Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Καλά μάθε νά διαβάζεις πρώτα...καί μέτα γράφεις!!Αυτοί ρε δεν καταδέχονται ούτε πουτάνες
Άμα τα έκανε αυτά δεν θα ήταν μέσα στη μίρλα πατόκορφα.
Καλά μάθε νά διαβάζεις πρώτα...καί μέτα γράφεις!!Αυτοί ρε δεν καταδέχονται ούτε πουτάνες
Άμα τα έκανε αυτά δεν θα ήταν μέσα στη μίρλα πατόκορφα.
Τί τούς λές ρέ παπάκι, εδώ αυτοί τρώνε τά γαριδάκια μέ τό νάυλον μαζί!!Επί του παρόντος διάβασα για γκόμενα που γαμιέται από κλαμπ. Για την αναφορά και μόνο αν υπάρχει περίπτωση γκόμενα να γαμηθεί ΣΕ κλαμπ επιτόπου με άγνωστο θα είναι πουτάνα, πρεζού ή μεθυσμένη. Για την επόμενη μέρα δηλαδή ΑΠΟ κλαμπ επίσης πουτάνα, πρεζού ή μεθυσμένη. Για τις επόμενες μέρες το δέχομαι.
Με τα πουστρακια των αριστωνΚαι θύμησέ μου .... υπό ποιό καθεστώς υλοποιείται ;;;;
Είναι εκπληκτικό ... πως ΚΟΨΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΟΠΟΛΟ !!!!!!!!!
Αν δεις ένα οικονομικό πακέτο .............
5 μέρες πχ βουδαπέστη ....
θέλει ξενοδοχείο 4 νύχτες ... πρακτορείο .... αεροπορική ...πούλμαν για μεταφορές από αεροδρόμιο εκεί και ξεναγήσεις ...
πρωινό ... ξεναγός .....
κάπου 450€ ....
Η Ε.Ε ΓΙΑ ΦΟΡΟΥΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ
ΚΑΙ ΦΟΡΟ ... ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ...
ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ 350€ !!!!!!!!!!!!!!!!
Καλό ;;;
Γαμάτο ;;;
Με 450€ πήγαινε ο μπατήρης .... με 800€ ΜΕΤΑ ΦΟΡΩΝ ...
ένα αρχίδι θα πάρει.
Ζελικο εχεις επιγνωση οτι απευθυνεσαι στον Δασκαλο??Τι θέλει δηλαδή ;
Να τον παρακαλάνε γκομενάρες ; Και χωρίς να έχει κάτι για κράχτη ;;
Ποτέ δεν γινόταν αυτό , ποτέ δεν θα γίνει . ΠΟΤΕ.
Πρέπει κάτι να κάνει , να κυνηγήσει , να πουλήσει μούρη , παραμύθι ...
Αυτός μιζεριάζει που δεν γαμάει .
Οι γκόμενες δεν μιζεριάζουν που παραμένουν αγάμητες.
Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα. "ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΣΝΟΜΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ."Μπορεί να σνομπάρει χιλιάδες πράγματα ο καθένας .... ποιητική αδεία ....
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ...
ότι το χειρότερο που του αξίζει το χειρότερο σνομπάρισμα
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ
αυτός είναι ο πάτος.
Όποιος είναι εκεί
ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΣΝΟΜΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.
Το ποιος ειναι ψευτης φαινεται απο αυτα που γραφει για τις γυναικες.Εγω ξερω πολυ καλα εδω μεσα ποιοι οντως ξερουν και εχουν μια εμπειρια,ακομα και αν πουν μια ιστορια που "φαινεται" μουφα.Εγω να βγω μαζι σου δε παιζει γιατι εισαι ψυχακιας...εν ολιγης ναυαγιο.Ακομα και να μην εγραφα τιποτα για μενα..(αυτο στο εχω ξανα πει)..τωρα τι πιστευεις η δε πιστευεις για μενα η ο ποιοσδηποτε εδω μεσα,στα παπαρια μου σας εχω και το ξερεις.Εγώ πάντως τον Νικόλα μιας που τα λέμε όπως τα νιώθουμε, τον έχω κόψει για ερωτιάρη που την πέφτει όντως αλλά χαλιέται εύκολα αν δεν βγει μπόλικο συναίσθημα. Δεν τον έχω
για στεγνό μπήχτη σε καμία περίπτωση. Τώρα αν λέει ψέμματα δεν ξέρω. Πάντως του έχω πει να βγούμε βόλτα
και δεν θέλει. Τον κόβω για λίγο φουμαρζη δηλαδή να τα φουσκώνει αλλά όλο και κάτι τον κόβω να κάνει. Τον Ακροατή πάλι τον έχω πιο στανταρ σε ιδεολογία. Δηλαδή σύμφωνα με όσα λέει είναι σφιχτός σε κρατήματα, δύσκολος, ώρες ώρες αρνητικός και δείχνει να βαριέται το κυνήγι, δεν το παζαρεύει για να γαμήσει (εδώ διαφωνούμε γιατί εγώ το πάω μέχρι τέρμα αρκεί να γαμήσω) αλλά ομολογώ ότι κρατά πολύ σταθερή στάση. Δεν ξεφεύγει της πορείας του.
Αν κάνω λάθος, μην γκρινιάζετε. Από μια οθόνη αυτά μπόρεσα να καταλάβω.
Πουτάνα είτε να τον τρώει αβέρτα όπου βρει είτε με λεφτά. Σε κλαμπ που δούλευε ξαδέρφη μου ως σερβιτόραοταν λες πουτανα τι εννοεις? με λεφτα?
ναι..και σενα τι σε νοιαζει? οταν βγαινεις για να κανεις καμακι για να γαμησεις δε πας?Πουτάνα είτε να τον τρώει αβέρτα όπου βρει είτε με λεφτά. Σε κλαμπ που δούλευε ξαδέρφη μου ως σερβιτόρα
η μία μπαργούμαν πηδιόταν αβέρτα με όποιον πλήρωνε. Στο σχολασμα και σπίτι της μάλιστα αρκεί ο πελάτης να ήταν οκ γνωστός δηλαδή όχι φονιάς η ψυχοπαθης.
Η ξαδέρφη μου έκανε κονσομανσιόν με τις ευλογίες της μάνας της σε άλλο μαγαζί αλλά δεν την κόβω να γαμιοταν. Ήξερα πολλές πελάτισσες μέσω αυτής της κατάστασης που έπιναν μέχρι τέρμα και μετά τον έπαιρναν. Προσωπικά αυτά τα γαμήσια δεν τα μετράω ως επιτυχίες διότι δεν είναι "εκεί"
η γκόμενα.
Στα λόγια μου έρχεσαι...Αν έχεις την ίδια υπομονή και στο ίντερνετ, θα βρεις να πηδήξεις.Θά σού πώ ότι συναναστρέφομαι μέ γκόμενες χαριτωμένες, καί αρκετά ευχάριστες!!
Οι προτεραιότητες μου στίς γκόμενες, δέν είναι ποτέ ντέ καί καλά νά "Τρέξω" γιά νά γαμήσω.
Αφήνω τόν χρόνο από μόνο του νά κάνει τήν δουλειά γιά εμένα, άλλοτε μέ επιτυχία...καί άλλοτε όχι!!
Δικαιολογίες λες μαν επειδή έχεις εκτεθεί. Όσον αφορά το τι πιστεύει ο ένας για τον άλλον συμφωνώ απόλυτα μαζί σου στο να μην σε νοιάζει. Δεν κάνουμε διαγωνισμό εξάλλου.Το ποιος ειναι ψευτης φαινεται απο αυτα που γραφει για τις γυναικες.Εγω ξερω πολυ καλα εδω μεσα ποιοι οντως ξερουν και εχουν μια εμπειρια,ακομα και αν πουν μια ιστορια που "φαινεται" μουφα.Εγω να βγω μαζι σου δε παιζει γιατι εισαι ψυχακιας...εν ολιγης ναυαγιο.Ακομα και να μην εγραφα τιποτα για μενα..(αυτο στο εχω ξανα πει)..τωρα τι πιστευεις η δε πιστευεις για μενα η ο ποιοσδηποτε εδω μεσα,στα παπαρια μου σας εχω και το ξερεις.
εγω εκτεθημενος? μαλλον τα εχεις παρεξηγησει λιγο τα πραγματα....σε καποιον που σου λεει οτι σας εχει στα παπαρια του,μονο εκτεθημενος δε βγαινει.Και αυτοι που γνωριζουν απο γκομενες ξερουν πολυ καλα αν τις ξερω η οχι.Δικαιολογίες λες μαν επειδή έχεις εκτεθεί. Όσον αφορά το τι πιστεύει ο ένας για τον άλλον συμφωνώ απόλυτα μαζί σου στο να μην σε νοιάζει. Δεν κάνουμε διαγωνισμό εξάλλου.
Αν είναι να γαμάω ένα πτώμα από ποτό, καλύτερα αυνανισμός. Αν πάλι η άλλη ειναι πουτάνα δεν βλέπω τον λόγο να πάω σε κλαμπ. Πάω σε πουτανάδικο. Θα έχω εγώ το βλήμα μπαργούμαν να μου κορδωνεται ότι γάμησα μπαργούμαν; που είναι δηλαδή η διαφορά;ναι..και σενα τι σε νοιαζει? οταν βγαινεις για να κανεις καμακι για να γαμησεις δε πας?
Αντρικο, Δασκαλε μαςΠοια δική μου αντίληψη;Εσύ δηλαδή τι διαφορετικό βλέπεις;
Άντρες όλων των ηλικιών που είναι μπακούρια,δεν παρακαλάνε;
Βλέπεις έξω...καμια μεικτή παρέα;Οι μόνες μεικτές παρέες είναι όταν βγαίνουν μαζί ζευγάρια
Βλέπεις σχεσάκηδες-παντρεμένους που είναι μαζί χρόνια,να βγαίνουν και να μην είναι καρφωμένοι στα κινητά τους;Ούτε κοιτάζονται
Οι αναφορές γιά ψεύτες δέν ήταν γιά εσένα!!Στα λόγια μου έρχεσαι...Αν έχεις την ίδια υπομονή και στο ίντερνετ, θα βρεις να πηδήξεις.
Οι πιο πολλοί όμως νομίζουν ότι επειδή τους μιλάει κάποια, πρέπει να βγει και για καφέ άμεσα, τότε...
Τώρα δεν ξέρω σε ποιόν έγινε αναφορά περί ιστοριών ψεύτικων κλπ...Πάντως προσωπικά, δεν έχω κανένα λόγο να γράψω μούφες. Άλλωστε 3 περιπτώσεις έγραψα, για όποιον με διαβάζει εδώ και λίγο καιρό που είμαι εδώ.
Και δεν το έχω κυνηγήσει καν, προέκυψαν από μόνες τους κυριολεκτικά.
πωωωωωωωρε μλκ ολο μαλακιες γραφειςΑν είναι να γαμάω ένα πτώμα από ποτό, καλύτερα αυνανισμός. Αν πάλι η άλλη ειναι πουτάνα δεν βλέπω τον λόγο να πάω σε κλαμπ. Πάω σε πουτανάδικο. Θα έχω εγώ το βλήμα μπαργούμαν να μου κορδωνεται ότι γάμησα μπαργούμαν; που είναι δηλαδή η διαφορά;
Το καλοκαίρι γνώρισα μια κοπέλα με την οποία μιλούσα.
Έτυχε να είμαι στεναχωρημένος , τη πείρα τηλ να μιλήσουμε επειδή ήμουν σε αξιοθρήνητη κατάσταση και ήθελα κάπου να τα πω.
" Σε καταλαβαίνω " , " Είμαι με το μέρος σου" , "Άμα με χρειαστείς ξανά πάρε πάλι".
Μιλούσαμε λίγο καιρό ακόμα και έχει καμία εβδομάδα τώρα να μου απάντηση.
Δλδ συγνώμη εμείς πρέπει να ανεχόμαστε κάθε μέρα τη κλάψα σας αλλά εμείς μια στιγμή αδυναμίας να μη δείξουμε ;
Αν και κάποτε το θεωρούσα υπερβολικά αλλά λέω να μπω σε mgtow mode και εγώ. Δε μιλάω με καμιά πάρα για τα βασικά , όταν θέλω να κάνω σεξ απλά πάω στις πουτάνες.
Ίσως να είναι η μοναδική λύση για ήσυχο κεφάλι.
Γενικώς δεν το χειρίζεσαι έξυπνα. Αμφισβητείς τον άλλον με τέτοιο τρόπο που του δίνεις χώρο να σε προκαλέσει για να δει τι ψάρια πιάνεις. Μόνος σου το προκαλείς αυτό. Ενώ δηλαδή δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού, το δημιουργείς μόνος σου. Τουλάχιστον εγώ που δεν το λέω για να ευλογήσω τα γένεια μου, την πεφτω και τρώω. Ρίχνομαι τόσο πολύ και έντοναεγω εκτεθημενος? μαλλον τα εχεις παρεξηγησει λιγο τα πραγματα....σε καποιον που σου λεει οτι σας εχει στα παπαρια του,μονο εκτεθημενος δε βγαινει.Και αυτοι που γνωριζουν απο γκομενες ξερουν πολυ καλα αν τις ξερω η οχι.