Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (4 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Άκυρη μεθοδος που κανενας δεν ακολουθεί.
Εγω την έπεφτα παντού στο δρομο οπουδηποτε αποτέλεσμα 1 στα 100 η στα 150 και με 5αρα γκομενα.
Δεν σπαταλησα χρημα αλλα σπατάλησα ενέργεια και χρόνο.
Και ο αλλος ο αναποτελεσματικος φιλος χτύπησε 8αρα μεσα απο κύκλο και μου κουνιοταν,ολο με γκομενες μου λεει ασχολεισαι και τελικα εγω χωρις να κανω τιποτα μου εκατσε η καλή.
Με λιγα λογια καντε κυκλους κοινωνικοποιηθειται ανακαταυτειται με πολυ κοσμο να εχετε γνωριμιες και θα εχετε γκομενες αλλιως θα εισαστε σαν τους ζητιανους για λεφτα.
Θελετε να γίνεται ζητιάνοι η να εργαστείτε?
μονο ελλαδα γινονται αυτα γιατι με τους ξενους ειναι κοτες.Κι οταν λεω κυκλο εννοω εργασια,χομπι,η καπου να σε βλεπει καθε μερα,να ξερει και 1-2 μαλακιες για σενα.Βγαζω εκτος τα τσατ.Εκει πεφτει πουτσα με γρηγορες διαδικασιες χωρις κυκλους και τετοια.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Εγω για τις ελληνιδες λεω αλλα και πως επικρατει εδω η κατασταση.
Ο παπιας με αυτη τη τακτικη π.χ πολωνια ναι θα αξιζε.
Εδω δεν παίζει
εξωτερικο ναι και γω αυτο θα εκανα.Εδω δε παιζουν αυτα ετσι στο χυμα...μονο σε καμια τουριστρια,να πιασεις εκει τη κουβεντα να πεις 2-3 μαλακιες αλλωστε αυτες περα απο τα αρχαια,θελουν να φανε και μια ελληνικη πουτσα μαζι με τη φετα.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Άκυρη μεθοδος που κανενας δεν ακολουθεί.
Εγω την έπεφτα παντού στο δρομο οπουδηποτε αποτέλεσμα 1 στα 100 η στα 150 και με 5αρα γκομενα.
Δεν σπαταλησα χρημα αλλα σπατάλησα ενέργεια και χρόνο.
Και ο αλλος ο αναποτελεσματικος φιλος χτύπησε 8αρα μεσα απο κύκλο και μου κουνιοταν,ολο με γκομενες μου λεει ασχολεισαι και τελικα εγω χωρις να κανω τιποτα μου εκατσε η καλή.
Με λιγα λογια καντε κυκλους κοινωνικοποιηθειται ανακαταυτειται με πολυ κοσμο να εχετε γνωριμιες και θα εχετε γκομενες αλλιως θα εισαστε σαν τους ζητιανους για λεφτα.
Θελετε να γίνεται ζητιάνοι η να εργαστείτε?
Που να τους βρούμε τους κύκλους ?δε είναι εύκολο δε σημαίνει πως θα σε αποδεχτούν άνθρωποι οι οποίοι μπορούν να σου φανούν χρήσιμοι στο τομέα γκόμενες,μπορεί να σε αποδεχτούν άνθρωποι που στο τομέα γκόμενες είναι άχρηστοι,μη περιμένεις τέτοιοι να μπορούν να σε βοηθήσουν ενώ ας πούμε το να μιλάς στο δρόμο είναι εύκολο γενικά και ότι κάτσει.Εγω δε εχω και πολλά στάνταρ μόνο χοντρή να μη είναι δε με καυλώνουν αυτές που είναι 1.60 και 90 κιλά ας πούμε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

καποιος τον εκανε μπαουλο αυτον
Κανένας δε με εκανε μπαούλο αλλά εξήγησα πιο πάνω γιατί δε συμπαθώ τις πολεμικές τέχνες μη τα ξαναλέμε.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.287
Πόντοι
3.786
εχω παει και μ ειπε οτι ειμαι κομπλε...λιγο αγχος μονο και τιποτε αλλο.Εσυ εισαι για βαριες περιπτωσεις.
@oreos24 πάνε πρώτα σε ψυχολόγο.Μην το παίρνεις στραβά.Οι περισσότεροι έχουν τα θεματάκια τους αλλά δεν έχουν το θάρρος να τα αντιμετωπίσουν

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
@oreos24 πάνε πρώτα σε ψυχολόγο.Μην το παίρνεις στραβά.Οι περισσότεροι έχουν τα θεματάκια τους αλλά δεν έχουν το θάρρος να τα αντιμετωπίσουν
για να πας ομως πρεπει να καταλαβεις οτι πρεπει να πας εσυ ο ιδιος (αν καταλαβεις οτι κατι δεν ειναι νορμαλ)....ο τρελος ομως παραδεχεται τη τρελα του? το ιδιο και ο τζιμακος

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.287
Πόντοι
3.786
για να πας ομως πρεπει να καταλαβεις οτι πρεπει να πας εσυ ο ιδιος (αν καταλαβεις οτι κατι δεν ειναι νορμαλ)....ο τρελος ομως παραδεχεται τη τρελα του? το ιδιο και ο τζιμακος
Για αυτό του το λέμε εμείς ανώνυμα,γιατί οι φίλοι του ίσως να ντρέπονται να του το πουν

Σε ψυχολόγο θέλω να πάω.
Έτσι μπράβο.Θα δεις που σιγά σιγά θα βελτιωθείς αισθητά

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
εχω παει και μ ειπε οτι ειμαι κομπλε...λιγο αγχος μονο και τιποτε αλλο.Εσυ εισαι για βαριες περιπτωσεις.
Δε είμαι για βαριές περιπτώσεις απλα θα πάω σε ψυχολόγο γιατί οι περισσότεροι πάνε.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Για αυτό του το λέμε εμείς ανώνυμα,γιατί οι φίλοι του ίσως να ντρέπονται να του το πουν

Έτσι μπράβο.Θα δεις που σιγά σιγά θα βελτιωθείς αισθητά
Στους 2 φίλους που έχω δε λεω αυτές τις ιδέες άρα και γι'αυτό ίσως να μη μου έχουν πει κάτι τέτοιο είμαι πιο μαζεμένος.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Γειά σου συνάδελφε.
Τι κάνει η σχολή καράτε που διευθύνεις;
Ο Βλαδίμηρος είναι ταρίφας δε είναι δάσκαλος πολεμικών τεχνών καλύτερα δηλαδή γιατί θα του εύχομαι καρκίνο αν ήταν δάσκαλος πολεμικών τεχνών γλύτωσε.

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.786
Πόντοι
496
Σε ψυχολόγο θέλω να πάω.
Να πας, κ κατα προτιμηση σε αντρα ψυχολογο θα σου προτεινα
Διοτι απο γυναικα ψυχολογο ενδεχεται να ακουσεις τις γνωστες ελλεεινιδιστικες φεμινιστικες πιπες στα θεματα σχεσεων

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Να πας, κ κατα προτιμηση σε αντρα ψυχολογο θα σου προτεινα
Διοτι απο γυναικα ψυχολογο ενδεχεται να ακουσεις τις γνωστες ελλεεινιδιστικες φεμινιστικες πιπες στα θεματα σχεσεων
Χαχαχα σωστός συμφωνώ

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.757
Πόντοι
216
Σε ψυχολόγο θέλω να πάω.
Φίλε, κακό δεν κάνει!

Είχα πάει κι εγώ παλιά σε μια, νομίζω πως κάπου σάστισε λιγάκι με μένα.
Αλλά είπαμε και κάποια σωστά κι ωραία πραγματάκια (μάλλον προτίμησε να με ξεφορτωθεί).
Αν είσαι τυχερός δεν θα σε πιάσει πελάτη, θα στα πει χαρτί και καλαμάρι και θα πάρεις τον δρόμο σου.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Φίλε, κακό δεν κάνει!

Είχα πάει κι εγώ παλιά σε μια, νομίζω πως κάπου σάστισε λιγάκι με μένα.
Αλλά είπαμε και κάποια σωστά κι ωραία πραγματάκια (μάλλον προτίμησε να με ξεφορτωθεί).
Αν είσαι τυχερός δεν θα σε πιάσει πελάτη, θα στα πει χαρτί και καλαμάρι και θα πάρεις τον δρόμο σου.
Δε έχω θέμα να πάω αλήθεια μια χαρά είναι οι ψυχολόγοι.Ολος ο κόσμος πάει.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Ο Βλαδίμηρος είναι ταρίφας δε είναι δάσκαλος πολεμικών τεχνών καλύτερα δηλαδή γιατί θα του εύχομαι καρκίνο αν ήταν δάσκαλος πολεμικών τεχνών γλύτωσε.
ναι αλλα εχω κανει πολεμικες τεχνες καποια χρονια..εσυ στους δασκαλους ευχεσαι καρκινο η στους μαθητες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom