Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (5 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.968
Πόντοι
3.656
Τα σοσιαλ κατέστρεψαν
τα πάντα. Οι γυναίκες μέχρι τότε έπρεπε να βγουν έξω
για να βρουν γαμιά, χορηγό
ή ελεγχόμενο μαλάκα. Ήταν επώδυνη, χρονοβόρα κι επικίνδυνη διαδικασία διότι έπρεπε να καλυψουν τα νώτα τους με κάποια φίλη και δεν μπορούσαν και συχνά, ειδικά οι παντρεμένες Πλέον μπορούν από την οθόνη τους να βρουν κάποιον από τους 1358 που τις πολιορκούν. Εύκολα, άνετα και μέσα από το σαλόνι τους. Δεν τις νοιάζει δηλαδή ως ανάγκη το φυσιολογικό πέσιμο. Αν δεν υπήρχαν σόσιαλ, θα γαμουσαμε τις δεκαπλάσιες από τώρα με λάιβ καμάκι.

:rockon:

Και στα σοσιαλ κανέναν δεν βρίσκουν

Απλά τους έχουν για θαυμαστές

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.436
Πόντοι
3.656
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Ρε τυπάρα ... απαριθμείς κατηγορίες ναυαγίων .... τι νόημα έχει αυτό ;;;;

Για πες μου κάτι άλλο !
Λύκειο όταν πήγα ... άλλαξα σχολείο .... Τελείως άλλη φάση , περιοχές κτλ ...

Έκανα κάτι μούνες κολλητές στο λύκειο . Πήρα 3 και πήγαμε σε πάρτυ του παλιού μου σχολείου.
Εγώ και 3 μπάνικες από την 1η λυκείου του νέου μου σχολείου, στην 1η λυκείου πάρτυ ... του παλιού ....

για κρίνε την τακτική για 15χρονο ....
δε γινονται αυτα...ψεματα λες:confused:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Τα σοσιαλ κατέστρεψαν
τα πάντα. Οι γυναίκες μέχρι τότε έπρεπε να βγουν έξω
για να βρουν γαμιά, χορηγό
ή ελεγχόμενο μαλάκα. Ήταν επώδυνη, χρονοβόρα κι επικίνδυνη διαδικασία διότι έπρεπε να καλυψουν τα νώτα τους με κάποια φίλη και δεν μπορούσαν και συχνά, ειδικά οι παντρεμένες Πλέον μπορούν από την οθόνη τους να βρουν κάποιον από τους 1358 που τις πολιορκούν. Εύκολα, άνετα και μέσα από το σαλόνι τους. Δεν τις νοιάζει δηλαδή ως ανάγκη το φυσιολογικό πέσιμο. Αν δεν υπήρχαν σόσιαλ, θα γαμουσαμε τις δεκαπλάσιες από τώρα με λάιβ καμάκι.

:rockon:
η παραπάνω παράγραφος περιγράφει πλήρως τη σημερινή κατάσταση. Δεν νομίζω να υπήρχε εποχή πριν από τα τελευταία 15 περίπου χρόνια που το λάιβ καμάκι να έχει τόσο χαμηλά ποσοστά. Φυσικά όμως συνεχίζουμε, άλλωστε εγώ έχω ξαναπεί ότι το βλέπω σαν χόμπι, θα πας ένα περπάτημα πχ και θα κάνεις και 1-2 πεσίματα...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.436
Πόντοι
3.656
Ξέρεις πόσα ποινικά αδικήματα γίνονται μέσω Web ?
Γνωρίζεις ?
Κουράζεις ρε φίλε. Σπας αρχίδια όμως .........

Ποινικά αδικήματα γίνονται και σε κοντινές επαφές .... τι θα συζητήσουμε τώρα ;;;
Και γυναικοκτονίες γίνονται ... ο άλλος σκοτώνει τη γυναίκα του μετά από 15 χρόνια γάμου .........

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.436
Πόντοι
3.656
η παραπάνω παράγραφος περιγράφει πλήρως τη σημερινή κατάσταση. Δεν νομίζω να υπήρχε εποχή πριν από τα τελευταία 15 περίπου χρόνια που το λάιβ καμάκι να έχει τόσο χαμηλά ποσοστά. Φυσικά όμως συνεχίζουμε, άλλωστε εγώ έχω ξαναπεί ότι το βλέπω σαν χόμπι, θα πας ένα περπάτημα πχ και θα κάνεις και 1-2 πεσίματα...
Πριν 30 χρόνια, ήταν πολύ χειρότερα από τώρα. Και δεν υπήρχε internet καμάκι .
Τότε .... πλήρωνε ο άλλος σερβιτόρο ή μπαρμαν ... να κάτσει λίγο στο πόστο του ... για να φάει γκόμενες που την πέφταν στον μπάρμαν .

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Κουράζεις ρε φίλε. Σπας αρχίδια όμως .........

Ποινικά αδικήματα γίνονται και σε κοντινές επαφές .... τι θα συζητήσουμε τώρα ;;;
Και γυναικοκτονίες γίνονται ... ο άλλος σκοτώνει τη γυναίκα του μετά από 15 χρόνια γάμου .........
Ατομο στά αρχίδια μου άν σέ κουράζω!!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.436
Πόντοι
3.656
Σιγά το μάγκα,κωλοφαρδος πρέπει να'ναι,άμα ψάχνεται η άλλη θα γαμηθεί εύκολα
Δεν υπάρχει κωλοφαρδία. Να περιφέρεσαι κι εσύ να πετύχεις κάποια , στον τόπο και τη στιγμή ... που θέλει να γαμηθεί.
Μπορείς ; Αφού κλαίγεσαι να λες ότι δεν γαμάς επειδή δεν έχεις μούσια και τατουάζ.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.436
Πόντοι
3.656
Δεν λέτε το πιο σημαντικό. Τι είδους γκόμενα είναι να βαρέσει ο άλλος;
Αμοιβάδα επίπεδο απόφοιτη δημοτικού / αμόρφωτη αλβανίδα ή αγράμματη χωριατοπούλα ναι τατουάζ και μούσια θα θέλει και λεφτά.
ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ.
Το μορφωτικό επίπεδο , έχει σημασία ;
Αν έχει πτυχία και μεταπτυχιακά .... αλλάζει κάτι ;
Εμφάνιση δεν μας νοιάζει κυρίως ;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.436
Πόντοι
3.656
Μπορεί να δεις έναν άνθρωπο τέρμα μέτριο, να έχει μοναδική χροιά, στυλ, τρόπο σκέψης και έκρφρασης και να είναι έτη φωτός μπροστά από τη μουνάρα / μοντέλο.

Εξαιρετικά.
Συμφωνώ ...

Λοιπόν ;;;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.968
Πόντοι
3.656
Μπορεί να δεις έναν άνθρωπο τέρμα μέτριο, να έχει μοναδική χροιά, στυλ, τρόπο σκέψης και έκρφρασης και να είναι έτη φωτός μπροστά από τη μουνάρα / μοντέλο.

Σε ελλεεινίδα δεν έχω δει καμια τέτοια

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
955
Πόντοι
361
Τύπε σε καταλαβαίνω , οι μόνοι που δεν έχουν περάσει ποτέ απογοήτευση είναι κάποια πανίσχυρα μέλη του μπου (εξηντάρηδες γαμιαδες)

Αναφορικά με γυναίκες , ΔΕΝ πρέπει να ανέχεσαι κλάψα ,γιατί απλά είναι ένα τεστ που κάνουν τα καργιολακια. Όσο ακούς , ενώ εσυ νομίζεις ότι προσφέρεις λύσεις , αυτές ξεραίνονται

Και αν αναφέρεις εσυ προβλήματα ,και η μάνα σου , χτυπά ξύλο ,άρρωστη να είναι

ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ τους.

Για 3-4 βραδια θα ελεγα περιπου τα μισα, 2Κ - 2.5Κ

Χονδρικα 1000 εξοδα ταξιδιου-χοτελ, 1000 τη γκομενα και 500 να φας εκει σε εξοδους, κλπ

Δε λεω πως δεν ειναι ακριβο, απλα οσο ακριβο και αν ειναι, παρεχει τη μεγιστη απολαυση γυναικας μετα την κανονικη γκομενα.
Για πολλους οι σπονσορετες επικρατουν, εχει πλουσιους που προτιμανε το σπονσορινγκ για να χουν το κεφαλι τους ησυχο απο δραματα, κλπ Δηλαδη για καποιους δυνατους παικτες με πορτοφολια, οι σπονσορετες ειναι η αφαν γκατε των γυναικων

Αν δεν πας αποκλειστικα για το σπορ, δηλαδη αν ειναι να πας ταξιδι πχ Αγ. Πετρουπολη για να δεις τα κτιρια κλπ, το να δωσεις ενα εξτρα 1000ρικακι να απολαυσεις ενα τρυφερουδι για 3-4 μερες ασταματητα, ειναι τεραστιο value for money
Πως εννοείτε το sponsoring και ρωτώντας αυτό εννοώ ποια χώρα ενδείκνυται για αυτό το ρόλο και πως γίνετε??? Πας πχ Σλοβακία και ψωνίζεις μια στο δρόμο?? Η το κονε γίνετε πριν πας στη χώρα αυτή μέσω διαδικτύου??

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αν ήταν έτσι όλοι θα μέναν ανύπαντροι. Κυρίως ο κόσμος με αυτό το κριτήριο παντρεύεται (ο νορμάλ κόσμος, όχι απεγνωσμένοι αρρωστοι τύποι)

Υπάρχει νορμάλ κόσμος πού παντρεύεται ?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.968
Πόντοι
3.656
Αν ήταν έτσι όλοι θα μέναν ανύπαντροι. Κυρίως ο κόσμος με αυτό το κριτήριο παντρεύεται (ο νορμάλ κόσμος, όχι απεγνωσμένοι αρρωστοι τύποι)

Ο Έλληνας παντρεύεται για να μην τον βγάλουν αδερφή αν μεινει ανύπαντρος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom