Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Έχει μπλοκαριστει εδώ και κανα δίμηνο. Δεν κάνει για πουθενα. Κουραστικός. Απλά μπήκα και είδα ότι ασχολείστε ακόμη. Αλλιώς δεν θα σχολιαζα καν.
Ειχε κι αλλο νικ ο τυπος;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.250
Πόντοι
3.656
δε νομιζω να βγαινει καν εξω στην ερμου ο τυπος ακομα και τις πεσιματικες κατα φαντασιαν τις κανει, αλλιως θα τον ειχαν εντοπισει εδω και καιρο στα σοσιαλ...
Φίλε, επειδή ζούμε μισό αιώνα στην αττική ... όσοι δεν είμαστε μπόμπιρες ... ξέρουμε καταστάσεις ...

Ερμού, είναι το πιο δύσκολο καμάκι στην Ελλάδα .
Αδύνατον , δεν είναι de jure πουθενά να βγει γκόμενα.
Αλλά εκεί , είναι το δυσκολότερο μέρος στην ελλάδα και στον κόσμο .
Πολλές με συνοδούς παραπέρα. Μέχρι να ελέγξεις αν είναι free ή όχι , θέλει ώρα.
Μεγάλες γυναικείες παρέες. Ελλεηνίς ... δεν ενδίδει μπροστά σε φίλες εύκολα ....
Πολύ αστυνομία. Με την παραμικρή μαλακία , μπορεί να βρεθείς αυτόφωρο .... και είδηση στα βοθροκάναλα ....

Αν βγάζει κάποιος στην Ερμού μία γκόμενα το χρόνο
έτσι και πάει 10 βραδιές μπουζούκια και ελληνάδικα ....
θα πρέπει να γαμήσει τόσες
που θα χρειάζονται 100 μπουκάλια ψυκτικό για τα αρχίδια του
που θα συγκαίζονται από το γαμήσι .

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πλέον η κατάσταση μεταφέρεται "και" εκτός.
Έπαιξαν βρώμικα και θα παίξουμε κι εμείς βρώμικα.
Η πορνεία είναι παράνομη
και οι γκομενάκηδες νόμιμοι.
:confused:
Ποιος αλήθεια από το πορνοσύστημα θέλει κόσμο να γυρίζει γύρω γύρω
από τα μαγαζάκια του ή στα μέσα κι έξω του; μπορεί
και να μην αστειεύομαι.

:rockon:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Πρός αποκατάσταση τής αλήθειας ζητώ από τούς υπεύθυνους τού Site, άν αυτό πού είπε ο καράφλας Καλόγερος,
ότι ήμουν Ζιγκολό καί κρίνουν ότι έχει δίκιο νά μέ διώξουν. Αν δέν τό κάνουν σημαίνει...ότι λέω αλήθεια.
Καί τότε θά αρχίσει τό Party!! :hi:
Και γιατί να σε διώξουν από το site, τι τους αφορά; Η μόνη ενδιαφερόμενη είναι η Εφορεία, επειδή επί 15 χρόνια είχες αδήλωτο εισόδημα από ζιγκολίκι. Μάλλον για αυτό ζήτησες να σβηστούν και τα ποστς σου, για να μην υπάρχουν ιντερνετικά ίχνη.

Και ζιγκολό και φοροφυγάς, ντροπή σου !!!
Κι εμείς οι ευυπόληπτοι πολίτες, πασχίζουμε τίμια για τον επιούσιο κάθε μέρα... :confused:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Κάποιοι πορωμένοι πουτανάκηδες
και σοσια-λούληδες, έχουν μολύνεί το νήμα. :2funny:
Οι πρώτοι με μηδενικά επιχειρήματα, βρισίδια
και στρεψοδικία αναλώνονται σε προσωπικές επιθέσεις, προσπαθώντας
να διαφυλάξουν το φούμαρο του πόσο σπουδαίοι εραστές είναι σε ψεύτικα πορνο-γαμήσια του αχ - βαχ. :2funny:
Μια ζωή ταγμένοι
στο ψέμα. Οι δεύτεροι
σε μαύρη θλίψη έτοιμοι να αυτοκτονήσουν :2funny:περιμένουν απάντηση της κάθε ψυχωτικής που αναζητά ουρά από μαλάκες, πάνω
από την οθόνη τους. :2funny:
Το παίζουν ήρεμοι και σοφοί ενώ στα άλλα νήματα ρίχνουν και τρώνε καντήλια.
Κι οι δυο κατηγορίες
για ροχάλες. Ανίκανοι σε όλα ακόμα και σε νορμάλ διάλογο. Εγώ πάλι μόνο μεθοδους συγκρίνω και γαμήσια ποιότητας με γκόμενα
και ξεπέτας με πουτάνα. Γιατί κουβαλιούνται; :confused:
άρα τους πονάει η αλήθεια.
Όλα αυτά στο εδώ θέμα.
Διότι στην πραγματική ζωή ούτε καν υπάρχουν ως φραγκόκοτες. :2funny: Τους ισοπέδωσα σε όλα και ως κομπλεξικοί πουθενάδες σκάνε μύτη εδώ και ένα κάρο σελίδες να συμμαζέψουν
τ ασυμμάζευτα. Οτιδήποτε γράφεται σε φόρουμ επιδέχεται κριτική.

:rockon:
Γαμησια ποιοτητας με γκομενα;
Που βλεπεις εσυ την ποιοτητα σε ενα γαμησι που ειναι
-ακαποτο μεν αλλα μπορει να γκαστρωσεις τη γκομενα ασε τους αλλους κινδυνους.Και μη μου πεις παλι θεωριες οτι δε σου τυχε γιατι ετυχε σε φιλο και τωρα πινει τα μουρλοχαπα τονους και πληρωνει διατροφες.
-δοτικη μεν αλλα σου σπαει τ αρχιδια με αγκαλιτσες και φιλια.
Δεεεεν φευγεις ευκολα απο το γαμησι με γκομενα.
Ενα τριωρο το τρως μινιμουμ(βαλε μεσα ενα συντομο ποτο ξενοδοχειο και δυο μπαλακια χυσιμο)
-Τι ακριβως επιθυμεις να κερδισεις απο γκομενα;
Επιβεβαιωση;
Ποιοτητα σπιτικου φαγητου; ενω υπαρχουν πολυτελη εστιατορια(οχι τα λαγουμια που γαμας εσυ λαδοποντικα της δεκαρας)
Πας δινεις 160-200 ευρω και γαμας σαν αρχοντας ενα υπερμοντελο με υπηρεσιες που δεν εχεις ζησει ουτε στα πιο τρελα σου ονειρα!
Στο λεει καποιος που εχει γαμησει πολλες γκομενες(τριψηφιο αριθμο)και γελαει οταν ακουει να λες το γκομενικο γαμησι "ποιοτητας".

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.013
Πόντοι
1.056
-ακαποτο μεν αλλα μπορει να γκαστρωσεις τη γκομενα ασε τους αλλους κινδυνους.Και μη μου πεις παλι θεωριες οτι δε σου τυχε γιατι ετυχε σε φιλο και τωρα πινει τα μουρλοχαπα τονους και πληρωνει διατροφες.
Ενα τριωρο το τρως μινιμουμ(βαλε μεσα ενα συντομο ποτο ξενοδοχειο και δυο μπαλακια χυσιμο)
Επιβεβαιωση;
Ποιοτητα σπιτικου φαγητου; ενω υπαρχουν πολυτελη εστιατορια(οχι τα λαγουμια που γαμας εσυ λαδοποντικα της δεκαρας)
Πας δινεις 160-200 ευρω και γαμας σαν αρχοντας ενα υπερμοντελο με υπηρεσιες που δεν εχεις ζησει ουτε στα πιο τρελα σου ονειρα!
Στο λεει καποιος που εχει γαμησει πολλες γκομενες(τριψηφιο αριθμο)και γελαει οταν ακουει να λες το γκομενικο γαμησι "ποιοτητας".

Αυτό του είχα γράψει κι εγώ.Απλά αυτός αντί να απαντήσει επί του θέματος θα υποχωρήσει θα πει κάτι εντελώς άσχετο και μετά θα δηλώσει σας γάμησα τώρα.Δεν τον πιάνεις τον τύπο.Μπορεί να τα έμαθε από το σκάκι αυτά.

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
καλησπέρα σε όλους!

μόλις γύρισα από κάτι ψώνια που είχα να κάνω, έκανα και 2 πεσιματάκια με προσπάθεια για αλλαγή τακτικής (παραμύθι που στηρίζεται βέβαια σε κάτι αληθινό) όμως καμία δεν σταμάτησε ώστε να το εφαρμόσω.

το σκορ είναι στο 0/18 για το 2024 ενώ κανονικά μέχρι μεθαύριο που φεύγει ο μήνας θα έπρεπε να είχα τουλάχιστον 60 προσπάθειες για μέσο όρο 1 πέσιμο τη μέρα (που είχα ως στόχο).

αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνω την αυτοκριτική μου, χωρίς δικαιολογίες, και να παραδεχθώ ότι την πέφτω λίγο και δεν είναι αρκετό όλο αυτό που κάνω.

Ακόμα και σε νομό περίπου 80.000 κατοίκων πρέπει να γίνονται περισσότερες προσπάθειες.

στο χέρι μου είναι να αλλάξω και να φτάσω στον προαναφερόμενο μέσο όρο που θέλω με σκοπό το γαμήσι το 1%

αύριο λέω να δοκιμάσω μέρα που ίσως είναι πιο "απενοχοποιημένη"

ο λόγος σε εσάς!

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.013
Πόντοι
1.056
καλησπέρα σε όλους!

μόλις γύρισα από κάτι ψώνια που είχα να κάνω, έκανα και 2 πεσιματάκια με προσπάθεια για αλλαγή τακτικής (παραμύθι που στηρίζεται βέβαια σε κάτι αληθινό) όμως καμία δεν σταμάτησε ώστε να το εφαρμόσω.

το σκορ είναι στο 0/18 για το 2024 ενώ κανονικά μέχρι μεθαύριο που φεύγει ο μήνας θα έπρεπε να είχα τουλάχιστον 60 προσπάθειες για μέσο όρο 1 πέσιμο τη μέρα (που είχα ως στόχο).

αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνω την αυτοκριτική μου, χωρίς δικαιολογίες, και να παραδεχθώ ότι την πέφτω λίγο και δεν είναι αρκετό όλο αυτό που κάνω.

Ακόμα και σε νομό περίπου 80.000 κατοίκων πρέπει να γίνονται περισσότερες προσπάθειες.

στο χέρι μου είναι να αλλάξω και να φτάσω στον προαναφερόμενο μέσο όρο που θέλω με σκοπό το γαμήσι το 1%

αύριο λέω να δοκιμάσω μέρα που ίσως είναι πιο "απενοχοποιημένη"

ο λόγος σε εσάς!

Για κάθε μία που την πέφτεις το μαθαίνουν άλλες δέκα.Οπότε αν την πέφτεις σε 60 το μήνα σε ένα χρόνο θα έχεις εξαντλήσει τις γαμήσιμες του νομού.
Προφανώς το μέρος δεν τραβάει.Για να έχεις επιτυχία πρέπει στις πρώτες πέντε που θα πας η μία να έχει θετική ανταπόκριση αλλιώς το μέρος δεν αξίζει.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Αυτό του είχα γράψει κι εγώ.Απλά αυτός αντί να απαντήσει επί του θέματος θα υποχωρήσει θα πει κάτι εντελώς άσχετο και μετά θα δηλώσει σας γάμησα τώρα.Δεν τον πιάνεις τον τύπο.Μπορεί να τα έμαθε από το σκάκι αυτά.
Ισα ισα που ετσι πιανεται.
Με τις μαλακιες που λεει.
Η συμπεριφορα του ειναι προκλητικη.Λειτουργει ετσι ακριβως οπως λες.Κανονικοτατο τρολ.
Που νομιζει οτι τα ακαποτα και το να προκαλεις στο διαδικτυο αγνωστους ανθρωπους ειναι ακινδυνο.

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Για κάθε μία που την πέφτεις το μαθαίνουν άλλες δέκα.Οπότε αν την πέφτεις σε 60 το μήνα σε ένα χρόνο θα έχεις εξαντλήσει τις γαμήσιμες του νομού.
Προφανώς το μέρος δεν τραβάει.Για να έχεις επιτυχία πρέπει στις πρώτες πέντε που θα πας η μία να έχει θετική ανταπόκριση αλλιώς το μέρος δεν αξίζει.
απλώς εμένα αυτό είναι το μέρος μου, δεν μπορώ να το αλλάξω, δεν έχω τη δυνατότητα για ταξίδια κλπ

πέρυσι πήγα μια βδομάδα διακοπές μετά από χρόνια φαντάσου

τώρα που νοικιάζω κιόλας δεν με βλέπω σύντομα :2funny:

πάντως όσον αφορά τη γνώμη των γυναικών δεν με ενδιαφέρει, ας με πουν πέφτουλα οι 99 και ας γαμήσω την 100η!!!

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.013
Πόντοι
1.056
απλώς εμένα αυτό είναι το μέρος μου, δεν μπορώ να το αλλάξω, δεν έχω τη δυνατότητα για ταξίδια κλπ

πέρυσι πήγα μια βδομάδα διακοπές μετά από χρόνια φαντάσου

τώρα που νοικιάζω κιόλας δεν με βλέπω σύντομα :2funny:

πάντως όσον αφορά τη γνώμη των γυναικών δεν με ενδιαφέρει, ας με πουν πέφτουλα οι 99 και ας γαμήσω την 100η!!!

Βγάζεις φήμη.Εδώ εγώ πήγαινα στο Λβωφ δεκαήμερα δυο φορές το χρόνο και μετά από δύο χρόνια με είχαν μάθει σαν καμάκια οι γκόμενες.Διαδίδονται όλα πολύ γρήγορα για αυτό θέλει προσεκτική στόχευση.

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
μα δεν σταματάνε καν οι περισσότερες, είναι απορροφημένες σε ακουστικά και κινητά

από τα 18 πεσίματα που λέω άντε με τις μισές να μίλησα έστω μισό λεπτό, πολλές δεν με παίρνουν χαμπάρι!

απορρίπτω την τακτική της προσεχτικής στόχευσης διότι μειώνω τις όποιες πιθανότητες έχω

στόχος είναι να παίξουμε με την στατιστική και να την κάνουμε να λειτουργήσει υπέρ μας!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μπαίνει ο κάθε τελειωμένος με την κοιλιά στο πάτωμα
και κάτι γυαλιά σαν πατομπούκαλα να το παίξει γαμιάς και να κάνει προμόσιον. :2funny:
Όλο γαμάνε μουνάρες πουτάνες μας λένε σε φοβερά γαμήσια και στα νήματα μόνο μαχαίρια δεν έχουν βγάλει
τα μέλη από τσακωμούς χώρια το πόσα δεν γράφονται και τα σφυράνε. :2funny: Και μετά αλλάζουν νικ να υποστηρίξουν τον εαυτό τους. Αυτό γίνεται χρόνια. Πόσοι έχουν νικ
να γράφουν και με άλλα
να σηκώνουν κριτικές; ο ένας δίνει τον άλλον. :2funny:

Ας πάνε στην μαμά τους ή στην γυναικούλα τους να την μαλώσουν για το πολύ πιπέρι στο φαι που ξέρουν κι από γκόμενες.

:2funny:

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.013
Πόντοι
1.056
μα δεν σταματάνε καν οι περισσότερες, είναι απορροφημένες σε ακουστικά και κινητά

από τα 18 πεσίματα που λέω άντε με τις μισές να μίλησα έστω μισό λεπτό, πολλές δεν με παίρνουν χαμπάρι!

απορρίπτω την τακτική της προσεχτικής στόχευσης διότι μειώνω τις όποιες πιθανότητες έχω

στόχος είναι να παίξουμε με την στατιστική και να την κάνουμε να λειτουργήσει υπέρ μας!

Αμα φοράνε ακουστικά σημαίνει οτι δε θέλουν να τους την πέφτουν για αυτό τα φοράνε.

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Αμα φοράνε ακουστικά σημαίνει οτι δε θέλουν να τους την πέφτουν για αυτό τα φοράνε.
κι εγώ τις αποφεύγω αυτές αλλά μια στο τόσο πετάω και μια κουβέντα

μόνο να κερδίσω έχω!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706

Του προτείνεις αλλαγή στρατοπέδου, ενώ η λύση θα ήταν αλλαγή μεθόδου.
Ο τύπος έχει σαλτάρει επειδή θέλει να παραμείνει γκομενάκιας και να μην περάσει στο στρατόπεδο των πουτανάκηδων, αλλά δεν βλέπει πώς μπορεί να τα καταφέρει. Στα 46 μπορείς να χτυπάς από 30 και πάνω ως γκομενάκιας, με την προυπόθεση να εκπονήσεις ένα κανονικό γκομενοπλάνο για αυτό. Ο τύπος είναι τεμπέλης και χωρίς φαντασία κι επιπλέον έχει περιέλθει σε πανικό, λόγω ηλικιακών ορίων σε ό,τι αφορά το καμάκι του δρόμου και δεν μπορεί να κάτσει να φτιάξει ένα πλάνο.

Έχει στραφεί προς τον αγοραίο αναγκαστικά, για τα χοντρά όπως λέει, και τρομάζει βλέποντας ότι αυτό σιγά σιγά θα γίνει η μοναδική του επιλογή. Ο δρόμος για επαγγελματική ανέλιξη που θα του έδινε τη δυνατότητα να κάνει επιλογές ακόμα και στον αγοραίο είναι κλειστός, λόγω προσωπικής παραίτησης/τεμπελιάς με αποτέλεσμα να έχει χάσει τελείως τη μπάλα και να γράφει παραληρήματα.

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.024
Πόντοι
506
Επιβεβαιωση;
Αλλά πράγματα παίρνεις από το ένα γαμήσι και αλλά από το άλλο. Ο Ντόναλντ δεν τρώει ποτέ απεξω . Την βρίσκει σπίτι με μακαρόνια ρύζι και φασολάδα. Που να ξέρουμε εμείς τώρα....

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δεν μπορούν να την πέσουν σε καμία γκόμενα
οι εγκεφαλικά νεκροί και ρητορεύουν. Είναι αποδεκτό αυτό μιας που κάτι άλλο δεν γνωρίζουν. :2funny:
Όλο θεωρίες και μαλακίες. Πράξη μηδέν.

:2funny:

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.024
Πόντοι
506
Στο σκάκι
Στο σκάκι αν κάνεις μαλακια δεν κουκούλωνεται !!! Εδώ μας λέει θεωρίες αλλά δν μας δείχνει την σκακιέρα του και την ποιότητα των παρτίδων του

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.024
Πόντοι
506
Του προτείνεις αλλαγή στρατοπέδου, ενώ η λύση θα ήταν αλλαγή μεθόδου.
Ο τύπος έχει σαλτάρει επειδή θέλει να παραμείνει γκομενάκιας και να μην περάσει στο στρατόπεδο των πουτανάκηδων, αλλά δεν βλέπει πώς μπορεί να τα καταφέρει. Στα 46 μπορείς να χτυπάς από 30 και πάνω ως γκομενάκιας, με την προυπόθεση να εκπονήσεις ένα κανονικό γκομενοπλάνο για αυτό. Ο τύπος είναι τεμπέλης και χωρίς φαντασία κι επιπλέον έχει περιέλθει σε πανικό, λόγω ηλικιακών ορίων σε ό,τι αφορά το καμάκι του δρόμου και δεν μπορεί να κάτσει να φτιάξει ένα πλάνο.

Έχει στραφεί προς τον αγοραίο αναγκαστικά, για τα χοντρά όπως λέει, και τρομάζει βλέποντας ότι αυτό σιγά σιγά θα γίνει η μοναδική του επιλογή. Ο δρόμος για επαγγελματική ανέλιξη που θα του έδινε τη δυνατότητα να κάνει επιλογές ακόμα και στον αγοραίο είναι κλειστός, λόγω προσωπικής παραίτησης/τεμπελιάς με αποτέλεσμα να έχει χάσει τελείως τη μπάλα και να γράφει παραληρήματα.
Από την στιγμή που δεν έχει κανονική γκόμενα για τα χοντρά ο τύπος είναι ναυάγιο...

Από την στιγμή που είναι σχεσακιας και γκομενάκιας και κράζει τον αγοραίο αλλά καταφεύγει σε αυτόν γιατί δεν έχει ούτε ένα πεντάρι να ρίχνει τα χοντρά του είναι αποτυχημένος παπατζης...

Εκτός αν θέλει να γίνει επιτυχημένος πουτανάκιας η μπουρδελιαρης ... Αλλά κατα δήλωση του δεν είναι οπότε είναι αποτυχημένος στον τομέα που δηλώνει πως διαπρέπει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom