Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 327 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.983

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Δεν εννοώ γι αυτές, είτε περιμένουν άλλοι στην ουρά είτε όχι. Έχει να κάνει με τον προσωπικό μας εκφυλισμό και την ισοπέδωση κάποιων ανθρώπινων αξιών. (πείτε με γραφικό, είμαι!)
Προσωπικά δεν είμαι εκ φύσης κάφρος, και δεν γουστάρω να αναγκάζομαι να γίνομαι τέτοιος προκειμένου να μην μπλέκω.
Δεν κατηγορώ κανέναν για αυτά που είναι, απλά μιλάω για τις συνθήκες που μας επιβάλλουν ν αλλάζουμε χαρακτήρα.
Μπορεί να αποβεί ψυχοφθόρο μακροπρόθεσμα.
Εδώ είναι η ομορφιά του να μεγαλώνεις-πως από ένα σημείο και μετά χορταίνεις κάπως, χαλαρώνεις και δε σε καίει τίποτα πολύ. Κοσμάρα κι 'άντε γειά'!

Τώρα όσο για το 'να γνωρίσεις κάτι ποιοτικό εκτός' όπως λες: μαζί σου φίλε!
Βέβαια........
Πρόσφατα εγώ βλέποντας τα δικά μου καθώς και την προιστορία μου (ένα τριμπούρδελο ολκής) συμπέρανα τα παρακάτω. Τα αναφέρω γιατί δεν αποκλείεται να ταυτιστούν και άλλοι συναγωνιστές:

1) Κοινωνικά εκπαιδευόμαστε να αποζητούμε την συντροφικότητα, τον 'έρωτα' και διάφορα παρελκόμενα, ενώ η φύση μας απλά μας προστάζει να γαμάμε όπου βρούμε. Μιλάμε για δύο αντιφατικούς κόσμους οι οποίοι συχνά έρχονται σε ρήξη μέσα μας και οδηγούν σε τζάμπα προβλήματα.
Νομίζω πως μετά από κάποιες εμπειρίες ο καθένας έχει τη δυνατότητα να τα ζυγίσει πιο καθαρά και ώριμα ώστε να καταλάβει που πατάει.
Δεν είναι πάντα εύκολο να κοιτάξουμε κατάματα τα χάλια μας και να τα δεχτούμε ώστε να πάμε παρακάτω. Είναι αναγκαίο ξεβράκωμα και δάχτυλο στον κώλο για εξέταση προστάτη. Αλλά μόνο καλό μας κάνει!

2) Μέσα σ αυτό το πλαίσιο καλό είναι να μην επιβάλλουμε απόλυτους κανόνες στους εαυτούς μας. Ας αφήνουμε κι ένα παράθυρο ανοιχτό στα ενδεχόμενα που διαφέρουν απτη φάση μας. Κι αυτό το λέω επειδή έχω χάσει κάποιες εξαιρετικές γυναίκες λόγω πραγμάτων που από μια ηλικία και μετά μου φαίνονται αστεία. Δεν είναι πως θα ευτυχούσα ντε και καλά, αλλά θα είχα λάβει πολλά περισσότερα αν ήμουν λιγότερο αυστηρός με τον εαυτό μου. Εγκράτεια, πειθαρχεία ναι, αλλά όχι σε σήμειο που καταπιέζουμε την πάρτη μας στο τέρμα.
Κάποια πράγματα ΠΡΕΠΕΙ να τα ζήσουμε, κι ας φάμε τα μούτρα μας-κι αυτό έχει τη γλύκα του μέχρι ενός σημείου.

3) Ασχέτως ποιοί είμαστε και τι καπνό φουμάρουμε, δεν ξέρεις τι μπορεί να σου βγάλει η κάθε γυναίκα. Όλα από ένα γαμήσι ξεκινάνε-ενίοτε άθλιο και μεθυσμένο. Κι αυτό το γαμήσι πολλές φορές είναι το εισητήριο μας να μπαρκάρουμε στο ταξίδι της κάθε γυναίκας-είτε μας κάνει είτε όχι. Δεν έχουν γραφτεί και λίγα για την ομορφιά των 'άγονων' γραμμών.

Ίσως αυτά να φανούν μετριοπαθή σε πολλούς, αλλά λέω πως η ζωή είναι μικρή, ας ζήσουμε όσα περισσότερα καλά μπορούμε, κι αυτό χωρίς ρίσκο δεν επιτυγχάνεται!
Οσο εισαι νεος θες ποσοτικες εμπειριες,,καθως μεγαλωνεις ψαχνεις ποιοτικες.Δεν ηταν οι λιγες οι φορες που αναγκαστικα να "κοροιδεψω" τις γυναικες για να γαμησω...τωρα βεβαια...το θεμα "κοροιδια" ειναι λιγο παγιδα γιατι οι γυναικες ειναι οντα που θελουν μια δικαιολογια για να πεισουν περισσοτερο τον εαυτο τους για να κανουν οτι κανουν...να τον απενοχοποιησουν δηλαδη,οποτε τις εβγαζα απο την δυσκολη θεση του ιδιου τους του εαυτου κυριως.Οταν πηγαινα στα ισα εχανα οποτε καταλαβα οτι δεν ηταν θεμα κοροιδιας αλλα θεμα διπλωματιας.Μετα για να απενοχοποιησω τον εαυτο μου εκανα το εξης.Δεν ελεγα την αληθεια αλλα ουτε και ψεματα.Στο "τι ψαχνεις" απο ενα σημειο και μετα δεν απαντουσα στα ισα και καταλαβα οτι και οι ιδιες δεν ηθελα να απαντησω στα ισα.Οποτε εμπειρικα,απο ενα σημειο και μετα παντα τα εφερνα ολα πλαγειως...και ετσι ουτε εγω γινομουν ο κακος,και ουτε και αυτες με βριζανε για τον απλουστατο λογο ποτε δεν εδινα υποσχεσεις.Εδω υπαρχει ενα ερωτημα...στην ποιοτικη εμπειρια θα ειμαι ιδιος? πρεπει να ειμαι ιδιος η πρεπει να γινω "στα ισα"?
νομιζω οτι και οι σοβαρες γυναικες,σε ενα βαθμο θελουν το εμεσο.Απλα να σταξεις και λιγη ειλικρίνεια.

Alexia9090

Call-Girl
Εγγρ.
22 Δεκ 2022
Like
12.362
Πολλά ερωτήματα!!
Ενα από αυτά, άν οι άνδρες μπορούν νά βγάλουν σοβαρή καί ωραία γκόμενα...από Dating apps!!
Από σαιτ γνωριμιών εεε
Ας γελάσω
Πιο πιθανό όλες εκεί μέσα να ψάχνουν χορηγό

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Παραδόξως δεν ψάχνω χορηγό εγώ
Της ανάγκες μου Της καλύπτω με τα λεφτά μου βγάζω από αυτό που κάνω
Ναί καλέ καλά κάνεις!!
Αυτό δέν τό κατακρίνουμε, αντίθετα σέ πολλούς άνδρες...αρέσει!!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Από σαιτ γνωριμιών εεε
Ας γελάσω
Πιο πιθανό όλες εκεί μέσα να ψάχνουν χορηγό
αυτο ειναι δικο του το ερωτημα δεσποινις...του εχουμε δωσει πολλες απαντησεις γυρω απο αυτο αλλα επιμενει στα δικα του.Του δειχνεις αμαξι,σου λεει ειναι μπαουλο...οκ

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Πάλι καλά πού τό λέει μία γυναίκα!!
Τά σέβη μου!!
τυπε...οποιος υποβαλει "τα σεβη του" σε μια γυναικα,μονο απο γυναικες δε ξερει...ο νοων νοειτω!θα μπορουσες καλλιστα απλα να συμφωνησεις.Χωρις να ξερω τη κοπελα και προφανως χωρις να υπαρχει καποια εχθρα η κατι προσωπικο.,,και πιστεψε με οι γυναικες δε γουσταρουν τους μουνοδουλους.Μαλλον...περισσοτερο μοιαζεις εσυ με χορηγο παρα εγω.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
ολες αυτες που γαμησα με ηθελαν για χορηγο δηλαδη...το επαιζα και φραγκατος?
Αυτές πού λές ότι γάμησες ήταν ότι περρισεύει από τά apps, καί τό έχουν κάνει πρίν από εσένα μέ τήν μισή Αθήνα!!
Γιά χορηγό δέν τό πιστεύω διότι άν υπάρχει κάποια γκόμενα πού μετράει από τά apps, ξέρει πολύ καλά...πού θά απευθυνθεί!!
-Αρα είναι αυτό πού σού λέω τόσο καιρό, ότι αυτές οι γκόμενες είναι τελειωμένες-
τυπε...οποιος υποβαλει "τα σεβη του" σε μια γυναικα,μονο απο γυναικες δε ξερει...ο νοων νοειτω!θα μπορουσες καλλιστα απλα να συμφωνησεις.Χωρις να ξερω τη κοπελα και προφανως χωρις να υπαρχει καποια εχθρα η κατι προσωπικο.,,και πιστεψε με οι γυναικες δε γουσταρουν τους μουνοδουλους.Μαλλον...περισσοτερο μοιαζεις εσυ με χορηγο παρα εγω.
Πόσο άσχετος είσαι από γυναίκες!!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Γιά χορηγό δέν τό πιστεύω διότι άν υπάρχει κάποια γκόμενα πού μετράει από τά apps, ξέρει πολύ καλά...πού θά απευθυνθεί!!
αφου δε με θελανε για χορηγο τοτε τι λες στη κοπελα "τα σεβη μου" και διαφορες μαλακιες της τσαμπουνας απλα για να συμφωνησεις μαζι της που παραδεχεσαι σε μενα οτι διαφωνεις?

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
ειπα εγω ποτε το αντιθετο?
Οταν βγαίνεις καί "Καμαρώνεις" ότι γάμησες καί είσαι γρήγορος, καί 8 στίς 10 τίς έβγαλες,
τί περιμένεις νά ήταν σοβαρές γκόμενες η μήπως η...Δούκισσα της Κορνουάλης!!
-Σύνελθε καί έλα στά καλά σου 42 χρονών άνθρωπος-

αφου δε με θελανε για χορηγο τοτε τι λες στη κοπελα "τα σεβη μου" και διαφορες μαλακιες της τσαμπουνας απλα για να συμφωνησεις μαζι της που παραδεχεσαι σε μενα οτι διαφωνεις?
Σέ άλλο συμφώνησα μαζί της, στό γεγονός ότι τά apps γιά τόν σκοπό πού υπάρχουν...είναι fake!!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Οταν βγαίνεις καί "Καμαρώνεις" ότι γάμησες καί είσαι γρήγορος, καί 8 στίς 10 τίς έβγαλες,
τί περιμένεις νά ήταν σοβαρές γκόμενες η μήπως η...Δούκισσα της Κορνουάλης!!
-Σύνελθε καί έλα στά καλά σου 42 χρονών άνθρωπος-

Σέ άλλο συμφώνησα μαζί της, στό γεγονός ότι τά apps γιά τόν σκοπό πού υπάρχουν...είναι fake!!
με την νοοτροπια που εχεις ουτε τις μισες δε θα γαμουσες απο τι εγω.Και ναι μιλαω για τις τελειωμενες.Γιατι οσο τελειωμενη και να ειναι καποια,μπορει να διακρινει την αξια ενος αρσενικου.Και πιστεψε με η ταχυτητα παιζει ρολο για αλλα πραγματα,και οχι οτι τις γαμησα.Αυτο δε λεει κατι.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
με την νοοτροπια που εχεις ουτε τις μισες δε θα γαμουσες απο τι εγω.Και ναι μιλαω για τις τελειωμενες.Γιατι οσο τελειωμενη και να ειναι καποια,μπορει να διακρινει την αξια ενος αρσενικου.Και πιστεψε με η ταχυτητα παιζει ρολο για αλλα πραγματα,και οχι οτι τις γαμησα.Αυτο δε λεει κατι.
Καί ποιός σού είπε ότι θέλω νά γαμήσω τέτοιου είδους γκόμενες, από Internet ?
Ούτε νά τίς βλέπω δέν θέλω...τίς σιχαίνομαι!!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Καί ποιός σού είπε ότι θέλω νά γαμήσω τέτοιου είδους γκόμενες, από Internet ?
Ούτε νά τίς βλέπω δέν θέλω...τίς σιχαίνομαι!!
καλα καλα....να σου πεταγε η γαλλιδα στα μουτρα τα βυζια της και πες της μετα οχι σιχαινομαι..

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
καλα καλα....να σου πεταγε η γαλλιδα στα μουτρα τα βυζια της και πες της μετα οχι σιχαινομαι..
Βρέ σύ σίγουρα είσαι 42 χρονών ?
Διότι μέ κάποιες τοποθετήσεις σου γενικότερα, δείχνεις λίγο συναισθηματικά ανώριμος νά τό πώ,
ίσως πιεσμένος θά έλεγα καλύτερα...στίς ερωτικές σχέσεις!!
Ατομο ούτε μισογύνης είμαι ούτε υποτακτικός, τό νά πείς "Τά σέβη μου" σέ μία γυναίκα δέν θά σού πέσει ούτε ο κώλος ούτε η υπόληψη.
Αυτά τά προβλήματα τά έχουν οι μισογύνηδες οι αγάμητοι οι τζάμπα μάγκες...καί οι κομπλεξικοί!!
Οι οποίοι είναι καί τά μικρότερα προβλήματα καί στραβά πού έχουν πάνω τους,σέ σχέση μέ άλλα πού έχουν όπως η κακία καί ο θυμός
-Κουβέντα κάνουμε δέν χρειάζεται νά "Τσακωνόμαστε"-

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.065
Πόντοι
6.056
Ρε ακροατή ....τι παράγοντες βάζεις στο θέμα γκόμενα ;;;

1)Τελειωμένες όσες έχουν πάει με πολλούς ; Ψάχνεις παρθένες ; Τι θες; Να είσαι ο 2ος ή 3ος ;;;
Μιλάμε σοβαρά ; Σε τι ηλικίες το θες αυτό ;;; Να είναι πχ 30 η άλλη και να είσαι ο 3ος ; Ο 2ος ; ή ο 1ος ;;;

2)Σοβαρές ; Ποιές είναι σοβαρές ; Αυτές που για να γαμηθούν θέλουν να περιμένεις 3 μήνες ;
Και να είναι σοβαρές αυτές ... αν περιμένεις ... έχεις ΓΙΝΕΙ ΕΣΥ ΟΧΙ ΓΕΛΟΙΟΣ , ΓΕΛΟΙΟΔΕΣΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ...

Αν είναι να περιμένω 2-3 μήνες να γαμήσω ... άστο ...... καλύτερα ..... μπουμ ....

3)Επίπεδο ;;; Τι επίπεδο ; Πτυχία και τίτλους και περιουσίες θες ;;;
Έκανα στη ζωή μου σπουδές διάρκειας 22 εξαμήνων προπτυχιακών σπουδών .... και διάφορα άλλα μετά ...
Οπότε δυστυχώς είχα κύκλους με ... σπουδάζουσες νέες .... και με εύπορων οικογενειών ...

Μεγαλύτερες κομπλεξάρες, ψώνια, ξενέρωτες , ξυνογάμητες , αγάμητες , βλήματα δεν υπάρχουν .

ΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ Η ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ....

φέρνουν στο νου "καλή νύφη να παντρευτείς στα 27" ...

όχι γαμήσι , γκομενιλίκι τζέρτζελο .....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom