alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Επαιξε κι αυτο το ρολο τουΕντάξει πες την αλήθεια τώρα... Εσύ "αρπάχτηκες" γιατί είπε ότι το κορίτσι είναι δικηγόρος
Επαιξε κι αυτο το ρολο τουΕντάξει πες την αλήθεια τώρα... Εσύ "αρπάχτηκες" γιατί είπε ότι το κορίτσι είναι δικηγόρος
Εγώ δεν σε αποκάλεσα οτιδήποτε. Κράτα τις απόψεις σου και πάμε παρακάτω.Τί νά απαντήσεις βρέ άσχετε, οι απαντήσεις θέλουν επιχειρήματα!!
Καί εσύ τό μόνο πού ξέρεις, είναι νά πουλάς...μούρη καί ειρωνεία!!
Αυτό δέν είναι live καμάκι στόν δρόμο!!Αν μιλάς για ηλεκτρικό ομόνοια .... ή ερμού .... σίγουρα ........
Σκέψου όμως "ειδικές συνθήκες".
Σεμινάρια, συνέδρια συναδέλφων ...
Συναντήσεις παλιών αποφοίτων σχολών και σχολείων ...
"Κλειστά" πάρτυ ........
Εκεί .... πας "αλλιώς" ..........
Υπάρχουν καί τέτοιες γυναίκες!!!Αν μιλάς για γκόμενες που δεν έχουν κάνει έγκλειστες σε ΨΝ και δεν έχουν περασμένα ψυχοφάρμακα στη συνταγογραφησή τους .... (που θα έπαιρναν δηλ. σε τυπικό έλεγχο ψυχίατρου οκ για άδεια κυνηγετικού όπλου) , τότε εντάξει ......
Αλλιώς .... γκόμενα να είναι με τα καλά της ... και να έχει σώας τα φρένας .... δεν έχω δει ούτε έχω ακούσει ποτέ .
Οταν "Βγάζεις" ένα Smile πού βαράει μαλακία, όχι μόνο τόν αποκαλείς τόν άλλο,Εγώ δεν σε αποκάλεσα οτιδήποτε. Κράτα τις απόψεις σου και πάμε παρακάτω.
Δεν είναι όλες έτσι.Εσύ φίλε και μόνο που είσαι ταξιτζής ξερεις πως σε βλέπουνε οι ελλεινιδες? Μην πω καλύτερα.. Το βλέπεις πως σε αντιμετωπίζουνε.. Οπότε μην τις δικαιολογεις.
Αν δεν έχεις λεφτά ούτε να σε φτισουνε σε βλέπουνε σαν λάθος της κοινωνιας
Έλα θα σου απαντήσω εγώ Έχεις γαμήσει 10,20,50,100 από tinder κλπ. Οι γκόμενες που γαμιούνται απο τα tinder κτλ (οι εμφανίσιμες αντικειμενικά, αν μπορούμε να θέσουμε τον όρο αντικειμενικά εδώ), είναι ψυχικα προβληματικές ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ. Άρα είσαι ένα κατακάθι της κοινωνίας, λυπάμαι ειλικρινά που θα σε απογοητεύσω
Ελεος ρε φιλε με το τσουβαλιασμα και την ισοπεδωσηΕσύ φίλε και μόνο που είσαι ταξιτζής ξερεις πως σε βλέπουνε οι ελλεινιδες? Μην πω καλύτερα.. Το βλέπεις πως σε αντιμετωπίζουνε.. Οπότε μην τις δικαιολογεις.
Αν δεν έχεις λεφτά ούτε να σε φτισουνε σε βλέπουνε σαν λάθος της κοινωνιας
εκει εχει δικιοΕλεος ρε φιλε με το τσουβαλιασμα και την ισοπεδωση
Εμένα? Προφανώς και όχιΑρχηγάρα μου....
ειλικρινά τώρα ... σε ενδιαφέρει αν η παρακάτω ...
έχει κάψει φλάτζα ... καίει λάδια ... έχει διαρροή ψυκτικού στο θάλαμο καύσης ;;;;;;
Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά θα τρελαθούμε εντελώς εδω πέρα????προφανως και τα 2ρια ειναι αορατα..αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να τη πεφτουμε στις μαυρες.Βεβαια οποιος γουσταρει μαυρες,ελευθερα
ανανια τα εχεις παρει λαθος οτι ειπα...δες πιο πανωΣυγνώμη ρε παιδιά, αλλά θα τρελαθούμε εντελώς εδω πέρα????
Εξισώνουμε τη μέση μετριοάσχημη γυναίκα με τις 'μαύρες' (σαν κατώτερη κατηγορία κιόλας)?
Παρόλο που δεν είμαι φαν, πολλές από τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου είναι μαύρες! Σίγουρα πολλές περισσότερες απο τις ελληνίδες χαχαχαχαχα.
Υπάρχουν γυναίκες σε κάτι Αιθιοπίες, κάτι Κένυες κάτι Ναμίμπιες που η ωραιότερη αντικειμενικά ελληνίδα ούτε να τους πλύνει τα πόδια δεν κάνει!
Θέλετε να συγκρίνουμε ένα ωραίο λαμπερό χαμόγελο μαυρούκας με την κατσούφα μιας δύστυχης απτα Πατήσια?
Ή μήπως οι ελληνίδες είναι φορείς κάποιου σπουδαίου πολιτισμού ώστε να τις θεωρήσουμε πνευματικά ανώτερες από οποιοδήποτε άλλον ανθρώπινο ον ασχέτως χρώματος......
Μην τρελαθούμε και τελείως ρε παιδιά....
ώπα σωστός, συγνώμη!ανανια τα εχεις παρει λαθος οτι ειπα...δες πιο πανω
Επιστροφή στα πεσιματα με το πιο γρήγορο άκυρο που έχω φάει ποτέ. Και καλά δεν με άκουσε το 7αρακι που μίλησα στο περπάτημα και έτσι μέσα σε 1 δευτερόλεπτο έληξε το πέσιμο. Πολύ μου αρέσει που δεν χάνω τον χρόνο μου!
καλά δεν τις κόβω να είναι και τα πρώτα μυαλά για να θέλουν και κάτι τόσο δυνατό. Απλά είναι θεωρώ και θέμα τύχης, να τους κάνει κλικ αυτό που θα πεις και ας είναι και μια μαλακία!Αυτό είναι κανόνας από 5 και πάνω.
Θέλουν κάτι δυνατό για να ασχοληθούν.
Το μυαλό που κολλάει ;καλά δεν τις κόβω να είναι και τα πρώτα μυαλά για να θέλουν και κάτι τόσο δυνατό.
θα πάρω τότε κάνα παπαγάλο γιατί έχω αρχίσει με 0 στα 7 το 2024Το μυαλό που κολλάει ;
Κάτι να τους τραβήξει την προσοχή λέω. Κάτι που έχεις ή πάνω σου.
Όχι που θα πεις. Από λόγια έτσι κι αλλιώς δεν χαμπαριάζουν .
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά αν παίζεις σε 7 και βάλε στο άσχετο , εύκολα θα πας 0 στα 50θα πάρω τότε κάνα παπαγάλο γιατί έχω αρχίσει με 0 στα 7 το 2024
δεν με απογοητεύεις, άλλωστε σκοπεύω να συνεχίσω. Έχω στόχο το 1%, δεν κυνηγάω μεγάλα ποσοστάΔεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά αν παίζεις σε 7 και βάλε στο άσχετο , εύκολα θα πας 0 στα 50
0 στα 300
0 στα 1500
0 στα 12678
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά αν παίζεις σε 7 και βάλε στο άσχετο , εύκολα θα πας 0 στα 50
0 στα 300
0 στα 1500
0 στα 12678