Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
ουσιαστικά προσπαθώ να δώσω έναν διευρυμένο ορισμό γιατί θεωρώ άστοχο το να λέμε "στοχευμένο καμάκι" την περίπτωση που η γκόμενα δίνει πάτημα (πχ σου γελάει ή σου πιάνει κουβέντα μόνη).

αυτό το θεωρώ "παθητικό καμάκι".

όπως και να χει το ίδιο λέμε νομίζω επί της ουσίας.

στο δεύτερο σκέλος με τα σόσιαλ, ως πρώην θασιώτης τους για φλερτ, έχω να πω ότι δυστυχώς σπανίως βλέπεις ό,τι νόμιζες.

τα αποτελέσματα εκεί απαιτούν πολύ χρόνο και μέσο όρο δεν βγάζεις ούτε ένα γαμήσι τον χρόνο (μιλώντας προσωπικά).

όπως και να 'χει αν κάποιος είναι τόσο γαμιάς που μπορεί με 20-30 μηνύματα σε διαφορετικές να βγάλει γκόμενα, μπράβο του!
Άρα συμφωνείς. Κάνε όμως ότι νομίζεις ακόμα κι αν διαφωνείς. Εγώ θα λέω τα δικά μου με επιχειρήματα. Αν μπω μπροστά σε κάποιους να μην γαμήσουν, τότε θα γκαρίζουν. Τώρα πούλο.

:2funny:

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.279
Πόντοι
206
Λέμε περί μουνιών. Όλων των μουνιών και όχι κατ εξαίρεση ώστε να αβαντάρουμε άλλες επιλογές. Είμαι ήδη σαφής. Διαπληκτισμός δεν υπάρχει. Εγώ γελάω :2funny: όταν διαβάζω μαλακίες και επιχειρηματολογώ. Χέστηκα τι κάνουν οι άλλοι στην τελική που τρέχουν από πίσω μου ενώ εγώ λέω συγκεκριμένα πράγματα. Επίσης, εφόσον επί τόσες χιλιάδες σελίδες, λένε τα ίδια, απέτυχαν να λύσουν το πρόβλημα οπότε εμπλουτίζουμε το θεμα.
Τέλος σε ρώτησα κάτι και με ρωτάς ξανά; το παίρνω ως αποφυγή. Καλή συνέχεια.

Αποφεύγω να απαντήσω τύπε γιατί πάλι το πήγες στο ότι η πορνεία υστερεί. Κάτι που λες ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Είναι battle "κανονικές" γκόμενες vs πουτάνες? Ρε είστε σοβαροί? Ναι, η "κανονική", μουνάρα γκόμενα που σε γουστάρει και καυλώνει με τη πάρτη σου εγκεφαλικά και σωματικά (γενικά του οποιουδήποτε την πάρτη) επειδή είναι εμφανίσιμος, γυμνασμένος, μορφωμένος, κοινωνικός, έχει λέγειν, χιούμορ, τσαμπουκά με τη καλή έννοια, είναι alpha male, chad κλπ κλπ είναι "ανώτερη" από τη πληρωμένη πουτάνα των 20,50, 150 ευρώ. Και?? Το νόημα ποιο είναι? Το ότι είναι "ανώτερη". Ναι είναι

Καλή συνέχεια και σε εσένα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αποφεύγω να απαντήσω τύπε γιατί πάλι το πήγες στο ότι η πορνεία υστερεί. Κάτι που λες ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Είναι battle "κανονικές" γκόμενες vs πουτάνες? Ρε είστε σοβαροί? Ναι, η "κανονική", μουνάρα γκόμενα που σε γουστάρει και καυλώνει με τη πάρτη σου εγκεφαλικά και σωματικά (γενικά του οποιουδήποτε την πάρτη) επειδή είναι εμφανίσιμος, γυμνασμένος, μορφωμένος, κοινωνικός, έχει λέγειν, χιούμορ, τσαμπουκά με τη καλή έννοια, είναι alpha male, chad κλπ κλπ είναι "ανώτερη" από τη πληρωμένη πουτάνα των 20,50, 150 ευρώ. Και?? Το νόημα ποιο είναι? Το ότι είναι "ανώτερη". Ναι είναι

Καλή συνέχεια και σε εσένα
Δεν ευσταθεί ότι το γύρισα στην πορνεία διότι κρίνω πουτάνες και γκόμενες σε όλα όπως και άνδρες. Αυτο ξέρω εγώ. Χάδια ΔΕΝ έχει.

Ώρα να φάω.

:rockon:

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.021
Πόντοι
206
επειδη σημερα εχει απεργια στα μεσα ανεβασε μια κοπελα στο προσοχη ελεγκτες οτι μπορει να παρει και 2 ατομα μαζι της για να διευκολυνει ατομα που δεν εχουν μεταφορικο μεσο,
πεταγεται ενας στα σχολια και της γραφει οτι θελει να παει για να την γνωρισει μονο. και στα σχολια επεσαν να τον φανε ολοι,
εδω εχει αρκετα σχολια που τον κραζουν, ειναι κλειστη η ομαδα αρα θα πρεπει καποιος να ειναι μελος σε αυτη να τα δει ολα.
εγω ανεβαζω ενα για δειγμα που εγραψαν να παρετε μια γευση, ρε φίλε τόσα απελπισμένος για γυναίκα υπάρχουν και τα σπιτάκια με τα κόκκινα φωτάκια άμα θες να ξεχαρμανιάσεις γιατί η μαλακια έχει χτυπήσει κόκκινο

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Το χουμε αποδείξει εδώ και κάμποσο καιρό αυτό. Από τη πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο site.
Ποιοι το έχετε αποδείξει και πώς; Παίζει να είσαι ο μόνος που πιστεύει ακόμη κάτι τέτοιο.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.491
Πόντοι
456
επειδη σημερα εχει απεργια στα μεσα ανεβασε μια κοπελα στο προσοχη ελεγκτες οτι μπορει να παρει και 2 ατομα μαζι της για να διευκολυνει ατομα που δεν εχουν μεταφορικο μεσο,
πεταγεται ενας στα σχολια και της γραφει οτι θελει να παει για να την γνωρισει μονο. και στα σχολια επεσαν να τον φανε ολοι,
εδω εχει αρκετα σχολια που τον κραζουν, ειναι κλειστη η ομαδα αρα θα πρεπει καποιος να ειναι μελος σε αυτη να τα δει ολα.
εγω ανεβαζω ενα για δειγμα που εγραψαν να παρετε μια γευση, ρε φίλε τόσα απελπισμένος για γυναίκα υπάρχουν και τα σπιτάκια με τα κόκκινα φωτάκια άμα θες να ξεχαρμανιάσεις γιατί η μαλακια έχει χτυπήσει κόκκινο
Φαντάζομαι και πολλοί από τους άλλους που τον έκραζαν το έκαναν για να τους προσέξει η κοπέλα.

Αν το σκηνικό ήταν ανάποδα, δηλαδή έλεγε ο τύπος πως μπορεί να πάρει κανά δυο άτομα και έβλεπε σχόλιο από καμιά φάλαινα εγώ θα έρθω να σε γνωρίσω η φάση θα ήταν πιο χαλαρή. Τέτοια δημόσια σχόλια σε γυναίκα από άντρα έστω και με διάθεση χαβαλέ δεν είναι ότι καλύτερο. Εκτός αν έχει βαρέσει κόκκινο και πετάς κοτσάνες όπου βρεις. Απελπισία.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Μία σωστή σκέψη που πρέπει άμεσα να υλοποιηθεί κι αφορά πολλούς πελάτες που πάνε συχνά στις πουτάνες
είναι να υπάρχουν φωτογραφίες όλων των πουτανών.

Όρθιες, ολόσωμες και ξυπόλητες!!!

Αν δεν θέλουν μούρη, δεν πειράζει. Μπορεί να μην θέλουν να φανεί τι δουλειά κάνουν. Δεκτό.
Ας βάζουν τουλάχιστον αυτά σε όλες ως κάτι χειροπιαστό
έστω και με φότοσοπ. Ας τις ρωτήσουν κιόλας οι μανατζαραίοι τους.

Τι; όχι;

:2funny: :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
πεταγεται ενας στα σχολια και της γραφει οτι θελει να παει για να την γνωρισει μονο. και στα σχολια επεσαν να τον φανε

Ντονάλντια εξήγηση σε easy mode: σηκώθηκε η άλλη, έπλυνε την μούρη της :2funny: και σκέφτηκε να κάνει το καλό παιδί για να πάρει λάικ.
Δεν γνωρίζουμε το τι κόσμος θα έσκαγε μύτη ως υποψήφιοι και σίγουρα ααααααααν έλεγε αλήθεια, θα διάλεγε μέσα από άγνωστα άτομα. Γυναίκα δηλαδή θα έβαζε δύο άγνωστα άτομα στο αμάξι της (εσείς τι καταλαβαίνετε; ) και μάλιστα στο μπαμ; :2funny: αυτό δεν το κάνει ούτε άνδρας. Ούτε εγώ που την πέφτω σε άγνωστες δεν πείθομαι άμεσα από κοντά και θα πεισθώ από οθόνη; :confused: άρα πρώτον τα σόσιαλ είναι λειψά και ύποπτα όπως βλεπουμε
και δεύτερον όλα προϋποθέτουν γνωριμία με ροή, τηλέφωνο (νάτο πάλι το τηλέφωνο μουνάκια του σάιτ) :2funny: κτλ. Στην συνέχεια ένας της πέταξε μια αναμενόμενη ατακα της σειράς και τα υπόλοιπα λιγούρια :2funny: που ήταν ανίκανα και δειλά ακομα και για αυτό, πήγαν να τον φάνε επειδή ζήλεψαν αλλά κι ήθελαν να κάνουν τον μάγκα στην τύπισσα ώστε μετά να πουν τα σάλια τους. Και βέβαια όλοι αυτοί κατά παρά πιθανότητα θα στείλουν την ψωλή τους σε φώτο αργότερα :2funny:αλλά εκεί γαργάρα έτσι; φύγετε
από τα σοσιαλ. Είναι για αποτυχημένους που δεν μπορούν να μιλήσουν ως δειλοί, ανίκανοι και καθυστέρες. :2funny: τραβάτε να την πέφτετε στα ίσα να σας βλέπουν και να βλέπετε. Γίνετε Ντόναλντ να σωθείτε.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
.
Ποιοι το έχετε αποδείξει και πώς; Παίζει να είσαι ο μόνος που πιστεύει ακόμη κάτι τέτοιο.
Σαββίδη κόψε τις μαλακίες που ζητάς αποδείξεις. Όταν ζητούσα εγώ για τις μαλακίες σας τελευταία και παράλληλα σας έδινα αποδείξεις
κι επιχειρήματα, εσείς κάποιοι κάνατε γαργάρες.

Τώρα κάτσε (κι εσύ)
πάνω στο παγωτό.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μείνετε μακριά από κάποιους πορωμένους πουτανάκηδες και σοσια-λουληδες. Έχουν κακία στις μαύρες ψυχές τους. Αν είχαν κι επιχειρήματα καλά θα ήταν. :2funny: Με ζηλεύουν,
με μισούν και με βρίζουν. Μου θυμίζουν παλιά περίπτωση που είχα πιάσει γκόμενα την αδελφή ενός
γείτονα και όλη μέρα
με κοιτούσε στραβά επειδή δεν ήμουν πλούσιος να την πηγαίνω στα μπουζούκια
και την χαρτζηλίκωνε αυτός. :2funny: Αργότερα έγινε μέλος εδώ αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα.

giphy.gif

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
440
Πόντοι
21
Ὤ μοντιέ,
τί μικρός πού εἶναι ὁ κόσμος.
Πάπιε δέ σέ ἀντέχω
πάω νά ψηφίσω τή σταύρωσή σου.
ΥΓ
Θά πέσω καί ἐγώ ἡρωικά, μετά τιμῆς

Ἔστω ἕνα ραντεβού θανάτου, κάτι…:smiling-face-with-heart-eyes:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ὤ μοντιέ,
τί μικρός πού εἶναι ὁ κόσμος.
Πάπιε δέ σέ ἀντέχω
πάω νά ψηφίσω τή σταύρωσή σου.
ΥΓ
Θά πέσω καί ἐγώ ἡρωικά, μετά τιμῆς

Ἔστω ἕνα ραντεβού θανάτου, κάτι…:smiling-face-with-heart-eyes:
Τώρα με ξέρουν περισσότεροι. Κάπως έτσι πολιτεύεσαι επιτυχημένα.
Ο μέγας Αντισθένης, το υπέρτατο στολίδι του φόρουμ, ο άνθρωπος που προτιμά να λέει η ομάδα του
κι αυτός και ποτέ αυτός
κι η ομάδα του, θα αποφασίσει για την τύχη μου.
Όλη η χώρα σε αγωνία.
Συμπάσχω.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Τώρα με ξέρουν περισσότεροι. Κάπως έτσι πολιτεύεσαι επιτυχημένα.
Ο μέγας Αντισθένης, το υπέρτατο στολίδι του φόρουμ, ο άνθρωπος που προτιμά να λέει η ομάδα του
κι αυτός και ποτέ αυτός
κι η ομάδα του, θα αποφασίσει για την τύχη μου.
Όλη η χώρα σε αγωνία.
Συμπάσχω.

:jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.639
Πόντοι
41.129
Γενικώς και αορίστως
η σύντομη γραμμή
και μπούσουλας ...

Αρα αν σου πει μόνο για σόσιαλ, την διαγράφεις. Πέθανε
για σένα ως πιθανότητα.
Αν πάρεις τηλέφωνο, προχωράς. Είσαι μυγοσκοτώστρα
κι αυτές κάτι μύγες
με -μάλιστα- κομμένα φτερά.
Που στον πούτσο είναι η δυσκολία δηλαδή;

Τυπε τι εχεις να πεις για τις κοπελες που σου δινουν το τηλεφωνο τους και οταν καλεσεις να ζητησεις ραντεβου θυμουνται οτι εχουν σχεση ? :headbang::headbang: Σου εχει τυχει ? :think::think:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τυπε τι εχεις να πεις για τις κοπελες που σου δινουν το τηλεφωνο τους και οταν καλεσεις να ζητησεις ραντεβου θυμουνται οτι εχουν σχεση ? :headbang::headbang: Σου εχει τυχει ? :think::think:
Περίμενε λίγο να κάνω το κομμάτι μου και θα σου απαντήσω μετα μύστη μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom