Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Δέν γίνεται νά μιλάς γιά κάποιο επίπεδο στίς γκόμενες, καί ο άλλος νά σού λέει ότι γαμάω τελειωμένες,
καί νά πρέπει "Σιωπηρά" νά τό δέχεσαι η...νά κάνεις τόν Κινέζο.
Επίσης δέν γίνεται νά τσουβαλιάζουμε όλες τίς γυναίκες πού έχουν σπουδάσει, καί νά λέμε ότι είναι μπάζα!!
Οποιος άνδρας δηλαδή οι επιλογές του είναι διαφορετικές από τόν μέσο όρο, νά πρέπει νά τόν "Στιγματίσουμε" μέ θεωρίες ανοησίας!!!
-Αν ο σκοπός καί ο στόχος είναι απλά καί μόνο νά γαμήσουμε ότι γκόμενα καί νά είναι, τότε πολύ απλά έχουμε χάσει τό νόημα-
Εσυ δεν εχεις καταλαβει ενα απλο πραγμα εισαι και μεγαλος ανθρωπος.Σου λενε πολλοι εδω μεσα (και εγω) οτι ναι ειναι βλαμμενες-πειραγμενες αυτες στα τσατ και μας νοιαζει μονο να γαμησουμε..οχι ολες,αλλα σιγουρα 8 στις 10.
..ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ-ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ....Τωρα τι μουρλα κουβαλαει η καθε μια δε μας νοιαζει...ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ...και συ καθεσαι και λές για επιπεδο..να το ξανα πω σε αλλη γλωσσα? σε τουρικα,σε αραβικα,σε αγγλικα,σε γερμανικα σε τι θες?

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Και για να σε προλαβω για να μη πεις οτι "γιατι δε πας στα μπουρδελα"..αυτες στα μπουρδελα τι ειναι σαινια?

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Εσυ δεν εχεις καταλαβει ενα απλο πραγμα εισαι και μεγαλος ανθρωπος.Σου λενε πολλοι εδω μεσα (και εγω) οτι ναι ειναι βλαμμενες-πειραγμενες αυτες στα τσατ και μας νοιαζει μονο να γαμησουμε..οχι ολες,αλλα σιγουρα 8 στις 10.
..ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ-ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ....Τωρα τι μουρλα κουβαλαει η καθε μια δε μας νοιαζει...ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ...και συ καθεσαι και λές για επιπεδο..να το ξανα πω σε αλλη γλωσσα? σε τουρικα,σε αραβικα,σε αγγλικα,σε γερμανικα σε τι θες?
Ποιούς εσάς ?
Σίγουρα υπάρχουν ατόμα εδώ, πού δέν συμφωνούν μαζί σου,
σού έχει περάσει από τό μυαλό αυτό η δέν σέ νοιάζει ?

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.008
Πόντοι
206
ανεβαζει μια γυρω στα 25 το παρακατω ποστ.
πριν λίγα λεπτά Μεταξουργείο στη στάση του 790 ήρθε ο πιο κριπι τύπος που έχω πετύχει ποτέ και μου έπιασε την κουβέντα. σηκώθηκα μιλώντας του επιθετικά και έφυγε στρίβοντας προς το επόμενο στενό. αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν οτί φάνηκε αρκετά συνειδητος για αυτό που ήθελε να κάνει και ήρθε και με πλησίασε ακριβώς με το που έκατσα στη στάση κάνοντας μου ερωτήσεις για το που πάω και αν έχω αναπτήρα. στο τέλος μου προτείνε και να με πετάξει μέχρι καπου.. out of nowhere. ήταν σαραντάρης με φουλ κοντά μαλλιά. έχε τε το νου. έμοιαζε να έχει στηθεί εκεί με κάποιο σκοπό!

και καποιες αλλες κοπελες απο κατω στα σχολια της, απαντανε σε αντρες που γραφουνε στο ποστ
Πού είναι υπερβολική??? Στο ότι ο κάθε ανώμαλος έρχεται και κάνει ανήθικες προτάσεις η στο ότι ο καθένας μόλις δει τέτοιες αναρτήσεις επωφελείται???
όχι φίλε είναι από αυτές που δεν θέλει να της την πέφτουν ο κάθε τυχάρπαστος
Εσείς που κάνετε αστείακια έχετε καταλάβει ότι δεν είναι όλα αστεία;
Φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε ΟΛΕΣ τις ώρες με κόσμο γύρω ή και χωρίς
Έπρεπε να πάρεις την αστυνομία κοπελιά να μάθει ο κάθε ψυχανωμαλος να μην κάνει ότι του καβλωσει..

και καποιοι θελουν να συνεχιζουν να την πεφτουν σε αγνωστες, αφου οι ελληνιδες δεν γουσταρουν το πεσιμο απο αγνωστους , το θεωρουν creepy
μονο καποια τρελη μπαζολα θα καταφερεις να ριξεις με το πεσιμο σε ακυρες στον δρομο, και αφου βεβαια εχεις φαει 500 ακυρα

Τελευταία τροποποίηση:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι άνδρες είναι ανώτερα όντα από τις γυναίκες. Δυστυχώς
η συστημική μούχλα τις αβαντάρει παρέχοντάς τους περισσότερα δικαιώματα
και ταυτόχρονα τις απαλλασσει κι από τις ίδιες υποχρεώσεις.
Κανονικά θα έπρεπε να μας δένουν τα κορδόνια
οι βρωμιάρες. Απαιτώ
να κάνουν επίπεδο κούρεμα με κάργα τζελ ώστε με πάκτωση στο κεφάλι τους
να ακουμπάμε την μπύρα μας κατά το τσιμπούκι.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μεσοβδόμαδα πήγα μια βόλτα στα μπουρδέλα ώστε να επανα-μελετήσω
την κατρακύλα
που θα συμπεριλάβω
στην διατριβή μου. :rockon:
Οι τηγανοκέφαλοι διευκολυντές ακολασίας
και νταβατζολεχρίτες :2funny:
δεν φέρνουν τιποτα αξιόλογο ως συνήθως.
Παραλίγο να σφηνώσει
το πόδι μου στο πάτωμα δωματίου. Έρξα κόκκινη κάρτα και έφυγα γοργά
μαζί με την αξιοπρέπειά μου.

Αίσχος!

IMG_20240102_160023.jpg

:2funny:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.203
Πόντοι
3.656
και καποιοι θελουν να συνεχιζουν να την πεφτουν σε αγνωστες, αφου οι ελληνιδες δεν γουσταρουν το πεσιμο απο αγνωστους , το θεωρουν creepy μονο καποια τρελη μπαζολα θα καταφερεις να ριξεις με το πεσιμο σε ακυρες στον δρομο, και αφου βεβαια εχεις φαει 500 ακυρα
Αν δεν είσαι ντυμένος σαν χαμάλης, έχει κόσμο το μέρος ... και δείξει ενδιαφέρον η άλλη από ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ...
έχεις το οκ να παίξεις μπαλίτσα.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.759
Πόντοι
216
Την εμφάνιση τη βλέπεις, με το που μπαίνει στο οπτικό σου πεδίο . Είναι υπό αμφισβήτηση αυτό ;;

Να μη μπορεί να μιλήσει , είναι λίγο ακραίο , δεν είναι , αν μιλάμε για γεννημένη τα τελευταία 50 χρόνια ;;
Πως το εννοείς ; Αναλφάβητη ;; Να μην έχει πτυχίο ; Να μην ξέρει ξένες γλώσσες ;
Να μη μπορείτε να συννενοηθείτε , δεν νομίζω να σου έχει τύχει πολλές φορές.

Στην τελική ... ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ και να μην "μπορεί να μιλήσει" .
Και αυτές οι μεταβλητές , είναι εξαρτημένες ;
Δεν ξέρουν οι μουνάρες να μιλάνε ; Χοντρή , κοντή , σπυριάρα , να μη ξέρει να μιλάει , δεν έχεις δει ;
Πάντως ... δικά μου ποσοστά ... λένε ότι ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΑΡΑ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ
είναι το 99% .

Να μην "ξέρει να μιλάει" είναι βαριά 5% ... δηλαδή 1/20 .....
Αδιάφορες εμφανισιακά βλέπω παντού. ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ . ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ .
Δεν με καβλώνουν .

Έχουν κάποια κοντέρ οι γκόμενες ; Σου έχουν τύχει πολλές να τις έχουν πάρει 20 γνωστοί σου επιβεβαιωμένα ;;;
Εμένα ... ποτέ. Μεθυσμένη ελληνίδα ;;;; Βλέπεις πολλές ; Συχνά ;;; Έξω ;;;
Αυτές τι ποσοστό είναι ;;; 0.01% ;;;;
Πάλι ... παντού ... στα ίδια μέρη ... που έχει το 0.01% μεθυσμένες ... το 99% δεν τις γάμαγα ... γιατί δεν μου τον καβλώνουν . ΠΟΛΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

Ρακένδυτη ;;; Στην εποχή του τζην και των σταν σμιθ ;; ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΖΗΝ ΚΑΙ ΣΤΑΝ ΣΜΙΘ ;; Αν ναι ... σε γουστάρω . Περιμένω τη δήλωση !
Γιατί αν γράψουμε πουθενά για ... καλό ντύσιμο ... μετά βγαίνει η αριστερίλα ... ΟΧΙ ΜΩΡΕ ... ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ ... ΣΙΓΑ ... ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ... και τα @@ μου....

Να μη γουστάρεις τι ; Κακή εμφάνιση ; Δεν γαμάω άσχημες. Άγνοια για τα specs της miura ;;; του lp12 ;;; ενός perazzi ;;
παλεύεται .....
'Να μη μπορεί να μιλήσει': αναφέρομαι στο θέμα συμπεριφοράς ευρύτερα. Κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν ούτε τρόπους ούτε παιδεία (ασχέτως των καταβολών τους κιόλας) .
Προσωπικά μου κάνει φουλ ντεκαυλέ η άλλη να είναι αγενής ή να σηκώνει υφάκι που δεν μπορεί να στηρίξει με κάποιον τρόπο. Ή να είναι παντελώς αμόρφωτη. Και αυτή η ξινίλα στην οποία αναφερόμαστε πολύ συχνά, συνήθως είναι απόρροια τέτοιων κόμπλεξ που κουβαλάνε κάποιες, και το χρησιμοποιούν άτεχνα ως άμυνα.
Συνεπώς δε πα να ναι Η μουνάρα η άλλη, αν η ομιλία της θυμίζει νυχού απτο Αιγάλεω που χορεύει στον Κιάμο, εμένα θα με ξενερώσει. Γελάστε ελεύθερα, γούστα είναι αυτά.

Όσο για το ΄κοντέρ' που λέμε: έχω αρκετές φίλες και γνωστές, για τις οποίες αρκετά πράγματα τα γνωρίζω από πρώτο χέρι. Για να εξηγούμαι κιόλας, σκοτίστηκα για το πόσους έχουν γαμήσει κάποια στην τελική.
Αλλά δε γουστάρω να βγάλω γκόμενα κάποια που έπαιρνε πίπες από ναρκέμπορο/ντιτζέι/μπάρμαν σε τουαλέτες μαγαζιών για μια γραμμούλα κόκα.
Και δυστυχώς, δεν είναι λίγες που καταντάνε έτσι, και μην είσαι και σίγουρος ότι θα τις πάρει το μάτι σου με το καλημέρα.
Επίσης, το σχεσιακό μοτίβο μιας γυναίκας είναι διαφορετικό από το δικό μας: για να κάτσει μια γυναίκα σ έναν άνδρα, σημαίνει πως κάτι γουστάρει. Και εαν γουστάρει, συνεπώς θα θελήσει να τον κρατήσει για λιγο εάν τη γαμάει ωραία.
Όταν βλέπεις μια γυναίκα να έχει πάει με πολλούς (τύπου 8-10 τον χρόνο) συνήθως σημαίνει πως την παράτησαν. Το οποίο ενδεχομένως προδίδει κάποια προβληματική κατάσταση.
Προφανώς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, αλλά εδώ μιλάμε γενικά.
Οι περισσότερες (ό,τι κι αν λένε) δεν είναι σαν εμάς που γαμάμε από δω κι εκεί ίσα για να περάσει η ώρα και να νιώσουμε 'γαμιάδες'.

Τώρα για τον ρακενδυσμό: Το σταν σμιθ και το τζινάκι που λες, είναι η μέση αποδεκτή και εύκολη λύση. Κανένα πρόβλημα με αυτό. Αλλά το να βγαίνεις για ένα ποτό και να σου ρχεται η άλλη με ρούχα λαικής, κοιλιές έξω, πούλιες να κρέμονται σα να ναι ντυμένη να πάει στο πανηγύρι του χωριού της... εεεεεε οκ. Μην πούμε και για τα μούφα αρώματα που φοράνε πολλές και ζέχνουν πατσουλί. Και που ποτίζει στα ρούχα σου και γυρνας σπίτι με τις αναθυμιάσεις να σου θυμίζουν πόσο σκατά τα έκανες πάλι.

Εν τέλει, απλά θέλω να πω πως είναι σπουδαίο πράγμα η παρουσία της άλλης πλάι σου να σε τιμάει, να έχει κάτι να την καμαρώσεις ρε παιδί μου, και να μην λυπάσαι τα χάλια ή την άγνοια της (κι εσένα εν κατακλείδι που ασχολείσαι μαζί της).

Ας μην γνωρίζει τα specs του V12 της miura, ας νομίζει πως το quatrovalvole είναι κάποια μακαρονάδα, και πως το cavallino rampante είναι κάποιο κρασί! Αυτά εύκολα παραβλέπονται....

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.203
Πόντοι
3.656
'Να μη μπορεί να μιλήσει': αναφέρομαι στο θέμα συμπεριφοράς ευρύτερα. Κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν ούτε τρόπους ούτε παιδεία (ασχέτως των καταβολών τους κιόλας) .
Προσωπικά μου κάνει φουλ ντεκαυλέ η άλλη να είναι αγενής ή να σηκώνει υφάκι που δεν μπορεί να στηρίξει με κάποιον τρόπο. Ή να είναι παντελώς αμόρφωτη. Και αυτή η ξινίλα στην οποία αναφερόμαστε πολύ συχνά, συνήθως είναι απόρροια τέτοιων κόμπλεξ που κουβαλάνε κάποιες, και το χρησιμοποιούν άτεχνα ως άμυνα.
Συνεπώς δε πα να ναι Η μουνάρα η άλλη, αν η ομιλία της θυμίζει νυχού απτο Αιγάλεω που χορεύει στον Κιάμο, εμένα θα με ξενερώσει. Γελάστε ελεύθερα, γούστα είναι αυτά.
Το στυλ νυχούς στο αιγάλεω , το έχουν πλέον οι γλυφαδιώτισες και οι κηφισιώτισες.
Αυτό που είχε η νυχού των 90s. Η εξίσωση έγινε προς τα κάτω.
Δηλαδή οι νυχούδες στο αιγάλεω το 1988 ήταν πολύ πιο κάτω ενδυματολογικά από τις κηφισίωτισες στη βογκ .
Τώρα , είναι το ίδιο , κάτω από τη νυχού στο αιγάλεω του 1989 και οι δύο .
Τα ίδια σκατά τζην και αθλητικό .....

Η διαφορά θα παίξει σε κανά γάμο , ρεβεγιόν ή πίστα, σπάνια.

Η ξυνίλα, είναι για να απωθεί όσους θεωρούν ότι τους πέφτουν λίγοι . Όλους δηλαδή .
Μια καθηγήτρια των ΒΠ , με διαμέρισμα πατρικό 90τμ και χιλιαράκι των 10χιλιάδων , δεκαετίας
θεωρεί ότι της πέφτει λίγος , ένας με 7 διαμερίσματα τριπλάσιας αξίας και τμ έκαστο , από το δικό της
και με 7 ΙΧ , 5πλάσιας αξίας από το δικό της και ο οποίος μπορεί να βγάζει τη βδομάδα 5 μισθούς σαν το δικό της.
Ελλεηνίδικος κομπλεξισμός.

Η καριόλα ελλεηνίδα ποτέ δεν έχει και διάρκεια. Στην αρχή μπορεί να της γαμάς κάθε μέρα τρίωρα,
σε διακοπές και ΣΚ , να τρώει 5-6 να τα κάνει όλα , ακάποτα , κώλο , να τα καταπίνει μέχρι τελευταίας σταγόνας
μετά από καιρό ... θα πάει στο ένα τη βδομάδα ... βαριά 2 το ΣΚ ....

Οι περιγραφές σου μου δίνουν την αίσθηση ότι αναφέρονται σε νταραβέρι κάτω του 3μηνου.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.759
Πόντοι
216
Οι περιγραφές σου μου δίνουν την αίσθηση ότι αναφέρονται σε νταραβέρι κάτω του 3μηνου.

Και πολύ λες.....η πλήξη χτυπάει έγκαιρα την πόρτα....
Δίκοπο μαχαίρι: ναι μεν γλυτώνεις πολλή μιζέρια και τον κατήφορο που ακολουθεί τις σχέσεις. Αλλά παραμένεις μια ζωή νομάς γυρολόγος

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δεν μπορώ να καταλάβω
την μανία των φίλων πουτανάκηδων να προτιμούν το ξενοδοχείο Μπιλ
από το Πριβέ. Ως έμπειρος μύστης σε αυτό το πανεύκολο, ευτελές και αστείο χόμπυ
της πορνείας :2funny:παρατήρησα σε βάθος χρόνου ότι αρκετές πουτάνες που πηγαίνουν εκεί, πάνε από όροφο σε όροφο
να προλάβουν με το κινητό παραμάσχαλα. :2funny:
Γι αυτό λοιπόν ως ένδειξη διαμαρτυρίας και φωνή σθεναρής αντίστασης
στο κατεστημένο, επιλέγω ξενοδοχείο Πριβέ
για τις συναντήσεις μου
με πραγματικές γκόμενες! :rockon:

Κρεβάτι, μπάνιο
και καλλωπισμός
για άλλη μια φορά.

Όταν άλλοι δίνουν εκατόμπαλα (+)
για ξεπετες, τυπικότητες
και χώρια το ξενοδοχείο,
οι Ντοναλντάκηδες :rockon: πληρώνουν μόνο ξενοδοχείο και απολαμβάνουν όλες τις υπηρεσίες σε ρεαλιστικό βαθμό κι ακάποτα μαζί!!!

Γίνετε Ντόναλντ να σωθείτε!
Γαμάμε χωρίς εφέ και σουίτες!

IMG_20240121_195207.jpg

IMG_20240121_195229.jpg

IMG_20240121_195255.jpg

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.748
Πόντοι
3.656
Κορωπί: Αποφυλακίζεται η γυναίκα που είχε σκοτώσει τη σύζυγο του εραστή της. Στο Εφετείο «έσπασε» η ποινή της ισόβιας κάθειρξης και πλέον, 6,5 χρόνια μετά την ανθρωποκτονία, η κατηγορούμενη αναμένεται να αποφυλακιστεί και να συνεχίσει τη ζωή της μακριά από τη φυλακή. Όλα έγιναν τον Αύγουστο του 2016, όταν η 26χρονη επισκέφτηκε τη σύζυγο του εραστή και πατέρα των παιδιών της στο σπίτι της στο Κορωπί. Μετά από ένα έντονο καυγά με την ερωτική αντίζηλό της, έβγαλε ένα μαχαίρι και της κατάφερε πέντε χτυπήματα.
Η 35χρονη δολοφονήθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των δύο παιδιών. Η γυναίκα αυτή είχε καταθέσει αίτηση αναίρεσης της ποινής και τον περασμένο Μάρτιο ο Άρειος Πάγος με απόφασή του έκανε δεκτή την αίτηση, δεχόμενος το ελαφρυντικό της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς της κατηγορούμενης

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Κορωπί: Αποφυλακίζεται η γυναίκα που είχε σκοτώσει τη σύζυγο του εραστή της. Στο Εφετείο «έσπασε» η ποινή της ισόβιας κάθειρξης και πλέον, 6,5 χρόνια μετά την ανθρωποκτονία, η κατηγορούμενη αναμένεται να αποφυλακιστεί και να συνεχίσει τη ζωή της μακριά από τη φυλακή. Όλα έγιναν τον Αύγουστο του 2016, όταν η 26χρονη επισκέφτηκε τη σύζυγο του εραστή και πατέρα των παιδιών της στο σπίτι της στο Κορωπί. Μετά από ένα έντονο καυγά με την ερωτική αντίζηλό της, έβγαλε ένα μαχαίρι και της κατάφερε πέντε χτυπήματα.
Η 35χρονη δολοφονήθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των δύο παιδιών. Η γυναίκα αυτή είχε καταθέσει αίτηση αναίρεσης της ποινής και τον περασμένο Μάρτιο ο Άρειος Πάγος με απόφασή του έκανε δεκτή την αίτηση, δεχόμενος το ελαφρυντικό της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς της κατηγορούμενης
ερε μουρλα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.748
Πόντοι
3.656
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
να εδω αλλη μια...αυτη την ειχα τραβηξει βιντεο που τη γαμουσα,Η φωτο ειναι λιγο πριν τον φαει ("καραμπαζο" και αυτη):confused:
Ποια είναι αυτή η Μαρία παλάμη?άσε ρε Βλαδίμηρε ποια πάει μαζί σου άντε καμία πληρωμένη ιεροδουλη και πολύ είναι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

να παρε αλλη μια...5 λεπτα πριν τον φαει,αυτη ειχε λιγο μεγαλο κωλο αλλα εκανε κατι θεικες πιπες
Εδώ δε θα σχολιάσω η γκόμενα είναι χάλια σώμα ατσουμπαλο κλπ είσαι και ψεύτης είσαι και κακόγουστος.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ο κωλος σε μάρανε άντε πρώτα γάμησε άπλετο μουνι εστω ιερόδουλης και μετά πας και κωλο,λες και τον έχεις 20 πόντο και δίψας έτσι για κωλο,Έλληνας είσαι πάνω από 14 δε θα το έχεις και θες και κωλο.Ελληνας με 15 και πάνω θεωρείται κελεπουρι.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.291
Πόντοι
3.786
Ο κωλος σε μάρανε άντε πρώτα γάμησε άπλετο μουνι εστω ιερόδουλης και μετά πας και κωλο,λες και τον έχεις 20 πόντο και δίψας έτσι για κωλο,Έλληνας είσαι πάνω από 14 δε θα το έχεις και θες και κωλο.Ελληνας με 15 και πάνω θεωρείται κελεπουρι.
Epic Τζιμάκος για τύπους που σπάνε μπάλες για πρωκτικό

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Πολύ χρήσιμο στο καμάκι ειναι και το φαρμάκι στις απαντήσεις. Προσωπικά
ενα παράδειγμα
αν δω ότι πάει καλά μια περίπτωση αλλά τολμήσει
η άλλη να αναφέρει σόσιαλ, τότε η απάντηση είναι σταθερή και πάγια. "ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!" Αυτή είναι η απάντηση και κόβονται πόδια και χέρια. :2funny: Καμία ελπίδα.
Ή θα μιλησουμε ζωντανά
και τηλεφωνικά
και θα βγούμε ή πούλο.
Μην μπαίνετε στην ουρά. Απαξίωστε και ισοπεδώστε
τα πάντα όταν δεν υπάρχει όφελος. Όσες έχω γαμήσει
τις γάμησα στα γρήγορα.
Αν αρχίσει το παρλάρε
κι η πολύ συζήτηση, καλά κρασιά. Παρέα θέλουν ή χορηγό. Δεν προβλέπεται!

Δυνατή συμβουλή!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Epic Τζιμάκος για τύπους που σπάνε μπάλες για πρωκτικό
Μα ναι ρε μλκ χόρτασαν μουνι και διψανε έτσι για κωλο να πω ότι είχαν και 18 εκ οκ να διψανε για κωλο οι Έλληνες όμως δε εχουν καν 18 εκ εγώ πχ έχω 15 θεωρούμαι καλός για Έλληνας που ο μέσος όρος Ελλήνων 13 εκ είναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom