Ακριβώς. Είναι θέμα δυναμικής αλλά και στατιστικής όπως έχουμε πει. Προσωπικά όλες όσες έχω κουτουπώσει, τις έβγαλα από πέσιμο. Στα σόσιαλ υποκύπτεις στις ορέξεις της κάθε βρώμας
η οποία διοικεί την συζήτηση
και στέκεσαι
σε μια ατέλειωτη ουρά
σαν μαλάκας.
Επιπροσθέτως πρέπει να παρουσιάζεις διαρκώς αληθοφάνεις δυναμικές (κόπος) που κατά πάσα πιθανότητα δεν έχεις, να γίνεσαι σαλιάρης και υποχωρητικός διότι με το παραμικρό λάθος μπορεί να φας μπαν ενώ δεν μπορείς
να δεις το υποκείμενο στα ζωντανά. Τεράστιος κίνδυνος να μιλάς με έναν σκουριασμένο τενεκέ
νομίζοντας ότι μιλάς
με μοντέλο. Και όλο αυτό για καιρό. Αν κάποιοι τα καταφέρνουν μπράβο τους. Εγώ δεν ξέρω ούτε έναν να γαμάει από σόσιαλ. Εκτός αν συμβεί once in lifetime και το έχουν ως αφήγημα στα καφενεία παίζοντας Θανάση.
Περί μπαρ κτλ έχω ακυρώσει κάθε προσπάθεια διότι εκτός ότι πληρώνεις διαρκώς, μόλις την πέσεις σε μια και πιθανόν σου ρίξει όχι είσαι καταδικασμένος να μην έχεις άλλη ευκαιρία με καμία εκεί μέσα. Τα πατσαβούρια δεν ανέχονται να έρχονται δεύτερες επιλογές. Στο λάιβ καμάκι μόλις φύγει το δίποδο που θα σου ρίξει το πιθανό όχι, δηλαδή σε μόλις 2 λεπτά, δεν υπάρχει κανένας στιγματισμός ότι την έπεσες. Αυτό συμβαίνει για πάντα.