Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 83 άτομα (8 μέλη και 75 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Οι κοριτσαρες Ελληνίδες γαμιουνται σαν τα σκυλιά έξω καθημερινά ρεεεεεε πάρτε το χαμπάρι :smitten::smitten:

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.248
Πόντοι
206
εχω γαμησει ενα καρο μουνια μεσω τσατ..θες με το ζορι να με βγαλεις αχρηστο εχω καταλάβει, η οτι ολες εκει ηταν μπαζα...τι θες επιτελους?
Έλα θα σου απαντήσω εγώ :confused: Έχεις γαμήσει 10,20,50,100 από tinder κλπ. Οι γκόμενες που γαμιούνται απο τα tinder κτλ (οι εμφανίσιμες αντικειμενικά, αν μπορούμε να θέσουμε τον όρο αντικειμενικά εδώ), είναι ψυχικα προβληματικές ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ. Άρα είσαι ένα κατακάθι της κοινωνίας, λυπάμαι ειλικρινά που θα σε απογοητεύσω :confused:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Ε προφανώς μη λέμε τα αυτονόητα. Το είπα κιόλας ότι αν εννοεί τέτοιες περιπτώσεις τότε πάω πάσο. Τα "κατά κάποιον τρόπο" δε κατάλαβα εγώ
δε θα βγαλεις ακρη με δαυτον...οτι και να πεις αυτος θα πιστεψει μονο αν του πεις οτι ειμαι μπαζοφονιας.Εκει ναι...ολα τα αλλα αστα γαμησετα δε θα βγαλεις ακρη μαζι του

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Έλα θα σου απαντήσω εγώ :confused: Έχεις γαμήσει 10,20,50,100 από tinder κλπ. Οι γκόμενες που γαμιούνται απο τα tinder κτλ (οι εμφανίσιμες αντικειμενικά, αν μπορούμε να θέσουμε τον όρο αντικειμενικά εδώ), είναι ψυχικα προβληματικές ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ. Άρα είσαι ένα κατακάθι της κοινωνίας, λυπάμαι ειλικρινά που θα σε απογοητεύσω :confused:
ναι δε διαφωνω...σε σχεση με γκομενες που εχω γνωρισει εξω ειναι περισσοτερο προβληματικες...και τι να κανουμε δηλ τωρα αν σοου ανοιξει η αλλη τα ποδια εστω και ηλιθια θα πεις οχι?

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
μου φαινεται @Ακροατής_ οτι εισαι τυπος που και βιντεο να σου δειξω οτι γαμαω ωραια γκόμενα,παλι κατι στραβο η ψευτικο θα βρεις
Μάλλον ΔΕΝ έζησε ΠΑΣΟΚ.

200.gif

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.248
Πόντοι
206
δε θα βγαλεις ακρη με δαυτον...οτι και να πεις αυτος θα πιστεψει μονο αν του πεις οτι ειμαι μπαζοφονιας.Εκει ναι...ολα τα αλλα αστα γαμησετα δε θα βγαλεις ακρη μαζι του
Κοίτα η αλήθεια είναι ότι στεναχωριέμαι λίγο που δε θα βγάλω άκρη, αλλά ξύνω λίγο το αριστερό μου αρχίδι και μου περνάει η στεναχώρια :confused:
Είχα απλά λίγο ελεύθερο χρόνο και είπα να συμμετάσχω λίγο. Δε θα κάτσω να ασχοληθώ και πολύ :hi:

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.248
Πόντοι
206
ναι δε διαφωνω...σε σχεση με γκομενες που εχω γνωρισει εξω ειναι περισσοτερο προβληματικες...και τι να κανουμε δηλ τωρα αν σοου ανοιξει η αλλη τα ποδια εστω και ηλιθια θα πεις οχι?
Ναι ρε πλάκα κάνω προφανώς, τι να λέμε τώρα με τον τύπο

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τότε δεν έζησε άλλο πράγμα!! :jerking:
Εσένα μεγαλογαμιά τί έκανε τό ΠΑΣΟΚ, σού έφερνε μουνάρες καί γαμούσες ?
Μέ τό ΠΑΣΟΚ καί άν δέν γάμαγε κανείς...τόσο άσχετος είσαι!!
-Μόνο οι απατεώνες οι κλέφτες καί τά λαμόγια τού κόμματος όπως πάντα-

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
Εσένα μεγαλογαμιά τί έκανε τό ΠΑΣΟΚ, σού έφερνε μουνάρες καί γαμούσες ?
Μέ τό ΠΑΣΟΚ καί άν δέν γάμαγε κανείς...τόσο άσχετος είσαι!!
-Μόνο οι απατεώνες οι κλέφτες καί τά λαμόγια τού κόμματος όπως πάντα-
Βαριέμαι να σου απαντήσω.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Βαριέμαι να σου απαντήσω.
Τί νά απαντήσεις βρέ άσχετε, οι απαντήσεις θέλουν επιχειρήματα!!
Καί εσύ τό μόνο πού ξέρεις, είναι νά πουλάς...μούρη καί ειρωνεία!!

• Χαχα
Αντιδράσεις: Begood

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.536
Πόντοι
4.615
Πάντα θεωρούσα αυτό το νήμα ενδιαφέρον για ανταλλαγή απόψεων όπου καθένας μπορεί να συνεισφέρει τη δική του εμπειρία και με αυτό τον τρόπο να ''ωφελείται'' καθένας που διαβάζει. Έχουν γραφεί πολλές χιλιάδες μηνύματα, και προσωπικά νιώθω ότι η οπτική των άλλων είναι πολύ χρήσιμη στην τυχόν απαιτούμενη αναθεώρηση και προσαρμογή της δικής μου οπτικής στην υπαρκτή σήμερα πραγματικότητα.
Ταπεινή μου άποψη είναι ότι δε θα πρέπει να μεταπέσει σε ένα βάθρο προσωπικής προβολής καθενός από εμάς με οιονδήποτε τρόπο αλλά ως μέσο συγκερασμού απόψεων και γόνιμου διαλόγου.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.170
Πόντοι
3.656
Στό καμάκι τώρα γκόμενα πάνω από 5άρι, αδυνατώ νά πιστέψω ότι μπορεί κάποιος νά βγάλει, σχεδόν...τό αποκλείω!!
Αν μιλάς για ηλεκτρικό ομόνοια .... ή ερμού .... σίγουρα ........

Σκέψου όμως "ειδικές συνθήκες".

Σεμινάρια, συνέδρια συναδέλφων ...
Συναντήσεις παλιών αποφοίτων σχολών και σχολείων ...

"Κλειστά" πάρτυ ........

Εκεί .... πας "αλλιώς" ..........

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ακομα με Ελληνιδες ασχολειστε?
Εγω τις εχω ξεγραψει τελειως. Τελευταια βγηκα με μια πιτσιρικα 24χρονων δικηγορος που μετα το γαμησι την αφησα να κανει αυγα για πρωινο και της λεω δεν κανεις scrambled eggs? Με ρωτησε τι ειναι αυτο. Εν τελει μαγειρεψαμε μαζι(δηλαδη εγω) γιατι ειχε σαστισει
Ρε ουτε αυγο δεν κανουν τι στον πουτσο τους μαθαινει η μανα τους στο σπιτι?
Ειχες και στο χωριο σου εσυ scrambled eggs για πρωινο και σε πειραξε που δεν ηξερε το κοριτσι?

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.170
Πόντοι
3.656
Πάντα μιλάμε γιά γκόμενες πού έχουν "Σώας τας φρένας" όσο αυτό είναι εφικτό, μέ λίγα λόγια σώμα υγιές σέ νού υγιή!!
Αν μιλάς για γκόμενες που δεν έχουν κάνει έγκλειστες σε ΨΝ και δεν έχουν περασμένα ψυχοφάρμακα στη συνταγογραφησή τους .... (που θα έπαιρναν δηλ. σε τυπικό έλεγχο ψυχίατρου οκ για άδεια κυνηγετικού όπλου) , τότε εντάξει ......

Αλλιώς .... γκόμενα να είναι με τα καλά της ... και να έχει σώας τα φρένας .... δεν έχω δει ούτε έχω ακούσει ποτέ .

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.248
Πόντοι
206
Ειχες και στο χωριο σου εσυ scrambled eggs για πρωινο και σε πειραξε που δεν ηξερε το κοριτσι?
Εντάξει πες την αλήθεια τώρα... Εσύ "αρπάχτηκες" γιατί είπε ότι το κορίτσι είναι δικηγόρος :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom