John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.291
- Πόντοι
- 3.786
Ρε boy ή ρε kid θα ήταν πιο σωστό,αν και κατάλαβα τι εννοείςτο "ρε μαν" ειναι υπο αμφισβητηση
Ρε boy ή ρε kid θα ήταν πιο σωστό,αν και κατάλαβα τι εννοείςτο "ρε μαν" ειναι υπο αμφισβητηση
Μακαρι όλοι οι πελάτες να ήταν σα εμένα ευγενικοί μπανιαρισμενοι και νέοι αλήθεια που όλο κατι γέροι βρωμιάρηδες πάνε που βρωμάνε μποχα.ρε τι τραβανε κιαυτες
Ρε σταμάτα γιατί σου κάνουν αναφορά ορισμένοι και θα φας banΚαρκίνο στους δασκάλους πολεμικών τεχνών να εξαφανιστούν όλοι σα τους δεινόσαυρους που εξαφανίστηκαν θέλουμε κατάργηση πολεμικών τεχνών για να πάει μπροστά η χώρα μας τέλος.
Αναφορά εδώ και τώρα! Τέτοια σχόλια είναι απλά ντροπή! Κάπου είπαμε δηλαδή...Οι δάσκαλοι πολεμικών τεχνών ναι καρκίνο τους αξίζει να πάθουν ειλικρινά δε τους αξίζει να ζουν που προάγουν τη βία καταστρέφοντας τη κοινωνία.
Μάλλον αυτοί θα είναι δάσκαλοι πολεμικών τεχνών και τους εθιξα.Ρε σταμάτα γιατί σου κάνουν αναφορά ορισμένοι και θα φας ban
Τι έγινε είσαι δάσκαλος πολεμικών τεχνών και σε εθιξα γελοίε?Αναφορά εδώ και τώρα! Τέτοια σχόλια είναι απλά ντροπή! Κάπου είπαμε δηλαδή...
Εντάξει,καλή η πλάκα και ο χαβαλές,αλλά είναι μεγάλη χοντράδα να εύχεσαι καρκίνους και ψοφους.Όταν ωριμάσεις θα το καταλάβειςΜάλλον αυτοί θα είναι δάσκαλοι πολεμικών τεχνών και τους εθιξα.
Μλκ το ξερα γι'αυτό κάνεις έτσι ωραία και γιατι θυμώνεις αφού τη αλήθεια λέω για τον κλάδο σας είστε σκατα σα χαρακτήρες.Ναι,δάσκαλος πολεμικών τεχνών είμαι.
Τσακώθηκα με 3 γιατί ήταν και οι 3 μαλακές αυτοί φταίνε που δε μιλάμε πλέον επίσης στις ειδήσεις άκουσα για 2 δασκάλους πολεμικών τεχνών οι οποίοι Ηταν ο ένας βιαστής και ο άλλος δολοφόνος.Επισης εσύ εδώ που λες ότι είσαι δάσκαλος πολεμικών τεχνών μου φαίνεσαι τέρμα κακός χαρακτήρας και βρωμορατσιστης στους χοντρούς κάθεσαι και με λες όλο χοντρό και με ειρωνεύεσαι εδώ και μήνες κάνω υπομονή αλλά όλο με κράζεις για το πάχος μου αυτά είναι δείγματα καλού χαρακτήρα θες να πεις?Αφού μας βρίζεις άδικα.
Δε θέλω να ευχηθώ καρκίνο σε έναν άνθρωπο που δε ξέρω αλλά και εσύ καλύτερος θα είσαι?ήδη εχεις δείξει το κακο του χαρακτήρα σου όταν βλέπεις ένα παιδί 24 στα 25 τον Ιούλιο παιδι και τον λες χοντρό συνέχεια και τον μειώνεις μπορεί να μη είσαι βιαστής ή δολοφόνος άλλα καλός άνθρωπος δε είσαι για να κράζεις κάποιον επειδή είναι χοντρός λες και το να είναι κάποιος χοντρός είναι δολοφόνος κάνεις.Λες και σου τρώω το φαγητό κάνεις ξεφτυλισμενε κάνω υπομονή μια 2 αλλά το παραχεσες.Άρα οι κατάρες σου πηγαίνουν και σε εμένα;
Όταν υπάρχουν άνθρωποι που προάγουν τη βία και αυτό όλο πάει πίσω τη κοινωνία γιατί η βία δημιουργεί τραμπούκους.Ειστε κάτι σα τη Τραπ δηλαδή οι τράπερς κάνουν κακο γιατί επηρεάζουν με τα τραγούδια τους στη βία και στα ναρκωτικά και εσείς με τις πολεμικές τέχνες προαγετε τη βία επηρεάζετε τον κόσμο να λύνει τα προβλήματα του με ξύλο.Λυπαμαι αλλά καρκίνο και στους τράπερς καρκίνο και σε εσάς θέλουμε μια κοινωνία σα τη Ελβετία και τη Αυστρία και όσο υπάρχετε εσείς οι πρωτόγονοι δε θα γίνει αυτό ποτέ οπότε ναι να πεθάνετε όλοι εσείς που πάτε πίσω τη κοινωνία μαςΌταν μιλάς για καρκίνο,είσαι καλός άνθρωπος;
Δε το λέω μόνο για σένα το λέω για όλους όσους προάγουν την βία και στους τράπερς το ίδιο ευχομαι και στους δασκάλους πολεμικών τεχνών το ίδιο ευχομαι.Θελω μια χώρα σα τη αυστρια αλλά όσο υπάρχει αυτός ο πρωτογονισμός της καγκουριας της τραπ των πολεμικών τεχνών όλο αυτό δε εξελίσσει τη χώρα μας θέλω να ρίξει ο θεός μια πλημμύρα και να πνιγείτε και οι τραπερ και οι δάσκαλοι πολεμικών τεχνών και όσοι τελως πάντων οδηγούν τη χώρα στο πρωτογονισμό της.Άρα ο καρκίνος σε εμένα που είμαι δάσκαλος πολεμικών τεχνών ισχύει;
Αν είσαι δάσκαλος πολεμικών τεχνών και δε λες ψέματα ναιΆρα το εύχεσαι και σε εμένα.
Δε το γνώριζα το υπέθεσα γιατί έκανες σα λισασμενος όταν έκραζα τους δασκάλους οποτε κάτι τέτοιο θα ήσουν.Δουλεια που δε κάνει το καλό στη κοινωνία δε είναι δουλειά εσεις προωθείτε ξεκάθαρα τη βία άσχετα που τεμπέληδες είστε τι κάνετε?μαθενετε χαμηνια να το παίζουν μάγκες.Το ίδιο είναι ο οικοδόμος ή ο ντελιβερας που λιώνουν στη κούραση και οι άνθρωποι δε κάνουν το κακο στη κοινωνία αλλά αντιθετα το καλό.Έγραψες ότι το γνώριζες πως είμαι δάσκαλος πολεμικών τεχνών.
Οπότε...
Γιατί να μη σε συγκρίνω?κάθεσαι και κράζεις ένα παιδί 24-25 χρόνων επειδή είναι γεμάτο και επειδή τρώει λες και το να τρως είναι φόνος πιστεύεις πως είναι δείγμα καλου χαρακτήρα αυτό?επίσης κάθεσαι και λες ο παπαροτριφτουλας και ο Ρομπ καλά κάναν που σου μίλησαν απαίσια αυτά δε είναι δείγματα καλού χαρακτήρα ξέρεις.Αντιθετα έβγαζες μια κακία χωρις να σε είχα κράξει ποτέ τουλάχιστον εσένα απλά δε συμφωνησες με τις ιδέες μου και ξεκίνησες το κράξιμο αυτό εγώ το λέω φασιστικό δε συμφωνούμε με τον άλλον και τον κράζω.Λυπαμαι αλλά δε διαφέρεις καθόλου από τους συναδέλφους σου και να η απόδειξη ότι αυτό που λέω για τις πολεμικές τέχνες ισχιει τελικά τουλαχιστον το συγκεκριμένο.Μη με συγκρίνεις με τους συναδέλφους μου
Πάλι αυτό με τα κιλά είδες?εσύ αποδεικνύεις πόσο μαλακας είσαι.Ναι αρνητικές εμπειρίες επειδή έξω βλέπω ότι όλες πάνε με αυτούς τους μοντέρνους τους κλαρινογαμπρους οπότε και γι'αυτό είμαι απογοητευμένος από αυτές όσο για τις πολεμικές τέχνες εχω τσακωθεί με 3 δε μιλάμε καν και φταίνε αυτοί στις ειδήσεις επίσης το ίδιο έχω ακούσει για 2 περιπτώσεις άκρως αρρωστημένες και τώρα έρχεσαι εσυ στη σειρά όπου αποδεικνύεις τι ρατσιστής με τα κιλά είσαι και επειδή δε συμφωνείς με τις ιδέες μου με κράζεις.Troll mode off :
Λοιπόν Τζιμάκο,η κατάσταση σου είναι πραγματικά εμμονική και άκρως επικίνδυνη.
Έχεις ξεφύγει ανεπανόρθωτα και μένεις κολλημένος σε στερεότυπα τσουβαλιάζοντας κόσμο και κοσμάκη άδικα,βγάζοντας αυθαίρετα συμπέρασματα από συγκεκριμένες περιπτώσεις.
Είσαι τρομερά ισχυρογνώμων και άκαμπτος όσον αφορά τις πεποιθήσεις σου για τους ανθρώπους και τον κόσμο γύρω σου.
Βάζω στοίχημα πως όλα αυτά προέκυψαν από αρνητικές εμπειρίες,δεν ξύπνησες μια μέρα και είπες "Α,θα στοχοποιήσω τις γυναίκες που θέλουν τύπους με τατουάζ,μούσια κλπ,τους δασκάλους πολεμικών τεχνών και πάει λέγοντας"
Κοίτα να αλλάξεις μυαλά και αν χρειαστεί να ζητήσεις βοήθεια ειδικού.
Α,χάσε και κανένα κιλό.
Και εκεί με ενοχλεί δε είπα πως ειμαι Άγιος αλλά εσύ προσπαθείς να μου αποδείξεις ότι είσαι καλός άνθρωπος και ότι δε είναι όλοι οι δάσκαλοι πολεμικών τεχνών τα ίδια σκατα και πραγματικα είσαι σκατα τελείως σα αυτούς.Άντε ξανά μάνα troll mode off:
Αυτό σε πείραξε πάλι;
Τα άλλα θα έπρεπε να προσέξεις περισσότερο.
Βέβαια θα έπρεπε να σκεφτείς πως όταν κράζεις συγκεκριμένες κατηγορίες ανθρώπων ως προς την εμφάνιση τους δείχνεις ρατσιστικές τάσεις αλλά εκεί δεν σε ενοχλεί.
Εγώ μωρέ ή εσύ ?Τρικυμία εν κρανίω έχεις ρε πούστη
Οκ όπως νομίζεις βαρέθηκα να μιλάω μαζί σουΕσύ ρε μπούστη
πηγαινε σε εναν ψυχιατρο αγορι μου..σοβαρα μιλαωΚαρκίνο στους δασκάλους πολεμικών τεχνών να εξαφανιστούν όλοι σα τους δεινόσαυρους που εξαφανίστηκαν θέλουμε κατάργηση πολεμικών τεχνών για να πάει μπροστά η χώρα μας τέλος.
καποιος τον εκανε μπαουλο αυτονΕσύ ρε μπούστη