John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.287
- Πόντοι
- 3.786
Τα ωραία κωλομέρια έχουν σημασία.Να σπρώχνεις στα 4 με κανονικό σεξ και να έχει η ηβική περιοχή επαφή με τα κωλομάγουλαΘαυμάζουμε κωλο
Δεν δίνουμε
Τα ωραία κωλομέρια έχουν σημασία.Να σπρώχνεις στα 4 με κανονικό σεξ και να έχει η ηβική περιοχή επαφή με τα κωλομάγουλαΘαυμάζουμε κωλο
Δεν δίνουμε
Αυτό το θέμα με τον κωλο να το κοιτάξετεΤα ωραία κωλομέρια έχουν σημασία.Να σπρώχνεις στα 4 με κανονικό σεξ και να έχει η ηβική περιοχή επαφή με τα κωλομάγουλα
Εγώ δεν είμαι fan του πρωκτικού,αλλά τρελαίνομαι για πεταχτά καλοσχηματισμένα κωλομέριαΑυτό το θέμα με τον κωλο να το κοιτάξετε
Μου βγηκατε όλοι κωλολατριδες
Το δέχομαιΕγώ δεν είμαι fan του πρωκτικού,αλλά τρελαίνομαι για πεταχτά καλοσχηματισμένα κωλομέρια
Μιας και μπήκες σε νήμα για τις σχέσεις των δύο φύλων,τι σε εκνευρίζει στη συμπεριφορά των ανδρών και θέλεις να το διορθώσουν;Το δέχομαι
Γενικά στους άντρεςΜιας και μπήκες σε νήμα για τις σχέσεις των δύο φύλων,τι σε εκνευρίζει στη συμπεριφορά των ανδρών και θέλεις να το διορθώσουν;
Γενικά ως κοπέλα που σε φλερτάρουν έξω στα μπαράκιαΓενικά στους άντρες
Η την άποψη σάς κοπέλα του σεξ
Καταρχάς δεν βγαίνω έχω να πάω σε μπαράκι 3 4 χρόνιαΓενικά ως κοπέλα που σε φλερτάρουν έξω στα μπαράκια
Νωρίς τη μπούχτισες τη νύχτα.Γενικά όμως ας πούμε,τι είναι αυτό που σε εκνευρίζει στους άνδρες,όσον αφορά την προσέγγιση και τη συμπεριφορά τους;Καταρχάς δεν βγαίνω έχω να πάω σε μπαράκι 3 4 χρόνια
Και στους δασκάλους και στους μαθητές όλοι μαλακες είναι όσοι ασχολούνται με τέτοια καραγκιοζιλικια.ναι αλλα εχω κανει πολεμικες τεχνες καποια χρονια..εσυ στους δασκαλους ευχεσαι καρκινο η στους μαθητες?
Καλύτερα να μιλάς σα γκόμενα παρά να ασχολείσαι με πολεμικές τέχνες λες και είσαι τραμπούκος καφρος ουστ σε όσους κάνουν και σε όσους τις διδάσκουν.ρε τζιμακο μα το θεο ωρες ωρες μιλας σα γκομενα
έλα σταματά κουρασες ξεκωλο.Συνάδελφε είχες πολλούς μαθητές σήμερα;
Μην εξαπτεσαι γυναικάρα μου θα σου κάνω καλό κρεβάτι μετά να ευχαριστήσεις να σου φύγει η υστερία κοπελίτσα μου υπουργιτσα μου εσύ.Σιλάνς δίποδε βούβαλε,με τον @nikolas81 μιλάω
Καί στούς κύκλους καί στίς δραστηριότητες οι περισσότερες γκόμενες είναι χάλια, δέν βλέπονται τό πολύ 5άρια!!Τους κυκλους δεν τους βρίσκεις αλλα τους φτιαχνεις.
Π.χ δεν εχεις φιλο πηγαινε σε μια δραστηριοτητα απο ξενες γλωσσες μεχρι σχολη χορου,μη πας γυμναστήριο εκει παιζεται αλλιως η μπάλα.
Εκει θα γνωρισεις καποιες καποιους θα κανονιζεις να βγαινεται και ανακατευε τις παρεες,βλέπεις δεν ρολαρει η ταδε σχολη στο μηνα η στο εμηνο πήγαινε σε αλλη,γενικά αν μεταπηδας απο σχολη σε σχολη απο δραστηριοτητα σε δραστηριοτητα γνωριζεις απλα εκει κανονίζεις να βγαίνετε παρέα.
Επίσης εκδρομη μονοημερη η διημερη μονος σου παλι θα μπαλαρεις.
Το να γυρνας μες στους δρομους που η αλλη δεν θα ειναι σε μουντ θα εχεις αρνητικα αποτελέσματα.
Ειναι σαν καποιος να θέλει να βγαλει λεφτά.
Τι θα κανει θα ψάξει για δουλεια και αν βρει να παρει το 700αρι η να παει να ζητιανεψει?
Που θα χαλάσει περισσότερη ενεργεια και χρόνο?
Που θα βγαλει περισσοτερα?
Δε θα τον πιάνεις τον μπισμπικη στο στόμα σου σε παρακαλώ δε τον φτάνεις και ούτε θα τον φτάσεις ποτέ και επειδή γκέι δε είμαι άμα θέλεις να πάρουμε παρτουζα τη Βανδή εγω και αυτός πολύ ευχαρίστως εγώ θα τη γαμαω στα 4 και αυτός θα της τον δίνει στο στόμα και μετά εγώ θα της τον δίνω στο στόμα και αυτός θα την γαμαει στα 4.Τζιμακο να σου γνωρίσω τον Μπισμπικη;
Να κάνετε έρωτα μοναδικό!
Καλά αφού νομίζεις ότι θα λαχανιασω οκ άμα δε βάλω κάτω θα δεις πόσο θα λαχανιασω θα παρακαλάς να γαμαω πιο χαλαρά κουκλε μου άιντεΜπισμπικης!
Θα λαχανιασεις βρε πασά μου.
Όχι αντίθετα συμπαθώ τη Βανδή που θέλει αντρακλες και όχι φλώρους μπράβο της είναι γυναίκα και τιμάει το φύλλο αντίθετα η κόρη της τα έφτιαξε με έναν φλωρο γυμναστη με μούσια και μοντέρνο σα μαλακά αλλά εντάξει θα μάθει ελπίζω στη ηλικία της Βανδής να θέλει μπισμπικηδες.Πρεπει να μάθει από τώρα όμως οποτε να χωρίσει αυτό τον φλωρο το γυμναστή και να τα φτιάξει με τον ρακ τον αντράκλα τουλάχιστονΡε εσύ,μήπως μισείς τη Βανδή επειδή σου έφαγε τον άντρα;
Εμείς είμαστε εδώ να σε ακούσουμε.
Ρακ και μπισμπικης αντρακλες σωστοί να ξέρεις και δε τους ζηλεύω γιατί στον ρακ μοιάζω στο σώμα ζήτω ο ρακ και ο μπισμπικης οποία τους πάρει σημαίνει πως θέλει αντρακλες και όχι φλωρουμπες γυμναστές και μαλακίες.εγώ νόμιζα τη ζηλεύεις
Πιασαρικο το θέμα
Μίλα μας για τα αισθήματα σου για τον Ρακ
εδω λεμε για 7αρια και 8αρια για τις γυναικες, μα και οι αντρες οι πιο πολλοι μετριοι και μπαζα ειναι,Καί στούς κύκλους καί στίς δραστηριότητες οι περισσότερες γκόμενες είναι χάλια, δέν βλέπονται τό πολύ 5άρια!!
Αν υπάρχει καμία ωραία μούνα, σιγά μήν περιμένει από εκεί...νά βρεί ταίρι!!
-Βέβαια γιά κάποιους άνδρες πού τελικά είναι οι πιό πολλοί,άς πάνε έτσι καί αλλιώς...δέν είναι αυτοί καί γιά κάτι καλύτερο-