Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αυτό είναι το νήμα πλέον.
Ένας τύπος που την πέφτει
και γαμάει γκόμενες
με την μέθοδο του :rockon:έχει ισοπεδωσει ένα τσούρμο
από ρετάλια που όλη μέρα γυρίζουν στις πουτάνες
και στα σόσιαλ επειδή
είναι ανίκανοι, δειλοί, κοπρολάγνοι, μπεκρηδες, χοντρέλες και τελειωμένοι.
Με δυο πινελιές.

:2funny:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Γαμησια ποιοτητας με γκομενα;
Που βλεπεις εσυ την ποιοτητα σε ενα γαμησι που ειναι
-ακαποτο μεν αλλα μπορει να γκαστρωσεις τη γκομενα ασε τους αλλους κινδυνους.Και μη μου πεις παλι θεωριες οτι δε σου τυχε γιατι ετυχε σε φιλο και τωρα πινει τα μουρλοχαπα τονους και πληρωνει διατροφες.
-δοτικη μεν αλλα σου σπαει τ αρχιδια με αγκαλιτσες και φιλια.
Δεεεεν φευγεις ευκολα απο το γαμησι με γκομενα.
Ενα τριωρο το τρως μινιμουμ(βαλε μεσα ενα συντομο ποτο ξενοδοχειο και δυο μπαλακια χυσιμο)
-Τι ακριβως επιθυμεις να κερδισεις απο γκομενα;
Επιβεβαιωση;
Ποιοτητα σπιτικου φαγητου; ενω υπαρχουν πολυτελη εστιατορια(οχι τα λαγουμια που γαμας εσυ λαδοποντικα της δεκαρας)
Πας δινεις 160-200 ευρω και γαμας σαν αρχοντας ενα υπερμοντελο με υπηρεσιες που δεν εχεις ζησει ουτε στα πιο τρελα σου ονειρα!
Στο λεει καποιος που εχει γαμησει πολλες γκομενες(τριψηφιο αριθμο)και γελαει οταν ακουει να λες το γκομενικο γαμησι "ποιοτητας".

Η ευχαρίστηση του γκομενικού γαμησιού είναι ότι η γκόμενα πάει μαζί σου επειδή σε γουστάρει.Συν το ότι οι γκόμενες είναι απαραίτητες για να μην ζεις σαν φάντασμα,μετά απο κάποια ηλικία.Για κάποιους αυτά μπορεί να ακούγονται ασήμαντα,για άλλους μπορεί να είναι σημαντικά.

Στην πουτάνα όσα και να δώσεις...πουτάνα γαμάς που σε βλέπει σαν χρήμα.Μπορεί να περάσεις καλά για κάποια λεπτά ή κάποιες ώρες,αλλά μετά πάλι γυρνάς...στη μοναχική πραγματικότητα

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Η ευχαρίστηση του γκομενικού γαμησιού είναι ότι η γκόμενα πάει μαζί σου επειδή σε γουστάρει.Συν το ότι οι γκόμενες είναι απαραίτητες για να μην ζεις σαν φάντασμα,μετά απο κάποια ηλικία.Για κάποιους αυτά μπορεί να ακούγονται ασήμαντα,για άλλους μπορεί να είναι σημαντικά.

Στην πουτάνα όσα και να δώσεις...πουτάνα γαμάς που σε βλέπει σαν χρήμα.Μπορεί να περάσεις καλά για κάποια λεπτά ή κάποιες ώρες,αλλά μετά πάλι γυρνάς...στη μοναχική πραγματικότητα
μεγάλες αλήθειες από τον δάσκαλο!

βέβαια δεν σημαίνει αυτό ότι θα πρέπει να κάνουμε υποχωρήσεις για να μπούμε σε σχέση.

με βάση τη δική μου στατιστική, το 99% των γυναικών μέχρι 30 είναι ακατάλληλες για σχέση!

ασχέτως ότι μας ρίχνουν και άκυρα, χαχαχα

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Η ευχαρίστηση του γκομενικού γαμησιού είναι ότι η γκόμενα πάει μαζί σου επειδή σε γουστάρει.Συν το ότι η γκόμενες είναι απαραίτητες για να μην ζεις σαν φάντασμα,μετά απο κάποια ηλικία.Για κάποιους αυτά μπορεί να ακούγονται ασήμαντα,για άλλους μπορεί να είναι σημαντικά.

Φιλε θα στο πω απλα.
Δε χρειαζομαι διαπιστευτηρια να ερχεται η αλλη μαζι μου επειδη με γουσταρει ντε και καλα.
Ειμαι γοητευτικος και δυνατος ανδρας δεν εχω τετοια θεματα.
Εγω να γαμαω θελω και να δινω πονο.
Ισα ισα που θελω να ΜΗΝ αρεσω.
Γιατι ετσι με παρατανε στην ησυχια μου.
Γι αυτο και οι πορνες ειναι ανωτερες απο τις γκομενες.
Γιατι γαμας και χυνεις εσυ και τελος.
Κι αυτες παιζουν το θετρακι τους.Με γεια τους με χαρα τους.

Για παρεα δε θα διαλεξω αυτο που γαμαω και με κανει να χυνω.
Εσυ θα παιρνες αγκαλια τη χεστρα σου στην οποια εκτονωνεις την ουδοδοχο κυστη η το εντερο σου;

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Από την στιγμή που δεν έχει κανονική γκόμενα για τα χοντρά ο τύπος είναι ναυάγιο...

Από την στιγμή που είναι σχεσακιας και γκομενάκιας και κράζει τον αγοραίο αλλά καταφεύγει σε αυτόν γιατί δεν έχει ούτε ένα πεντάρι να ρίχνει τα χοντρά του είναι αποτυχημένος παπατζης...

Εκτός αν θέλει να γίνει επιτυχημένος πουτανάκιας η μπουρδελιαρης ... Αλλά κατα δήλωση του δεν είναι οπότε είναι αποτυχημένος στον τομέα που δηλώνει πως διαπρέπει...
Ακριβώς έτσι. Δεν γίνεται να λες ότι βγάζεις γκόμενες, έστω και λίγες, και μετά από τόσα χρόνια καμάκι να μην έχεις κάποιες για τα χοντρά. Δεν πιστεύω ότι κάνει κάτι στο δρόμο, εκτός κι αν βγάζει μία στο δύο χρόνια. Ίσως στη χάση και στη φέξη και καμμιά πελάτισσα.
Και προφανώς δεν μπορεί να κρατήσει κάποια, γιατί είναι μισογύνης και σταρχιδιστής κι αυτό βγαίνει στη συμπεριφορά.

Ούτε επιτυχημένος πουτανάκιας μπορεί να γίνει, γιατί δεν έχει φράγκα. Για αυτό λοιπόν βρίσκεται σε απόγνωση και σε άρνηση της πραγματικότητας που έρχεται: ότι θα καταλήξει φτηνός μπουρδελάκιας.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Φιλε θα στο πω απλα.
Δε χρειαζομαι διαπιστευτηρια να ερχεται η αλλη μαζι μου επειδη με γουσταρει ντε και καλα.
Ειμαι γοητευτικος και δυνατος ανδρας δεν εχω τετοια θεματα.
Εγω να γαμαω θελω και να δινω πονο.
Ισα ισα που θελω να ΜΗΝ αρεσω.
Γιατι ετσι με παρατανε στην ησυχια μου.
Γι αυτο και οι πορνες ειναι ανωτερες απο τις γκομενες.
Γιατι γαμας και χυνεις εσυ και τελος.
Κι αυτες παιζουν το θετρακι τους.Με γεια τους με χαρα τους.

Για παρεα δε θα διαλεξω αυτο που γαμαω και με κανει να χυνω.
Εσυ θα παιρνες αγκαλια τη χεστρα σου στην οποια εκτονωνεις την ουδοδοχο κυστη η το εντερο σου;

Δηλαδή άμα σου κάτσει καμια μουνάρα για σχέση,θα τη βλέπεις κι αυτή σαν χέστρα;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Φίλε αναγνώστη γίνε μέλος και γνωρίσου με άλλα μέλη
να δεις τι θα σου πουν για κάτι φάτσες :2funny: και το πόσο "ευχαριστημένοι" είναι από την πορνεία. Ζωντανά πράγματα δηλαδή κι όχι πληκτρολόγηση. Άσε τώρα τι λένε κάποια ναυάγια εδώ μέσα. :2funny: Αυτοί ισοπεδώθηκαν στις προηγούμενες σελίδες από την αφεντιά μου :rockon: σε όλα
και τώρα ότι και να λένε είναι
για συμμάζεμα. Ως γνωστόν απορρίπτονται διότι δεν υπάρχουν αποδείξεις
για τίποτα όσων λένε.
Βρες γκόμενες λοιπόν
και πηδά αλλιώς τράβα πλήρωνε για να γλύφεις πουτάνες, πήδα σαν κουνέλι σε στημένο γαμήσι και κάνε λάικ στα σόσιαλ χτίζοντας κάλπικα προφίλ μήπως
και σου μιλήσει κάποτε γκόμενα που δεν ξέρεις
αν υπάρχει. :2funny:

Εμένα στα παπάρια μου.
Τέλος ο διάλογος.

Καλύτερα κιόλας.

:rockon:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
να δεις τι θα σου πουν για κάτι φάτσες :2funny: και το πόσο "ευχαριστημένοι" είναι από την πορνεία. Ζωντανά πράγματα δηλαδή κι όχι πληκτρολόγηση. Άσε τώρα τι λένε κάποια ναυάγια εδώ μέσα. :2funny: Αυτοί ισοπεδώθηκαν στις προηγούμενες σελίδες από την αφεντιά μου :rockon: σε όλα
για τίποτα όσων λένε.
Βρες γκόμενες λοιπόν
και πηδά αλλιώς τράβα πλήρωνε για να γλύφεις πουτάνες, πήδα σαν κουνέλι σε στημένο γαμήσι και κάνε λάικ στα σόσιαλ χτίζοντας κάλπικα προφίλ μήπως

Εμένα στα παπάρια μου.
Τέλος ο διάλογος.

Καλύτερα κιόλας.

Οπως ακριβως κανεις εσυ που πληρωνεις για να γλυψεις εκει που γαμησε ο πακιστανος στο Μεταξουργειο

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
μεγάλες αλήθειες από τον δάσκαλο!

βέβαια δεν σημαίνει αυτό ότι θα πρέπει να κάνουμε υποχωρήσεις για να μπούμε σε σχέση.

με βάση τη δική μου στατιστική, το 99% των γυναικών μέχρι 30 είναι ακατάλληλες για σχέση!

ασχέτως ότι μας ρίχνουν και άκυρα, χαχαχα

Εννοείται δεν κάνουμε μεγάλες υποχωρήσεις

Κι επειδή δεν ζω σε άλλο πλανήτη,ναι άμα γκόμενα σε βρει σε φάση ξηρασίας,και απο πουτσίλα σε κάνει να βρωμάς μουνίλα,είναι δύσκολο να μην πυρφορήσεις,έστω και για ένα διάστημα

Και εννοείται,σχέση ΜΟΝΟ με γκόμενα που μας καυλώνει εμφανισιακά.Μπαζοσχέσεις και τέτοια,στην πυρά :uzi:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
γεια σου ρε γκομενα που το καταλαβαινεις τοτε!!!

προφανως και ειμαι αξιος της μοιρας μου!!! το προβλημα θα ηταν να ημουν αναξιος της!

μιλα μας για σενα τωρα που απο οτι φαινεται, αξιζει να περνας ολα αυτα που περνας στη ζωη σου. για πες μας πως ξεκινησαν ολα αυτα? ηταν η μικρη μαρια , που δε σου καθοταν στο σχολειο και σε κοροιδευε? ηταν που σε πηγαν απο τα 14 σου στα μπουρδελα να ξεπαρθενιαστεις και γελουσε η πουτανα? τι ηταν αυτο που πηγε στραβα στη ζωη σου?
Αντιλαμβάνεσαι ότι τό ένα Post μετά τό άλλο πού ανεβάζεις, είναι παντελώς βλακώδης καί άνευ ουσίας ?
Ισως σού δημιουργεί μία ψεύτικη αίσθηση δυναμισμού. Στήν πραγματικότητα όμως...είναι άμυνα!!
Και γιατί να σε διώξουν από το site, τι τους αφορά; Η μόνη ενδιαφερόμενη είναι η Εφορεία, επειδή επί 15 χρόνια είχες αδήλωτο εισόδημα από ζιγκολίκι. Μάλλον για αυτό ζήτησες να σβηστούν και τα ποστς σου, για να μην υπάρχουν ιντερνετικά ίχνη.

Και ζιγκολό και φοροφυγάς, ντροπή σου !!!
Κι εμείς οι ευυπόληπτοι πολίτες, πασχίζουμε τίμια για τον επιούσιο κάθε μέρα... :confused:
Από τά ηλεκτρονικά χαστούκια καί τίς φάπες πού σού έριξα εχθές, έχασες καί τό ελάχιστο μυαλό πού είχες!!
Καταλαβαίνω ότι βλέπεις πολλές ταινίες φαντασίας, γιά να περνάει όσο γίνεται πιό ευχάριστα, η βαρετή-μονότονη καί άχαρη ζωή σου.
Επίσης αντιλαμβάνομαι καί τό κόμπλεξ-σύμπλεγμα κατωτερότητας...πού έχεις απέναντι μου.
-Η Εφορεία γιά νά ξέρεις, μού χρωστάει δέν τής χρωστάω-

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.024
Πόντοι
506
Δεν μπορούν να την πέσουν σε καμία γκόμενα
οι εγκεφαλικά νεκροί και ρητορεύουν. Είναι αποδεκτό αυτό μιας που κάτι άλλο δεν γνωρίζουν. :2funny:
Όλο θεωρίες και μαλακίες. Πράξη μηδέν.

για τίποτα όσων λένε.
Βρες γκόμενες λοιπόν

Εμένα στα παπάρια μου.
Τέλος ο διάλογος.

Καλύτερα κιόλας.

νωρις εγκαταλειπεις! παλεψε τουλαχιστον για την ισοπαλια!

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.024
Πόντοι
506
Εννοείται δεν κάνουμε μεγάλες υποχωρήσεις

Κι επειδή δεν ζω σε άλλο πλανήτη,ναι άμα γκόμενα σε βρει σε φάση ξηρασίας,και απο πουτσίλα σε κάνει να βρωμάς μουνίλα,είναι δύσκολο να μην πυρφορήσεις,έστω και για ένα διάστημα

Και εννοείται,σχέση ΜΟΝΟ με γκόμενα που μας καυλώνει εμφανισιακά.Μπαζοσχέσεις και τέτοια,στην πυρά :uzi:
τυπε οι σχεσακηδες ειναι λυκοφιλοι... μολις βρουν μουνι γεια σας...
μολις το χασουν για μενα δεν υπαρχει επιστροφη. μπουλο!!!
αν δε ξερεις να ισορροπεις στη ζωη σου δε θα στο μαθω εγω!

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κάποιοι πουθενάδες του νήματος, πάνε να σας περάσουν ως φυσιολογικό ότι είτε γαμήσεις γκόμενα είτε πουτάνα, πληρώνεις. Δεν θα σας πουν όμως ποτέ ότι οι γκόμενες δεν τρώνε λεφτά αν δεν τους τα σκάσεις. Έχουν μάθει από τις πουτάνες βλέπετε που πληρώνουν και για την καλημέρα :2funny: κι έρχονται μετά εδώ να σας πλασάρουν
σε κριτικές ότι γαμάνε
και δέρνουν. :2funny:Επίσης για να καλύψουν την σαπιλα και την ανικανότητά τους, λένε ότι ρίχνουν γαμησάρες με πουτάνες που το χειρότερο γαμήσι με γκόμενα είναι πέντε φορές καλύτερο του κορυφαίου της πουτάνας.:2funny:Αλλά αν δεν γαμάς και ακούς αχ βαχ, μπορεί και να ισχύει.

Αν είσαι δηλαδή άχρηστος μαλάκας.

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.024
Πόντοι
506
Αντιλαμβάνεσαι ότι τό ένα Post μετά τό άλλο πού ανεβάζεις, είναι παντελώς βλακώδης καί άνευ ουσίας ?
Ισως σού δημιουργεί μία ψεύτικη αίσθηση δυναμισμού. Στήν πραγματικότητα όμως...είναι άμυνα!!

Από τά ηλεκτρονικά χαστούκια καί τίς φάπες πού σού έριξα εχθές, έχασες καί τό ελάχιστο μυαλό πού είχες!!
Καταλαβαίνω ότι βλέπεις πολλές ταινίες φαντασίας, γιά να περνάει όσο γίνεται πιό ευχάριστα, η βαρετή-μονότονη καί άχαρη ζωή σου.
Επίσης αντιλαμβάνομαι καί τό κόμπλεξ-σύμπλεγμα κατωτερότητας...πού έχεις απέναντι μου.
οκ boomer!
ταδε εφη ατομο που χειροκροτει ποστ αλλων μελων χωρις ουσια και απολυτως βλακωδη αλλα εκει κανει τον τυφλο μαλλον!

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.024
Πόντοι
506
Κάποιοι πουθενάδες του νήματος, πάνε να σας περάσουν ως φυσιολογικό ότι είτε γαμήσεις γκόμενα είτε πουτάνα, πληρώνεις. Δεν θα σας πουν όμως ποτέ ότι οι γκόμενες δεν τρώνε λεφτά αν δεν τους τα σκάσεις. Έχουν μάθει από τις πουτάνες βλέπετε που πληρώνουν και για την καλημέρα :2funny: κι έρχονται μετά εδώ να σας πλασάρουν
σε κριτικές ότι γαμάνε
και δέρνουν. :2funny:Επίσης για να καλύψουν την σαπιλα και την ανικανότητά τους, λένε ότι ρίχνουν γαμησάρες με πουτάνες που το χειρότερο γαμήσι με γκόμενα είναι πέντε φορές καλύτερο του κορυφαίου της πουτάνας.:2funny:Αλλά αν δεν γαμάς και ακούς αχ βαχ, μπορεί και να ισχύει.

Αν είσαι δηλαδή άχρηστος μαλάκας.

τοτε γιατι γαμας πουτανες τυπε?

γιατι πας με καποια που ειναι 5 φορες χειροτερη απο αυτη που δυστυχως δε σου καθεται ουτε για τα χοντρα?

γιατι τοσο ξεπεσμος?

το μουνι το πληρωνει ο αρσενικος ΠΑΝΤΑ. ετσι ειναι απο τη φυση του

το μουνι θελει ΠΟΥΤΣΑ ,ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ απο εναν αρσενικο... η παροχη δε χρειαζεται απαραιτητα να ειναι σε χρημα, αλλα ο,τι και να θελει η καθε γκομενα απο σενα σου κοστιζει. χρονο, συναισθηματα και λοιπα ειναι και αυτα ΚΟΣΤΟΣ!!!

αρκετα μας κοστισες τον χρονο μας και εσυ.
επομενο παρατραγουδο παρακαλω...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πάει ο άλλος να γαμήσει μπουρδέλα για τα χοντρά
και ποια η διαφορά με τις υπόλοιπες κατηγορίες; στα στούντιο πληρώνει τα έπιπλα :2funny: στο μασάζ το κρεβάτι :2funny:κσι στα CG το ψέμα ότι ήρθε μια τύπισσα σε αυτόν.
Το γαμήσι είναι πάνω κάτω το ίδιο. Μάλιστα οι περισσότεροι πάνε με φοράδες και αρκούδες για να βρουν υπηρεσίες επειδή οι πιο όμορφες δεν κάνουν σχεδόν τίποτα ακόμα και στα στημένα. :2funny:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Εχτές το βράδυ σε είχα κάνει παιχνιδάκι μου. Πόνεσες τόσο πολύ που μάλλον θα έχασες τον ύπνο σου, για να ζητήσεις σήμερα από τη διαχείριση να κρίνει, αν είσαι ζιγκολό. :2funny:
Τι σύμπλεγμα κατωτερότητας να έχω απέναντί σου. Ένα ναυάγιο είσαι που βρήκε ένα άλλο ναυάγιο, τον Ντόναλντ, και κάνετε παρέα γιατί συνεννοείσθε μια χαρά.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μόνο οι γκόμενες αξίζουν. Γαμάς κι όταν αρχίσει η απαίτηση, σπας και τέλος. Αλλά αυτό ποιος να το κάνει; :confused: οι ξεφτιλισμένοι που βρίσκουν μια γκόμενα και της βάζουν συρμστοπλεγμα μην τους την πηδήξουν άλλοι; αύριο μετά την δουλειά και τον καφέ (που δεν γαμάω διότι έτσι αποφάσισαν) :2funny:
θα κατέβω κέντρο να θαυμάσω αυτή την χλιδή.
Κάτι μαλάκες που τους κοτουν την γκόμενα και την τραβάνε να φύγουν ενώ αυτή χαίρεται. Και την κρατάνε πλάι τους αυτή την γυναίκα. :2funny:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Πάει ο άλλος να γαμήσει μπουρδέλα για τα χοντρά
και ποια η διαφορά με τις υπόλοιπες κατηγορίες; στα στούντιο πληρώνει τα έπιπλα :2funny: στο μασάζ το κρεβάτι :2funny:κσι στα CG το ψέμα ότι ήρθε μια τύπισσα σε αυτόν.
Το γαμήσι είναι πάνω κάτω το ίδιο. Μάλιστα οι περισσότεροι πάνε με φοράδες και αρκούδες για να βρουν υπηρεσίες επειδή οι πιο όμορφες δεν κάνουν σχεδόν τίποτα ακόμα και στα στημένα. :2funny:
Από αυτο το ποστ σου φαίνεται πόσο άσχετος είσαι τόσο από πουτανες όσο και από γυναίκες...
Γαμησι πάνω κάτω λέει το ίδιο σε Μεταξουργείο και στούντιο η μασάζ...ενώ είναι η μέρα με η νυχτα
Η ότι πληρώνουμε το ψέμμα στις εσκορτ...
Γιατί έχεις μανία να μιλάς ξανά και ξανά για θέματα που δεν κατέχεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom