Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Ρε μαλάκα .... πες που κινείσαι και κυκλοφορείς .... και θα σου βρούμε 50 άκρες να πας να πιάσεις κουβέντα σε γκόμενες ...

όταν δεν είσαι στη δουλειά τι κάνεις ;
κόψε τις μαλακίες ....
όπου και να ζεις ... πήγαινε μάθε παραδοσιακούς χορούς στο χοροδιδασκαλείο του δήμου .... ΤΣΑΜΠΑ ....
θεατρικές παραστάσεις ερασιτέχνες .... τσάμπα .......
ό,τι σκατά παρουσίαση ... ομιλία .... νέα έκδοση ..... ποιητική συλλογή .....
αποκριάτικη μαλακία κάθε κωλοσυλλόγου ...........

μπορεί να είναι μαλακίες .... αλλά γνωρίζεις κόσμο ........ και έχει και μανάδες θειάδες που έχουν μπουρούχες που θέλουν να τις σπρώξουν ....

Ξέρω χωρισμένο ... που αγόρασε σκύλο για να πιάσει κουβέντα ........
χτύπησε μια μουρλή σε πάρκο .... έχει κάνει σε τρελάδικο η τύπα .... αναπηρική σύνταξη παίρνει .......

αλλα είναι ντερέκι μοντελέ κορμί και ντούκι .......

Έχουν πάρει φωτιά τα αρχίδια του. Με ανοιχτά πόδια περπατάει .
Του ρούφηξε το μεδούλι από το ψωλάντερο η μουρλή.
Ζελικο μου δεν ζει αθηνα-θεσσ ο Δασκαλακος μας:rockon::rockon::rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
αν λες "εκτεθημενος"για τους εδω μεσα,καποιος αλλος ειχε μπει στη λιστα για mr ναυαγιο...και μαλιστα με καλο ποσοστο ψηφων.Οποτε αλλος ειναι ο εκτεθημενος.
Μην ξεχνάς ότι σε αυτό το νήμα βρίσκεται η ελίτ του φόρουμ. :rockon:Δηλαδή έχουμε μπουκάρει σε άκρως πουτανιαρικο σάιτ και απαξιώνοντας την κεντρική ιδεολόγια του, λέμε τα δικά μας. Λογικό είναι να μας απεχθάνονται. Ο Ακροατής ας πούμε ενώ διαφωνώ σε κάποια μαζί του έχει σταθερότητα απόψεων και δεν τον νοιάζει τι λένε οι υπόλοιποι. Εσένα σε νοιάζει.
Είσαι ευάλωτος και συναισθηματικος με ανθρώπους που δεν χρειάζεται να είσαι.
Και βέβαια δεν υποστηρίζω τον Ακροατή. Το ίδιο πιστεύω και για άλλα μέλη που έχουν σταθερή ιδεολογία. Είναι θέμα χημείας και ισορροπίας.
Δεν μας νοιάζει κάποιους να ειμαστε αρεστοί. Εμένα αυτό μου αρέσει πολύ.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το καλοκαίρι γνώρισα μια κοπέλα με την οποία μιλούσα.

Έτυχε να είμαι στεναχωρημένος , τη πείρα τηλ να μιλήσουμε επειδή ήμουν σε αξιοθρήνητη κατάσταση και ήθελα κάπου να τα πω.

" Σε καταλαβαίνω " , " Είμαι με το μέρος σου" , "Άμα με χρειαστείς ξανά πάρε πάλι".

Μιλούσαμε λίγο καιρό ακόμα και έχει καμία εβδομάδα τώρα να μου απάντηση.

Δλδ συγνώμη εμείς πρέπει να ανεχόμαστε κάθε μέρα τη κλάψα σας αλλά εμείς μια στιγμή αδυναμίας να μη δείξουμε ;

Αν και κάποτε το θεωρούσα υπερβολικά αλλά λέω να μπω σε mgtow mode και εγώ. Δε μιλάω με καμιά πάρα για τα βασικά , όταν θέλω να κάνω σεξ απλά πάω στις πουτάνες.

Ίσως να είναι η μοναδική λύση για ήσυχο κεφάλι.
Μύστη μου στο γυναικείο μυαλό απαγορεύεται να είσαι αδύναμος. Πρέπει μονιμως να είσαι παντοδύναμος ώστε να νιώθουν ότι βρήκαν στήριξη. Συνεπώς γάμα και όλα καλά. Μην ακούς τι λένε. Μην ασχολείσαι σοβαρά.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Δλδ συγνώμη εμείς πρέπει να ανεχόμαστε κάθε μέρα τη κλάψα σας αλλά εμείς μια στιγμή αδυναμίας να μη δείξουμε ;
Μόλις δείξεις αδυναμία την έχασες. Είναι ντεκαβλέ.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.186
Πόντοι
3.656
ΥΓ εννοειται ολα παιζονται και ειναι στον αερα δεν κλεινει το θεμα ακομα !!
Τυπάρα, 99% δεν έχεις καμία ελπίδα. Αν γούσταρε θα σε έκανε accept σε Dt .
Το 1% , να είναι τελείως ζώον και να μην παίρνει χαμπάρι τα αιτήματα ... το θεωρώ απίθανο .
Ξέχνα τη . Next .

Για τη διάπλαση των παίδων . ΜΑΛΑΚΙΑ που δεν μίλησες έξω. Πιο άμεσο , με πιο υψηλό κύρος.
Ενώ βλεπόσασταν έξω, να στείλεις σε σόσιαλ , είναι τσάτσικο .

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
801
Πόντοι
81
Τυπάρα, 99% δεν έχεις καμία ελπίδα. Αν γούσταρε θα σε έκανε accept σε Dt .
Το 1% , να είναι τελείως ζώον και να μην παίρνει χαμπάρι τα αιτήματα ... το θεωρώ απίθανο .
Ξέχνα τη . Next .

Για τη διάπλαση των παίδων . ΜΑΛΑΚΙΑ που δεν μίλησες έξω. Πιο άμεσο , με πιο υψηλό κύρος.
Ενώ βλεπόσασταν έξω, να στείλεις σε σόσιαλ , είναι τσάτσικο .
τυπε να προσθεσω οτι δεν εχω και πολυ φωτεινη προφιλ μπορει ισως και για αυτο να αγνοει το μνμ

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Μόλις δείξεις αδυναμία την έχασες. Είναι ντεκαβλέ.
Υπαρχουν αδυναμιες και αδυναμιες,λιγο πολυ ολοι εχουν.Καποιες γυναικες τις εκμεταλευονται για να παρουν κατι απο σενα, ενω αλλες απλα ξενερωνουν.Απο τη στιγμη που θα γνωρισεις μια γυναικα,συνεχως σε γυρνοβολαει για να τις εντοπισει.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Στελνω μνμ και μεχρι τωρα απαντηση δεν εχω παρει εστω ενα σαλτα γαμησου και μην ενοχλεις !! Προφανως το μνμ υπαρχει στα <<αιτηματα μηνυματων>> ομως γιατι δεν εχω παρει καμια απολυτως απαντηση ??
Θα έχει ήδη καμιά 100σταριά να διαβάσει πρώτα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.186
Πόντοι
3.656
τυπε να προσθεσω οτι δεν εχω και πολυ φωτεινη προφιλ μπορει ισως και για αυτο να αγνοει το μνμ
Δεν είναι απίθανο να είναι τόσο τέρμα ζώον , που να μην συσχετίζει καν το προφίλ σου, με αυτόν που έβλεπε στο δρόμο.
Να θεωρεί de jure, όσους στέλνουν στα σόσιαλ υπανθρώπους, τους οποίους σνομπάρει .
Αυτή η νοοτροπία, είναι πολύ κοινή στα σκατά που έχουν στο κεφάλι οι ελληνίδες.

Σημείωσε τον κανόνα , για μελλοντική χρήση . Αν μπορείς από κοντά, δεν παίζεις με ιντερνετικές μαλακίες.
Στο ίντερνετ παίζεις με γκόμενες με τις οποίες δεν έχεις καμία άλλη επαφή.

Σημείωσε και το άλλο . Με γκόμενα από ίντερνετ , αν δεν έχεις γαμήσει και 2η φορά κάποια, δεν έχεις τίποτε.
Έχε υπόψη , πως ό,τι επαφή και να υπάρχει, ανά πάσα στιγμή μπορείς να γίνεις delete, χωρίς δυνατότητα restore.
Είσαι ο κατώτατος. Φαντάρι τέρμα. Και όλοι οι άλλοι που γνωρίζει με οποιοδήποτε άλλο τρόπο , είναι από ταγματάρχες και πάνω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και εγω αυτο πιστευω

Στα αρχίδια σου τελείως. Είναι για σένα μία κουράδα στο πεζοδρόμιο. Δεν ασχολείσαι . Στο διάολο .
Κοιτάς αλλού.

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.147
Πόντοι
456
Δεν είμαι ευαίσθητος σαν άνθρωπος απλά κάτι προσωπικό έπαιξε και ήμουν χάλια. Ήθελα κάπου να σπάσω.

Όπως και να έχει ευχαριστώ για τη κατανόηση.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006
Λοιπον τυποι , θελω τις γνωμες σας για ενα μικρο-θεματακι που με απασχολει
Εδω και καποιο διαστημα υπαρχει μια γκομενιτσα που μου αρεσει και της αρεσω την οποια δυστηχως την πετυχενω οποτε ειναι ειτε απασχολημενη ειτε φορες που μπορει να σκευτομαι στο μυαλο μου σοβαρες εκκρεμεοτητες τις οποιες πρεπει αμεσα να κανω -εδω να προσθεσω οτι ολες αυτες τις φορες που συναντιωμαστε πεφτουν δυνατες ματιες - και οπως αντιλαμβανεστε δεν εχει υπαρξη καποια επικοινωνια. Για αρκετο καιρο δεν ειχαμε αυτες τις χαζες και συντομες συναντησεις ομως πριν λιγες ημερες σαν γνησιο λαγωνικο ανακαλυπτω μεσω μιας φιλης της ενα σοσιαλ της . Ωπα λεω εδω ειμαστε ! Στελνω μνμ και μεχρι τωρα απαντηση δεν εχω παρει εστω ενα σαλτα γαμησου και μην ενοχλεις !! Προφανως το μνμ υπαρχει στα <<αιτηματα μηνυματων>> ομως γιατι δεν εχω παρει καμια απολυτως απαντηση ?? δεν εχει την περιεργεια να δει οτι εχει καποια ειδοποιηση να παει να το δει ? ή το εχει δει και δε το ανοιγει επιτηδες γιατι ειναι ελλεινιδα ?? Προσωπικα φταιω σε μεγαλο μερος γτ δεν επιδιωξα την πρωτη γνωριμια απο κοντα αλλα απο τη στιγμη που την ανακαλυψα στο ινστα δεν εχω να χασω κατι στελνοντας ενα μνμ

τυπε ποιο ειναι το σοσιαλ της για να σε βοηθησω?
θα στειλω και εγω και αν δεν απαντησει, τοτε πραγματι κατι παιζει με το προφιλ της....

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εδω και καποιο διαστημα υπαρχει μια γκομενιτσα που μου αρεσει και της αρεσω την οποια δυστηχως την πετυχενω οποτε ειναι ειτε απασχολημενη ειτε φορες που μπορει να σκευτομαι στο μυαλο μου σοβαρες εκκρεμεοτητες τις οποιες πρεπει αμεσα να κανω -εδω να προσθεσω οτι ολες αυτες τις φορες που συναντιωμαστε πεφτουν δυνατες ματιες - και οπως αντιλαμβανεστε δεν εχει υπαρξη καποια επικοινωνια. Για αρκετο καιρο δεν ειχαμε αυτες τις χαζες και συντομες συναντησεις ομως πριν λιγες ημερες σαν γνησιο λαγωνικο ανακαλυπτω μεσω μιας φιλης της ενα σοσιαλ της . Ωπα λεω εδω ειμαστε ! Στελνω μνμ και μεχρι τωρα απαντηση δεν εχω παρει εστω ενα σαλτα γαμησου και μην ενοχλεις !! Προφανως το μνμ υπαρχει στα <<αιτηματα μηνυματων>> ομως γιατι δεν εχω παρει καμια απολυτως απαντηση ?? δεν εχει την περιεργεια να δει οτι εχει καποια ειδοποιηση να παει να το δει ? ή το εχει δει και δε το ανοιγει επιτηδες γιατι ειναι ελλεινιδα ?? Προσωπικα φταιω σε μεγαλο μερος γτ δεν επιδιωξα την πρωτη γνωριμια απο κοντα αλλα απο τη στιγμη που την ανακαλυψα στο ινστα δεν εχω να χασω κατι στελνοντας ενα μνμ
Κλασική περίπτωση. Πιστεύω δεν το έχει δει καν.
Κι ο Τζέισον Μομόα να ήσουν (αρέσει σε όλες) οι πιθανότητες να ανοιχτεί μήνυμα έχουν να κάνουν περισσότερο με το να της έχεις ήδη πει ότι θες να τα λέτε και αυτή να το δεχτεί. :2funny:
Θα πας λοιπόν εκεί που βρίσκεται και θα της πεις με απόλυτη ηρεμία ότι κάνεις μια έρευνα για την διαφορά λάιβ και σόσιαλ στο κατα πόσο υπάρχει λειτουργικότητα.
Πες της πως έστειλες εσκεμμένα μήνυμα και έπεσες μέσα ότι δεν θα το διαβάσει
κι ήρθες τώρα εδώ για να δεις την διαφορά. Κανείς δεν το έχει κάνει αυτό. Ας βγει ένας τώρα να πει ότι το έκανε. Σίγουρα θα σου μιλήσει.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
το εχει δει και θα σκεφτηκε οτι εισαι λιγο κοτα...Το λεω λιγο χυμα και αμεσα για να αποφυγω σεντονι

Κλασική περίπτωση. Πιστεύω δεν το έχει δει καν.
το εχει δει ρε...πλεον σου ερχεται ειδοποιηση ακομα και απο αγνωστο

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
801
Πόντοι
81
το εχει δει και θα σκεφτηκε οτι εισαι λιγο κοτα...Το λεω λιγο χυμα και αμεσα για να αποφυγω σεντονι

τυπε ουτε καν στο διαβαστικε δε με εχει αλλα και να το εκανε θα το εκτιμουσα περισσοτερο απο το να με γραφει στη μουνα της

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
τυπε ουτε καν στο διαβαστικε δε με εχει αλλα και να το εκανε θα το εκτιμουσα περισσοτερο απο το να με γραφει στη μουνα της
1707605087864.png

σε οποιο και αν πανε απο τα δυο (μιλαμε για φβ) πλεον σου ερχεται ειδοποιηση και αν το διαβασει δεν θα δεις το "διαβαστηκε"

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δεν το έχει δει. Εσύ λες ότι είδε την ειδοποίηση. Άλλο αυτό. Δεν έχει μπει στον κόπο να δει το προφίλ ούτε από την μίνι φωτό. Θεωρούν ότι θα δουν ντικ πικ κι επιπροσθέτως δεν ξέρουν ποιος ειναι ποιος. Φοβούνται μην είναι διπλό προφίλ καποιου που ήδη γνωρίζουν η έχουν γκόμενο και δώσουν δικαίωμα ότι άνοιξαν μήνυμα αγνώστου.
Αντίθετα αν πεις σε κάποια που έχεις γνώρισει ηδη ότι είσαι ο Αναστασης Κλασοχεσογλου και μιλάτε, τότε θα ανοίξει τα μηνύματά σου. Άλλο που θα μιλάει με άλλα 5.000 άτομα που έχει γνωστούς κι εσύ θα κρατάς το φανάρι.

:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom