Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Αυτό είναι μιά συνήθεια δική σου, πού έχεις από μικρός!!
Εγώ λειτουργώ μέ γκόμενες καράφλα μου, καί μέ μουνάρες μόνο.
Τράβα τώρα γιά νάνι μήν κουράζεσαι!!
Οκ, θα μας πεις αύριο για τις γκόμενες και τις μουνάρες της ζωής σου. Θα σε ακούσω με προσοχή, το υπόσχομαι. :D:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Οκ, αλλά θα μας πεις αύριο για τις γκόμενες και τις μουνάρες της ζωής σου. Θα σε ακούσω με προσοχή, το υπόσχομαι. :D:
Θά χρειαζόταν πάρα πολύς χρόνος γιά νά πώ!!
Δέν είμαι τής σειράς εγώ καράφλα μου, μέ γουστάρουν κάργα οι μούνες!!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Είχα δίκιο όταν έλεγα ότι είσαι αυτιστικός τελικά. :confused:
Τόσο κομπλεξικός είσαι άνθρωπε μου, επειδή μέ γουστάρουν!!
Εσύ είσαι σκατάς καί δέν σέ θέλουν, εγώ όχι.
Τί νά κάνω νά τούς λέω όχι ?

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.542
Πόντοι
4.615
depositphotos_83917386-stock-photo-don-quixote-and-sancho-panza.jpg

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Το θέμα είναι οτι μετά από μια ορισμένη ηλικία έχει περισσότερο νόημα να δουλεύεις και να βγάζεις λεφτά από το να χάνεις το χρνο σου τσιλιμπουρδίζοντας εδώ κι εκεί.Π.χ. ένας βολτάρει 5 ώρες και ο άλλος δουλεύει 5 ώρες και βγάζει 100 ευρώ.Ποιος έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να γαμήσει?Ποιος έχει μεγαλύτερη αξία στα μάτια της γκόμενας?

Αν το τσιλιμπούρδισμα έχει και αποτέλεσμα,και μπορείς να γνωρίσεις έστω μία κάθε φορά,σαφώς είναι καλύτερο

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.188
Πόντοι
201
Ρε μη μαλώνετε ξένοι άνθρωποι. Όλοι είστε σπουδαίοι, όλοι είστε σούπερ γαμιάδες, όλοι είστε τέλειοι στα πάντα. Διαγωνισμό καλύτερης προσβλητικής ατάκας το κάνατε.

Σαν αρσενικές ελεεινίδες κάνετε.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
.
Μπορείς να μου εξηγήσεις πως γίνεται με όποια γκόμενα πάω να κάνει τα πάντα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που κάνουν απλά πολλά κι όποτε τύχει να πάω με πουτάνες,
να κάνουν σχεδόν όλες τα βασικά; πώς γίνεται αφού είμαι ο ίδιος άνθρωπος; :confused:
η χημεία φταίει; :2funny:
άρα φίλε μου πως να μην έχουμε τις πουτάνες για τα χοντρά; τώρα αν κάποιοι ακούν αχ βαχ και δεν έχουν γαμήσει ποτέ κανονική γκομενα, ας πιστεύουν ότι είναι πορνοστάρ και μοντέλα.

:2funny:
Φταίει το ότι ρίχνεις χαμηλής αξίας(άσχημες)απελπισμένες γκομενες αφενός που τα κάνουν όλα.Το 1% του πάτου που αποδιδει η μέθοδος σου.
Κι αφετέρου στο Μεταξουργείο που συχνάζεις με τα 10 ευρω που διαθέτεις τα βασικά και θα πάρεις(και πάλι καλά να λες)

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πλάκωσε κι ο μυρωδιάς ο τσιΡκολελέτος.:2funny: Σαλεμένος με μονόχορδο μουρμουρητό.
175 ποστ, σχεδόν όλα σε εμένα και κατευθείαν στο νήμα. Σκούζει, δεν γράφει. Αβάστακτος ο πόνος του :2funny:
από την ισοπέδωση που τον κέρασα μαζί με τους έταιρους ανίκανους σαν αυτόν. Παραποιητής και στρεψοδίκης
όσων γράφω σαν το ραμολί κωλόγερο. :2funny: Έχει φρικάρει. Τον έχω στην φουφού μαζί με κάτι άλλα καυσόξυλα
για να με παραθέτουν συνέχεια. Μην ξεμείνουμε κι από κορόιδα. :confused: Τους υπόλοιπους τους εξολόθρευσα σαν κατσαρίδες, σακάτεψα και τα Ορκ οπότε έσκασαν τώρα τα γυναικόπαιδα και κάτι κομπάρσοι. Άραγε ο τσιΡκολελέτος, κατάντησε πορωμένος πουτανάκιας από κέρατο κι αυτός; ξέρω 5-6 τέτοιους δύστυχους. Τον μπρίζωσα τώρα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πάνε να φάνε τον Ακροατή επειδή είπε ξεκάθαρα την γνώμη του και δεν πήρε το μέρος της ψυχασθένειάς τους. :2funny:
Άλλοι τρώμε άκυρα και γελάμε κι άλλοι τρώνε άκυρα και μαυρίζει η ψυχή τους. Αυτοί όμως είναι οι πορωμένοι πουτανάκηδες. Δεν αντέχουν να τους ορθώνουν όχι. :2funny:Γι αυτό εξάλλου και πάνε μόνο με πουτάνες.
Για να ακούν ωραία λόγια πληρώνοντας. Σιγουρα θα είναι κι υποτακτικοί του πορνοσυστήματος όπως κάποιοι
που πηγαινοφέρουν πουτάνες με τα κονσερβοκούτια τους για να τους δίνουν φιλάκια
και να κάνουν μπαλάκια με τις μύξες τους.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
.

Φταίει το ότι ρίχνεις χαμηλής αξίας(άσχημες)απελπισμένες γκομενες αφενός που τα κάνουν όλα.Το 1% του πάτου που αποδιδει η μέθοδος σου.
Κι αφετέρου στο Μεταξουργείο που συχνάζεις με τα 10 ευρω που διαθέτεις τα βασικά και θα πάρεις(και πάλι καλά να λες)
Kαλώς τον. Τρίτη ή τέταρτη είναι που κουβαλιέσαι να σου δώσω το συσσίτιο σου; :2funny:ενδιαφέρουσα θεωρία.
Όταν δεν έχουμε επιχειρήματα, βάζουμε κάτι δικό μας. Δεν είσαι ο μόνος.
Εν ολίγοις ξέρεις τι κάνω εξ αποστάσεως. :2funny:Όσον αφορά την πορνεία, δεν έδωσα πάνω από 10 κι 20 ευρώ
ακόμα κι όταν έβγαζα τα διπλά. Είμαι σαφής ότι είναι για τα χοντρά λόγω έλλειψης ποιότητας και ρεαλισμού. :confused:
Άλλωστε διαβάζω και τους "καταθέτες" πόσο ευχαριστημένοι είναι. Άσε ελεημοσύνη κάνα ρουφιανιλίκι φεύγοντας
για τους "συναγωνιστές" να τα βάλω μαζί με όσα γνωρίζω από τα καραγκιοζιλίκια τους. Πως αλλιώς θα γελάμε;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Νέε κι ελπιδοφόρε γαμιά της χώρας των διορισμένων ψωριάρηδων, των σάπιιων κληρονόμων, των άεργων μπουχεσών και των βιαγκράκηδων εραστών, κράτα ψηλά το λάβαρο της νίκης. :rockon: Οι γκόμενες σε περιμένουν σε όλη την πρωτεύουσα αλλά και στις μικρότερες πόλεις. Άσε τους ψυχοπαθείς λιγδο-πορωμένους πουτανάκηδες :2funny:και τους μογγόλους σοσια-λούληδες :2funny: να γκαρίζουν, βρίζουν, χτυπιούνται και να μυξοκλαίνε εφευρίσκοντας σενάρια
και παπάτζες αλλοίωσης νοήματος της Ντονάλντιας μεθόδου. Τους μπλάστρωσα τις μάπες με σπέρμα και ξανάρχονται. Ρίξου λοιπόν σαν πραγματικός άνδρας κι αβέρτα σε όσες σου αρέσουν και όποια φας. Φτιάξε την μαγιά σου, οργανώσου και μην κερνάς τίποτα πέρα από έναν καφέ. Ως γνωστόν οι γκόμενες γαμιούνται αρχικώς μια χαρά μέχρι να αρχίσουν τις απαιτήσεις όπου εκεί στρίβεις. :rockon:Μην γίνεις χορηγο-μαλάκας όπως οι μπούληδες
ή εθελοντής κερατάς όπως οι παντρεμένοι. Που να τα ξέρει όμως αυτά η μούργα και τα καθιζήματα :2funny:που κερνούν
τις φραγκόκοτες για να τις μοστράρουν σαν λιγούρια μεταξύ τους; που να τα ξέρουν όμως αυτά
οι φρουροί της μούχλας :2funny:που οι πουτάνες τους έχουν για γλυφομούνι προθέρμανσης πριν ανοίξουν διάπλατα
τις τρύπες τους σε όσους πραγματικα γουστάρουν στο τσάμπα; :confused: που να τα ξέρουν όμως αυτά οι εγκεφαλικά νεκροί που έχουν αναλάβει χρέη υπεράσπισης ο ένας στον άλλον και γελάω με τα χάλια τους; :2funny:
δεν βρίσκουν "ποιότητα" τα καημένα. Τα λέμε αργότερα.

:rockon:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Kαλώς τον. Τρίτη ή τέταρτη είναι που κουβαλιέσαι να σου δώσω το συσσίτιο σου; :2funny:ενδιαφέρουσα θεωρία.
Όταν δεν έχουμε επιχειρήματα, βάζουμε κάτι δικό μας. Δεν είσαι ο μόνος.
Εν ολίγοις ξέρεις τι κάνω εξ αποστάσεως. :2funny:Όσον αφορά την πορνεία, δεν έδωσα πάνω από 10 κι 20 ευρώ
ακόμα κι όταν έβγαζα τα διπλά. Είμαι σαφής ότι είναι για τα χοντρά λόγω έλλειψης ποιότητας και ρεαλισμού. :confused:
Άλλωστε διαβάζω και τους "καταθέτες" πόσο ευχαριστημένοι είναι. Άσε ελεημοσύνη κάνα ρουφιανιλίκι φεύγοντας
για τους "συναγωνιστές" να τα βάλω μαζί με όσα γνωρίζω από τα καραγκιοζιλίκια τους. Πως αλλιώς θα γελάμε;

Τρίτη η Τέταρτη φορά θα είναι που σε γλενταω θες να πεις και σε κάνω έξω φρενών
Έτσι εξηγείται η έλλειψη επιχειρημάτων σου και η απάντηση με υπεκφυγές και ασυναρτησίες.
Γιατί δε λες την αλήθεια ότι δηλαδή δεν έχεις λεφτά για να αγοράσεις ακριβότερες βίζιτες ούτε ομορφιά και λέγειν για να χτυπήσεις καλύτερα ποσοστά και ποιότητα στο καμάκι;
Επίσης πες μου κάτι άλλο:
Πόσα σε πληρώνουν την ώρα για να γράφεις τα σεντόνια με τις μαλακίες που γράφεις;
Η το κάνεις αφιλοκερδώς;
Υγ:άκου τι λέει ρε θέλει ποιότητα και ρεαλισμό ο βλάκας :2funny:
Και το ψάχνει στα μπουρδέλα του 10 αρικου η στους δρόμους :2funny::2funny::2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Πρός αποκατάσταση τής αλήθειας ζητώ από τούς υπεύθυνους τού Site, άν αυτό πού είπε ο καράφλας Καλόγερος,
ότι ήμουν Ζιγκολό καί κρίνουν ότι έχει δίκιο νά μέ διώξουν. Αν δέν τό κάνουν σημαίνει...ότι λέω αλήθεια.
Καί τότε θά αρχίσει τό Party!! :hi:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τρίτη η Τέταρτη φορά θα είναι που σε γλενταω θες να πεις και σε κάνω έξω φρενών
Έτσι εξηγείται η έλλειψη επιχειρημάτων σου και η απάντηση με υπεκφυγές και ασυναρτησίες.
Γιατί δε λες την αλήθεια ότι δηλαδή δεν έχεις λεφτά για να αγοράσεις ακριβότερες βίζιτες ούτε ομορφιά και λέγειν για να χτυπήσεις καλύτερα ποσοστά και ποιότητα στο καμάκι;
Επίσης πες μου κάτι άλλο:
Πόσα σε πληρώνουν την ώρα για να γράφεις τα σεντόνια με τις μαλακίες που γράφεις;
Η το κάνεις αφιλοκερδώς;
Υγ:άκου τι λέει ρε θέλει ποιότητα και ρεαλισμό ο βλάκας :2funny:
Και το ψάχνει στα μπουρδέλα του 10 αρικου η στους δρόμους :2funny::2funny::2funny:
Το ποιοι είναι έξω φρενών είναι φανερό. :2funny:
Έφτασες να κάνεις γνωμοδότηση εξ αποστάσεως περί ποιότητας όσων γαμάω οπότε για άλλη μια φορά ξεφτιλίστηκες. :2funny:
Εγώ λέω ευθέως τι κάνω συγκρίνοντας μεθόδους και ποιότητα γαμησιών γκόμενας και πουτάνας. Αν εσείς τρελαίνεστε και κουβαλιέστε επί προσωπικού, κάτι τρέχει στους σακατεμένους νευρώνες σας. Τραβά τώρα
να αγοράσεις καμιά βίζιτα οπως γράφετε αρκετοί. :confused:
Το έχω πει άλλωστε πως νομίζετε ότι αγοράζετε και σας τρελλαίνουν οι τάπες για αυτό και πληρώνετε πουτάνες να σας τα λένε όλα ωραία. :2funny:Πιάσε καρέκλα κι άραξε
να σε αποδομώ όπως τους υπόλοιπους. Εγώ γελάω
κι εσείς βολεύεστε. Το λες
και πορνεία στο τσάμπα πουτανάκια μου.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πρός αποκατάσταση τής αλήθειας ζητώ από τούς υπεύθυνους τού Site, άν αυτό πού είπε ο καράφλας Καλόγερος,
ότι ήμουν Ζιγκολό καί κρίνουν ότι έχει δίκιο νά μέ διώξουν. Αν δέν τό κάνουν σημαίνει...ότι λέω αλήθεια.
Καί τότε θά αρχίσει τό Party!! :hi:
Καλύτερα ζιγκολό παρά μαλάκας στην ουρά
να γλύφεις τα χύσια του προηγούμενου. :2funny:
Μην κολλάς. Να απλώνεσαι σαν την χολέρα. Ένας κακοπροαίρετος θα έλεγε
ότι ο κωλόγερος θέλει να γίνει νταβάς :2funny:μιας που κατά δήλωση του, προωθεί το πορνίδιο του περιμένοντας μερίδιο από το πρότζεκτ που μας πιπιλάει. Εγώ που τον θέλω εδώ, πιστεύω απλά
ότι είναι ένας επιτυχημένος κλόουν.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.542
Πόντοι
4.615
Λεξικό της κοινής νεοελληνικής

ευφημισμός ο [efimizmós] Ο17 : (γραμμ.) σχήμα λόγου στο οποίο αντικαθίσταται μια δυσοίωνη, απαγορευμένη ή γενικά πολύ αρνητικά φορτισμένη λέξη ή φράση, με μια άλλη που έχει εντελώς αντίθετη σημασία, π.χ. «Ειρηνικός Ωκεανός» αντί «τρικυμιώδης», «γλυκάδι» αντί «ξίδι», «Ευμενίδες» αντί «Ερινύες» κτλ. || (έκφρ.) κατ΄ ευφημισμό(ν), όταν χρησιμοποιούμε για κπ. ή για κτ. ένα θετικό χαρακτηρισμό που όμως δεν ανταποκρίνεται καθόλου στην πραγματικότητα: Aυτός είναι κατ΄ ευφημισμόν άνθρωπος, για κτηνώδη άνθρωπο. Διανυκτερεύσαμε σε ένα κατ΄ ευφημισμόν ξενοδοχείο, για να μην το ονομάσω χάνι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom