Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Ας βάλω καί εγώ μία Photo...γιά τό καλό.
Σέρβα Χορεύτρια 27 χρονών 1.85 ύψος!!
4ρι
Ας βάλω καί εγώ μία Photo...γιά τό καλό.
Σέρβα Χορεύτρια 27 χρονών 1.85 ύψος!!
Κάτι τέτοιο μάλλον θά λές, δέν είμαι σίγουρος!!Στη μέθοδο προσέγγισης μέσω κοινού χώρου θα ήθελα να αναφέρω έναν νέο τρόπο. Τον Νοέμβρη γνώρισα σε μία mediatheque δύο 45άρες την πρώτη κιόλας μέρα.
Πάω στην κεντρική mediatheque του Montpellier για documentation σε ένα θέμα. Οι mediatheques είναι οι παλιές βιβλιοθήκες. Αυτές πρόσθεσαν multimedia κι άλλες δραστηριότητες και λόγω της ανταγωνιστικότητας του ιντερνέτ, για να μην χάσουν κόσμο, έχουν εκσυγχρονιστεί σε τέτοιο βαθμό που μοιάζουν σαν καφετέριες. Έχουν και καφέ σε αυτόματους διανομείς. Έχουν μετατραπεί βασικά σε χώρους κατανάλωσης κουλτούρας. Γύρισα όλες τις αίθουσες: αναγνωστήριο, κινηματογράφο, ατομικές καμπίνες για ταινίες, αίθουσες με βιντεοπαιγνίδια, χώροι να ακούς μουσική, αίθουσα για επιτραπέζια παιγνίδια, αίθουσα διαλέξεων κλπ. Τίγκα στις γυναίκες όλων των ηλικιών, εξ ων πολλές φοιτήτριες ντόπιες και ξένες. Στις αίθουσες μιλάς ψιθυριστά, αλλά έχει ένα τεράστιο χώρο υποδοχής που γίνεται ο χαμός από καμάκι.
Εγώ είδα μία μαύρη με πατερίτσες που αγωνιζόταν να ανοίξει μία πόρτα, πήγα να τη βοηθήσω και πιάσαμε κουβέντα. Πήραμε καφέ από τον αυτόματο και αράξαμε σε κάτι καναπέδες. Περίμενε την φίλη της η οποία ήρθε μετά από λίγο και ήταν λευκή Γαλλίδα. Και οι δύο χωρισμένες, μέτριας εμφάνισης, αλλά ευχάριστες. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα, με πήραν μία φορά, αλλά δεν με βόλευε. Μετά κατέβηκα Ελλάδα και δυστυχώς χάσαμε επαφή, αλλά επέστρεψα και θα το ξαναπροσπαθήσω. Πήρα ετήσια συνδρομή.
Θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάτι τέτοιο ή παρόμοιο στην Ελλάδα, mediatheques ή παραπλήσιοι μορφωτικοί χώροι με δυνατότητες για καμάκι.
Μπράβο, πολύ γαμάτο φαίνεται. Το έβαλα στα υπόψιν. Μου φαίνεται όμως ότι εστιάζει περισσότερο στις εκδηλώσεις. Δηλαδή, αναρρωτιέμαι αν μπορεί να το κάνει κανείς στέκι. Θα το ψάξω από κοντά όταν κατέβω.Κάτι τέτοιο μάλλον θά λές, δέν είμαι σίγουρος!!
Ανακαλύψτε το ΚΠΙΣΝ - SNFCC
www.snfcc.org
για αυτην εδω θα λες....ναι ειναι ενα απο τα "μπαζα" που εχω γαμησει (και αυτη με συνοπτικες διαδικασιες)
Σκέψου ότι πολλοί παντρεύονται μέσω υπολογιστού!Οποιοσδήποτε άνδρας προσπαθεί μανιωδώς η μή, νά βγάλει ηλεκτρονική γκόμενα από apps είναι καμένο χαρτί!!
Δέν έχει επιλογή φυσιολογικής ερωτικής σχέσης, καί πίσω από τήν ανωνυμία ενός υπολογιστή κρύβεται.
Δέν υπάρχει ούτε ένας άνδρας πού έχει υγιή σεξουαλική ζωή, καί ψάχνεται από τό Internet...ούτε ένας!!
-Καλύτερα 1000 φορές στά μπουρδέλα-
Εχω πάει Καλόγερε 2 φορές σέ αυτό είναι πολύ δυνατό πάντως αξίζει. Τό κακό πού έχει είναι πολύ μεγάλο...τεράστιο.Μπράβο, πολύ γαμάτο φαίνεται. Το έβαλα στα υπόψιν. Μου φαίνεται όμως ότι εστιάζει περισσότερο στις εκδηλώσεις. Δηλαδή, αναρρωτιέμαι αν μπορεί να το κάνει κανείς στέκι. Θα το ψάξω από κοντά όταν κατέβω.
Το κακό είναι όταν είναι μικρό κι εξαντλείται αμέσως. Άμα είναι μεγάλο έχεις πάντα κάτι να ανακαλύψεις. Πάντως σε μεγάλους χώρους είναι καλό να υπάρχουν κάποια σημεία αναφοράς, δηλ μέρη που να τραβάνε τον κόσμο, για να μπορείς να χτυπήσεις και καμμιά γκόμενα.Εχω πάει Καλόγερε 2 φορές σέ αυτό είναι πολύ δυνατό πάντως αξίζει. Τό κακό πού έχει είναι πολύ μεγάλο...τεράστιο.
Δέν πήγα μέ πρόγραμμα συγκεκριμένο αλλά έτσι απλά γιά νά δώ. Μού έφυγε ο κώλος στό περπάτημα πολύ μεγάλο...μού θύμισε Η.Π.Α!!
Τήν 2η φορά πού πήγα -Ενώ δέν είχα δεί ούτε το 30% από αυτά πού έχει- άραξα σέ μία καφετέρια καί ήπια 2 μπύρες από τήν κούραση!!
Αυτό βασικά είναι πολυχώρος έχει τά πάντα, εκατοντάδες δεκάδες μούνες!!Το κακό είναι όταν είναι μικρό κι εξαντλείται αμέσως. Άμα είναι μεγάλο έχεις πάντα κάτι να ανακαλύψεις. Πάντως σε μεγάλους χώρους είναι καλό να υπάρχουν κάποια σημεία αναφοράς, δηλ μέρη που να τραβάνε τον κόσμο, για να μπορείς να χτυπήσεις και καμμιά γκόμενα.
Νομίζω πρέπει να πηγαίνεις σε χώρους όπου μπορείς να υποστηρίξεις την παρουσία σου. Οι γυναίκες που συχνάζουν σε μορφωτικούς χώρους έχουν και ένα μίνιμουμ υπόβαθρο σε αυτούς τους χώρους. Αν πχ κάποια γουστάρει θέατρο ξέρει και πέντε πράγματα για το θέατρο. Όταν κάνεις προσέγγιση σε μία θεατρόφιλη πρέπει να ξέρεις και συ τα βασικά για να είσαι άνετος στην κουβέντα. Άμα είσαι «κουμπωμένος» δεν περνάς καλό μήνυμα. Εγώ, ως θεατρικά σκράπας, θα αποτύγχανα εκεί, δεν θα μπορούσα να υποστηρίξω την παρουσία μου. Είμαι περισσότερο των επιχειρηματικών, οπότε ψάχνω γυναίκες με ανάλογα ενδιαφέροντα. Θα δω τι παίζει και θα βγάλω την ανάλογη επαγγελματική κάρτα διπλής όψεως (γαλλικά από τη μία, ελληνικά από την άλλη) για να φαίνομαι ότι μετακινούμαι Γαλλία-Ελλάδα. Νομίζω ότι έτσι θα αυξήσω τις πιθανότητες επιτυχίας.Αυτό βασικά είναι πολυχώρος έχει τά πάντα, εκατοντάδες δεκάδες μούνες!!
Πρέπει νά πάς πολλές φορές γιά νά δείς τί παίζει. Λογικά εκεί πού κάνουν συναυλίες,
καί θεατρικές παραστάσεις θά έχει πολλές μούνες...θέλει πολύ χρόνο εκεί!!
Πολύ σωστό!!Νομίζω πρέπει να πηγαίνεις σε χώρους όπου μπορείς να υποστηρίξεις την παρουσία σου. Οι γυναίκες που συχνάζουν σε μορφωτικούς χώρους έχουν και ένα μίνιμουμ υπόβαθρο σε αυτούς τους χώρους. Αν πχ κάποια γουστάρει θέατρο ξέρει και πέντε πράγματα για το θέατρο. Όταν κάνεις προσέγγιση σε μία θεατρόφιλη πρέπει να ξέρεις και συ τα βασικά για να είσαι άνετος στην κουβέντα. Άμα είσαι «κουμπωμένος» δεν περνάς καλό μήνυμα. Εγώ, ως θεατρικά σκράπας, θα αποτύγχανα εκεί, δεν θα μπορούσα να υποστηρίξω την παρουσία μου. Είμαι περισσότερο των επιχειρηματικών, οπότε ψάχνω γυναίκες με ανάλογα ενδιαφέροντα. Θα δω τι παίζει και θα βγάλω την ανάλογη επαγγελματική κάρτα διπλής όψεως (γαλλικά από τη μία, ελληνικά από την άλλη) για να φαίνομαι ότι μετακινούμαι Γαλλία-Ελλάδα. Νομίζω ότι έτσι θα αυξήσω τις πιθανότητες επιτυχίας.
Δεν αμφισβητώ τις Αλβανίδες αλλά πριν έρθουν αυτές στην Ελλάδα, οι μις Ελλάς οι περισσότερες από Κρήτη και Ρόδο είχαν καταγωγή... Ούτε είναι όλες μαυριδερές και άσχημες... Υπάρχει μεγάλη φυλετική ποικιλομορφία...Ναι καλά.. Που γαμανε στη Κρήτη? Δηλαδή αν μένεις σε κάνα χωριό στα βουνά.. Η σε τίποτα σφακια τι να γαμησεις? Εννοείτε ότι οι αλβανιδε ςείναι μοντέλα μπροστά στις ασχημουλες και μαύρουλες κρητικές. Αφού κάθε χρόνο αλβανιδα βγαίνει η μίς Κρήτη.. Και φέτος αλβανιδα βγήκε.. Και πριν 3 χρόνια. Χριστινα Σκούρτη
Οταν είχα πάει στήν Αλβανία είχα πάθει πλάκα μέ ορισμένες γκόμενες, πολύ όμορφες!!Δεν αμφισβητώ τις Αλβανίδες αλλά πριν έρθουν αυτές στην Ελλάδα, οι μις Ελλάς οι περισσότερες από Κρήτη και Ρόδο είχαν καταγωγή... Ούτε είναι όλες μαυριδερές και άσχημες... Υπάρχει μεγάλη φυλετική ποικιλομορφία...
Open your mind,man!Υπάρχουν κοντές και σκουρόχρωμες που είναι μουνάρες τσέπης.Τα χαρακτηριστικά του προσώπου μετράνε.Και δεν χρειάζεται να πάμε στην Αλβανία.Βλέπεις και εδώ ωραία μουνάκια που έχουν αλβανική καταγωγή ανανταμ -παπανταμΟταν είχα πάει στήν Αλβανία είχα πάθει πλάκα μέ ορισμένες γκόμενες, πολύ όμορφες!!
Ανοιχτόχρωμες χαριτωμένες καί αρκετά φιλικές θά έλεγα, τό μόνο κακό ήταν...κοντές σχετικά!!
Κοντή σκουρόχρωμη καί μουνάρα -Εστω καί τσέπης- απλά το ξεχνάμε.Open your mind,man!Υπάρχουν κοντές και σκουρόχρωμες που είναι μουνάρες τσέπης.Τα χαρακτηριστικά του προσώπου μετράνε.Και δεν χρειάζεται να πάμε στην Αλβανία.Βλέπεις και εδώ ωραία μουνάκια που έχουν αλβανική καταγωγή ανανταμ -παπανταμ
Εντάξει,έχουν άλλη χάρη αυτά τα ύψη,πιο εντυπωσιακές γυναίκες,αλλά σπανίζουν εδώ.Σλάβες και Σκανδιναβές κυρίωςΚοντή σκουρόχρωμη καί μουνάρα -Εστω καί τσέπης- απλά το ξεχνάμε.
Γκόμενα κάτω από 1.75-1.78 δέν μπαίνει στήν κατηγορία μουνάρας, ωραίας ναί...μουνάρας όχι!!
Βασικά οι Σλάβες είναι περισσότερο μουνάρες, διότι είναι αρκετά πιό όμορφες -Εκτός από ψηλές- από τίς Σκανδιναβές!!Εντάξει,έχουν άλλη χάρη αυτά τα ύψη,πιο εντυπωσιακές γυναίκες,αλλά σπανίζουν εδώ.Σλάβες και Σκανδιναβές κυρίως
Δεν εννοώ γι αυτές, είτε περιμένουν άλλοι στην ουρά είτε όχι. Έχει να κάνει με τον προσωπικό μας εκφυλισμό και την ισοπέδωση κάποιων ανθρώπινων αξιών. (πείτε με γραφικό, είμαι!)καλα οποιος γαμαει και φευγει,δε παθαινει και τιποτα η αλλη..πανε στον επομενο και αυτες,Το εχω κανει δεκαδες φορες..(αφηνω εκτος μια δυο περιπτωσεις που το τράβηξα για μηνες γιατι μαρεσε πολυ η γκόμενα αλλα απο νοοτροπια και μυαλα δε παλευονται...ψεμα στο ψεμα.Εγω τα σταματησα ολα αυτα γιατι βαρεθηκα αυτην την κατηγορια γυναικων, και θελω να γνωρισω κατι ποιοτικο εκτος...42 ειμαι δεν ειμαι κανα νεουδι πεινασμενο..Εμπειριες δεν μου λειπουν πλεον,τις γυναικες τις διαβαζω οπως εχω ξανα πει,και δεν εχω κατι να κερδισω.Συντροφικοτητα απο αυτες δε περιμενω και ουτε θελω...οποτε καλυτερα μπουρδελα,μεχρι να βρω (αν βρω ποτε) κατι πιο σοβαρο.
Μετά κατέβηκα Ελλάδα και δυστυχώς χάσαμε επαφή, αλλά επέστρεψα και θα το ξαναπροσπαθήσω. Πήρα ετήσια συνδρομή.
Θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάτι τέτοιο ή παρόμοιο στην Ελλάδα, mediatheques ή παραπλήσιοι μορφωτικοί χώροι με δυνατότητες για καμάκι.
Δέν τό αμφισβητώ αυτό πού λές, πολύ συχνά αυτό γίνεται μέ ανύπαρκτα αποτελέσματα καί επιτυχίες!!Η τεχνολογία έχει αλλάξει το παιχνίδι . Μπροστά μου σε καφέ ρωτάει τύπος γκόμενά μόνη της το όνομα της και αντί να την κεράσει καφέ να τα πούμε ζητάει ίντσα και φεύγει.