Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Εν τω μεταξύ προσπαθώ να αποκωδικοποιήσω κάποια από τα κομμάτια του Τζίμη πανούση. Μιλάει βαθιά ενώ ταυτόχρονα κάνει χιούμορ.
Ο Πανούσης έχε το υπόψη σου, ότι δέν ήταν αντισυμβατικός!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
η παραπάνω παράγραφος περιγράφει πλήρως τη σημερινή κατάσταση. Δεν νομίζω να υπήρχε εποχή πριν από τα τελευταία 15 περίπου χρόνια που το λάιβ καμάκι να έχει τόσο χαμηλά ποσοστά. Φυσικά όμως συνεχίζουμε, άλλωστε εγώ έχω ξαναπεί ότι το βλέπω σαν χόμπι, θα πας ένα περπάτημα πχ και θα κάνεις και 1-2 πεσίματα...
Το έχουμε πει πολλές φορές. Όποιος νομίζει ότι με λάιβ καμάκι θα γαμήσει 1 στις 2
ή κάτι τέτοια ποσοστά κοιμάται όρθιος. Θα την πέσει πολλές φορές σε όσες του αρέσουν, θα συγκεντρώσει
τα ναι και από εκεί θα φάει.
Η ιδεολογία όσων ακολουθούν αυτή την μέθοδο ειναι ότι γαμάνε σίγουρα λόγω στατιστικής και οποια βρουν θα την γαμήσουν αρκετές φορές. Είναι δωρεάν μέθοδος, εύκολη, ρεαλιστική
και αποδοτική ενώ μπορεί
να εφαρμοστεί παντού κι από τον καθέναν. Το μόνο εμπόδιο ειναι ο φοβος προς το άκυρο. Μόλις ξεπεραστεί αυτό, αποτελεί διασκέδαση.

:rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Eμένα αυτό που μου τη σπάει στους ακραίους αριστερούς είναι ότι οι ίδιοι κατά 99% είναι κι αυτοί που θα εκμεταλλευτούν όσο το δυνατόν το υπάρχον σύστημα που δήθεν πολεμούν, προς προσωπικό όφελος. Το οποίο και καταρρίπτει όλα όσα πρεσβεύουν μονομιάς. Ειδικά μετά το 2018 που έγινε μόδα η ηθικολογία μέσα σε τέτοιους κύκλους εκεί είναι που ξέρασα τα σωθικά μου και απομονώθηκα τελείως. Ξύπνησα ξαφνικά και είδα άτομα να ηθικολογούν τα οποία μόνο μολύναν τη κοινωνία από την πίσω πλευρά, πουλώντας ναρκωτικά, κάνοντας μικροκλοπές, εκφράζοντας μίσος και ακραία ζήλεια για όποιον κοντινό - γνωστό - φίλο τους πετύχαινε κάτι. Πολιτικοποιούσαν τα πάντα κατα το δοκούν, κάνοντας κάνσελ ότι δεν φτάναν μπας και ξορκίσουν την προσωπική τους αποτυχία και ανυπαρξία. Γι αυτό αυτοί οι χώροι είναι κουκουρουκου πια. Και οι περισσότεροι 20χρονοι στις τσέπες τους 50ευρα απ τις μπίζνες του καπιταλιστή μπαμπά τους τριγυρνάνε. Και τα σπιτια που κοιμούνται απ αυτά τα λευτά είναι φτιαγμένα.
Η πολιτική είναι το μοναδικό επάγγελμα πού υπάρχει, γιά τό οποίο δέν χρειάζεται απολύτως καμία εκπαίδευση!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Και στα σοσιαλ κανέναν δεν βρίσκουν

Απλά τους έχουν για θαυμαστές
Γεγονός. Κι όταν βρίσκουν, είναι ένας ανά χιλιάδες.
Δεν αξίζει η αναμονή κι ο ανταγωνισμός. Η ερώτηση επιχείρημα που οφείλουμε
να μπηξουμε σαν μαχαίρι στην καρδιά και να το περιστρέψουμε προς τις γκόμενες είναι ποιος ο λόγος να τους μιλάμε πληκτρολογώντας από την στιγμή που έχουμε γνωριστεί. Είτε αφού τις έχουμε γνωρίσει λάιβ για να πάμε στα σόσιαλ είτε αφού τις μιλήσουμε στα σόσιαλ, να συνεχίζουμε σαν μαλάκες να πληκτρολογούμε. Η απάντηση είναι αυτό που ειπες συν ότι θέλουν μαλάκες στις δύσκολες ώρες για παρηγορητες στα προβλήματα τους η για επιβεβαίωση. Ελάχιστοι γαμάνε από σόσιαλ και τελικά μην νομίζετε ότι περνούν ωραία. Όταν
η γυναίκα ως φιλάρεσκη
και κατα κανόνα θήραμα δεν ανοίγει τα φτερά της για να γαμηθεί αλλά κρύβεται σε οθόνες, κάτι δεν πάει καλά. Μην τις αντιμετωπίζετε ως βραβεία. Αυτό θέλουν.
Να υπερτερούν τεχνηέντως σε αξία. Δεν είναι βραβεία. Δεν ήταν ποτέ.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Γεγονός. Κι όταν βρίσκουν, είναι ένας ανά χιλιάδες.
Δεν αξίζει η αναμονή κι ο ανταγωνισμός. Η ερώτηση επιχείρημα που οφείλουμε
να μπηξουμε σαν μαχαίρι στην καρδιά και να το περιστρέψουμε προς τις γκόμενες είναι ποιος ο λόγος να τους μιλάμε πληκτρολογώντας από την στιγμή που έχουμε γνωριστεί. Είτε αφού τις έχουμε γνωρίσει λάιβ για να πάμε στα σόσιαλ είτε αφού τις μιλήσουμε στα σόσιαλ, να συνεχίζουμε σαν μαλάκες να πληκτρολογούμε. Η απάντηση είναι αυτό που ειπες συν ότι θέλουν μαλάκες στις δύσκολες ώρες για παρηγορητες στα προβλήματα τους η για επιβεβαίωση. Ελάχιστοι γαμάνε από σόσιαλ και τελικά μην νομίζετε ότι περνούν ωραία. Όταν
η γυναίκα ως φιλάρεσκη
και κατα κανόνα θήραμα δεν ανοίγει τα φτερά της για να γαμηθεί αλλά κρύβεται σε οθόνες, κάτι δεν πάει καλά. Μην τις αντιμετωπίζετε ως βραβεία. Αυτό θέλουν.
Να υπερτερούν τεχνηέντως σε αξία. Δεν είναι βραβεία. Δεν ήταν ποτέ.

Ναί αλλά εδώ άλλα μάς λένε, π.χ ότι μέ όποιο τρόπο καί άν γαμήσει κάποιος άνδρας ωραία γκόμενα,
από τό Web είναι ικανός, μάγκας, γαμιάς, καί...άνδρακλας!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Η αξία τού άνδρα βγάζοντας γκόμενα από Web.. είναι μηδενική!!
-Αυτό τό ξέρουν όλες οι γυναίκες-
Αλήθεια μέγιστη. Οι ίδιες ειρωνεύονται όποιον κάνει αιτήματα η στέλνει μηνύματα. Το λένε στις φίλες τους και το ξερνούν όπου βρουν αποκαλώντας τους λιγούρια. Εδώ ρε στην δουλειά όλη μέρα με το αρχίδι στην κωλοτσεπη είναι :2funny: και κοιτούν μην κοιτάει κάνεις ανώτερος για να μπουν στα σόσιαλ να ρουφηξουν λάικ ενώ μετά λένε κοίτα έναν μαλάκα και κάτι τέτοια.
Τέτοιο γυφταριό δεν έχω ξαναδεί και σε τέτοια εμβέλεια.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Πως εννοείτε το sponsoring και ρωτώντας αυτό εννοώ ποια χώρα ενδείκνυται για αυτό το ρόλο και πως γίνετε??? Πας πχ Σλοβακία και ψωνίζεις μια στο δρόμο?? Η το κονε γίνετε πριν πας στη χώρα αυτή μέσω διαδικτύου??
Σπόνσορινγκ είναι να πληρώνεις μία γυναίκα με το μήνα για να παριστάνει τη γκόμενά σου. Δηλ. διακοσμητική γκόμενα που λέει πάντα Ναι και δεν σε πρήζει. Η χώρα που ενδείκνυται είναι ....η πόλη που μένεις. Εχεις οικονομικό στάτους και δεν ψάχνεις εσύ, σε βρίσκουν αυτές ή πας σε ειδικό site για sugardadies και κάνεις προσφορά (τι δίνεις και τι ζητάς). Όλα τα υπόλοιπα είναι παραλλαγές.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ναί αλλά εδώ άλλα μάς λένε, π.χ ότι μέ όποιο τρόπο καί άν γαμήσει κάποιος άνδρας ωραία γκόμενα,
Πούτσες μπλε. Προσωπικά έχω καταδικάσει τα σοσιαλ από όσο ασχολήθηκα όχι επειδή δεν δουλεύει το σύστημα καλά (που όντως δεν αποδίδει) αλλά από τις συμπεριφορές των γυναικών. Τέτοια σαπιλα και ψυχασθένεια δεν έχω ξαναδεί. Είσαι παγιδευμένος σε έναν πιξελικό κόσμο με κάτι πατσαβούρες που διοικούν την συζήτηση, δεν μπορείς να επιβληθείς, δεν μπορείς να εφαρμόσεις τίποτα, δεν έχεις εκτόπισμα, δεν γίνεται να κοντρολαρεις την συζήτηση διότι πολύ απλά στα δύσκολα κλεινουν την οθόνη ή την συζήτηση. Θέλουν μόνο ωραία λόγια και λύσεις στα προβλήματα τους. Θέλουν έναν ψυχολόγο δωρεάν σε 24ωρο και έχουν βρει 1000
σε βάρδιες η καθεμία. Απωθημένα βγάζουν στα σόσιαλ επειδή ξέρουν ότι σε κανονική συζήτηση η καμάκι δεν μπορούν να κρυφτούν. Θα πουν ναι η όχι η θα πάρουν δρόμο. Δεν έχει χάδια εκεί. Δεν έχω δει άνδρα (κι ειναι και ελάχιστοι) να είναι ευχαριστημένος από γκόμενα που βρήκε μέσω σόσιαλ.
Οι πορωμένες των σόσιαλ είναι όλες ψυχωτικες, αποδομημενες και κατεστραμμένες προσωπικότητες με κουσούρια. Μας μισούν. Ποια γυναίκα ως ωραίο φύλο κρύβεται σε σκιές; τι σόι ψυχισμό και σακατιλικι κουβαλάει στην σκοτεινή ψυχή της; είναι δηλαδή αυτονόητη η γλίτσα τους.
Αν εξαιρέσουμε βιζιτουδες που ψάχνουν πελάτες μέσω σόσιαλ, οι υπόλοιπες τι τσουτσεκια παριστάνουν;

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
955
Πόντοι
361
Σπόνσορινγκ είναι να πληρώνεις μία γυναίκα με το μήνα για να παριστάνει τη γκόμενά σου. Δηλ. διακοσμητική γκόμενα που λέει πάντα Ναι και δεν σε πρήζει. Η χώρα που ενδείκνυται είναι ....η πόλη που μένεις. Εχεις οικονομικό στάτους και δεν ψάχνεις εσύ, σε βρίσκουν αυτές ή πας σε ειδικό site για sugardadies και κάνεις προσφορά (τι δίνεις και τι ζητάς). Όλα τα υπόλοιπα είναι παραλλαγές.
Όλα αυτά τα διαθέτει η μπουγατσονικη ρε αδερφέ??? Δεν έχω ιδέα τι γίνετε γύρω μου με φαίνεται...

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.898
Πόντοι
3.506

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.898
Πόντοι
3.506
Πούτσες μπλε. Προσωπικά έχω καταδικάσει τα σοσιαλ από όσο ασχολήθηκα όχι επειδή δεν δουλεύει το σύστημα καλά (που όντως δεν αποδίδει) αλλά από τις συμπεριφορές των γυναικών. Τέτοια σαπιλα και ψυχασθένεια δεν έχω ξαναδεί. Είσαι παγιδευμένος σε έναν πιξελικό κόσμο με κάτι πατσαβούρες που διοικούν την συζήτηση, δεν μπορείς να επιβληθείς, δεν μπορείς να εφαρμόσεις τίποτα, δεν έχεις εκτόπισμα, δεν γίνεται να κοντρολαρεις την συζήτηση διότι πολύ απλά στα δύσκολα κλεινουν την οθόνη ή την συζήτηση. Θέλουν μόνο ωραία λόγια και λύσεις στα προβλήματα τους. Θέλουν έναν ψυχολόγο δωρεάν σε 24ωρο και έχουν βρει 1000
σε βάρδιες η καθεμία. Απωθημένα βγάζουν στα σόσιαλ επειδή ξέρουν ότι σε κανονική συζήτηση η καμάκι δεν μπορούν να κρυφτούν. Θα πουν ναι η όχι η θα πάρουν δρόμο. Δεν έχει χάδια εκεί. Δεν έχω δει άνδρα (κι ειναι και ελάχιστοι) να είναι ευχαριστημένος από γκόμενα που βρήκε μέσω σόσιαλ.
Οι πορωμένες των σόσιαλ είναι όλες ψυχωτικες, αποδομημενες και κατεστραμμένες προσωπικότητες με κουσούρια. Μας μισούν. Ποια γυναίκα ως ωραίο φύλο κρύβεται σε σκιές; τι σόι ψυχισμό και σακατιλικι κουβαλάει στην σκοτεινή ψυχή της; είναι δηλαδή αυτονόητη η γλίτσα τους.
Αν εξαιρέσουμε βιζιτουδες που ψάχνουν πελάτες μέσω σόσιαλ, οι υπόλοιπες τι τσουτσεκια παριστάνουν;

Τύπε όλες σακατεμενες σακαράκες είναι

Απλά στον ψεύτικο κόσμο των σοσιαλ , λένε η μια καλά πράγματα στην άλλη (ψέμματα φυσικά γιατί αυτή είναι η φύση τους )

Όσο για τα τιντερ κοκ,μπορούν να συμπεριφερθούν σαν γίδες που είναι ,χωρίς επιπτώσεις

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τύπε όλες σακατεμενες σακαράκες είναι

Απλά στον ψεύτικο κόσμο των σοσιαλ , λένε η μια καλά πράγματα στην άλλη (ψέμματα φυσικά γιατί αυτή είναι η φύση τους )

Όσο για τα τιντερ κοκ,μπορούν να συμπεριφερθούν σαν γίδες που είναι ,χωρίς επιπτώσεις
Όντως. Ποτέ δεν είπα ότι οι έξω είναι καλυτερες. Οι ίδιες κουραδες είναι που απλά στα σόσιαλ εφαρμόζουν εντελώς διαφορετική πολιτική επειδή τις παίρνει.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.898
Πόντοι
3.506
Γνώρισα δυο ωραία μουνια πρόσφατα. Έως πολύ ωραία. Βγήκα μαζί τους. Και οι δυο τιγκα στα λαικ και στις προκλητικές φωτό στο ινσταγκραμ. Δε λέω ότι βγάζουν τη γλώσσα έξω ,απλά βγάζουν τα πόδια , βυζι κλπ.

Μου λέει η μια στο ραντεβού , εγώ είμαι παραδοσιακή γυναίκα Γλειφομουνιξ , δε το δίνω εύκολα. Και της λέω τι παραδοσιακή γυναίκα είσαι , έχεις βγάλει τα πόδια όλα έξω.

Η άλλη , έλεγε είμαι ντροπαλή και της λέω χτες έβγαλες στορυ από το γυμναστήριο , με την κοιλιά έξω.

Τυπικές γυναίκες δίχως επίγνωση της πραγματικότητας. Κάποιος πιο άπειρος , θα έλεγε τι ωραία βρηκα μια καλή παραδοσιακή κοπέλα να γνωρίσω στη μάνα μου

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Όλα αυτά τα διαθέτει η μπουγατσονικη ρε αδερφέ??? Δεν έχω ιδέα τι γίνετε γύρω μου με φαίνεται...
Η Ελλάδα πρέπει να έχει κάπου 9 με 10 χιλιάδες σπονσορέτες, τις περισσότερες βέβαια στην Αθήνα, αλλά σίγουρα θα πρέπει να έχει και η Θεσσαλονίκη. Δεν δραστηριοποιούμαι όμως Ελλάδα και δεν ξέρω πώς γίνεται το παιγνίδι επί τόπου, αλλά υπάρχει και το https://www.seeking.com/ για τους σπόνσορες.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ιδού μια τριλογία από "σοσιαλικό" κόσμο. Λάτρεις των σόσιαλ που έχουν
τα φόρουμ ως έδρα. Αποφεύγουν το φως του ήλιου. :2funny: Στο πρώτο σάιτ παίζει τρελλη προπαγάνδα και ειδικά σε νεαρές ηλικίες γυναικών που μαλακίζονται σε θέματα παπάτζες. :2funny:
Στο δεύτερο όλη μερα κι όλη νύχτα σκοτώνονται ψυχοπαθεις άνδρες για να ρίξουν ψυχοπαθείς γκόμενες που δεν ξέρουν καν αν υπάρχουν. :2funny:
Στο τρίτο παίζει γκέτο και αμπελοφιλοσοφία καθώς
αν δεν πληρώσεις
δεν μπορείς να μιλήσεις
και ελάχιστα ποστ εγκρίνονται. Ομοίως σκοτώνονται. :2funny:

Ξεράστε ελεύθερα. Μόνο στο "μπουρδέλα" υπάρχει ελευθερία έκφρασης.

throw-up-hubie-dubois.gif

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Άμα βρίσκει αυτό ακριβώς που χρειάζεται γρήγορα και με τον λιγότερο κόπο είναι μάγκας.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Γνώρισα δυο ωραία μουνια πρόσφατα. Έως πολύ ωραία. Βγήκα μαζί τους. Και οι δυο τιγκα στα λαικ και στις προκλητικές φωτό στο ινσταγκραμ. Δε λέω ότι βγάζουν τη γλώσσα έξω ,απλά βγάζουν τα πόδια , βυζι κλπ.

Μου λέει η μια στο ραντεβού , εγώ είμαι παραδοσιακή γυναίκα Γλειφομουνιξ , δε το δίνω εύκολα. Και της λέω τι παραδοσιακή γυναίκα είσαι , έχεις βγάλει τα πόδια όλα έξω.

Η άλλη , έλεγε είμαι ντροπαλή και της λέω χτες έβγαλες στορυ από το γυμναστήριο , με την κοιλιά έξω.

Τυπικές γυναίκες δίχως επίγνωση της πραγματικότητας. Κάποιος πιο άπειρος , θα έλεγε τι ωραία βρηκα μια καλή παραδοσιακή κοπέλα να γνωρίσω στη μάνα μου
Παραμύθια και γλίτσα γυναικών.
Οι γκόμενες όσο μεγαλώνουν φοβούνται τον χρόνο και πουλάνε φούμαρα περί αξιών υπό τον μανδύα της μητρικής πατέντας και της αναζήτησης αγάπης. :2funny:
Ο λόγος; Όταν το μουνί ξεχειλώσει, τα μάτια κρεμάσουν και το δέρμα ρυτιδιάσει, αρχίζει ο γολγοθάς για να αντλήσουν επιβεβαίωση. :2funny:Και τότε αρχίζουν τα παραπάνω φούμαρα. Η φύση κατασκεύασε την γυναίκα ποθητή υπό την αίρεση να προσέχει τον εαυτό της ώστε να προσελκύσει τον άνδρα
για να τεκνοποιήσει και να ολοκληρώσει την αποστολή της. Αν δεν το κάνει στον πούτσο μας αλλά το παράθυρο χρόνου σφραγίζει σαν ταφόπλακα. Και μετά αρχίζει η τρελλα που τους τρυπάει το μυαλό. :2funny:
Ελάτε να σας ψεκάσουμε πουτανάκια πριν σταφιδιάσει η μάπα σας.

unnamed.gif

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706

Γεια σου έμπειρε Γλυφομουνίξ ! :cheesy:

Ας υποθέσουμε ότι το περιστατικό συνέβη, διότι το να βγεις με δύο ωραία, έως πολύ ωραία μουνιά, ενώ παραπονιόσουνα για το παρουσιαστικό σου, δημιουργεί κάποια δυσπιστία. Αλλά τέλος πάντων.

Βγήκες με δύο ωραίες κι αντί να προσπαθήσεις να τις φέρεις στα νερά σου, εσύ τους έκανες το δασκαλάκο και τις διόρθωνες σε αυτά που έλεγαν. Κατά την άποψή σου όταν κάποιον τον κοντράρουμε, πλησιάζει ή απομακρύνεται;

Για ποιον λόγο έβγαινες ραντεβού ρε τύπε, για να τους διδάξεις την αλήθεια;
Καταλαβαίνεις τώρα γιατί πας στην Αφρική για να γαμήσεις και μετά κλαίγεσαι εδώ και καταριέσαι τις γυναίκες;

Της γυναίκας της λες ό,τι θέλει να ακούσει.
Τι φοβάσαι, μη σε πουν αγαπούλη; Αγαπούλης είναι αυτός που γίνεται χαλί επειδή έχει χάσει τη μπάλα, όχι ο διπλωμάτης που κοιτάει το συμφέρον του.

Δεν πειράζει, το 20% των ανδρών γαμάει το 80% των γυναικών, νόμος του Παρέτο. Ξέρεις τώρα γιατί κάποιοι μένετε στην απέξω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom