Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.024
Πόντοι
506
Αλήθεια τώρα και τι συμπέρασμα θα βγάλεις;
Αυτές τις γυναίκες που έριξα εγώ δε θα πήγαιναν ποτέ με εσένα και τούμπαλιν φυσικά.
Δεν υπάρχει αντικειμενικότητα στο άθλημα αυτό.
Άσε που γίνεσαι ρόμπα κυριολεκτικά...
Εσύ αλήθεια, βγαίνεις Ερμού για καμάκι;
μη βαζεις δυσκολα! ενα πραγμα εμαθαν! αν δε ριξεις καμια βλαχα στην ερμου δε μπορεις να γαμησεις αλλιως στη ζωη σου!

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.024
Πόντοι
506
Χαχαχα...ναι, ζω στον κόσμο του Μάτριξ.
Μήπως να το πάρεις λίγο αλλιώς, λέω εγώ, γιατί πλέον οδηγούμαστε στη λογική του παραλόγου;
Εγώ έχω τοποθετηθεί εξ' αρχής: Το καμάκι της Ερμού, δεν οδηγεί πουθενά.
Θα έχεις την ψευδαίσθηση ότι δε χάνεις τίποτα, ενώ έχεις χάσει το πιο σημαντικό, το χρόνο σου.
Χρόνο που μπορείς να τον διαθέσεις αλλιώς, για να μπεις σε κύκλους και να γνωρίσεις πραγματικές γκόμενες. Αν έχεις iq και είσαι λίγο κοινωνικός, θα το πετύχεις.
Ξέρεις τι καταλαβαίνω; Ότι αυτοί που κάνουν καμάκι στο δρόμο, φοβούνται την κριτική. Φοβούνται να γνωριστούν με γυναίκες, να δείξουν ποιοί είναι, γιατί ξέρουν ότι θα τους ξεβρακώσουν μετά από λίγο καιρό γνωριμίας, οπότε προτιμούν να ρίξουν 2-3 χέρια σε 1 μήνα και τέλος.
Αν δε φοβάσαι να δείξεις τι είσαι, συμμετέχεις με σκέψη και επικοινωνία. Όχι με καμάκι Στάθη Ψάλτη και καταδρομικές πούτσες.
Αυτό πέρασε ανεπιστρεπτί.
δεν εχουν βαθος!!! αν δε γαμησουν με τον πρωτο αιφνιδιασμο ειναι τελειωμενοι...

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.024
Πόντοι
506
Χαμένος κόπος να εξηγείς. Αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε.
Πάρτο απόφαση, τύπε, μετά την ανοιχτή στήριξη του Ακροατή προς τον υπαίθριο καμακογαμέα της Ερμού, η κωμωδία εμπλουτίζεται. Εκεί που είχαμε να γελάμε με έναν, τώρα θα γελάμε και με τους δύο.
Δεν αξίζουν για τίποτα περισσότερο. :confused:
σε λιγο το νημα θα γινει τροφοδοσια στο κοσμοπολιταν με τιτλο τι τρεχει με αυτους τους ελληνες! ο αλλος βγαινει για καμακι στην ερμου και παιζει να δουν τα μουτρα του συντομα ολοι στο τουητερ!

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.542
Πόντοι
4.615
Πραγματικό ξεκατίνιασμα ενώ μιλάμε για αντριλίκια και παπαριλίκια.
σε λιγο το νημα θα γινει τροφοδοσια στο κοσμοπολιταν με τιτλο τι τρεχει με αυτους τους ελληνες! ο αλλος βγαινει για καμακι στην ερμου και παιζει να δουν τα μουτρα του συντομα ολοι στο τουητερ!
Φίλτατε, καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και να εξευτελίζεται, είναι απόλυτο δικαίωμά του.

Προσωπικά και γενικότερα ομιλώντας διαφωνώ με την εξής προσέγγιση : δεν είσαι μαζί μου, άρα είσαι εναντίον μου και αφού δεν κάνεις ό,τι κάνω, είσαι το ένα και το άλλο και το παράλλο γιατί εγώ διατηρώ την απόλυτη σοφία στα όσα λέω και ό,τι λέω είναι οι Δέκα Εντολές του Μωυσή. Ξέρεις, όλο αυτό που βλέπω εμένα μου κάνει γυναικουλίστικο: είσαι τέτοιος, είπες τότε αυτό, και είπες και εκείνο, και έτσι και γιουβέτσι και κοκορέτσι.

Είμαι της άποψης πως καθένας είναι αυτό που είναι και όποιος δεν κάνει αυτό που κάνω, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας διαφορετικός τύπος ανθρώπου από μένα.

Το ότι αντικειμενικά κάποιοι αντιφάσκουν είναι οφθαλμοφανές για όποιον γνωρίζει στοιχειωδώς την Ελληνική. Το να ασχοληθείς να αναφέρεις τις αντιφάσεις του άλλου, σε καθιστά ολίγον γυναικούλα, καθένας κρίνεται και στην τελικά δεν έχει κανένας να αποδείξει κάτι σε κανέναν εδώ μέσα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Και νέο ψωλοσούβλισμα. :rockon:
Ο Ακροατής λειτουργησε στον ψυχισμό κάποιων ως παράδειγμα σαν την γκόμενα που τους έκλασε
και την κυνηγούν. :2funny:
Το ότι απλά έγειρε προς εμένα διατηρώντας την ιδεολογία του, ήταν μεγάλο χτύπημα
για τα ναυάγια του νήματος. :2funny: Ξεκίνησε ο άνθρωπος
να έχεις τις απόψεις του ενώ μάλιστα τον εκθειαζαν μέλη ότι είναι από τα λίγα άτομα που αξίζουν στο νήμα. :rockon:Φέρθηκε ισορροπημένα, συμφωνήσαμε και διαφωνήσαμε και ξαφνικά επειδή είπε πράγματα που δεν ήταν αρεστά σε κάτι ναυάγια, τον βγάζουν μαλάκα
και γραφικό. :2funny:

Ακολουθούν οι λόγοι
όσο τρώω κατι ελαφρύ
ώστε να γαμάω ευκίνητα.

IMG_20240226_214133.jpg

:rockon:

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.024
Πόντοι
506
Πραγματικό ξεκατίνιασμα ενώ μιλάμε για αντριλίκια και παπαριλίκια.

Φίλτατε, καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και να εξευτελίζεται, είναι απόλυτο δικαίωμά του.

Προσωπικά και γενικότερα ομιλώντας διαφωνώ με την εξής προσέγγιση : δεν είσαι μαζί μου, άρα είσαι εναντίον μου και αφού δεν κάνεις ό,τι κάνω, είσαι το ένα και το άλλο και το παράλλο γιατί εγώ διατηρώ την απόλυτη σοφία στα όσα λέω και ό,τι λέω είναι οι Δέκα Εντολές του Μωυσή. Ξέρεις, όλο αυτό που βλέπω εμένα μου κάνει γυναικουλίστικο: είσαι τέτοιος, είπες τότε αυτό, και είπες και εκείνο, και έτσι και γιουβέτσι και κοκορέτσι.

Είμαι της άποψης πως καθένας είναι αυτό που είναι και όποιος δεν κάνει αυτό που κάνω, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας διαφορετικός τύπος ανθρώπου από μένα.

Το ότι αντικειμενικά κάποιοι αντιφάσκουν είναι οφθαλμοφανές για όποιον γνωρίζει στοιχειωδώς την Ελληνική. Το να ασχοληθείς να αναφέρεις τις αντιφάσεις του άλλου, σε καθιστά ολίγον γυναικούλα, καθένας κρίνεται και στην τελικά δεν έχει κανένας να αποδείξει κάτι σε κανέναν εδώ μέσα.
καποιος εδω κοπτεται να ζηταει αποδειξεις απο ολους τους αλλους τυπε...

εμενα με αφηνει αδιαφορο το θεμα ερμου...

υπαρχουν και αλλοι τροποι πιο προσοδοφοροι! καθενας παιζει τη μπαλιτσα του οπως αυτος ξερει και νομιζει καλυτερα. αλλα εδω ο μεσσι της ερμου νομιζει οτι ολοι μπορουν να γινουν μεσσι! βεβαια αν παω στην ερμου καποια φορα ο μεσσι μπορει να μας βγει σακης ρουβας του πειραια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και νέο ψωλοσούβλισμα. :rockon:
Ο Ακροατής λειτουργησε στον ψυχισμό κάποιων ως παράδειγμα σαν την γκόμενα που τους έκλασε
και την κυνηγούν. :2funny:
Το ότι απλά έγειρε προς εμένα διατηρώντας την ιδεολογία του, ήταν μεγάλο χτύπημα
για τα ναυάγια του νήματος. :2funny: Ξεκίνησε ο άνθρωπος
να έχεις τις απόψεις του ενώ μάλιστα τον εκθειαζαν μέλη ότι είναι από τα λίγα άτομα που αξίζουν στο νήμα. :rockon:Φέρθηκε ισορροπημένα, συμφωνήσαμε και διαφωνήσαμε και ξαφνικά επειδή είπε πράγματα που δεν ήταν αρεστά σε κάτι ναυάγια, τον βγάζουν μαλάκα
και γραφικό. :2funny:

Ακολουθούν οι λόγοι
όσο τρώω κατι ελαφρύ
ώστε να γαμάω ευκίνητα.

IMG_20240226_214133.jpg

αυτο που τρως ειναι για να αδειαζεις ευκινητα!!!

προτεινω να τα φτιαξετε με τον ακροατη τωρα που το επιτρεπει και ο μεγαλος ηγετης!

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.542
Πόντοι
4.615
καποιος εδω κοπτεται να ζηταει αποδειξεις απο ολους τους αλλους τυπε...

εμενα με αφηνει αδιαφορο το θεμα ερμου...

υπαρχουν και αλλοι τροποι πιο προσοδοφοροι! καθενας παιζει τη μπαλιτσα του οπως αυτος ξερει και νομιζει καλυτερα. αλλα εδω ο μεσσι της ερμου νομιζει οτι ολοι μπορουν να γινουν μεσσι! βεβαια αν παω στην ερμου καποια φορα ο μεσσι μπορει να μας βγει σακης ρουβας του πειραια
Τι απόδειξη να προσφέρω σε ποιον για ποιο πράγμα; έχω μία συγκεκριμένη ζωή, επαγγελματικά και προσωπικά, που με γεμίζει.
Το ότι εμένα με γεμίζει η συγκεκριμένη ζωή, και επειδή αυτή δεν ταιριάζει με το πλάνο ζωής κάποιων άλλων, δεν με κάνει χειρότερο εκείνων ούτε εκείνους καλύτερους εμού. Καθένας κάνει τις επιλογές του.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι πορωμένοι πουτανάκηδες και οι σοσια-λούληδες έχουν επιστρατεύσει ακόμα
και διχασμένες προσωπικότητες
που σκοτώνονται σε άλλα νήματα :2funny: όπως και εκδρομείς ζωόφιλους που προσπαθούν να γαμήσουν γιαγιάδες. :2funny:
Δεν αντέχουν αλλά χτυπήματα. Όλα τα Ορκ συστρατεύονται. :rockon:
Μετά την πανωλεθρία να μην μπορούν να αποδείξουν τίποτα :2funny: έπειτα από την μουγκαμάρα σε απλά ερωτηματα προσαρμοσμένα να γίνονται αντιληπτά ακόμα
κι από ραδίκια :2funny: βλέπουν ότι τους έκλασε άλλο ένα μέλος (Ακροατής) :rockon:
Κάτι που συνδέουν με το κεράτωμα στο θολωμένο τους μυαλό το οποίο και τους οδηγεί σε πληρωμένες αγκαλιές. Ολα αυτά όσο συνεχίζουν την στρεψοδικία και τις γάργαρες τρεχοντας
με την πλάτη στον ανήφορο όποτε το θελήσω. :2funny:

Μόνη τους ελπίδα να αρχίσω να γράφω εναντίον μου ώστε να αποκτήσει κάποιο ενδιαφέρον η κατάσταση.

Συνεχίζουμε το ρεντικόλιασμα. Χρόνο
να βρίσκουμε αστέρια μου.

:2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Εσύ το βραδυ να τρως 5 κιλά κοντοσούβλι και μια καρτέλα αυγά να σε δω πως θα σηκωθείς το πρωί
και πώς θα γαμάς.

καλα ασε τι κανω εγω δεν εισαι για τετοια...φαε τα κορνφλειξ εκει

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πολύ αγαμία ρε παιδιά στο ελλαντα.μπηκα να διαβάσω μετά από καιρό και όλο τσακωμούς διαβάζω..εγώ έχω καταλάβει ότι επειδή δε γαμανε τσακωνοντε χωρίς λόγο..επίσης πολλοί το παίζουν γαμιαδες ενώ δε γαμανε τίποτα..οι ελλεινιδες έχουνε κάνει μεγάλη ζήμεια στους άντρες της χώρας..
Έλα στην παρέα μας και άπλωσε την σοφία σου.
Σε έβριζαν κι εσένα επειδή έλεγες αλήθειες για τις γκόμενες που κάποιοι βρίζουν και μετά τους κάνουν λαικ σαν καθυστέρια. :2funny:

Ο δάσκαλος που είναι;

καλα ασε τι κανω εγω δεν εισαι για τετοια...φαε τα κορνφλειξ εκει
Έγινε. Ότι πεις. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο Καλόγερος αυτός τό έλεγε!!
Εδώ λέει ότι ήμουν Ζιγκολό!!
Κι εμένα μου λένε μαζί
με άλλα ότι πάω μόνο στην Ερμού εδώ και 4.568 ποστ.
Το λες και ψύχωση. :2funny:
Εδώ τους έδωσα χειραψία,
έμειναν χωρίς δάκτυλα
κι αυτοί κοιτούν το φεγγάρι.
Σημασία έχει οτι τον ήπιαν.
Άσε να λενε. Δωρεάν είναι.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Είμαι πολλά τα ψυχολογικά στους άντρες σε αυτή εδώ τη χώρα..οι ελλεινιδες έχουν κοψει τα αρχιδια στους άντρες..εγώ αυτό βλέπω..
Ανέλυσε το αν θες.
Μου αρέσει να χαλαρώνω αφού γαμήσω.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Κι εμένα μου λένε μαζί
με άλλα ότι πάω μόνο στην Ερμού εδώ και 4.568 ποστ.
Το λες και ψύχωση. :2funny:
Εδώ τους έδωσα χειραψία,
έμειναν χωρίς δάκτυλα
κι αυτοί κοιτούν το φεγγάρι.
Σημασία έχει οτι τον ήπιαν.
Άσε να λενε. Δωρεάν είναι.

Νά τόν αφήσω ?
Η θά βγεί καί θά πεί ότι έκανα λάθος,
η θά τόν πάω τέρμα!!!

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.941
Πόντοι
3.506
Εσύ το βραδυ να τρως 5 κιλά κοντοσούβλι και μια καρτέλα αυγά να σε δω πως θα σηκωθείς το πρωί
και πώς θα γαμάς.

Αθλητής ο πάπιας

Έτσι και εγώ, τρώω γιαουρτάκι με μπόλικη πρωτεΐνη ,για να μεγαλώσουν τα μπράτσα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Να μου πει ελα να βγουμε για ενα ποτο το βραδυ να δουμε τι πουλια πιανεις,αντε παει στο διαολο εχει μια βαση.Αν ηταν νορμαλ ατομο ισως πηγαινα.(φυσικα παιζει ρολο μερος-περιοχη-μαγαζι-ωρα)
Σε ακέραιη μετάφραση:
μου έχει πει κι αυτό
ο πάπιας αλλά επειδή είμαι χέστης σηκώνω firewall ότι δεν είναι νορμάλ ενώ βάζω και blocker ότι παίζει ρόλο μέρος, περιοχή, μαγαζί, ώρα.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Νά τήν υποστηρίξω σέ ποιόν σέ εσένα ?
Εχω βάλει αποδείξεις γιά αυτό πού έκανα, καί κάνω!!
Εσύ έχεις βάλει ?
-Καί ότι άλλο χρειαστεί εδώ είμαι-
Το να υποστηρίζεις την περσόνα σου σημαίνει να βγάζεις μία γνήσια εικόνα προς τα έξω. Να μην αλληλοσυγκρούονται τα διάφορα στοιχεία της εικόνας μεταξύ τους. Μας έχεις παρουσιάσει μία εικόνα υψηλού επιπέδου με διεθνή δραστηριότητα και ποιοτικές γκόμενες. Αυτό δεν κολλάει με το να υποστηρίζεις έναν τύπο που παραπαίει. Είναι χαώδης διαφορά επιπέδου. Το ότι δεν καταλαβαίνεις ότι αυτός ο τύπος έχει χάσει τη μπάλα δεν τιμά την νοημοσύνη σου.

Από κει και πέρα, δικαίως θα αναρρωτηθεί κανείς αν η όλη περσόνα σου είναι αληθινή ή ένα φούμαρο. Σε κάθε περίπτωση εφόσον έχεις τακιμιάσει με αυτόν τον τύπο, βρίσκεστε σε παρόμοια ψυχονοητική κατάσταση.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αθλητής ο πάπιας

Έτσι και εγώ, τρώω γιαουρτάκι με μπόλικη πρωτεΐνη ,για να μεγαλώσουν τα μπράτσα
Μόνο καθαρά πράγματα. Πρόσεξε μην μπλέξεις σαν μερικούς μερικούς που ρουφάνε βιάγκρα με τις χούφτες, αυξητική ορμόνη
ή αναβολικά για άλογα :2funny:
ώστε να γαμούν πουτάνες
παριστάνοντας τους εραστάρες
για να καλύπτουν κενά.

Το ότι το κεφάλι τους γίνεται σαν λαμπατέρ
είναι το λιγότερο. :confused:

Άλλο φύση κι άλλο παραφύση. Τουλάχιστον εσύ είσαι έξυπνος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom