Πούτσες μπλε. Προσωπικά έχω καταδικάσει τα σοσιαλ από όσο ασχολήθηκα όχι επειδή δεν δουλεύει το σύστημα καλά (που όντως δεν αποδίδει) αλλά από τις συμπεριφορές των γυναικών. Τέτοια σαπιλα και ψυχασθένεια δεν έχω ξαναδεί. Είσαι παγιδευμένος σε έναν πιξελικό κόσμο με κάτι πατσαβούρες που διοικούν την συζήτηση, δεν μπορείς να επιβληθείς, δεν μπορείς να εφαρμόσεις τίποτα, δεν έχεις εκτόπισμα, δεν γίνεται να κοντρολαρεις την συζήτηση διότι πολύ απλά στα δύσκολα κλεινουν την οθόνη ή την συζήτηση. Θέλουν μόνο ωραία λόγια και λύσεις στα προβλήματα τους. Θέλουν έναν ψυχολόγο δωρεάν σε 24ωρο και έχουν βρει 1000
σε βάρδιες η καθεμία. Απωθημένα βγάζουν στα σόσιαλ επειδή ξέρουν ότι σε κανονική συζήτηση η καμάκι δεν μπορούν να κρυφτούν. Θα πουν ναι η όχι η θα πάρουν δρόμο. Δεν έχει χάδια εκεί. Δεν έχω δει άνδρα (κι ειναι και ελάχιστοι) να είναι ευχαριστημένος από γκόμενα που βρήκε μέσω σόσιαλ.
Οι πορωμένες των σόσιαλ είναι όλες ψυχωτικες, αποδομημενες και κατεστραμμένες προσωπικότητες με κουσούρια. Μας μισούν. Ποια γυναίκα ως ωραίο φύλο κρύβεται σε σκιές; τι σόι ψυχισμό και σακατιλικι κουβαλάει στην σκοτεινή ψυχή της; είναι δηλαδή αυτονόητη η γλίτσα τους.
Αν εξαιρέσουμε βιζιτουδες που ψάχνουν πελάτες μέσω σόσιαλ, οι υπόλοιπες τι τσουτσεκια παριστάνουν;