Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.203
Πόντοι
3.656
Τελειωμένες εννοώ τίς γυναίκες πού δέν έχουν άλλες εναλλακτικές λύσεις, εκτός από τό νά βρίσκουν θύματα άνδρες.
Συνήθως η μέθοδος τους είναι σέ άνδρες βλαμμένους-στερημένους-αγάμητους, καί τούς κοροιδεύουν μέσα στά μούτρα τους.
Αυτοί οι άνδρες γνωρίζοντας τήν αγαμία τους καί όχι μόνο, τίς δέχονται καί έχουν σεξουαλικές επαφές μαζί τους.
Είναι γκόμενες ψυχρές, χωρίς αναστολές, ασχημομέτριες εμφανισιακά 2άρια-5άρια στήν καλύτερη περίπτωση.
Καί φυσικά πού αλλού θά μπορούσαν νά είχαν καλύτερη επικοινωνία ? Μόνο μέσω υπολογιστή...καί εφαρμογών γνωριμίας.
Το πας λοιπόν ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΑΝΔΡΩΝ !

Αυτές ... ζουν ανάμεσά μας . Παντού υπάρχουν .

Αν είναι 7αρι .... τη γνώρισαν στον έτσι κοινοί γνωστοί .... έχει γονείς λεφτάδες .... με βίλλα και 6 διαμερίσματα που νοικιάζουν ....

Και συζητούν με τον έτσι να συζήσουν ... και του λέει .... ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΟΙΚΙΑΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ....
(εκεί που του είπε, ήταν 2500€ενοίκιο μόνο και άλλα 1500€ πάγια)

(τα 6 διαμερίσματα ο μπαμπάς έχει τάξει να της τα γράψει).

Όταν κλώτσησε ο έτσι .... γνώρισε άλλον .... σε πάρτυ σε σπίτι σε νησί κολλητής της ...
ο επόμενος ... νοίκιασε σπίτι 10Κ το μήνα για να συζήσουν ......

Αυτή που είναι 7αρι , έχει περιουσία 3-4 μύρια αντικειμενική ....

φταίνε η κηφισιά και οι σπέτσες που είναι ΚΑΡΙΟΛΑ ΚΑΙ ΓΥΠΑΣ ;;;;;;;

Γιατί .... εκεί τη γνώρισε ... ο πρώτος ... που δεν κατάφερε να το δαγκώσει ....
και ο δεύτερος ... που τον έκανα σαν αντιλόπη που πέφτει σε 20 πεινασμένα λιοντάρια ........

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πολύ χρήσιμο στο καμάκι ειναι και το φαρμάκι στις απαντήσεις. Προσωπικά
ενα παράδειγμα
αν δω ότι πάει καλά μια περίπτωση αλλά τολμήσει
η άλλη να αναφέρει σόσιαλ, τότε η απάντηση είναι σταθερή και πάγια. "ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!" Αυτή είναι η απάντηση και κόβονται πόδια και χέρια. :2funny: Καμία ελπίδα.
Ή θα μιλησουμε ζωντανά
και τηλεφωνικά
και θα βγούμε ή πούλο.
Μην μπαίνετε στην ουρά. Απαξίωστε και ισοπεδώστε
τα πάντα όταν δεν υπάρχει όφελος. Όσες έχω γαμήσει
τις γάμησα στα γρήγορα.
Αν αρχίσει το παρλάρε
κι η πολύ συζήτηση, καλά κρασιά. Παρέα θέλουν ή χορηγό. Δεν προβλέπεται!

:rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Οι γυναίκες έχουν γαλουχηθεί ότι με το μουνί τους διοικούν τους άνδρες. Αυτό ισχύει μόνο αν το αφήσει κάποιος να συμβεί. Όποιος υποτάσσεται στο μουνί είναι άχρηστος μαλάκας. Ποιοι υποτάσσονται; το τρίο στούτζες.
Οι αρχάριοι, οι στερημένοι
κι οι μαλάκες. Ένας άνδρας έμπειρος δεν μασάει. Ένας άνδρας που γαμάει δεν μασάει. Ένας άνδρας έξυπνος δεν μασάει. Συνεπώς μετά τα 25-30 το πολύ αν ένας έξυπνος άνδρας έχει περιπέτειες και την πέφτει αβέρτα, δεν μπαίνει ποτέ σε βρακί γυναίκας. Πιο πιθανό είναι να του σπάνε τ αρχίδια και να καυγαδίζουν χωρίζοντας παρά να τον βάλουν στο βρακί τους. Το πρώτο είναι δεκτό στην ροή των πραγμάτων
ενώ το δεύτερο επιεικώς απαράδεκτο. Εξισώσεις της πλάκας.

Εδώ ρέ παπάκι όλη μέρα τίς παρακαλούν τίς γκόμενες νά πάνε νέ πιούν έναν καφέ, μετά από 6 μήνες...Ιντερνετικής γνωριμίας.
Πέφτουν στά πόδια τους οι οσφυοκάμπτες, θά κάνουν καμάκι αυτοί ? Από πολύ χλωμό έως αδύνατο!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.203
Πόντοι
3.656
Εδώ ρέ παπάκι όλη μέρα τίς παρακαλούν τίς γκόμενες νά πάνε νέ πιούν έναν καφέ, μετά από 6 μήνες...Ιντερνετικής γνωριμίας.
Πέφτουν στά πόδια τους οι οσφυοκάμπτες, θά κάνουν καμάκι αυτοί ? Από πολύ χλωμό έως αδύνατο!

Παρακαλάνε μόνο ιντερνετικά μαλάκες σαλιάρηδες έλληνες ;;;
Οι άλλοι που βγάζουν έξω γκόμενες , τις ταϊζουν , διασκεδάζουν κτλ ... ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ... ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΑΜΑΝΕ ;;
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ....... ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ;;;;

Τον καιρό ... της νυχτερινής ζωής ... γεμάτα τα ξενυχτάδικα ... ΑΠΟ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΥΣ ....

μαλάκες που βγάζαν έξω γκόμενες, τους κάναν τον ταξιτζή ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΑΜΑΓΑΝ.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Και τι παρατηρούμε τελικά;
ότι αυτές βγαίνουν με άλλους κι οι προηγούμενοι περιμένουν σαν πρόβατα.
Αλλά έτσι συμβαίνει όταν έχουν μάθει να ειναι ιππότες. Και καλά άνετοι και καλά ευγενικοί. Δεν υπάρχουν αυτά. Εφόσον είναι εκεί και μιλούν, έχουν ήδη γνωριστεί και απομένουν τα διαδικαστικά. Είτε θα μιλήσουν όπως ορίζει η φύση λάιβ είτε ο καθένας τον δρόμο του. Αυτά τα καραγκιοζιλίκια των σόσιαλ κατάστρεψαν τα γαμήσια.
Αν δεν υπήρχαν τα σοσιαλ
κι οι υποτακτικοί, θα γαμουσαμε τις δεκαπλάσιες. Τα σοσιαλ έδωσαν επιλογές στις γκόμενες να διαλέγουν μέσα από το σαλόνι τους,
από 1000 τον 1 κι όποτε θελουν. Αυτή είναι
η μέγιστη κατάντια του σύγχρονου άνδρα που καταπατά ο ένας τον άλλον
για ένα σκατομούνι
από οθόνη. Ύψιστη κατάντια. Όνειδος των ανδρών. Ου να μου χαθούν τα ρεζιλια. Αλλά εδώ ρε κάνουν λαικ στις πουτάνες. Δηλαδή σε αυτές που πληρώνουν για τυπικότητες στο σεξ και τους κάνουν και λάικ από πάνω.

:2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Στο μεταξύ με όποια γυναίκα έχω επεκτείνει στην συζήτηση, το 98% κατηγορεί τον άνδρα η γκόμενό τους. Αυτό παλιά δεν υπήρχε.
Δεν υπήρχε περίπτωση γυναίκα να μιλήσει κατά του συντρόφου της σε άγνωστο άνδρα. Αυτό είναι δείγμα
ότι ψάχνονται. Ξυπνήστε
ρε μαλάκες. Δεν βλέπετε
τι γίνεται;

:2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Το πας λοιπόν ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΑΝΔΡΩΝ !

Αυτές ... ζουν ανάμεσά μας . Παντού υπάρχουν .

Αν είναι 7αρι .... τη γνώρισαν στον έτσι κοινοί γνωστοί .... έχει γονείς λεφτάδες .... με βίλλα και 6 διαμερίσματα που νοικιάζουν ....

Και συζητούν με τον έτσι να συζήσουν ... και του λέει .... ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΟΙΚΙΑΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ....
(εκεί που του είπε, ήταν 2500€ενοίκιο μόνο και άλλα 1500€ πάγια)

(τα 6 διαμερίσματα ο μπαμπάς έχει τάξει να της τα γράψει).

Όταν κλώτσησε ο έτσι .... γνώρισε άλλον .... σε πάρτυ σε σπίτι σε νησί κολλητής της ...
ο επόμενος ... νοίκιασε σπίτι 10Κ το μήνα για να συζήσουν ......

Αυτή που είναι 7αρι , έχει περιουσία 3-4 μύρια αντικειμενική ....

φταίνε η κηφισιά και οι σπέτσες που είναι ΚΑΡΙΟΛΑ ΚΑΙ ΓΥΠΑΣ ;;;;;;;

Γιατί .... εκεί τη γνώρισε ... ο πρώτος ... που δεν κατάφερε να το δαγκώσει ....
και ο δεύτερος ... που τον έκανα σαν αντιλόπη που πέφτει σε 20 πεινασμένα λιοντάρια ........
Οχι ότι δέν γίνονται αυτά, σαφώς καί γίνονται καί πάντα υπήρχαν.
Αλλά δέν αφορά τόν μέσο όρο τών ανδρών αυτό, καί φυσικά ούτε τόν μέσο όρο...τών γυναικών!!
-Θεωρώ ότι είναι στό 3-5 % τέτοιου είδους περιστατικά, μέ αυτό τό οικονομικό Status ίσως καί πολύ λιγότερο-

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.203
Πόντοι
3.656
Οχι ότι δέν γίνονται αυτά, σαφώς καί γίνονται καί πάντα υπήρχαν.
Αλλά δέν αφορά τόν μέσο όρο τών ανδρών αυτό, καί φυσικά ούτε τόν μέσο όρο...τών γυναικών!!
-Θεωρώ ότι είναι στό 3-5 % τέτοιου είδους περιστατικά, μέ αυτό τό οικονομικό Status ίσως καί πολύ λιγότερο-

Βλέπεις να κάνει διαφορά το οικονομικό ; Τα ίδια σκατά παντού.

Οι γαμημένοι γονείς κόρης 7αρι , που έχουν περιουσία κάτι μύρια .......

τα ίδια σκατά μυαλά έχουν με τους γαμημένους γονείς κόρης 5ρι με περιουσία 200Κ.

Και οι μεν και οι δε , δεν θέλουν να δώσουν τίποτε και θέλουν να βολέψουν την κόρη
ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ.

Οπότε ούτε dating apps , ούτε τα αρχίδια μου.
Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΦΤΑΙΕΙ.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Βλέπεις να κάνει διαφορά το οικονομικό ; Τα ίδια σκατά παντού.

Οι γαμημένοι γονείς κόρης 7αρι , που έχουν περιουσία κάτι μύρια .......

τα ίδια σκατά μυαλά έχουν με τους γαμημένους γονείς κόρης 5ρι με περιουσία 200Κ.

Και οι μεν και οι δε , δεν θέλουν να δώσουν τίποτε και θέλουν να βολέψουν την κόρη
ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ.

Οπότε ούτε dating apps , ούτε τα αρχίδια μου.
Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΦΤΑΙΕΙ.
Τήν χώρα τήν αποτελούμε εμείς, οι πολίτες της!!
Αρα ότι είμαστε εμείς είναι κατ' επέκταση...καί η χώρα μας.
-Φυσικά εκτός τά λαμόγια τούς απατεώνες καί τούς κλέφτες τού εκάστοτε κόμματος, αυτοί είναι άλλη κατηγορία-

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Τι λεει το στουντιακι Αγ. Αναργυροι τυπε; Αξιολογο; Η περιοχη βολεψε τελικα;
Το στουντιάκι είναι μια χαρά και η γειτονιά ήσυχη. Με βάση τους αρχικούς στόχους, δηλ. να δω παλιούς φίλους, παλιές γκόμενες και να κάνω και μερικά ταξίδια αργότερα βολεύει. Από κει και πέρα εξαρτάται και τι δραστηριότητα θα αναπτύξεις στη συνέχεια. Πχ τώρα που @Ακροατής_ έβαλε στο παιγνίδι το πολιτιστικό κέντρο Σταύρος Νιάρχος που θα με ενδιέφερε να συχνάζω, τίθεται ένα πρόβλημα γιατί είναι μακριά. Στους Αγίους και στην περιοχή γύρω δεν έχω υπόψη μου κάτι αξιόλογο που θα μπορούσα να το κάνω στέκι. Το κέντρο της Αθήνας ήταν από την αρχή μία option αλλά εκεί τα ενοίκια είναι ακριβά.
Κολονάκι βρήκα κάτι σε 600€/το μήνα, ενώ τώρα πληρώνω 260€. Η διαφορά είναι μεγάλη.

Γκομενικώς, πήδηξα μία παλιά γκόμενα από Γλυφάδα και έχω δύο σε εκκρεμότητα. Μία από το sxeseis.gr και μία γειτόνισσα από Αγίους που της την έπεσα ενώ έκανε σκύλιγκ. Δεν προχώρησε η δουλειά όμως, γιατί δεν είχα χρόνο κι έφυγα επαρχία για πρωτοχρονιά με τους δικούς μου.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.203
Πόντοι
3.656
Τήν χώρα τήν αποτελούμε εμείς, οι πολίτες της!!
Αρα ότι είμαστε εμείς είναι κατ' επέκταση...καί η χώρα μας.
Νοοτροπία πιο σκατένια γυναικών και των οικογενειών τους από την ελληνική δεν βρίσκεις πουθενά τύπε.

Αυτό είναι το γενικό συμπέρασμα .

Δεν βάζω ευθύνη πουθενά σε επί μέρους.dating apps ... σκυλάδικα .... κλαμπ ... παραλίες ........

99% σχέση με ελληνίδα παραπάνω από λίγους μήνες .... σε κακό θα σου βγει .
Σχέσεις με ξένες , λίγες είχα, μικρή εμπειρία , όλες καλύτερες ήταν .

Τέλεια ελληνίδα, έχω ξαναπεί ... έχει βρει ένας γνωστός μου ....

ΜΟΝΑΧΟΠΑΙΔΙ ΟΡΦΑΝΗ , ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΑΧΟΠΑΙΔΙΑ !

Δεν έχει δηλαδή .... ούτε πρωτοξάδελφα !

Έφαγε λεφτά μαζί της , άξιζαν . Από τις λίγες καλές περιπτώσεις ελληνίδων που ξέρω !

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.203
Πόντοι
3.656
Πχ τώρα που @Ακροατής_ έβαλε στο παιγνίδι το πολιτιστικό κέντρο Σταύρος Νιάρχος που θα με ενδιέφερε να συχνάζω, τίθεται ένα πρόβλημα γιατί είναι μακριά. Στους Αγίους και στην περιοχή γύρω δεν έχω υπόψη μου κάτι αξιόλογο που θα μπορούσα να το κάνω στέκι.
Επειδή μπορεί να μη ξέρεις από κυκλοφορία στην αττική. Από αγ. αναργύρους που λες, λογικά είσαι δίπλα στην εθνική.
Αν βγεις εθνική με ιχ, πας μέχρι τέρμα, πιάσεις παραλιακή , στο νιάρχος πας σε 15 λεπτα, σεβόμενος όρια ταχύτητας,
αν δεν πας τις ώρες που κινούνται οι εργαζόμενοι .

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Νοοτροπία πιο σκατένια γυναικών και των οικογενειών τους από την ελληνική δεν βρίσκεις πουθενά τύπε.

Δεν βάζω ευθύνη πουθενά σε επί μέρους.dating apps ... σκυλάδικα .... κλαμπ ... παραλίες ........

Έφαγε λεφτά μαζί της , άξιζαν . Από τις λίγες καλές περιπτώσεις ελληνίδων που ξέρω !
Λόγο πού έχω ζήσει σέ 3 διαφορετικές χώρες εκτός τήν Ελλάδα -Ολλανδία,Μ.Βρετανία,Η.Π.Α- πάνω από 15 χρόνια,
οι καλύτερες καί πιό ευχάριστες γιά τήν δική μου ιδιοσυγκρασία, τοποθετώ τίς Αμερικάνες.Οι Ελλεηνίδες μού είχαν βγάλει τήν ψυχή!!
-Σάν ομορφιά θά έλεγα τίς Σέρβες καί τίς Βόσνιες-

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646

Μύστη, μήπως είσαι η μετενσάρκωση του Λάκη33? :rockon:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.937
Πόντοι
3.506

οριστε και με ενα παραδειγμα τι γκομενο ψαχνουν οι νεαρες ελληνιδες, αυτος για παραδειγμα, ειναι κοντος, ασχημουλης και αγυμναστος.
αλλα τι εχει ομως? στυλακι, μουσατος και ειναι το κατοικιδιο της γκομενας,
για καποιους που λενε μετραει η εμφανιση στις γκομενες για να σε επιλεξει, για αυτο το πεσιμο σε αγνωστες δεν φαιρνει αποτελεσματα εν ετη 2024, δεν ξερεις τι εχει η αλλη στο μυαλο της , εσυ μπορει να εισαι μια χαρα εμφανισιακα αλλα η αλλη να θελει διαφορετικο γουστου γκομενο, να θελει να γινεις το σκυλακι της πρωτα και μετα να σου πει το ναι.
για αυτο βρισκουν μεσα απο παρεες γκομενο κυριως καποιον που τον ξερουν ηδη και οχι καποιον ακυρο εμφανισιμο αγνωστο, για να σιγουρεψουν οτι τον εχουν του χεριου τους τον αλλον, αφου εχει περασει τα crash test που βαζει η αλλη
Σαν Αλβανός είναι

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.937
Πόντοι
3.506
Εσύ tellystalone τί παράγοντες βάζεις στο θέμα γκόμενα ?

1_ Νά είναι παρτουζογαμημένες μέ όλη τήν Αθήνα ? Οχι παρθένες δέν ψάχνω!!
Καί ούτε άν είναι 25-30-35 χρονών προβληματίζομαι, αυτές είναι σκέψεις δικές σου!!

2_Γιά νά είναι σοβαρή μία γκόμενα, πρέπει νά περιμένεις 3 μήνες πού τό είδες αυτό ?
Ενώ εσύ πάς καί γαμάς όλα τά αστέρια, καί χωρίς αναμονή μόλις σέ αντικρίσουν ανοίγουν τά πόδια ?

3_Βεβαίως καί επίπεδο, αυτό μάς έλειπε νά έχω ερωτική σχέση μέ τό κάθε τσόκαρο!!
Τό άν είναι ψώνια, ξενέρωτες κτλ δέν εξαρτάται από τό επίπεδο σπουδών αλλά από τήν συμπεριφορά,
καί τόν χαρακτήρα τους γενικότερα!!

Οι περιγραφές πού δίνω γιά τίς γκόμενες είναι ρεαλιστικές, όποιος είναι ικανός, εμφανίσιμος, μορφωμένος κτλ,
μπορεί καί τού αξίζει τό καλύτερο, δέν είναι...όλα γιά όλους ξέρεις.

Γκομενιλίκι τζέρτζελο κτλ παίζει καί μέ τίς ωραίες γκόμενες, καί όχι μέ τίς τελειωμένες καί άρρωστες ψυχικά!!
Ο τύπος είναι τέρμα ναυάγιο

Περιμένει να πάει εβδομήντα να μετακομίσει Βουδαπέστη για ένα 65χρονο κουγκαρ που τον δαχτυλωσε

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ο τύπος είναι τέρμα ναυάγιο

Περιμένει να πάει εβδομήντα να μετακομίσει Βουδαπέστη για ένα 65χρονο κουγκαρ που τον δαχτυλωσε
Κοίτα σέ πολλά μέ τόν Τέλη έχω διαφορετική άποψη, αλλά είναι αρκετά ευφυή άτομο!!
Ετσι καί αλλιώς δέν μπορούμε μέ όλους, νά συμφωνούμε...στά πάντα!!
-Ολοι μας λίγο πολύ έχουμε τά κουσούρια μας-

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Το καμάκι είναι ένα και είναι το ρεαλιστικό καθώς όλα τα άλλα είναι για άμπαλους. Όσο και να προσπαθούν κάποιοι πουθενάδες :2funny: να αλλοιώσουν το βασικό νόημα, δεν αλλάζει τίποτα. Για να μπορέσει κάποιος να απορρίψει
το καμάκι πρέπει πρώτα να το κάνει. Ούτε πουστριλίκι είναι ούτε ναρκωτικά κτλ, ώστε να ισχυριστεί
ότι έχει προβλημα να δοκιμάσει. Τιτάνιο επιχείρημα πρόκλησης. Συνεπώς οι θεωρίες σταματούν
εκεί που αρχίζουν οι πράξεις ή ταυτίζονται προς αδιάσειστες αποδείξεις. Αν κάποιος δειλιάζει, φοβάται,
αγορεύει, φαντάζεται, κατηγοριοποιεί, ξινίζει, πουτανίζει κτλ, τότε τα ποστ του είναι άκυρα. :confused:
Τα μαθηματικά δεν νικιούνται από κανέναν. Βροχή τα επιχειρήματα. Οι γκόμενες παρουσιάζουν διαφορετική συμπεριφορά στο καμάκι διότι δεν έχουν φρούριο να κρυφτούν. Είναι υποχρεωμένες να φύγουν ή να απαντήσουν. Μονόδρομος. :rockon:Επίσης καμία γκόμενα δεν υπολογίζει κάποιον που πάει πλάγια ή με λεφτά.
Απλά κοιτάζει να τον χρησιμοποιήσει και προτιμά αυτόν που έρχεται στα ίσα, είτε τον δεχθεί είτε τον απορρίψει.
Κάθε γκόμενα από κλίμακα 1 έως 10, έχει ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες σε εύρος χρόνου να γαμηθεί αυθεντικά
και ποιοτικά με πέσιμο και όσο το πέσιμο επεκτείνεται είναι υπέρ του πέφτουλα. Όσο τα πεσίματα αυξάνονται
τόσο επιβεβαιώνεται η στατιστική. Μάλιστα οι πιο όμορφες πέφτουν πιο εύκολα με το καμάκι
μέσα στην όλη δυσκολία του (λόγω του παράγοντα αγνώστου) από ότι οι άσχημες διότι δεν έχουν κόμπλεξ ασχήμιας
και σαβουρίασης :2funny: με αποτέλεσμα να είναι πιο συζητήσιμες. Κάθε γκόμενα επιλέγει γκόμενο, μελετώντας πολλά πράγματα (εξουσία, χρήματα, ισχύ, δημόσιες σχεσεις κτλ) με τριτοτέταρτο κριτήριο την εμφάνιση. Αυτό όμως
δεν αρέσει στους άνδρες διότι τους χαλάει το παραμύθι και καλά ότι βρήκαν γκόμενα επειδή θέλουν να πιστεύουν
ότι τα κατάφεραν με εμφάνιση και γυμνσστική ώστε να επιβεβαιωθούν
ενώ απλά υποχωρούσαν κι υποχωρούν σαν μαλάκες. :2funny:
Δεν υπάρχει ζευγάρι που η γκόμενα να βρήκε γκόμενο απλά και μόνο επειδή ήταν τα δύο παραπάνω.
Σίγουρα θα ήταν και σωφέρ, χορηγός, ελεγχόμενος μαλάκας κτλ. :2funny:

Τι μένει λοιπόν; να την πέφτουμε με ανυπότακτη συμπεριφορά και να καθηλώνουμε τις γκόμενες.
Αν ήμασταν και πάμπλουτοι θα τις προσελκύαμε με λεφτά (χωρίς να τους τα δίνουμε) αλλά αυτό
θα ήταν ο ορισμός του αλφα μειλ, κάτι που εδώ μέσα δεν υπάρχει!
Άλφα μέιλ = έλκει με λεφτά και καθηλώνει με ανυπότακτη συπεριφορά.
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν. Την πέφτουμε σε όσες μας αρέσουν
(ομορφιά, βυζιά, κώλους, πρόσωπο κτλ ως κριτήριο) και κοιτάμε να γαμήσουμε. Δεν υπάρχει κάτι άλλο
και ούτε θα υπάρξει σε αυτή την μορφή της κοινωνίας!

Έγραψες, μύστη! :rockon:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.203
Πόντοι
3.656
Κοίτα σέ πολλά μέ τόν Τέλη έχω διαφορετική άποψη, αλλά είναι αρκετά ευφυή άτομο!!
Ετσι καί αλλιώς δέν μπορούμε μέ όλους, νά συμφωνούμε...στά πάντα!!
-Ολοι μας λίγο πολύ έχουμε τά κουσούρια μας-

Τύπε, κάτι βοθρολύμματα σαν αυτόν που κάνεις quote, τους έχω στη λίστα αγνόησης γιατί όλη η παρουσία τους
εδώ μέσα, είναι απόπειρες επιθέσεων σε άλλα μέλη. Λέω απόπειρες, γιατί προσωπικά τους έχω γραμμενους στα αρχίδια μου
αλλά αν κοιτάξεις ποτέ τα posts τους, ΟΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΆΛΛΑ ΜΕΛΗ.
Δεν έχουν άποψη για τίποτε, μόνο δείχνουν την έχθρα τους για άλλους. Άτομα αποτυχημένα σε όλους τους τομείς,
μηδενικά, ανύπαρκτοι , που κουβαλάνε άπειρα συμπλέγματα , περιμένουν να λήξει το μαρτύριό τους .

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τύπε, κάτι βοθρολύμματα σαν αυτόν που κάνεις quote, τους έχω στη λίστα αγνόησης γιατί όλη η παρουσία τους
εδώ μέσα, είναι απόπειρες επιθέσεων σε άλλα μέλη. Λέω απόπειρες, γιατί προσωπικά τους έχω γραμμενους στα αρχίδια μου
αλλά αν κοιτάξεις ποτέ τα posts τους, ΟΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΆΛΛΑ ΜΕΛΗ.
Δεν έχουν άποψη για τίποτε, μόνο δείχνουν την έχθρα τους για άλλους. Άτομα αποτυχημένα σε όλους τους τομείς,
μηδενικά, ανύπαρκτοι , που κουβαλάνε άπειρα συμπλέγματα , περιμένουν να λήξει το μαρτύριό τους .
Λογικά από ότι καταλαβαίνω, θά έχετε "Προηγούμενα" εσείς!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom