Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.200
Πόντοι
3.656
Kαταργείται το μετροιτό. Κοινώς έρχεται παλούκι στο ποπό.
Ελπίζω να μην περάσει το μέτρο αυτό.
ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ
Ξέρεις γιατί έτσι ;
Αν κάνεις ... καμία ομοφοβική δήλωση ... φασιστική ... κλωτσήσεις καμιά γάτα ....

ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΨΩΜΙ .
ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ.

Μέχρι να δικαιωθείς ... χαλαρά θα μπορείς να έχεις πεθάνει από την πείνα ή έλλειψη φαρμάκων !

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.200
Πόντοι
3.656
Οι ίδιοι που δεν καταδέχονται , μένουν μέσα στο λεωφορείο για επιπλέον 12 στάσεις μπας και μιλήσουν με μια φωκια

Και στο τέλος δε ζητάνε και τηλέφωνο
Για να τα λέμε όλα ... αυτό είναι το πιο δύσκολο κεφάλαιο .
Αν πετυχαίνεις εκεί , δεν ξεμένεις. Γαμάς.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.937
Πόντοι
3.506
Για να τα λέμε όλα ... αυτό είναι το πιο δύσκολο κεφάλαιο .
Αν πετυχαίνεις εκεί , δεν ξεμένεις. Γαμάς.
Ρε τύπε ,μαγκιά του που έπιασε κουβέντα , αλλά να μη ζητήσει ούτε νούμερο στο τέλος ;

Τόσο πολύ φοβάται το όχι;

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Παρακμή. Το έκανα τις καραντΊνες. Σκέτη κατάντια.
Ζητάω μόνο αριθμό, αντρικά. Μιλάω λίγο και κανονίζω ραντεβού.
Αν έχω λεφτά θα πάω σινεμά, θα βάλω το χέρι κάτω από το μπουφάν να πιάσω λίγο μουνί, μετά κανένα ποτό (όχι πολλά είναι πανακριβα) και μετά ότι φωτίσει ο ουρανός. αΛΛΙΏς πεδίον του άρεως καμιά βόλτα.
Μηνύματα κομμένα με τις καριόλες!
πλέον κι εγώ κομμένα τα έχω, χάσιμο χρόνου!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.200
Πόντοι
3.656
σωστές κουβέντες!

Επίσης, προσωπικά αν μου κάθιζε 1 γαμήσι στα 10 μηνύματα και όχι στα 200 στα σόσιαλ (και αυτό μετά από πολλή κουβέντα) δεν θα είχα πρόβλημα να τα συνεχίσω!
1 στα 10 , είναι τρομερή απόδοση . Δεν νομίζω ότι μπορεί να την φτάσει νέος εύκολα.
Αν κοζάρει φεράρι ή πορσικό φρέσκο , τότε μόνο ίσως.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.937
Πόντοι
3.506
Έρχονται αυτά. Τότε θα είναι και η τελευταία ευκαιρία να ξεσηκωθεί ο κόσμος μαζικά.
Διαφορετικά δεν έχει γυρισμό αν το καταπιεί ο λαός κι αυτό.
Ποιος λαός ρε φίλε , ξυπνατε

Ο λαός έχει γίνει τιντερ ,τικ τοκ, Θρεντς και ινσταγκραμ

Μπαίνεις ον-λάιν και βλέπεις την ανθρώπινη βλακεία φάτσα φορα

οι ξύπνιοι κάνουν οικονομία , έχουν ένα χωράφι στην άκρη , και ετοιμάζονται για μετακόμιση σε χώρα που το WEF δεν έχει άμεσες βλέψεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

σωστές κουβέντες!

Επίσης, προσωπικά αν μου κάθιζε 1 γαμήσι στα 10 μηνύματα και όχι στα 200 στα σόσιαλ (και αυτό μετά από πολλή κουβέντα) δεν θα είχα πρόβλημα να τα συνεχίσω!

Πρέπει να "γυρίζουμε τη ρουλέτα" για να δούμε τι είναι πιο αποδοτικό σε εμάς σε συνάρτηση προσπαθειών και χρόνου.

Το από κοντά πάντως έχει το πλεονέκτημα ότι κερδίζεις χρόνο, όταν φτάσω τα 100 πεσίματα για φέτος θα πω και γνώμη για το αποτέλεσμα, αλλά ακόμη είμαι "νέουλας" σε αυτό, χαχαχα
Τύπε εγώ έχω φτιάξει πύθωνα σκριπτ να γράφει αυτόματα στις γκομενες

Και την πέφτω με μέθοδο καμικάζι στο δρόμο.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.200
Πόντοι
3.656
Ποιος λαός ρε φίλε , ξυπνατε

Ο λαός έχει γίνει τιντερ ,τικ τοκ, Θρεντς και ινσταγκραμ

Μπαίνεις ον-λάιν και βλέπεις την ανθρώπινη βλακεία φάτσα φορα

οι ξύπνιοι κάνουν οικονομία , έχουν ένα χωράφι στην άκρη , και ετοιμάζονται για μετακόμιση σε χώρα που το WEF δεν έχει άμεσες βλέψεις
Είναι τόσο γίδια , ζώα , αμοιβάδες, υποζύγια
που θα φτάσει η χώρα σε ποσοστά ιδιοκτητών ακινήτων γερμανίας
και ελευθέρων επαγγελματιών ολλανδίας
χωρίς να ανοίξει μύτη ;;;

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ , ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΥΤΟ , αν θα φάνε την πούτσα πυρηνικό υποβρύχιο μέχρι τέλος αγόγγυστα θέλω να δω.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.937
Πόντοι
3.506
Είναι τόσο γίδια , ζώα , αμοιβάδες, υποζύγια
που θα φτάσει η χώρα σε ποσοστά ιδιοκτητών ακινήτων γερμανίας
και ελευθέρων επαγγελματιών ολλανδίας
χωρίς να ανοίξει μύτη ;;;

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ , ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΥΤΟ , αν θα φάνε την πούτσα πυρηνικό υποβρύχιο μέχρι τέλος αγόγγυστα θέλω να δω.
Τύπε το σχέδιο είναι παγκοσμιο

Να μην έχεις αμάξι , να μην έχεις μουνι , να είσαι πουστης, να δουλεύεις για να δίνεις επιδόματα στις καργιολες , στα μουσλιμια και στα ΛΟΑΤΚΙ, να μην έχεις σπίτι και να τρως φιλικές προς το περιβάλλον ακρίδες και όχι κρέας

Τα μαλακισμενα μέχρι 25 , είναι η πιο προβληματική/καταθλιπτικη γενιά

Όπως είπε και ο ΚΜΑΝ δουλεύουμε για να πάρομε για σύνταξη εργασία μπανγκλα και ΑΜΕΑ

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.937
Πόντοι
3.506
Αν φτάσει εκεί θα φύγω στο χωριό για τραχανά και βίδες με τσιμέντο.
Τύπε , εγώ μαθαίνω από χωράφια , έχω και λίγη γη.

Το επόμενο βήμα θα είναι να φορολογήσουν τα αυγά που κάνουν οι κότες σου και που έχεις για ιδιοκαταναλωση

αλλά θα έχουμε τικ τοκ , και το κάθε ψοφίμι θα δηλώνει περήφανη που δεν είναι μάνα στα 39 και θα τρώει την πουτσα μπανγκλα και τα λεφτά ζωαδιων

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Παρακμή. Το έκανα τις καραντΊνες. Σκέτη κατάντια.
Ζητάω μόνο αριθμό, αντρικά. Μιλάω λίγο και κανονίζω ραντεβού.
Αν έχω λεφτά θα πάω σινεμά, θα βάλω το χέρι κάτω από το μπουφάν να πιάσω λίγο μουνί, μετά κανένα ποτό (όχι πολλά είναι πανακριβα) και μετά ότι φωτίσει ο ουρανός. αΛΛΙΏς πεδίον του άρεως καμιά βόλτα.
Μηνύματα κομμένα με τις καριόλες!
Ζητάς αριθμό μιλάς λίγο, καί κανονίζεις ραντεβού ?
Καί αυτές στό δίνουν ?
Σέ ποιό app...τό έκανες αυτό ?

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Δεν λέω για app. Για τύπισες στο δρόμο, σε μετρό, σε κανένα μπαρ, σε κανένα livE.
Aν και οι πιο πολλές γκόμενες από κοινές παρέες κάθονται (δυστυχώς)./
:confused:
Λέω καί εγώ!!
Κάθονται ? Μάλιστα!! Δέν έχουν νά χάσουν καί κάτι,
είναι αυτό πού λέμε...τό γνωστό τρενάκι!!

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
έχει βαρέσει πολλά μποφόρ εδώ και ήθελα να βγω ένα περπάτημα να κάνω κάνα πεσιματάκι...ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.200
Πόντοι
3.656
Τύπε το σχέδιο είναι παγκοσμιο

Να μην έχεις αμάξι , να μην έχεις μουνι , να είσαι πουστης, να δουλεύεις για να δίνεις επιδόματα στις καργιολες , στα μουσλιμια και στα ΛΟΑΤΚΙ, να μην έχεις σπίτι και να τρως φιλικές προς το περιβάλλον ακρίδες και όχι κρέας
Και θύμησέ μου .... υπό ποιό καθεστώς υλοποιείται ;;;;

Είναι εκπληκτικό ... πως ΚΟΨΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΟΠΟΛΟ !!!!!!!!!

Αν δεις ένα οικονομικό πακέτο .............

5 μέρες πχ βουδαπέστη ....

θέλει ξενοδοχείο 4 νύχτες ... πρακτορείο .... αεροπορική ...πούλμαν για μεταφορές από αεροδρόμιο εκεί και ξεναγήσεις ...
πρωινό ... ξεναγός .....

κάπου 450€ ....

Η Ε.Ε ΓΙΑ ΦΟΡΟΥΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ
ΚΑΙ ΦΟΡΟ ... ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ...

ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ 350€ !!!!!!!!!!!!!!!!

Καλό ;;;
Γαμάτο ;;;

Με 450€ πήγαινε ο μπατήρης .... με 800€ ΜΕΤΑ ΦΟΡΩΝ ...
ένα αρχίδι θα πάρει.

Τελευταία τροποποίηση:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Οσες γυναίκες καί κορίτσια έχω ρωτήσει εδώ στήν Ελλάδα γιά τό Web Dating στήν αρχή χαμογελάνε,
καί μέτα σκάνε στά γέλια λέγοντας μου...έέέλα καλέέέ τώρα, αυτά είναι γιά νά περνάει η ώρα εσύ τά πιστεύεις ?
Καί στήν ερωτησή μου θά βγαίνατε ποτέ Date από εκεί ? Η απάντηση τους είναι...ποτέέέ καλέέέ!!!
Στό εξωτερικό βέβαια έχει άλλη βαρύτητα καί αποτέλεσμα τό Dating, λόγο διαφορετικής φιλοσοφίας καί αντίληψης τού Sex.

Οπωσδήποτε θά υπάρχουν καί κάποιες κατατρεγμένες-ξεχασμένες γκόμενες από τόν χρόνο, πού μέ τόν ένα τρόπο η τόν άλλο,
σίγουρα θά επιχειρήσουν νά τό κάνουν, μέ αμφίβολα...καί ανούσια αποτελέσματα!
Τώρα μάλιστα, βασιστήκαμε. Αφού έτσι σου είπανε έτσι θα είναι.
Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι στο μέλλον κανένας δεν θα ασχολείται με live γνωριμίες για να μη χάνει το χρόνο του και την ενέργειά του.
Κανονίζεις από τον υπολογιστή σου και βγαίνεις όποτε και με όποια θες (δηλ. δεν υπάρχουν τοπικά, επαγγελματικά κλπ στεγανά). Το πόσο γρήγορα θα το πετύχεις (σαν δυνατότητα) εξαρτάται από το ποιες είναι οι ικανότητές σου.

Τελευταία τροποποίηση:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
@Donald-Duck και
@tellystalone6969
ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ πώς να επιτυγχάνετε όμορφες ερωτικές επαφές με τις Ελληνίδες του 21ου αιώνα.
ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ!
Μύστη μου δεν μπορεί
να συμβαίνει αυτό διότι συμφωνούμε σε λιγότερα
από όσα συμφωνούμε με τον έταιρο μύστη. Συνεπώς
δεν έχουμε κοινή γραμμή.
Επίσης ο Σταλόνιος με έχει βάλει ιγκνόρ λιστ κατά δηλωσή του επειδή δεν φοράω συχνά κοστούμι
το οποίο είχε αποκαλέσει κουστούμι. Και σιγά μην κλειδώσουμε το νήμα.
Είσαι φαιδρός εγκάθετος.

:2funny:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.399
Πόντοι
456
Σέ αυτό πού θά συμφωνήσω 100% είναι γιά τίς δυνατότητες τής σύγχρονη εποχής τού Web!!
Αλλωστε επαγγελματικά λειτουργώ στήν Ελλάδα αλλά καί στό εξωτερικό πού ήμουν,
σχεδόν αποκλειστικά τώρα πιά μέσω Ιντερνετ.Είμαι Μηχανικός ακουστικής καί τό ξέρω πολύ καλά αυτό τό κομμάτι.

