Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 589 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.004

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Mα τι τενεκέδες είναι κάποιοι πορωμένοι πουτανάκηδες
και σοσια-λούληδες; :2funny:
κάνουν συμβούλιο για να με διώξουν επειδή τους διέλυσα; και τελικά δεν με διώχνουν
για να μην ξεφτιλιστούν κάνοντας με ήρωα; :2funny:
ότι ακριβώς είχα προβλέψει δηλαδή, όπως θυμόμαστε.
Η κατάντια τους μονόδρομος.
Δηλαδή τι έχουμε τώρα; :confused:
και επιχειρήματα είχα και τάπες έφαγαν και με έβριζαν
και γαργάρες έκαναν
και με κρατάνε
και δεν με χωνεύουν. Αισθάνομαι σαν φυτευτός μετακλητός της κυβέρνησης.

Το λες και διορισμό. :rockon:
Δεν έχω κάτι άλλο να πω.
Συνεχίζουμε στην κανονικότητα
όπως και πριν άλλωστε
αλλά με δεδικασμένο.
Ευχαριστώ όσους
με πολέμησαν και όσους
με υποστήριξαν. Έτσι πρέπει
να είναι τα φόρουμ.

518619.cbf86c7d.30x30o.016f89deb58e.gif

:2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Τυπε τι εχεις να πεις για τις κοπελες που σου δινουν το τηλεφωνο τους και οταν καλεσεις να ζητησεις ραντεβου θυμουνται οτι εχουν σχεση ? :headbang::headbang: Σου εχει τυχει ? :think::think:
Καταρχάς εσυ είσαι τίτανας
κι αυτές τσολια. Είναι δυνατόν να συγκριθεί το εργαλείο μας που χύνει 100% με το δικό τους που για να χύσει,θέλει σπρώξιμο και ένα κάρο μαλακίες; :2funny: το μυαλό μας που κινεί την γη
με το δικό τους που είναι μόνο στην ρεμούλα; :2funny:
πολύ σωστή η ερώτησή σου.
Είναι ανασφαλείς
οι συγκεκριμένες που απλώς ζητούν επιβεβαίωση. Με το που θα παίρνεις θα λες πρώτος εσύ γεια σου ταδε είμαι ο τάδε και σε πήρα γιατί δεν μπορώ να τα πούμε σήμερα :2funny: αλλά επειδή μου έδωσες τηλέφωνο πήρα για να σου πω ένα γεια και καλή συνέχεια. Θα τα πούμε άλλη στιγμή γιατί είμαι στην δουλειά και κλείσε. Δεν θα την αφήσεις να μιλήσει. Θα τζογάρεις κάτι που έτσι
κι αλλιώς δεν είχες για να φας κατι που μπορεί να σε χορτάσει. 50% θα σε πάρει πίσω ή θα σου στείλει μήνυμα τις επόμενες μέρες με πιθανόν να θέλει
να μιλήσετε. Επί τόπου αποκλείεται γιατί έχει λιποθυμίσει. :2funny: Δεν θα κοιμηθεί απο το γιατί.
Δεν θα ξαναπάρεις μέχρι τότε.
Εσύ είσαι το κουμάντο.

:rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Σας εχει τύχει ποτέ γκόμενα που να είναι σκυλομανα?
Γνώρισα μια τυπισα (Ελληνίδα) που είναι ωραίο μουνάκι κ αν κρινω απο φωτο στο ινστα όπου πάει από κοντά κ το κοπρόσκυλο.... Την ψήνω για καφέ αλλα φοβάμαι ότι το σκυλί θα μας κάνει παρέα κ εγω θέλω να ασχοληθεί με εμένα κ οχι με τον κοπρο. Πως κινουμε σε τέτοια περίπτωση ? σκυλομανας εννοώ....
Εννοείτε ότι δεν ξέρω τίποτα ότι έχει σκύλο γιατί μόνο τηλ μιλήσαμε δεν έχουμε αλλάξει ινστα κτλ.
Δέν έχει νά κάνει άν έχει σκύλο η όχι. Η αντιμετώπιση καί ο χειρισμός από τήν πλευρά τού άνδρα είναι ίδιος!!
Εσύ θέλεις νά έρθεις σέ ερωτική επαφή. Αυτός είναι...ο μοναδικός σου στόχος.
Δέν βιάζεσαι, έχεις χιούμορ...είσαι Cool καί άνετος!! :wink:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.715
Πόντοι
3.656
Γνώρισα μια τυπισα (Ελληνίδα) που είναι ωραίο μουνάκι κ αν κρινω απο φωτο στο ινστα όπου πάει από κοντά κ το κοπρόσκυλο.... Την ψήνω για καφέ αλλα φοβάμαι ότι το σκυλί θα μας κάνει παρέα κ εγω θέλω να ασχοληθεί με εμένα κ οχι με τον κοπρο. Πως κινουμε σε τέτοια περίπτωση ? σκυλομανας εννοώ....
Εννοείτε ότι δεν ξέρω τίποτα ότι έχει σκύλο γιατί μόνο τηλ μιλήσαμε δεν έχουμε αλλάξει ινστα κτλ.

:vomit:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Παθολογική αγάπη στον σκύλο. Δύσκολη περίπτωση. Πέραν του ότι θα γεμίζεις τρίχες, θα σου σπάει το αρχίδια συνέχεια. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έρθει μαζί κι ο σκύλος.
Αν μάλιστα είναι αρσενικός θα ζηλεύει
όταν θα γαμιέστε και η άλλη θα σε ξεκαυλώνει οσο εσύ θα προσπαθείς να κάνεις τον ευγενικό με μελάτη πούτσα.:2funny: Στο τέλος θα βρίζεστε. Πάντα όλα τείνουν στο μηδέν. Γάμα αν είναι και όταν όλα γκριζάρουν πάρε δρόμο.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Τό νά πάρει κάποιος άνδρας τό τηλ από γκόμενα, είναι τό πρώτο βήμα, δέν σημαίνει όμως απολύτως τίποτα!!
Χρειάζονται ακόμα πολλά βήματα έως καί ελαφρύ...τρέξιμο!!

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
38
Like
6.248
Πόντοι
2.836
Παθολογική αγάπη στον σκύλο. Δύσκολη περίπτωση. Πέραν του ότι θα γεμίζεις τρίχες, θα σου σπάει το αρχίδια συνέχεια. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έρθει μαζί κι ο σκύλος.
Αν μάλιστα είναι αρσενικός θα ζηλεύει
όταν θα γαμιέστε και η άλλη θα σε ξεκαυλώνει οσο εσύ θα προσπαθείς να κάνεις τον ευγενικό με μελάτη πούτσα.:2funny: Στο τέλος θα βρίζεστε. Πάντα όλα τείνουν στο μηδέν. Γάμα αν είναι και όταν όλα γκριζάρουν πάρε δρόμο.

Έτσι όπως τα λες είναι τυπε μου....αυτά που περιγράφεις φοβάμαι. Εγώ θέλω γκόμενα που να έχει συμμετοχή στο σεξ κ οχι την ένια στο σκυλί όταν είμαστε στα prive..... Άσε που βρωμάνε απαίσια τα σκυλιά όσο και να τα πλένουν οι ιδιοκτητριες τους....
Άλλο να είσαι φιλόζωος σαν άνθρωπος κ άλλο κολλημένος με αυτα.....

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Το τηλέφωνό είναι πολύ σημαντικό. Πρώτον δεν το δίνουν εύκολα διότι είναι το προσωπικό τους μονοπάτι με τις ίδιες. Τα σοσιαλ στο μουνί τους διότι απαντούν όποτε θέλουν. :2funny:Το τηλέφωνό βαράει. Ακούγεται. Αν γκόμενα δεν το δίνει και μιλάει μόνο με σόσιαλ κάτι κρύβει. Μπορεί να είναι παντρεμένη (καλό αυτό για να την νταντεύει άλλος) :2funny: αλλά συνήθως παίζει γκομεναριό και μας θέλει μόνο για παρηγοριά και λάικ να ζηλεύει ο μπούλης της ή για χαρά μέσα της. Πρέπει να έχετε τηλέφωνο. Μόνο έτσι ανοίγει ο δρόμος. Το να δώσετε το δικό σας και να σας πάρει είναι σχεδόν απίθανο.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.216
Πόντοι
6.056
Πας σε όποια κατηγορία θες , σε μια εμφανίσιμη (όσο γίνεται αυτό) πουτάνα για το πρόγραμμα που δηλώνει.
Αυτομάτως έχουμε συμβιβασμό διότι δεν θα απολαύσεις τα πάντα όπως με γκόμενα. :2funny:Πάμε παρακάτω.

Ποιες τείνουν να κάνουν πίπα κατά κάποιο τρόπο κομπλέ κι αααααν ξέρουν;

οι κωλόγριες και κάτι άχρηστα μιλφ. Νέο πρόβλημα. Που να αναλύσουμε και το γαμήσι δηλαδή. :confused:
Τύπε ... κάποιος που παίρνει ... κωλόγριες πουτάνες ... και πουτάνες .... άχρηστες μιλφ ... ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ...

Το αν κάνουν καλό γαμήσι ... ή όχι ...
είναι το τελευταίο που τον απασχολεί ...

Τελευταία τροποποίηση:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Έτσι όπως τα λες είναι τυπε μου....αυτά που περιγράφεις φοβάμαι. Εγώ θέλω γκόμενα που να έχει συμμετοχή στο σεξ κ οχι την ένια στο σκυλί όταν είμαστε στα prive..... Άσε που βρωμάνε απαίσια τα σκυλιά όσο και να τα πλένουν οι ιδιοκτητριες τους....
Άλλο να είσαι φιλόζωος σαν άνθρωπος κ άλλο κολλημένος με αυτα.....
Πάντα είναι όπως τα λέω
σε όσα ξέρω διότι με νοιάζει
η επιτυχία του ανδρικού φύλου. Βέβαια αυτό είναι ρομαντικό διότι δεν υπάρχει συστράτευση στο κοινό καλό :2funny: αλλά τουλάχιστον έχω εγωισμό. Αν πας στο Prive με σκύλο πήγαινε στο 201. Το καλύτερο δωμάτιο (ας κάνω κι εγώ λίγη φιγούρα).:2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Το τηλέφωνό είναι πολύ σημαντικό. Πρώτον δεν το δίνουν εύκολα διότι είναι το προσωπικό τους μονοπάτι με τις ίδιες. Τα σοσιαλ στο μουνί τους διότι απαντούν όποτε θέλουν. :2funny:Το τηλέφωνό βαράει. Ακούγεται. Αν γκόμενα δεν το δίνει και μιλάει μόνο με σόσιαλ κάτι κρύβει. Μπορεί να είναι παντρεμένη (καλό αυτό για να την νταντεύει άλλος) :2funny: αλλά συνήθως παίζει γκομεναριό και μας θέλει μόνο για παρηγοριά και λάικ να ζηλεύει ο μπούλης της ή για χαρά μέσα της. Πρέπει να έχετε τηλέφωνο. Μόνο έτσι ανοίγει ο δρόμος. Το να δώσετε το δικό σας και να σας πάρει είναι σχεδόν απίθανο.

Αν η γκόμενα δέν δώσει τηλ δέν ασχολείσαι ποτέ...χάσιμο χρόνου!!
Μόνο μέ τηλ ώς πρώτο βήμα!!

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.216
Πόντοι
6.056
Αποφεύγω να απαντήσω τύπε γιατί πάλι το πήγες στο ότι η πορνεία υστερεί. Κάτι που λες ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Είναι battle "κανονικές" γκόμενες vs πουτάνες? Ρε είστε σοβαροί? Ναι, η "κανονική", μουνάρα γκόμενα που σε γουστάρει και καυλώνει με τη πάρτη σου εγκεφαλικά και σωματικά (γενικά του οποιουδήποτε την πάρτη) επειδή είναι εμφανίσιμος, γυμνασμένος, μορφωμένος, κοινωνικός, έχει λέγειν, χιούμορ, τσαμπουκά με τη καλή έννοια, είναι alpha male, chad κλπ κλπ είναι "ανώτερη" από τη πληρωμένη πουτάνα των 20,50, 150 ευρώ. Και?? Το νόημα ποιο είναι? Το ότι είναι "ανώτερη". Ναι είναι

Καλή συνέχεια και σε εσένα

Εννοείται ρε τυπάρα.
Καλύτερα να έχεις μία δικιά σου AMG SL .... ή ένα Pagani δικό σου ...

Από ένα νοικιασμένο toyota yaris ...
Διαφωνείς ;

Επίσης καλύτερα να είσαι
νέος υγιής και πλούσιος
παρά γέρος φτωχός κι άρρωστος !

Να τα λέμε κι αυτά , έται ;

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
19
Like
2.405
Πόντοι
1.206
εχει καψει πετσακι!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

καλυτερα σκυλομανα παρα γατομανα τυπε... (αρκει σε καθε περιπτωση να ΜΗΝ γλειφεται με το ζωο)

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Τύπε ... κάποιος που παίρνει ... κωλόγριες πουτάνες ... και πουτάνες .... άχρηστες μιλφ ... ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ...

Το αν κάνουν καλό γαμήσι ... ή όχι ...
είναι το τελευταίο που τον απασχολεί ...

Ίσως ... πρέπει να ανοίξει το συρτάρι ... ή χρηματοκιβώτιο ...

ή φοριαμό ....

ή να ψάξει για δοκάρι ....
Γιατρός ανθρωπος με ωραίο λόγο πάλι ξφυγες.
Καταλαβες που το πήγα κι άσε τις εξυπνάδες. Ότι οι ωραίες πουτάνες δεν κάνουν πολλά πράγματα. Μόνο οι μέτριες κάνουν το έστω κάτι παραπάνω. Μην μου πεις για τοτε που γαμούσες. :2funny: Βρες ανθρώπους που ξέρεις που κοντα να στο επιβεβαιώσουν.
Και ότι έγραψα ισχύει στην πίπα της πουτάνας. Την σύγκρινα με της γκόμενας.
Εκεί ήταν το νόημα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Το πρωτο βημα ειναι να μπεις στο ψητο.Η οσο πιο κοντα στο ψητο.Μετα το τηλ
Σίγουρα έχεις δίκιο!!
Βέβαια τό νά "Σκανάρεις" τήν γκόμενα τό βρίσκω...άκρως απαραίτητο!!
-Καί πολλές φορές, ανάλογα τήν γκόμενα απαιτείται κάποιος σχετικός χρόνος-

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Σίγουρα έχεις δίκιο!!
Βέβαια τό νά "Σκανάρεις" τήν γκόμενα τό βρίσκω...άκρως απαραίτητο!!
-Καί πολλές φορές, ανάλογα τήν γκόμενα απαιτείται κάποιος σχετικός χρόνος-
Ε ναι την σκαναρεις πρωτα αλλα αν δεις οτι δε προχωραει το ψητο,το τηλ για μενα ειναι ανουσιο,το πιθανοτερο να μην απαντησει.Αλλα μια γυναικα οταν την γνωριζεις και βλεπεις οτι ειναι θερμη,πρεπει να αρπαζεις την ευκαιρια επιτοπου.Η επομενη μερα η μεθεπομενη εχεις να κανεις με αλλη γυναικα.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
19
Like
2.405
Πόντοι
1.206
Καταλαβες που το πήγα κι άσε τις εξυπνάδες. Ότι οι ωραίες πουτάνες δεν κάνουν πολλά πράγματα. Μόνο οι μέτριες κάνουν το έστω κάτι παραπάνω. Μην μου πεις για τοτε που γαμούσες. :2funny: Βρες ανθρώπους που ξέρεις που κοντα να στο επιβεβαιώσουν.
Εκεί ήταν το νόημα.

δεν εχεις παει με ωραιες πουτανες τυπε για αυτο τα λες τα τραγουδακια σου εξω απο το χορο. και αν εχεις παει (αφου δεν εχεις τα φραγκα) μαλλον εφαγες φολα η σε καταλαβανε οτι εισαι τσιπης και σε γλεντησανε...

δε πειραζει ομως... θα ρεφαρεις στην ερμου!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Εννοείται ρε τυπάρα.
Καλύτερα να έχεις μία δικιά σου AMG SL .... ή ένα Pagani δικό σου ...

Από ένα νοικιασμένο toyota yaris ...
Διαφωνείς ;

Επίσης καλύτερα να είσαι
νέος υγιής και πλούσιος
παρά γέρος φτωχός κι άρρωστος !

Να τα λέμε κι αυτά , έται ;
Εσύ είσαι πλούσιος, παντογνώστης και γαμάς 4 ώρες. Το έχουμε πει. Αυτό σπόντα. :2funny: Στα περί υγείας και ζωής συμφωνώ. Μετά τα 40 αρχίζει η κατρακύλα. Μην μου πεις πάλι ότι υπάρχουν άνθρωποι που στύνουν την πέτρα στα 80. Αυτές είναι εξαιρεσεις.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.216
Πόντοι
6.056
Εκεί ήταν το νόημα.

Τυπάρα ... αν ο μεγάλος βάρδος ... είπε ότι ...

της γυναίκας η ψυχή είναι μια άβυσσος ....

φαντάσου της πουτάνας !!!!

Κι ο Μέγας Ιταλός ... πριν 180 χρόνια ... τα ίδια έλεγε ...

Πουτάνες και ακριβές, παίζει να γάμαγα , από πριν γεννηθείς εσύ . Οπότε θεωρώ ότι ξέρω κάποια πράγματα.
ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ και σταθερές και μεταβλητές από τα τεμάχια που εξήγαγε το μπλοκ το 1992
σε σχέση με τα τωρινά.

Στο ξεκίνημα, μουνάρες , από φτωχά μέρη ... παίζουν να κάνουν τσίρκο μεντράνο .
Ίσως σε κάποια γαμήσια.
Είχα πάρει ρουμάνα , μετά από 4 βδομάδες διακοπές σε πατρικό οίκημα σε χωριό άχυστος ....
Την πήρα 2ωρο ............. έπεσαν ναπάλμ στο πήδημα.

Τη μεθεπόμενη την ξαναζήτησα από το γραφείο ... ήρθε .. μόλις με είδε ...
μου είπε ότι δεν το ξανακάνει μαζί μου ... γιατί την ξεθέωσα .......
Πιάστο αυγό και κούρεφτο !

Αυτό δεν αναιρεί το πρώτο δίωρο επικό .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom