Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Έγινε. Πήγαινε στα μπαρ.φυσικα και παιζει ρε παπαριδιε το ιδιο ειναι να κανεις καμακι στα μπαρ στη κολοκοτρωνη και το ιδιο ειναι στο κολωνακι?
Έγινε. Πήγαινε στα μπαρ.φυσικα και παιζει ρε παπαριδιε το ιδιο ειναι να κανεις καμακι στα μπαρ στη κολοκοτρωνη και το ιδιο ειναι στο κολωνακι?
εισαι τερμα βλαμενος εσυ ρε φιλεΈγινε. Πήγαινε στα μπαρ.
Πέραν του ότι δεν χάνω χρόνο διότι κάνω βόλτα και πάω όπου θέλω, η ερώτηση ήταν συγκεκριμένη κι εσύ αναλύεις θεωρίες που δεν υπάρχουν.Το κάνεις με τελείως λάθος λογική το zero sum.Εχεις τη λογική αν βγάλω γκόμενα κερδίσω και αν δε βγάλω δε χάνω τίποτα.Χάνεις όμως άπειρο χρόνο.Εχεις όμως τη λογική ο χρόνος μου δεν αξίζει πολλά γιατί κερδίζω λίγα και επειδή δε μετράω πολύ κοινωνικά δε διακινδυνεύω κάτι με το καμάκι.
Είναι παραλλαγή της λογικής δημητράκη επειδή είμαι για τον πούτσο δεν έχω να χάσω τίποτα οπότε υπερτερώ.
Οταν έλεγες στόν άλλον ότι είσαι 61 χρονών, καί γαμείς 23χρονη!!Πότε το έπαιξα γαμέας με μεντορέτα; Στο μέντοριγκ δεν πληρώνεις, άσχετε, διότι προωθείς επαγγελματικά τη μεντορέτα. Μπορείς όμως να επενδύσεις στο πρότζεκτ της για να βγάλεις χρήμα. Αυτό κάνω με την τωρινή, αλλά δεν το έκανα με προηγούμενες.
Επίσης κάνω και live στοχευμένο καμάκι, το οποίο το έκανες γαργάρα.
Αυτό εσύ το έλεγες στον προηγούμενο λογαριασμό σου, ο οποίος διαγράφηκε μαζί με τα ποστς. Μερικοί ίσως θυμούνται ότι μας είχες πρήξει με τον Αγαπούλα. Ο Αγαπούλας εκείνο, ο Αγαπούλας το άλλο... Το στυλ γραφής είναι το ίδιο, αλλά όχι μόνο το στυλ. Όλως περιέργως και το νικ εκείνο τελείωνε με παύλα (zigolo_) κι επίσης και στους δύο λογαριασμούς το εικονίδιο που συστηματικά χρησιμοποιείται για λαικάρισμα δεν είναι το κανονικό like, αλλά το εικονίδιο Αγάπη.
Μπορεί κάποιος να γαμάειΈχουμε λοιπόν μπροστά σε αυτή τη κατάσταση αγαμίας του ελλαντα 2 δρόμους..η και είναι να γίνεις σαντμαν να κάθεσαι αγαμητος χειμώνα καλοκαίρι να κλαίς τη μοιρα σου..η άλλη είναι η λύση Ντόναλντ να τη πέφτεις σε όλες και ότι κάτσει..λοιπόν θέλω να μάθω αν έχουμε να διαλέξουμε καμία άλλη λυση..κάποιος θα πει τρίτη λύση είναι ο πικερ.μονο μπουρδέλα και κλασιμο στις ελλεινιδες..σαν να μην υπάρχουνε..
νομίζω ότι αυτό είναι που δημιουργεί παρανόηση σε πολλούς.Πέραν του ότι δεν χάνω χρόνο διότι κάνω βόλτα και πάω όπου θέλω, η ερώτηση ήταν συγκεκριμένη κι εσύ αναλύεις θεωρίες που δεν υπάρχουν.
Αυτά.
Κλοουν είναι και μας διασκεδάζει. Μην γίνεσαι παράλογος.Κατηγορείς χωρίς αποδείξεις τά μέλη...ντροπή σου!!!!
Λένε πολλά για να μην πουν αυτό που ισχύει.νομίζω ότι αυτό είναι που δημιουργεί παρανόηση σε πολλούς.
πχ και για εμένα το περπάτημα είναι ευχαρίστηση, την οποία τον τελευταίο καιρό συνδυάζω με καμάκι.
ενώ το να πάω ας πούμε σε ένα event που δεν με ενδιαφέρει θα ήταν χάσιμο χρόνου.
επομένως το τι είναι χάσιμο χρόνου έχει να κάνει με το τι γουστάρει ο καθένας.
πέσιμο παντού. Χρυσή συνταγή από Ντόναλντ. Την εφαρμόζω και την λέω στον εαυτού πριν κοιμηθώ , μετά το πάτερ ημωνΘα σου απαντήσει ο ίδιος.
Εσύ σαν μονάδα, έχεις αποδείξεις για αυτά
που λες; δεν έχεις!
Ασχέτως λοιπόν της ροπής σου στον τρόπο ζωής,
τι εμποδίζει κάποιον να πάει να κάνεις καμάκι; μην τον κάνουν ντα οι γκόμενες;
αυτό εξήγησε αν θες. Ρωτάω εσένα να πεις που "λες" ότι πήγαινες. Για μένα εμπόδιο είναι ο εαυτός του.
Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Θεωρίες κατανάλωσης. Φοβούνται
το άκυρο και το γυρίζουν στο καλαματιανό.
Μπορείς να μου εξηγήσεις πως γίνεται με όποια γκόμενα πάω να κάνει τα πάντα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που κάνουν απλά πολλά κι όποτε τύχει να πάω με πουτάνες,εγώ πάντως πιστεύω ότι πέφτουν γαμησάρες με τις ιερόδουλες. Τελευταία φορά που άνοιξα τυχαία μια κριτική διάβαζα ότι η άλλη σπαρταρούσε μόλις την έγλειψε ο υπεργαμιάς. Τώρα αν δεν μείνει κάποιος ευχαριστημένος μπορεί να μην είναι υπεργαμιάς σαν τον προηγούμενο
Θα μου κλάσεις μία μάντρα. Σε θεωρώ νέο ταλέντο της Ντονάλντιας κωμωδίας και γελάω μαζί σου.Νά τόν αφήσω ?
Η θά βγεί καί θά πεί ότι έκανα λάθος,
η θά τόν πάω τέρμα!!!
Τι να αποδείξεις; Επειδή έχεις συλλογή από βινύλια, σημαίνει ότι έκανες διεθνή καριέρα; Και να έκανες, θα ήσουν η τελευταία τρύπα του ζουρνά στο μουσικό σκηνικό. Γύρισες τον κόσμο κι έρχεσαι και υποστηρίζεις ναυάγια σαν τον Ντόναλντ; Έτσι είναι οι κοσμοπολίτες, τρομάρα σου; Αφού δεν ανοίξαν οι νοητικοί σου ορίζοντες, μπούφος πήγες, μπούφος γύρισες...Μπορώ άνετα, καί ανά πάσα στιγμή μέ στοιχεία νά τά αποδείξω αυτά πού λές.
Αν καί νομίζω ότι κάποια ελάχιστα δείγματα, πού έχω ανεβάσει τά θεωρώ αρκετά!!
Η υποστήριξη μου στό παπάκι είναι δίκαια, διότι στίς προκλήσεις του...κοτέψατε οι πάντες!!
Εσύ μπορείς νά μού αποδείξεις -Η κατά δήλωση μου- ότι ήμουν Ζιγκολό ?
Η 38αρα Ρουμάνα θα σου κάνει τα πάντα ή πολλά στα πλαίσια της γκόμενας. Το αν θα την κρατήσεις η όχι αφορά εσένα και τι ψάχνει αυτή. Όμως στο γαμήσι θα μετρήσει αλλιώς τι να την κάνεις;πέσιμο παντού. Χρυσή συνταγή από Ντόναλντ. Την εφαρμόζω και την λέω στον εαυτού πριν κοιμηθώ , μετά το πάτερ ημων
έφαγα μια Ρουμάνα έτσι. Μέτρια και 38 χρόνων αλλά από το να πεις το μουνι μουνακι
νομίζω ότι αυτό είναι που δημιουργεί παρανόηση σε πολλούς.
πχ και για εμένα το περπάτημα είναι ευχαρίστηση, την οποία τον τελευταίο καιρό συνδυάζω με καμάκι.
ενώ το να πάω ας πούμε σε ένα event που δεν με ενδιαφέρει θα ήταν χάσιμο χρόνου.
επομένως το τι είναι χάσιμο χρόνου έχει να κάνει με το τι γουστάρει ο καθένας.
Τό μόνο πού σού μένει είναι νά γελάς, δέν έχεις καί κάτι άλλο νά κάνεις!!Θα μου κλάσεις μία μάντρα. Σε θεωρώ νέο ταλέντο της Ντονάλντιας κωμωδίας και γελάω μαζί σου.
Τι να αποδείξεις; Επειδή έχεις συλλογή από βινύλια, σημαίνει ότι έκανες διεθνή καριέρα; Και να έκανες, θα ήσουν η τελευταία τρύπα του ζουρνά στο μουσικό σκηνικό. Γύρισες τον κόσμο κι έρχεσαι και υποστηρίζεις ναυάγια σαν τον Ντόναλντ; Έτσι είναι οι κοσμοπολίτες, τρομάρα σου; Αφού δεν ανοίξαν οι νοητικοί σου ορίζοντες, μπούφος πήγες, μπούφος γύρισες...
Δεν απάντησες που δεν απάντησες, τώρα έβαλες μέσα κι ένα πεντάωρο βόλτας για να έχεις να λες.Το θέμα είναι οτι μετά από μια ορισμένη ηλικία έχει περισσότερο νόημα να δουλεύεις και να βγάζεις λεφτά από το να χάνεις το χρνο σου τσιλιμπουρδίζοντας εδώ κι εκεί.Π.χ. ένας βολτάρει 5 ώρες και ο άλλος δουλεύει 5 ώρες και βγάζει 100 ευρώ.Ποιος έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να γαμήσει?Ποιος έχει μεγαλύτερη αξία στα μάτια της γκόμενας?
βρε γαμησι στην ανηφορο θες για να στρωσεις, αλλα ποιος να παει μεχρι ερμου να στον δωσει στα πλακοστρωτα!Οι πορωμένοι πουτανάκηδες και οι σοσια-λούληδες έχουν επιστρατεύσει ακόμα
και διχασμένες προσωπικότητες
που σκοτώνονται σε άλλα νήματα όπως και εκδρομείς ζωόφιλους που προσπαθούν να γαμήσουν γιαγιάδες.
Δεν αντέχουν αλλά χτυπήματα. Όλα τα Ορκ συστρατεύονται.
Μετά την πανωλεθρία να μην μπορούν να αποδείξουν τίποτα έπειτα από την μουγκαμάρα σε απλά ερωτηματα προσαρμοσμένα να γίνονται αντιληπτά ακόμα
κι από ραδίκια βλέπουν ότι τους έκλασε άλλο ένα μέλος (Ακροατής)
Κάτι που συνδέουν με το κεράτωμα στο θολωμένο τους μυαλό το οποίο και τους οδηγεί σε πληρωμένες αγκαλιές. Ολα αυτά όσο συνεχίζουν την στρεψοδικία και τις γάργαρες τρεχοντας
με την πλάτη στον ανήφορο όποτε το θελήσω.
Μόνη τους ελπίδα να αρχίσω να γράφω εναντίον μου ώστε να αποκτήσει κάποιο ενδιαφέρον η κατάσταση.
Συνεχίζουμε το ρεντικόλιασμα. Χρόνο
να βρίσκουμε αστέρια μου.
τι συζητατε εδω μεσα για μετα τα 45 , για μπαζογαμησι με ελλεηνιδα η' πλερουα' με εσκορταρα? τιθεται σαν ερωτημα καν?
η πλεμπα σαν τον Ντοναλντ θα μπαζοχυλοπιτιαστει μπας και καταφερει καποτε να μπαζογ@μησει
οι αρχοντες που εχουν κατακτησει κορυφες θα πανε με εσκορταρες να νοιωσουν και να θυμηθουν τα περασμενα μεγαλεια
για να γρεφετε εδω περα μαντεψτε τι ειστε !
μπερδευεσαι τυπε...Πολύ αγαμία ρε παιδιά στο ελλαντα.μπηκα να διαβάσω μετά από καιρό και όλο τσακωμούς διαβάζω..εγώ έχω καταλάβει ότι επειδή δε γαμανε τσακωνοντε χωρίς λόγο..επίσης πολλοί το παίζουν γαμιαδες ενώ δε γαμανε τίποτα..οι ελλεινιδες έχουνε κάνει μεγάλη ζήμεια στους άντρες της χώρας..
τυπε για να φτασεις να την ξεσκιζεις πρεπει να περασεις πρωτα απο καποια αλλα πραγματα...Δεν απάντησες που δεν απάντησες, τώρα έβαλες μέσα κι ένα πεντάωρο βόλτας για να έχεις να λες.
Ξέρεις μικρέ σε αξία
και μεγάλε στα λόγια ποιος έχει αξία για μια γκόμενα; αυτός που την ξεσκίζει αληθινά και για όσο την ξεσκίζει.
Δηλαδή ποιότητα.
Τους υπόλοιπους
θα τους έχει για γάμους
και χορηγία.
Αυτά. Η ζωή δεν αλλάζει ρυθμούς με θεωρίες και λόγια. Έχει ισχυρή γραμμή.