Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Όλο στο παθητικό καμάκι μου είσαι. Πώς να μην την πέσουμε και να έρθουν μονές τους. Πάντως σε γενικές γραμμές ελάχιστοι γιουτούμπερ έχουν επιτυχία.Γιουτιουμπερ
Όλο στο παθητικό καμάκι μου είσαι. Πώς να μην την πέσουμε και να έρθουν μονές τους. Πάντως σε γενικές γραμμές ελάχιστοι γιουτούμπερ έχουν επιτυχία.Γιουτιουμπερ
Εκεί που είχαμε τον πικερισμό, τώρα έχουμε και την ντοναλντοποίηση....
Αν είμασταν στο 20% σιγά μην είμασταν εδώ μέσα τύπε. Εγώ αμφιβάλλω για μένα αν είμαι στο 50%.ε ναι. Στο 20% πάντως δεν είμαστε.
Όλο στο παθητικό καμάκι μου είσαι. Πώς να μην την πέσουμε και να έρθουν μονές τους. Πάντως σε γενικές γραμμές ελάχιστοι γιουτούμπερ έχουν επιτυχία.
Πώς θά γίνει αυτό ?Μας πειράζει αν έρχονται μόνες τους;
Ο άνδρας δέν χρειάζεται πολλές γυναίκες, καί 1-2 γκόμενες τόν χρόνο τής αρεσκείας του νά βγάζει είναι Οκ!!
Οσοι τό συνδυάζουν καί μέ επαγγελματίες γκόμενες τού Sex είναι κομπλέ, μήν λέμε ανοησίες γιά παραπάνω μούνες...φτάνουν αυτές.
-Τό θέμα είναι νά παίζεις μέ τίς γκόμενες όπου σέ παίρνει, καί νά έχεις τήν τύχη μέ τό μέρος σου-
Κοίτα νά δείς άν βγάλει κάποιος 2 γκόμενες τόν χρόνο, π.χ από ένα 6μηνο τήν κάθε μία...τί νά τίς κάνεις τίς άλλες ?Και 1-2 γκόμενες το χρόνο ελάχιστες είναι,μόνο στο Αγαμιστάν θεωρείται κατόρθωμα.
Στην Αγγλία ας πούμε,άντρας που δεν γαμάει κάθε ΣΚ,είναι αποτυχημένος.Στην Πολωνία το ίδιο,με τις ψωλέτες που λέει κι ο Κμαν
Για εξωτερικό όπου υπάρχουν κορυφαία dating sites με συνδρομή για άνδρες και γυναίκες είναι η καλύτερη μέθοδος. Για Ελλάδα θα έλεγα ότι η καλύτερη μέθοδος είναι οι χώροι συναναστροφών, δραστηριοτήτων, εκδηλώσεων.Αν θά μπορούσε νά τό κάνει αυτό συμφωνώ κατά μία έννοια είναι μαγκιά, αλλά ιντερνετική γνωριμία στήν Ελλάδα καί γρήγορα ?
Εδώ δέν είναι Γαλλία ούτε Μ.Βρετανία, εδώ στήν Ελλάδα γίνονται όλα αργά πολύ αργά καί άλλα...καθόλου!!
-Οσο τό νά τό βρεί τήν μούνα μέ ελάχιστο η λίγο κόπο, δέν τό θεωρώ πολύ πιθανό-
Κοίτα νά δείς άν βγάλει κάποιος 2 γκόμενες τόν χρόνο, π.χ από ένα 6μηνο τήν κάθε μία...τί νά τίς κάνεις τίς άλλες ?
Νομίζω είναι αρκετές. Φυσικά νά είναι τής αρεσκεία σου οι μούνες νά σού αρέσουν, όχι ότι νά είναι!!
-Εδώ μία έχεις καί σέ πρήζει όλη μέρα, πού νά έχεις καί πιό πολλές-
Σέ αυτό συμφωνώ 100%Αν μπορείς να βγάζεις...δύο του 7 και πάνω το χρόνο...το συζητάμε
Αλλά αν είναι βγάζεις...απο 1 μέχρι 4...είναι σαν να μην βγάζεις τίποτα.Καλύτερα πουτάνες
Είσαι τόσο παλιός ή το διάβασες αργότερα; Πάντως θα έλεγα ότι τα περνάς όλα τα τεστς ως TNT60 (παλιό μέλος).Στο πικερονήμα δεν υπήρχε ποικιλία και εναλλαγή.
Σέ αυτό συμφωνώ 100%
Αλλωστε τό έχω πεί καί άλλη φορά, ότι άν είναι απλά καί μόνο γιά νά γαμήσουμε ότι νά είναι...καλύτερα επαγγελματία!!
Τό ακριβώς αντίθετο συμβαίνει εδώ στήν Ελλάδα!!Διευκρινίζω βέβαια ότι δεν εννοώ να βρίσκουν όλοι 7αρια+ αλλά γενικά να βρίσκουν πάνω απ'τα κυβικά τους
Δηλαδή δεν απαιτώ πχ απο έναν του 3-4 εμφανισιακά,να βγάλει 7αρι,αλλά αν μπορεί 6αρι το θεωρώ υπέρβαση
αμα εχεις μπικικινια απο 3αρι γινεσαι ανετα 9αρι και η ασχημια γινεται γοητεια!Διευκρινίζω βέβαια ότι δεν εννοώ να βρίσκουν όλοι 7αρια+ αλλά γενικά να βρίσκουν πάνω απ'τα κυβικά τους
Δηλαδή δεν απαιτώ πχ απο έναν του 3-4 εμφανισιακά,να βγάλει 7αρι,αλλά αν μπορεί 6αρι το θεωρώ υπέρβαση
H ανικανότητα έχει φτάσει σε τόσο μεγάλα ύψη ώστε γίνονται και γάμοι μέσω διαδικτυακής γνωριμίας...φυσικά είναι κυρίως μη εμφανίσιμες περιπτώσεις που δεν θα είχαν καμμία τύχη χωρίς το διαδίκτυο η με μεγάλα θέματα σε πολλούς τομείς...κοινώς "κουτσοί -στραβοι στον Άγιο Παντελεήμονα".Δέν έχω μείνει καθόλου πίσω Καλόγερε, ποτέ δέν ήταν η προτεραιότητα μου!!
Τό θεωρώ ντροπή, ανικανότητα, καί ξεπεσμό γιά έναν υγιή σεξουαλικά άνδρα...νά βρεί γκόμενα από τό Web.
-Είχα όμως τήν τύχη νά γνωρίσω άτομα Master τού είδους αυτού, καί μού τά είπαν καί μού τά έδειξαν όλα αυτά-
Εχεις απόλυτο δίκιο. Αλλά θεωρώ ότι είναι γάμοι "Γιά τά μάτια τού κόσμου"H ανικανότητα έχει φτάσει σε τόσο μεγάλα ύψη ώστε γίνονται και γάμοι μέσω διαδικτυακής γνωριμίας...φυσικά είναι κυρίως μη εμφανίσιμες περιπτώσεις που δεν θα είχαν καμμία τύχη χωρίς το διαδίκτυο η με μεγάλα θέματα σε πολλούς τομείς...κοινώς "κουτσοί -στραβοι στον Άγιο Παντελεήμονα".
Φίλος μου που είναι σε τέτοια φάση ,μια χαρά είναι...Εχεις απόλυτο δίκιο. Αλλά θεωρώ ότι είναι γάμοι "Γιά τά μάτια τού κόσμου"
Δέν πιστεύω ότι θά είναι χαρούμενοι στόν γάμο τους, η έστω μονιασμένοι!!
-Αν καί αυτό τό θέμα καί στούς "Από έρωτα γάμους" δύσκολα συμβαίνει-
Γιατι θεωρεις "κατάντια" να γινονται γνωριμιες μεσω διαδικτυου?H ανικανότητα έχει φτάσει σε τόσο μεγάλα ύψη ώστε γίνονται και γάμοι μέσω διαδικτυακής γνωριμίας...φυσικά είναι κυρίως μη εμφανίσιμες περιπτώσεις που δεν θα είχαν καμμία τύχη χωρίς το διαδίκτυο η με μεγάλα θέματα σε πολλούς τομείς...κοινώς "κουτσοί -στραβοι στον Άγιο Παντελεήμονα".