Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τώρα μάλιστα, βασιστήκαμε. Αφού έτσι σου είπανε έτσι θα είναι.
Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι στο μέλλον κανένας δεν θα ασχολείται με live γνωριμίες για να μη χάνει το χρόνο του και την ενέργειά του.
Κανονίζεις από τον υπολογιστή σου και βγαίνεις όποτε και με όποια θες (δηλ. δεν υπάρχουν τοπικά, επαγγελματικά κλπ στεγανά). Το πόσο γρήγορα θα το πετύχεις (σαν δυνατότητα) εξαρτάται από το ποιες είναι οι ικανότητές σου.
Καλά γιά τό μέλλον μπορεί δέν τό αποκλείω, πρός τό παρόν υπάρχει αρκετός "Χώρος γιά κόρτε"
Αναπτερώνεται τό ηθικό τού άνδρα μέ τό live, ενώ τό Web Dating...είναι ακίνητο-στατικό!!
Εσύ αν ήσουν γκόμενα και είχες 10 προτάσεις live καθημερινά, θα πήγαινες στο dating app; Μάλλον όχι.
Λοιπόν, έγραψα την εμπειρία μου πριν μήνες, που ήταν καθ' όλα τυχαία, γιατί δεν έψαχνα γενικά.
Η διαφορά ανδρών και γυναικών ξέρεις ποιά είναι;
Ο άντρας σκέφτεται "έλα να βγούμε, για να γνωριστούμε", ενώ η γυναίκα το αντίστροφο, δηλαδή "έλα να γνωριστούμε για να βγούμε". Τεράστια διαφορά, να ξέρεις. Για αυτό τις δυσκολεύουν τα app που δείχνουν κατευθείαν το ψητό.
Είχα μπει σε μία ομάδα με κάποιο συγκεκριμένο θέμα, να μη λέω τι και πού. Πάνω στις ομαδικές συζητήσεις, μία μου το έριξε μόνη της σε πριβέ μήνυμα "πάμε για καφέ αν θες...".
Άλλη, σε άλλο γκρουπ, χωρίς να κάνω κίνηση και αφού υπήρχε μία αλληλεπίδραση και συζητήσεις μετά από ένα μήνα μου στέλνει "θέλω να σε γνωρίσω καλύτερα".
Λοιπόν, σημασία έχει το τι λες, το πώς μιλάς και το πόσο χώνεσαι...Οι γυναίκες, οι περισσότερες τουλάχιστον, σιχαίνονται το άμεσο χώσιμο. Θέλουν κάποιο τρόπο να γίνει, ενώ ο άντρας δε δίνει σημασία σε τέτοια.
Θά σού πώ ότι συναναστρέφομαι μέ γκόμενες χαριτωμένες, καί αρκετά ευχάριστες!!
Οι προτεραιότητες μου στίς γκόμενες, δέν είναι ποτέ ντέ καί καλά νά "Τρέξω" γιά νά γαμήσω.
Αφήνω τόν χρόνο από μόνο του νά κάνει τήν δουλειά γιά εμένα, άλλοτε μέ επιτυχία...καί άλλοτε όχι!!

Τελικά συνάντησα την τύπισσα προ δύο ωρών. Πήγα λίγο πριν σχολασει και της είπα θα περιμένω απέξω. Στην Ντονάλντια μέθοδο δεν ρωτάμε όταν γνωρίζουμε μια γκόμενα αλλά ανακοινώνουμε τις δράσεις μας. :rockon:Χαμογέλασε ηλιθίως
και τελικά όταν βγήκε ήρθε και είπε καλά παιδάκι μου τόσο πολύ σου αρέσω που στάθηκες απέξω; Κλασσική γυνσικουλίστικη τακτική ώστε να δει που το πάω και να σπάσει τον πάγο παίρνοντας πόντους για το πακέτο της. :2funny: Της απάντησα έντεχνα ότι από το να ζητήσω φεισμπουκ και αρλουμπες καλύτερα στα ίσα. Της άρεσε αυτό και απάντησε πςςςςς! :rockon:Κατευθείαν μετωπική επίθεση ότι την τιμά η παρουσία μου και αν δεν της ήμουν αδιάφορος θα είχε ήδη φύγει. Εκεί πρέπει να έσφιξαν τα γάλατα και πριν απαντήσει της είπα "να πάμε για ένα χυμό
να πάρει δυνάμεις, τέτοια χείλια δεν είναι για καφέ και μαλακίες". Δέχτηκε γελώντας. Της πήρα τον λιγο χρόνο που χρειάζομουν όπως έπαιρνε
ο Κούκοτς τα φάουλ από τους αντιπάλους του. :2funny:Με σάλια
και προσποίηση. Κάτσαμε
σε κλασσικό μικρό καφέ
και έπαιξα πολύ δυνατά. Θεώρησα ότι πάμε πολύ καλα. Έπεσαν γλωσσοφιλα 5-6 τον αριθμό και ευέλικτα διακριτικά χουφτωματάκια.
Σε ανύποπτο χρόνο κάλεσε
η μάνα της και της άλλαξε όλη η διάθεση. Κάτι έχει
η τύπισσα μάνα της
και η γκόμενα έκατσε λίγο ακόμα κι έφυγε.
Ρε μαλάκες, πιστεύω στάνταρ αν δεν γινόταν αυτό, απόψε θα γαμούσα ολονυκτία.
Σε γενικές γραμμές ελπίζω
σε γαμήσι αλλά με ξενέρωσε το όλο θέμα. Θα με πάρει είπε αύριο. Για να δούμε.

:rockon:
Παπάκι βλέπω όποτε θά πηγαίνεις μέ τήν μούνα γιά χυμό...νά χτυπάει τό τηλ
Πού τό ξέρουμε ότι είναι η Μάνα της ? :grin:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.968
Πόντοι
3.656
Κατά δήλωση της 30. Όλως περιέργως, ποτέ μικροδείχνει και ποτέ μεγαλοδείχνει. Αν δεν βγάλει πρόβλημα ή τρελλα, θα την τιγκάρω στο σπέρμα.

Εσυ είχες πει ότι είσαι ανω των 40 αν δεν κάνω λάθος.Πώς και ψήθηκε;Ή δε ρώτησε καθολου ηλικίες;

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Ατομο μου Billlakos, επέτρεψέ μου νά μήν πιστέψω τίποτα από αυτά πού γράφεις!!
Δέν είναι προσωπικό τό θέμα, όποιος καί νά ανέβαζε τέτοιο Post τό ίδιο θά έλεγα.
Μετά από 30 χρόνια στό χώρο τής μουσικής -Clubs, Bars, Συναυλίες, Δισκογραφικές κτλ- αυτό πού λές,
μόνο καλοκαίρι μέ μεθυσμένες-ημιλιπόθυμες τουρίστριες τό έχω δεί!!
Ανδρας πού παίξει μέ μούνα σέ Club -Μέ πιθανότητες 5%- δέν γαμεί τήν επόμενη μέρα.
-Αν δέν γαμήσει τό ίδιο βράδυ -Σχεδόν απίθανο- θά γαμήσει άν γαμήσει...μετά από καιρό-
τελικα ποιος γαμαει για σενα? δε μπορει ολο και καποιος θα γαμαει.Ολους τους εχεις βγαλει ψευτες...αντε παει στο διαολο ειναι μπου και ολοι εδω μεσα λενε τις ιστοριες τους που οι περισσοτερες μπορει να ειναι και μουφα.Αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει ποιος ΔΕΝ λεει ψεμματα για σενα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Παπάκι βλέπω όποτε θά πηγαίνεις μέ τήν μούνα γιά χυμό...νά χτυπάει τό τηλ
Πού τό ξέρουμε ότι είναι η Μάνα της ? :grin:
Όντως ήταν. Άκουσα φωνή και μάλιστα η άλλη ξενέρωσε επίσης. Πάντως ακόμα κι αν έχει άλλον ή την καλύπτει
η μάνα της (τα ξέρω από θείες μου πουτάνες και γνωστές μου γαμιόλες που καλύπτουν τις κόρες τους) :2funny: δεν με ενοχλεί να της τον παρκάρω. Πιστεύω είμαι σε καλό δρόμο. Έπεσε το κάστρο αλλά αν ξεδιπλωθούν προβλήματά της με μανάδες κτλ δεν ξέρω κι εγώ τι, θα ξεκαυλώσω και δεν θα μπω στο πεσμένο κάστρο.

:confused:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Θά σού πώ ότι συναναστρέφομαι μέ γκόμενες χαριτωμένες, καί αρκετά ευχάριστες!!
Οι προτεραιότητες μου στίς γκόμενες, δέν είναι ποτέ ντέ καί καλά νά "Τρέξω" γιά νά γαμήσω.
Αφήνω τόν χρόνο από μόνο του νά κάνει τήν δουλειά γιά εμένα, άλλοτε μέ επιτυχία...καί άλλοτε όχι!
φιλε δε πιστευω λεξη

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
τελικα ποιος γαμαει για σενα? δε μπορει ολο και καποιος θα γαμαει.Ολους τους εχεις βγαλει ψευτες...αντε παει στο διαολο ειναι μπου και ολοι εδω μεσα λενε τις ιστοριες τους που οι περισσοτερες μπορει να ειναι και μουφα.Αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει ποιος ΔΕΝ λεει ψεμματα για σενα
Γαμεί αυτός πού δέν λέει πολλά, καί είναι ικανός!!
Ανδρας πού λέει πολλά...δέν γαμεί ποτέ!!
φιλε δε πιστευω λεξη
Καί πολύ καλά κάνεις!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κατά δήλωση της 30. Όλως περιέργως, ποτέ μικροδείχνει και ποτέ μεγαλοδείχνει. Αν δεν βγάλει πρόβλημα ή τρελλα, θα την τιγκάρω στο σπέρμα.

Αμα σού λέει 30 υπολόγισε 37-38 min!!
Πώς θά...παντρευτεί τό κορίτσι ?

• Like
Αντιδράσεις: FARAW
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Γαμεί αυτός πού δέν λέει πολλά, καί είναι ικανός!!
Ανδρας πού λέει πολλά...δέν γαμεί ποτέ!!
δε σε καταλαβαινω...ο ανθρωπος ακομα δεν εγινε μελος,μια ιστορια εγραψε και τον εβγαλες ψευτη.Ακομα τιποτα δεν ειπε

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Καλά γιά τό μέλλον μπορεί δέν τό αποκλείω, πρός τό παρόν υπάρχει αρκετός "Χώρος γιά κόρτε"
Αναπτερώνεται τό ηθικό τού άνδρα μέ τό live, ενώ τό Web Dating...είναι ακίνητο-στατικό!!
Δεν είναι έτσι ακριβώς. Προηγουμένως είπα ότι με τα apps «γνωρίζεις όποια θες» (κατάργηση στεγανών). Πχ εμένα μου αρέσουν οι businesswomen. Δεν γίνεται να παίρνω σβάρνα τις επιχειρήσεις για να γνωρίζω τέτοιες γυναίκες. Πόσω μάλλον αν γουστάρω μία συγκεκριμμένη ειδικότητα πχ τουριστικές επιχειρήσεις. Τώρα απλώς μπορώ να ψάχνω κατάλληλα προφίλ και πέραν της τοποθεσίας μου.

Δεύτερο: διαχείριση της απόρριψης. Το ηθικό του άνδρα αναπτερώνεται όταν υπάρχει επιτυχία, όχι όταν υπάρχει απόρριψη. Στο live κι ακόμα περισσότερο μπροστά σε κόσμο υπάρχει ένα ψυχικό κόστος. Στο web απλά πας στο παρακάτω προφίλ.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εσυ είχες πει ότι είσαι ανω των 40 αν δεν κάνω λάθος.Πώς και ψήθηκε;Ή δε ρώτησε καθολου ηλικίες;
Όντως είμαι άνω των 40. Τα είπαμε για ηλικίες. Έλεγε ότι ψαχνει ευθύτητα, ειλικρίνεια, πάθος κτλ αλλά αυτά τα έχω φάει στην μάπα όπως όλοι
και τα ακούω βερεσέ. Πιστεύω ότι ψήθηκε επειδή πρώτον έχω άνεση να την πέφτω, απαντώ ακαριαία, στριμώχνω πολύ, τρώγομαι και κρατώ τα κιλά μου χαμηλά. Άλλα προσόντα δεν έχω κανένα. Θα ήθελα να είχα αλλά ακριβώς επειδή δεν έχω όποια μου κάτσει έρχεται μόνο για αυτά. Δεν έχει να αποσπάσει τίποτα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
δε σε καταλαβαινω...ο ανθρωπος ακομα δεν εγινε μελος,μια ιστορια εγραψε και τον εβγαλες ψευτη.Ακομα τιποτα δεν ειπε
Ατομο μου τήν άποψη μου λέω αυτό πιστεύω, νά μήν τήν πώ ?
Μήπως έχεις γαμήσει καί εσύ, από Club γκόμενα τήν επόμενη μέρα στό σπίτι σου,
καί σού χαλάω...τήν φαντασίωση ?

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Δεν είναι έτσι ακριβώς. Προηγουμένως είπα ότι με τα apps «γνωρίζεις όποια θες» (κατάργηση στεγανών). Πχ εμένα μου αρέσουν οι businesswomen. Δεν γίνεται να παίρνω σβάρνα τις επιχειρήσεις για να γνωρίζω τέτοιες γυναίκες. Πόσω μάλλον αν γουστάρω μία συγκεκριμμένη ειδικότητα πχ τουριστικές επιχειρήσεις. Τώρα απλώς μπορώ να ψάχνω κατάλληλα προφίλ και πέραν της τοποθεσίας μου.

Δεύτερο: διαχείριση της απόρριψης. Το ηθικό του άνδρα αναπτερώνεται όταν υπάρχει επιτυχία, όχι όταν υπάρχει απόρριψη. Στο live κι ακόμα περισσότερο μπροστά σε κόσμο υπάρχει ένα ψυχικό κόστος. Στο web απλά πας στο παρακάτω προφίλ.
Μάλιστα!!
Είναι καί αυτό μία σοβαρή άποψη.
-Δέν τήν υιοθετώ αλλά τήν δέχομαι-

• Like
Αντιδράσεις: FARAW
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Ατομο μου τήν άποψη μου λέω αυτό πιστεύω, νά μήν τήν πώ ?
Μήπως έχεις γαμήσει καί εσύ, από Club γκόμενα τήν επόμενη μέρα στό σπίτι σου,
καί σού χαλάω...τήν φαντασίωση ?
Τι παει να πει φαντασιωση ρε φιλε,με τις γυναικες τα παντα μπορουν να συμβουν.Απαντα στον ανθρωπο κανονικα,πες μια γνωμη ολους τους εχεις βγαλει ψευτες δεν εχεις αφησει εδω μεσα κατηγορια για κατηγορια.Θα σου αρεσε εσενα οτι να λες να σε βγαζω ψευτη?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αμα σού λέει 30 υπολόγισε 37-38 min!!
Πώς θά...παντρευτεί τό κορίτσι ?
Μπα, δεν παίζει να είναι 37-38 αλλά και να ήταν δεν θα με πείραζε. Αν θέλει γάμο, ατύχησε. Αν ήταν να παντρευτώ θα ήταν με άλλες που πρόσφεραν κιόλας. Γενικώς σήμερα ο γάμος είναι μόνο χασούρα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τι παει να πει φαντασιωση ρε φιλε,με τις γυναικες τα παντα μπορουν να συμβουν.Απαντα στον ανθρωπο κανονικα,πες μια γνωμη ολους τους εχεις βγαλει ψευτες δεν εχεις αφησει εδω μεσα κατηγορια για κατηγορια.Θα σου αρεσε εσενα οτι να λες να σε βγαζω ψευτη?
Ο μεγαλύτερος ψεύτης άτομο μου είσαι εσύ, καί στό έχω ξαναπεί!!
-Θά στό λέω συνέχεια μέχρι νά τό χωνέψεις-

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Ορκισμένος οπαδός , δεν είμαι σε τίποτε.
Αλλά τους μαλάκες που έχουν να δουν γκόμενα από το λύκειο
και δεν καταδέχονται να ψάξουν στο ίντερνετ ... δεν καταδέχονται ξένες ...
δεν καταδέχονται φτωχές ... δεν καταδέχονται αμόρφωτες ... δεν καταδέχονται τα αρχίδια μου ....
Αυτοί ρε δεν καταδέχονται ούτε πουτάνες :2funny:
Πες μας για το καμάκι σε γκόμενες που πίνουν κοκτέηλ στο ντεκ του διπλανού σκάφους,
όταν είσαι αραγμένος στη μαρίνα της βουλιαγμένης ....
ή μπροστά στην αριάδνη στο παλιό λιμάνι των χανίων ....

Ή τις τύπες με τα διαμαντένια σκουλαρήκια , κολλιέ και στραπλες φορέματα με παγιέτες και σουέντ γόβα
στα πάρτυ στα μπολ ρουμ του γουέστ εντ του λονδίνου ... ή του απογευματινού τσαγιού στο ριτζ με ορχήστρα .....
:2funny::2funny:
Άμα τα έκανε αυτά δεν θα ήταν μέσα στη μίρλα πατόκορφα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Ο μεγαλύτερος ψεύτης άτομο μου είσαι εσύ, καί στό έχω ξαναπεί!!
-Θά στό λέω συνέχεια μέχρι νά τό χωνέψεις-
ενταξει ρε φιλε ασε με εμενα...τα εχουμε ξανα πει.Αλλα δεν εχεις αφησει και αλλους που να μη λενε ψεματα.Αρα μαλλον ειναι χαρακτηριστικο σου

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
ενταξει ρε φιλε ασε με εμενα...τα εχουμε ξανα πει.Αλλα δεν εχεις αφησει και αλλους που να μη λενε ψεματα.Αρα μαλλον ειναι χαρακτηριστικο σου
Καί εσύ τί είσαι ? Ο δικηγόρος τους ?
Οποιος νομίζει ότι τόν ενόχλησα, μπορεί νά μού τό πεί!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Επί του παρόντος διάβασα για γκόμενα που γαμιέται από κλαμπ. Για την αναφορά και μόνο αν υπάρχει περίπτωση γκόμενα να γαμηθεί ΣΕ κλαμπ επιτόπου με άγνωστο θα είναι πουτάνα, πρεζού ή μεθυσμένη. Για την επόμενη μέρα δηλαδή ΑΠΟ κλαμπ επίσης πουτάνα, πρεζού ή μεθυσμένη. Για τις επόμενες μέρες το δέχομαι.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Επί του παρόντος διάβασα για γκόμενα που γαμιέται από κλαμπ. Για την αναφορά και μόνο αν υπάρχει περίπτωση γκόμενα να γαμηθεί ΣΕ κλαμπ επιτόπου με άγνωστο θα είναι πουτάνα, πρεζού ή μεθυσμένη. Για την επόμενη μέρα δηλαδή ΑΠΟ κλαμπ επίσης πουτάνα, πρεζού ή μεθυσμένη. Για τις επόμενες μέρες το δέχομαι.

οταν λες πουτανα τι εννοεις? με λεφτα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom