Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τελικά με τις ερωτήσεις μου σε αναγκάζω να απαρνηθείς τις απόψεις του Ντόναλντ, ασυνείδητα.
Ο Ντόναλντ λέει "στα παπάρια μου ότι κι αν σκεφτεί ή πει η γκόμενα στο δρόμο".
Εσύ λες ότι έχει αντίκτυπο στα συναισθήματα του άντρα.
Τελικά τι ισχύει;
Ποιά ερωτική αποτυχία ρε φίλε; Που θα πεις μία ατάκα και η άλλη που βιάζεται να πάρει το λεωφορείο θα σε γράψει κανονικά; Σα μύγα σε βλέπει, που γίνεσαι ενοχλητικός και βουίζεις πάνω από το κεφάλι της.
Ξέρεις κάτι; Το αντίστροφο ισχύει απ' ότι λες. Η ερωτική αποτυχία έρχεται όταν σε απορρίψει η γκόμενα ΑΦΟΥ σε γνωρίσει καλά. Αυτός είναι ο λόγος που (και ο Ντόναλντ το λέει) αυτές οι σχέσεις πρέπει να κρατάνε δίμηνο, το πολύ τρίμηνο για μερικά χέρια και τέλος.
Γιατί ξέρει ότι η γκόμενα θα σε πετσοκόψει μόλις καταλάβει τι ρόλο βαράς.
Ατομό μου έχω πεί εγώ νά κάνει κανείς καμάκι, όταν η άλλη βιάζεται να πάρει το λεωφορείο ?
Εχω πεί στα παπάρια μου ότι κι αν σκεφτεί ή πει η γκόμενα στο δρόμο ?
Εφιάλτες βλέπεις μαζί μέ τόν Καλόγερο ?
Αλλα έχω πεί αλλά μάλλον είναι γιά ανθρώπους, πού έχουν κουράγιο...καί μπέσα!!
Καί όχι γιά άτομα μικρού αναστήματος!!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Τελικά με τις ερωτήσεις μου σε αναγκάζω να απαρνηθείς τις απόψεις του Ντόναλντ, ασυνείδητα.
Ο Ντόναλντ λέει "στα παπάρια μου ότι κι αν σκεφτεί ή πει η γκόμενα στο δρόμο".
Εσύ λες ότι έχει αντίκτυπο στα συναισθήματα του άντρα.
Τελικά τι ισχύει;
Ποιά ερωτική αποτυχία ρε φίλε; Που θα πεις μία ατάκα και η άλλη που βιάζεται να πάρει το λεωφορείο θα σε γράψει κανονικά; Σα μύγα σε βλέπει, που γίνεσαι ενοχλητικός και βουίζεις πάνω από το κεφάλι της.
Ξέρεις κάτι; Το αντίστροφο ισχύει απ' ότι λες. Η ερωτική αποτυχία έρχεται όταν σε απορρίψει η γκόμενα ΑΦΟΥ σε γνωρίσει καλά. Αυτός είναι ο λόγος που (και ο Ντόναλντ το λέει) αυτές οι σχέσεις πρέπει να κρατάνε δίμηνο, το πολύ τρίμηνο για μερικά χέρια και τέλος.
Γιατί ξέρει ότι η γκόμενα θα σε πετσοκόψει μόλις καταλάβει τι ρόλο βαράς.
Μονο που στηνεται ο αλλος στην ερμου και κανει πεσιματα σε περαστικες φαινεται ποσο ασχετος ειναι.Να μου πει ελα να βγουμε για ενα ποτο το βραδυ να δουμε τι πουλια πιανεις,αντε παει στο διαολο εχει μια βαση.Αν ηταν νορμαλ ατομο ισως πηγαινα.(φυσικα παιζει ρολο μερος-περιοχη-μαγαζι-ωρα)

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Πάλι καλά να λες... αλλά την περσόνα σου δεν μπορείς να την υποστηρίξεις. :confused:
Νά τήν υποστηρίξω σέ ποιόν σέ εσένα ?
Εχω βάλει αποδείξεις γιά αυτό πού έκανα, καί κάνω!!
Εσύ έχεις βάλει ?
-Καί ότι άλλο χρειαστεί εδώ είμαι-

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Ατομό μου έχω πεί εγώ νά κάνει κανείς καμάκι, όταν η άλλη βιάζεται να πάρει το λεωφορείο ?
Εχω πεί στα παπάρια μου ότι κι αν σκεφτεί ή πει η γκόμενα στο δρόμο ?
Εφιάλτες βλέπεις μαζί μέ τόν Καλόγερο ?
Αλλα έχω πεί αλλά μάλλον είναι γιά ανθρώπους, πού έχουν κουράγιο...καί μπέσα!!
Καί όχι γιά άτομα μικρού αναστήματος!!
ενω το καμακι χυμα στην ερμου ειναι οκ

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Είναι φλέρτ δέν είναι ντροπή!!
Αλλα πράγματα είναι ντροπή, νομίζω ότι συμφωνείς σέ αυτό!!
Ντροπη δεν ειναι σιγουρα..Το θεμα ειναι να βαζεις και μυαλο μεσα απο τις εμπειριες και να δεις τι δουλευει και τι δε δουλευει. Οσον αφορα το αλλο που λες (γιατι ξερω που το πας) νομιζω με εχεις παρεξηγησει λιγο.Ποιος σου ειπε οτι εγω εχω γαμησει μονο απο τσατ?

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ντροπη δεν ειναι σιγουρα..Το θεμα ειναι να βαζεις και μυαλο μεσα απο τις εμπειριες και να δεις τι δουλευει και τι δε δουλευει. Οσον αφορα το αλλο που λες (γιατι ξερω που το πας) νομιζω με εχεις παρεξηγησει λιγο.Ποιος σου ειπε οτι εγω εχω γαμησει μονο απο τσατ?
Ποτέ δέν είπα τέτοιο πράγμα!!
Εχω πεί ?

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Με εχεις συνδιασει με τσατ ναι η ου?
Κανέναν άνθρωπο δέν χαρακτηρίζω, τί πάει νά πεί μέ Chat ?
Είχαμε μία διαφωνία, εσύ έλεγες γιά Chat καί γιά apps, εγώ έλεγα ότι δέν τά γουστάρω.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Κανέναν άνθρωπο δέν χαρακτηρίζω, τί πάει νά πεί μέ Chat ?
Είχαμε μία διαφωνία, εσύ έλεγες γιά Chat καί γιά apps, εγώ έλεγα ότι δέν τά γουστάρω.
Ουτε εγω τα γουσταρω..και το υγειες ειναι το live καμακι.Αυτο δε σημαινει οτι το εκανα περα,αλλα το ειχα παραλληλα.Ομως περα απο γαμησια μου εδινε και εμπειριες και αυτο ηταν το σημαντικοτερο για μενα.Μου εδινε γρηγορα εμπειριες και πολλες μαζι κατι που στο live καμακι δεν το ειχα...οσο ωραιος και μορτης και αν εισαι,σε ενα live καμακι δε γινεται να μιλας με 5 γκομενες μαζι οπου σιγουρα οι 2 θα βγουν,και τη μια θα την γαμησεις.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ουτε εγω τα γουσταρω..και το υγειες ειναι το live καμακι.Αυτο δε σημαινει οτι το εκανα περα,αλλα το ειχα παραλληλα.Ομως περα απο γαμησια μου εδινε και εμπειριες και αυτο ηταν το σημαντικοτερο για μενα.Μου εδινε γρηγορα εμπειριες και πολλες μαζι κατι που στο live καμακι δεν το ειχα...οσο ωραιος και μορτης και αν εισαι,σε ενα live καμακι δε γινεται να μιλας με 5 γκομενες μαζι οπου σιγουρα οι 2 θα βγουν,και τη μια θα την γαμησεις.
Τήν απάντηση μου, στό θέμα ηλεκτρονικές γκόμενες τήν ξέρεις!!
Γιά live καμάκι μάλιστα εκεί συμφωνώ, όχι σάν κάποια ρετάλια καί...αγάμητους εδώ!!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Τήν απάντηση μου, στό θέμα ηλεκτρονικές γκόμενες τήν ξέρεις!!
Γιά live καμάκι μάλιστα εκεί συμφωνώ, όχι σάν κάποια ρετάλια καί...αγάμητους εδώ!!
Το live καμακι ειναι το πιο αντρικιο και το πιο υγειες...αυτο τελος δε χωραει αμφιβολια.Αλλα το να στηνεσαι στην ερμου στα τυφλα,στο κουτουρου και να μιλας ετσι χυμα στο κυμα,απο δω απο κει να τις κυνηγας σα το μαλακα τον ψυχανωμαλο,εκει μιλαμε για ψυχασθενεια και μαλακινση του εγκεφαλου.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Το live καμακι ειναι το πιο αντρικιο και το πιο υγειες...αυτο τελος δε χωραει αμφιβολια.Αλλα το να στηνεσαι στην ερμου στα τυφλα,στο κουτουρου και να μιλας ετσι χυμα στο κυμα,απο δω απο κει να τις κυνηγας σα το μαλακα τον ψυχανωμαλο,εκει μιλαμε για ψυχασθενεια και μαλακινση του εγκεφαλου.
Αυτό είναι άλλο θέμα. Μήν πέφτεις στήν παγίδα τών εδώ αγάμητων!!
Ας μήν είναι στήν Ερμού, άς είναι αλλού αυτοί είναι κότες δέν πάνε!!
Εφόσον εσύ μού λές, ότι έκανες καμάκι μήν ταυτίζεσαι...μέ τσόλια!!
-Ο άλλος πληρώνει 23χρονη καί τό παίζει γαμέας, τί νά λέμε τώρα-

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Και επειδη εμεις οι δυο εχουμε βγει και λιγο εκτος ελλαδος οποτε ξερουμε την διαφορα,για να γινω και λιγο πιο αντικειμενικος,αυτου του στυλ η προσεγγιση δεν ειναι ασχημη,αλλα δεν ειναι για ελλαδα.Σε αλλες χωρες ναι θα πιασει.

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.024
Πόντοι
506
Είναι τόσο ανίκανοι καί δειλοί, πού μαζεύονται όλοι μαζί γιά νά επιτεθούν.
Εχουν καί τούς ανταποκριτές τους, οι οποίοι τό παίζουν ουδέτεροι...καί κρυφίως χειροκροτούν!!

Τά φωτεινά παραδείγματα είναι όσοι χρήστες έχουν ατράνταχτα επιχειρήματα. Πού μέ λάσπη προσπαθούν,
κάποιοι άλλοι νά απαντήσουν. Καί γιά τήν ατζέντα τίποτα, σιγή. Ολοι κότες. Τό παπάκι περιμένει ανυπόμονα τόν πρώτο,
πού θά έχει τό θάρρος νά αναμετρηθεί. Στά πλακόστρωτα δρομάκια τής Ερμού καί πέριξ...σέ free live καμάκι!!
Σάς περιμένει μέ γλυκά από τόν Βενέτη!!
γεια σου ρε υποβολεα!

κανενα ψιχουλο σου δινει εστω?

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.024
Πόντοι
506
Το ότι δεν έρχεται κανείς, λέγεται ηττοπάθεια. :2funny:
Το ότι δεν μπορούν
να απαντήσουν σε απλά ερωτήματα προσαρμοσμένα να γίνονται αντιληπτά κι από ραδίκια, λέγεται δειλία/ανικανότητα. :2funny: Δεν ξέρω
τι είναι χειρότερο από τα δύο. Η πρόκληση ισχύει για όλους όσους εκτέθηκαν
και με όποιον τρόπο. :rockon:
Συνεπώς τελεσίδικα
έχουν γίνει όλοι ρεζίλι.
Ότι και να κάνουν πλέον, λέγονται ξεφτιλισμένοι
σε ένα ή και στα δύο.
Συνεχίζουμε με αποδόμηση πορνοεραστών.

Δεν θα λέμε όλο τα ίδια.

:2funny:
ποια ακριβως ειναι η προκληση δεν εχεις πει

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Και επειδη εμεις οι δυο εχουμε βγει και λιγο εκτος ελλαδος οποτε ξερουμε την διαφορα,για να γινω και λιγο πιο αντικειμενικος,αυτου του στυλ η προσεγγιση δεν ειναι ασχημη,αλλα δεν ειναι για ελλαδα.Σε αλλες χωρες ναι θα πιασει.
Παντού πιάνει, όταν ο άνδρας είναι μετράτος έχει επιτυχίες!!
Μήν κοιτάς εδώ τούς ζουμπάδες, είναι σέ όλα off αυτοί ξέχνα τους.
Ολο ψέματα καί κατηγόριες είναι τά λαμόγια!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom