κάνεις; σαν κάτι μαλάκες που σπουδάζαμε κι είχαν παντρευτεί από τοτε. Δηλαδή πήραν το μουνί όχι τον άνθρωπο. Σήμερα 400 κιλά με καράφλα, άκυροι και άχρηστοι κερατάδες. Παίζει να είναι και μέλη εδώ μέσα.
Καλύτερα μόνος η να συγκατοικεις και γάμα ότι γουστάρεις.
Αλλιώς τι να την κάνεις; σαν κάτι μαλάκες που σπουδάζαμε κι είχαν παντρευτεί από τοτε. Δηλαδή πήραν το μουνί όχι τον άνθρωπο. Σήμερα 400 κιλά με καράφλα, άκυροι και άχρηστοι κερατάδες. Παίζει να είναι και μέλη εδώ μέσα.
Καλύτερα μόνος η να συγκατοικεις και γάμα ότι γουστάρεις.
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.107
- Πόντοι
- 1.686
Μάγκες ,
ένα πολύ μεγάλο καμάκι μου είπε
ένα πολύ απλό κανόνα , που μπορεί να
τον γνωρίζουμε, αλλά δεν τον εφαρμόζουμε.
Αν η γκόμενα δεν έχει θετική αντιμετώπιση στην
αρχή, μην ασχολείσαι ΚΑΘΟΛΟΥ μαζί της !
Αρκετοί προσπαθούν να ρίξουν γκόμενες που είναι αρνητικές.
Ποσοστό επιτυχίας πολύ μικρό.
Οι ελλεινίδες είναι αρνητικές οι περισσότερες , διότι
υπάρχει οικονομική κρίση, και έχουν τα νεύρα τους,
και υπάρχει και προπαγάνδα κατά των σχέσεων με άντρες
και είναι δηλητηρισμένες οι ελλεινίδες.
Θεωρούν ότι αξίζουν περισσότερο απ' ότι πράγματι αξίζουν,
έχουν υπερβολικές απαιτήσεις, φέρονται άσχημα,
έχουν κόμπλεξ και νομίζουν ότι θα πέσει η μύτη τους
αν τις καταφέρει κάποιος να κάνει σεξ μαζί τους.
Δεν είναι έτσι όλες, αλλά ένα μεγάλο ποσοστό είναι προβληματικές.
Γενικά το 80 % από τις ελεύθερες γκόμενες είναι προβληματικές.
Είναι σαν τις τουαλέτες σε ένα μαγαζί .
Οι καλές είναι πιασμένες και οι ελεύθερες χεσμένες !
Εντάξει , υπάρχουν και καλές κοπέλες.
Τις Σλάβες όμως δεν τις φτάνουν
ένα πολύ μεγάλο καμάκι μου είπε
ένα πολύ απλό κανόνα , που μπορεί να
τον γνωρίζουμε, αλλά δεν τον εφαρμόζουμε.
Αν η γκόμενα δεν έχει θετική αντιμετώπιση στην
αρχή, μην ασχολείσαι ΚΑΘΟΛΟΥ μαζί της !
Αρκετοί προσπαθούν να ρίξουν γκόμενες που είναι αρνητικές.
Ποσοστό επιτυχίας πολύ μικρό.
Οι ελλεινίδες είναι αρνητικές οι περισσότερες , διότι
υπάρχει οικονομική κρίση, και έχουν τα νεύρα τους,
και υπάρχει και προπαγάνδα κατά των σχέσεων με άντρες
και είναι δηλητηρισμένες οι ελλεινίδες.
Θεωρούν ότι αξίζουν περισσότερο απ' ότι πράγματι αξίζουν,
έχουν υπερβολικές απαιτήσεις, φέρονται άσχημα,
έχουν κόμπλεξ και νομίζουν ότι θα πέσει η μύτη τους
αν τις καταφέρει κάποιος να κάνει σεξ μαζί τους.
Δεν είναι έτσι όλες, αλλά ένα μεγάλο ποσοστό είναι προβληματικές.
Γενικά το 80 % από τις ελεύθερες γκόμενες είναι προβληματικές.
Είναι σαν τις τουαλέτες σε ένα μαγαζί .
Οι καλές είναι πιασμένες και οι ελεύθερες χεσμένες !
Εντάξει , υπάρχουν και καλές κοπέλες.
Τις Σλάβες όμως δεν τις φτάνουν
The Nutcracker - Waltz of the Flowers
Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Οι περισσότεροι άνδρες, καί στά 2 "Στρατόπεδα" έχουν λανθασμένη λογική γιά τίς γυναίκες.Στην πορνεία δεν γίνεται να υπάρχει νορμαλ ροή. Μόλις μπλέξει πελάτης με πουτανα θα σκέφτονται κι οι δυο καχύποπτα. Ο πελάτης μόλις τον φυσηξει ο αέρας και στραβωσει κάτι θα την πει πουτανα κι η πουτάνα μόλις τελειώσει η περίοδος χάριτος η έτσι στα ξαφνικά
θα σκεφτεί που γνώρισε αυτόν τον καριολη.
Γαμάτο έτσι; άσε τώρα τι λένε οι μαλάκες εδώ μέσα. Κοιμούνται όρθιοι.
Εδώ ρε γκόμενα βρίσκεις κανονική και αν την βαρεθείς σκέφτεσαι να φύγεις τρέχοντας και θα κάτσεις με την πουτάνα; όσοι κάθονται με πουτάνες είναι αδύναμοι καθυστέρες κι όσοι κάθονται με τις ίδιες γκόμενες είναι ανασφαλεις παπάρες που τους πλένουν σώβρακα και τα σκάνε. Μάθαμε τώρα όλοι να μιλούν για αγάπη. Παραμύθι εξαίρεσης.
Οι μέν πουτανιάρηδες, προσπαθούν μέ νύχια καί μέ δόντια νά αποδείξουν στόν εαυτό τους, ότι είναι ικανοί καί όλα καλά.
Οι δέ γκομενιάρηδες όλα τά παραπάνω, σύν ότι είναι καί άξιοι τής επιλογής τής γκόμενας τους.
Στήν πραγματικότητα όμως, υστερούν σέ πρωτοβουλίες καί αποφάσεις, μέ αποτέλεσμα συχνά εν αγνοία τους...νά βρίσκονται χειραγωγούμενοι!!
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Σήμερα που πετάχτηκα να πάρω κάτι μου άρεσε μια και σκέφτηκα να την πέσω διότι αυτή είναι η κατάσταση. Να μην ξεμένεις. Δεν την έπεσα όμως γιατί ήταν μια πουτάνα πλαι της και κάνοντας μια στροφη να φύγει η άλλη πήγα και την έπεσα μετά. Μιλήσαμε 3 λεπτά και αλλάξαμε κι ονόματα. Μετά κοιτούσε που ψώνιζα και χαζογελούσε. Αυτή βλέπει κάποιον που ίσως να της αρέσει η ροή του
με λογική να την νταντεύει. Εγώ βλέπω επένδυση σε καμιά 20αριά γαμήσια πριν πάρει χαμπάρι ότι δεν θα φάει. Το λες και αντικρουόμενα συμφέροντα.
με λογική να την νταντεύει. Εγώ βλέπω επένδυση σε καμιά 20αριά γαμήσια πριν πάρει χαμπάρι ότι δεν θα φάει. Το λες και αντικρουόμενα συμφέροντα.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Πιστεύω οι γκομενιάρηδεςΟι περισσότεροι άνδρες, καί στά 2 "Στρατόπεδα" έχουν λανθασμένη λογική γιά τίς γυναίκες.
Οι μέν πουτανιάρηδες, προσπαθούν μέ νύχια καί μέ δόντια νά αποδείξουν στόν εαυτό τους, ότι είναι ικανοί καί όλα καλά.
Οι δέ γκομενιάρηδες όλα τά παραπάνω, σύν ότι είναι καί άξιοι τής επιλογής τής γκόμενας τους.
Στήν πραγματικότητα όμως, υστερούν σέ πρωτοβουλίες καί αποφάσεις, μέ αποτέλεσμα συχνά εν αγνοία τους...νά βρίσκονται χειραγωγούμενοι!!
αν έχουν παίξει σωστή μπάλα δεν έχουν απωθημένα οπότε μετά τα 40 έχουν γίνει σκοτώστρες. Δεν σημαίνει ότι γαμάνε κάργα. Ειναι όμως στεγνοί από συναίσθημα και πολύ δύσκολα θα ψαρώσουν σε μαλακίες ενώ με το παραμικρό σηκώθηκαν κι έφυγαν με σεισμό όντας εκπαιδευμένοι σε μαλακίες. Επιλογή τους εντελώς. Δεν υπάρχει περιπτωση συμβιβασμού
αν η άλλη δεν αξίζει ως πακέτο και το έχουμε δει
το έργο.
Οι άλλοι οι ακατανόμαστοι έχουν συναισθήματα λυκείου.
Θα σου απαντήσω σοβαρά, αν και δεν το αξίζεις.Εχουν όμως κάτι κόμπλεξ ορισμένοι ρέ παπάκι γάματα!!
Μιλάμε δέν τό περίμενα...τόσο λάσπη.
Δεν πρόκειται για λάσπη, πρόκειται για χαβαλέ σε όποιον δίνει δικαιώματα να τον περνάνε για χαζό, όπως εσύ.
Πας και τακιμιάζεις με έναν τύπο και δεν έχεις την νοητική ικανότητα να καταλάβεις ότι πρόκειται για ναυάγιο. Αυτός δεν είναι χαζός από θέμα IQ, καθότι είναι και σκακιστής, παίγνιο που απαιτεί καλή νοημοσύνη. Είναι ναυάγιο, επειδή είναι τεμπελομαλάκας κι άφησε την κατάσταση να φτάσει εκεί που έφτασε και τώρα βρίσκεται σε πανικό και γράφει μαλακίες.
Εσύ είσαι χαζός από IQ (νοημοσύνη), επειδή είσαι ανίκανος να δεις την κατάστασή του και τον σιγοντάρεις σοβαρά στην παράσταση μαλακίας που δίνει.
Από κει και πέρα γίνεσαι tete-a-claques που λέμε στην Γαλλία, δηλαδή φάτσα για σφαλιάρες. Το προφίλ σου είναι κατά 99% παρόμοιο με του zigolo_ αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Ήταν όμως καλή ιδέα να κάνω λίγη πλάκα μαζί σου.
Έχω όμως και κόκκινες γραμμές και δεν χλευάζω κάποιον με βάση το παρουσιαστικό που του έδωσε η φύση, όπως έκανες εσύ που επαναλάμβανες το «καράφλα» εις βάρος μου συνέχεια.
Στην ηλικία που έχω χέστηκα για την καράφλα μου. Αλλά αυτό δείχνει ότι εκτός από χαζός είσαι και σκατάς. Μη βγαίνεις από πάνω και παραπονούμενος.
Τελευταία τροποποίηση:
Rockavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2009
- Like
- 440
- Πόντοι
- 21
Καλόγερο είσαι ο Σαββίδης;
Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Συμφωνώ απόλυτα!!Πιστεύω οι γκομενιάρηδες
αν έχουν παίξει σωστή μπάλα δεν έχουν απωθημένα οπότε μετά τα 40 έχουν γίνει σκοτώστρες. Δεν σημαίνει ότι γαμάνε κάργα. Ειναι όμως στεγνοί από συναίσθημα και πολύ δύσκολα θα ψαρώσουν σε μαλακίες ενώ με το παραμικρό σηκώθηκαν κι έφυγαν με σεισμό όντας εκπαιδευμένοι σε μαλακίες. Επιλογή τους εντελώς. Δεν υπάρχει περιπτωση συμβιβασμού
αν η άλλη δεν αξίζει ως πακέτο και το έχουμε δει
το έργο.
Οι άλλοι οι ακατανόμαστοι έχουν συναισθήματα λυκείου.
Η εμπειρία πού έχει αποκομίσει ο γκομενιάρης...υπερτερεί κατά κράτος.
Είναι δύο μεγέθη...άνισα!!!
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Αν τελικά όμως ρωτήσουμε κάποιον έμπειρο τι πιστεύει για τις γκόμενες ως αξία θα μας πει ότι το καλύτερο πράγμα είναι υγεία, φράγκα και σεξ με αυτή την σειρά.
Το τελευταίο δεν είναι αναγκαίο οσο τα άλλα.
Αν π.χ διώξω γκόμενα η μου φύγει δεν με νοιάζει όπως παλιά διότι βαρέθηκα με τον γυναικοκεντρισμό τις μαλακίες τους. Θέλω μόνο να τις γαμάω σε ποιοτικά γαμήσια.
Αν όμως μου καεί η μπριζόλα τότε νευριάζω πάρα πολύ. Αργοτερα λογικά κι αν ζούμε όπως λεμε θα κάνω αυτό που κάνουν οι γέροι.
Θα βάζω τα τσιγάρα μου
στο συρτάρι κοντά μου για να περιορίζω κινήσεις. Τότε δεν θα γαμάω γκόμενες
και θα τρώω τραχανά. Δεκτό.
Το τελευταίο δεν είναι αναγκαίο οσο τα άλλα.
Αν π.χ διώξω γκόμενα η μου φύγει δεν με νοιάζει όπως παλιά διότι βαρέθηκα με τον γυναικοκεντρισμό τις μαλακίες τους. Θέλω μόνο να τις γαμάω σε ποιοτικά γαμήσια.
Αν όμως μου καεί η μπριζόλα τότε νευριάζω πάρα πολύ. Αργοτερα λογικά κι αν ζούμε όπως λεμε θα κάνω αυτό που κάνουν οι γέροι.
Θα βάζω τα τσιγάρα μου
στο συρτάρι κοντά μου για να περιορίζω κινήσεις. Τότε δεν θα γαμάω γκόμενες
και θα τρώω τραχανά. Δεκτό.
Όχι καμμία σχέση, αλλά έχω διαβάσει πολλά γραπτά του εδώ. Σε άλλα συμφωνώ και σε άλλα όχι.Καλόγερο είσαι ο Σαββίδης;
Rockavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2009
- Like
- 440
- Πόντοι
- 21
Ήταν φίλος μου νομίζω κάποτε. Πέθανε; Και είχα χαρεί νόμιζα ότι ήσουν εσυ. Εγω προς το παρόν είμαι σε μια περίοδο της ζωής μου που υποστηρίζω τον Πάπιο. Έχει τα δίκια του, αν δε τα είχε θα έπρεπε να αυτοκτονήσω χθες κιολα.
Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Δέν χλευάζεις κάποιον μέ βάση τό παρουσιαστικό πού τού έδωσε η φύση. Αλλά λές καλοσύνες γιά όλα τά άλλα!!Θα σου απαντήσω σοβαρά, αν και δεν το αξίζεις.
Δεν πρόκειται για λάσπη, πρόκειται για χαβαλέ σε όποιον δίνει δικαιώματα να τον περνάνε για χαζό, όπως εσύ.
Πας και τακιμιάζεις με έναν τύπο και δεν έχεις την νοητική ικανότητα να καταλάβεις ότι πρόκειται για ναυάγιο. Αυτός δεν είναι χαζός από θέμα IQ, καθότι είναι και σκακιστής, παίγνιο που απαιτεί καλή νοημοσύνη. Είναι ναυάγιο, επειδή είναι τεμπελομαλάκας κι άφησε την κατάσταση να φτάσει εκεί που έφτασε και τώρα βρίσκεται σε πανικό και γράφει μαλακίες.
Εσύ είσαι χαζός από IQ (νοημοσύνη), επειδή είσαι ανίκανος να δεις την κατάστασή του και τον σιγοντάρεις σοβαρά στην παράσταση μαλακίας που δίνει.
Από κει και πέρα γίνεσαι tete-a-claques που λέμε στην Γαλλία, δηλαδή φάτσα για σφαλιάρες. Το προφίλ σου είναι κατά 99% παρόμοιο με του zigolo_ αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Ήταν όμως καλή ιδέα να κάνω λίγη πλάκα μαζί σου.
Έχω όμως και κόκκινες γραμμές και δεν χλευάζω κάποιον με βάση το παρουσιαστικό που του έδωσε η φύση, όπως έκανες εσύ που επαναλάμβανες το «καράφλα» εις βάρος μου συνέχεια.
Στην ηλικία που έχω χέστηκα για την καράφλα μου. Αλλά αυτό δείχνει ότι εκτός από χαζός είσαι και σκατάς. Μη βγαίνεις από πάνω και παραπονούμενος.
Καλόγερε δέν έχω πρόβλημα μέ κανέναν εδώ. Ούτε μέ εσένα, παρεκτράπηκε-ξέφυγε η συζήτηση μού είπες καί σού είπα.
Αρχισες εσύ πάντως, μέ διάφορα σχόλια σου στό πρόσωπό μου. Τέλος πάντων από εμένα όλα Ok.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Ναι αλλά αυτό δεν ισχύει επειδη το λέω εγώ αλλά επειδή ο γκομενιάρης δρα σε ρεαλιστικές συνθήκες και όχι σε ελεγχόμενο περιβάλλον.Συμφωνώ απόλυτα!!
Η εμπειρία πού έχει αποκομίσει ο γκομενιάρης...υπερτερεί κατά κράτος.
Είναι δύο μεγέθη...άνισα!!!
Εξάλλου τι νόημα έχει η αξιοπρέπεια ενός πέφτουλα μπροστά στο αποτέλεσμα της προσπάθειας; απολύτως καμία. Είναι όλα στο μυαλό μας. Δηλαδή αν εσένα σου δώσουν π.χ 200.000 ευρώ για να πας στο Σύνταγμα ξρβρακωτος θα πεις όχι; παπάρια. Θα πεις όχι τυπικά. Μόλις δεις τα φράγκα θα ρωτήσεις αν θέλουν να σε γαμήσουν κιόλας. Και σε αυτό δεν θα υπάρχει ηθικός φραγμός. Θα υπήρχε αν το έκανες κσθημερινά ή σε άγγιζε. Αυτό πιο πολύ γέλιο βγάζει (το ξεβρακοτιλίκι).
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Εγώ πάλι τους έχω χεσμένους κάποιους εδώ και τηρώ ότι είπα. Μηδέν διάλογος πια. Μένω σε ότι έχω γράψει στα ποστ όταν τους απαντούσα.Δέν χλευάζεις κάποιον μέ βάση τό παρουσιαστικό πού τού έδωσε η φύση. Αλλά λές καλοσύνες γιά όλα τά άλλα!!
Καλόγερε δέν έχω πρόβλημα μέ κανέναν εδώ. Ούτε μέ εσένα, παρεκτράπηκε-ξέφυγε η συζήτηση μού είπες καί σού είπα.
Αρχισες εσύ πάντως, μέ διάφορα σχόλια σου στό πρόσωπό μου. Τέλος πάντων από εμένα όλα Ok.
Όχι που θα κάτσω να εξηγώ τα αυτονόητα.
Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Αυτό τό έχουμε αναλύσει αρκετά διεξοδικά, ο ρεαλισμός στό μεγαλείο του.Ναι αλλά αυτό δεν ισχύει επειδη το λέω εγώ αλλά επειδή ο γκομενιάρης δρα σε ρεαλιστικές συνθήκες και όχι σε ελεγχόμενο περιβάλλον.
Εξάλλου τι νόημα έχει η αξιοπρέπεια ενός πέφτουλα μπροστά στο αποτέλεσμα της προσπάθειας; απολύτως καμία. Είναι όλα στο μυαλό μας. Δηλαδή αν εσένα σου δώσουν π.χ 200.000 ευρώ για να πας στο Σύνταγμα ξρβρακωτος θα πεις όχι; παπάρια. Θα πεις όχι τυπικά. Μόλις δεις τα φράγκα θα ρωτήσεις αν θέλουν να σε γαμήσουν κιόλας. Και σε αυτό δεν θα υπάρχει ηθικός φραγμός. Θα υπήρχε αν το έκανες κσθημερινά ή σε άγγιζε. Αυτό πιο πολύ γέλιο βγάζει (το ξεβρακοτιλίκι).
Δέν νομίζω νά υπάρχει άνδρας πού διαφωνεί. Αλλά καί ο ρεαλισμός η πραγματικότητα δηλαδή έχει κοντέρ.
Τό κοντέρ ο μετρητής είναι οι εμπειρίες. Αλλες οι δικές μου άλλες οι δικές σου άλλες π.χ τού Καλόγερου η κάποιου άλλου!!
Ολα είναι μαθηματικά γιά εμένα...γιά άλλους όχι!!
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Τα μαθηματικά είναι παγκόσμια γλώσσαΑυτό τό έχουμε αναλύσει αρκετά διεξοδικά, ο ρεαλισμός στό μεγαλείο του.
Δέν νομίζω νά υπάρχει άνδρας πού διαφωνεί. Αλλά καί ο ρεαλισμός η πραγματικότητα δηλαδή έχει κοντέρ.
Τό κοντέρ ο μετρητής είναι οι εμπειρίες, άλλες οι δικές μου άλλες οι δικές σου άλλες π.χ τού Καλόγερου η κάποιου άλλου!!
Ολα είναι μαθηματικά γιά εμένα...γιά άλλους όχι!!
και σταθερή. Όποιος τα χρησιμοποιεί θα φέρνει και θα ζητά αποδείξεις. Όποιος δεν φέρνει και δεν ζητά αποδειξεις, δεν τα χρησιμοποιεί. Σε γενικές γραμμές η σχετικότητα ακόμα και στην πραγματικότητα ισχύει μόνο σε καταστάσεις
με συνάρτηση το συναίσθημα.
Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις υπάρχει
το σχεδόν απόλυτο.
Οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να αναρωτιούνται πόσα πράγματα υπάρχουν πού δεν γνωρίζουν αλλά πώς γίνεται να ρωτούν κάτι τέτοιο αφού δεν γνωρίζουν αν υπάρχουν
ή όχι;
Τελευταία τροποποίηση:
Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τα φυσικά χαρακτηριστικά κάποιου, σε αντίθεση με σένα.Δέν χλευάζεις κάποιον μέ βάση τό παρουσιαστικό πού τού έδωσε η φύση. Αλλά λές καλοσύνες γιά όλα τά άλλα!!
Ναι, εγώ το άρχισα από αυτό το ποστ, όταν η συμμετοχή σου στην Ντονάλντια κωμωδία έγινε πιο ενεργή και σήκωνε χλευασμό:Καλόγερε δέν έχω πρόβλημα μέ κανέναν εδώ. Ούτε μέ εσένα, παρεκτράπηκε-ξέφυγε η συζήτηση μού είπες καί σού είπα.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες; - Page 8865
Κατοπιν πολλαπλων συζητησεων σε διαφορα θρεντ εχει γινει αναφορα ουκ ολιγες φορες στη ρατσα που ακουει στο ονομα ελλεεινιδες!!!!Καλω να καταθεσουμε προσωπικες μας εμπειριες με αυτες πικριες απογοητευσεις αλλα και ομορφες αναμνησεις!!!οποιος τολμα απο μας!!!! ;)
www.bourdela.com