Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.217
Πόντοι
2.356
@Donald-Duck και
@tellystalone6969
ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ πώς να επιτυγχάνετε όμορφες ερωτικές επαφές με τις Ελληνίδες του 21ου αιώνα.
ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αν ήταν γνωστό ότι είχε σχέση ή ήταν παντρεμένος,θα ξαναβρεί σχετικά εύκολα.Είπαμε,στο μυαλό των ελλεεινίδων παντρεμένος/χωρισμένος > ανύπαντρος

Αν είναι πολύ καιρό μπακούρι...και τον βλέπουν και οι γύρω του μπακούρι...βγαίνει στα ίδια μαγαζιά χωρίς γυναίκα...εκεί δύσκολα τα πράματα
Μόνο άν έχει τά βασικά -Σπίτι αμάξι εισόδημα- θά βγάλει ξανά μούνα, αλλά λόγο πού η προηγούμενη γκόμενα,
τόν ξετίναξε οικονομικά τώρα μούνα...ούτε μέ τό κυάλι!!
Γιά τούς μπάκουρους καμία τύχη...μόνο μέσω τζόκερ!!

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
78
Πόντοι
1
Ποιο ειναι δυσκολο μωρε?
Για πλακα κατεβασα το Meete τις προαλλες στο κινητο. Και δεν εβαλα καν φωτογραφια, ενα τοπίο εβαλα στο προφιλ.
Σε τρεις μερες ειχα 10 απαντησεις. Με διολου ευκαταφρονητες κοπελες. Ελλαδα και εξωτερικο. Αυτο που καποιοι τη σημερον ημερα επικαλουνται "δυσκολια" για να γνωρισουν γυναικες, ενω μπορουν να το κανουν σε δευτερολεπτα, απο τον καναπε τους, με ξεπερνά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν σου πω ναι, θα πας σε εναν ειδικο?
αυτα τα σαιτ ειναι απατες τυπες

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Κι εσύ έγινες ο δεύτερος sadman του θρεντ :(
Οσοι έχουν μία στοιχειώδης νοημοσύνη καταλαβαίνουν άνετα, ότι οι απόψεις μου είναι από εμπειρία πολλών ετών!!
Δέν έχω πουλήσει μούρη σέ κανέναν από εδώ, καί ούτε είναι αυτός ο σκοπός μου.
Ο σκοπός μου είναι νά υπάρχει μία αξιοπρεπής καί αληθινή ενημέρωση, χωρίς τυμπανοκρουσίες φιδιές καί παπάτζες.
Τού τύπου εγώ γάμησα τήν μουνάρα 9άρι, διότι είμαι μάγκας...καί καραμπουζουκλής κτλ κτλ κτλ
-Εχουμε χορτάσει από ψέματα, ανοησίες, αηδίες, καί ανούσιες άνανδρες επιθέσεις-

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Οσοι έχουν μία στοιχειώδης νοημοσύνη καταλαβαίνουν άνετα, ότι οι απόψεις μου είναι από εμπειρία πολλών ετών!!
Έχεις μείνει πίσω στo web dating λόγω στερεοτύπων και περιορισμένης εμπειρίας σε αυτό, με παραδοσιακές απόψεις, αλλά η εποχή έχει αλλάξει πια.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Έχεις μείνει πίσω στo web dating λόγω στερεοτύπων και περιορισμένης εμπειρίας σε αυτό, με παραδοσιακές απόψεις, αλλά η εποχή έχει αλλάξει πια.
Δέν έχω μείνει καθόλου πίσω Καλόγερε, ποτέ δέν ήταν η προτεραιότητα μου!!
Τό θεωρώ ντροπή, ανικανότητα, καί ξεπεσμό γιά έναν υγιή σεξουαλικά άνδρα...νά βρεί γκόμενα από τό Web.
-Είχα όμως τήν τύχη νά γνωρίσω άτομα Master τού είδους αυτού, καί μού τά είπαν καί μού τά έδειξαν όλα αυτά-

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.937
Πόντοι
3.506
Ποιος θα φέρει από την Κολομβία νυφούλα εδώ μία "ελαφρών ηθών" που έχει συνηθίσει το εύκολο χρήμα; Σοβαρά το σκέφτονται κάποιοι;
Αυτά λέει ο Άλεξ

Που μιλάει με μια ον-λάιν και νομίζει ότι είναι ερωτευμένη αυτή

Ας τα πει αυτά σε τύπους που έχουν πάει Κολομβια και έχουν φάει κάνα μουνι και όχι μόνο κοκορετσια

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Δέν έχω μείνει καθόλου πίσω Καλόγερε, ποτέ δέν ήταν η προτεραιότητα μου!!
Τό θεωρώ ντροπή, ανικανότητα, καί ξεπεσμό γιά έναν υγιή σεξουαλικά άνδρα...νά βρεί γκόμενα από τό Web.
-Είχα όμως τήν τύχη νά γνωρίσω άτομα Master τού είδους αυτού, καί μού τά είπαν καί μού τά έδειξαν όλα αυτά-
Μαν, αυτά περί ντροπής κλπ είναι οι παραδοσιακές απόψεις που λέω. Αυτό περί Master του είδους δεν μπορώ να το σχολιάσω, εφόσον δεν τα ξέρω τα άτομα. Κι εγώ έχω ασχοληθεί με το web dating κι έχω διαφορετική άποψη. Δες κάποια πράγματα ρεαλιστικά:

Μία σύγχρονη δραστήρια γυναίκα που θέλει να ζήσει τη ζωή της δεν μπορεί να καλυφθεί από τις live γνωριμίες. Οι γνωριμίες στον επαγγελματικό της χώρο είναι περιορισμένες σε σχέση με τις δυνατότητες του web και είναι και σε τοπικό επίπεδο. Οι δε γνωριμίες πέραν του επαγγ. χώρου είναι ρίσκο με εντελώς άγνωστα άτομα που όχι απλά δεν ξέρει τι καπνό φουμάρουν, αλλά δεν ξέρει αν ταιριάζουν και σε αυτό που ψάχνει πχ ενδιαφέροντα. Αν αρχίσει και κόβει με βάση τα κριτήριά της δεν μένουν και πολλές επιλογές στο τέλος. Επιπλέον υπάρχει κούραση κι έλλειψη χρόνου. Οπότε παίρνει συνδρομή σε ένα σοβαρό site και γνωρίζει σοβαρούς άνδρες από οπουδήποτε, πολλούς και που ταιριάζουν σε αυτό που ψάχνει. Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η πληθώρα των προφίλ και η συνδρομή.

Οι λάθος απόψεις που κυκλοφορούν είναι για τους εξής λόγους:
Οι περισσότεροι γνωρίζουν τα γνωστά dating sites όπου εγγράφεται το ευρύ κοινό χωρίς συνδρομή. Οι μεν άντρες μπορεί να πάρουν συνδρομή, ενώ οι γυναίκες δεν το έχουν ανάγκη. Επομένως μαζεύονται όλες οι κομπλεξικές που βγάζουν το άχτι τους ανέξοδα και σπάνε το ηθικό των ανδρών. Στα σοβαρά sites οι γυναίκες σκάνε από 20 ευρώ και πάνω το μήνα και δεν πάνε για να μαλακιστούν. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν τέτοια sites στην Ελλάδα και το sxeseis.gr που υπάρχει έχει προβληματική πορεία λόγω αμφιταλαντευόμενης πολιτικής. Επιπλέον οι Έλληνες δεν είναι και ο πιο cool λαός, είναι πολύ άμπαλοι και άντρες και γυναίκες και πίσω από μία οθόνη εκθρασύνονται περισσότερο. Το web dating θέλει υπομονή κι εμπειρία για να βρεις καλά προφίλ. Δεν είναι στέλνουμε ό,τι νάναι και σε οποιονδήποτε γιατί έτσι αυξάνουμε τις απορρίψεις κι έρχεται η αποθάρρυνση. Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα το web dating να φαίνεται αποτυχημένη επιλογή.

Σε κάθε περίπτωση είναι το μέσον γνωριμίας του μέλλοντος. Η ζωή από τότε που ήρθε το ιντερνέτ εξελίσσεται τόσο γρήγορα που δεν σου αφήνει πολλές εναλλακτικές επιλογές.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Μαν, αυτά περί ντροπής κλπ είναι οι παραδοσιακές απόψεις που λέω. Αυτό περί Master του είδους δεν μπορώ να το σχολιάσω, εφόσον δεν τα ξέρω τα άτομα. Κι εγώ έχω ασχοληθεί με το web dating κι έχω διαφορετική άποψη. Δες κάποια πράγματα ρεαλιστικά:

Μία σύγχρονη δραστήρια γυναίκα που θέλει να ζήσει τη ζωή της δεν μπορεί να καλυφθεί από τις live γνωριμίες. Οι γνωριμίες στον επαγγελματικό της χώρο είναι περιορισμένες σε σχέση με τις δυνατότητες του web και είναι και σε τοπικό επίπεδο. Οι δε γνωριμίες πέραν του επαγγ. χώρου είναι ρίσκο με εντελώς άγνωστα άτομα που όχι απλά δεν ξέρει τι καπνό φουμάρουν, αλλά δεν ξέρει αν ταιριάζουν και σε αυτό που ψάχνει πχ ενδιαφέροντα. Αν αρχίσει και κόβει με βάση τα κριτήριά της δεν μένουν και πολλές επιλογές στο τέλος. Επιπλέον υπάρχει κούραση κι έλλειψη χρόνου. Οπότε παίρνει συνδρομή σε ένα σοβαρό site και γνωρίζει σοβαρούς άνδρες από οπουδήποτε, πολλούς και που ταιριάζουν σε αυτό που ψάχνει. Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η πληθώρα των προφίλ και η συνδρομή.

Οι λάθος απόψεις που κυκλοφορούν είναι για τους εξής λόγους:
Οι περισσότεροι γνωρίζουν τα γνωστά dating sites όπου εγγράφεται το ευρύ κοινό χωρίς συνδρομή. Οι μεν άντρες μπορεί να πάρουν συνδρομή, ενώ οι γυναίκες δεν το έχουν ανάγκη. Επομένως μαζεύονται όλες οι κομπλεξικές που βγάζουν το άχτι τους ανέξοδα και σπάνε το ηθικό των ανδρών. Στα σοβαρά sites οι γυναίκες σκάνε από 20 ευρώ και πάνω το μήνα και δεν πάνε για να μαλακιστούν. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν τέτοια sites στην Ελλάδα και το sxeseis.gr που υπάρχει έχει προβληματική πορεία λόγω αμφιταλαντευόμενης πολιτικής. Επιπλέον οι Έλληνες δεν είναι και ο πιο cool λαός, είναι πολύ άμπαλοι και άντρες και γυναίκες και πίσω από μία οθόνη εκθρασύνονται περισσότερο. Το web dating θέλει υπομονή κι εμπειρία για να βρεις καλά προφίλ. Δεν είναι στέλνουμε ό,τι νάναι και σε οποιονδήποτε γιατί έτσι αυξάνουμε τις απορρίψεις κι έρχεται η αποθάρρυνση. Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα το web dating να φαίνεται αποτυχημένη επιλογή.

Σε κάθε περίπτωση είναι το μέσον γνωριμίας του μέλλοντος. Η ζωή από τότε που ήρθε το ιντερνέτ εξελίσσεται τόσο γρήγορα που δεν σου αφήνει πολλές εναλλακτικές επιλογές.
Σέ αυτό πού θά συμφωνήσω 100% είναι γιά τίς δυνατότητες τής σύγχρονη εποχής τού Web!!
Αλλωστε επαγγελματικά λειτουργώ στήν Ελλάδα αλλά καί στό εξωτερικό πού ήμουν,
σχεδόν αποκλειστικά τώρα πιά μέσω Ιντερνετ.Είμαι Μηχανικός ακουστικής καί τό ξέρω πολύ καλά αυτό τό κομμάτι.

Οσες γυναίκες καί κορίτσια έχω ρωτήσει εδώ στήν Ελλάδα γιά τό Web Dating στήν αρχή χαμογελάνε,
καί μέτα σκάνε στά γέλια λέγοντας μου...έέέλα καλέέέ τώρα, αυτά είναι γιά νά περνάει η ώρα εσύ τά πιστεύεις ?
Καί στήν ερωτησή μου θά βγαίνατε ποτέ Date από εκεί ? Η απάντηση τους είναι...ποτέέέ καλέέέ!!!
Στό εξωτερικό βέβαια έχει άλλη βαρύτητα καί αποτέλεσμα τό Dating, λόγο διαφορετικής φιλοσοφίας καί αντίληψης τού Sex.

Οπωσδήποτε θά υπάρχουν καί κάποιες κατατρεγμένες-ξεχασμένες γκόμενες από τόν χρόνο, πού μέ τόν ένα τρόπο η τόν άλλο,
σίγουρα θά επιχειρήσουν νά τό κάνουν, μέ αμφίβολα...καί ανούσια αποτελέσματα!

Θεωρώ ξεκάθαρα ότι γιά τόν κάθε άνθρωπο ξεχωριστά, είναι θέμα ικανότητας-προτεραιοτήτων ό τρόπος επιλογής συντρόφου!!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.203
Πόντοι
3.656
Οσες γυναίκες καί κορίτσια έχω ρωτήσει εδώ στήν Ελλάδα γιά τό Web Dating στήν αρχή χαμογελάνε,
καί μέτα σκάνε στά γέλια λέγοντας μου...έέέλα καλέέέ τώρα, αυτά είναι γιά νά περνάει η ώρα εσύ τά πιστεύεις ?
Καί στήν ερωτησή μου θά βγαίνατε ποτέ Date από εκεί ? Η απάντηση τους είναι...ποτέέέ καλέέέ!!!
Τυπάρα .... αν πιστεύεις αυτά που δηλώνουν οι γκόμενες .... οκ ... μας έπεισες !
Τις καταλαβαίνεις απόλυτα .

Εγώ πάντως , όσες ήξερα να λένε ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΨΗΛΟΥΣ ... τις έβλεπα αποκλειστικά
με κάτι τύπους 1.61 ....

Όσες θέλαν λεφτάδες .... κατέληξαν με κάτι τύπους βοηθούς σε συνεργεία για μηχανάκια ....

Όσες λέγαν ότι θέλουν διανοούμενους και μορφωμένους ....

με κάτι τύπους που πάνε στα 35 σε νυχτερινό επαλ α' λυκείου ....

ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΩΤΑΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ
ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ .... οκ !!!!!!!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τυπάρα .... αν πιστεύεις αυτά που δηλώνουν οι γκόμενες .... οκ ... μας έπεισες !
Τις καταλαβαίνεις απόλυτα .

Εγώ πάντως , όσες ήξερα να λένε ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΨΗΛΟΥΣ ... τις έβλεπα αποκλειστικά
με κάτι τύπους 1.61 ....

Όσες θέλαν λεφτάδες .... κατέληξαν με κάτι τύπους βοηθούς σε συνεργεία για μηχανάκια ....

Όσες λέγαν ότι θέλουν διανοούμενους και μορφωμένους ....

με κάτι τύπους που πάνε στα 35 σε νυχτερινό επαλ α' λυκείου ....

ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΩΤΑΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ
ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ .... οκ !!!!!!!
Δέν είπα ότι τίς παίρνω στά σοβαρά, είπα τί λένε!!
Καί ποιόν νά πάρω στά σοβαρά ?
Ατομα πού υποστηρίζουν ότι είναι η "Ευκαίρια τής ζωής τους"
νά δραστηριοποιούνται...μέσω Web Dating ? Σίγουρα πλάκα κάνεις!!
-Από ότι καταλαβαίνω είσαι ορκισμένος οπαδός τού Dating-

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.203
Πόντοι
3.656
-Από ότι καταλαβαίνω είσαι ορκισμένος οπαδός τού Dating-
Ορκισμένος οπαδός , δεν είμαι σε τίποτε.
Αλλά τους μαλάκες που έχουν να δουν γκόμενα από το λύκειο
και δεν καταδέχονται να ψάξουν στο ίντερνετ ... δεν καταδέχονται ξένες ...
δεν καταδέχονται φτωχές ... δεν καταδέχονται αμόρφωτες ... δεν καταδέχονται τα αρχίδια μου ....

τους θεωρώ ότι είναι πιο κάτω από το πλανγκτόν που περιβάλλει τον τιτανικό .

Εσύ εδώ , σνομπάρεις το ίντερνετ ντέητινγ .... οκ ....
Πες μας για το καμάκι σε γκόμενες που πίνουν κοκτέηλ στο ντεκ του διπλανού σκάφους,
όταν είσαι αραγμένος στη μαρίνα της βουλιαγμένης ....
ή μπροστά στην αριάδνη στο παλιό λιμάνι των χανίων ....

Ή τις τύπες με τα διαμαντένια σκουλαρήκια , κολλιέ και στραπλες φορέματα με παγιέτες και σουέντ γόβα
στα πάρτυ στα μπολ ρουμ του γουέστ εντ του λονδίνου ... ή του απογευματινού τσαγιού στο ριτζ με ορχήστρα .....

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
εγώ δεν θέλω να αμφισβητήσω τους κυρίους που λένε ότι παίζουν καλή μπάλα στα σόσιαλ, όμως απ' ό,τι κατάλαβα αυτοί διαθέτουν χρήματα σε αυτά και παίζουν σε παγκόσμιο επίπεδο. Δεν είναι δηλαδή άτομα που είναι στο μεροκάματο και παίρνουν έναν μισθό 667-1000 ευρώ.

προσωπικά έχω ξαναπεί ότι από σόσιαλ είχα 7 γαμήσια σε μια δεκαετία περίπου, όμως ο χρόνος και ο κόπος που κατανάλωνα ήταν δυσανάλογος των αποτελεσμάτων.

Επομένως, πλέον παίζω μπάλα από κοντά (παλιά άντε να είχα 100 πεσίματα από κοντά σε μια δεκαετία) και προσπαθώ να ανεβάσω τα ποσοστά μου.

Είμαι στο 0/14 το 2024, στόχος μου είναι το 1% να καταλήξει σε γαμήσι.

Μου αρέσει πάντως που σχεδόν όλα τα άκυρα πέφτουν κατευθείαν, δεν έχουμε χρονοτριβές!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.203
Πόντοι
3.656
Μπορεί να σνομπάρει χιλιάδες πράγματα ο καθένας .... ποιητική αδεία ....

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ...
ότι το χειρότερο που του αξίζει το χειρότερο σνομπάρισμα

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ

αυτός είναι ο πάτος.

Όποιος είναι εκεί
ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΣΝΟΜΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.
Ό,τι κι αν κάνει , μόνο σε βελτίωση μπορεί να τον οδηγήσει .

Δεν ξεχνάμε ποτέ ...

ΟΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ.

Όποιο μέσο οδηγήσει στο να φας καλά μουνιά
είναι ευπρόσδεκτο και αν το σνομπάρεις
ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ .

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.203
Πόντοι
3.656
εγώ δεν θέλω να αμφισβητήσω τους κυρίους που λένε ότι παίζουν καλή μπάλα στα σόσιαλ, όμως απ' ό,τι κατάλαβα αυτοί διαθέτουν χρήματα σε αυτά και παίζουν σε παγκόσμιο επίπεδο. Δεν είναι δηλαδή άτομα που είναι στο μεροκάματο και παίρνουν έναν μισθό 667-1000 ευρώ.
Υπάρχουν άτομα που ζουν σε πατρικά ... ή σπίτια κάτω , δίπλα, πάνω από πατρικά ... και οι γονείς πληρώνουν τα πάντα.
Οπότε αν έχουν τα λεφτά που λες χαρτζηλίκι ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΑΜΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ.

Από την άλλη ... άλλος μπορεί να παίρνει το μήνα 3000€ και να έχει βάλει δόση στεγαστικού 1800€ ....
ή να έχει σπίτι .... γλυφάδα , κηφισιά .... που κοστίζει 2300€ το μήνα ....

ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΝΤΗΛΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ.
Δεν έχει χαρτομάντηλο να τον παίξει .
Πρέπει να τον παίζει και να χύνει στο σώβρακο ....

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Μπορεί να σνομπάρει χιλιάδες πράγματα ο καθένας .... ποιητική αδεία ....

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ...
ότι το χειρότερο που του αξίζει το χειρότερο σνομπάρισμα

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ

αυτός είναι ο πάτος.

Όποιος είναι εκεί
ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΣΝΟΜΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.
Ό,τι κι αν κάνει , μόνο σε βελτίωση μπορεί να τον οδηγήσει .

Δεν ξεχνάμε ποτέ ...

ΟΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ.

Όποιο μέσο οδηγήσει στο να φας καλά μουνιά
είναι ευπρόσδεκτο και αν το σνομπάρεις
ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ .
σωστές κουβέντες!

Επίσης, προσωπικά αν μου κάθιζε 1 γαμήσι στα 10 μηνύματα και όχι στα 200 στα σόσιαλ (και αυτό μετά από πολλή κουβέντα) δεν θα είχα πρόβλημα να τα συνεχίσω!

Πρέπει να "γυρίζουμε τη ρουλέτα" για να δούμε τι είναι πιο αποδοτικό σε εμάς σε συνάρτηση προσπαθειών και χρόνου.

Το από κοντά πάντως έχει το πλεονέκτημα ότι κερδίζεις χρόνο, όταν φτάσω τα 100 πεσίματα για φέτος θα πω και γνώμη για το αποτέλεσμα, αλλά ακόμη είμαι "νέουλας" σε αυτό, χαχαχα

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
δεν καταδέχονται φτωχές ... δεν καταδέχονται αμόρφωτες ... δεν καταδέχονται τα αρχίδια μου ....

Πες μας για το καμάκι σε γκόμενες που πίνουν κοκτέηλ στο ντεκ του διπλανού σκάφους,

Ή τις τύπες με τα διαμαντένια σκουλαρήκια , κολλιέ και στραπλες φορέματα με παγιέτες και σουέντ γόβα
στα πάρτυ στα μπολ ρουμ του γουέστ εντ του λονδίνου ... ή του απογευματινού τσαγιού στο ριτζ με ορχήστρα .....
Θά μπορούσα νά πώ πολλά στό θέμα αυτό, αλλά δέν τό κάνω διότι είναι άστοχο καί προπαντός άτοπο!!
Δέν έχουν καμία βαρύτητα καί αξία, στό 99% τού ανδρικού πληθυσμού αυτού τού είδους οι αναφορές!!
-Εμείς επικεντρωνόμαστε στήν "Λαική"...Ελληνοπουτσιστική καθημερινότητα-

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.937
Πόντοι
3.506

Οι ίδιοι που δεν καταδέχονται , μένουν μέσα στο λεωφορείο για επιπλέον 12 στάσεις μπας και μιλήσουν με μια φωκια

Και στο τέλος δε ζητάνε και τηλέφωνο

ΥΓ: Σάμπ μη φύγεις ρε τύπε , θα λέω λιγότερα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Kαταργείται το μετροιτό. Κοινώς έρχεται παλούκι στο ποπό.
Ελπίζω να μην περάσει το μέτρο αυτό.
ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ
Φτιαξε ρεβολουτ και κάνε μικροσυναλλαγες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom