Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964
Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
801
Πόντοι
81
τοτε θα τις εχουν στειλει αλλοι 800 και δε θα το ανοιξε καν.
Δεν το έχει δει. Εσύ λες ότι είδε την ειδοποίηση. Άλλο αυτό. Δεν έχει μπει στον κόπο να δει το προφίλ ούτε από την μίνι φωτό. Θεωρούν ότι θα δουν ντικ πικ κι επιπροσθέτως δεν ξέρουν ποιος ειναι ποιος. Φοβούνται μην είναι διπλό προφίλ καποιου που ήδη γνωρίζουν η έχουν γκόμενο και δώσουν δικαίωμα ότι άνοιξαν μήνυμα αγνώστου.
Αντίθετα αν πεις σε κάποια που έχεις γνώρισει ηδη ότι είσαι ο Αναστασης Κλασοχεσογλου και μιλάτε, τότε θα ανοίξει τα μηνύματά σου. Άλλο που θα μιλάει με άλλα 5.000 άτομα που έχει γνωστούς κι εσύ θα κρατάς το φανάρι.

:2funny:
συμφωνω και με τους 2 σας

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.013
Πόντοι
506
τυπε ποιο ειναι το σοσιαλ της για να σε βοηθησω?
θα στειλω και εγω και αν δεν απαντησει, τοτε πραγματι κατι παιζει με το προφιλ της....

καλα ναι ειναι γελοιο να στελνεις σε σοσιαλ ενω μπορεις να πεις μια καλημερα απο κοντα!
πιθανον τον περασε για στοκο που δε μπορει να αρθρωσει 2 λεξεις...
μια χαρα τα κοιτανε και τα αδιαβαστα αυτες...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μην την πέφτετε σε σόσιαλ.
Κι αν τελικά την πέφτετε ετσι, αποφύγετε προφίλ με κόμικς, φωτοσοπ, κοντινές φωτο γκομενων μόνο πρόσωπο, μακρινών αποστάσεων
ή καθιστές γκόμενες. Να την πέφτετε λάιβ. Βλέπετε την γκόμενα όρθια κι ολόκληρη.

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
801
Πόντοι
81
Μη στελνεις φβ και ινστα γενικως σε γκομενες που θες να κανεις καμακι απο κοντα.
Αποφευγω τα σοσιαλ ομως στη συγκεκριμενη περιπτωση ηταν λιγο διαφορετικες οι συνθηκες

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.013
Πόντοι
506
Αν είναι να γαμάω ένα πτώμα από ποτό, καλύτερα αυνανισμός. Αν πάλι η άλλη ειναι πουτάνα δεν βλέπω τον λόγο να πάω σε κλαμπ. Πάω σε πουτανάδικο. Θα έχω εγώ το βλήμα μπαργούμαν να μου κορδωνεται ότι γάμησα μπαργούμαν; που είναι δηλαδή η διαφορά;

γιατι αυτοι που πινουν 10 ποτα και γινονται λιωμα και μετα γαμανε πιανεται για γαμησι αυτο? αφου ουτε αυτοι θυμουνται τι γαμησαν...

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.931
Πόντοι
3.506
Το καλοκαίρι γνώρισα μια κοπέλα με την οποία μιλούσα.

Έτυχε να είμαι στεναχωρημένος , τη πείρα τηλ να μιλήσουμε επειδή ήμουν σε αξιοθρήνητη κατάσταση και ήθελα κάπου να τα πω.

" Σε καταλαβαίνω " , " Είμαι με το μέρος σου" , "Άμα με χρειαστείς ξανά πάρε πάλι".

Μιλούσαμε λίγο καιρό ακόμα και έχει καμία εβδομάδα τώρα να μου απαντήσει.

Δλδ συγνώμη εμείς πρέπει να ανεχόμαστε κάθε μέρα τη κλάψα σας αλλά εμείς μια στιγμή αδυναμίας να μη δείξουμε ;

Αν και κάποτε το θεωρούσα υπερβολικά αλλά λέω να μπω σε mgtow mode και εγώ. Δε μιλάω με καμιά πάρα για τα βασικά , όταν θέλω να κάνω σεξ απλά πάω στις πουτάνες.

Ίσως να είναι η μοναδική λύση για ήσυχο κεφάλι.
Τύπε σε καταλαβαίνω , οι μόνοι που δεν έχουν περάσει ποτέ απογοήτευση είναι κάποια πανίσχυρα μέλη του μπου (εξηντάρηδες γαμιαδες)

Αναφορικά με γυναίκες , ΔΕΝ πρέπει να ανέχεσαι κλάψα ,γιατί απλά είναι ένα τεστ που κάνουν τα καργιολακια. Όσο ακούς , ενώ εσυ νομίζεις ότι προσφέρεις λύσεις , αυτές ξεραίνονται

Και αν αναφέρεις εσυ προβλήματα ,και η μάνα σου , χτυπά ξύλο ,άρρωστη να είναι

ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ τους.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.183
Πόντοι
3.656
Αποφευγω τα σοσιαλ ομως στη συγκεκριμενη περιπτωση ηταν λιγο διαφορετικες οι συνθηκες
Στον κανόνα όμως , ότι όταν μπορείς με άλλο τρόπο , δεν χρησιμοποιείς σόσιαλ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.
Τον σέβεσαι .
Δεν σεβάστηκες τον κανόνα και κάηκες με τη συγκεκριμένη.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
γιατι αυτοι που πινουν 10 ποτα και γινονται λιωμα και μετα γαμανε πιανεται για γαμησι αυτο? αφου ουτε αυτοι θυμουνται τι γαμησαν...
Με 10 ποτά δεν σηκώνεται
η ψωλή ποτέ ή πέφτει κάθε λίγο και λιγάκι, κλάνοντας μεθάνιο.

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
801
Πόντοι
81
Σου ηρθε προτεινόμενη?
Οχι , σε μια φωτο απο μια παρεα ηταν ταγκαρισμενη και ετσι την ανακαλυψα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στον κανόνα όμως , ότι όταν μπορείς με άλλο τρόπο , δεν χρησιμοποιείς σόσιαλ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.
Τον σέβεσαι .
Δεν σεβάστηκες τον κανόνα και κάηκες με τη συγκεκριμένη.
Για μενα ολα παιζονται αυτη τη στιγμη τυπε δε θεωρω το θεμα ληξαν

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Οχι , σε μια φωτο απο μια παρεα ηταν ταγκαρισμενη και ετσι την ανακαλυψα
μαλιστα....γενικως απεφευγε το αυτο γιατι σε περνανε για creepy που τις ψαχνεις.Εγω σε καταλαβαινω απλα λεω πως θα το σκεφτηκε εκεινη.Μου εχει τυχει και δεν το ξανα εκανα

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.931
Πόντοι
3.506
Λοιπον τυποι , θελω τις γνωμες σας για ενα μικρο-θεματακι που με απασχολει
Εδω και καποιο διαστημα υπαρχει μια γκομενιτσα που μου αρεσει και της αρεσω την οποια δυστηχως την πετυχενω οποτε ειναι ειτε απασχολημενη ειτε φορες που μπορει να σκευτομαι στο μυαλο μου σοβαρες εκκρεμεοτητες τις οποιες πρεπει αμεσα να κανω -εδω να προσθεσω οτι ολες αυτες τις φορες που συναντιωμαστε πεφτουν δυνατες ματιες - και οπως αντιλαμβανεστε δεν εχει υπαρξη καποια επικοινωνια. Για αρκετο καιρο δεν ειχαμε αυτες τις χαζες και συντομες συναντησεις ομως πριν λιγες ημερες σαν γνησιο λαγωνικο ανακαλυπτω μεσω μιας φιλης της ενα σοσιαλ της . Ωπα λεω εδω ειμαστε ! Στελνω μνμ και μεχρι τωρα απαντηση δεν εχω παρει εστω ενα σαλτα γαμησου και μην ενοχλεις !! Προφανως το μνμ υπαρχει στα <<αιτηματα μηνυματων>> ομως γιατι δεν εχω παρει καμια απολυτως απαντηση ?? δεν εχει την περιεργεια να δει οτι εχει καποια ειδοποιηση να παει να το δει ? ή το εχει δει και δε το ανοιγει επιτηδες γιατι ειναι ελλεινιδα ?? Προσωπικα φταιω σε μεγαλο μερος γτ δεν επιδιωξα την πρωτη γνωριμια απο κοντα αλλα απο τη στιγμη που την ανακαλυψα στο ινστα δεν εχω να χασω κατι στελνοντας ενα μνμ
ΥΓ εννοειται ολα παιζονται και ειναι στον αερα δεν κλεινει το θεμα ακομα !!
Η τρολαρεις η είσαι 22

Ξεχνα την.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.183
Πόντοι
3.656
Το καλοκαίρι γνώρισα μια κοπέλα με την οποία μιλούσα.

Έτυχε να είμαι στεναχωρημένος , τη πείρα τηλ να μιλήσουμε επειδή ήμουν σε αξιοθρήνητη κατάσταση και ήθελα κάπου να τα πω.

Αν και κάποτε το θεωρούσα υπερβολικά αλλά λέω να μπω σε mgtow mode και εγώ. Δε μιλάω με καμιά πάρα για τα βασικά , όταν θέλω να κάνω σεξ απλά πάω στις πουτάνες.

Ίσως να είναι η μοναδική λύση για ήσυχο κεφάλι.
Ήθελες να μιλήσεις με κάποιον ... επειδή "ήσουν σε αξιοθρύνητη κατάσταση" ...

και πήρες τηλέφωνο μία γκόμενα που μόλις είχες γνωρίσει ............

Αυτή είναι η περιγραφή σου, με τα ανδρικά ελληνικά.

Θα στο μεταφράσω στα γκομενίστικα ελληνικά.
Τι κατάλαβε αυτή και τι εικόνα έχει για σένα πλέον .

Δεν υπάρχεις για αυτήν . ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.

Διεγράφτηκες μόνος σου. Μπήκες τελευταίος στη λίστα .

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.931
Πόντοι
3.506
Ήθελες να μιλήσεις με κάποιον ... επειδή "ήσουν σε αξιοθρύνητη κατάσταση" ...

και πήρες τηλέφωνο μία γκόμενα που μόλις είχες γνωρίσει ............

Αυτή είναι η περιγραφή σου, με τα ανδρικά ελληνικά.

Θα στο μεταφράσω στα γκομενίστικα ελληνικά.
Τι κατάλαβε αυτή και τι εικόνα έχει για σένα πλέον .

"με πήρε ο μαλάκας και μου ξεκαθάρισε ότι είναι ένας τελειωμένος, τίποτε, άνανδρος , σκουπίδι , κότα, αζήτητος, τι χάσιμο χρόνου" ......

Δεν υπάρχεις για αυτήν . Αν μένατε μαζί 20 χρόνια σε κλειστο ξενοδοχείο ...
θα προτιμούσε να βάζει ναφθαλίνη στη μούνα της, μη φάει το μαλλί ο σκώρος
παρά να πάει μαζί σου ....

και ας χρειαζόταν μετά χειρουργική διάνοιξη χωρίς αναισθητικό ... διάρκειας 25 ωρών ... και επώδυνη ....

ΠΑΛΙ , ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.

Δεν υπάρχεις για αυτή. Διεγράφτηκες μόνος σου. Μπήκες τελευταίος.
Είσαι πλανγκτόν. Ούτε καν μαρίδα. Και όλοι οι άλλοι καρχαρίες.
Ρε τύπε , δες εμένα του το πήγα λαου λαου

Τον ξέσκισες με την αλήθεια

Bratan2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
913
Πόντοι
81
Λοιπον τυποι , θελω τις γνωμες σας για ενα μικρο-θεματακι που με απασχολει
Εδω και καποιο διαστημα υπαρχει μια γκομενιτσα που μου αρεσει και της αρεσω την οποια δυστηχως την πετυχενω οποτε ειναι ειτε απασχολημενη ειτε φορες που μπορει να σκευτομαι στο μυαλο μου σοβαρες εκκρεμεοτητες τις οποιες πρεπει αμεσα να κανω -εδω να προσθεσω οτι ολες αυτες τις φορες που συναντιωμαστε πεφτουν δυνατες ματιες - και οπως αντιλαμβανεστε δεν εχει υπαρξη καποια επικοινωνια. Για αρκετο καιρο δεν ειχαμε αυτες τις χαζες και συντομες συναντησεις ομως πριν λιγες ημερες σαν γνησιο λαγωνικο ανακαλυπτω μεσω μιας φιλης της ενα σοσιαλ της . Ωπα λεω εδω ειμαστε ! Στελνω μνμ και μεχρι τωρα απαντηση δεν εχω παρει εστω ενα σαλτα γαμησου και μην ενοχλεις !! Προφανως το μνμ υπαρχει στα <<αιτηματα μηνυματων>> ομως γιατι δεν εχω παρει καμια απολυτως απαντηση ?? δεν εχει την περιεργεια να δει οτι εχει καποια ειδοποιηση να παει να το δει ? ή το εχει δει και δε το ανοιγει επιτηδες γιατι ειναι ελλεινιδα ?? Προσωπικα φταιω σε μεγαλο μερος γτ δεν επιδιωξα την πρωτη γνωριμια απο κοντα αλλα απο τη στιγμη που την ανακαλυψα στο ινστα δεν εχω να χασω κατι στελνοντας ενα μνμ
ΥΓ εννοειται ολα παιζονται και ειναι στον αερα δεν κλεινει το θεμα ακομα !!
Τυπε απλά πήγαινε μιλά της όταν την ξαναπετυχεις και μην αναλώνεται σε αναλύσεις γιατι αυτό και γιατί το άλλο. Αν σε έχει παίξει με τα μάτια και σε γουστάρει (και δεν έχει γκόμενο) θα τη φάς κατά πάσα πιθανότητα. Η πιθανότητα αυτή μειώνεται αν είναι απαυτες τις ελλεηνιδες που παίζουν με τα μάτια και μετά αν τους μιλήσεις το παίζουν κυρίες και εγώ έχω αγόρι και μαλακίες, αλλά και πάλι έχεις πολλές πιθανότητες να τη φας. Όπως και να χει πήγαινε μιλά της , σκέψου μια ατάκα καλή και πήγαινε, μια γκόμενα αν σε παίξει και καταλάβεις ότι σε γουστάρει έχεις κάνει το 80% και μένει να κουνήσει απλά το δαχτυλακι σου η να ανοίξεις το στόμα σου να της μιλήσεις να καταλάβει ότι μπορείς να πεις δύο κουβεντες

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
801
Πόντοι
81
Τυπε απλά πήγαινε μιλά της όταν την ξαναπετυχεις και μην αναλώνεται σε αναλύσεις Γιατ αυτό και γιατί το άλλο. Αν σε έχει παίξει με τα μάτια και σε γουστάρει (και δεν έχει γκόμενο) θα τη φάς κατά πάσα πιθανότητα. Η πιθανότητα αυτή μειώνεται αν είναι απαυτες τις ελλεηνιδες που παίζουν με τα μάτια και μετά αν τους μιλήσεις το παίζουν κυρίες και εγώ έχω αγόρι και μαλακίες, αλλά και πάλι έχεις πολλές πιθανότητες να τη φας. Όπως κάθε να χει πήγαινε μιλά της , σκέψου μια ατάκα καλή και πήγαινε
σε ευχαριστω αλανι μου

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Πουτάνα είτε να τον τρώει αβέρτα όπου βρει είτε με λεφτά. Σε κλαμπ που δούλευε ξαδέρφη μου ως σερβιτόρα
η μία μπαργούμαν πηδιόταν αβέρτα με όποιον πλήρωνε. Στο σχολασμα και σπίτι της μάλιστα αρκεί ο πελάτης να ήταν οκ γνωστός δηλαδή όχι φονιάς η ψυχοπαθης.
Η ξαδέρφη μου έκανε κονσομανσιόν με τις ευλογίες της μάνας της σε άλλο μαγαζί αλλά δεν την κόβω να γαμιοταν. Ήξερα πολλές πελάτισσες μέσω αυτής της κατάστασης που έπιναν μέχρι τέρμα και μετά τον έπαιρναν. Προσωπικά αυτά τα γαμήσια δεν τα μετράω ως επιτυχίες διότι δεν είναι "εκεί"
η γκόμενα.

:rockon:
Οι μεγαλύτερες πουτάνες στά Club κάθονται έξω από τήν μπάρα,
όχι μέσα...από αυτή!!
-Τίς μέσα τίς παίζουν μόνο οι άσχετοι καί οι νέουλες-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom