Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (1 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.184
Πόντοι
3.656
το 7 ποιος το κρινει αν είναι 7;
Εμφάνιση μόνο φίλε. Συνολικά.

Το αν έχει διαβάσει το Δον Κιχώτη , το Φάουστ και πόσες εκτελέσεις του Δαχτυλιδιού των Νιμπελούγκεν έχει παρακολουθήσει και αν είναι σε spotify , cd ή βινύλια καθώς και το αν ακούει τα βινύλια σε thorens , μαμά LP12 ή βελτιωμένο LP12 με kuzma κινητού πηνίου και αν το έχει συνδέσει σε τρατζιστοράτο ή λαμπάτο ... το βλέπεις μετά .... Όπως και το αν έχει ακούσει το Δαχτυλίδι πέρα από ηχογραφημένο και ζωντανά στο Μπαϊρόϊτ ....

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.933
Πόντοι
3.506
κάνοντας και άλλο ένα πέσιμο στο σούπερ μάρκετ επιβεβαιώθηκαν και πάλι όσα λέει ο Ντόναλντ. Η τύπισσα που μίλησε (όμορφα και ευγενικά φυσικά όπως πάντα) ενώ απάντησε 2-3 φορές και έγινε ένας διάλογος για περίπου 20 δευτερόλεπτα, στη συνέχεια πήρε κάτι από το ράφι και εξαφανίστηκε! Ήξερε ότι η λύση για να μην φτάσει στο σημείο να πει ΝΑΙ ή ΌΧΙ ήταν η ΔΙΑΦΥΓΗ!

Σύνολο χρόνου λοιπόν σήμερα για 2 πεσίματα: ούτε μισό λεπτό!
Σκληρός Παπιος για πάντα

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Η "Αξιολόγηση-βαθμολογία" στίς γκόμενες, δέν είναι ούτε τυχαία ούτε αυθαίρετη!!
Μερικά από τα χαρακτηριστικά αυτά είναι:

-Σχήμα Προσώπου -Στρογγυλό, τετράγωνο, οβάλ, ρόμβου κτλ-
-Μάτια -Μεγάλα μικρά κτλ-
-Υψος
-Βάρος
-Χρώματα -Δέρματος, μάτια, μαλλιά-
-Μαλλιά
-Ακρα -Πόδια ψηλά η κοντά, χέρια άγρια η μή-
-Λαιμός
-Ωμοι,κόκκαλα
-Λεκάνη στενή η φαρδιά
-Στήθος
-Δόντια
-Γενικότερα η σωματοδομή τής γυναίκας

Φυσικά αυτά είναι γιά άτομα πού έχουν αισθητική, διότι πολλοί άνδρες...πετάνε αετό!!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
κάνοντας και άλλο ένα πέσιμο στο σούπερ μάρκετ επιβεβαιώθηκαν και πάλι όσα λέει ο Ντόναλντ.
Άμα ακολουθήσεις τον Ντόναλντ θα προκόψεις, τύπε μου. Ο τύπος αναμασάει κάθε μέρα τον μισογυνισμό του εδώ μέσα κι ένα άτομο που είναι μισογύνης έχει μηδαμινές έως μηδενικές πιθανότητες επιτυχίας.

Ο λόγος είναι πως ό,τι έχεις μέσα σου βγαίνει στην συμπεριφορά σου. Το καμάκι είναι παιγνίδι γοητείας, δηλ βάζεις τα δυνατά σου να κερδίσεις τον άλλο. Αυτό προυποθέτει ευνοική ψυχολογική διάθεση προς τη γυναίκα, ώστε σε κάθε της αντίσταση, η ευνοική αυτή διάθεση να σου δίνει την υπομονή να συνεχίσεις το παιγνίδι της γοητείας μέχρι να την καταφέρεις. Η ψυχολογία του μισογύνη είναι εντελώς το αντίθετο. Καταβάλει προσπάθεια να προσποιηθεί τον άνετο και σε κάθε αντίσταση της γυναίκας τσιτώνεται ψυχολογικά και περνάει σε διάθεση αντιπαλότητας. Εκεί παρόλο που προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία του, η ψυχολογική του διάθεση δεν τον βοηθάει να συνεχίσει προς την κατεύθυνση της γοητείας, και καταλήγει σε μία πεζή συζήτηση που πολλές φορές μοιάζει με διαπραγμάτευση. Εκεί το παιγνίδι είναι χαμένο.

Επίσης να προσθέσω ότι η μέθοδος της στατιστικής, δηλ. «στις 100 που θα χτυπήσω κάποια θα κάτσει» είναι παιγνίδι για losers, που μετά από ένα χρονικό διάστημα εξαντλεί τα ressources τους και η συντριπτική πλειοψηφεία εγκαταλείπει. Αυτοί που το συνεχίζουν είναι οι εμμονικοί σαν τον Πάπιο, γιατί δεν ξέρουν τι άλλο να κάνουν και βρίσκουν κι ένα παραμύθι να ξεγελάνε τον εαυτό τους.

Έχεις κάποιο δυνατό χαρτί όταν πλησιάζεις να κάνεις καμάκι; Αυτό είτε θα πρέπει να φαίνεται πχ να είσαι ωραίος είτε, αν δεν φαίνεται, να μπορείς να το παρουσιάσεις έντεχνα στα πρώτα 20 δευτερόλεπτα πχ ότι είσαι εισοδηματίας κλπ. Και να είναι και η γυναίκα σε κατάσταση δεκτικότητας πχ όχι βιαστική ή με τσιτωμένο πρόσωπο επειδή κάτι την απασχολεί κλπ. Αν δεν έχεις δυνατό χαρτί παρουσιάσιμο επί τη εμφανίσει, βρίσκεις άλλη μέθοδο.

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.184
Πόντοι
3.656
Το καμάκι είναι παιγνίδι γοητείας, δηλ βάζεις τα δυνατά σου να κερδίσεις τον άλλο. Αυτό προυποθέτει ευνοική ψυχολογική διάθεση προς τη γυναίκα, ώστε σε κάθε της αντίσταση, η ευνοική αυτή διάθεση να σου δίνει την υπομονή να συνεχίσεις το παιγνίδι της γοητείας μέχρι να την καταφέρεις.
Το πνεύμα σου είναι σωστό , αλλά η παραπάνω φράση , από αδαείς μπορεί να παρερμηνευθεί .
Ποτέ δεν προσπαθείς αιώνια για ΜΙΑ γυναίκα. Αν δεν δώσει σημάδια ανταπόκρισης σύντομα , δεν σε παίρνει .
Πας σε άλλη.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Το πνεύμα σου είναι σωστό , αλλά η παραπάνω φράση , από αδαείς μπορεί να παρερμηνευθεί .
Ποτέ δεν προσπαθείς αιώνια για ΜΙΑ γυναίκα. Αν δεν δώσει σημάδια ανταπόκρισης σύντομα , δεν σε παίρνει .
Πας σε άλλη.
Σωστή η προσθήκη σου. Το πόσο σύντομα όμως εξετάζεται κατά περίπτωση.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.008
Πόντοι
206

οριστε και με ενα παραδειγμα τι γκομενο ψαχνουν οι νεαρες ελληνιδες, αυτος για παραδειγμα, ειναι κοντος, ασχημουλης και αγυμναστος.
αλλα τι εχει ομως? στυλακι, μουσατος και ειναι το κατοικιδιο της γκομενας,
για καποιους που λενε μετραει η εμφανιση στις γκομενες για να σε επιλεξει, για αυτο το πεσιμο σε αγνωστες δεν φαιρνει αποτελεσματα εν ετη 2024, δεν ξερεις τι εχει η αλλη στο μυαλο της , εσυ μπορει να εισαι μια χαρα εμφανισιακα αλλα η αλλη να θελει διαφορετικο γουστου γκομενο, να θελει να γινεις το σκυλακι της πρωτα και μετα να σου πει το ναι.
για αυτο βρισκουν μεσα απο παρεες γκομενο κυριως καποιον που τον ξερουν ηδη και οχι καποιον ακυρο εμφανισιμο αγνωστο, για να σιγουρεψουν οτι τον εχουν του χεριου τους τον αλλον, αφου εχει περασει τα crash test που βαζει η αλλη

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Άμα ακολουθήσεις τον Ντόναλντ θα προκόψεις, τύπε μου. Ο τύπος αναμασάει κάθε μέρα τον μισογυνισμό του εδώ μέσα κι ένα άτομο που είναι μισογύνης έχει μηδαμινές έως μηδενικές πιθανότητες επιτυχίας.

Ο λόγος είναι πως ό,τι έχεις μέσα σου βγαίνει στην συμπεριφορά σου. Το καμάκι είναι παιγνίδι γοητείας, δηλ βάζεις τα δυνατά σου να κερδίσεις τον άλλο. Αυτό προυποθέτει ευνοική ψυχολογική διάθεση προς τη γυναίκα, ώστε σε κάθε της αντίσταση, η ευνοική αυτή διάθεση να σου δίνει την υπομονή να συνεχίσεις το παιγνίδι της γοητείας μέχρι να την καταφέρεις. Η ψυχολογία του μισογύνη είναι εντελώς το αντίθετο. Καταβάλει προσπάθεια να προσποιηθεί τον άνετο και σε κάθε αντίσταση της γυναίκας τσιτώνεται ψυχολογικά και περνάει σε διάθεση αντιπαλότητας. Εκεί παρόλο που προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία του, η ψυχολογική του διάθεση δεν τον βοηθάει να συνεχίσει προς την κατεύθυνση της γοητείας, και καταλήγει σε μία πεζή συζήτηση που πολλές φορές μοιάζει με διαπραγμάτευση. Εκεί το παιγνίδι είναι χαμένο.

Επίσης να προσθέσω ότι η μέθοδος της στατιστικής, δηλ. «στις 100 που θα χτυπήσω κάποια θα κάτσει» είναι παιγνίδι για losers, που μετά από ένα χρονικό διάστημα εξαντλεί τα ressources τους και η συντριπτική πλειοψηφεία εγκαταλείπει. Αυτοί που το συνεχίζουν είναι οι εμμονικοί σαν τον Πάπιο, γιατί δεν ξέρουν τι άλλο να κάνουν και βρίσκουν κι ένα παραμύθι να ξεγελάνε τον εαυτό τους.

Έχεις κάποιο δυνατό χαρτί όταν πλησιάζεις να κάνεις καμάκι; Αυτό είτε θα πρέπει να φαίνεται πχ να είσαι ωραίος είτε, αν δεν φαίνεται, να μπορείς να το παρουσιάσεις έντεχνα στα πρώτα 20 δευτερόλεπτα πχ ότι είσαι εισοδηματίας κλπ. Και να είναι και η γυναίκα σε κατάσταση δεκτικότητας πχ όχι βιαστική ή με τσιτωμένο πρόσωπο επειδή κάτι την απασχολεί κλπ. Αν δεν έχεις δυνατό χαρτί παρουσιάσιμο επί τη εμφανίσει, βρίσκεις άλλη μέθοδο.
δυνατό χαρτί δεν έχω έτσι όπως το εννοείς αλλά και άλλη μέθοδο δεν έχω επίσης (δεν θέλω άλλο σοσιαλ)

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
δυνατό χαρτί δεν έχω έτσι όπως το εννοείς αλλά και άλλη μέθοδο δεν έχω επίσης (δεν θέλω άλλο σοσιαλ)
Υπάρχει η μέθοδος της προσέγγισης μέσω κοινού χώρου πχ χώρου εκδηλώσεων ή δραστηριοτήτων στην οποία έχω αναφερθεί παλαιότερα και είναι, κατά την άποψή μου, η πιο βολική για τον μέσο άνδρα, αλλά δεν προτίθεμαι αυτη τη στιγμή να επεκταθώ.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706

οριστε και με ενα παραδειγμα τι γκομενο ψαχνουν οι νεαρες ελληνιδες, αυτος για παραδειγμα, ειναι κοντος, ασχημουλης και αγυμναστος.
αλλα τι εχει ομως? στυλακι, μουσατος και ειναι το κατοικιδιο της γκομενας,
για καποιους που λενε μετραει η εμφανιση στις γκομενες για να σε επιλεξει, για αυτο το πεσιμο σε αγνωστες δεν φαιρνει αποτελεσματα εν ετη 2024, δεν ξερεις τι εχει η αλλη στο μυαλο της , εσυ μπορει να εισαι μια χαρα εμφανισιακα αλλα η αλλη να θελει διαφορετικο γουστου γκομενο, να θελει να γινεις το σκυλακι της πρωτα και μετα να σου πει το ναι.
για αυτο βρισκουν μεσα απο παρεες γκομενο κυριως καποιον που τον ξερουν ηδη και οχι καποιον ακυρο εμφανισιμο αγνωστο, για να σιγουρεψουν οτι τον εχουν του χεριου τους τον αλλον, αφου εχει περασει τα crash test που βαζει η αλλη
Αυτή η "Στρογγυλομούρα" γκόμενα πού δέν είναι ούτε κάν καθαρό 6άρι, δέν έχει ιδέα νά ποζάρει γιά Photos είναι άσχετη καί κοντή!!
Τό άτομο αυτό εκτός από πολύ κοντός πού είναι, ποιό είναι τό στύλ του ?
Πού φοράει κάτι Blue jeans λές καί είναι στό Δημοτικό σχολείο, η τά παπούτσια πού τά φοράνε κάτι πουστάκια στό Γκάζι ?
-Τέτοιου είδους Photos είναι στημένες γιά νά ακολουθούν πολλά ζαβά άτομα στά Social τους-

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.757
Πόντοι
216
ναι δε διαφωνω...σε σχεση με γκομενες που εχω γνωρισει εξω ειναι περισσοτερο προβληματικες...και τι να κανουμε δηλ τωρα αν σοου ανοιξει η αλλη τα ποδια εστω και ηλιθια θα πεις οχι?
Αυτό έχει να κάνει με τις ανοχές και τα όρια του καθενός!
Κί εγώ παλιότερα δε μασαγα, τρελές βλαμμένες ό,τι θες, κουναγα εκεί το κεφαλάκι μου να κάνουμε τη δουλειά μας να τελειώνουμε . Και μετά 'αρίμπα μουτσάτσος'!
Πλέον ούτε για αστείο. Μαύρισε η ψυχή μου που αναγκαζόμουν να γίνομαι κάφρος και να εξαφανίζομαι προκειμένου να με προστατέψω από το χάος και τη μιζέρια.

Στην τελική δεν παύει ναναι άνθρωποι κι αυτές -είτε βλαμμένες είτε τρελές-, και για εμένα δεν είναι υγιές να σκουπιδιάζουμε την άλλη απλά για να γαμήσουμε. Από ένα σημείο και μετά πρόκειται για αποκτήνωση. Προσωπικά έχω φερθεί αρκετά άσχημα σε γυναίκες που δε μου έφταιξαν σε κάτι, ούτε και θα ξαναδώ ποτέ μου, ίσα να μη μπλέξω. Δεν με τιμάει καθόλου και με χάλασε πολύ.
Δυστυχώς η αποκτήνωση είναι βασικός κανόνας επιβίωσης του online dating παίδες. Αλλιώς έχασες από τα αποδυτήρια!
-Δεν είναι για όλους το σπορ! Παρόλο που όσο ασχολήθηκα καταλαβαίνω ότι δεν το πήγα διόλου άσχημα (βγήκα αρκετά ραντεβού με καλά ποσοστά μεν), πραγματικά με έφθειρε επειδή αναγκάστηκα να 'οχυρώσώ' άμεσα τον εαυτό μου μην καώ.
Δεν είναι το ίδιο με τον πραγματικό κόσμο, που βλέπεις την άλλη μπροστά σου τι καπνό φουμάρει εξαρχής (λέμε τώρα) και πράττεις αναλόγως.
Ούτε και είναι υγιές να μπλέκεις με γυναίκες που θεωρείς ναυάγια ίσα επειδή έχουν ωραίο κώλο.
Μάγκας όποιος μπορεί δεν λέω, εμένα προσωπικά με δηλητηριάζουν αυτές οι καταστάσεις!

Καλή δύναμη και κουράγιο στους μαχόμενους πάντως! Και προσοχή!

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Αυτό έχει να κάνει με τις ανοχές και τα όρια του καθενός!
Κί εγώ παλιότερα δε μασαγα, τρελές βλαμμένες ό,τι θες, κουναγα εκεί το κεφαλάκι μου να κάνουμε τη δουλειά μας να τελειώνουμε . Και μετά 'αρίμπα μουτσάτσος'!
Πλέον ούτε για αστείο. Μαύρισε η ψυχή μου που αναγκαζόμουν να γίνομαι κάφρος και να εξαφανίζομαι προκειμένου να με προστατέψω από το χάος και τη μιζέρια.

Στην τελική δεν παύει ναναι άνθρωποι κι αυτές -είτε βλαμμένες είτε τρελές-, και για εμένα δεν είναι υγιές να σκουπιδιάζουμε την άλλη απλά για να γαμήσουμε. Από ένα σημείο και μετά πρόκειται για αποκτήνωση. Προσωπικά έχω φερθεί αρκετά άσχημα σε γυναίκες που δε μου έφταιξαν σε κάτι, ούτε και θα ξαναδώ ποτέ μου, ίσα να μη μπλέξω. Δεν με τιμάει καθόλου και με χάλασε πολύ.
Δυστυχώς η αποκτήνωση είναι βασικός κανόνας επιβίωσης του online dating παίδες. Αλλιώς έχασες από τα αποδυτήρια!
-Δεν είναι για όλους το σπορ! Παρόλο που όσο ασχολήθηκα καταλαβαίνω ότι δεν το πήγα διόλου άσχημα (βγήκα αρκετά ραντεβού με καλά ποσοστά μεν), πραγματικά με έφθειρε επειδή αναγκάστηκα να 'οχυρώσώ' άμεσα τον εαυτό μου μην καώ.
Δεν είναι το ίδιο με τον πραγματικό κόσμο, που βλέπεις την άλλη μπροστά σου τι καπνό φουμάρει εξαρχής (λέμε τώρα) και πράττεις αναλόγως.
Ούτε και είναι υγιές να μπλέκεις με γυναίκες που θεωρείς ναυάγια ίσα επειδή έχουν ωραίο κώλο.
Μάγκας όποιος μπορεί δεν λέω, εμένα προσωπικά με δηλητηριάζουν αυτές οι καταστάσεις!

Καλή δύναμη και κουράγιο στους μαχόμενους πάντως! Και προσοχή!
καλα οποιος γαμαει και φευγει,δε παθαινει και τιποτα η αλλη..πανε στον επομενο και αυτες,Το εχω κανει δεκαδες φορες..(αφηνω εκτος μια δυο περιπτωσεις που το τράβηξα για μηνες γιατι μαρεσε πολυ η γκόμενα αλλα απο νοοτροπια και μυαλα δε παλευονται...ψεμα στο ψεμα.Εγω τα σταματησα ολα αυτα γιατι βαρεθηκα αυτην την κατηγορια γυναικων, και θελω να γνωρισω κατι ποιοτικο εκτος...42 ειμαι δεν ειμαι κανα νεουδι πεινασμενο..Εμπειριες δεν μου λειπουν πλεον,τις γυναικες τις διαβαζω οπως εχω ξανα πει,και δεν εχω κατι να κερδισω.Συντροφικοτητα απο αυτες δε περιμενω και ουτε θελω...οποτε καλυτερα μπουρδελα,μεχρι να βρω (αν βρω ποτε) κατι πιο σοβαρο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.856
Πόντοι
9.297
Κολλαει στο οτι δεν υπαρχει λογος να παρακαλει κανεις 2ρια, 3ρια, 4ρια, 5ρια λευκες οταν ολες σεχδον οι μαυρες παρακαλανε να γαμηθουν με λευκο
Πολλές μαύρες δεν βλέπονται άσε που μυρίζει το δέρμα τους...όχι απλυσια....είναι η φυσική οσμή του δέρματος που είναι κάτι σαν τσίκνα....να μου λείπει!

MAKISKISMA

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2024
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας μυστες.
θελω τη γνωμη σας. Πως εξηγείτε το γεγονος οτι 35χρονη κοπελα η οποια απο εμφανιση ειναι ομορφη αδυνατη μελαχρινη κλπ να μην εχει σχεση (ουτε αυτη ουτε η κολλητη της) για χρονια ενω αλλες που δεν ειναι τοσο ομορφες να εχουν και να κανουν σεξ συχνοτερα. Τι λετε να φταιει;
Επισης θεωρειτε πως σε μια τετοια περιπτωση οσο περνα ο καιρος και βλεπει οτι δεν καταφερνει να κανει σχεση μετατρεπεται σε πιο ''ευκολη'' ή πιο κλειστή και ψυχρη;

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Οποιοσδήποτε άνδρας προσπαθεί μανιωδώς η μή, νά βγάλει ηλεκτρονική γκόμενα από apps είναι καμένο χαρτί!!
Δέν έχει επιλογή φυσιολογικής ερωτικής σχέσης, καί πίσω από τήν ανωνυμία ενός υπολογιστή κρύβεται.
Δέν υπάρχει ούτε ένας άνδρας πού έχει υγιή σεξουαλική ζωή, καί ψάχνεται από τό Internet...ούτε ένας!!
-Καλύτερα 1000 φορές στά μπουρδέλα-

Τελευταία τροποποίηση:

Geokaras48

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2023
Like
209
Πόντοι
20
Οποισδήποτε άνδρας προσπαθεί μανιωδώς η μή, νά βγάλει ηλεκτρονική γκόμενα από apps είναι καμένο χαρτί!!
Δέν έχει επιλογή φυσιολογικής ερωτικής σχέσης, καί πίσω από τήν ανωνυμία ενός υπολογιστή κρύβεται.
Δέν υπάρχει ούτε ένας άνδρας πού έχει υγιή σεξουαλική ζωή, καί ψάχνεται από τό Internet...ούτε ένας!!
Η τεχνολογία έχει αλλάξει το παιχνίδι . Μπροστά μου σε καφέ ρωτάει τύπος γκόμενά μόνη της το όνομα της και αντί να την κεράσει καφέ να τα πούμε ζητάει ίντσα και φεύγει.

cockoras69

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2022
Like
227
Πόντοι
20
Μια πρόσφατη εμπειρία με κοπέλα της νέας γενιάς(20 ετών) αρκούσε να είναι ενδεικτιή για το τι ψάχνουν πλεον από μικρές. Όταν λεω εμπειρία δεν εννοω ερωτικα αλλα καθαρα σε θεμα συζητησης. Έχοντας έρθει σαν πρακτική στη δουλεια και μιλώντας με τις πιο παλιες υπαλληλους για το ποια ειναι και τι κανει κτλ και να σπασει λιγο ο παγος και να γνωριστουμε γιατι 6μηνες πως θα περασουν, στο πολυ χαλαρο αναφερει οτι δεν την ενδιαφερει η δουλεια(τεχνολογος εργαστηριων) και οτι προτιμα να κατεβαινε σεζον Μύκονο οπως ξεκινησε απο περσι και να ειναι "υποδοχη" και πλεον ολες οι φιλες της (ίδια ηλικία και δουλεια) μετα τη Μύκονο πηγαινουν Ντουμπαι το χειμωνα γιατι ειναι πολυ καλα τα λεφτα απο διαφορες δουλειες που προκυπτουν. Οποτε γιατι να ειμαι υπαλληλος εδω ή να βρω κατι που να απαιτει δουλεια? Αν θες γουστα και ψωνια και λεφτα η διαδρομη Μύκονος - Ντουμπαι ειναι μονοδρομος. Οποτε παιδια μην περιμενετε και πολλα απο τη νεα γενιά Ελλεινιδων γιατι το μυαλο ειναι στη βιζιτα και στις τσαντες. Η απορια ειναι μετα τα 30 που θα εχει κρεμασει σαν αχλαδι τον Αυγουστο τι θα κανει? θα ψαξει για δουλεια? θα ψαξει να παρει καποιον φραγκατο? Και γιατι να παρει αυτος το καθε τσοκαρο που εχει γραψει χιλιομετρα πουτσας σε Μυκονο και αλλου ? Νομιζω οτι πρωτη φορα ημουν παρον σε τοσο κατατοπιστικη συζητηση για το πως σκεφτονται τα νεα κοριτσια( οχι ολα ευτυχως) και δεν ειμαι και τοσο μεγαλος να πω ειμαι αλλης εποχης(ειμαι 40).

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.254
Πόντοι
206
Μια πρόσφατη εμπειρία με κοπέλα της νέας γενιάς(20 ετών) αρκούσε να είναι ενδεικτιή για το τι ψάχνουν πλεον από μικρές. Όταν λεω εμπειρία δεν εννοω ερωτικα αλλα καθαρα σε θεμα συζητησης. Έχοντας έρθει σαν πρακτική στη δουλεια και μιλώντας με τις πιο παλιες υπαλληλους για το ποια ειναι και τι κανει κτλ και να σπασει λιγο ο παγος και να γνωριστουμε γιατι 6μηνες πως θα περασουν, στο πολυ χαλαρο αναφερει οτι δεν την ενδιαφερει η δουλεια(τεχνολογος εργαστηριων) και οτι προτιμα να κατεβαινε σεζον Μύκονο οπως ξεκινησε απο περσι και να ειναι "υποδοχη" και πλεον ολες οι φιλες της (ίδια ηλικία και δουλεια) μετα τη Μύκονο πηγαινουν Ντουμπαι το χειμωνα γιατι ειναι πολυ καλα τα λεφτα απο διαφορες δουλειες που προκυπτουν. Οποτε γιατι να ειμαι υπαλληλος εδω ή να βρω κατι που να απαιτει δουλεια? Αν θες γουστα και ψωνια και λεφτα η διαδρομη Μύκονος - Ντουμπαι ειναι μονοδρομος. Οποτε παιδια μην περιμενετε και πολλα απο τη νεα γενιά Ελλεινιδων γιατι το μυαλο ειναι στη βιζιτα και στις τσαντες. Η απορια ειναι μετα τα 30 που θα εχει κρεμασει σαν αχλαδι τον Αυγουστο τι θα κανει? θα ψαξει για δουλεια? θα ψαξει να παρει καποιον φραγκατο? Και γιατι να παρει αυτος το καθε τσοκαρο που εχει γραψει χιλιομετρα πουτσας σε Μυκονο και αλλου ? Νομιζω οτι πρωτη φορα ημουν παρον σε τοσο κατατοπιστικη συζητηση για το πως σκεφτονται τα νεα κοριτσια( οχι ολα ευτυχως) και δεν ειμαι και τοσο μεγαλος να πω ειμαι αλλης εποχης(ειμαι 40).
Γιατί πολύ απλά δε σκέφτονται καθόλου το μέλλον (και αυτό ισχύει και για τους άντρες). Τα 30, 35, 40 κλπ. Η πολύ απλά σου λέει θα κάνω τώρα τη "ζωάρα" μου και μετά θα βρω κάποιον μαλάκα να του φορτωθώ (μιας και βλέπει τι συμβαίνει και δυστυχώς πολλές ή πάρα πολλές βρίσκουν)

Υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα φυσικά αυτό που θα βρίσκει να είναι περιστασιακούς χορηγούς/γαμήσια και τίποτα παραπάνω. Θα επιβιώνει με αυτόν τον τρόπο? Φυσικά.
Θα περνάει καλά? Ίσως, παροδικά. Για πόσο διάστημα? Άγνωστο.
Θα νιώθει "υγιείς"? Δύσκολα. Πολύ δύσκολα.
Για αυτό βλέπεις ένα πολύ μεγάλο ποσοστό να είναι κουρέλια της ζωής

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
για αυτο λεμε για ανταλλαγη πληθυσμων με ασιατισσες και αφηστε τις ελλεεινιδες σε αραβικες χωρες-πακισταν-μπαγκλαντες και θεσμοθετηση δημοσιων ανακουφιστηριων για να μειωθει μερικως και η εγκληματικοτητα:rockon::rockon::rockon:

και κουπονια για τα πηδηχτηρια (ακομη και να κρατικοποιηθουν):rockon::rockon:

• Like
Αντιδράσεις: Junax
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Οποιοσδήποτε άνδρας προσπαθεί μανιωδώς η μή, νά βγάλει ηλεκτρονική γκόμενα από apps είναι καμένο χαρτί!!
αυτοι που γαμανε μονο στα μπουρδελα και οχι εστω απο τσατ,ειναι καλυτεροι δηλ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom