Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.772
- Πόντοι
- 456
Μη στελνεις φβ και ινστα γενικως σε γκομενες που θες να κανεις καμακι απο κοντα.συμφωνω και με τους 2 σας
Μη στελνεις φβ και ινστα γενικως σε γκομενες που θες να κανεις καμακι απο κοντα.συμφωνω και με τους 2 σας
τυπε ποιο ειναι το σοσιαλ της για να σε βοηθησω?
θα στειλω και εγω και αν δεν απαντησει, τοτε πραγματι κατι παιζει με το προφιλ της....
Αποφευγω τα σοσιαλ ομως στη συγκεκριμενη περιπτωση ηταν λιγο διαφορετικες οι συνθηκεςΜη στελνεις φβ και ινστα γενικως σε γκομενες που θες να κανεις καμακι απο κοντα.
γιατι αυτοι που πινουν 10 ποτα και γινονται λιωμα και μετα γαμανε πιανεται για γαμησι αυτο? αφου ουτε αυτοι θυμουνται τι γαμησαν...Αν είναι να γαμάω ένα πτώμα από ποτό, καλύτερα αυνανισμός. Αν πάλι η άλλη ειναι πουτάνα δεν βλέπω τον λόγο να πάω σε κλαμπ. Πάω σε πουτανάδικο. Θα έχω εγώ το βλήμα μπαργούμαν να μου κορδωνεται ότι γάμησα μπαργούμαν; που είναι δηλαδή η διαφορά;
![]()
Σου ηρθε προτεινόμενη?Αποφευγω τα σοσιαλ ομως στη συγκεκριμενη περιπτωση ηταν λιγο διαφορετικες οι συνθηκες
Τύπε σε καταλαβαίνω , οι μόνοι που δεν έχουν περάσει ποτέ απογοήτευση είναι κάποια πανίσχυρα μέλη του μπου (εξηντάρηδες γαμιαδες)Το καλοκαίρι γνώρισα μια κοπέλα με την οποία μιλούσα.
Έτυχε να είμαι στεναχωρημένος , τη πείρα τηλ να μιλήσουμε επειδή ήμουν σε αξιοθρήνητη κατάσταση και ήθελα κάπου να τα πω.
" Σε καταλαβαίνω " , " Είμαι με το μέρος σου" , "Άμα με χρειαστείς ξανά πάρε πάλι".
Μιλούσαμε λίγο καιρό ακόμα και έχει καμία εβδομάδα τώρα να μου απαντήσει.
Δλδ συγνώμη εμείς πρέπει να ανεχόμαστε κάθε μέρα τη κλάψα σας αλλά εμείς μια στιγμή αδυναμίας να μη δείξουμε ;
Αν και κάποτε το θεωρούσα υπερβολικά αλλά λέω να μπω σε mgtow mode και εγώ. Δε μιλάω με καμιά πάρα για τα βασικά , όταν θέλω να κάνω σεξ απλά πάω στις πουτάνες.
Ίσως να είναι η μοναδική λύση για ήσυχο κεφάλι.
Στον κανόνα όμως , ότι όταν μπορείς με άλλο τρόπο , δεν χρησιμοποιείς σόσιαλ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.Αποφευγω τα σοσιαλ ομως στη συγκεκριμενη περιπτωση ηταν λιγο διαφορετικες οι συνθηκες
Με 10 ποτά δεν σηκώνεταιγιατι αυτοι που πινουν 10 ποτα και γινονται λιωμα και μετα γαμανε πιανεται για γαμησι αυτο? αφου ουτε αυτοι θυμουνται τι γαμησαν...
Οχι , σε μια φωτο απο μια παρεα ηταν ταγκαρισμενη και ετσι την ανακαλυψαΣου ηρθε προτεινόμενη?
Για μενα ολα παιζονται αυτη τη στιγμη τυπε δε θεωρω το θεμα ληξανΣτον κανόνα όμως , ότι όταν μπορείς με άλλο τρόπο , δεν χρησιμοποιείς σόσιαλ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.
Τον σέβεσαι .
Δεν σεβάστηκες τον κανόνα και κάηκες με τη συγκεκριμένη.
μαλιστα....γενικως απεφευγε το αυτο γιατι σε περνανε για creepy που τις ψαχνεις.Εγω σε καταλαβαινω απλα λεω πως θα το σκεφτηκε εκεινη.Μου εχει τυχει και δεν το ξανα εκαναΟχι , σε μια φωτο απο μια παρεα ηταν ταγκαρισμενη και ετσι την ανακαλυψα
Η τρολαρεις η είσαι 22Λοιπον τυποι , θελω τις γνωμες σας για ενα μικρο-θεματακι που με απασχολει
Εδω και καποιο διαστημα υπαρχει μια γκομενιτσα που μου αρεσει και της αρεσω την οποια δυστηχως την πετυχενω οποτε ειναι ειτε απασχολημενη ειτε φορες που μπορει να σκευτομαι στο μυαλο μου σοβαρες εκκρεμεοτητες τις οποιες πρεπει αμεσα να κανω -εδω να προσθεσω οτι ολες αυτες τις φορες που συναντιωμαστε πεφτουν δυνατες ματιες - και οπως αντιλαμβανεστε δεν εχει υπαρξη καποια επικοινωνια. Για αρκετο καιρο δεν ειχαμε αυτες τις χαζες και συντομες συναντησεις ομως πριν λιγες ημερες σαν γνησιο λαγωνικο ανακαλυπτω μεσω μιας φιλης της ενα σοσιαλ της . Ωπα λεω εδω ειμαστε ! Στελνω μνμ και μεχρι τωρα απαντηση δεν εχω παρει εστω ενα σαλτα γαμησου και μην ενοχλεις !! Προφανως το μνμ υπαρχει στα <<αιτηματα μηνυματων>> ομως γιατι δεν εχω παρει καμια απολυτως απαντηση ?? δεν εχει την περιεργεια να δει οτι εχει καποια ειδοποιηση να παει να το δει ? ή το εχει δει και δε το ανοιγει επιτηδες γιατι ειναι ελλεινιδα ?? Προσωπικα φταιω σε μεγαλο μερος γτ δεν επιδιωξα την πρωτη γνωριμια απο κοντα αλλα απο τη στιγμη που την ανακαλυψα στο ινστα δεν εχω να χασω κατι στελνοντας ενα μνμ
ΥΓ εννοειται ολα παιζονται και ειναι στον αερα δεν κλεινει το θεμα ακομα !!
Ήθελες να μιλήσεις με κάποιον ... επειδή "ήσουν σε αξιοθρύνητη κατάσταση" ...Το καλοκαίρι γνώρισα μια κοπέλα με την οποία μιλούσα.
Έτυχε να είμαι στεναχωρημένος , τη πείρα τηλ να μιλήσουμε επειδή ήμουν σε αξιοθρήνητη κατάσταση και ήθελα κάπου να τα πω.
Αν και κάποτε το θεωρούσα υπερβολικά αλλά λέω να μπω σε mgtow mode και εγώ. Δε μιλάω με καμιά πάρα για τα βασικά , όταν θέλω να κάνω σεξ απλά πάω στις πουτάνες.
Ίσως να είναι η μοναδική λύση για ήσυχο κεφάλι.
Ρε τύπε , δες εμένα του το πήγα λαου λαουΉθελες να μιλήσεις με κάποιον ... επειδή "ήσουν σε αξιοθρύνητη κατάσταση" ...
και πήρες τηλέφωνο μία γκόμενα που μόλις είχες γνωρίσει ............
Αυτή είναι η περιγραφή σου, με τα ανδρικά ελληνικά.
Θα στο μεταφράσω στα γκομενίστικα ελληνικά.
Τι κατάλαβε αυτή και τι εικόνα έχει για σένα πλέον .
"με πήρε ο μαλάκας και μου ξεκαθάρισε ότι είναι ένας τελειωμένος, τίποτε, άνανδρος , σκουπίδι , κότα, αζήτητος, τι χάσιμο χρόνου" ......
Δεν υπάρχεις για αυτήν . Αν μένατε μαζί 20 χρόνια σε κλειστο ξενοδοχείο ...
θα προτιμούσε να βάζει ναφθαλίνη στη μούνα της, μη φάει το μαλλί ο σκώρος
παρά να πάει μαζί σου ....
και ας χρειαζόταν μετά χειρουργική διάνοιξη χωρίς αναισθητικό ... διάρκειας 25 ωρών ... και επώδυνη ....
ΠΑΛΙ , ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.
Δεν υπάρχεις για αυτή. Διεγράφτηκες μόνος σου. Μπήκες τελευταίος.
Είσαι πλανγκτόν. Ούτε καν μαρίδα. Και όλοι οι άλλοι καρχαρίες.
Τυπε απλά πήγαινε μιλά της όταν την ξαναπετυχεις και μην αναλώνεται σε αναλύσεις γιατι αυτό και γιατί το άλλο. Αν σε έχει παίξει με τα μάτια και σε γουστάρει (και δεν έχει γκόμενο) θα τη φάς κατά πάσα πιθανότητα. Η πιθανότητα αυτή μειώνεται αν είναι απαυτες τις ελλεηνιδες που παίζουν με τα μάτια και μετά αν τους μιλήσεις το παίζουν κυρίες και εγώ έχω αγόρι και μαλακίες, αλλά και πάλι έχεις πολλές πιθανότητες να τη φας. Όπως και να χει πήγαινε μιλά της , σκέψου μια ατάκα καλή και πήγαινε, μια γκόμενα αν σε παίξει και καταλάβεις ότι σε γουστάρει έχεις κάνει το 80% και μένει να κουνήσει απλά το δαχτυλακι σου η να ανοίξεις το στόμα σου να της μιλήσεις να καταλάβει ότι μπορείς να πεις δύο κουβεντεςΛοιπον τυποι , θελω τις γνωμες σας για ενα μικρο-θεματακι που με απασχολει
Εδω και καποιο διαστημα υπαρχει μια γκομενιτσα που μου αρεσει και της αρεσω την οποια δυστηχως την πετυχενω οποτε ειναι ειτε απασχολημενη ειτε φορες που μπορει να σκευτομαι στο μυαλο μου σοβαρες εκκρεμεοτητες τις οποιες πρεπει αμεσα να κανω -εδω να προσθεσω οτι ολες αυτες τις φορες που συναντιωμαστε πεφτουν δυνατες ματιες - και οπως αντιλαμβανεστε δεν εχει υπαρξη καποια επικοινωνια. Για αρκετο καιρο δεν ειχαμε αυτες τις χαζες και συντομες συναντησεις ομως πριν λιγες ημερες σαν γνησιο λαγωνικο ανακαλυπτω μεσω μιας φιλης της ενα σοσιαλ της . Ωπα λεω εδω ειμαστε ! Στελνω μνμ και μεχρι τωρα απαντηση δεν εχω παρει εστω ενα σαλτα γαμησου και μην ενοχλεις !! Προφανως το μνμ υπαρχει στα <<αιτηματα μηνυματων>> ομως γιατι δεν εχω παρει καμια απολυτως απαντηση ?? δεν εχει την περιεργεια να δει οτι εχει καποια ειδοποιηση να παει να το δει ? ή το εχει δει και δε το ανοιγει επιτηδες γιατι ειναι ελλεινιδα ?? Προσωπικα φταιω σε μεγαλο μερος γτ δεν επιδιωξα την πρωτη γνωριμια απο κοντα αλλα απο τη στιγμη που την ανακαλυψα στο ινστα δεν εχω να χασω κατι στελνοντας ενα μνμ
ΥΓ εννοειται ολα παιζονται και ειναι στον αερα δεν κλεινει το θεμα ακομα !!
αντρας με αντρα παντα η γλωσσα πρεπει να ειναι ωμη αληθειαΡε τύπε , δες εμένα του το πήγα λαου λαου
Τον ξέσκισες με την αλήθεια
σε ευχαριστω αλανι μουΤυπε απλά πήγαινε μιλά της όταν την ξαναπετυχεις και μην αναλώνεται σε αναλύσεις Γιατ αυτό και γιατί το άλλο. Αν σε έχει παίξει με τα μάτια και σε γουστάρει (και δεν έχει γκόμενο) θα τη φάς κατά πάσα πιθανότητα. Η πιθανότητα αυτή μειώνεται αν είναι απαυτες τις ελλεηνιδες που παίζουν με τα μάτια και μετά αν τους μιλήσεις το παίζουν κυρίες και εγώ έχω αγόρι και μαλακίες, αλλά και πάλι έχεις πολλές πιθανότητες να τη φας. Όπως κάθε να χει πήγαινε μιλά της , σκέψου μια ατάκα καλή και πήγαινε
Οι μεγαλύτερες πουτάνες στά Club κάθονται έξω από τήν μπάρα,Πουτάνα είτε να τον τρώει αβέρτα όπου βρει είτε με λεφτά. Σε κλαμπ που δούλευε ξαδέρφη μου ως σερβιτόρα
η μία μπαργούμαν πηδιόταν αβέρτα με όποιον πλήρωνε. Στο σχολασμα και σπίτι της μάλιστα αρκεί ο πελάτης να ήταν οκ γνωστός δηλαδή όχι φονιάς η ψυχοπαθης.
Η ξαδέρφη μου έκανε κονσομανσιόν με τις ευλογίες της μάνας της σε άλλο μαγαζί αλλά δεν την κόβω να γαμιοταν. Ήξερα πολλές πελάτισσες μέσω αυτής της κατάστασης που έπιναν μέχρι τέρμα και μετά τον έπαιρναν. Προσωπικά αυτά τα γαμήσια δεν τα μετράω ως επιτυχίες διότι δεν είναι "εκεί"
η γκόμενα.
![]()
Το διάβαζα και δεν ήξερα αν θα έπρεπε να γελάσω η να νιώσω άσχημα για τον τύπο που θα το πάρει σαν απάντησηαντρας με αντρα παντα η γλωσσα πρεπει να ειναι ωμη αληθεια