Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (3 μέλη και 36 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Alexia9090

Call-Girl
Εγγρ.
22 Δεκ 2022
Like
12.256
Τα ωραία κωλομέρια έχουν σημασία.Να σπρώχνεις στα 4 με κανονικό σεξ και να έχει η ηβική περιοχή επαφή με τα κωλομάγουλα
Αυτό το θέμα με τον κωλο να το κοιτάξετε
Μου βγηκατε όλοι κωλολατριδες

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.287
Πόντοι
3.786
Αυτό το θέμα με τον κωλο να το κοιτάξετε
Μου βγηκατε όλοι κωλολατριδες
Εγώ δεν είμαι fan του πρωκτικού,αλλά τρελαίνομαι για πεταχτά καλοσχηματισμένα κωλομέρια

Alexia9090

Call-Girl
Εγγρ.
22 Δεκ 2022
Like
12.256
Μιας και μπήκες σε νήμα για τις σχέσεις των δύο φύλων,τι σε εκνευρίζει στη συμπεριφορά των ανδρών και θέλεις να το διορθώσουν;
Γενικά στους άντρες
Η την άποψη σάς κοπέλα του σεξ

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.287
Πόντοι
3.786
Καταρχάς δεν βγαίνω έχω να πάω σε μπαράκι 3 4 χρόνια
Νωρίς τη μπούχτισες τη νύχτα.Γενικά όμως ας πούμε,τι είναι αυτό που σε εκνευρίζει στους άνδρες,όσον αφορά την προσέγγιση και τη συμπεριφορά τους;

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
ναι αλλα εχω κανει πολεμικες τεχνες καποια χρονια..εσυ στους δασκαλους ευχεσαι καρκινο η στους μαθητες?
Και στους δασκάλους και στους μαθητές όλοι μαλακες είναι όσοι ασχολούνται με τέτοια καραγκιοζιλικια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ρε τζιμακο μα το θεο ωρες ωρες μιλας σα γκομενα
Καλύτερα να μιλάς σα γκόμενα παρά να ασχολείσαι με πολεμικές τέχνες λες και είσαι τραμπούκος καφρος ουστ σε όσους κάνουν και σε όσους τις διδάσκουν.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τους κυκλους δεν τους βρίσκεις αλλα τους φτιαχνεις.
Π.χ δεν εχεις φιλο πηγαινε σε μια δραστηριοτητα απο ξενες γλωσσες μεχρι σχολη χορου,μη πας γυμναστήριο εκει παιζεται αλλιως η μπάλα.
Εκει θα γνωρισεις καποιες καποιους θα κανονιζεις να βγαινεται και ανακατευε τις παρεες,βλέπεις δεν ρολαρει η ταδε σχολη στο μηνα η στο εμηνο πήγαινε σε αλλη,γενικά αν μεταπηδας απο σχολη σε σχολη απο δραστηριοτητα σε δραστηριοτητα γνωριζεις απλα εκει κανονίζεις να βγαίνετε παρέα.
Επίσης εκδρομη μονοημερη η διημερη μονος σου παλι θα μπαλαρεις.
Το να γυρνας μες στους δρομους που η αλλη δεν θα ειναι σε μουντ θα εχεις αρνητικα αποτελέσματα.
Ειναι σαν καποιος να θέλει να βγαλει λεφτά.
Τι θα κανει θα ψάξει για δουλεια και αν βρει να παρει το 700αρι η να παει να ζητιανεψει?
Που θα χαλάσει περισσότερη ενεργεια και χρόνο?
Που θα βγαλει περισσοτερα?
Καί στούς κύκλους καί στίς δραστηριότητες οι περισσότερες γκόμενες είναι χάλια, δέν βλέπονται τό πολύ 5άρια!!
Αν υπάρχει καμία ωραία μούνα, σιγά μήν περιμένει από εκεί...νά βρεί ταίρι!!
-Βέβαια γιά κάποιους άνδρες πού τελικά είναι οι πιό πολλοί,άς πάνε έτσι καί αλλιώς...δέν είναι αυτοί καί γιά κάτι καλύτερο-

• Like
Αντιδράσεις: FARAW
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τζιμακο να σου γνωρίσω τον Μπισμπικη;
Να κάνετε έρωτα μοναδικό!
Δε θα τον πιάνεις τον μπισμπικη στο στόμα σου σε παρακαλώ δε τον φτάνεις και ούτε θα τον φτάσεις ποτέ και επειδή γκέι δε είμαι άμα θέλεις να πάρουμε παρτουζα τη Βανδή εγω και αυτός πολύ ευχαρίστως εγώ θα τη γαμαω στα 4 και αυτός θα της τον δίνει στο στόμα και μετά εγώ θα της τον δίνω στο στόμα και αυτός θα την γαμαει στα 4.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ρε εσύ,μήπως μισείς τη Βανδή επειδή σου έφαγε τον άντρα;
Εμείς είμαστε εδώ να σε ακούσουμε.
Όχι αντίθετα συμπαθώ τη Βανδή που θέλει αντρακλες και όχι φλώρους μπράβο της είναι γυναίκα και τιμάει το φύλλο αντίθετα η κόρη της τα έφτιαξε με έναν φλωρο γυμναστη με μούσια και μοντέρνο σα μαλακά αλλά εντάξει θα μάθει ελπίζω στη ηλικία της Βανδής να θέλει μπισμπικηδες.Πρεπει να μάθει από τώρα όμως οποτε να χωρίσει αυτό τον φλωρο το γυμναστή και να τα φτιάξει με τον ρακ τον αντράκλα τουλάχιστον

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
εγώ νόμιζα τη ζηλεύεις

Πιασαρικο το θέμα
Μίλα μας για τα αισθήματα σου για τον Ρακ
Ρακ και μπισμπικης αντρακλες σωστοί να ξέρεις και δε τους ζηλεύω γιατί στον ρακ μοιάζω στο σώμα ζήτω ο ρακ και ο μπισμπικης οποία τους πάρει σημαίνει πως θέλει αντρακλες και όχι φλωρουμπες γυμναστές και μαλακίες.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.008
Πόντοι
206
Καί στούς κύκλους καί στίς δραστηριότητες οι περισσότερες γκόμενες είναι χάλια, δέν βλέπονται τό πολύ 5άρια!!
Αν υπάρχει καμία ωραία μούνα, σιγά μήν περιμένει από εκεί...νά βρεί ταίρι!!
-Βέβαια γιά κάποιους άνδρες πού τελικά είναι οι πιό πολλοί,άς πάνε έτσι καί αλλιώς...δέν είναι αυτοί καί γιά κάτι καλύτερο-
εδω λεμε για 7αρια και 8αρια για τις γυναικες, μα και οι αντρες οι πιο πολλοι μετριοι και μπαζα ειναι,
να τονισω οτι ειμαστε πρωτοι σε παχυσαρκια στην ευρωπη και στις γυναικες και στους αντρες, το οτι βλεπεις περισσοτερους αντρες σε γυμναστηρια και να κανουν αθλητικες δραστηριοτητες σε σχεση με γυναικες. δεν αλλαζει το συνολικο ποσοστο οτι και οι αντρες στην ελλαδα ειναι κοντα στα ιδια χαλια με τις ελληνιδες. αντε να ειναι 5% περισσοτεροι αντρες καλυτεροι εμφανισιακα απο τις γυναικες.
εξω που βλεπω τα ζευγαρια, οι πιο πολλες μπαζολες με αντιστοιχους πατσαβουριδες κυκλοφορουν.
ελαχιστες ωραιες και ψηλες εξω να δεις. οπως ελαχιστους ωραιους και ψηλους βλεπεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom