Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Μόνο καθαρά πράγματα. Πρόσεξε μην μπλέξεις σαν μερικούς μερικούς που ρουφάνε βιάγκρα με τις χούφτες, αυξητική ορμόνη
ή αναβολικά για άλογα :2funny:
ώστε να γαμούν πουτάνες
παριστάνοντας τους εραστάρες
για να καλύπτουν κενά.

Το ότι το κεφάλι τους γίνεται σαν λαμπατέρ
είναι το λιγότερο. :confused:

Άλλο φύση κι άλλο παραφύση. Τουλάχιστον εσύ είσαι έξυπνος.

:rockon:
εσυ πουτανες δε γαμας?

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Το να υποστηρίζεις την περσόνα σου σημαίνει να βγάζεις μία γνήσια εικόνα προς τα έξω. Να μην αλληλοσυγκρούονται τα διάφορα στοιχεία της εικόνας μεταξύ τους. Μας έχεις παρουσιάσει μία εικόνα υψηλού επιπέδου με διεθνή δραστηριότητα και ποιοτικές γκόμενες. Αυτό δεν κολλάει με το να υποστηρίζεις έναν τύπο που παραπαίει. Είναι χαώδης διαφορά επιπέδου. Το ότι δεν καταλαβαίνεις ότι αυτός ο τύπος έχει χάσει τη μπάλα δεν τιμά την νοημοσύνη σου.

Από κει και πέρα, δικαίως θα αναρρωτηθεί κανείς αν η όλη περσόνα σου είναι αληθινή ή ένα φούμαρο. Σε κάθε περίπτωση εφόσον έχεις τακιμιάσει με αυτόν τον τύπο, βρίσκεστε σε παρόμοια ψυχονοητική κατάσταση.
Μπορώ άνετα, καί ανά πάσα στιγμή μέ στοιχεία νά τά αποδείξω αυτά πού λές.
Αν καί νομίζω ότι κάποια ελάχιστα δείγματα, πού έχω ανεβάσει τά θεωρώ αρκετά!!
Η υποστήριξη μου στό παπάκι είναι δίκαια, διότι στίς προκλήσεις του...κοτέψατε οι πάντες!!
Εσύ μπορείς νά μού αποδείξεις -Η κατά δήλωση μου- ότι ήμουν Ζιγκολό ?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
εσυ πουτανες δε γαμας?
Στην Ντονάλντια μέθοδο
δεν έχω αναφέρει ποτέ κάτι τέτοιο. Διατηρώ σταθερές απόψεις στην βασική γραμμή ζωής. Γαμάω πουτάνες από αραιά έως ποτέ όπως έχουν καταντήσει. :2funny:Μάλιστα έχω δηλώσει ότι ποτέ δεν ήμουν θαμωνας και όσοι με γνωρίζουν το ξέρουν αυτό ακόμα κι όταν πήγαινα συχνότερα που ήταν καλύτερα. Πάντα είχα πρώτη επιλογή τις γκόμενες και τις πουτάνες για τα χοντρά. :2funny:
Τέλος όλοι όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι οπότε πάω στις πουτάνες κατουριόμαστε
στο γέλιο :2funny:και πάντα πέφτει απαξίωση ανάλογα την κατάντια για πορωμένους πουτανάκηδες και πουτάνες.
Εν ολίγοις είμαι ξεκάθαρος
και δέχομαι οποιαδήποτε κριτική κάνοντας κι εγώ. Δεν υπάρχει φιλία και σάλια στην πορνεία. Γνωρίζω ότι τσάμπα απάντησα γιατί θα πεις μαλακία αλλά οκ, είναι γνωστό αυτό.

:2funny:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Στην Ντονάλντια μέθοδο
δεν έχω αναφέρει ποτέ κάτι τέτοιο. Διατηρώ σταθερές απόψεις στην βασική γραμμή ζωής. Γαμάω πουτάνες από αραιά έως πότε όπως έχουν καταντήσει. :2funny:Μάλιστα έχω δηλώσει ότι ποτέ δεν ήμουν θαμωνας και όσοι με γνωρίζουν το ξέρουν αυτό ακόμα κι όταν πήγαινα συχνότερα που ήταν καλύτερα. Πάντα είχα πρώτη επιλογή τις γκόμενες και τις πουτάνες για τα χοντρά. :2funny:
Τέλος όλοι όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι οπότε πάω στις πουτάνες κατουριόμαστε
στο γέλιο :2funny:και πάντα πέφτει απαξίωση ανάλογα την κατάντια για πορωμένους πουτανάκηδες και πουτάνες.
Εν ολίγοις είμαι ξεκάθαρος
και δέχομαι οποιαδήποτε κριτική. Γνωρίζω ότι τσάμπα απάντησα γιατί θα πεις μαλακία αλλά οκ, είναι γνωστό αυτό.

Οταν μαθεις να συρρικνωνεις τη σκεψη σου,τοτε θα αρχιζω να σε διαβαζω.Αλλωστε ειναι περιορισμενος ο εγκεφαλος σου δεν θα δυσκολευτεις

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οταν μαθεις να συρρικνωνεις τη σκεψη σου,τοτε θα αρχιζω να σε διαβαζω.Αλλωστε ειναι περιορισμενος ο εγκεφαλος σου δεν θα δυσκολευτεις
Έπεσα μέσα όπως βλέπουμε.
Γαργάρα έκανες.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
κατά βάθος όλοι είναι σαντμαν στην Ελλάδα..άλλο που το παίζουν γαμαω..είναι τόσες οι φαπες που τρώνε οι άντρες από τις ελλεινιδες που παίζουν πάρα πολλά ψυχολογικά στους άντρες..βάζω και μενα μέσα..Ελλάδα πάνε και ποντρευοντε την πρώτη θα τους κατσοι
Όταν κάποιος χάνει σε κάτι υπάρχουν δύο επιλογές.
Ή το αλλάζει υπέρ του
ή παραδίδεται. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν.
Ψωλή > μουνί.
Το ότι η γυναίκα αποκτά ισχύ βασίζεται στο ότι ως μυϊκά πιο αδύναμο πλάσμα κτλ, έχει συμπαράσταση. Συνεπώς αντί να καταντήσουμε δολοφόνοι όπως οι περισσότεροι σαλιαρηδες που τις νταντεύουν :2funny: και σκάνε μέσα τους λόγω ανελέητης υποχώρησης :2funny: τις αλλάζουμε τον αδόξαστο
όταν πουλάνε μούρη
και τρώνε κάδο. Καμία υποχώρηση. Μην ξεχάσω
βέβαια να τονίσω πάλι
το ποιοτικό γαμήσι
με γκόμενες. :rockon:
οι υπόλοιποι ας τις βλέπουν ως συντρόφους άνευ αντικρύσματος. Στους ενήλικες οι σχέσεις είναι δούναι και λαβείν σε ολα.
Μόνο έτσι.
Η ισότητα ισχύει και μας συμφέρει ως ταφόπλακά τους.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.013
Πόντοι
1.056
Είναι φλέρτ δέν είναι ντροπή!!
Αλλα πράγματα είναι ντροπή, νομίζω ότι συμφωνείς σέ αυτό!!

Εσύ γιατί δεν πας με το Ντόναλντ στην Ερμού και να ποστάρεις τα κατορθώματά σου?Γιατί ζητάς από τους άλλους να πάνε?
Πρώτα από όλα φαίνεται οτι δεν κάνεις ποτέ daygame από όσα γράφεις.Λες για τις Σέρβες χρειάζεται κύκλος,γνωριμίες κτλ τουτέστιν δεν την πέφτεις ποτέ με ψυχρό καμάκι.Αλλά ζητάς από τους άλλους να το κάνουν και μάλιστα σε δύσκολο τεραίν με Ελληνίδες.
Εγώ έχω κάνει άπειρες ώρες καμάκι σε αυτά τα μέρη Ερμού,Ομόνοια,Μοναστηράκι οπότε ξέρω πώς είναι και δε θα συμβούλευα κανέναν να πάει.Εννοώ αν έχει επιλογές σε μουνολίβαδα.

Προασπίζοντας το εγώ σου δε βγαίνει τίποτα.Αυτό έκαναν οι παλαιοί.Το θέμα είναι το output,η αποτελεσματικότητα,η επίδοση.Εμένα δε με νοια΄ζει αν ο Αλλος είναι ο Μπον Τζόβι,ο Μπραντ Πιτ,ο Μίκυ Ρουρκ ή ο Σεραφίνο,ο Ραν ταν Πλαν ή το μικρό κολοκυθάκι.Το θέμα είναι η απόδοση,πόσα μουνιά και τι ποιότητας βγάζει ανεξαρτήτως χαρακτηριστικών.Μαύρη γάτα,άσπρη γάτα δεν έχει σημασία αρκεί να πιάνει ποντίκια.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.941
Πόντοι
3.506
Μόνο καθαρά πράγματα. Πρόσεξε μην μπλέξεις σαν μερικούς μερικούς που ρουφάνε βιάγκρα με τις χούφτες, αυξητική ορμόνη
ή αναβολικά για άλογα :2funny:
ώστε να γαμούν πουτάνες
παριστάνοντας τους εραστάρες
για να καλύπτουν κενά.

Το ότι το κεφάλι τους γίνεται σαν λαμπατέρ
είναι το λιγότερο. :confused:

Άλλο φύση κι άλλο παραφύση. Τουλάχιστον εσύ είσαι έξυπνος.

Δε θα με έλεγα έξυπνο τύπε μου ,αλλά σε ευχαριστώ.

Όχι ποτέ αναβολικά. Μόνο κοτοπουλακι και μπρόκολο

Έχω κόψει και γλυκά και αλκοόλ και είμαι κομπλέ

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Στην μπροστινή σελίδα του σάιτ αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κανένα νήμα ενημέρωσης. Ανήκουστο. Αυτό δείχνει ότι η πορνεία διαλύεται κι η ποιότητα σκατεύτηκε. :2funny:
Οι πορωμένοι πουτανάκηδες θα σας τα λένε όλα ωραία. Τραβάτε λοιπόν να γαμήσετε κάποιες που περιγράφονται ως φοβερές να δούμε κατά πόσο θα συμφωνήσετε
και σε πόσες περιπτώσεις. Προσοχή: αν δεν μείνετε ευχαριστημένοι θα σας πουν δικαιολογίες διάφορες. Απαντήστε τους ότι οι σωστές επαγγελματίες οφείλουν
να είναι αποδοτικές σε όλους με μικρές διαφορές.

Και μετά γράψτε τους
στα παπάρια σας.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.941
Πόντοι
3.506
Εσύ γιατί δεν πας με το Ντόναλντ στην Ερμού και να ποστάρεις τα κατορθώματά σου?Γιατί ζητάς από τους άλλους να πάνε?
Πρώτα από όλα φαίνεται οτι δεν κάνεις ποτέ daygame από όσα γράφεις.Λες για τις Σέρβες χρειάζεται κύκλος,γνωριμίες κτλ τουτέστιν δεν την πέφτεις ποτέ με ψυχρό καμάκι.Αλλά ζητάς από τους άλλους να το κάνουν και μάλιστα σε δύσκολο τεραίν με Ελληνίδες.
Εγώ έχω κάνει άπειρες ώρες καμάκι σε αυτά τα μέρη Ερμού,Ομόνοια,Μοναστηράκι οπότε ξέρω πώς είναι και δε θα συμβούλευα κανέναν να πάει.Εννοώ αν έχει επιλογές σε μουνολίβαδα.
Ρε ΚΜΑΝ τι καμάκι έχεις κάνει Ερμού ;

Πριν από 30 χρόνια ;

Αφού είδες το φως το αληθινό και πυρπόλησες το σλαβικό κόσμο με τους ευρωπυραυλους. Αρχηγός των μουνολιβαδων είσαι όχι της ελλεινιδιστικης χλεπας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στην μπροστινή σελίδα του σάιτ αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κανένα νήμα ενημέρωσης. Ανήκουστο. Αυτό δείχνει ότι η πορνεία διαλύεται κι η ποιότητα σκατεύτηκε. :2funny:
Οι πορωμένοι πουτανάκηδες θα σας τα λένε όλα ωραία. Τραβάτε λοιπόν να γαμήσετε κάποιες που περιγράφονται ως φοβερές να δούμε κατά πόσο θα συμφωνήσετε
και σε πόσες περιπτώσεις. Προσοχή: αν δεν μείνετε ευχαριστημένοι θα σας πουν δικαιολογίες διάφορες. Απαντήστε τους ότι οι σωστές επαγγελματίες οφείλουν

Και μετά γράψτε τους
στα παπάρια σας.

Οι μικροί δεν γαμάνε πια , όλη μέρα με τικτοκ συνατσακη τοξική αρρενωπότητα και άφυλλα είναι

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.255
Πόντοι
3.656
Βάλε βαθμούς δυσκολίας αρχηγέ .

Προσωπικά .. καμάκι σε ελληνίδες ερμού , ομόνοια , μοναστηράκι .... βάζω 98% .

Το 100 % θα το βάλω σε κολωνάκι και χλιδάτα προάστεια ... είτε βόρεια είτε νότια ...
Έξω , στον πολιτισμένο κόσμο ... θα έλεγα παντού κάτω από 70% .

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.013
Πόντοι
1.056
Ρε ΚΜΑΝ τι καμάκι έχεις κάνει Ερμού ;

Πριν από 30 χρόνια ;

Αφού είδες το φως το αληθινό και πυρπόλησες το σλαβικό κόσμο με τους ευρωπυραυλους. Αρχηγός των μουνολιβαδων είσαι όχι της ελλεινιδιστικης χλεπας

Εγώ έχω βγάλει μουνάρες στην Ομόνοια προ δεκαπενταετίας βέβαια που ήμουνα νεώτερος.Πάντα γύριζα αυτά τα μέρη.Απλά Ερμού είναι πολύ δύσκολα όπως και Μοναστηράκι για πολλούς λόγους.Είναι πολύ πιο δύσκολα από οποιαδήποτε πόλη της Τσεχίας,Πολωνίας,Ουκρανίας,Λευκορρωσίας κτλ.
Εννοείται οτι και Αθήνα μόνο Ανατολικές χτύπαγα ποτέ Ελληνίδες.Είχα μάθει να ξεχωρίζω Τσέχες,Ρωσίδες,Πολωνέζες εμφανισιακά και πήγαινα μόνο σε αυτές.

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21

Και μετά γράψτε τους
στα παπάρια σας.

εγώ πάντως πιστεύω ότι πέφτουν γαμησάρες με τις ιερόδουλες. Τελευταία φορά που άνοιξα τυχαία μια κριτική διάβαζα ότι η άλλη σπαρταρούσε μόλις την έγλειψε ο υπεργαμιάς. Τώρα αν δεν μείνει κάποιος ευχαριστημένος μπορεί να μην είναι υπεργαμιάς σαν τον προηγούμενο:2funny:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.941
Πόντοι
3.506

Και μετά γράψτε τους
στα παπάρια σας.

Κάθε φορά που πάω στριπτιζάδικο κάποιος από τους παπαρες που πάω μαζί λέει ότι η γκομενα «τον συμπάθησε»

Φαντάζομαι τι θα έλεγε αν πήγαινε σε πουταναδικο

Αν έχεις μηδενική επαφή με γυναίκες νομίζεις πως σε θέλουν και οι καλόγριες επειδή σου ζητάνε κέρματα για την Ουκρανία

Εγώ έχω βγάλει μουνάρες στην Ομόνοια προ δεκαπενταετίας βέβαια που ήμουνα νεώτερος.Πάντα γύριζα αυτά τα μέρη.Απλά Ερμού είναι πολύ δύσκολα όπως και Μοναστηράκι για πολλούς λόγους.Είναι πολύ πιο δύσκολα από οποιαδήποτε πόλη της Τσεχίας,Πολωνίας,Ουκρανίας,Λευκορρωσίας κτλ.
Ακριβώς πολύ πιο δύσκολα. Και σήμερα ακόμα χειρότερα.

Δες την Πολσκα του 2008-2010 με το σήμερα

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706

Προασπίζοντας το εγώ σου δε βγαίνει τίποτα.Αυτό έκαναν οι παλαιοί.Το θέμα είναι το output,η αποτελεσματικότητα,η επίδοση.Εμένα δε με νοια΄ζει αν ο Αλλος είναι ο Μπον Τζόβι,ο Μπραντ Πιτ,ο Μίκυ Ρουρκ ή ο Σεραφίνο,ο Ραν ταν Πλαν ή το μικρό κολοκυθάκι.Το θέμα είναι η απόδοση,πόσα μουνιά και τι ποιότητας βγάζει ανεξαρτήτως χαρακτηριστικών.Μαύρη γάτα,άσπρη γάτα δεν έχει σημασία αρκεί να πιάνει ποντίκια.
Διότι ατομό μου έχω εναλλακτικές λύσεις. Αυτό τό έκανα πρίν πολλά χρόνια!!
Δέν ζητάω νά πάνε, αυτό ήταν πρόκληση πού έκανε τό παπάκι στούς δύσπιστους...καί ήταν κότες όλοι!!
Γιά τίς Βόσνιες πιό πολύ θέλει κονέ, γιά τίς Σέρβες πρέπει καί νά μετράς σάν άνδρας διαφορετικά τίποτα.
Θά σού έλεγα εσένα τί έχεις κάνει, αλλά τό αφήνω γιά τήν ώρα!!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
-Ο άλλος πληρώνει 23χρονη καί τό παίζει γαμέας, τί νά λέμε τώρα-
Πότε το έπαιξα γαμέας με μεντορέτα; Στο μέντοριγκ δεν πληρώνεις, άσχετε, διότι προωθείς επαγγελματικά τη μεντορέτα. Μπορείς όμως να επενδύσεις στο πρότζεκτ της για να βγάλεις χρήμα. Αυτό κάνω με την τωρινή, αλλά δεν το έκανα με προηγούμενες.
Επίσης κάνω και live στοχευμένο καμάκι, το οποίο το έκανες γαργάρα.

Εδώ λέει ότι ήμουν Ζιγκολό!!
Αυτό εσύ το έλεγες στον προηγούμενο λογαριασμό σου, ο οποίος διαγράφηκε μαζί με τα ποστς. Μερικοί ίσως θυμούνται ότι μας είχες πρήξει με τον Αγαπούλα. Ο Αγαπούλας εκείνο, ο Αγαπούλας το άλλο... Το στυλ γραφής είναι το ίδιο, αλλά όχι μόνο το στυλ. Όλως περιέργως και το νικ εκείνο τελείωνε με παύλα (zigolo_) κι επίσης και στους δύο λογαριασμούς το εικονίδιο που συστηματικά χρησιμοποιείται για λαικάρισμα δεν είναι το κανονικό like, αλλά το εικονίδιο Αγάπη.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.013
Πόντοι
1.056
Κάθε φορά που πάω στριπτιζάδικο κάποιος από τους παπαρες που πάω μαζί λέει ότι η γκομενα «τον συμπάθησε»

Φαντάζομαι τι θα έλεγε αν πήγαινε σε πουταναδικο

Αν έχεις μηδενική επαφή με γυναίκες νομίζεις πως σε θέλουν και οι καλόγριες επειδή σου ζητάνε κέρματα για την Ουκρανία

Ακριβώς πολύ πιο δύσκολα. Και σήμερα ακόμα χειρότερα.

Δες την Πολσκα του 2008-2010 με το σήμερα

Τότε είχε 50000 Πολωνούς στην Αθήνα,έβρισκες πάρα πολλές Πολωνέζες.Τώρα το 90% έχουν φύγει.
Είχα βγάλει και Λετονή στην Ομόνοια.
Μοναστηράκι είναι καλό για εξάσκηση.Εχει πολύ μικρούς και στενούς δρόμους όπου οι μαγαζάτορες ελέγχουν τα πάντα και δεν υπάρχουν καθόλου παγκάκια οπότε έχεις μόνο δύο δευτερόλεπτα να προσεγγίσεις.Αν εξασκηθείς στις ταχύτητες της Ελλάδας μετά η ανατολικη Ευρώπη με τα τεράστια πεζοδρόμια,τις λεωφόρους,τα πάρκα,τα παγκάκια,τους σιδηροδρομικούς σταθμούς σου φαίνεται παδική χαρά.Εχεις απλά άπειρο χρόνο πάνω από πεντάλεπτο συχνά.
Ερμού να γαμήσεις είναι σχεδόν απίθανο εκτός αν βρεις καμιά Ρωσίδα ή Ουκρανή νταβραντισμένη και της προτείνεις αγορά ακριβού δώρου από μαγαζί επί τόπου.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εγώ έχω κάνει άπειρες ώρες καμάκι σε αυτά τα μέρη Ερμού,Ομόνοια,Μοναστηράκι οπότε ξέρω πώς είναι και δε θα συμβούλευα κανέναν να πάει.
Θα σου απαντήσει ο ίδιος.
Εσύ σαν μονάδα, έχεις αποδείξεις για αυτά
που λες; δεν έχεις!
Ασχέτως λοιπόν της ροπής σου στον τρόπο ζωής,
τι εμποδίζει κάποιον να πάει να κάνεις καμάκι; μην τον κάνουν ντα οι γκόμενες; :2funny:
αυτό εξήγησε αν θες. Ρωτάω εσένα να πεις που "λες" ότι πήγαινες. Για μένα εμπόδιο είναι ο εαυτός του.
Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Θεωρίες κατανάλωσης. Φοβούνται
το άκυρο και το γυρίζουν στο καλαματιανό.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
ο πάπιας αλλά επειδή είμαι χέστης σηκώνω firewall ότι δεν είναι νορμάλ ενώ βάζω και blocker ότι παίζει ρόλο μέρος, περιοχή, μαγαζί, ώρα.
φυσικα και παιζει ρε παπαριδιε το ιδιο ειναι να κανεις καμακι στα μπαρ στη κολοκοτρωνη και το ιδιο ειναι στο κολωνακι?

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.013
Πόντοι
1.056
Θα σου απαντήσει ο ίδιος.
Εσύ σαν μονάδα, έχεις αποδείξεις για αυτά
που λες; δεν έχεις!
Ασχέτως λοιπόν της ροπής σου στον τρόπο ζωής,
τι εμποδίζει κάποιον να πάει να κάνεις καμάκι; μην τον κάνουν ντα οι γκόμενες; :2funny:
αυτό εξήγησε αν θες. Ρωτάω εσένα να πεις που "λες" ότι πήγαινες. Για μένα εμπόδιο είναι ο εαυτός του.
Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Θεωρίες κατανάλωσης. Φοβούνται
το άκυρο και το γυρίζουν στο καλαματιανό.

Το κάνεις με τελείως λάθος λογική το zero sum.Εχεις τη λογική αν βγάλω γκόμενα κερδίσω και αν δε βγάλω δε χάνω τίποτα.Χάνεις όμως άπειρο χρόνο.Εχεις όμως τη λογική ο χρόνος μου δεν αξίζει πολλά γιατί κερδίζω λίγα και επειδή δε μετράω πολύ κοινωνικά δε διακινδυνεύω κάτι με το καμάκι.
Είναι παραλλαγή της λογικής δημητράκη επειδή είμαι για τον πούτσο δεν έχω να χάσω τίποτα οπότε υπερτερώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom