Μαν, αυτά περί ντροπής κλπ είναι οι παραδοσιακές απόψεις που λέω. Αυτό περί Master του είδους δεν μπορώ να το σχολιάσω, εφόσον δεν τα ξέρω τα άτομα. Κι εγώ έχω ασχοληθεί με το web dating κι έχω διαφορετική άποψη. Δες κάποια πράγματα ρεαλιστικά:
Μία σύγχρονη δραστήρια γυναίκα που θέλει να ζήσει τη ζωή της δεν μπορεί να καλυφθεί από τις live γνωριμίες. Οι γνωριμίες στον επαγγελματικό της χώρο είναι περιορισμένες σε σχέση με τις δυνατότητες του web και είναι και σε τοπικό επίπεδο. Οι δε γνωριμίες πέραν του επαγγ. χώρου είναι ρίσκο με εντελώς άγνωστα άτομα που όχι απλά δεν ξέρει τι καπνό φουμάρουν, αλλά δεν ξέρει αν ταιριάζουν και σε αυτό που ψάχνει πχ ενδιαφέροντα. Αν αρχίσει και κόβει με βάση τα κριτήριά της δεν μένουν και πολλές επιλογές στο τέλος. Επιπλέον υπάρχει κούραση κι έλλειψη χρόνου. Οπότε παίρνει συνδρομή σε ένα σοβαρό site και γνωρίζει σοβαρούς άνδρες από οπουδήποτε, πολλούς και που ταιριάζουν σε αυτό που ψάχνει. Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η πληθώρα των προφίλ και η συνδρομή.
Οι λάθος απόψεις που κυκλοφορούν είναι για τους εξής λόγους:
Οι περισσότεροι γνωρίζουν τα γνωστά dating sites όπου εγγράφεται το ευρύ κοινό χωρίς συνδρομή. Οι μεν άντρες μπορεί να πάρουν συνδρομή, ενώ οι γυναίκες δεν το έχουν ανάγκη. Επομένως μαζεύονται όλες οι κομπλεξικές που βγάζουν το άχτι τους ανέξοδα και σπάνε το ηθικό των ανδρών. Στα σοβαρά sites οι γυναίκες σκάνε από 20 ευρώ και πάνω το μήνα και δεν πάνε για να μαλακιστούν. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν τέτοια sites στην Ελλάδα και το sxeseis.gr που υπάρχει έχει προβληματική πορεία λόγω αμφιταλαντευόμενης πολιτικής. Επιπλέον οι Έλληνες δεν είναι και ο πιο cool λαός, είναι πολύ άμπαλοι και άντρες και γυναίκες και πίσω από μία οθόνη εκθρασύνονται περισσότερο. Το web dating θέλει υπομονή κι εμπειρία για να βρεις καλά προφίλ. Δεν είναι στέλνουμε ό,τι νάναι και σε οποιονδήποτε γιατί έτσι αυξάνουμε τις απορρίψεις κι έρχεται η αποθάρρυνση. Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα το web dating να φαίνεται αποτυχημένη επιλογή.
Σε κάθε περίπτωση είναι το μέσον γνωριμίας του μέλλοντος. Η ζωή από τότε που ήρθε το ιντερνέτ εξελίσσεται τόσο γρήγορα που δεν σου αφήνει πολλές εναλλακτικές επιλογές.
Σέ αυτό πού θά συμφωνήσω 100% είναι γιά τίς δυνατότητες τής σύγχρονη εποχής τού Web!!
Αλλωστε επαγγελματικά λειτουργώ στήν Ελλάδα αλλά καί στό εξωτερικό πού ήμουν,
σχεδόν αποκλειστικά τώρα πιά μέσω Ιντερνετ.Είμαι Μηχανικός ακουστικής καί τό ξέρω πολύ καλά αυτό τό κομμάτι.
Οσες γυναίκες καί κορίτσια έχω ρωτήσει εδώ στήν Ελλάδα γιά τό Web Dating στήν αρχή χαμογελάνε,
καί μέτα σκάνε στά γέλια λέγοντας μου...έέέλα καλέέέ τώρα, αυτά είναι γιά νά περνάει η ώρα εσύ τά πιστεύεις ?
Καί στήν ερωτησή μου θά βγαίνατε ποτέ Date από εκεί ? Η απάντηση τους είναι...ποτέέέ καλέέέ!!!
Στό εξωτερικό βέβαια έχει άλλη βαρύτητα καί αποτέλεσμα τό Dating, λόγο διαφορετικής φιλοσοφίας καί αντίληψης τού Sex.
Οπωσδήποτε θά υπάρχουν καί κάποιες κατατρεγμένες-ξεχασμένες γκόμενες από τόν χρόνο, πού μέ τόν ένα τρόπο η τόν άλλο,
σίγουρα θά επιχειρήσουν νά τό κάνουν, μέ αμφίβολα...καί ανούσια αποτελέσματα!
Θεωρώ ξεκάθαρα ότι γιά τόν κάθε άνθρωπο ξεχωριστά, είναι θέμα ικανότητας-προτεραιοτήτων ό τρόπος επιλογής συντρόφου!!