Την εμφάνιση τη βλέπεις, με το που μπαίνει στο οπτικό σου πεδίο . Είναι υπό αμφισβήτηση αυτό ;;
Να μη μπορεί να μιλήσει , είναι λίγο ακραίο , δεν είναι , αν μιλάμε για γεννημένη τα τελευταία 50 χρόνια ;;
Πως το εννοείς ; Αναλφάβητη ;; Να μην έχει πτυχίο ; Να μην ξέρει ξένες γλώσσες ;
Να μη μπορείτε να συννενοηθείτε , δεν νομίζω να σου έχει τύχει πολλές φορές.
Στην τελική ... ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ και να μην "μπορεί να μιλήσει" .
Και αυτές οι μεταβλητές , είναι εξαρτημένες ;
Δεν ξέρουν οι μουνάρες να μιλάνε ; Χοντρή , κοντή , σπυριάρα , να μη ξέρει να μιλάει , δεν έχεις δει ;
Πάντως ... δικά μου ποσοστά ... λένε ότι ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΑΡΑ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ
είναι το 99% .
Να μην "ξέρει να μιλάει" είναι βαριά 5% ... δηλαδή 1/20 .....
Αδιάφορες εμφανισιακά βλέπω παντού. ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ . ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ .
Δεν με καβλώνουν .
Έχουν κάποια κοντέρ οι γκόμενες ; Σου έχουν τύχει πολλές να τις έχουν πάρει 20 γνωστοί σου επιβεβαιωμένα ;;;
Εμένα ... ποτέ. Μεθυσμένη ελληνίδα ;;;; Βλέπεις πολλές ; Συχνά ;;; Έξω ;;;
Αυτές τι ποσοστό είναι ;;; 0.01% ;;;;
Πάλι ... παντού ... στα ίδια μέρη ... που έχει το 0.01% μεθυσμένες ... το 99% δεν τις γάμαγα ... γιατί δεν μου τον καβλώνουν . ΠΟΛΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
Ρακένδυτη ;;; Στην εποχή του τζην και των σταν σμιθ ;; ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΖΗΝ ΚΑΙ ΣΤΑΝ ΣΜΙΘ ;; Αν ναι ... σε γουστάρω . Περιμένω τη δήλωση !
Γιατί αν γράψουμε πουθενά για ... καλό ντύσιμο ... μετά βγαίνει η αριστερίλα ... ΟΧΙ ΜΩΡΕ ... ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ ... ΣΙΓΑ ... ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ... και τα @@ μου....
Να μη γουστάρεις τι ; Κακή εμφάνιση ; Δεν γαμάω άσχημες. Άγνοια για τα specs της miura ;;; του lp12 ;;; ενός perazzi ;;
παλεύεται .....
'Να μη μπορεί να μιλήσει': αναφέρομαι στο θέμα συμπεριφοράς ευρύτερα. Κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν ούτε τρόπους ούτε παιδεία (ασχέτως των καταβολών τους κιόλας) .
Προσωπικά μου κάνει φουλ ντεκαυλέ η άλλη να είναι αγενής ή να σηκώνει υφάκι που δεν μπορεί να στηρίξει με κάποιον τρόπο. Ή να είναι παντελώς αμόρφωτη. Και αυτή η ξινίλα στην οποία αναφερόμαστε πολύ συχνά, συνήθως είναι απόρροια τέτοιων κόμπλεξ που κουβαλάνε κάποιες, και το χρησιμοποιούν άτεχνα ως άμυνα.
Συνεπώς δε πα να ναι Η μουνάρα η άλλη, αν η ομιλία της θυμίζει νυχού απτο Αιγάλεω που χορεύει στον Κιάμο, εμένα θα με ξενερώσει. Γελάστε ελεύθερα, γούστα είναι αυτά.
Όσο για το ΄κοντέρ' που λέμε: έχω αρκετές φίλες και γνωστές, για τις οποίες αρκετά πράγματα τα γνωρίζω από πρώτο χέρι. Για να εξηγούμαι κιόλας, σκοτίστηκα για το πόσους έχουν γαμήσει κάποια στην τελική.
Αλλά δε γουστάρω να βγάλω γκόμενα κάποια που έπαιρνε πίπες από ναρκέμπορο/ντιτζέι/μπάρμαν σε τουαλέτες μαγαζιών για μια γραμμούλα κόκα.
Και δυστυχώς, δεν είναι λίγες που καταντάνε έτσι, και μην είσαι και σίγουρος ότι θα τις πάρει το μάτι σου με το καλημέρα.
Επίσης, το σχεσιακό μοτίβο μιας γυναίκας είναι διαφορετικό από το δικό μας: για να κάτσει μια γυναίκα σ έναν άνδρα, σημαίνει πως κάτι γουστάρει. Και εαν γουστάρει, συνεπώς θα θελήσει να τον κρατήσει για λιγο εάν τη γαμάει ωραία.
Όταν βλέπεις μια γυναίκα να έχει πάει με πολλούς (τύπου 8-10 τον χρόνο) συνήθως σημαίνει πως την παράτησαν. Το οποίο ενδεχομένως προδίδει κάποια προβληματική κατάσταση.
Προφανώς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, αλλά εδώ μιλάμε γενικά.
Οι περισσότερες (ό,τι κι αν λένε) δεν είναι σαν εμάς που γαμάμε από δω κι εκεί ίσα για να περάσει η ώρα και να νιώσουμε 'γαμιάδες'.
Τώρα για τον ρακενδυσμό: Το σταν σμιθ και το τζινάκι που λες, είναι η μέση αποδεκτή και εύκολη λύση. Κανένα πρόβλημα με αυτό. Αλλά το να βγαίνεις για ένα ποτό και να σου ρχεται η άλλη με ρούχα λαικής, κοιλιές έξω, πούλιες να κρέμονται σα να ναι ντυμένη να πάει στο πανηγύρι του χωριού της... εεεεεε οκ. Μην πούμε και για τα μούφα αρώματα που φοράνε πολλές και ζέχνουν πατσουλί. Και που ποτίζει στα ρούχα σου και γυρνας σπίτι με τις αναθυμιάσεις να σου θυμίζουν πόσο σκατά τα έκανες πάλι.
Εν τέλει, απλά θέλω να πω πως είναι σπουδαίο πράγμα η παρουσία της άλλης πλάι σου να σε τιμάει, να έχει κάτι να την καμαρώσεις ρε παιδί μου, και να μην λυπάσαι τα χάλια ή την άγνοια της (κι εσένα εν κατακλείδι που ασχολείσαι μαζί της).
Ας μην γνωρίζει τα specs του V12 της miura, ας νομίζει πως το quatrovalvole είναι κάποια μακαρονάδα, και πως το cavallino rampante είναι κάποιο κρασί! Αυτά εύκολα παραβλέπονται....