Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Καλά γιά τό μέλλον μπορεί δέν τό αποκλείω, πρός τό παρόν υπάρχει αρκετός "Χώρος γιά κόρτε"Τώρα μάλιστα, βασιστήκαμε. Αφού έτσι σου είπανε έτσι θα είναι.
Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι στο μέλλον κανένας δεν θα ασχολείται με live γνωριμίες για να μη χάνει το χρόνο του και την ενέργειά του.
Κανονίζεις από τον υπολογιστή σου και βγαίνεις όποτε και με όποια θες (δηλ. δεν υπάρχουν τοπικά, επαγγελματικά κλπ στεγανά). Το πόσο γρήγορα θα το πετύχεις (σαν δυνατότητα) εξαρτάται από το ποιες είναι οι ικανότητές σου.
Αναπτερώνεται τό ηθικό τού άνδρα μέ τό live, ενώ τό Web Dating...είναι ακίνητο-στατικό!!
Θά σού πώ ότι συναναστρέφομαι μέ γκόμενες χαριτωμένες, καί αρκετά ευχάριστες!!Εσύ αν ήσουν γκόμενα και είχες 10 προτάσεις live καθημερινά, θα πήγαινες στο dating app; Μάλλον όχι.
Λοιπόν, έγραψα την εμπειρία μου πριν μήνες, που ήταν καθ' όλα τυχαία, γιατί δεν έψαχνα γενικά.
Η διαφορά ανδρών και γυναικών ξέρεις ποιά είναι;
Ο άντρας σκέφτεται "έλα να βγούμε, για να γνωριστούμε", ενώ η γυναίκα το αντίστροφο, δηλαδή "έλα να γνωριστούμε για να βγούμε". Τεράστια διαφορά, να ξέρεις. Για αυτό τις δυσκολεύουν τα app που δείχνουν κατευθείαν το ψητό.
Είχα μπει σε μία ομάδα με κάποιο συγκεκριμένο θέμα, να μη λέω τι και πού. Πάνω στις ομαδικές συζητήσεις, μία μου το έριξε μόνη της σε πριβέ μήνυμα "πάμε για καφέ αν θες...".
Άλλη, σε άλλο γκρουπ, χωρίς να κάνω κίνηση και αφού υπήρχε μία αλληλεπίδραση και συζητήσεις μετά από ένα μήνα μου στέλνει "θέλω να σε γνωρίσω καλύτερα".
Λοιπόν, σημασία έχει το τι λες, το πώς μιλάς και το πόσο χώνεσαι...Οι γυναίκες, οι περισσότερες τουλάχιστον, σιχαίνονται το άμεσο χώσιμο. Θέλουν κάποιο τρόπο να γίνει, ενώ ο άντρας δε δίνει σημασία σε τέτοια.
Οι προτεραιότητες μου στίς γκόμενες, δέν είναι ποτέ ντέ καί καλά νά "Τρέξω" γιά νά γαμήσω.
Αφήνω τόν χρόνο από μόνο του νά κάνει τήν δουλειά γιά εμένα, άλλοτε μέ επιτυχία...καί άλλοτε όχι!!
Παπάκι βλέπω όποτε θά πηγαίνεις μέ τήν μούνα γιά χυμό...νά χτυπάει τό τηλΤελικά συνάντησα την τύπισσα προ δύο ωρών. Πήγα λίγο πριν σχολασει και της είπα θα περιμένω απέξω. Στην Ντονάλντια μέθοδο δεν ρωτάμε όταν γνωρίζουμε μια γκόμενα αλλά ανακοινώνουμε τις δράσεις μας. Χαμογέλασε ηλιθίως
και τελικά όταν βγήκε ήρθε και είπε καλά παιδάκι μου τόσο πολύ σου αρέσω που στάθηκες απέξω; Κλασσική γυνσικουλίστικη τακτική ώστε να δει που το πάω και να σπάσει τον πάγο παίρνοντας πόντους για το πακέτο της. Της απάντησα έντεχνα ότι από το να ζητήσω φεισμπουκ και αρλουμπες καλύτερα στα ίσα. Της άρεσε αυτό και απάντησε πςςςςς! Κατευθείαν μετωπική επίθεση ότι την τιμά η παρουσία μου και αν δεν της ήμουν αδιάφορος θα είχε ήδη φύγει. Εκεί πρέπει να έσφιξαν τα γάλατα και πριν απαντήσει της είπα "να πάμε για ένα χυμό
να πάρει δυνάμεις, τέτοια χείλια δεν είναι για καφέ και μαλακίες". Δέχτηκε γελώντας. Της πήρα τον λιγο χρόνο που χρειάζομουν όπως έπαιρνε
ο Κούκοτς τα φάουλ από τους αντιπάλους του. Με σάλια
και προσποίηση. Κάτσαμε
σε κλασσικό μικρό καφέ
και έπαιξα πολύ δυνατά. Θεώρησα ότι πάμε πολύ καλα. Έπεσαν γλωσσοφιλα 5-6 τον αριθμό και ευέλικτα διακριτικά χουφτωματάκια.
Σε ανύποπτο χρόνο κάλεσε
η μάνα της και της άλλαξε όλη η διάθεση. Κάτι έχει
η τύπισσα μάνα της
και η γκόμενα έκατσε λίγο ακόμα κι έφυγε.
Ρε μαλάκες, πιστεύω στάνταρ αν δεν γινόταν αυτό, απόψε θα γαμούσα ολονυκτία.
Σε γενικές γραμμές ελπίζω
σε γαμήσι αλλά με ξενέρωσε το όλο θέμα. Θα με πάρει είπε αύριο. Για να δούμε.
Πού τό ξέρουμε ότι είναι η Μάνα της ?