Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τα φυσικά χαρακτηριστικά κάποιου, σε αντίθεση με σένα.

Ναι, εγώ το άρχισα από αυτό το ποστ, όταν η συμμετοχή σου στην Ντονάλντια κωμωδία έγινε πιο ενεργή και σήκωνε χλευασμό:

Αυτό ήταν σχόλιο γενικό σέ όλους πού δέν πήγαν, γιά "Αναμέτρηση" δέν ήταν μόνο γιά εσένα!!
Δηλαδή από τήν στιγμή πού κάποιος δέν αποδέχεται κάτι, καί ο άλλος τόν προκαλεί νά τό δεί,
καί δέν πάει, πώς νά τόν πώ ? Νά μήν τόν πώ κότα ?
Τέλος πάντων!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αν η γκόμενα δεν έχει θετική αντιμετώπιση στην
αρχή, μην ασχολείσαι ΚΑΘΟΛΟΥ μαζί της !
Κανείς δεν διαφωνεί σε αυτό εκτός αν είναι μαλάκας ή κολλημένος με κάποια. :2funny:
Οι μόνες περιπτώσεις
και μάλιστα αμελητέες
να ασχοληθεί κάποιος έστω και λίγο περισσότερο με τέτοια γκόμενα είναι για να της σπάσει στιγμιαία τα νεύρα
ή για να την ωθήσει να πει
ναι ή όχι μιας που πολλές
δεν απαντούν αλλά μιλούν.
Η συζήτηση με εμάς χρεώνεται όμως. :2funny:
Άπαξ και μιλήσουμε και π.χ γνωριστούμε θα εκβιάσουμε το ναι ή το όχι. Παρατηρήστε πόσο δύσκολο τους είναι
να το πουν. Δεν έχει πολύ γέλιο;

:2funny:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Αυτό ήταν σχόλιο γενικό σέ όλους πού δέν πήγαν, γιά "Αναμέτρηση" δέν ήταν μόνο γιά σένα!!
Δηλαδή από τήν στιγμή πού κάποιος δέν αποδέχεται κάτι, καί ο άλλος τόν προκαλεί νά τό δεί,
καί δέν πάει, πώς νά τόν πώ ? Νά μήν τόν πώ κότα ?
Τέλος πάντων!!

Δεν είπα ότι ήταν για μένα. Χλεύασα ένα σχόλιο επιπέδου 15χρονου.

Επιχειρηματολογείς έτσι, γιατί δεν βλέπεις την μεγάλη εικόνα στην όλη ιστορία: Στα 46 δεν κάνεις χύμα πέσιμο στο δρόμο. Αν έβγαζε γκόμενες θα είχε και κάποιες για τα χοντρά και δεν θα πήγαινε στις πουτάνες. Από αυτά τα δύο στοιχεία καταλαβαίνεις ότι δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς σοβαρά και κάνεις απλά την πλάκα σου.

Είναι σαν να σε προσκαλεί ένας flat_earther για να σου αποδείξει ότι η γη είναι επίπεδη. Θα πας; Ο κόσμος είναι γεμάτος από χαζούς που προσπαθούν να επιχειρηματολογήσουν για να αποδείξουν τη μαλακία τους. Αλίμονο αν κάθεσαι να ασχολείσαι με τον καθένα.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Ο λόγος που κάνουμε στόχευση είναι για να ανεβάσουμε τα ποσοστά επιτυχίας. Μέσα σε ένα σύνολο γυναικών, υπάρχουν κάποιες που θα ενδιαφέρονται. Αυτό δεν μπορείς να το δεις πέφτοντας αδιάκριτα σε γυναίκες με τις οποίες η μόνη επαφή διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα, όπως πχ το να τους λες κάτι στο δρόμο.

Η στόχευση απαιτεί ένα ευνοικό context, δηλαδή μία ευνοική συγκυρία ή έναν ευνοικό χώρο. Το κλειδί είναι η λέξη «ευνοικό», που αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα, αλλά γενικά προυποθέτει να έχεις τη δυνατότητα για λίγο παραπάνω χρόνο, ώστε να μπορέσεις να κάνεις το παιγνίδι σου.

Θα στο δώσω με ένα παράδειγμα. Μπαίνεις σε ένα σταθμό τρένων. Υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες, αλλά είναι διερχόμενες, διασταυρώνεσαι με αυτές σε κλάσματα δευτερολέπτου κι απομακρύνονται.

Μετά μπαίνεις στο τρένο και στις διπλανές θέσεις έχει γυναίκες. Είναι λίγες, αλλά θα είναι εκεί για πολλή ώρα, όσο θα διαρκέσει το ταξίδι και μπορείς να κάνεις παιγνίδι. Είναι ένα ευνοικό context, γιατί έχεις το χρόνο να τις βολιδοσκοπήσεις, να δεις συμπεριφορές και συζητήσεις και να αποφασίζεις πώς θα ενεργήσεις. Εκεί έχεις το χρόνο να πεις το παραμύθι σου.
Ε
Ο λόγος που κάνουμε στόχευση είναι για να ανεβάσουμε τα ποσοστά επιτυχίας. Μέσα σε ένα σύνολο γυναικών, υπάρχουν κάποιες που θα ενδιαφέρονται. Αυτό δεν μπορείς να το δεις πέφτοντας αδιάκριτα σε γυναίκες με τις οποίες η μόνη επαφή διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα, όπως πχ το να τους λες κάτι στο δρόμο.

Η στόχευση απαιτεί ένα ευνοικό context, δηλαδή μία ευνοική συγκυρία ή έναν ευνοικό χώρο. Το κλειδί είναι η λέξη «ευνοικό», που αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα, αλλά γενικά προυποθέτει να έχεις τη δυνατότητα για λίγο παραπάνω χρόνο, ώστε να μπορέσεις να κάνεις το παιγνίδι σου.

Θα στο δώσω με ένα παράδειγμα. Μπαίνεις σε ένα σταθμό τρένων. Υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες, αλλά είναι διερχόμενες, διασταυρώνεσαι με αυτές σε κλάσματα δευτερολέπτου κι απομακρύνονται.

Μετά μπαίνεις στο τρένο και στις διπλανές θέσεις έχει γυναίκες. Είναι λίγες, αλλά θα είναι εκεί για πολλή ώρα, όσο θα διαρκέσει το ταξίδι και μπορείς να κάνεις παιγνίδι. Είναι ένα ευνοικό context, γιατί έχεις το χρόνο να τις βολιδοσκοπήσεις, να δεις συμπεριφορές και συζητήσεις και να αποφασίζεις πώς θα ενεργήσεις. Εκεί έχεις το χρόνο να πεις το παραμύθι σου.
Προς το παρόν δεν έχω βρει ευνοϊκό context το τελευταίο δίμηνο, που κάνω κάπως πιο τακτικά λάιβ καμάκι, οπότε πυροβολώ αδιακρίτως.

Φυσικά και όταν έχεις χρόνο κάπου είναι πιο ευνοϊκά, πχ ένας φίλος μου μιλούσε στο λεωφορείο με μια κοπέλα σε σχετικά μακρινό ταξίδι και αυτή του την έπεσε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εσύ κοιτα μημπλεξεις εκεί στη Κρήτη που κανείς καμάκι..και δεις τη Μύκονο τρισδιάστατη από τίποτα κρητικούς κατσικογαμηδες..αν τους πειραξεις την αδελφή στο δρόμο.ασε που μπορεί να μάθουνε που μένεις..μεγάλο ρίσκο να κανείς καμάκι στο νησί αυτό..άσε που όπως λέει ο μπαλκαν σε λίγο καιρό θα σε έχουν πάρει όλοι πρέφα στο μέρος σου ότι τη πέφτεις..και θα γελάνε..
Μην αγχώνεσαι παικταρά μου, όλοι τους και μόνος μου, τους έχω!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.243
Πόντοι
3.656
Μάγκες ,
ένα πολύ μεγάλο καμάκι μου είπε
ένα πολύ απλό κανόνα , που μπορεί να
τον γνωρίζουμε, αλλά δεν τον εφαρμόζουμε.

Αν η γκόμενα δεν έχει θετική αντιμετώπιση στην
αρχή, μην ασχολείσαι ΚΑΘΟΛΟΥ μαζί της !

Αρκετοί προσπαθούν να ρίξουν γκόμενες που είναι αρνητικές.
Ποσοστό επιτυχίας πολύ μικρό.

Οι ελλεινίδες είναι αρνητικές οι περισσότερες , διότι
υπάρχει οικονομική κρίση, και έχουν τα νεύρα τους,
και υπάρχει και προπαγάνδα κατά των σχέσεων με άντρες
και είναι δηλητηρισμένες οι ελλεινίδες.
Θεωρούν ότι αξίζουν περισσότερο απ' ότι πράγματι αξίζουν,
έχουν υπερβολικές απαιτήσεις, φέρονται άσχημα,
έχουν κόμπλεξ και νομίζουν ότι θα πέσει η μύτη τους
αν τις καταφέρει κάποιος να κάνει σεξ μαζί τους.
Δεν είναι έτσι όλες, αλλά ένα μεγάλο ποσοστό είναι προβληματικές.

Γενικά το 80 % από τις ελεύθερες γκόμενες είναι προβληματικές.

Είναι σαν τις τουαλέτες σε ένα μαγαζί .
Οι καλές είναι πιασμένες και οι ελεύθερες χεσμένες !
Σωστός σε όλα τεράστιε.
Όπως και ο τύπος που σου είπε ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ.

Θα πρόσθετα όμως ... ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ.

Το να ψαρεύεις μουνέτα , δεν είναι τόσο ψάρεμα φαλαινοθηρικού ....
Ο κάπτεν έϋχαμπ ... που κυνηγούσε μιαζωή το μόμπυ ... ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ...

Δεν είναι οι μαλάκες που τρέχουν με τα καλάμια και πιάνουν ψαρούκλες ....

Πρέπει να έχει στοιχεία από το (παράνομο) ψάρι με δυναμίτη !
Ο ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ ... είναι η παραμύθα σου, αυτό που μοστράρεις, οι κράχτες σου ....

Τον αμολάς και ρίχνει κάμποσα ψάρια.
Από αυτά, διαλέγεις όσα γουστάρεις (γιατί θα έχει και χάνους και γατόψαρα ΠΑΝΤΑ) .

Επίσης ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ... δείχνεις να αυτοσαμποτάρεσαι !

Πάει καλά η κουβέντα με γκόμενα ; Την παρατάς , επειδή σου χτήπησε κλήση ΒΑΛΤΟΣ δικός σου και φεύγεις.
Κανονίζετε καφέ και γουστάρει σύντομα ; Το άνεις για μετά από ... 10 μέρες.

ΕΚΕΙ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ ! ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΔΕΙ !!!!!!!!
Τι καριόλης είναι αυτός ;
Δεν βιάζεται να τη χαλβαδιάσει ;;;;;;;;;

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Ο ΠΑΛΙΟΓΑΜΙΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ b choice ;;;

Τις φρικάρεις .

Αν βρεις καμιά κοινή μαλακία , ενδιαφέρον ... και πουλάς μπλα μπλα εκεί ... και ανάλυση ....
σαν να ήσουν κολλητή ... και δεν κοιτάς την εμφάνισή της .... δεν δείχνεις εντυπωσιασμένος ....

ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ . Πρέπει να σου αδειάσει τις αρχιδάρες ναμη σκέφτεσαι καμία άλλη !

Καριόλη !!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ήταν φίλος μου νομίζω κάποτε. Πέθανε; Και είχα χαρεί νόμιζα ότι ήσουν εσυ. Εγω προς το παρόν είμαι σε μια περίοδο της ζωής μου που υποστηρίζω τον Πάπιο. Έχει τα δίκια του, αν δε τα είχε θα έπρεπε να αυτοκτονήσω χθες κιολα.
Σημασία δεν έχει να συμφωνείς μαζί μου ή να με υποστηρίζεις αλλά να είσαι πάνω από τις γυναίκες
ώστε αν είναι δυνατόν να μην παίρνουν ούτε ανάσα σε τυχόν διενέξεις. :2funny:
Αφού δηλαδή αποδεδειγμένα θέλουν να είναι αυτές από πάνω, αυτομάτως έχουμε ανταγωνισμό
άρα και κόντρα. Αν είσαι ελαστικός μαλάκας, θα κάνουν τα δικά τους κι αυτό δεν μας συμφέρει.
Πλέον δεν υπάρχει η λέξη "κρίμα" αλλά μόνο η λέξη "τέρμα". :rockon:
Για τη ακρίβεια αν είσαι σαλιάρης ή υποτακτικός τενεκές, ως που νομίζεις ότι θα πας; αντίθετα αν κοιτάς
την βόλεψή σου όπως αυτές -και ειδικά σήμερα- θα περνάς μια χαρά. Περί κοινής βόλεψης που σημαίνει
ευτυχία κτλ, το ξεχνάς ή άστο για την άλλη ζωή. :2funny:Τώρα έχουμε γυναικοκεντρισμό κάτι που σημαίνει
ότι αν μαζευτείς, απλώθηκαν. Πάρτο όλο αυτό και δες το από όποια οπτική γωνία θες. Το ίδιο συμπέρασμα βγαίνει.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έχοντας καταθέσει την θέση μου για διάφορα και γράφωντας στην ψώλα μου κάποια μέλη που ισοπέδωσα
τα οποία έκαναν γαργάρες σε όλα:2funny:όσο παράλληλα γκάριζαν, προχωρώ ευθύς αμέσως σε κάποιες σκέψεις
που πρέπει να εξηγήσουμε στα νέα παιδιά. Γιατί έτσι μου αρέσει.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πας σε όποια κατηγορία θες , σε μια εμφανίσιμη (όσο γίνεται αυτό) πουτάνα για το πρόγραμμα που δηλώνει.
Αυτομάτως έχουμε συμβιβασμό διότι δεν θα απολαύσεις τα πάντα όπως με γκόμενα. :2funny:Πάμε παρακάτω.
Της λες π.χ θέλω πίπα. Τι γίνεται όμως;
αν κάνει ελεύθερο τρομπόνι, κατά 95% θα σου πει ότι δεν ασχολείται με τα αρχίδια. Συνεπώς η πίπα είναι λειψή
εκτός του ότι από άποψη μικροβίων είναι πιο επικίνδυνο το πουτσοκέφαλο. :2funny:Άρα μαλακίες η δικαιολογία της.
Αν κάνει πίπα με κράνος, θα σου πει κατά 99% μετά από λίγη ώρα, πάμε για σεξ ή αν θες να της κάνεις γλυφομούνι. :2funny:Ααα...δηλαδή προσέχει τάχα το στόμα της αλλά όχι το μουνί της. Εκτός ότι λέει μαλακίες, απλά βαριέται.
Άρα είναι κι άχρηστη. Πάμε παρακάτω. Ποιες τείνουν να κάνουν πίπα κατά κάποιο τρόπο κομπλέ κι αααααν ξέρουν;
οι κωλόγριες και κάτι άχρηστα μιλφ. Νέο πρόβλημα. Που να αναλύσουμε και το γαμήσι δηλαδή. :confused:
Κατά συνέπεια έχουμε απόδειξη ότι οι εμφανίσιμες πουτάνες δεν παρέχουν κομπλέ υπηρεσίες. Αυτό είναι άλυτο θέμα και τεράστιο μειονέκτημα. Είναι όμως και λογικό διότι η κάθε (εμφανίσιμη ή μή) πουτάνα δεν μας γουστάρει
αλλά μας ανέχεται. :2funny: Γι'αυτό νέε μου, πήγαινε με γκόμενες που συνδυάζουν τα πάντα και βέβαια στην πίπα
λόγω του ότι γουστάρεστε, θα έχεις...καλύτερη περιποίηση, πίπα στο τέρμα με πάρσιμο γωνίες και γκάζια,
ρουφάρχιδο, πουτσοχάστουκα, χύσιμο μούρη, λαρύγγι, κατάποση και φυσικά οση ώρα γουστάρεις. :rockon:
Παπάτζες τύπου...ξέρω μία πουτάνα εκεί που βλέπεται οκ και δίνει ρέστα αν την ξεκλειδώσεις :2funny:και ταιριάξεις
και τέτοιες μαλακίες, θα τα λέτε αλλού κάποιοι. Δεν θέλουμε εξαιρέσεις αλλά επαγγελματίες
αν κι όταν πάμε άρα η πορνεία υστερεί. Καλά προχωράμε στο νήμα, οπότε ας μην φτάσουμε εδώ.

Τελευταία τροποποίηση:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μία σωστή σκέψη που πρέπει άμεσα να υλοποιηθεί κι αφορά πολλούς πελάτες που πάνε συχνά στις πουτάνες
είναι να υπάρχουν φωτογραφίες όλων των πουτανών.

Όρθιες, ολόσωμες και ξυπόλητες!!! :2funny:

Αν δεν θέλουν μούρη, δεν πειράζει. Μπορεί να μην θέλουν να φανεί τι δουλειά κάνουν. Δεκτό.
Ας βάζουν τουλάχιστον αυτά σε όλες ως κάτι χειροπιαστό
έστω και με φότοσοπ. Ας τις ρωτήσουν κιόλας οι μανατζαραίοι τους.

Τι; όχι;

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Δεν είπα ότι ήταν για μένα. Χλεύασα ένα σχόλιο επιπέδου 15χρονου.

Επιχειρηματολογείς έτσι, γιατί δεν βλέπεις την μεγάλη εικόνα στην όλη ιστορία: Στα 46 δεν κάνεις χύμα πέσιμο στο δρόμο. Αν έβγαζε γκόμενες θα είχε και κάποιες για τα χοντρά και δεν θα πήγαινε στις πουτάνες. Από αυτά τα δύο στοιχεία καταλαβαίνεις ότι δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς σοβαρά και κάνεις απλά την πλάκα σου.

Είναι σαν να σε προσκαλεί ένας flat_earther για να σου αποδείξει ότι η γη είναι επίπεδη. Θα πας; Ο κόσμος είναι γεμάτος από χαζούς που προσπαθούν να επιχειρηματολογήσουν για να αποδείξουν τη μαλακία τους. Αλίμονο αν κάθεσαι να ασχολείσαι με τον καθένα.
Τό παπάκι καί εγώ έχουμε διαφορετική κοσμοθεωρία στό θέμα γκόμενες. Τουλάχιστον σέ ποσοστό 70-80%
Συμφωνώ σέ αρκετά από αυτά πού λέει. Αλλά διαφωνώ καί σέ άλλα πολλά, άλλωστε έχουμε έρθει καί σέ ρήξη παλαιότερα.
Π.χ τό παπάκι έχει ώς πρώτη γραμμή πλεύσης τό free καμάκι, ενώ εγώ όχι. Αυτός θέλει άμεσο αποτέλεσμα, ενώ εγώ "Επενδύω" στόν χρόνο.
Καί μέ εσένα συμφωνώ σέ αρκετά. Αλλά π.χ εκεί στό θέμα Mentoring...είμαι αρνητικός. Βέβαια δέν τό γνωρίζω καλά τό θέμα αυτό.
Καί σέ αυτό πού λέει ο φίλος Balkan, τό "Σπόνσορινγκ" πάλι δέν τό γνωρίζω. Υποστηρίζω ατράνταχτα μόνο ότι γνωρίζω...σχετικά καλά!! :coffee:

Τελευταία τροποποίηση:

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.279
Πόντοι
206
Έχοντας καταθέσει την θέση μου για διάφορα και γράφωντας στην ψώλα μου κάποια μέλη που ισοπέδωσα
τα οποία έκαναν γαργάρες σε όλα:2funny:όσο παράλληλα γκάριζαν, προχωρώ ευθύς αμέσως σε κάποιες σκέψεις
που πρέπει να εξηγήσουμε στα νέα παιδιά. Γιατί έτσι μου αρέσει.

Εγώ αυτό που θέλω να πω στα νέα παιδιά (στα @@ τους βέβαια τι θα πω εγώ και ο καθένας), είναι να μην έχουν σε καμία περίπτωση προτεραιότητα στη ζωή τους τις γυναίκες. Και εξηγούμαι. Να κοιτάξουν πρωτίστως την επαγγελματική τους καριέρα, γιατί όπως και να το κάνουμε, καλός ή κακός, την άνετη ζωή (στο παρόν και στο μέλλον), τα χρήματα στη προσφέρουν. Και προφανώς δεν εννοώ να έχουν θέο τους το χρήμα, ούτε να καταφεύγουν σε "πουστιές", παράνομες πρακτικές κλπ κλπ. Επίσης δεν αναφέρομαι σε εισοδηματίες και κληρωνόμους προφανώς (άλλο θέμα)

Φυσικά το χρήμα σου δίνει και πρόσβαση στις γυναίκες. Επαγγελματίες πουτάνες? Πουτάνες της "διπλανής πόρτας"? Τα πάντα. Έχεις πάρα πολλές επιλογές. Μπορείς να επιλέξεις όποιο είδος πουτάνας θέλεις. Το πως θα το διαχειριστείς είναι δικό σου θέμα. Και μη μου πει τώρα κάποιος (καλά φυσικά και μπορεί, σχήμα λόγου είναι), ότι επειδή κάποια δεν "εργάζεται" στη βιομηχανία του σεξ δεν είναι και "πουτάνα". Όταν την ενδιαφέρει να περιφανευτεί στις "φίλες" της ότι ο γκόμενός της μένει στη τάδε περιοχή, ότι πάει βόλτες με το τάδε SUV, όταν ψάχνει διαρκώς ευκαιρίες να "μοστράρεται" στα social και γενικά όλα αυτά τα ξεφτιλικια, πως να τις χαρακτηρίσω?

Δεν είναι δυνατόν λοιπόν ένας άνθρωπος ο οποίος δουλεύει, επιμορφώνεται και έχει κάποια απαιτητική εργασία να βρει (γενικά) το χρόνο, την όρεξη, την ενέργεια κλπ να ασχοληθεί με τις παράλογες (και μη) απαιτήσεις της κάθε τελειωμένης. Όταν λοιπόν κάποιος έχει βάλει τη καθημερινότητά του και τη ζωή του σε μια "τάξη", τότε στο γκομενικό θέμα, θα κοιτάει να περνάει καλά έχοντας αυτός το πάνω χέρι και διαμορφώνοντας τις καταστάσεις στα δικά του μέτρα και θέλω και όχι στης οποιαδήποτε πουτάνας.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εγώ αυτό που θέλω να πω στα νέα παιδιά (στα @@ τους βέβαια τι θα πω εγώ και ο καθένας), είναι να μην έχουν σε καμία περίπτωση προτεραιότητα στη ζωή τους τις γυναίκες. Και εξηγούμαι. Να κοιτάξουν πρωτίστως την επαγγελματική τους καριέρα, γιατί όπως και να το κάνουμε, καλός ή κακός, την άνετη ζωή (στο παρόν και στο μέλλον), τα χρήματα στη προσφέρουν. Και προφανώς δεν εννοώ να έχουν θέο τους το χρήμα, ούτε να καταφεύγουν σε "πουστιές", παράνομες πρακτικές κλπ κλπ. Επίσης δεν αναφέρομαι σε εισοδηματίες και κληρωνόμους προφανώς (άλλο θέμα)

Φυσικά το χρήμα σου δίνει και πρόσβαση στις γυναίκες. Επαγγελματίες πουτάνες? Πουτάνες της "διπλανής πόρτας"? Τα πάντα. Έχεις πάρα πολλές επιλογές. Μπορείς να επιλέξεις όποιο είδος πουτάνας θέλεις. Το πως θα το διαχειριστείς είναι δικό σου θέμα. Και μη μου πει τώρα κάποιος (καλά φυσικά και μπορεί, σχήμα λόγου είναι), ότι επειδή κάποια δεν "εργάζεται" στη βιομηχανία του σεξ δεν είναι και "πουτάνα". Όταν την ενδιαφέρει να περιφανευτεί στις "φίλες" της ότι ο γκόμενός της μένει στη τάδε περιοχή, ότι πάει βόλτες με το τάδε SUV, όταν ψάχνει διαρκώς ευκαιρίες να "μοστράρεται" στα social και γενικά όλα αυτά τα ξεφτιλικια, πως να τις χαρακτηρίσω?

Δεν είναι δυνατόν λοιπόν ένας άνθρωπος ο οποίος δουλεύει, επιμορφώνεται και έχει κάποια απαιτητική εργασία να βρει (γενικά) το χρόνο, την όρεξη, την ενέργεια κλπ να ασχοληθεί με τις παράλογες (και μη) απαιτήσεις της κάθε τελειωμένης. Όταν λοιπόν κάποιος έχει βάλει τη καθημερινότητά του και τη ζωή του σε μια "τάξη", τότε στο γκομενικό θέμα, θα κοιτάει να περνάει καλά έχοντας αυτός το πάνω χέρι και διαμορφώνοντας τις καταστάσεις στα δικά του μέτρα και θέλω και όχι στης οποιαδήποτε πουτάνας.
Στρογγυλεμένο ποστ ευγένειας. Εδώ όμως γράφουμε για μουνιά. Το θέμα με Ελληνίδες έχει κλείσει εδώ
και αιώνες. :2funny: Ως ποτέ θα βλέπουμε σάπια ποστ ότι κάτι έχουν οι τρελλές κτλ;
Τι προσφέρει αυτό; τίποτα. :confused:
Δεν κρίνουμε εδώ και πολύ καιρό τις Ελληνίδες αλλά όλες τις γκόμενες μαζί με τις πουτάνες. Αν δεν το κάνουμε είμαστε προκατειλημμένοι.
Στο ρεζουμέ τώρα...είναι αυτονόητο ότι προηγείται
η επαγγελματική δραστηριότητα ή επιτυχία ώστε να ζούμε. Το να γίνουμε πλούσιοι δεν ειναι προαπαιτούμενο. Αυτά τα ξέρουμε. :rockon:Τ έλος, το ότι κάποια γκόμενα είναι πατσαβούρα, είναι στην απόφαση μας
αν θα την κρατήσουμε και άξιοι της μοίρας μας αλλά σε καμία περίπτωση
δεν την κάνει επαγγελματία.
Η εξίσωση δεν στέκει παρά μόνο από όσους θέλουν να προωθήσουν τις πουτάνες μειώνοντας τις γκόμενες.
Δεν πάει έτσι. Η καθεμία
το κουπί της. Για το ποστ με την πίπα έχεις να πεις τίποτα αν θες;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πάμε στις γκόμενες τώρα.
Πας και την πέφτεις σε όποια σου αρέσει. Δεν υπάρχει στοχευμένο καμάκι και τέτοιες αναλύσεις με προϋποθέσεις. Ο καθένας πιστεύει ότι θέλει αλλά ισχύει ότι περιττεύουν
οι δικαιολογίες και βουρ
για αποτέλεσμα. Δεν θα το κάνουμε και μεσανατολικό το καμάκι για να κουβαλιούνται οι θεωρητικοί :2funny: Η βασική ιδέα είναι να αποφασίσεις
να πας και τον τρόπο θα τον σενιάρεις. Προχωράμε τωρα σε απλή ανάλυση με παράδειγμα.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Πάμε στις γκόμενες τώρα.
Πας και την πέφτεις σε όποια σου αρέσει. Δεν υπάρχει στοχευμένο καμάκι και τέτοιες αναλύσεις με προϋποθέσεις. Ο καθένας πιστεύει ότι θέλει αλλά ισχύει ότι περιττεύουν
οι δικαιολογίες και βουρ
για αποτέλεσμα. Δεν θα το κάνουμε και μεσανατολικό το καμάκι για να κουβαλιούνται οι θεωρητικοί :2funny: Η βασική ιδέα είναι να αποφασίσεις
να πας και τον τρόπο θα τον σενιάρεις. Προχωράμε τωρα σε απλή ανάλυση με παράδειγμα.
Ειπαμε εσυ θα φας πολυ ξυλο.Προσεχε και ελαττωσε τα καμακια.Ηδη εχουν αρχισει να σε παιρνουν χαμπαρι και δε θα σου χαριστουν.

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Πάμε στις γκόμενες τώρα.
οι δικαιολογίες και βουρ
νομίζω ότι το στοχευμένο καμάκι με μια αναδιατύπωση του όρου δεν είναι κακό!

σήμερα εφάρμοσα μια νέα έννοια του "στοχευμένου καμακιού"

αποφεύγω γκόμενες με ακουστικά, κινητά (είτε μιλάνε είτε γράφουν) και που περπατάνε σαν να τις έχει πιάσει κόψιμο και βιάζονται να πάνε στην τουαλέτα.

προσπάθησα να βάλω το "παραμύθι" στο παιχνίδι όπως μου έχετε επισημάνει πολλοί συναγωνιστές και έφτασα μέχρι το να ζητήσω τηλέφωνο, αλλά δεν έκατσε.

πάντως βλέπω ότι πιάνει αυτό με το "παραμύθι" (που επειδή δεν είμαι καλός έχω βάλει μέσα αληθινά στοιχεία στα οποία πατάω), σταματάνε πιο εύκολα

θα πρέπει να δουλέψω κι άλλα σενάρια και να συνεχίσω τα πεσίματα, άλλο ένα και φτάσαμε τα 20 για το 2024.

πρέπει να ανακτήσω το χαμένο έδαφος τους επόμενους μήνες...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Γενικώς και αορίστως
η σύντομη γραμμή
και μπούσουλας ...

Την πέφτεις ζωντανά
σε κάποια που σου αρέσει όμορφα κι ωραία σε όποιο
σημείο της γης θες.
Αν φύγει, στον πούτσο σου. :2funny:
Αν σου μιλήσει
κι ανταποκριθεί, δεν ξέρεις στάνταρ αν απλά ντρέπεται
ή όντως σε γουστάρει. Θέλει λίγα λεπτά αυτό. Αν δεν το διακρίνεις πήγαινε ψήσε κάστανα ή κάτσε στο θρανίο (όχι μαζί μου πλέον)
και βούλωνε. :2funny: Μόλις αντιληφθείς τι και πώς, λειαίνεις το εδσφος και ζητάς τηλέφωνο. Αν δεν σου δώσει, δεν σε γουστάρει ρε μαλάκα. Τουλάχιστον όχι αρκετά διότι ξέρει ήδη ότι αφού δεν θα σε ξαναδεί, έχει δευτερόλεπτα
να αποφασίσει. Την έχεις περικυκλώσει μόνος σου. Πως έγινε αυτό; δεν έχει αναβολή. Είσαι γίγαντας κι αυτή νάνος.
Ούτε καν νάνος θα έλεγα. :2funny:
Θα πάρεις απάντηση. :rockon:
Ηρθε η ώρα. Πιέζεις ευγενικά.
Αν λοιπόν σου πει για σόσιαλ, δεν ευσταθεί. Απλά σε πετάει στην εξέδρα με τρόπο και θα της μείνουν καβάτζα τα λάικ που θα κάνεις έτσι άθλιος καραγκιόζης που είσαι. :2funny:Ποιος ο λόγος να πληκτρολογείς σαν γελοίος αφού ήδη τα λέτε; προηγείται το τηλέφωνο και μόνο τότε ίσως δεχθείς και τα άχρηστα σόσιαλ. Εγώ όχι. Μιλάω μόνο ζωντανά η τηλεφωνικά
Εσύ ότι θες κάνε. Αρα αν σου πει μόνο για σόσιαλ, την διαγράφεις. Πέθανε
για σένα ως πιθανότητα.
Αν πάρεις τηλέφωνο, προχωράς. Είσαι μυγοσκοτώστρα
κι αυτές κάτι μύγες
με -μάλιστα- κομμένα φτερά.
Που στον πούτσο είναι η δυσκολία δηλαδή;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
νομίζω ότι το στοχευμένο καμάκι με μια αναδιατύπωση του όρου δεν είναι κακό!

σήμερα εφάρμοσα μια νέα έννοια του "στοχευμένου καμακιού"

αποφεύγω γκόμενες με ακουστικά, κινητά (είτε μιλάνε είτε γράφουν) και που περπατάνε σαν να τις έχει πιάσει κόψιμο και βιάζονται να πάνε στην τουαλέτα.

προσπάθησα να βάλω το "παραμύθι" στο παιχνίδι όπως μου έχετε επισημάνει πολλοί συναγωνιστές και έφτασα μέχρι το να ζητήσω τηλέφωνο, αλλά δεν έκατσε.

πάντως βλέπω ότι πιάνει αυτό με το "παραμύθι" (που επειδή δεν είμαι καλός έχω βάλει μέσα αληθινά στοιχεία στα οποία πατάω), σταματάνε πιο εύκολα

θα πρέπει να δουλέψω κι άλλα σενάρια και να συνεχίσω τα πεσίματα, άλλο ένα και φτάσαμε τα 20 για το 2024.

πρέπει να ανακτήσω το χαμένο έδαφος τους επόμενους μήνες...
Αυτο δεν λέγεται στοχευμένο καμάκι. Λέγεται απλώς καμάκι. Μην το εξωραίζουμε. :confused:
Μόνο ένας αρχάριος
θα πήγαινε
για καμάκι σε ναυάγια
με ακουστικά σαν ηλεκτροσόκ
ή που τρέχουν πανικόβλητες. :2funny:
Έχω παράδειγμα πιο πάνω.
Όποιοι πάνε μόνο μέσω σόσιαλ λένε μαλακίες για να αποφύγουν την αλήθεια ότι δειλιάζουν η τα χάνουν λόγω ανικανότητας. Γαμάνε και κάθε πότε; πόσο καιρό τρώνε; αυτές που βρίσκουν (αν βρίσκουν) είναι ακριβώς ίδιες με όσες μιλούσαν μέσω σόσιαλ η όχι; :2funny:αν δεν αρέσουν όσα λέω (γενικώς μιλάω) μου είναι αδιάφορο άνευ επιχειρημάτων ενώ θυμίζω ότι δεν μιλάω με όλους όσους ισοπέδωσα. Γράψτε τα δικά σας. Επίσης μου είναι αδιάφορο. Καθάρισα.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.279
Πόντοι
206
Στρογγυλεμένο ποστ ευγένειας. Εδώ όμως γράφουμε για μουνιά. Το θέμα με Ελληνίδες έχει κλείσει εδώ
και αιώνες. :2funny: Ως ποτέ θα βλέπουμε σάπια ποστ ότι κάτι έχουν οι τρελλές κτλ;
Τι προσφέρει αυτό; τίποτα. :confused:
Δεν κρίνουμε εδώ και πολύ καιρό τις Ελληνίδες αλλά όλες τις γκόμενες μαζί με τις πουτάνες. Αν δεν το κάνουμε είμαστε προκατειλημμένοι.
Στο ρεζουμέ τώρα...είναι αυτονόητο ότι προηγείται
η επαγγελματική δραστηριότητα ή επιτυχία ώστε να ζούμε. Το να γίνουμε πλούσιοι δεν ειναι προαπαιτούμενο. Αυτά τα ξέρουμε. :rockon:Τ έλος, το ότι κάποια γκόμενα είναι πατσαβούρα, είναι στην απόφαση μας
αν θα την κρατήσουμε και άξιοι της μοίρας μας αλλά σε καμία περίπτωση
δεν την κάνει επαγγελματία.
Η εξίσωση δεν στέκει παρά μόνο από όσους θέλουν να προωθήσουν τις πουτάνες μειώνοντας τις γκόμενες.
Δεν πάει έτσι. Η καθεμία
το κουπί της. Για το ποστ με την πίπα έχεις να πεις τίποτα αν θες;

Μιλάμε για μουνιά και τι λέτε ακριβώς? Εγώ βασικά απάντησα στο δικό σου post μιας και πολύ καλά είπες για "εξηγήσεις" σε "νέους" και είπα να γράψω και εγώ τι πιστεύω. Από εκεί και πέρα εγώ στέκομαι στο ότι ο καθένας πρέπει να περνάει όσο το δυνατόν καλύτερα με όποιο τρόπο του ταιριάζει και του αρέσει (μέσα σε κάποια πλαίσια φυσικά), και στο τέλος της ημέρας να είναι ευτυχισμένος (μιλάμε στο θέμα γκόμενας). Με live καμάκι, με "καμάκι" στα socials, με επαγγελματίες, με συνδυασμό αυτών κλπ
Απλά δε μπορώ να καταλάβω προς τι αυτός ο ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟΣ "διαπληκτισμός".
*Για τις πίπες δηλαδή τι ακριβώς να σχολιάσω? Ποιο είναι το θέμα? Ποιες κάνουν τις καλύτερες πίπες?

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Αυτο δεν λέγεται στοχευμένο καμάκι. Λέγεται απλώς καμάκι. Μην το εξωραίζουμε. :confused:
Μόνο ένας αρχάριος
θα πήγαινε
για καμάκι σε ναυάγια
με ακουστικά σαν ηλεκτροσόκ
ή που τρέχουν πανικόβλητες. :2funny:
Έχω παράδειγμα πιο πάνω.
Όποιοι πάνε μόνο μέσω σόσιαλ λένε μαλακίες για να αποφύγουν την αλήθεια ότι δειλιάζουν η τα χάνουν λόγω ανικανότητας. Γαμάνε και κάθε πότε; πόσο καιρό τρώνε; αυτές που βρίσκουν (αν βρίσκουν) είναι ακριβώς ίδιες με όσες μιλούσαν μέσω σόσιαλ η όχι; :2funny:αν δεν αρέσουν όσα λέω (γενικώς μιλάω) μου είναι αδιάφορο άνευ επιχειρημστων ενώ θυμίζω ότι δεν μιλάω με όλους όσους ισοπέδωσα. Γράψτε τα δικά σας. Επίσης μου είναι αδιάφορο. Καθάρισα.

ουσιαστικά προσπαθώ να δώσω έναν διευρυμένο ορισμό γιατί θεωρώ άστοχο το να λέμε "στοχευμένο καμάκι" την περίπτωση που η γκόμενα δίνει πάτημα (πχ σου γελάει ή σου πιάνει κουβέντα μόνη).

αυτό το θεωρώ "παθητικό καμάκι".

όπως και να χει το ίδιο λέμε νομίζω επί της ουσίας.

στο δεύτερο σκέλος με τα σόσιαλ, ως πρώην θασιώτης τους για φλερτ, έχω να πω ότι δυστυχώς σπανίως βλέπεις ό,τι νόμιζες.

τα αποτελέσματα εκεί απαιτούν πολύ χρόνο και μέσο όρο δεν βγάζεις ούτε ένα γαμήσι τον χρόνο (μιλώντας προσωπικά).

όπως και να 'χει αν κάποιος είναι τόσο γαμιάς που μπορεί με 20-30 μηνύματα σε διαφορετικές να βγάλει γκόμενα, μπράβο του!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μιλάμε για μουνιά και τι λέτε ακριβώς? Εγώ βασικά απάντησα στο δικό σου post μιας και πολύ καλά είπες για "εξηγήσεις" σε "νέους" και είπα να γράψω και εγώ τι πιστεύω. Από εκεί και πέρα εγώ στέκομαι στο ότι ο καθένας πρέπει να περνάει όσο το δυνατόν καλύτερα με όποιο τρόπο του ταιριάζει και του αρέσει (μέσα σε κάποια πλαίσια φυσικά), και στο τέλος της ημέρας να είναι ευτυχισμένος (μιλάμε στο θέμα γκόμενας). Με live καμάκι, με "καμάκι" στα socials, με επαγγελματίες, με συνδυασμό αυτών κλπ
Απλά δε μπορώ να καταλάβω προς τι αυτός ο ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟΣ "διαπληκτισμός".
*Για τις πίπες δηλαδή τι ακριβώς να σχολιάσω? Ποιο είναι το θέμα? Ποιες κάνουν τις καλύτερες πίπες?
Λέμε περί μουνιών. Όλων των μουνιών και όχι κατ εξαίρεση ώστε να αβαντάρουμε άλλες επιλογές. Είμαι ήδη σαφής. Διαπληκτισμός δεν υπάρχει. Εγώ γελάω :2funny: όταν διαβάζω μαλακίες και επιχειρηματολογώ. Χέστηκα τι κάνουν οι άλλοι στην τελική που τρέχουν από πίσω μου ενώ εγώ λέω συγκεκριμένα πράγματα. Επίσης, εφόσον επί τόσες χιλιάδες σελίδες, λένε τα ίδια, απέτυχαν να λύσουν το πρόβλημα οπότε εμπλουτίζουμε το θεμα.
Τέλος σε ρώτησα κάτι και με ρωτάς ξανά; το παίρνω ως αποφυγή. Καλή συνέχεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom