Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.191
Πόντοι
3.656
Υπάρχει η μέθοδος της προσέγγισης μέσω κοινού χώρου πχ χώρου εκδηλώσεων ή δραστηριοτήτων στην οποία έχω αναφερθεί παλαιότερα και είναι, κατά την άποψή μου, η πιο βολική για τον μέσο άνδρα, αλλά δεν προτίθεμαι αυτη τη στιγμή να επεκταθώ.

Επίσης θα πρότεινα μετά τα 30-35 .... re-unions συμμαθητών , συμφοιτητών κτλ κτλ .
Εκεί το κυνήγι , είναι σαν να χτυπάς κότες σε κοτέτσι 1Χ2 .
Αν δεν φας και δεν είναι άδειο το κοτέτσι , είσαι ανίκανος .

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Ας βάλω καί εγώ μία Photo...γιά τό καλό.
Σέρβα Χορεύτρια 27 χρονών 1.85 ύψος!!
Phot 11.jpg

4ρι :birdman:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Στη μέθοδο προσέγγισης μέσω κοινού χώρου θα ήθελα να αναφέρω έναν νέο τρόπο. Τον Νοέμβρη γνώρισα σε μία mediatheque δύο 45άρες την πρώτη κιόλας μέρα.

Πάω στην κεντρική mediatheque του Montpellier για documentation σε ένα θέμα. Οι mediatheques είναι οι παλιές βιβλιοθήκες. Αυτές πρόσθεσαν multimedia κι άλλες δραστηριότητες και λόγω της ανταγωνιστικότητας του ιντερνέτ, για να μην χάσουν κόσμο, έχουν εκσυγχρονιστεί σε τέτοιο βαθμό που μοιάζουν σαν καφετέριες. Έχουν και καφέ σε αυτόματους διανομείς. Έχουν μετατραπεί βασικά σε χώρους κατανάλωσης κουλτούρας. Γύρισα όλες τις αίθουσες: αναγνωστήριο, κινηματογράφο, ατομικές καμπίνες για ταινίες, αίθουσες με βιντεοπαιγνίδια, χώροι να ακούς μουσική, αίθουσα για επιτραπέζια παιγνίδια, αίθουσα διαλέξεων κλπ. Τίγκα στις γυναίκες όλων των ηλικιών, εξ ων πολλές φοιτήτριες ντόπιες και ξένες. Στις αίθουσες μιλάς ψιθυριστά, αλλά έχει ένα τεράστιο χώρο υποδοχής που γίνεται ο χαμός από καμάκι.

Εγώ είδα μία μαύρη με πατερίτσες που αγωνιζόταν να ανοίξει μία πόρτα, πήγα να τη βοηθήσω και πιάσαμε κουβέντα. Πήραμε καφέ από τον αυτόματο και αράξαμε σε κάτι καναπέδες. Περίμενε την φίλη της η οποία ήρθε μετά από λίγο και ήταν λευκή Γαλλίδα. Και οι δύο χωρισμένες, μέτριας εμφάνισης, αλλά ευχάριστες. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα, με πήραν μία φορά, αλλά δεν με βόλευε. Μετά κατέβηκα Ελλάδα και δυστυχώς χάσαμε επαφή, αλλά επέστρεψα και θα το ξαναπροσπαθήσω. Πήρα ετήσια συνδρομή.

Θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάτι τέτοιο ή παρόμοιο στην Ελλάδα, mediatheques ή παραπλήσιοι μορφωτικοί χώροι με δυνατότητες για καμάκι.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Στη μέθοδο προσέγγισης μέσω κοινού χώρου θα ήθελα να αναφέρω έναν νέο τρόπο. Τον Νοέμβρη γνώρισα σε μία mediatheque δύο 45άρες την πρώτη κιόλας μέρα.

Πάω στην κεντρική mediatheque του Montpellier για documentation σε ένα θέμα. Οι mediatheques είναι οι παλιές βιβλιοθήκες. Αυτές πρόσθεσαν multimedia κι άλλες δραστηριότητες και λόγω της ανταγωνιστικότητας του ιντερνέτ, για να μην χάσουν κόσμο, έχουν εκσυγχρονιστεί σε τέτοιο βαθμό που μοιάζουν σαν καφετέριες. Έχουν και καφέ σε αυτόματους διανομείς. Έχουν μετατραπεί βασικά σε χώρους κατανάλωσης κουλτούρας. Γύρισα όλες τις αίθουσες: αναγνωστήριο, κινηματογράφο, ατομικές καμπίνες για ταινίες, αίθουσες με βιντεοπαιγνίδια, χώροι να ακούς μουσική, αίθουσα για επιτραπέζια παιγνίδια, αίθουσα διαλέξεων κλπ. Τίγκα στις γυναίκες όλων των ηλικιών, εξ ων πολλές φοιτήτριες ντόπιες και ξένες. Στις αίθουσες μιλάς ψιθυριστά, αλλά έχει ένα τεράστιο χώρο υποδοχής που γίνεται ο χαμός από καμάκι.

Εγώ είδα μία μαύρη με πατερίτσες που αγωνιζόταν να ανοίξει μία πόρτα, πήγα να τη βοηθήσω και πιάσαμε κουβέντα. Πήραμε καφέ από τον αυτόματο και αράξαμε σε κάτι καναπέδες. Περίμενε την φίλη της η οποία ήρθε μετά από λίγο και ήταν λευκή Γαλλίδα. Και οι δύο χωρισμένες, μέτριας εμφάνισης, αλλά ευχάριστες. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα, με πήραν μία φορά, αλλά δεν με βόλευε. Μετά κατέβηκα Ελλάδα και δυστυχώς χάσαμε επαφή, αλλά επέστρεψα και θα το ξαναπροσπαθήσω. Πήρα ετήσια συνδρομή.

Θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάτι τέτοιο ή παρόμοιο στην Ελλάδα, mediatheques ή παραπλήσιοι μορφωτικοί χώροι με δυνατότητες για καμάκι.
Κάτι τέτοιο μάλλον θά λές, δέν είμαι σίγουρος!!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Κάτι τέτοιο μάλλον θά λές, δέν είμαι σίγουρος!!
Μπράβο, πολύ γαμάτο φαίνεται. Το έβαλα στα υπόψιν. Μου φαίνεται όμως ότι εστιάζει περισσότερο στις εκδηλώσεις. Δηλαδή, αναρρωτιέμαι αν μπορεί να το κάνει κανείς στέκι. Θα το ψάξω από κοντά όταν κατέβω.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.863
Πόντοι
9.297
Οποιοσδήποτε άνδρας προσπαθεί μανιωδώς η μή, νά βγάλει ηλεκτρονική γκόμενα από apps είναι καμένο χαρτί!!
Δέν έχει επιλογή φυσιολογικής ερωτικής σχέσης, καί πίσω από τήν ανωνυμία ενός υπολογιστή κρύβεται.
Δέν υπάρχει ούτε ένας άνδρας πού έχει υγιή σεξουαλική ζωή, καί ψάχνεται από τό Internet...ούτε ένας!!
-Καλύτερα 1000 φορές στά μπουρδέλα-
Σκέψου ότι πολλοί παντρεύονται μέσω υπολογιστού!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Μπράβο, πολύ γαμάτο φαίνεται. Το έβαλα στα υπόψιν. Μου φαίνεται όμως ότι εστιάζει περισσότερο στις εκδηλώσεις. Δηλαδή, αναρρωτιέμαι αν μπορεί να το κάνει κανείς στέκι. Θα το ψάξω από κοντά όταν κατέβω.
Εχω πάει Καλόγερε 2 φορές σέ αυτό είναι πολύ δυνατό πάντως αξίζει. Τό κακό πού έχει είναι πολύ μεγάλο...τεράστιο.
Δέν πήγα μέ πρόγραμμα συγκεκριμένο αλλά έτσι απλά γιά νά δώ. Μού έφυγε ο κώλος στό περπάτημα πολύ μεγάλο...μού θύμισε Η.Π.Α!!
Τήν 2η φορά πού πήγα -Ενώ δέν είχα δεί ούτε το 30% από αυτά πού έχει- άραξα σέ μία καφετέρια καί ήπια 2 μπύρες από τήν κούραση!! :2funny:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Εχω πάει Καλόγερε 2 φορές σέ αυτό είναι πολύ δυνατό πάντως αξίζει. Τό κακό πού έχει είναι πολύ μεγάλο...τεράστιο.
Δέν πήγα μέ πρόγραμμα συγκεκριμένο αλλά έτσι απλά γιά νά δώ. Μού έφυγε ο κώλος στό περπάτημα πολύ μεγάλο...μού θύμισε Η.Π.Α!!
Τήν 2η φορά πού πήγα -Ενώ δέν είχα δεί ούτε το 30% από αυτά πού έχει- άραξα σέ μία καφετέρια καί ήπια 2 μπύρες από τήν κούραση!! :2funny:
Το κακό είναι όταν είναι μικρό κι εξαντλείται αμέσως. Άμα είναι μεγάλο έχεις πάντα κάτι να ανακαλύψεις. Πάντως σε μεγάλους χώρους είναι καλό να υπάρχουν κάποια σημεία αναφοράς, δηλ μέρη που να τραβάνε τον κόσμο, για να μπορείς να χτυπήσεις και καμμιά γκόμενα. :grin:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Το κακό είναι όταν είναι μικρό κι εξαντλείται αμέσως. Άμα είναι μεγάλο έχεις πάντα κάτι να ανακαλύψεις. Πάντως σε μεγάλους χώρους είναι καλό να υπάρχουν κάποια σημεία αναφοράς, δηλ μέρη που να τραβάνε τον κόσμο, για να μπορείς να χτυπήσεις και καμμιά γκόμενα. :grin:
Αυτό βασικά είναι πολυχώρος έχει τά πάντα, εκατοντάδες δεκάδες μούνες!!
Πρέπει νά πάς πολλές φορές γιά νά δείς τί παίζει. Λογικά εκεί πού κάνουν συναυλίες,
καί θεατρικές παραστάσεις θά έχει πολλές μούνες...θέλει πολύ χρόνο εκεί!!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Αυτό βασικά είναι πολυχώρος έχει τά πάντα, εκατοντάδες δεκάδες μούνες!!
Πρέπει νά πάς πολλές φορές γιά νά δείς τί παίζει. Λογικά εκεί πού κάνουν συναυλίες,
καί θεατρικές παραστάσεις θά έχει πολλές μούνες...θέλει πολύ χρόνο εκεί!!
Νομίζω πρέπει να πηγαίνεις σε χώρους όπου μπορείς να υποστηρίξεις την παρουσία σου. Οι γυναίκες που συχνάζουν σε μορφωτικούς χώρους έχουν και ένα μίνιμουμ υπόβαθρο σε αυτούς τους χώρους. Αν πχ κάποια γουστάρει θέατρο ξέρει και πέντε πράγματα για το θέατρο. Όταν κάνεις προσέγγιση σε μία θεατρόφιλη πρέπει να ξέρεις και συ τα βασικά για να είσαι άνετος στην κουβέντα. Άμα είσαι «κουμπωμένος» δεν περνάς καλό μήνυμα. Εγώ, ως θεατρικά σκράπας, θα αποτύγχανα εκεί, δεν θα μπορούσα να υποστηρίξω την παρουσία μου. Είμαι περισσότερο των επιχειρηματικών, οπότε ψάχνω γυναίκες με ανάλογα ενδιαφέροντα. Θα δω τι παίζει και θα βγάλω την ανάλογη επαγγελματική κάρτα διπλής όψεως (γαλλικά από τη μία, ελληνικά από την άλλη) για να φαίνομαι ότι μετακινούμαι Γαλλία-Ελλάδα. Νομίζω ότι έτσι θα αυξήσω τις πιθανότητες επιτυχίας.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Νομίζω πρέπει να πηγαίνεις σε χώρους όπου μπορείς να υποστηρίξεις την παρουσία σου. Οι γυναίκες που συχνάζουν σε μορφωτικούς χώρους έχουν και ένα μίνιμουμ υπόβαθρο σε αυτούς τους χώρους. Αν πχ κάποια γουστάρει θέατρο ξέρει και πέντε πράγματα για το θέατρο. Όταν κάνεις προσέγγιση σε μία θεατρόφιλη πρέπει να ξέρεις και συ τα βασικά για να είσαι άνετος στην κουβέντα. Άμα είσαι «κουμπωμένος» δεν περνάς καλό μήνυμα. Εγώ, ως θεατρικά σκράπας, θα αποτύγχανα εκεί, δεν θα μπορούσα να υποστηρίξω την παρουσία μου. Είμαι περισσότερο των επιχειρηματικών, οπότε ψάχνω γυναίκες με ανάλογα ενδιαφέροντα. Θα δω τι παίζει και θα βγάλω την ανάλογη επαγγελματική κάρτα διπλής όψεως (γαλλικά από τη μία, ελληνικά από την άλλη) για να φαίνομαι ότι μετακινούμαι Γαλλία-Ελλάδα. Νομίζω ότι έτσι θα αυξήσω τις πιθανότητες επιτυχίας.
Πολύ σωστό!!
Από ότι έχω ακούσει στό ίδριμα αυτό, κάνουν σεμινάρια παγκοσμίου επιπέδου πολύ μεγάλες εταιρείες!!
Σέ οικονομικά-ναυτιλιακά-Real estate κτλ μάλλον νοικιάζουν αίθουσες...καί τό κάνουν.
-Σίγουρα εκεί έτσι καί κατέβεις σοβαρός έχεις χρόνο καί μέ αέρα βγάζεις γκόμενα, καί σοβαρή γκόμενα όχι τού κώλου-

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.801
Πόντοι
1.446
Ναι καλά.. Που γαμανε στη Κρήτη? Δηλαδή αν μένεις σε κάνα χωριό στα βουνά.. Η σε τίποτα σφακια τι να γαμησεις? Εννοείτε ότι οι αλβανιδε ςείναι μοντέλα μπροστά στις ασχημουλες και μαύρουλες κρητικές. Αφού κάθε χρόνο αλβανιδα βγαίνει η μίς Κρήτη.. Και φέτος αλβανιδα βγήκε.. Και πριν 3 χρόνια. Χριστινα Σκούρτη
Δεν αμφισβητώ τις Αλβανίδες αλλά πριν έρθουν αυτές στην Ελλάδα, οι μις Ελλάς οι περισσότερες από Κρήτη και Ρόδο είχαν καταγωγή... Ούτε είναι όλες μαυριδερές και άσχημες... Υπάρχει μεγάλη φυλετική ποικιλομορφία...

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Δεν αμφισβητώ τις Αλβανίδες αλλά πριν έρθουν αυτές στην Ελλάδα, οι μις Ελλάς οι περισσότερες από Κρήτη και Ρόδο είχαν καταγωγή... Ούτε είναι όλες μαυριδερές και άσχημες... Υπάρχει μεγάλη φυλετική ποικιλομορφία...
Οταν είχα πάει στήν Αλβανία είχα πάθει πλάκα μέ ορισμένες γκόμενες, πολύ όμορφες!!
Ανοιχτόχρωμες χαριτωμένες καί αρκετά φιλικές θά έλεγα, τό μόνο κακό ήταν...κοντές σχετικά!!

P8240002.JPG
P8240005.JPG

P8240001.JPG

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.291
Πόντοι
3.786
Οταν είχα πάει στήν Αλβανία είχα πάθει πλάκα μέ ορισμένες γκόμενες, πολύ όμορφες!!
Ανοιχτόχρωμες χαριτωμένες καί αρκετά φιλικές θά έλεγα, τό μόνο κακό ήταν...κοντές σχετικά!!

P8240002.JPG
P8240005.JPG

P8240001.JPG
Open your mind,man!Υπάρχουν κοντές και σκουρόχρωμες που είναι μουνάρες τσέπης.Τα χαρακτηριστικά του προσώπου μετράνε.Και δεν χρειάζεται να πάμε στην Αλβανία.Βλέπεις και εδώ ωραία μουνάκια που έχουν αλβανική καταγωγή ανανταμ -παπανταμ

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Open your mind,man!Υπάρχουν κοντές και σκουρόχρωμες που είναι μουνάρες τσέπης.Τα χαρακτηριστικά του προσώπου μετράνε.Και δεν χρειάζεται να πάμε στην Αλβανία.Βλέπεις και εδώ ωραία μουνάκια που έχουν αλβανική καταγωγή ανανταμ -παπανταμ
Κοντή σκουρόχρωμη καί μουνάρα -Εστω καί τσέπης- απλά το ξεχνάμε.
Γκόμενα κάτω από 1.75-1.78 δέν μπαίνει στήν κατηγορία μουνάρας, ωραίας ναί...μουνάρας όχι!!

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.291
Πόντοι
3.786
Κοντή σκουρόχρωμη καί μουνάρα -Εστω καί τσέπης- απλά το ξεχνάμε.
Γκόμενα κάτω από 1.75-1.78 δέν μπαίνει στήν κατηγορία μουνάρας, ωραίας ναί...μουνάρας όχι!!
Εντάξει,έχουν άλλη χάρη αυτά τα ύψη,πιο εντυπωσιακές γυναίκες,αλλά σπανίζουν εδώ.Σλάβες και Σκανδιναβές κυρίως

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Εντάξει,έχουν άλλη χάρη αυτά τα ύψη,πιο εντυπωσιακές γυναίκες,αλλά σπανίζουν εδώ.Σλάβες και Σκανδιναβές κυρίως
Βασικά οι Σλάβες είναι περισσότερο μουνάρες, διότι είναι αρκετά πιό όμορφες -Εκτός από ψηλές- από τίς Σκανδιναβές!!
Πέρα αυτού πολλές Σκανδιναβές είναι "Κοκκινομούρες" ενώ οι Σλάβες πολύ λιγότερο...έως καθόλου!!

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.759
Πόντοι
216
καλα οποιος γαμαει και φευγει,δε παθαινει και τιποτα η αλλη..πανε στον επομενο και αυτες,Το εχω κανει δεκαδες φορες..(αφηνω εκτος μια δυο περιπτωσεις που το τράβηξα για μηνες γιατι μαρεσε πολυ η γκόμενα αλλα απο νοοτροπια και μυαλα δε παλευονται...ψεμα στο ψεμα.Εγω τα σταματησα ολα αυτα γιατι βαρεθηκα αυτην την κατηγορια γυναικων, και θελω να γνωρισω κατι ποιοτικο εκτος...42 ειμαι δεν ειμαι κανα νεουδι πεινασμενο..Εμπειριες δεν μου λειπουν πλεον,τις γυναικες τις διαβαζω οπως εχω ξανα πει,και δεν εχω κατι να κερδισω.Συντροφικοτητα απο αυτες δε περιμενω και ουτε θελω...οποτε καλυτερα μπουρδελα,μεχρι να βρω (αν βρω ποτε) κατι πιο σοβαρο.
Δεν εννοώ γι αυτές, είτε περιμένουν άλλοι στην ουρά είτε όχι. Έχει να κάνει με τον προσωπικό μας εκφυλισμό και την ισοπέδωση κάποιων ανθρώπινων αξιών. (πείτε με γραφικό, είμαι!)
Προσωπικά δεν είμαι εκ φύσης κάφρος, και δεν γουστάρω να αναγκάζομαι να γίνομαι τέτοιος προκειμένου να μην μπλέκω.
Δεν κατηγορώ κανέναν για αυτά που είναι, απλά μιλάω για τις συνθήκες που μας επιβάλλουν ν αλλάζουμε χαρακτήρα.
Μπορεί να αποβεί ψυχοφθόρο μακροπρόθεσμα.
Εδώ είναι η ομορφιά του να μεγαλώνεις-πως από ένα σημείο και μετά χορταίνεις κάπως, χαλαρώνεις και δε σε καίει τίποτα πολύ. Κοσμάρα κι 'άντε γειά'!

Τώρα όσο για το 'να γνωρίσεις κάτι ποιοτικό εκτός' όπως λες: μαζί σου φίλε!
Βέβαια........
Πρόσφατα εγώ βλέποντας τα δικά μου καθώς και την προιστορία μου (ένα τριμπούρδελο ολκής) συμπέρανα τα παρακάτω. Τα αναφέρω γιατί δεν αποκλείεται να ταυτιστούν και άλλοι συναγωνιστές:

1) Κοινωνικά εκπαιδευόμαστε να αποζητούμε την συντροφικότητα, τον 'έρωτα' και διάφορα παρελκόμενα, ενώ η φύση μας απλά μας προστάζει να γαμάμε όπου βρούμε. Μιλάμε για δύο αντιφατικούς κόσμους οι οποίοι συχνά έρχονται σε ρήξη μέσα μας και οδηγούν σε τζάμπα προβλήματα.
Νομίζω πως μετά από κάποιες εμπειρίες ο καθένας έχει τη δυνατότητα να τα ζυγίσει πιο καθαρά και ώριμα ώστε να καταλάβει που πατάει.
Δεν είναι πάντα εύκολο να κοιτάξουμε κατάματα τα χάλια μας και να τα δεχτούμε ώστε να πάμε παρακάτω. Είναι αναγκαίο ξεβράκωμα και δάχτυλο στον κώλο για εξέταση προστάτη. Αλλά μόνο καλό μας κάνει!

2) Μέσα σ αυτό το πλαίσιο καλό είναι να μην επιβάλλουμε απόλυτους κανόνες στους εαυτούς μας. Ας αφήνουμε κι ένα παράθυρο ανοιχτό στα ενδεχόμενα που διαφέρουν απτη φάση μας. Κι αυτό το λέω επειδή έχω χάσει κάποιες εξαιρετικές γυναίκες λόγω πραγμάτων που από μια ηλικία και μετά μου φαίνονται αστεία. Δεν είναι πως θα ευτυχούσα ντε και καλά, αλλά θα είχα λάβει πολλά περισσότερα αν ήμουν λιγότερο αυστηρός με τον εαυτό μου. Εγκράτεια, πειθαρχεία ναι, αλλά όχι σε σήμειο που καταπιέζουμε την πάρτη μας στο τέρμα.
Κάποια πράγματα ΠΡΕΠΕΙ να τα ζήσουμε, κι ας φάμε τα μούτρα μας-κι αυτό έχει τη γλύκα του μέχρι ενός σημείου.

3) Ασχέτως ποιοί είμαστε και τι καπνό φουμάρουμε, δεν ξέρεις τι μπορεί να σου βγάλει η κάθε γυναίκα. Όλα από ένα γαμήσι ξεκινάνε-ενίοτε άθλιο και μεθυσμένο. Κι αυτό το γαμήσι πολλές φορές είναι το εισητήριο μας να μπαρκάρουμε στο ταξίδι της κάθε γυναίκας-είτε μας κάνει είτε όχι. Δεν έχουν γραφτεί και λίγα για την ομορφιά των 'άγονων' γραμμών.

Ίσως αυτά να φανούν μετριοπαθή σε πολλούς, αλλά λέω πως η ζωή είναι μικρή, ας ζήσουμε όσα περισσότερα καλά μπορούμε, κι αυτό χωρίς ρίσκο δεν επιτυγχάνεται!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Μετά κατέβηκα Ελλάδα και δυστυχώς χάσαμε επαφή, αλλά επέστρεψα και θα το ξαναπροσπαθήσω. Πήρα ετήσια συνδρομή.

Τι λεει το στουντιακι Αγ. Αναργυροι τυπε; Αξιολογο; Η περιοχη βολεψε τελικα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom