καλα οποιος γαμαει και φευγει,δε παθαινει και τιποτα η αλλη..πανε στον επομενο και αυτες,Το εχω κανει δεκαδες φορες..(αφηνω εκτος μια δυο περιπτωσεις που το τράβηξα για μηνες γιατι μαρεσε πολυ η γκόμενα αλλα απο νοοτροπια και μυαλα δε παλευονται...ψεμα στο ψεμα.Εγω τα σταματησα ολα αυτα γιατι βαρεθηκα αυτην την κατηγορια γυναικων, και θελω να γνωρισω κατι ποιοτικο εκτος...42 ειμαι δεν ειμαι κανα νεουδι πεινασμενο..Εμπειριες δεν μου λειπουν πλεον,τις γυναικες τις διαβαζω οπως εχω ξανα πει,και δεν εχω κατι να κερδισω.Συντροφικοτητα απο αυτες δε περιμενω και ουτε θελω...οποτε καλυτερα μπουρδελα,μεχρι να βρω (αν βρω ποτε) κατι πιο σοβαρο.
Δεν εννοώ γι αυτές, είτε περιμένουν άλλοι στην ουρά είτε όχι. Έχει να κάνει με τον προσωπικό μας εκφυλισμό και την ισοπέδωση κάποιων ανθρώπινων αξιών. (πείτε με γραφικό, είμαι!)
Προσωπικά δεν είμαι εκ φύσης κάφρος, και δεν γουστάρω να αναγκάζομαι να γίνομαι τέτοιος προκειμένου να μην μπλέκω.
Δεν κατηγορώ κανέναν για αυτά που είναι, απλά μιλάω για τις συνθήκες που μας επιβάλλουν ν αλλάζουμε χαρακτήρα.
Μπορεί να αποβεί ψυχοφθόρο μακροπρόθεσμα.
Εδώ είναι η ομορφιά του να μεγαλώνεις-πως από ένα σημείο και μετά χορταίνεις κάπως, χαλαρώνεις και δε σε καίει τίποτα πολύ. Κοσμάρα κι 'άντε γειά'!
Τώρα όσο για το 'να γνωρίσεις κάτι ποιοτικό εκτός' όπως λες: μαζί σου φίλε!
Βέβαια........
Πρόσφατα εγώ βλέποντας τα δικά μου καθώς και την προιστορία μου (ένα τριμπούρδελο ολκής) συμπέρανα τα παρακάτω. Τα αναφέρω γιατί δεν αποκλείεται να ταυτιστούν και άλλοι συναγωνιστές:
1) Κοινωνικά εκπαιδευόμαστε να αποζητούμε την συντροφικότητα, τον 'έρωτα' και διάφορα παρελκόμενα, ενώ η φύση μας απλά μας προστάζει να γαμάμε όπου βρούμε. Μιλάμε για δύο αντιφατικούς κόσμους οι οποίοι συχνά έρχονται σε ρήξη μέσα μας και οδηγούν σε τζάμπα προβλήματα.
Νομίζω πως μετά από κάποιες εμπειρίες ο καθένας έχει τη δυνατότητα να τα ζυγίσει πιο καθαρά και ώριμα ώστε να καταλάβει που πατάει.
Δεν είναι πάντα εύκολο να κοιτάξουμε κατάματα τα χάλια μας και να τα δεχτούμε ώστε να πάμε παρακάτω. Είναι αναγκαίο ξεβράκωμα και δάχτυλο στον κώλο για εξέταση προστάτη. Αλλά μόνο καλό μας κάνει!
2) Μέσα σ αυτό το πλαίσιο καλό είναι να μην επιβάλλουμε απόλυτους κανόνες στους εαυτούς μας. Ας αφήνουμε κι ένα παράθυρο ανοιχτό στα ενδεχόμενα που διαφέρουν απτη φάση μας. Κι αυτό το λέω επειδή έχω χάσει κάποιες εξαιρετικές γυναίκες λόγω πραγμάτων που από μια ηλικία και μετά μου φαίνονται αστεία. Δεν είναι πως θα ευτυχούσα ντε και καλά, αλλά θα είχα λάβει πολλά περισσότερα αν ήμουν λιγότερο αυστηρός με τον εαυτό μου. Εγκράτεια, πειθαρχεία ναι, αλλά όχι σε σήμειο που καταπιέζουμε την πάρτη μας στο τέρμα.
Κάποια πράγματα ΠΡΕΠΕΙ να τα ζήσουμε, κι ας φάμε τα μούτρα μας-κι αυτό έχει τη γλύκα του μέχρι ενός σημείου.
3) Ασχέτως ποιοί είμαστε και τι καπνό φουμάρουμε, δεν ξέρεις τι μπορεί να σου βγάλει η κάθε γυναίκα. Όλα από ένα γαμήσι ξεκινάνε-ενίοτε άθλιο και μεθυσμένο. Κι αυτό το γαμήσι πολλές φορές είναι το εισητήριο μας να μπαρκάρουμε στο ταξίδι της κάθε γυναίκας-είτε μας κάνει είτε όχι. Δεν έχουν γραφτεί και λίγα για την ομορφιά των 'άγονων' γραμμών.
Ίσως αυτά να φανούν μετριοπαθή σε πολλούς, αλλά λέω πως η ζωή είναι μικρή, ας ζήσουμε όσα περισσότερα καλά μπορούμε, κι αυτό χωρίς ρίσκο δεν επιτυγχάνεται!