Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Εχτές το βράδυ σε είχα κάνει παιχνιδάκι μου. Πόνεσες τόσο πολύ που μάλλον θα έχασες τον ύπνο σου, για να ζητήσεις σήμερα από τη διαχείριση να κρίνει, αν είσαι ζιγκολό. :2funny:
Τι σύμπλεγμα κατωτερότητας να έχω απέναντί σου. Ένα ναυάγιο είσαι που βρήκε ένα άλλο ναυάγιο, τον Ντόναλντ, και κάνετε παρέα γιατί συνεννοείσθε μια χαρά.
Αυτό τό ζήτησα γιά νά αποδείξω ότι είσαι ένας κοινός συκοφάντης, πού λέει αερολογίες καί κακίες!!
Εσένα δέν έπρεπε νά σέ λένε Καλόγερο...αλλά Κακόγερο!!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όλες οι πουτάνες στον πλανήτη λειτουργούν με την ίδια λογική. Όσο μπορούν λιγότερα να κάνουν.
Πολλοί πελάτες κι όλοι όσοι γνωρίζω (αυτοί με νοιάζουν και τέτοιους να βρείτε να σας τα πουν) το επιβεβαιώνουν αυτό :rockon:μιας που όπου
και να πάνε να γαμήσουν,
η συντριπτική πλειοψηφία πουτανών προσπαθεί να φύγει πιο γρήγορα, να έρθει πιο αργά η να κάνει πιο λίγα. :2funny: Απόλυτα φυσιολογικό αφού απλά ανέχονται όσους πάνε. Κι εγω τα ίδια θα έκανα αν ήμουν πουτάνα. Μόνο τα κορόιδα πουτάνες ασχολούνται πολύ με τους πελάτες για αυτό κι εγώ τέτοιες προτιμούσα. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι αβανταδόροι μαλάκες
και γλύφτες των πουτανών πετάγονται σαν τις πορδές
να τις υποστηρίξουν λες και ήταν μαζί στο δωμάτιο με όποιον έφερε αντίρρηση. :2funny:Τέτοιοι καριόληδες είναι.
Τους έχουν βάλει στο βρακί τους :2funny: και εν προκειμένω να πάρουν υπηρεσιούλες ή σάλια έτσι ξεφτιλισμένοι που είναι, λένε άπειρες μαλακίες. Σε κάθε κατηγορία υπάρχουν πουτάνες που γαμιούνται αβέρτα ακάποτα. Όλοι το ξέρουν αυτό. Αυτές λοιπόν τις έχουν στα ώπα ωπα ορισμένοι και τις παινεύουν συνέχεια. :2funny:Οι ηλίθιοι αυτοί είναι δύο ταχυτήτων. Όσοι πιστεύουν ότι γαμάνε ακάποτα μόνο αυτοί και όσοι θέλουν
να συνεχίσουν το ίδιο τροπάρι ακάποτου οπότε στηρίζουν σθεναρά. Φυσικά δεν αποκλείονται οι καρσγκιόζηδες που τις υπηρετούν και αγαπούν :2funny:προσπαθώντας να τις κάνουν να χύσουν για να το παίξουν γαμιαδες και εραστές.

Πάρτε τα
να μην σας τα χρωστάω αχρηστα τομάρια. :2funny:

images.jpeg

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δεν λείπουν οι καταδικασμένοι. Αυτοί όπως έχουν καταντήσει, όπως είναι κι όπως φέρονται, σκοτώνουν άνθρωπο για να υπεραπίσουν την αγαπημένη τους πουτάνα.
Έχουν αναπτύξει κάποιον δεσμό όχι αγάπης και έρωτα αλλά εξάρτησης. :2funny:
Κανονικά θα έπρεπε να μην υπάρχει μοντερεισον στο σάιτ να σας αρχίσω στο γαμήσι όλους μαζί :2funny: τις κατηγορίες και να σας κρεμάσω κουδούνια αλλά ως πουτάνες που είστε θα πάτε να κάνετε παράπονα
:2funny: γνωρίζοντας πως ότι και να γράψετε έχω τόση λύσσα να σας ξεφτιλίσω που στα παπάρια μου όλα.

:2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πάω να φάω το ψαράκι μου τώρα γιατί κουραστηκα να αναφέρομαι στο όνειδος των ανδρών. :2funny: Τα λέμε με την πρώτη ευκαιρία.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αυτό τό ζήτησα γιά νά αποδείξω ότι είσαι ένας κοινός συκοφάντης, πού λέει αερολογίες καί κακίες!!
Εσένα δέν έπρεπε νά σέ λένε Καλόγερο...αλλά Κακόγερο!!!
Χεστον τον καραγκιόζη.
Κάνε μου καμιά παράθεση να γελάμε.
Έχω εγώ να βγάλω σαβούρα κάργα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Χεστον τον καραγκιόζη.
Κάνε μου καμιά παράθεση να γελάμε.
Έχω εγώ να βγάλω σαβούρα κάργα.

Εχουν όμως κάτι κόμπλεξ ορισμένοι ρέ παπάκι γάματα!!
Μιλάμε δέν τό περίμενα...τόσο λάσπη.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
απορρίπτω την τακτική της προσεχτικής στόχευσης διότι μειώνω τις όποιες πιθανότητες έχω

στόχος είναι να παίξουμε με την στατιστική και να την κάνουμε να λειτουργήσει υπέρ μας!

Ο λόγος που κάνουμε στόχευση είναι για να ανεβάσουμε τα ποσοστά επιτυχίας. Μέσα σε ένα σύνολο γυναικών, υπάρχουν κάποιες που θα ενδιαφέρονται. Αυτό δεν μπορείς να το δεις πέφτοντας αδιάκριτα σε γυναίκες με τις οποίες η μόνη επαφή διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα, όπως πχ το να τους λες κάτι στο δρόμο.

Η στόχευση απαιτεί ένα ευνοικό context, δηλαδή μία ευνοική συγκυρία ή έναν ευνοικό χώρο. Το κλειδί είναι η λέξη «ευνοικό», που αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα, αλλά γενικά προυποθέτει να έχεις τη δυνατότητα για λίγο παραπάνω χρόνο, ώστε να μπορέσεις να κάνεις το παιγνίδι σου.

Θα στο δώσω με ένα παράδειγμα. Μπαίνεις σε ένα σταθμό τρένων. Υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες, αλλά είναι διερχόμενες, διασταυρώνεσαι με αυτές σε κλάσματα δευτερολέπτου κι απομακρύνονται.

Μετά μπαίνεις στο τρένο και στις διπλανές θέσεις έχει γυναίκες. Είναι λίγες, αλλά θα είναι εκεί για πολλή ώρα, όσο θα διαρκέσει το ταξίδι και μπορείς να κάνεις παιγνίδι. Είναι ένα ευνοικό context, γιατί έχεις το χρόνο να τις βολιδοσκοπήσεις, να δεις συμπεριφορές και συζητήσεις και να αποφασίζεις πώς θα ενεργήσεις. Εκεί έχεις το χρόνο να πεις το παραμύθι σου.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.542
Πόντοι
4.615
Ο λόγος που κάνουμε στόχευση είναι για να ανεβάσουμε τα ποσοστά επιτυχίας. Μέσα σε ένα σύνολο γυναικών, υπάρχουν κάποιες που θα ενδιαφέρονται. Αυτό δεν μπορείς να το δεις πέφτοντας αδιάκριτα σε γυναίκες με τις οποίες η μόνη επαφή διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα, όπως πχ το να τους λες κάτι στο δρόμο.

Η στόχευση απαιτεί ένα ευνοικό context, δηλαδή μία ευνοική συγκυρία ή έναν ευνοικό χώρο. Το κλειδί είναι η λέξη «ευνοικό», που αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα, αλλά γενικά προυποθέτει να έχεις τη δυνατότητα για λίγο παραπάνω χρόνο, ώστε να μπορέσεις να κάνεις το παιγνίδι σου.

Θα στο δώσω με ένα παράδειγμα. Μπαίνεις σε ένα σταθμό τρένων. Υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες, αλλά είναι διερχόμενες, διασταυρώνεσαι με αυτές σε κλάσματα δευτερολέπτου κι απομακρύνονται.

Μετά μπαίνεις στο τρένο και στις διπλανές θέσεις έχει γυναίκες. Είναι λίγες, αλλά θα είναι εκεί για πολλή ώρα, όσο θα διαρκέσει το ταξίδι και μπορείς να κάνεις παιγνίδι. Είναι ένα ευνοικό context, γιατί έχεις το χρόνο να τις βολιδοσκοπήσεις, να δεις συμπεριφορές και συζητήσεις και να αποφασίζεις πώς θα ενεργήσεις. Εκεί έχεις το χρόνο να πεις το παραμύθι σου.
Χαμένα σεντόνια εις ώτα μη ακουόντων.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εχουν όμως κάτι κόμπλεξ ορισμένοι ρέ παπάκι γάματα!!
Μιλάμε δέν τό περίμενα...τόσο λάσπη.
Σε μια δραστηριότητα όπου όλα είναι ψέματα και τίγκα στην εκμετάλλευση, πολύ σπάνια και τα άτομα που κινούνται ανάμεσα της,
θα είναι νορμάλ. :2funny:
Οι πουτανάκηδες είναι μια κατηγορία ανθρώπων που ζουν στο σκοτάδι κατά κύριο λόγο η στα κρυφά. Μην περιμένεις τίποτα. Όταν κάποιος ξεκινά ανάποδα την ερωτική του ζωή δηλαδή από πουτάνες κι όχι από γκόμενες ή μπαίνει πλάτη από ερωτική απογοήτευση και πουτανίζει κτλ, είναι πλέον άχρηστος ως άνδρας. Έχει σκύψει στο μουνί.
Στα παπάρια μας αν έχουν ευαισθησίες.
Να πάνε να πνιγούν
όλοι αυτοί.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
τυπε οι σχεσακηδες ειναι λυκοφιλοι... μολις βρουν μουνι γεια σας...
μολις το χασουν για μενα δεν υπαρχει επιστροφη. μπουλο!!!
αν δε ξερεις να ισορροπεις στη ζωη σου δε θα στο μαθω εγω!

Δεν υπάρχει καμία φιλία όταν μπεις στην ενήλικη ζωή

Είναι δεδομένο ότι όσοι βρίσκουν μουνί,το έχουν πάνω απ'όλα,οπότε όποιος νιώθει...πουλημένος απο 'φίλους',είναι απλά μαλάκας

Λυκοφιλία υπάρχει μονο μεταξύ...μπακουριών,με΄χρι να βρουν κι αυτοί γκόμενες

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Χαμένα σεντόνια εις ώτα μη ακουόντων.
Αν ένα μήνυμα μπορεί να έχει περισσότερους αποδέκτες, δεν το λες και χαμένο σεντόνι. Επίσης πολλές φορές κάνω μία παράθεση, επειδή θέλω να σχολιάσω κάτι που βρίσκω ενδιαφέρον κι όχι τόσο για να απαντήσω στον χρήστη. Άλλοτε πάλι για να ξεδώσω. Για μένα είναι ιντερνετικό καφενείο εδώ μέσα.

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.024
Πόντοι
506
Δεν υπάρχει καμία φιλία όταν μπεις στην ενήλικη ζωή

Είναι δεδομένο ότι όσοι βρίσκουν μουνί,το έχουν πάνω απ'όλα,οπότε όποιος νιώθει...πουλημένος απο 'φίλους',είναι απλά μαλάκας

Λυκοφιλία υπάρχει μονο μεταξύ...μπακουριών,με΄χρι να βρουν κι αυτοί γκόμενες
αυτο λεμε. μια χαρα υπαρχουν και φιλοι που ξερουν να μοιραζουν σωστα το χρονο τους τις στιγμες τους τις χαρες τους...

οι λυκοφιλοι μπουλο αρμ!!!

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.542
Πόντοι
4.615
Αν ένα μήνυμα μπορεί να έχει περισσότερους αποδέκτες, δεν το λες και χαμένο σεντόνι. Επίσης πολλές φορές κάνω μία παράθεση, επειδή θέλω να σχολιάσω κάτι που βρίσκω ενδιαφέρον κι όχι τόσο για να απαντήσω στον χρήστη. Άλλοτε πάλι για να ξεδώσω. Για μένα είναι ιντερνετικό καφενείο εδώ μέσα.
Ως μήνυμα σε δεύτερο ενικό, είναι χαμένο σεντόνι γιατί υπάρχει προεπιλογή, και η ανάγκη αφορά στην επιβεβαίωση της προεπιλογής ως επιτυχημένης μεθόδου και όχι η προσαρμογή της μεθόδου ώστε να εγγυηθεί την επιτυχία.
Κατά τα λοιπά δε διαφωνώ.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
αυτο λεμε. μια χαρα υπαρχουν και φιλοι που ξερουν να μοιραζουν σωστα το χρονο τους τις στιγμες τους τις χαρες τους...

οι λυκοφιλοι μπουλο αρμ!!!

Ουτε φίλοι,ούτε λυκόφιλοι.Οι μόνοι φίλοι που κάνουμε είναι στα παιδικά χρόνια,και μπορεί να'ναι και μόνο ένας

Μετέπειτα,κάνουμε μόνο γνωστούς...με ημερομηνία λήξεως.Οπότε απ'αυτούς δεν περιμένεις...να σε βάλουν πάνω απ'το μουνί

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μην ακούτε τους ψαροκασέλες εδώ μέσα. :2funny:
Οι πουτάνες είναι για γαμήσι. Αν πας παρακάτω θα σε εκμεταλλευτούν ή θα τις εκμεταλλευτείς. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Όλοι όσοι ξέρω που προχώρησαν παρακάτω πήραν ένα αρχίδι. :2funny: Επιφυλάσσομαι για κάποιους που χάθηκαν τα ίχνη τους αλλά κι αυτοί καρσγκιόζηδες ήταν. Μόνοι Αλβανοί μπορούν να κοντρολάρουν τις πουτάνες. Δεν ξέρω αν τις ποτίζουν ή τι τους κάνουν αλλά σε αυτό είναι μάγκες. Δεν έχουν γλύπτες, ζωγράφους και καλλιτέχνες αλλά βγάζουν νταβατζηδες. :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Σε μια δραστηριότητα όπου όλα είναι ψέματα και τίγκα στην εκμετάλλευση, πολύ σπάνια και τα άτομα που κινούνται ανάμεσα της,
θα είναι νορμάλ. :2funny:
Οι πουτανάκηδες είναι μια κατηγορία ανθρώπων που ζουν στο σκοτάδι κατά κύριο λόγο η στα κρυφά. Μην περιμένεις τίποτα. Όταν κάποιος ξεκινά ανάποδα την ερωτική του ζωή δηλαδή από πουτάνες κι όχι από γκόμενες ή μπαίνει πλάτη από ερωτική απογοήτευση και πουτανίζει κτλ, είναι πλέον άχρηστος ως άνδρας. Έχει σκύψει στο μουνί.
Στα παπάρια μας αν έχουν ευαισθησίες.
Να πάνε να πνιγούν
όλοι αυτοί.

Κοίτα εκμετάλλευση καί ψέματα, παίζουν καί στήν "Φυσιολογική" ερωτική ζωή!!
Είναι τί εμπειρίες έχει ο άλλος, καί πόσο χώρο-περιθώριο...θά αφήσει.
-Πολλές φορές τήν πατάνε, καί οι πιό έμπειροι άνδρες-

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κοίτα εκμετάλλευση καί ψέματα, παίζουν καί στήν "Φυσιολογική" ερωτική ζωή!!
Είναι τί εμπειρίες έχει ο άλλος, καί πόσο χώρο-περιθώριο...θά αφήσει.
-Πολλές φορές τήν πατάνε, καί οι πιό έμπειροι άνδρες-
Φυσικά και υπάρχει παντού. Όμως αν ένας άνδρας έχει γαλουχηθεί σωστά σε αξίες έχει και ηθικούς φραγμούς.
Αν καταντήσει τενεκές που συνήθως από μουνί γίνεται μαλάκας :2funny: τότε να πάει να πνίγει. Εγώ όσους έχω γνωρίσει εκτός πορνείας είναι μαλάκες σε μια φυσιολογική μερίδα. Στην πορνεία είναι από καραμαλάκες μέχρι απύθμενοι μαλάκες. Μιλάμε οι άνθρωποι μπροστά στο μουνί δίνουν και τον κώλο τους. Ζήτημα να βρεις νορμαλ άνθρωπο. Όλη μέρα σκέφτονται πουτάνες.
Δεν υποφέρονται.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Φυσικά και υπάρχει παντού. Όμως αν ένας άνδρας έχει γαλουχηθεί σωστά σε αξίες έχει και ηθικούς φραγμούς.
Αν καταντήσει τενεκές που συνήθως από μουνί γίνεται μαλάκας :2funny: τότε να πάει να πνίγει. Εγώ όσους έχω γνωρίσει εκτός πορνείας είναι μαλάκες σε μια φυσιολογική μερίδα. Στην πορνεία είναι από καραμαλάκες μέχρι απύθμενοι μαλάκες. Μιλάμε οι άνθρωποι μπροστά στο μουνί δίνουν και τον κώλο τους. Ζήτημα να βρεις νορμαλ άνθρωπο. Όλη μέρα σκέφτονται πουτάνες.
Δεν υποφέρονται.

Αυτό άνετα τό καταλαβαίνω, ξέρεις γιατί ?
Διότι πολλοί άνδρες από αυτούς άν όχι όλοι, δέν έχουν "Συνέχεια" στήν ερωτική τους ζωή.
Είναι από λίγο. Αυτό δημιουργεί έλλειψη. Σοβαρή έλλειψη...τής γυναικείας παρουσίας!!
Μέ αποτέλεσμα συχνά νά γίνεται μανία!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εγώ εύχομαι να τελειώσει
η πορνεία και να γίνουμε Σουηδικό μοντέλο να μην βρίσκουν τίποτα τα αρχίδια
να πηγαίνουν κι αν βρίσκουν να τους γαμάνε στις ποινές. :2funny: Δεν κατάλαβα. Δεν μπορώ να έχω επιθυμίες; και μάλιστα το ίδιο εύχομαι πάνω κάτω και για τις γκόμενες. Να πάρουν τ αρχίδια μας και να μην βρίσκουν χορηγούς.
Να έχουν γκόμενους και μετά αν σου σπάνε τ αρχίδια να παίρνουν πούλο σε καθολικό επίπεδο. :2funny: Μόνο έτσι στρωνει η κοινωνία. Φυσικά όλα αυτά δεν γίνονται στην πουστοΕλλάδα της ρέκλας αλλά δεν πειράζει. Άρα για αυτό κάνουμε ότι γουστάρουμε και να πάνε όλοι να γαμηθούν. Αναμενόμενο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom