Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.769
- Πόντοι
- 456
προφανως και τα 2ρια ειναι αορατα..αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να τη πεφτουμε στις μαυρες.Βεβαια οποιος γουσταρει μαυρες,ελευθερα
Αρα ΟΛΕΣ οι μαυρες ειναι κατωτερες απο τα 2αρια λευκες; Αυτο ακριβως ειναι το ερωτημα μου. Γιατι αν δεν ειναι, δεν ειναι προτιμοτερο να την πεφτεις σε μαυρες που ειναι 300 χιλιαδες φορες πιο ευκολες;προφανως και τα 2ρια ειναι αορατα..αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να τη πεφτουμε στις μαυρες.Βεβαια οποιος γουσταρει μαυρες,ελευθερα
Δεν παίρνουν χαμπάρι οι μυρωδιαδες.Φτιαχνουν ένα συννεφάκι στο μυαλό τους ότι τους επέλεξαν διοτι είναι μοναδικοι ενώ στην πραγματικότητα είναι θύματα,υποψήφιοι κερατάδες και χορηγοί.Πλεον και οι παντρεμένοι όταν λέω για να τους πειράξω την φράση παντρευτείτε να γαμησουμε κι εμείς οι ελεύθεροι,το έχουν πλέον αποδεχτεί.Αλλοι κάνουν πλάκα άλλοι το ακούν σιωπηρά και σκεπτικοί.Τωρα αν έχει αποκρύψει η κυρία την πουτανια τόσο καλά που δεν πήρες μυρωδιά ας πούμε ότι εντάξει δεν φταις και όταν το ανακαλύψεις την χωρίζεις.Αλλα στην περίπτωση που βλέπεις τέτοια γαμησιατικα,να καλεί η λεγαμενη γκόμενους σε ταξίδια,εξόδους αργά ,να μην σηκώνει τηλέφωνα τι θες βρε άνθρωπε άλλο να καταλάβεις ότι η κυρία σου το έχει διπορτο;Αυτοί είναι και οι απαράδεκτοι που φοβούμενοι μην την χάσουν και μείνουν μόνοι καταντούν γυναικούλες.Χιλιες φορές πέταμα με τις κλωτσες έξω από το σπίτι και πουτανες.Aκουσα γι αυτη την καινουργια μοδα των ελλεινιδων στο ραδιο οτι πηγαινουν μηνα του μελιτος παρεα με αλλους και αλλες αφου πειθουν τον φρεσκο συζυγο θυμα και γελαω. Με αφορμη αυτο θυμηθηκα μια ιστορια μερικων χρονων πισω.Μια κυρια προσπαθουσε να τυλιξει εναν γυναικολογο ενω ταυτοχρονα επαιζε στο εξωτερικο με εναν οδοντιατρο λιγο μπλιαχ που αυτος την ειχε στο παρακαλετο ενω αυτη στην αναμονη. Διπορτο η ελλεινις. Ομως δεν της εκατσε ο πρωτος που ηθελε διακαως και ειπε στον δευτερο το 'ναι'. Αφου τον πηρε σαν σιροπι για το θεαθηναι οταν εφτασε η ωρα για το ταξιδι του μελιτος εψαχνε φιλους και φιλες για να τους παρουν μαζι στο ταξιδι. Βεβαια ο δικος της δεν πηρε πρεφα οτι για να ψαχνει αυτη κομπαρσους 'στα του μελιτος' δεν τον πολυ γουσταρει πραγματικα και τον εχει στο φτυσιμο. Δεν ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβει καποιος οτι ο ρολος των αλλων σε αυτες τις ιδιαιτερες στιγμες ειναι για να μην την ξεμοναχιαζει συνεχως και της ζηταει κοκο.
Ρε συ τυπε...γούστα είναι αυτά.Επειδη δε μας αρέσουν τα 2ρια δε σημαίνει ότι μας αρέσουν και οι μαύρες Δηλ σα να μου λες ότι επειδή δε μαρεσει ο μουσακάς πρέπει να φάω ημαμ μπαϊλντίΑρα ΟΛΕΣ οι μαυρες ειναι κατωτερες απο τα 2αρια λευκες; Αυτο ακριβως ειναι το ερωτημα μου. Γιατι αν δεν ειναι, δεν ειναι προτιμοτερο να την πεφτεις σε μαυρες που ειναι 300 χιλιαδες φορες πιο ευκολες;
Δε λεω οτι μ αρεσουν οι μαυρες, αλλα προσπαθω να καταλαβω τη λογικη του να την πεφτεις σε...2αρια
Ρε συ τυπε...γούστα είναι αυτά.Επειδη δε μας αρέσουν τα 2ρια δε σημαίνει ότι μας αρέσουν και οι μαύρες Δηλ σα να μου λες ότι επειδή δε μαρεσει ο μουσακάς πρέπει να φάω ημαμ μπαϊλντί
Τι εννοείς κατώτερες?Δεν απαντησες ομως: Ειναι ολες οι μαυρες στα ματια σου κατωτερες απο τα 2αρια λευκες;
Τό μεγαλύτερο ποσοστό Ελλεηνίδων γυναικών, γιά διάφορους λόγους -Εμφάνιση,ευγένεια,τρόπος συμπεριφοράς,μόρφωση κτλ- είναι κάτω τού μέσου όρου!!Τυπε αν ειναι να μπλεξεις με γκομενες 2αρια, γιατι να μην πας κατ ευθειαν Αφρικη να ζησεις σαν τον Αλεν Ντελον, το Μπραντ Πιτ και τον Ντι Καπριο αναμεσα σε χιλιαδες γυναικες που θα τραβανε μαλακια και θα αδημονουν να ξεσκιστουν μαζι σου τζαμπα; Σε σχεση με μια λευκη 2αρι, ποσο πιο κατω δηλαδη ειναι μια μαυρη; Μηπως πρεπει να το φιλοσοφησουμε λιγακι το ζητημα;
Πάντα μιλάμε γιά γκόμενες πού έχουν "Σώας τας φρένας" όσο αυτό είναι εφικτό, μέ λίγα λόγια σώμα υγιές σέ νού υγιή!!Υπάρχει μια κατηγορία που την άφησες απέξω.Μιλαω για τις πυροβολημένες όμορφες που θα βγουν και με καμάκι αλλά και με τσατ.Ναι ξέρω πάλι θα μου πεις ότι είναι ηλίθιες με ψυχολογικά.Εγω μιλάω καθαρά για να γαμησεις όχι να την παντρευτείς.Μετριες η μουναρες με νορμάλ στα μυαλά δεν ασχολούνται με αυτά.Εκει σύμφωνοι.
Σιγά ρε τύπε. Θα τις παντρευτούμε ή παιδιά θα κάνουμε μαζί τους? Τι πάει να πει "ψυχικά άρρωστος κατά κάποιον τρόπο"? Πολύ γενικό και αόριστο. Χαλάρωσε λίγο να πούμε. Μλκες την παλεύετε?Είναι αναποτελεσματικό ψεύτικο άνανδρο καί συγχρόνως άτιμο, νά λέμε περήφανα ότι γαμήσαμε μία γκόμενα πού μπορεί στήν εμφάνιση,
νά είναι ωραία καί νά μετράει, αλλά στήν πραγματικότητα νά είναι κατά κάποιο τρόπο....ψυχικά άρρωστη!!
-Οι άνδρες τέτοιου είδους είναι τά κατακάθια τής κοινωνίας-
Τύποι @Glyfomounix και @sex volcano έχουν εμπειρογνωμοσύνη στα μαο μαοΤυπε αν ειναι να μπλεξεις με γκομενες 2αρια, γιατι να μην πας κατ ευθειαν Αφρικη να ζησεις σαν τον Αλεν Ντελον, το Μπραντ Πιτ και τον Ντι Καπριο αναμεσα σε χιλιαδες γυναικες που θα τραβανε μαλακια και θα αδημονουν να ξεσκιστουν μαζι σου τζαμπα; Σε σχεση με μια λευκη 2αρι, ποσο πιο κατω δηλαδη ειναι μια μαυρη; Μηπως πρεπει να το φιλοσοφησουμε λιγακι το ζητημα;
Γιατί πρέπει νά τήν παντρευτείς η νά κάνεις παιδιά, γιά νά κατανοήσεις ότι υπάρχουν καί κάποια "Ορια" στίς σχέσεις τών ανθρώπων ?Σιγά ρε τύπε. Θα τις παντρευτούμε ή παιδιά θα κάνουμε μαζί τους? Τι πάει να πει "ψυχικά άρρωστος κατά κάποιον τρόπο"? Πολύ γενικό και αόριστο. Χαλάρωσε λίγο να πούμε. Μλκες την παλεύετε?
Εντωμεταξύ ποιοι περιφανεύονται για γαμήσια? Στο λύκειο είμαστε? (προφανώς και γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλοί αλλά είναι ανάξιο σχολιασμού το ποιόν τους)
το εχεις παει στα ακρα...αλλο ψυχικα αρρωστη και αλλο ηλιθια.Και καταλαβε επιτελους οτι ολες οι γυναικες λιγο πολυ ειναι αλλοπροσαλλες απο τη φυση τους.Το ψυχικα αρρωστη παει σε ακραια φαινομενα που εγω προσωπικα δεν εχω συναντησει.Εντος η εκτος τσατΤό μεγαλύτερο ποσοστό Ελλεηνίδων γυναικών, γιά διάφορους λόγους -Εμφάνιση,ευγένεια,τρόπος συμπεριφοράς,μόρφωση κτλ- είναι κάτω τού μέσου όρου!!
Οταν λέω κάτω τού μέσου όρου -5άρι- εννοώ από 3.5άρια έως 4.5άρια.Οι περισσότεροι άνδρες εκεί απευθύνονται μήπως καί έχουν κάποια τύχη.
Φυσικά δέν είναι ανάγκη νά τονίσω, ότι όποιος περιμένει νά βγάλει γκόμενα 7.5άρι καί 8άρι...είναι βαθιά νυχτωμένος.
-Γιά τίς μαύρες γκόμενες πού λές αρκετοί άνδρες τό κάνουν, καί εδώ στήν Ευρώπη αλλά καί στήν Αφρική-
Πάντα μιλάμε γιά γκόμενες πού έχουν "Σώας τας φρένας" όσο αυτό είναι εφικτό, μέ λίγα λόγια σώμα υγιές σέ νού υγιή!!
Είναι αναποτελεσματικό ψεύτικο άνανδρο καί συγχρόνως άτιμο, νά λέμε περήφανα ότι γαμήσαμε μία γκόμενα πού μπορεί στήν εμφάνιση,
νά είναι ωραία καί νά μετράει, αλλά στήν πραγματικότητα νά είναι κατά κάποιο τρόπο....ψυχικά άρρωστη!!
-Οι άνδρες τέτοιου είδους είναι τά κατακάθια τής κοινωνίας-
Πες μου τι σημαίνει ψυχικά άρρωστος κατά κάποιον τρόπο για να σου απαντήσω. Αν εννοείς διανοητικά καθυστερημένη σε βαθμό αναπηρίας ή παρεμφερή με αυτό τότε πάω πάσοΓιατί πρέπει νά τήν παντρευτείς η νά κάνεις παιδιά, γιά νά κατανοήσεις ότι υπάρχουν καί κάποια "Ορια" στίς σχέσεις τών ανθρώπων ?
Πολύ γενικό και αόριστο, είναι όταν βλέπεις μία γκόμενα "Εως καί καθυστερημένη" καί εσύ θριαμβολογείς ότι τήν γάμησες ?
-Μόνο κατώτεροι άνδρες καί πνευματικά ανάπηροι τά λένε καί τά κάνουν αυτά-
ρε ακροατη,οι περισσοτερες γυναικες ειναι βλαμμενες.Που το πας ρε πουλακι μου?Γιατί πρέπει νά τήν παντρευτείς η νά κάνεις παιδιά, γιά νά κατανοήσεις ότι υπάρχουν καί κάποια "Ορια" στίς σχέσεις τών ανθρώπων ?
Πολύ γενικό και αόριστο, είναι όταν βλέπεις μία γκόμενα "Εως καί καθυστερημένη" καί εσύ θριαμβολογείς ότι τήν γάμησες ?
-Μόνο κατώτεροι άνδρες καί πνευματικά ανάπηροι τά λένε καί τά κάνουν αυτά-
Ατομο καί μόνο αυτό πού είπες, σέ κατατάσσω στούς φιδέμπορους!!το εχεις παει στα ακρα...αλλο ψυχικα αρρωστη και αλλο ηλιθια.Και καταλαβε επιτελους οτι ολες οι γυναικες λιγο πολυ ειναι αλλοπροσαλλες απο τη φυση τους.Το ψυχικα αρρωστη παει σε ακραια φαινομενα που εγω προσωπικα δεν εχω συναντησει.Εντος η εκτος τσατ
Εσένα περίμενα γιά νά μέ μάθουν τί σημαίνουν!!Οι λέξεις που χρησιμοποιείς ξέρεις τι σημαίνουν?
ε καλα αυτες δεν ειναι να τις γαμας προφανως...αυτα τα κοριτσακια θελουν βοηθειαΠες μου τι σημαίνει ψυχικά άρρωστος κατά κάποιον τρόπο για να σου απαντήσω. Αν εννοείς διανοητικά καθυστερημένη σε βαθμό αναπηρίας ή παρεμφερή με αυτό τότε πάω πάσο
δεν με ενδιαφερει τι θεωρεις για μενα η με πιστευεις η δε με πιστευεις..οχι μονο εσυ,κανεις εδω μεσα.Και απο τη στιγμη που λες οτι ειμαι φιδεμπορας και οτι και αν πω ειναι ψεμα, τοτε δεν εχει νοημα να τα λεμε.Ατομο καί μόνο αυτό πού είπες, σέ κατατάσσω στούς φιδέμπορους!!
Ανθρωπος γνώστης από Dating apps, δέν θά έλεγε ποτέ τέτοιο πράγμα.
-Απορώ άν ποτέ στήν ζωή σου έχεις βγεί Date από apps-
Εσένα περίμενα γιά νά μέ μάθουν τί σημαίνουν!!
Ε προφανώς μη λέμε τα αυτονόητα. Το είπα κιόλας ότι αν εννοεί τέτοιες περιπτώσεις τότε πάω πάσο. Τα "κατά κάποιον τρόπο" δε κατάλαβα εγώε καλα αυτες δεν ειναι να τις γαμας προφανως...αυτα τα κοριτσακια θελουν βοηθεια