Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Κάποιοι δεχτήκαμε να εκτεθούμε. Ο Αγώνας χρειάζεται θυσίες. Δεν πάει άλλο. Ή εμείς ή εσείς... :confused:
Ολοι χωράμε αγαπητέ Καλόγερε!!
Απλά έχουμε διαφορετικές απόψεις.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.411
Πόντοι
456
Πού τό ξέρεις ότι δέν θά πήγαιναν μαζί μου ?
Ρόμπα γίνεται αυτός, πού δέν είναι άξιος νά κάνει live.
Τώρα όχι, αλλά κάποτε ναί, καί όχι μόνο στήν Ερμού. Παντού!!
Δε θα πήγαιναν μαζί σου γιατί δε γουστάριζαν πέφτουλες στο δρόμο...Και μου το είχαν πει σχεδόν όλες.
Κατανοητό;
Ώπα τώρα, το γυρνάς. Το "παντού" που λες, μπορεί να σημαίνει και καμάκι σε μπαράκια, καφέ και άλλα σημεία που συχνάζει κάποιος. Καμία σχέση με την Ερμού, σωστά;
Εγώ μιλάω για το ΔΡΟΜΟ και μόνο.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.877
Πόντοι
6.946

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Δε θα πήγαιναν μαζί σου γιατί δε γουστάριζαν πέφτουλες στο δρόμο...Και μου το είχαν πει σχεδόν όλες.
Κατανοητό;
Ώπα τώρα, το γυρνάς. Το "παντού" που λες, μπορεί να σημαίνει και καμάκι σε μπαράκια, καφέ και άλλα σημεία που συχνάζει κάποιος. Καμία σχέση με την Ερμού, σωστά;
Εγώ μιλάω για το ΔΡΟΜΟ και μόνο.
Καθόλου κατονοητό!!
Αυτό σού είπαν αυτές καί λοιπόν ? Ετσι νομίζεις ότι είναι!!
Οταν λέω παντού, εννοώ σέ μπαράκια σέ καφέ όπου μέ έπαιρνε!!
Δέν κόλλαγα πουθενά...πολλές φορές!! :wink:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
...................

Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους με τους γυμνοσάλιαγκες πορνο-εραστούληδες. :2funny:
Η ατέρμονη ανάγκη τους να βρουν γκόμενα μια πουτάνα για να κορδώνονται στους ομόσταυλους καθυστέρες τους, έχει καταντήσει γελοία. :2funny:
Γελούν μεχρι κι οι πουτάνες μαζί τους αλλά τι να κάνουν που λόγω φύσης εργασίας οφείλουν να "ανέχονται"
και αναγκαστικά ως εργαζόμενες τους τρώνε
στην μάπα. :confused: Για να μην πω πόσοι απ' αυτούς σκάνε στο τέλος της βάρδιας ώστε να στραπονάρουν τις κωλοτρυπίδες τους :2funny: για να μην πω πόσοι ζητούν επίμονα από τις πουτάνες να τους παντρευτούν ή να συζήσουν ώστε να λένε ότι τους προτίμησαν και να νιώθουν μάγκες ενώ είναι σαύρες :2funny:για να μην πω πόσοι μπεκροπίνουν όταν στα αυτιά τους σκάνε σαν σφυριά
οι ήχοι από τα βαριά αρχίδια γαμιάδων :2funny:
που χτυπούν τα μουνόχειλα από τα "μωράκια"τους
κι αυτοί ζηλεύουν :2funny: για να μην πω πόσοι δεν τολμούν
να πουν για την σαβούρα που κυκλοφορεί στην πορνεία από ποιότητα (τελικά η ποιότητα έχει γίνει μπαλαντέρ) :2funny:λέγοντας τα όλα ωραία σαν υποτακτικά σκουπίδια που είναι.

:2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Lewis_gun_reloading_mechanism.gif

O ένας ρουφιανεύει
τον άλλον
οι "συναγωνιστές"
κι εγώ καταγράφω.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.411
Πόντοι
456
Καθόλου κατονοητό!!
Αυτό σού είπαν αυτές καί λοιπόν ? Ετσι νομίζεις ότι είναι!!
Χαχαχα...ναι, ζω στον κόσμο του Μάτριξ.
Μήπως να το πάρεις λίγο αλλιώς, λέω εγώ, γιατί πλέον οδηγούμαστε στη λογική του παραλόγου;
Εγώ έχω τοποθετηθεί εξ' αρχής: Το καμάκι της Ερμού, δεν οδηγεί πουθενά.
Θα έχεις την ψευδαίσθηση ότι δε χάνεις τίποτα, ενώ έχεις χάσει το πιο σημαντικό, το χρόνο σου.
Χρόνο που μπορείς να τον διαθέσεις αλλιώς, για να μπεις σε κύκλους και να γνωρίσεις πραγματικές γκόμενες. Αν έχεις iq και είσαι λίγο κοινωνικός, θα το πετύχεις.
Ξέρεις τι καταλαβαίνω; Ότι αυτοί που κάνουν καμάκι στο δρόμο, φοβούνται την κριτική. Φοβούνται να γνωριστούν με γυναίκες, να δείξουν ποιοί είναι, γιατί ξέρουν ότι θα τους ξεβρακώσουν μετά από λίγο καιρό γνωριμίας, οπότε προτιμούν να ρίξουν 2-3 χέρια σε 1 μήνα και τέλος.
Αν δε φοβάσαι να δείξεις τι είσαι, συμμετέχεις με σκέψη και επικοινωνία. Όχι με καμάκι Στάθη Ψάλτη και καταδρομικές πούτσες.
Αυτό πέρασε ανεπιστρεπτί.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ποιό μέλος;
Ερασιτέχνης!

Θα έλεγα και πρώην άμπαλος πορνο-εραστής. Και μόνο που έφτιαξε μούφα γυναίκα, άγγιξε την πορνο-νοοτροπία της μούφα σχέσης. :2funny:

Αλλα αφού πήγε να περάσει
το νόημα "κάντε σχέση"
αντι "γαμήστε", μπορεί
και να πέτυχε.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Χαχαχα...ναι, ζω στον κόσμο του Μάτριξ.
Μήπως να το πάρεις λίγο αλλιώς, λέω εγώ, γιατί πλέον οδηγούμαστε στη λογική του παραλόγου;
Εγώ έχω τοποθετηθεί εξ' αρχής: Το καμάκι της Ερμού, δεν οδηγεί πουθενά.
Θα έχεις την ψευδαίσθηση ότι δε χάνεις τίποτα, ενώ έχεις χάσει το πιο σημαντικό, το χρόνο σου.
Χρόνο που μπορείς να τον διαθέσεις αλλιώς, για να μπεις σε κύκλους και να γνωρίσεις πραγματικές γκόμενες. Αν έχεις iq και είσαι λίγο κοινωνικός, θα το πετύχεις.
Ξέρεις τι καταλαβαίνω; Ότι αυτοί που κάνουν καμάκι στο δρόμο, φοβούνται την κριτική. Φοβούνται να γνωριστούν με γυναίκες, να δείξουν ποιοί είναι, γιατί ξέρουν ότι θα τους ξεβρακώσουν μετά από λίγο καιρό γνωριμίας, οπότε προτιμούν να ρίξουν 2-3 χέρια σε 1 μήνα και τέλος.
Αν δε φοβάσαι να δείξεις τι είσαι, συμμετέχεις με σκέψη και επικοινωνία. Όχι με καμάκι Στάθη Ψάλτη και καταδρομικές πούτσες.
Αυτό πέρασε ανεπιστρεπτί.
Ολα λάθος!!
Αυτό τό λένε άτομα χαμηλής αυτοεκτίμησης, πού φοβούνται μήν τσαλακωθούν!!
Οταν είσαι κάμακας παντού ανταποκρίνεσαι. Kαί στίς παρέες καί στό live μία χαρά.
Οσοι άνδρες πάνε γιά γνωριμίες μόνο εκ' του ασφαλούς...είναι κοτοπουλάκια!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ολοι χωράμε αγαπητέ Καλόγερε!!
Απλά έχουμε διαφορετικές απόψεις.
Ξέχασες ότι δεν κάνουμε τον έξυπνο γιατί μπορεί
ο άλλος να είναι πολύ πιο έξυπνος ή έμπειρος,
οπότε ο ανταγωνισμός
θα λειτουργήσει υπέρ του.

:rockon:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.411
Πόντοι
456
Ολα λάθος!!
Αυτό τό λένε άτομα χαμηλής αυτοεκτίμησης, πού φοβούνται μήν τσαλακωθούν!!
Οταν είσαι κάμακας παντού ανταποκρίνεσαι. Kαί στίς παρέες καί στό live μία χαρά.
Οσοι άνδρες πάνε γιά γνωριμίες μόνο εκ' του ασφαλούς...είναι κοτοπουλάκια!!
Αδερφέ, σόρρυ που θα το πω, αλλά το σκεπτικό σου μπάζει.
Και μάλιστα πολύ.
Σε ποιά να τσαλακωθεί, στην άγνωστη;

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Ελεγες ότι δέν μασάς στό καμάκι καί είσαι άνετος, ότι είσαι μετράτος καί γρήγορος στίς μούνες.
Οταν σέ προκάλεσε τό παπάκι νά τό αποδείξεις στήν πράξη, έκλασες!!
Αρχισες καί έλεγες ότι είναι παλαβός, ναυάγιο κτλ. Βρήκες αφορμή...γιά νά μήν πάς καί χάσεις!!
:headbang::headbang::headbang:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Και μάλιστα πολύ.
Σε ποιά να τσαλακωθεί, στην άγνωστη;
Ο τρόπος που αντιδρούν -Στήν εποχή μας περισσότερο- οι άνδρες έχουν αντίκτυπο στά συναισθήματα, στήν εικόνα,
καί στόν ψυχικό τους κόσμο. Βαρύτατα επηρεασμένοι, από τήν ερωτική αποτυχία...όποια καί άν είναι αυτή!!
-Δέν μπορούν νά τήν αντέξουν, καί προσφεύγουν σέ λύσεις άτονες- :coffee:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Χαμένος κόπος να εξηγείς. Αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε.
Πάρτο απόφαση, τύπε, μετά την ανοιχτή στήριξη του Ακροατή προς τον υπαίθριο καμακογαμέα της Ερμού, η κωμωδία εμπλουτίζεται. Εκεί που είχαμε να γελάμε με έναν, τώρα θα γελάμε και με τους δύο.
Δεν αξίζουν για τίποτα περισσότερο. :confused:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Χαμένος κόπος να εξηγείς. Αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε.
Πάρτο απόφαση, τύπε, μετά την ανοιχτή στήριξη του Ακροατή προς τον υπαίθριο καμακογαμέα της Ερμού, η κωμωδία εμπλουτίζεται. Εκεί που είχαμε να γελάμε με έναν, τώρα θα γελάμε και με τους δύο.
Δεν αξίζουν για τίποτα περισσότερο. :confused:
Καί σέ χαλάει τό γέλιο ?
Εμένα όχι...είναι ζωή!!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Καί σέ χαλάει τό γέλιο ?
Εμένα όχι...είναι ζωή!!
Λοιπον οκ εγω ειμαι κοτα και χαζος δε καταλαβαινω...δε μου κοβει ρε αδερφε πως το λενε ειμαι και ταριφας οπως λεει και ο αλλος οποτε αυτο με κανει ακομα πιο χαζο..τουλαχιστον εχεις καταλαβει εσυ ο εξυπνος οτι ο φιλαρακος σου το παπακι ειναι ναυαγιο ναι η οχι? παω δε παω ερμου αστο αυτο δεν το σχολιαζω,..βαριεμαι

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Καί σέ χαλάει τό γέλιο ?
Εμένα όχι...είναι ζωή!!
Μια χαρά είναι το γέλιο, απλά δεν περίμενα ότι θα γελούσα και με την πάρτη σου.

Έφτιαξες μια περσόνα που τελικά δεν μπορείς να την υποστηρίξεις. Ο μουσικός που γύρισε τον κόσμο, εργάστηκε σε τρεις χώρες, συναναστράφηκε δημιουργικά άτομα σε φέστιβαλ, βγάζει μούνες υψηλού επιπέδου κλπ που κατάντησε να σιγοντάρει έναν 46χρονο μαντράχαλο που την πέφτει χύμα στις γυναίκες στο δρόμο. Που μίλαγε συνέχεια πολύ καιρό μαζί του, αλλά δεν κατάλαβε ότι αυτό το άτομο παραπαίει.

Σόρυ, αλλά κάτι δεν πάει καλά με την πάρτη σου.

Στο προηγούμενο προφίλ σου ήσουνα και ζιγκολό.... :2funny:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.411
Πόντοι
456
Ο τρόπος που αντιδρούν -Στήν εποχή μας περισσότερο- οι άνδρες έχουν αντίκτυπο στά συναισθήματα, στήν εικόνα,
καί στόν ψυχικό τους κόσμο. Βαρύτατα επηρεασμένοι, από τήν ερωτική αποτυχία...όποια καί άν είναι αυτή!!
-Δέν μπορούν νά τήν αντέξουν, καί προσφεύγουν σέ λύσεις άτονες- :coffee:
Τελικά με τις ερωτήσεις μου σε αναγκάζω να απαρνηθείς τις απόψεις του Ντόναλντ, ασυνείδητα.
Ο Ντόναλντ λέει "στα παπάρια μου ότι κι αν σκεφτεί ή πει η γκόμενα στο δρόμο".
Εσύ λες ότι έχει αντίκτυπο στα συναισθήματα του άντρα.
Τελικά τι ισχύει;
Ποιά ερωτική αποτυχία ρε φίλε; Που θα πεις μία ατάκα και η άλλη που βιάζεται να πάρει το λεωφορείο θα σε γράψει κανονικά; Σα μύγα σε βλέπει, που γίνεσαι ενοχλητικός και βουίζεις πάνω από το κεφάλι της.
Ξέρεις κάτι; Το αντίστροφο ισχύει απ' ότι λες. Η ερωτική αποτυχία έρχεται όταν σε απορρίψει η γκόμενα ΑΦΟΥ σε γνωρίσει καλά. Αυτός είναι ο λόγος που (και ο Ντόναλντ το λέει) αυτές οι σχέσεις πρέπει να κρατάνε δίμηνο, το πολύ τρίμηνο για μερικά χέρια και τέλος.
Γιατί ξέρει ότι η γκόμενα θα σε πετσοκόψει μόλις καταλάβει τι ρόλο βαράς.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Μια χαρά είναι το γέλιο, απλά δεν περίμενα ότι θα γελούσα και με την πάρτη σου.

Έφτιαξες μια περσόνα που τελικά δεν μπορείς να την υποστηρίξεις. Ο μουσικός που γύρισε τον κόσμο, εργάστηκε σε τρεις χώρες, συναναστράφηκε δημιουργικά άτομα σε φέστιβαλ, βγάζει μούνες υψηλού επιπέδου κλπ που κατάντησε να σιγοντάρει έναν 46χρονο μαντράχαλο που την πέφτει χύμα στις γυναίκες στο δρόμο. Που μίλαγε συνέχεια πολύ καιρό μαζί του, αλλά δεν κατάλαβε ότι αυτό το άτομο παραπαίει.

Σόρυ, αλλά κάτι δεν πάει καλά με την πάρτη σου.

Στο προηγούμενο προφίλ σου ήσουνα και ζιγκολό.... :2funny:
Ζιγκολό ήμουν ?
Πάλι καλά πού δέν ήμουν...κανένα πουστάκι!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom