John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.270
- Πόντοι
- 3.786
Παντού ψάχνονταιΔεν ψάχνονται σε εφαρμογές.
Στα σοσιαλ ψάχνονται.
Παντού ψάχνονταιΔεν ψάχνονται σε εφαρμογές.
Στα σοσιαλ ψάχνονται.
Ρε παντού ψάχνονται.Εγώ δέν λέω γιά εφορμογές ,άλλοι τά λένε αυτά!!
Καί τά πιστεύουν κιόλας, είναι απορίας άξιον πάντως 8άρια καί 9άρια νά ψάχνονται...στήν ψύχρα!!
Έτυχε να απαντήσουμε ταυτόχρονα.Μαν έχει τύχει να βγω με 10ρι από το Tinder.Δεν προχώρησε η φάση αλλά συμβαίνει γιατί στα 35 η τύπισσα είχε μικρότερο κύκλο.Οι περισσότερες μέσω παρέας ψάχνονται,κακά τα ψέματαΚλώνος;
Παντού ψάχνονται...
Μέ τί αποτελέσματα ?Παντού ψάχνονται
Όπως είπα παραπάνω,υπάρχουν από 7αρια έως 10αρια που ψάχνονται με όλους τους τρόπους,γιατί περνάνε τα χρόνια και οι επιλογές τους μειώνονται.Συν τις εκπαιδευτικούς που αλλάζουν πόληΜέ τί αποτελέσματα ?
Υπάρχουν επιτυχίες ?
Η μία γκόμενα πού ο άλλος τήν βλέπει γιά 7άρι, διότι έχει νά γαμήσει...10 χρόνια ?
Προχώρα στο παρασύνθημα να φάς ψωμάκι και μην το κουράζεις μαν.Μέ τί αποτελέσματα ?
Υπάρχουν επιτυχίες ?
Η μία γκόμενα πού ο άλλος τήν βλέπει γιά 7άρι, διότι έχει νά γαμήσει...10 χρόνια ?
Τα έχω γράψει κατ' επανάληψη σε διάφορα νήματα. Έξι χρόνια στο Twitter, γάμησα τουλάχιστον μία ντουζίνα γυναίκες.Μέ τί αποτελέσματα ?
Υπάρχουν επιτυχίες ?
Δέν τό πιστεύω αυτό μέ τίποτα!!Όπως είπα παραπάνω,υπάρχουν από 7αρια έως 10αρια που ψάχνονται με όλους τους τρόπους,γιατί περνάνε τα χρόνια και οι επιλογές τους μειώνονται.Συν τις εκπαιδευτικούς που αλλάζουν πόλη
Ποιό είναι τό παρασύνθημα,νά περιμένω στό Pc γιά νά γαμήσω ?Προχώρα στο παρασύνθημα να φάς ψωμάκι και μην το κουράζεις μαν.
1/3 8άρια ? Από Twitter ?Τα έχω γράψει κατ' επανάληψη σε διάφορα νήματα. Έξι χρόνια στο Twitter, γάμησα τουλάχιστον μία ντουζίνα γυναίκες.
Το 1/3 μπάζα, το 1/3 μέτριες, το 1/3 8άρια.
Είχες πει ότι είσαι 55.Εγώ παίζω μπάλα από 28-38.Δε λέω ότι η πλειοψηφία είναι ωραίες,αλλά υπάρχουν αρκετέςΔέν τό πιστεύω αυτό μέ τίποτα!!
Ποιό είναι τό παρασύνθημα,νά περιμένω στό Pc γιά νά γαμήσω ?
1/3 8άρια ? Από Twitter ?
Αξιος άτομο μου!!
Να κλείσεις το pc και να βγείς έξω.....Δέν τό πιστεύω αυτό μέ τίποτα!!
Ποιό είναι τό παρασύνθημα,νά περιμένω στό Pc γιά νά γαμήσω ?
1/3 8άρια ? Από Twitter ?
Αξιος άτομο μου!!
Διότι οι πιό ωραίες μούνες έχουν ουρά από άνδρες !!Μα γιαιτινα πρέπει να ειναι ολες 5αρια στο κύκλο??
Εξαλλου ποιος σου ειπε να μεινεις με ενα κυκλο?.ανακατεψου και με άλλους κυκλους μπαλαρε κανε φιλες και θα σου φερουν κι αλλες.
Εγω απλα ασχολουμαι με ρωσια και σοβιετικες γι αυτο δεν μαπαλρω εδω.
Τώρα μιλάμε σωστά !!Να κλείσεις το pc και να βγείς έξω.....
Ο Τολμών Γαμά....Τα έχω γράψει κατ' επανάληψη σε διάφορα νήματα. Έξι χρόνια στο Twitter, γάμησα τουλάχιστον μία ντουζίνα γυναίκες.
Το 1/3 μπάζα, το 1/3 μέτριες, το 1/3 8άρια.
Έτσι.Διότι οι πιό ωραίες μούνες έχουν ουρά από άνδρες !!
Σέ καμία περίπτωση δέν έχεις περιθώριο νά χωθείς... απλά τό ξεχνάς!!
Τώρα μιλάμε σωστά !!
Συμφωνώ 100%
Διότι οι πιό ωραίες μούνες έχουν ουρά από άνδρες !!
Σέ καμία περίπτωση δέν έχεις περιθώριο νά χωθείς... απλά τό ξεχνάς!!
Τώρα μιλάμε σωστά !!
Συμφωνώ 100%
Εν τέλει γιατί να κυνηγάμε τις μουνάρες;Μας χαλάνε τα 7αρια που συνήθως κάνουν και καλύτερο σεξ;
Όλες καλές είναι.Εν τέλει γιατί να κυνηγάμε τις μουνάρες;Μας χαλάνε τα 7αρια που συνήθως κάνουν και καλύτερο σεξ;
Τό θέμα δέν είναι νά θέλεις νά παίξεις μέ 28-38, αλλά καί πώς είσαι, άν μετράς δηλαδή ώς άνδρας -Γενικά μιλάω-Είχες πει ότι είσαι 55.Εγώ παίζω μπάλα από 28-38.Δε λέω ότι η πλειοψηφία είναι ωραίες,αλλά υπάρχουν αρκετές
Τά 7άρια γιά νά τά παίξεις, πρέπει νά γαμείς καί νά δέρνεις στήν Ελλάδα,Εν τέλει γιατί να κυνηγάμε τις μουνάρες;Μας χαλάνε τα 7αρια που συνήθως κάνουν και καλύτερο σεξ;
Μαζί σου.Απλά ήθελα να τονίσω ότι μετά τα 40-50 οι μουνάρες λιγοστεύουν.Και είναι λογικό μετά από εγκυμοσύνες,σκοτούρες κλπΤό θέμα δέν είναι νά θέλεις νά παίξεις μέ 28-38, αλλά καί πώς είσαι, άν μετράς δηλαδή ώς άνδρας -Γενικά μιλάω-
Υπάρχουν 30άρηδες καί 40άρηδες, σάπιοι...τό γνωρίζεις αυτό ?
Εννοείται ότι πρέπει να είσαι προσεγμένος,γυμνασμένος λογικά και με αρετή και τόλμη στον λόγο....Τό θέμα δέν είναι νά θέλεις νά παίξεις μέ 28-38, αλλά καί πώς είσαι, άν μετράς δηλαδή ώς άνδρας -Γενικά μιλάω-
Υπάρχουν 30άρηδες καί 40άρηδες, σάπιοι...τό γνωρίζεις αυτό ?
Τά 7άρια γιά νά τά παίξεις, πρέπει νά γαμείς καί νά δέρνεις στήν Ελλάδα,
δέν είναι καθόλου εύκολο, άσε τί λένε...από λόγια!!