Οσες γυναίκες καί κορίτσια έχω ρωτήσει εδώ στήν Ελλάδα γιά τό Web Dating στήν αρχή χαμογελάνε,
καί μέτα σκάνε στά γέλια λέγοντας μου...έέέλα καλέέέ τώρα, αυτά είναι γιά νά περνάει η ώρα εσύ τά πιστεύεις ?
Καί στήν ερωτησή μου θά βγαίνατε ποτέ Date από εκεί ? Η απάντηση τους είναι...ποτέέέ καλέέέ!!!
Στό εξωτερικό βέβαια έχει άλλη βαρύτητα καί αποτέλεσμα τό Dating, λόγο διαφορετικής φιλοσοφίας καί αντίληψης τού Sex.

Οπωσδήποτε θά υπάρχουν καί κάποιες κατατρεγμένες-ξεχασμένες γκόμενες από τόν χρόνο, πού μέ τόν ένα τρόπο η τόν άλλο,
σίγουρα θά επιχειρήσουν νά τό κάνουν, μέ αμφίβολα...καί ανούσια αποτελέσματα!

Θεωρώ ξεκάθαρα ότι γιά τόν κάθε άνθρωπο ξεχωριστά, είναι θέμα ικανότητας-προτεραιοτήτων ό τρόπος επιλογής συντρόφου!!
Εσύ αν ήσουν γκόμενα και είχες 10 προτάσεις live καθημερινά, θα πήγαινες στο dating app; Μάλλον όχι.
Λοιπόν, έγραψα την εμπειρία μου πριν μήνες, που ήταν καθ' όλα τυχαία, γιατί δεν έψαχνα γενικά.
Η διαφορά ανδρών και γυναικών ξέρεις ποιά είναι;
Ο άντρας σκέφτεται "έλα να βγούμε, για να γνωριστούμε", ενώ η γυναίκα το αντίστροφο, δηλαδή "έλα να γνωριστούμε για να βγούμε". Τεράστια διαφορά, να ξέρεις. Για αυτό τις δυσκολεύουν τα app που δείχνουν κατευθείαν το ψητό.
Είχα μπει σε μία ομάδα με κάποιο συγκεκριμένο θέμα, να μη λέω τι και πού. Πάνω στις ομαδικές συζητήσεις, μία μου το έριξε μόνη της σε πριβέ μήνυμα "πάμε για καφέ αν θες...".
Άλλη, σε άλλο γκρουπ, χωρίς να κάνω κίνηση και αφού υπήρχε μία αλληλεπίδραση και συζητήσεις μετά από ένα μήνα μου στέλνει "θέλω να σε γνωρίσω καλύτερα".
Λοιπόν, σημασία έχει το τι λες, το πώς μιλάς και το πόσο χώνεσαι...Οι γυναίκες, οι περισσότερες τουλάχιστον, σιχαίνονται το άμεσο χώσιμο. Θέλουν κάποιο τρόπο να γίνει, ενώ ο άντρας δε δίνει σημασία σε τέτοια.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τελικά συνάντησα την τύπισσα προ δύο ωρών. Πήγα λίγο πριν σχολασει και της είπα θα περιμένω απέξω. Στην Ντονάλντια μέθοδο δεν ρωτάμε όταν γνωρίζουμε μια γκόμενα αλλά ανακοινώνουμε τις δράσεις μας. :rockon:Χαμογέλασε ηλιθίως
και τελικά όταν βγήκε ήρθε και είπε καλά παιδάκι μου τόσο πολύ σου αρέσω που στάθηκες απέξω; Κλασσική γυνσικουλίστικη τακτική ώστε να δει που το πάω και να σπάσει τον πάγο παίρνοντας πόντους για το πακέτο της. :2funny: Της απάντησα έντεχνα ότι από το να ζητήσω φεισμπουκ και αρλουμπες καλύτερα στα ίσα. Της άρεσε αυτό και απάντησε πςςςςς! :rockon:Κατευθείαν μετωπική επίθεση ότι την τιμά η παρουσία μου και αν δεν της ήμουν αδιάφορος θα είχε ήδη φύγει. Εκεί πρέπει να έσφιξαν τα γάλατα και πριν απαντήσει της είπα "να πάμε για ένα χυμό
να πάρει δυνάμεις, τέτοια χείλια δεν είναι για καφέ και μαλακίες". Δέχτηκε γελώντας. Της πήρα τον λιγο χρόνο που χρειάζομουν όπως έπαιρνε
ο Κούκοτς τα φάουλ από τους αντιπάλους του. :2funny:Με σάλια
και προσποίηση. Κάτσαμε
σε κλασσικό μικρό καφέ
και έπαιξα πολύ δυνατά. Θεώρησα ότι πάμε πολύ καλα. Έπεσαν γλωσσοφιλα 5-6 τον αριθμό και ευέλικτα διακριτικά χουφτωματάκια.
Σε ανύποπτο χρόνο κάλεσε
η μάνα της και της άλλαξε όλη η διάθεση. Κάτι έχει
η τύπισσα μάνα της
και η γκόμενα έκατσε λίγο ακόμα κι έφυγε.
Ρε μαλάκες, πιστεύω στάνταρ αν δεν γινόταν αυτό, απόψε θα γαμούσα ολονυκτία.
Σε γενικές γραμμές ελπίζω
σε γαμήσι αλλά με ξενέρωσε το όλο θέμα. Θα με πάρει είπε αύριο. Για να δούμε.

:rockon:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.791
Πόντοι
3.656
Τελικά συνάντησα την τύπισσα προ δύο ωρών. Πήγα λίγο πριν σχολασει και της είπα θα περιμένω απέξω. Στην Ντονάλντια μέθοδο δεν ρωτάμε όταν γνωρίζουμε μια γκόμενα αλλά ανακοινώνουμε τις δράσεις μας. :rockon:Χαμογέλασε ηλιθίως
και τελικά όταν βγήκε ήρθε και είπε καλά παιδάκι μου τόσο πολύ σου αρέσω που στάθηκες απέξω; Κλασσική γυνσικουλίστικη τακτική ώστε να δει που το πάω και να σπάσει τον πάγο παίρνοντας πόντους για το πακέτο της. :2funny: Της απάντησα έντεχνα ότι από το να ζητήσω φεισμπουκ και αρλουμπες καλύτερα στα ίσα. Της άρεσε αυτό και απάντησε πςςςςς! :rockon:Κατευθείαν μετωπική επίθεση ότι την τιμά η παρουσία μου και αν δεν της ήμουν αδιάφορος θα είχε ήδη φύγει. Εκεί πρέπει να έσφιξαν τα γάλατα και πριν απαντήσει της είπα "να πάμε για ένα χυμό
να πάρει δυνάμεις, τέτοια χείλια δεν είναι για καφέ και μαλακίες". Δέχτηκε γελώντας. Της πήρα τον λιγο χρόνο που χρειάζομουν όπως έπαιρνε
ο Κούκοτς τα φάουλ από τους αντιπάλους του. :2funny:Με σάλια
και προσποίηση. Κάτσαμε
σε κλασσικό μικρό καφέ
και έπαιξα πολύ δυνατά. Θεώρησα ότι πάμε πολύ καλα. Έπεσαν γλωσσοφιλα 5-6 τον αριθμό και ευέλικτα διακριτικά χουφτωματάκια.
Σε ανύποπτο χρόνο κάλεσε
η μάνα της και της άλλαξε όλη η διάθεση. Κάτι έχει
η τύπισσα μάνα της
και η γκόμενα έκατσε λίγο ακόμα κι έφυγε.
Ρε μαλάκες, πιστεύω στάνταρ αν δεν γινόταν αυτό, απόψε θα γαμούσα ολονυκτία.
Σε γενικές γραμμές ελπίζω
σε γαμήσι αλλά με ξενέρωσε το όλο θέμα. Θα με πάρει είπε αύριο. Για να δούμε.

:rockon:

Ποσο χρoνών είναι;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Νομίζεις γιά εμάς τά λέμε αυτά, γιά τήν πάρτη μας ?
Συζήτηση γενικού ενδιαφέροντος γιά γκόμενες κάνουμε...δέν προσωποποιούμαι τό θέμα!!
-Αυτό μάς έλλειπε-

Εφόσον είναι εύκολο γιά εσένα, νά βγάζεις Ελλεηνίδες,
γιατί έφτασες έως τήν Λ.Αμερική, από βίτσιο ?
Eτυχε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom