Πας σε όποια κατηγορία θες , σε μια εμφανίσιμη (όσο γίνεται αυτό) πουτάνα για το πρόγραμμα που δηλώνει.
Αυτομάτως έχουμε συμβιβασμό διότι δεν θα απολαύσεις τα πάντα όπως με γκόμενα.
Πάμε παρακάτω.
Της λες π.χ θέλω πίπα. Τι γίνεται όμως;
αν κάνει ελεύθερο τρομπόνι, κατά 95% θα σου πει ότι δεν ασχολείται με τα αρχίδια. Συνεπώς η πίπα είναι λειψή
εκτός του ότι από άποψη μικροβίων είναι πιο επικίνδυνο το πουτσοκέφαλο.
Άρα μαλακίες η δικαιολογία της.
Αν κάνει πίπα με κράνος, θα σου πει κατά 99% μετά από λίγη ώρα, πάμε για σεξ ή αν θες να της κάνεις γλυφομούνι.
Ααα...δηλαδή προσέχει τάχα το στόμα της αλλά όχι το μουνί της. Εκτός ότι λέει μαλακίες, απλά βαριέται.
Άρα είναι κι άχρηστη. Πάμε παρακάτω. Ποιες τείνουν να κάνουν πίπα κατά κάποιο τρόπο κομπλέ κι αααααν ξέρουν;
οι κωλόγριες και κάτι άχρηστα μιλφ. Νέο πρόβλημα. Που να αναλύσουμε και το γαμήσι δηλαδή.
Κατά συνέπεια έχουμε απόδειξη ότι οι εμφανίσιμες πουτάνες δεν παρέχουν κομπλέ υπηρεσίες. Αυτό είναι άλυτο θέμα και τεράστιο μειονέκτημα. Είναι όμως και λογικό διότι η κάθε (εμφανίσιμη ή μή) πουτάνα δεν μας γουστάρει
αλλά μας ανέχεται.
Γι'αυτό νέε μου, πήγαινε με γκόμενες που συνδυάζουν τα πάντα και βέβαια στην πίπα
λόγω του ότι γουστάρεστε, θα έχεις...καλύτερη περιποίηση, πίπα στο τέρμα με πάρσιμο γωνίες και γκάζια,
ρουφάρχιδο, πουτσοχάστουκα, χύσιμο μούρη, λαρύγγι, κατάποση και φυσικά οση ώρα γουστάρεις.
Παπάτζες τύπου...ξέρω μία πουτάνα εκεί που βλέπεται οκ και δίνει ρέστα αν την ξεκλειδώσεις
και ταιριάξεις
και τέτοιες μαλακίες, θα τα λέτε αλλού κάποιοι. Δεν θέλουμε εξαιρέσεις αλλά επαγγελματίες
αν κι όταν πάμε άρα η πορνεία υστερεί. Καλά προχωράμε στο νήμα, οπότε ας μην φτάσουμε εδώ.