Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Ολοι χωράμε αγαπητέ Καλόγερε!!Κάποιοι δεχτήκαμε να εκτεθούμε. Ο Αγώνας χρειάζεται θυσίες. Δεν πάει άλλο. Ή εμείς ή εσείς...
Απλά έχουμε διαφορετικές απόψεις.
Ολοι χωράμε αγαπητέ Καλόγερε!!Κάποιοι δεχτήκαμε να εκτεθούμε. Ο Αγώνας χρειάζεται θυσίες. Δεν πάει άλλο. Ή εμείς ή εσείς...
Δε θα πήγαιναν μαζί σου γιατί δε γουστάριζαν πέφτουλες στο δρόμο...Και μου το είχαν πει σχεδόν όλες.Πού τό ξέρεις ότι δέν θά πήγαιναν μαζί μου ?
Ρόμπα γίνεται αυτός, πού δέν είναι άξιος νά κάνει live.
Τώρα όχι, αλλά κάποτε ναί, καί όχι μόνο στήν Ερμού. Παντού!!
Καθόλου κατονοητό!!Δε θα πήγαιναν μαζί σου γιατί δε γουστάριζαν πέφτουλες στο δρόμο...Και μου το είχαν πει σχεδόν όλες.
Κατανοητό;
Ώπα τώρα, το γυρνάς. Το "παντού" που λες, μπορεί να σημαίνει και καμάκι σε μπαράκια, καφέ και άλλα σημεία που συχνάζει κάποιος. Καμία σχέση με την Ερμού, σωστά;
Εγώ μιλάω για το ΔΡΟΜΟ και μόνο.
Χαχαχα...ναι, ζω στον κόσμο του Μάτριξ.Καθόλου κατονοητό!!
Αυτό σού είπαν αυτές καί λοιπόν ? Ετσι νομίζεις ότι είναι!!
Ερασιτέχνης!Ποιό μέλος;Άνδρας δημιουργεί ψηφιακή γυναίκα για να πείσει τη μάνα του ότι έχει σχέση
Και μοιράστηκε τη σοφία του για να βοηθήσει κόσμο και κοσμάκη.www.provocateur.gr
Ολα λάθος!!Χαχαχα...ναι, ζω στον κόσμο του Μάτριξ.
Μήπως να το πάρεις λίγο αλλιώς, λέω εγώ, γιατί πλέον οδηγούμαστε στη λογική του παραλόγου;
Εγώ έχω τοποθετηθεί εξ' αρχής: Το καμάκι της Ερμού, δεν οδηγεί πουθενά.
Θα έχεις την ψευδαίσθηση ότι δε χάνεις τίποτα, ενώ έχεις χάσει το πιο σημαντικό, το χρόνο σου.
Χρόνο που μπορείς να τον διαθέσεις αλλιώς, για να μπεις σε κύκλους και να γνωρίσεις πραγματικές γκόμενες. Αν έχεις iq και είσαι λίγο κοινωνικός, θα το πετύχεις.
Ξέρεις τι καταλαβαίνω; Ότι αυτοί που κάνουν καμάκι στο δρόμο, φοβούνται την κριτική. Φοβούνται να γνωριστούν με γυναίκες, να δείξουν ποιοί είναι, γιατί ξέρουν ότι θα τους ξεβρακώσουν μετά από λίγο καιρό γνωριμίας, οπότε προτιμούν να ρίξουν 2-3 χέρια σε 1 μήνα και τέλος.
Αν δε φοβάσαι να δείξεις τι είσαι, συμμετέχεις με σκέψη και επικοινωνία. Όχι με καμάκι Στάθη Ψάλτη και καταδρομικές πούτσες.
Αυτό πέρασε ανεπιστρεπτί.
Ξέχασες ότι δεν κάνουμε τον έξυπνο γιατί μπορείΟλοι χωράμε αγαπητέ Καλόγερε!!
Απλά έχουμε διαφορετικές απόψεις.
Αδερφέ, σόρρυ που θα το πω, αλλά το σκεπτικό σου μπάζει.Ολα λάθος!!
Αυτό τό λένε άτομα χαμηλής αυτοεκτίμησης, πού φοβούνται μήν τσαλακωθούν!!
Οταν είσαι κάμακας παντού ανταποκρίνεσαι. Kαί στίς παρέες καί στό live μία χαρά.
Οσοι άνδρες πάνε γιά γνωριμίες μόνο εκ' του ασφαλούς...είναι κοτοπουλάκια!!
Ελεγες ότι δέν μασάς στό καμάκι καί είσαι άνετος, ότι είσαι μετράτος καί γρήγορος στίς μούνες.
Οταν σέ προκάλεσε τό παπάκι νά τό αποδείξεις στήν πράξη, έκλασες!!
Αρχισες καί έλεγες ότι είναι παλαβός, ναυάγιο κτλ. Βρήκες αφορμή...γιά νά μήν πάς καί χάσεις!!
Ο τρόπος που αντιδρούν -Στήν εποχή μας περισσότερο- οι άνδρες έχουν αντίκτυπο στά συναισθήματα, στήν εικόνα,Αδερφέ, σόρρυ που θα το πω, αλλά το σκεπτικό σου μπάζει.
Και μάλιστα πολύ.
Σε ποιά να τσαλακωθεί, στην άγνωστη;
Χαμένος κόπος να εξηγείς. Αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε.Αδερφέ, σόρρυ που θα το πω, αλλά το σκεπτικό σου μπάζει.
Καί σέ χαλάει τό γέλιο ?Χαμένος κόπος να εξηγείς. Αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε.
Πάρτο απόφαση, τύπε, μετά την ανοιχτή στήριξη του Ακροατή προς τον υπαίθριο καμακογαμέα της Ερμού, η κωμωδία εμπλουτίζεται. Εκεί που είχαμε να γελάμε με έναν, τώρα θα γελάμε και με τους δύο.
Δεν αξίζουν για τίποτα περισσότερο.
Λοιπον οκ εγω ειμαι κοτα και χαζος δε καταλαβαινω...δε μου κοβει ρε αδερφε πως το λενε ειμαι και ταριφας οπως λεει και ο αλλος οποτε αυτο με κανει ακομα πιο χαζο..τουλαχιστον εχεις καταλαβει εσυ ο εξυπνος οτι ο φιλαρακος σου το παπακι ειναι ναυαγιο ναι η οχι? παω δε παω ερμου αστο αυτο δεν το σχολιαζω,..βαριεμαιΚαί σέ χαλάει τό γέλιο ?
Εμένα όχι...είναι ζωή!!
Μια χαρά είναι το γέλιο, απλά δεν περίμενα ότι θα γελούσα και με την πάρτη σου.Καί σέ χαλάει τό γέλιο ?
Εμένα όχι...είναι ζωή!!
Τελικά με τις ερωτήσεις μου σε αναγκάζω να απαρνηθείς τις απόψεις του Ντόναλντ, ασυνείδητα.Ο τρόπος που αντιδρούν -Στήν εποχή μας περισσότερο- οι άνδρες έχουν αντίκτυπο στά συναισθήματα, στήν εικόνα,
καί στόν ψυχικό τους κόσμο. Βαρύτατα επηρεασμένοι, από τήν ερωτική αποτυχία...όποια καί άν είναι αυτή!!
-Δέν μπορούν νά τήν αντέξουν, καί προσφεύγουν σέ λύσεις άτονες-
Ζιγκολό ήμουν ?Μια χαρά είναι το γέλιο, απλά δεν περίμενα ότι θα γελούσα και με την πάρτη σου.
Έφτιαξες μια περσόνα που τελικά δεν μπορείς να την υποστηρίξεις. Ο μουσικός που γύρισε τον κόσμο, εργάστηκε σε τρεις χώρες, συναναστράφηκε δημιουργικά άτομα σε φέστιβαλ, βγάζει μούνες υψηλού επιπέδου κλπ που κατάντησε να σιγοντάρει έναν 46χρονο μαντράχαλο που την πέφτει χύμα στις γυναίκες στο δρόμο. Που μίλαγε συνέχεια πολύ καιρό μαζί του, αλλά δεν κατάλαβε ότι αυτό το άτομο παραπαίει.
Σόρυ, αλλά κάτι δεν πάει καλά με την πάρτη σου.
Στο προηγούμενο προφίλ σου ήσουνα και ζιγκολό....
Πάλι καλά να λες... αλλά την περσόνα σου δεν μπορείς να την υποστηρίξεις.Ζιγκολό ήμουν ?
Πάλι καλά πού δέν ήμουν...κανένα πουστάκι!!