Θά σού απαντήσω σέ όσα μέ ρωτάς, αλλά θέλω νά πείς τήν άποψη σου γιά τά Dating apps, ξεκάθαρα!!
Η περιγραφή πού κάνεις γιά τήν γκόμενα τήν ασπάζομαι.Καί ξέρεις γιατί τήν δέχομαι ? διότι ξέρω τέτοιες γκόμενες.
Οι οποίες είναι πολύ πλούσιες, μητρομανείς-σεξομανείς, ναρκομανείς, καί καραπουτανάρες τού κερατά στήν ψυχή!!
Δεν μου αρέσει να πουλάω παραμύθα.
Προσωπική εμπειρία από dating apps, δεν έχω.
Ωστόσο είχα βγει παλιά γύρω στα 24-28 μου, με πάρα πολλές καθαρά από ιντερνετική γνωριμία.
Με εκείνα τα δεδομένα
1)chat irc hellas κτλ .... μπάζα, μέγιστο ημίμπαζα, αριστερές , εναλλακτικές , ταγάρια , σκατόψυχες ... μακριά από μας
μικρό δείγμα όμως, καμιά 20ρια
2)αγγελίες γνωριμιών κοσμοπόλιταν ...... εκεί .... είχα χτυπήσει νούμερα !
το απίστυετο ήταν ότι οι μισές ... ήταν μπάνικες !
πχ κάτι αισθητικοί , μακιγιέρ ... μπαργούμαν ... υποδοχή γκόμενα σε κλαμπ των βπ .....
είχα βγει με μουνάρες κράχτες γραμματεία από ... ιατρεία καθηγητών μου !!!!!!
δασκάλες χορού, μπαλαρίνες (επαγγελματίες) .
Από τις μουνάρες, δεν έφαγα ούτε 1/20 .Μόνο μία έβγαινα , αν έβλεπα ότι δεν έτρωγα εύκολα, έστριβα.
ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ.
3)dating sms κινητής τότε ... που έστελνες sms με ψευδώνυμα , χωρίς να φαίνονται νούμερα .......
από εκεί ... παίζαν τα πάντα ... πάλι εμφανίσιμες όμως ....... ήταν κάποιες λίγες παλαβές τέρμα
κάτι μικρές βλαμμένες .......... ήταν όμως αρκετές .... 1.80++++ .......
Δεν θεωρώ ότι οι γκόμενες που παίζουν με dating apps παίζουν μόνο εκεί .
Οπότε ό,τι έχει η κάθε κοινωνία , παίζει στα dating.
Τις ίδιες ... μπορεί να τις γνωρίσεις επειδή είχες την ατυχία να είστε γείτονες ....
ή να στις έκανε προξενιό κοινή γνωστή.
Δεν υπάρχει τρόπος, να εξασφαλίζει μίνιμουμ ποιότητα γυναικών .
Το καριολίκι υπάρχει παντού.
Η ΕΛΛΑΔΑ , ΕΧΕΙ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .
ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΠΟΛΥ ΣΚΑΤΟ ΘΑ ΦΑΣ.
Ναυάγια και γάμοι μπουρδέλα ... παίζουν παντού ... συμφοιτητες σε εμπ , ιατρική , νομική ,μεταπτυχιακά,
γνωριμίες σε παραλίες ... χιονοδρομικά ... στο εξωτερικό ......
ελληνίδα κατά 95% θα σε γαμήσει ....... θα σε σκίσει ........
Μακάρι να ήταν μόνο από dating apps ....
Και κάτι θρησκόληπτους που ξέρω ... προξενιά σε εκκλησίες .... σκατά κατάντησαν .... μετα από Χ Υ Ζ χρονικό διάστημα
μπουρδέλο έγιναν .............
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ @@ ΣΟΥ ... και να μη σκας για γυναικες