Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
μου φαινεται @Ακροατής_ οτι εισαι τυπος που και βιντεο να σου δειξω οτι γαμαω ωραια γκόμενα,παλι κατι στραβο η ψευτικο θα βρεις
Έλα θα σου απαντήσω εγώ Έχεις γαμήσει 10,20,50,100 από tinder κλπ. Οι γκόμενες που γαμιούνται απο τα tinder κτλ (οι εμφανίσιμες αντικειμενικά, αν μπορούμε να θέσουμε τον όρο αντικειμενικά εδώ), είναι ψυχικα προβληματικές ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ. Άρα είσαι ένα κατακάθι της κοινωνίας, λυπάμαι ειλικρινά που θα σε απογοητεύσωεχω γαμησει ενα καρο μουνια μεσω τσατ..θες με το ζορι να με βγαλεις αχρηστο εχω καταλάβει, η οτι ολες εκει ηταν μπαζα...τι θες επιτελους?
δε θα βγαλεις ακρη με δαυτον...οτι και να πεις αυτος θα πιστεψει μονο αν του πεις οτι ειμαι μπαζοφονιας.Εκει ναι...ολα τα αλλα αστα γαμησετα δε θα βγαλεις ακρη μαζι τουΕ προφανώς μη λέμε τα αυτονόητα. Το είπα κιόλας ότι αν εννοεί τέτοιες περιπτώσεις τότε πάω πάσο. Τα "κατά κάποιον τρόπο" δε κατάλαβα εγώ
ναι δε διαφωνω...σε σχεση με γκομενες που εχω γνωρισει εξω ειναι περισσοτερο προβληματικες...και τι να κανουμε δηλ τωρα αν σοου ανοιξει η αλλη τα ποδια εστω και ηλιθια θα πεις οχι?Έλα θα σου απαντήσω εγώ Έχεις γαμήσει 10,20,50,100 από tinder κλπ. Οι γκόμενες που γαμιούνται απο τα tinder κτλ (οι εμφανίσιμες αντικειμενικά, αν μπορούμε να θέσουμε τον όρο αντικειμενικά εδώ), είναι ψυχικα προβληματικές ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ. Άρα είσαι ένα κατακάθι της κοινωνίας, λυπάμαι ειλικρινά που θα σε απογοητεύσω
Μάλλον ΔΕΝ έζησε ΠΑΣΟΚ.μου φαινεται @Ακροατής_ οτι εισαι τυπος που και βιντεο να σου δειξω οτι γαμαω ωραια γκόμενα,παλι κατι στραβο η ψευτικο θα βρεις
εζησε, ο τυπος ειναι 50+Μάλλον ΔΕΝ έζησε ΠΑΣΟΚ.
Τότε δεν έζησε άλλο πράγμα!!εζησε, ο τυπος ειναι 50+
Κοίτα η αλήθεια είναι ότι στεναχωριέμαι λίγο που δε θα βγάλω άκρη, αλλά ξύνω λίγο το αριστερό μου αρχίδι και μου περνάει η στεναχώριαδε θα βγαλεις ακρη με δαυτον...οτι και να πεις αυτος θα πιστεψει μονο αν του πεις οτι ειμαι μπαζοφονιας.Εκει ναι...ολα τα αλλα αστα γαμησετα δε θα βγαλεις ακρη μαζι του
Ναι ρε πλάκα κάνω προφανώς, τι να λέμε τώρα με τον τύποναι δε διαφωνω...σε σχεση με γκομενες που εχω γνωρισει εξω ειναι περισσοτερο προβληματικες...και τι να κανουμε δηλ τωρα αν σοου ανοιξει η αλλη τα ποδια εστω και ηλιθια θα πεις οχι?
Εσένα μεγαλογαμιά τί έκανε τό ΠΑΣΟΚ, σού έφερνε μουνάρες καί γαμούσες ?Τότε δεν έζησε άλλο πράγμα!!
Βαριέμαι να σου απαντήσω.Εσένα μεγαλογαμιά τί έκανε τό ΠΑΣΟΚ, σού έφερνε μουνάρες καί γαμούσες ?
Μέ τό ΠΑΣΟΚ καί άν δέν γάμαγε κανείς...τόσο άσχετος είσαι!!
-Μόνο οι απατεώνες οι κλέφτες καί τά λαμόγια τού κόμματος όπως πάντα-
Και πολύ καλά θα κάμεις που έλεγε και ο αειμνηστοςΒαριέμαι να σου απαντήσω.
Τί νά απαντήσεις βρέ άσχετε, οι απαντήσεις θέλουν επιχειρήματα!!Βαριέμαι να σου απαντήσω.
Αν μιλάς για ηλεκτρικό ομόνοια .... ή ερμού .... σίγουρα ........Στό καμάκι τώρα γκόμενα πάνω από 5άρι, αδυνατώ νά πιστέψω ότι μπορεί κάποιος νά βγάλει, σχεδόν...τό αποκλείω!!
Ειχες και στο χωριο σου εσυ scrambled eggs για πρωινο και σε πειραξε που δεν ηξερε το κοριτσι?Ακομα με Ελληνιδες ασχολειστε?
Εγω τις εχω ξεγραψει τελειως. Τελευταια βγηκα με μια πιτσιρικα 24χρονων δικηγορος που μετα το γαμησι την αφησα να κανει αυγα για πρωινο και της λεω δεν κανεις scrambled eggs? Με ρωτησε τι ειναι αυτο. Εν τελει μαγειρεψαμε μαζι(δηλαδη εγω) γιατι ειχε σαστισει
Ρε ουτε αυγο δεν κανουν τι στον πουτσο τους μαθαινει η μανα τους στο σπιτι?
Αν μιλάς για γκόμενες που δεν έχουν κάνει έγκλειστες σε ΨΝ και δεν έχουν περασμένα ψυχοφάρμακα στη συνταγογραφησή τους .... (που θα έπαιρναν δηλ. σε τυπικό έλεγχο ψυχίατρου οκ για άδεια κυνηγετικού όπλου) , τότε εντάξει ......Πάντα μιλάμε γιά γκόμενες πού έχουν "Σώας τας φρένας" όσο αυτό είναι εφικτό, μέ λίγα λόγια σώμα υγιές σέ νού υγιή!!
Παραδοσιακό αφέψημα είναι αυτό ρεΕιχες και στο χωριο σου εσυ scrambled eggs για πρωινο και σε πειραξε που δεν ηξερε το κοριτσι?
Εντάξει πες την αλήθεια τώρα... Εσύ "αρπάχτηκες" γιατί είπε ότι το κορίτσι είναι δικηγόροςΕιχες και στο χωριο σου εσυ scrambled eggs για πρωινο και σε πειραξε που δεν ηξερε το κοριτσι?