Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 166 άτομα (1 μέλη και 165 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.203
Πόντοι
3.656
Ρε ακροατή ....τι παράγοντες βάζεις στο θέμα γκόμενα ;;;

1)Τελειωμένες όσες έχουν πάει με πολλούς ; Ψάχνεις παρθένες ; Τι θες; Να είσαι ο 2ος ή 3ος ;;;
Μιλάμε σοβαρά ; Σε τι ηλικίες το θες αυτό ;;; Να είναι πχ 30 η άλλη και να είσαι ο 3ος ; Ο 2ος ; ή ο 1ος ;;;

2)Σοβαρές ; Ποιές είναι σοβαρές ; Αυτές που για να γαμηθούν θέλουν να περιμένεις 3 μήνες ;
Και να είναι σοβαρές αυτές ... αν περιμένεις ... έχεις ΓΙΝΕΙ ΕΣΥ ΟΧΙ ΓΕΛΟΙΟΣ , ΓΕΛΟΙΟΔΕΣΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ...

Αν είναι να περιμένω 2-3 μήνες να γαμήσω ... άστο ...... καλύτερα ..... μπουμ ....

3)Επίπεδο ;;; Τι επίπεδο ; Πτυχία και τίτλους και περιουσίες θες ;;;
Έκανα στη ζωή μου σπουδές διάρκειας 22 εξαμήνων προπτυχιακών σπουδών .... και διάφορα άλλα μετά ...
Οπότε δυστυχώς είχα κύκλους με ... σπουδάζουσες νέες .... και με εύπορων οικογενειών ...

Μεγαλύτερες κομπλεξάρες, ψώνια, ξενέρωτες , ξυνογάμητες , αγάμητες , βλήματα δεν υπάρχουν .

ΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ Η ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ....

φέρνουν στο νου "καλή νύφη να παντρευτείς στα 27" ...

όχι γαμήσι , γκομενιλίκι τζέρτζελο .....

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.203
Πόντοι
3.656
Εννοείτε ότι οι αλβανιδε ςείναι μοντέλα μπροστά στις ασχημουλες και μαύρουλες κρητικές.
Ρεσιτάλ μαλακίας δίνεις εδώ.

Έχει μπάνικες κρητικές ψηλές , ξανθιές και γαλανομάτες.
Δεν έχει επίσης πολλές που να είναι κάτω από ... 1.5m ....

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ρε ακροατή ....τι παράγοντες βάζεις στο θέμα γκόμενα ;;;

1)Τελειωμένες όσες έχουν πάει με πολλούς ; Ψάχνεις παρθένες ; Τι θες; Να είσαι ο 2ος ή 3ος ;;;
Μιλάμε σοβαρά ; Σε τι ηλικίες το θες αυτό ;;; Να είναι πχ 30 η άλλη και να είσαι ο 3ος ; Ο 2ος ; ή ο 1ος ;;;

2)Σοβαρές ; Ποιές είναι σοβαρές ; Αυτές που για να γαμηθούν θέλουν να περιμένεις 3 μήνες ;
Και να είναι σοβαρές αυτές ... αν περιμένεις ... έχεις ΓΙΝΕΙ ΕΣΥ ΟΧΙ ΓΕΛΟΙΟΣ , ΓΕΛΟΙΟΔΕΣΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ...

Αν είναι να περιμένω 2-3 μήνες να γαμήσω ... άστο ...... καλύτερα ..... μπουμ ....

3)Επίπεδο ;;; Τι επίπεδο ; Πτυχία και τίτλους και περιουσίες θες ;;;
Έκανα στη ζωή μου σπουδές διάρκειας 22 εξαμήνων προπτυχιακών σπουδών .... και διάφορα άλλα μετά ...
Οπότε δυστυχώς είχα κύκλους με ... σπουδάζουσες νέες .... και με εύπορων οικογενειών ...

Μεγαλύτερες κομπλεξάρες, ψώνια, ξενέρωτες , ξυνογάμητες , αγάμητες , βλήματα δεν υπάρχουν .

ΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ Η ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ....

φέρνουν στο νου "καλή νύφη να παντρευτείς στα 27" ...

όχι γαμήσι , γκομενιλίκι τζέρτζελο .....
Εσύ tellystalone τί παράγοντες βάζεις στο θέμα γκόμενα ?

1_ Νά είναι παρτουζογαμημένες μέ όλη τήν Αθήνα ? Οχι παρθένες δέν ψάχνω!!
Καί ούτε άν είναι 25-30-35 χρονών προβληματίζομαι, αυτές είναι σκέψεις δικές σου!!

2_Γιά νά είναι σοβαρή μία γκόμενα, πρέπει νά περιμένεις 3 μήνες πού τό είδες αυτό ?
Ενώ εσύ πάς καί γαμάς όλα τά αστέρια, καί χωρίς αναμονή μόλις σέ αντικρίσουν ανοίγουν τά πόδια ?

3_Βεβαίως καί επίπεδο, αυτό μάς έλειπε νά έχω ερωτική σχέση μέ τό κάθε τσόκαρο!!
Τό άν είναι ψώνια, ξενέρωτες κτλ δέν εξαρτάται από τό επίπεδο σπουδών αλλά από τήν συμπεριφορά,
καί τόν χαρακτήρα τους γενικότερα!!

Οι περιγραφές πού δίνω γιά τίς γκόμενες είναι ρεαλιστικές, όποιος είναι ικανός, εμφανίσιμος, μορφωμένος κτλ,
μπορεί καί τού αξίζει τό καλύτερο, δέν είναι...όλα γιά όλους ξέρεις.

Γκομενιλίκι τζέρτζελο κτλ παίζει καί μέ τίς ωραίες γκόμενες, καί όχι μέ τίς τελειωμένες καί άρρωστες ψυχικά!!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.203
Πόντοι
3.656
Οι περιγραφές πού δίνω γιά τίς γκόμενες είναι ρεαλιστικές, όποιος είναι ικανός, εμφανίσιμος, μορφωμένος κτλ,
μπορεί καί τού αξίζει τό καλύτερο, δέν είναι...όλα γιά όλους ξέρεις.

Γκομενιλίκι τζέρτζελο κτλ παίζει καί μέ τίς ωραίες γκόμενες, καί όχι μέ τίς τελειωμένες καί άρρωστες ψυχικά!!
Ρε τύπε .... οι περισσότεροι με τίτλους σπουδών , μόρφωση , έδρες αει κτλ .... αν δεν είναι ζάμπλουτοι
με κάτι μπάζα σέρνονται ..... ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΙ .......

Αλλά αν είσαι χειρουργός ζάμπλουτος είσαι απλά ζάμπλουτος .... το τι ψάρια πιάνει ένας χειρουργός
το βλέπεις σε μη ζάμπλουτους χειρουργούς !

Το ωραίες με το επίπεδο επίσης.... σπάνια ... έχουν κοινό γεωμετρικό τόπο .
Ποια παίζει να είναι πιο ωραία λες ;
Αριστούχα νομικής με μεταπτυχιακό στο ποινικό .... ή αιώνια φοιτήτρια τει , υποδοχή σε σκυλάδικο ;;;

Το τελειωμένες, είναι τελείως δικός σου όρος.
Για μένα τελειωμένη είναι κάποια που με ενοχλεί να τη βλέπω ... η θωριά της ! Κακάσχημη δηλαδή.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.203
Πόντοι
3.656
Εσύ tellystalone τί παράγοντες βάζεις στο θέμα γκόμενα ?
Να είναι μουνάρα ή όχι ......

Τίποτε άλλο .
Αν είναι μουνάρα, γουστάρω .

Μην το πας σε άκρα. Αν είναι μουνάρα πρεζού ή με ΣΜΝ οκ ... μένω μακριά !
Δεν μιλάμε για τέτοιες φάσεις.
Ούτε για γκόμενες με ποινικό μητρώο .

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ρε τύπε .... οι περισσότεροι με τίτλους σπουδών , μόρφωση , έδρες αει κτλ .... αν δεν είναι ζάμπλουτοι
με κάτι μπάζα σέρνονται ..... ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΙ .......

Αλλά αν είσαι χειρουργός ζάμπλουτος είσαι απλά ζάμπλουτος .... το τι ψάρια πιάνει ένας χειρουργός
το βλέπεις σε μη ζάμπλουτους χειρουργούς !

Το ωραίες με το επίπεδο επίσης.... σπάνια ... έχουν κοινό γεωμετρικό τόπο .
Ποια παίζει να είναι πιο ωραία λες ;
Αριστούχα νομικής με μεταπτυχιακό στο ποινικό .... ή αιώνια φοιτήτρια τει , υποδοχή σε σκυλάδικο ;;;

Το τελειωμένες, είναι τελείως δικός σου όρος.
Για μένα τελειωμένη είναι κάποια που με ενοχλεί να τη βλέπω ... η θωριά της ! Κακάσχημη δηλαδή.
Να είναι μουνάρα ή όχι ......

Τίποτε άλλο .
Αν είναι μουνάρα, γουστάρω .

Μην το πας σε άκρα. Αν είναι μουνάρα πρεζού ή με ΣΜΝ οκ ... μένω μακριά !
Δεν μιλάμε για τέτοιες φάσεις.
Ούτε για γκόμενες με ποινικό μητρώο .
Ατομο μου πρόσεχε λίγο!!
Καί εγώ Ε.Μ.Π έχω τελειώσει, καί από τά σχόλια τών γυναικών πού άκουγα καί ακούω είναι πολύ κολακευτικά!!
Οτι σέρνονται μέ μπάζα είναι δική σου άποψη, τόσα χρόνια σέ αυτούς τούς κύκλους δέ τό είδα ποτέ.
Καί ούτε είναι ζάμπλουτοι , απλά έχουν ένα καλό οικονομικό Status.
Yποδοχή σε σκυλάδικο ? Sorry θά μού πείς εσύ γιά σκυλάδικα, όταν 25-30 χρόνια είμαι στόν χώρο...τής μουσικής ?

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.759
Πόντοι
216
Καλά ρε παιδιά, έφτασε στο Μαρακανά η μπάλα πια!

Συγνώμη δηλαδή κιόλας, που κάποιοι τυχαίνει να είναι πιο επιλεκτικοί από άλλους.
Δεν είναι κανείς αναγκασμένος να αποδεχθεί οποιονδήποτε στην τελική!

Ο άλλος λέει πως το μόνο που κοιτάει σε μια γυναίκα είναι απλά εάν είναι η άλλη μουνάρα-οκ μαγκιά του.
Άλλος πάλι χέστηκε να είναι μουνάρα η άλλη αν δεν μπορεί να μιλήσει.
Λέει ο ένας πως ξενερώνει με γκόμενα που την έχει πάρει παραμάζωμα η μισή Αθήνα μεθυσμένη.
Κι ο άλλος ΄τον ρωτάει αν 'θέλει παρθένα...........

Τι να πούμε ρε παιδιά δηλαδή?

Προσωπικά κι εγώ ξενερώνω αν δω γυναίκα ρακένδυτη και μπασκλασαριό, ασχέτα απτο αν είναι όμορφη , δε τη γουστάρω δίπλα μου.
Θα γοητευτώ από μια γυναίκα που έχει μια κάποια προσωπικότητα, και θα χαρώ τον γενικό χρόνο μου μαζί της. Και θα μου μείνει κάτι να τη θυμάμαι κιόλας.
Αν είναι να ανεχτώ γυναίκα που δε γουστάρω μόνο και μόνο για να γαμήσω, καλύτερα να αυτοκτονήσω πραγματικά! Υπάρχει κι η εύκολη λύση του αγοραίου στην τελική.

Τώρα όσο για το εάν την έχει πάρει η μισή Αθήνα την άλλη....οκ προτιμώ να κυκλοφορώ με το αμάξι μου παρά με το τρόλλευ.
Δηλαδή πρεπει όλοι απλά να παρακαλάμε την κάθε τελευταία επειδή έχει ωραίο κώλο? Είμαστε σοβαροί?

Τελευταία τροποποίηση:

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.759
Πόντοι
216
Αυτές πού λές ότι γάμησες ήταν ότι περρισεύει από τά apps, καί τό έχουν κάνει πρίν από εσένα μέ τήν μισή Αθήνα!!
Γιά χορηγό δέν τό πιστεύω διότι άν υπάρχει κάποια γκόμενα πού μετράει από τά apps, ξέρει πολύ καλά...πού θά απευθυνθεί!!
-Αρα είναι αυτό πού σού λέω τόσο καιρό, ότι αυτές οι γκόμενες είναι τελειωμένες-

Πόσο άσχετος είσαι από γυναίκες!!
Σε αυτό κάπου συμφωνώ, και αυτό για εμένα αποτελεί ΒΑΣΙΚΟ κανόνα πως οι γυναίκες που θα βρούμε μέσω apps ΔΕΝ είναι να τις πιάνουμε γκόμενες.
Είναι ΑΥΣΤΗΡΑ μόνο και μόνο για να φύγουν τα χοντρά, να βγάλουμε κάνα γούστο και χωρίς πολλά-πολλά!
Σαν το βρώμικο στη Μαβίλη που θα φας βράδυ μεθυσμένος. ΔΕΝ θα το τρως κάθε μέρα συνεχώς, γιατί θα καταστρέψεις την υγεία σου. Απλά κι ωραία!
Μέσα στον οχετό βέβαια θα πετύχεις και μερικές αρκετά ωραίες γυναίκες που παράπεσαν για κάποιον λόγο εκεί.
Εκεί βέβαια είσαι 10 φορές πιο επιφυλακτικός γιατί αυξάνονται κατακόρυφα οι πιθανότητες να μην πηγαίνουν καθόλου καλά.
Ακόμα και κάποιες που δε μου δημιούργησαν πρόβλημα και διατήρησα μια επαφή, τις κατατάσσω ως 3ης διαλογής γυναίκες, μιας και τις ψώνισα από 'πανέρι λαικής'.
Για μένα δεν θα χουν ποτέ την ίδια αξία με μία πιο σοβαρή κοινωνικά λειτουργική γυναίκα. Και ας φανώ ξεφτίλας, δεν θα τις βάλω ποτέ μέσα σε παρέες μου, για κανέναν λόγο.

Προσωπικά οι μοναδικές σχετικά κομπλέ γυναίκες που γνώρισα και γάμησα μέσω apps ήταν απλά ξένες σε φάση διακοπών. Με κάποιες έχουμε διατηρήσει κάποιες τυπικές επαφές κιόλας, τα λέμε που και που, 3 με έχουν καλέσει στη χώρα τους κιόλας.

Βέβαια κρίμα να καίγονται τα χλωρά μαζί με τα ξερά, αλλά τι να κάνουμε τώρα? Η ζωή ειναι αμείλικτη πολλές φορές!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Σε αυτό κάπου συμφωνώ, και αυτό για εμένα αποτελεί ΒΑΣΙΚΟ κανόνα πως οι γυναίκες που θα βρούμε μέσω apps ΔΕΝ είναι να τις πιάνουμε γκόμενες.
Είναι ΑΥΣΤΗΡΑ μόνο και μόνο για να φύγουν τα χοντρά, να βγάλουμε κάνα γούστο και χωρίς πολλά-πολλά!
Σαν το βρώμικο στη Μαβίλη που θα φας βράδυ μεθυσμένος. ΔΕΝ θα το τρως κάθε μέρα συνεχώς, γιατί θα καταστρέψεις την υγεία σου. Απλά κι ωραία!
Μέσα στον οχετό βέβαια θα πετύχεις και μερικές αρκετά ωραίες γυναίκες που παράπεσαν για κάποιον λόγο εκεί.
Εκεί βέβαια είσαι 10 φορές πιο επιφυλακτικός γιατί αυξάνονται κατακόρυφα οι πιθανότητες να μην πηγαίνουν καθόλου καλά.
Ακόμα και κάποιες που δε μου δημιούργησαν πρόβλημα και διατήρησα μια επαφή, τις κατατάσσω ως 3ης διαλογής γυναίκες, μιας και τις ψώνισα από 'πανέρι λαικής'.
Για μένα δεν θα χουν ποτέ την ίδια αξία με μία πιο σοβαρή κοινωνικά λειτουργική γυναίκα. Και ας φανώ ξεφτίλας, δεν θα τις βάλω ποτέ μέσα σε παρέες μου, για κανέναν λόγο.

Προσωπικά οι μοναδικές σχετικά κομπλέ γυναίκες που γνώρισα και γάμησα μέσω apps ήταν απλά ξένες σε φάση διακοπών. Με κάποιες έχουμε διατηρήσει κάποιες τυπικές επαφές κιόλας, τα λέμε που και που, 3 με έχουν καλέσει στη χώρα τους κιόλας.

Βέβαια κρίμα να καίγονται τα χλωρά μαζί με τα ξερά, αλλά τι να κάνουμε τώρα? Η ζωή ειναι αμείλικτη πολλές φορές!
Δέν γίνεται νά μιλάς γιά κάποιο επίπεδο στίς γκόμενες, καί ο άλλος νά σού λέει ότι γαμάω τελειωμένες,
καί νά πρέπει "Σιωπηρά" νά τό δέχεσαι η...νά κάνεις τόν Κινέζο.
Επίσης δέν γίνεται νά τσουβαλιάζουμε όλες τίς γυναίκες πού έχουν σπουδάσει, καί νά λέμε ότι είναι μπάζα!!
Οποιος άνδρας δηλαδή οι επιλογές του είναι διαφορετικές από τόν μέσο όρο, νά πρέπει νά τόν "Στιγματίσουμε" μέ θεωρίες ανοησίας!!!
-Αν ο σκοπός καί ο στόχος είναι απλά καί μόνο νά γαμήσουμε ότι γκόμενα καί νά είναι, τότε πολύ απλά έχουμε χάσει τό νόημα-

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.759
Πόντοι
216
Δέν γίνεται νά μιλάς γιά κάποιο επίπεδο στίς γκόμενες, καί ο άλλος νά σού λέει ότι γαμάω τελειωμένες,
Επίσης δέν γίνεται νά τσουβαλιάζουμε όλες τίς γυναίκες πού έχουν σπουδάσει, καί νά λέμε ότι είναι μπάζα!!
Οποιος άνδρας δηλαδή οι επιλογές του είναι διαφορετικές από τόν μέσο όρο, νά πρέπει νά τόν "Στιγματίσουμε" μέ θεωρίες ανοησίας!!!
-Αν ο σκοπός καί ο στόχος είναι απλά καί μόνο νά γαμήσουμε ότι γκόμενα καί νά είναι, τότε πολύ απλά έχουμε χάσει τό νόημα-
Ο καθένας μας κουβαλάει τον δικό του σταυρό, και ζούμε διαφορετικά ζόρια.
Έχω δει και ζυμωμένους φίλους μου να περνάνε όμορφα δίπλα σε μια σκατόψυχη αγράμματη και χειριστική γυναίκα. Οι συγκεκριμένοι δεν είναι ντε και καλά χαζοί, και μια χαρά έχουν την πείρα να το βλέπουν.
Κάποιο ζόρι μέσα τους τραβάνε, που τους βγήκε έτσι.

Όταν είναι συνειδητή η επιλογή του άλλου, αναγκαζόμαστε να το αποδεχτούμε, λόγος δεν μας πέφτει.
Κι εμένα κάποτε πόσες φορές έπεφταν πάνω μου να μου μιλήσουν επειδή τύχαινε να μπλέκω με λίγο πιο 'εξωτικές' (για τα δεδομένα τους) περιπτώσεις. Οι φίλοι απλά θέλουν να βεβαιωθούν πως είσαι κομπλέ κι ότι ξέρεις τι κάνεις. Γιατί μετά αυτοί θα κληθούν να σε μαζέψουν!

Τέλος, δεν νομίζω πως σ αυτά είναι κανένας καλύτερος από τον άλλο, πχ επειδή είναι πιο επιλεκτικός ή αυστηρός.
Κι αυτό γιατί ΠΟΤΕ δεν ξέρεις τι σε περιμένει στην παρακάτω γωνία, και αν θα βρεθείς να λούζεσαι όσα κορόιδευες.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ο καθένας μας κουβαλάει τον δικό του σταυρό, και ζούμε διαφορετικά ζόρια.
Έχω δει και ζυμωμένους φίλους μου να περνάνε όμορφα δίπλα σε μια σκατόψυχη αγράμματη και χειριστική γυναίκα. Οι συγκεκριμένοι δεν είναι ντε και καλά χαζοί, και μια χαρά έχουν την πείρα να το βλέπουν.
Κάποιο ζόρι μέσα τους τραβάνε, που τους βγήκε έτσι.

Όταν είναι συνειδητή η επιλογή του άλλου, αναγκαζόμαστε να το αποδεχτούμε, λόγος δεν μας πέφτει.
Κι εμένα κάποτε πόσες φορές έπεφταν πάνω μου να μου μιλήσουν επειδή τύχαινε να μπλέκω με λίγο πιο 'εξωτικές' (για τα δεδομένα τους) περιπτώσεις. Οι φίλοι απλά θέλουν να βεβαιωθούν πως είσαι κομπλέ κι ότι ξέρεις τι κάνεις. Γιατί μετά αυτοί θα κληθούν να σε μαζέψουν!

Τέλος, δεν νομίζω πως σ αυτά είναι κανένας καλύτερος από τον άλλο, πχ επειδή είναι πιο επιλεκτικός ή αυστηρός.
Κι αυτό γιατί ΠΟΤΕ δεν ξέρεις τι σε περιμένει στην παρακάτω γωνία, και αν θα βρεθείς να λούζεσαι όσα κορόιδευες.
Μά πιστεύω ότι εδώ καταθέτουμε εμπειρίες, καί απόψεις τής ζωής μας!!
Δέν τίθεται θέμα αντιπαράθεσης η αυτοπροβολής, από τήν στιγμή πού είμαστε όλοι πίσω...από ένα ψευδώνυμο.
Τό μόνο σίγουρο είναι αυτό πού λές, ότι η αυριανή μέρα δέν ξέρεις...τί σού ξημερώνει!!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.203
Πόντοι
3.656
Ατομο μου πρόσεχε λίγο!!
Καί εγώ Ε.Μ.Π έχω τελειώσει, καί από τά σχόλια τών γυναικών πού άκουγα καί ακούω είναι πολύ κολακευτικά!!
Οτι σέρνονται μέ μπάζα είναι δική σου άποψη, τόσα χρόνια σέ αυτούς τούς κύκλους δέ τό είδα ποτέ.
Καί ούτε είναι ζάμπλουτοι , απλά έχουν ένα καλό οικονομικό Status.
Yποδοχή σε σκυλάδικο ? Sorry θά μού πείς εσύ γιά σκυλάδικα, όταν 25-30 χρόνια είμαι στόν χώρο...τής μουσικής ?

Ποιές λες τελειωμένες και μπάζα ;;; Και γιατί μετράς το με πόσους έχει πάει κάποια....

Αν κάποια πχ ... είναι κόρη εισοδηματία, απόφοιτος ιδιωτικού σχολείου, έχει πάρει πτυχίο νομικής/ασοε/εμπ
είναι 1.73 58 κιλά γυμνασμένη με επαγγελματικού επιπέδου ενασχόληση με γυμναστική (χωρίς να βγάζει λεφτά , επειδή δεν τα έχει ανάγκη) και είναι 40 .... και μένει σε διαμέρισμα μισό μύριο μόνη της ... που το καθαρίζουν γυναίκες που πληρώνει ο μπαμπάς ....

και αυτή από τα 15 γαμιέται αβέρτα, απλά επειδή έβγαινε και επειδή είχε πέραση και επειδή χιλιάδες γουστάραν να τη γαμήσουν ........

(Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΦΟΡΑ ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ)

εσύ την ονομάζεις τελειωμένο μπάζο ;

Στο περίπτερο αν πάει , σούπερ μάρκετ ή κανένα εμπορικό , βγάζουν δεκάδες την κωλάρα της και τα μπούτια της
και τα βυζιά της φωτό , για να την ανεβάσουν σε κάτι θρέντ όπως τα εδώ και αλλού
και να τον παίξουν χιλιάδες για πάρτη της ....... κοντέηνερ ψωλόχυμα χαραμίζεται για αυτή .........

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΜΠΑΖΟ ;;;
Έχει βγει και με γαμιάδες από τίντερ και από fb και από άλλα απλικέσιον παλιά και από αγγελίες γνωριμίας στο κοσμοπόλιταν κτλ

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Καθηγητα, ανοιξτε λοιπον θεμα με σχετικες οδηγιες και παραδειγματα.
Εμεις οι πουτανογαμιδες σε περιμενουμε με παρουσιαση παραδειγματων εν τη πραξη. Ετσι θα υπαρχει καλητερη εμπεδωση και αναπτυξη εκ μερους μας ιδιων πυραυλων προς επιτευξη του στοχου.
Διευρυνση οριζοντων και οριζωνων..ιδου η Ροδος

Καντε κατι εμπρακτο ωστε τα παραπανω γραφομενα να γινουν κατι παραπανω απο ευοσμες πορδες
Σαν τι να κάνω δηλαδή συνοδοιπόρε και συμπολεμιστή; :confused: τα έχουμε πει τόσες φορές. Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινιζει. :2funny:Τα πράγματα είναι απλά έως απλούστατα. Πέσιμο και έρχεται το αποτέλεσμα. Όπου βρεθεί κάποιος αν του αρέσει κάποια, της την πέφτει. Αν τώρα κάποια γκαβάδια δεν ξέρουν να μιλήσουν, δεν μπορούν
να υποδηλώσουν την παρουσία τους, σκιάζονται μην φάνε άκυρο, εφευρίσκουν εμπόδια, φαντάζονται δικαιολογίες, δεν τους αρέσει καμία για να αποφύγουν το πέσιμο, πάνε διαρκώς μόνο
με πουτάνες κτλ, δεν γίνεται δουλειά. :2funny: Κι εγώ πήγαινα
με πουτάνες και πάω πια πολύ αραιά αλλά πώς να το κάνουμε; Πρώτον άλλο γαμήσι η γκόμενα που στα δίνει όλα και δεύτερον η πορνική ποιότητα έχει πέσει στο πηγάδι μια για πάντα. :confused:
Αν σε αυτα συνυπολογίσεις ότι πολλοί είναι λευκοιπποτάκια :2funny: που ξερογλύφουν τις γκόμενες και πάνε μόνο για της προσκολλήσεως σε κύκλους και σαλια, δεν υπάρχει προκοπή. Οπότε θέλετε, ελάτε όποιος θέλει να την πέφτω να βλέπετε πόσο μαρκάρισμα θα φάνε τα μουνιά και θα τους αρέσει κιόλας, δεν θα δώσω κανένα δικαίωμα, μπελά δεν θα βρω και όλα κομπλέ. Στον δρόμο, στην δουλειά, παντού και πάντα με χαρακτηριστική άνεση. Της πλάκας υπόθεση. Όσο πιο πολύ την πέφτεις, τόσο πιο σταθερά θα γαμάς. Μια να βρεις έχεις βγάλει δίμηνο και τρίμηνο. Καλό πακέτο μην περιμένετε πλην απειροελαχίστων εξαιρεσεων άρα κι ανάξιες λόγου.
Μόνο για γαμήσι λέμε!

:rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ποιές λες τελειωμένες και μπάζα ;;; Και γιατί μετράς το με πόσους έχει πάει κάποια....

Αν κάποια πχ ... είναι κόρη εισοδηματία, απόφοιτος ιδιωτικού σχολείου, έχει πάρει πτυχίο νομικής/ασοε/εμπ
είναι 1.73 58 κιλά γυμνασμένη με επαγγελματικού επιπέδου ενασχόληση με γυμναστική (χωρίς να βγάζει λεφτά , επειδή δεν τα έχει ανάγκη) και είναι 40 .... και μένει σε διαμέρισμα μισό μύριο μόνη της ... που το καθαρίζουν γυναίκες που πληρώνει ο μπαμπάς ....

και αυτή από τα 15 γαμιέται αβέρτα, απλά επειδή έβγαινε και επειδή είχε πέραση και επειδή χιλιάδες γουστάραν να τη γαμήσουν ........

(Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΦΟΡΑ ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ)

εσύ την ονομάζεις τελειωμένο μπάζο ;

Στο περίπτερο αν πάει , σούπερ μάρκετ ή κανένα εμπορικό , βγάζουν δεκάδες την κωλάρα της και τα μπούτια της
και τα βυζιά της φωτό , για να την ανεβάσουν σε κάτι θρέντ όπως τα εδώ και αλλού
και να τον παίξουν χιλιάδες για πάρτη της ....... κοντέηνερ ψωλόχυμα χαραμίζεται για αυτή .........

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΜΠΑΖΟ ;;;
Έχει βγει και με γαμιάδες από τίντερ και από fb και από άλλα απλικέσιον παλιά και από αγγελίες γνωριμίας στο κοσμοπόλιταν κτλ
Θά σού απαντήσω σέ όσα μέ ρωτάς, αλλά θέλω νά πείς τήν άποψη σου γιά τά Dating apps, ξεκάθαρα!!

Η περιγραφή πού κάνεις γιά τήν γκόμενα τήν ασπάζομαι.Καί ξέρεις γιατί τήν δέχομαι ? διότι ξέρω τέτοιες γκόμενες.
Οι οποίες είναι πολύ πλούσιες, μητρομανείς-σεξομανείς, ναρκομανείς, καί καραπουτανάρες τού κερατά στήν ψυχή!!

Τελειωμένες εννοώ τίς γυναίκες πού δέν έχουν άλλες εναλλακτικές λύσεις, εκτός από τό νά βρίσκουν θύματα άνδρες.
Συνήθως η μέθοδος τους είναι σέ άνδρες βλαμμένους-στερημένους-αγάμητους, καί τούς κοροιδεύουν μέσα στά μούτρα τους.
Αυτοί οι άνδρες γνωρίζοντας τήν αγαμία τους καί όχι μόνο, τίς δέχονται καί έχουν σεξουαλικές επαφές μαζί τους.
Είναι γκόμενες ψυχρές, χωρίς αναστολές, ασχημομέτριες εμφανισιακά 2άρια-5άρια στήν καλύτερη περίπτωση.
Καί φυσικά πού αλλού θά μπορούσαν νά είχαν καλύτερη επικοινωνία ? Μόνο μέσω υπολογιστή...καί εφαρμογών γνωριμίας.
-Οχι ότι καί στήν καθημερινή μας ζωή αυτό δέν είναι εφικτό νά γίνει, σαφώς καί γίνεται, απλά στά apps είναι τό βασιλείο τους-

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.203
Πόντοι
3.656
1) Ο άλλος λέει πως το μόνο που κοιτάει σε μια γυναίκα είναι απλά εάν είναι η άλλη μουνάρα-οκ μαγκιά του.
Την εμφάνιση τη βλέπεις, με το που μπαίνει στο οπτικό σου πεδίο . Είναι υπό αμφισβήτηση αυτό ;;
2) Άλλος πάλι χέστηκε να είναι μουνάρα η άλλη αν δεν μπορεί να μιλήσει.
Να μη μπορεί να μιλήσει , είναι λίγο ακραίο , δεν είναι , αν μιλάμε για γεννημένη τα τελευταία 50 χρόνια ;;
Πως το εννοείς ; Αναλφάβητη ;; Να μην έχει πτυχίο ; Να μην ξέρει ξένες γλώσσες ;
Να μη μπορείτε να συννενοηθείτε , δεν νομίζω να σου έχει τύχει πολλές φορές.

Στην τελική ... ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ και να μην "μπορεί να μιλήσει" .
Και αυτές οι μεταβλητές , είναι εξαρτημένες ;
Δεν ξέρουν οι μουνάρες να μιλάνε ; Χοντρή , κοντή , σπυριάρα , να μη ξέρει να μιλάει , δεν έχεις δει ;
Πάντως ... δικά μου ποσοστά ... λένε ότι ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΑΡΑ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ
είναι το 99% .

Να μην "ξέρει να μιλάει" είναι βαριά 5% ... δηλαδή 1/20 .....
Αδιάφορες εμφανισιακά βλέπω παντού. ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ . ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ .
Δεν με καβλώνουν .
3)Λέει ο ένας πως ξενερώνει με γκόμενα που την έχει πάρει παραμάζωμα η μισή Αθήνα μεθυσμένη.
Κι ο άλλος ΄τον ρωτάει αν 'θέλει παρθένα...........

Έχουν κάποια κοντέρ οι γκόμενες ; Σου έχουν τύχει πολλές να τις έχουν πάρει 20 γνωστοί σου επιβεβαιωμένα ;;;
Εμένα ... ποτέ. Μεθυσμένη ελληνίδα ;;;; Βλέπεις πολλές ; Συχνά ;;; Έξω ;;;
Αυτές τι ποσοστό είναι ;;; 0.01% ;;;;
Πάλι ... παντού ... στα ίδια μέρη ... που έχει το 0.01% μεθυσμένες ... το 99% δεν τις γάμαγα ... γιατί δεν μου τον καβλώνουν . ΠΟΛΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
4)Προσωπικά κι εγώ ξενερώνω αν δω γυναίκα ρακένδυτη και μπασκλασαριό, ασχέτα απτο αν είναι όμορφη , δε τη γουστάρω δίπλα μου.

Θα γοητευτώ από μια γυναίκα που έχει μια κάποια προσωπικότητα, και θα χαρώ τον γενικό χρόνο μου μαζί της. Και θα μου μείνει κάτι να τη θυμάμαι κιόλας.

Ρακένδυτη ;;; Στην εποχή του τζην και των σταν σμιθ ;; ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΖΗΝ ΚΑΙ ΣΤΑΝ ΣΜΙΘ ;; Αν ναι ... σε γουστάρω . Περιμένω τη δήλωση !
Γιατί αν γράψουμε πουθενά για ... καλό ντύσιμο ... μετά βγαίνει η αριστερίλα ... ΟΧΙ ΜΩΡΕ ... ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ ... ΣΙΓΑ ... ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ... και τα @@ μου....
5)Αν είναι να ανεχτώ γυναίκα που δε γουστάρω μόνο και μόνο για να γαμήσω, καλύτερα να αυτοκτονήσω πραγματικά!
Να μη γουστάρεις τι ; Κακή εμφάνιση ; Δεν γαμάω άσχημες. Άγνοια για τα specs της miura ;;; του lp12 ;;; ενός perazzi ;;
παλεύεται .....

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
οταν λεω τελειωμενες δεν εννοω οτι ειναι και πρεζάκια στην ομονοια.Απλα δε κανουν για συντροφικοτητα

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Μά πιστεύω ότι εδώ καταθέτουμε εμπειρίες, καί απόψεις τής ζωής μας!!
Δέν τίθεται θέμα αντιπαράθεσης η αυτοπροβολής, από τήν στιγμή πού είμαστε όλοι πίσω...από ένα ψευδώνυμο.
Τό μόνο σίγουρο είναι αυτό πού λές, ότι η αυριανή μέρα δέν ξέρεις...τί σού ξημερώνει!!
ναι...να καταθεσουν εμπειριες για να τους βγαζεις φιδεμπορες

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι γυναίκες έχουν γαλουχηθεί ότι με το μουνί τους διοικούν τους άνδρες. Αυτό ισχύει μόνο αν το αφήσει κάποιος να συμβεί. Όποιος υποτάσσεται στο μουνί είναι άχρηστος μαλάκας. Ποιοι υποτάσσονται; το τρίο στούτζες.
Οι αρχάριοι, οι στερημένοι
κι οι μαλάκες. Ένας άνδρας έμπειρος δεν μασάει. Ένας άνδρας που γαμάει δεν μασάει. Ένας άνδρας έξυπνος δεν μασάει. Συνεπώς μετά τα 25-30 το πολύ αν ένας έξυπνος άνδρας έχει περιπέτειες και την πέφτει αβέρτα, δεν μπαίνει ποτέ σε βρακί γυναίκας. Πιο πιθανό είναι να του σπάνε τ αρχίδια και να καυγαδίζουν χωρίζοντας παρά να τον βάλουν στο βρακί τους. Το πρώτο είναι δεκτό στην ροή των πραγμάτων
ενώ το δεύτερο επιεικώς απαράδεκτο. Εξισώσεις της πλάκας.

:rockon:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.203
Πόντοι
3.656
Θά σού απαντήσω σέ όσα μέ ρωτάς, αλλά θέλω νά πείς τήν άποψη σου γιά τά Dating apps, ξεκάθαρα!!

Η περιγραφή πού κάνεις γιά τήν γκόμενα τήν ασπάζομαι.Καί ξέρεις γιατί τήν δέχομαι ? διότι ξέρω τέτοιες γκόμενες.
Οι οποίες είναι πολύ πλούσιες, μητρομανείς-σεξομανείς, ναρκομανείς, καί καραπουτανάρες τού κερατά στήν ψυχή!!
Δεν μου αρέσει να πουλάω παραμύθα.
Προσωπική εμπειρία από dating apps, δεν έχω.

Ωστόσο είχα βγει παλιά γύρω στα 24-28 μου, με πάρα πολλές καθαρά από ιντερνετική γνωριμία.
Με εκείνα τα δεδομένα

1)chat irc hellas κτλ .... μπάζα, μέγιστο ημίμπαζα, αριστερές , εναλλακτικές , ταγάρια , σκατόψυχες ... μακριά από μας
μικρό δείγμα όμως, καμιά 20ρια

2)αγγελίες γνωριμιών κοσμοπόλιταν ...... εκεί .... είχα χτυπήσει νούμερα !
το απίστυετο ήταν ότι οι μισές ... ήταν μπάνικες !
πχ κάτι αισθητικοί , μακιγιέρ ... μπαργούμαν ... υποδοχή γκόμενα σε κλαμπ των βπ .....
είχα βγει με μουνάρες κράχτες γραμματεία από ... ιατρεία καθηγητών μου !!!!!!
δασκάλες χορού, μπαλαρίνες (επαγγελματίες) .

Από τις μουνάρες, δεν έφαγα ούτε 1/20 .Μόνο μία έβγαινα , αν έβλεπα ότι δεν έτρωγα εύκολα, έστριβα.
ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ.

3)dating sms κινητής τότε ... που έστελνες sms με ψευδώνυμα , χωρίς να φαίνονται νούμερα .......

από εκεί ... παίζαν τα πάντα ... πάλι εμφανίσιμες όμως ....... ήταν κάποιες λίγες παλαβές τέρμα
κάτι μικρές βλαμμένες .......... ήταν όμως αρκετές .... 1.80++++ .......

Δεν θεωρώ ότι οι γκόμενες που παίζουν με dating apps παίζουν μόνο εκεί .
Οπότε ό,τι έχει η κάθε κοινωνία , παίζει στα dating.
Τις ίδιες ... μπορεί να τις γνωρίσεις επειδή είχες την ατυχία να είστε γείτονες ....

ή να στις έκανε προξενιό κοινή γνωστή.

Δεν υπάρχει τρόπος, να εξασφαλίζει μίνιμουμ ποιότητα γυναικών .
Το καριολίκι υπάρχει παντού.

Η ΕΛΛΑΔΑ , ΕΧΕΙ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .
ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΠΟΛΥ ΣΚΑΤΟ ΘΑ ΦΑΣ.

Ναυάγια και γάμοι μπουρδέλα ... παίζουν παντού ... συμφοιτητες σε εμπ , ιατρική , νομική ,μεταπτυχιακά,
γνωριμίες σε παραλίες ... χιονοδρομικά ... στο εξωτερικό ......

ελληνίδα κατά 95% θα σε γαμήσει ....... θα σε σκίσει ........

Μακάρι να ήταν μόνο από dating apps ....

Και κάτι θρησκόληπτους που ξέρω ... προξενιά σε εκκλησίες .... σκατά κατάντησαν .... μετα από Χ Υ Ζ χρονικό διάστημα
μπουρδέλο έγιναν .............

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ @@ ΣΟΥ ... και να μη σκας για γυναικες

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
αυτο ειναι το μονο σιγουρο...αφου εχω γνωρισει καμποσες τελειως ζαβα και σκεφτομαι αυτα που μου λενε,για μακροχρονιες σχεσεις,για γαμους που χωρισαν,αλλες με παιδια.Και σκεφτομαι σκεψου τι μαλακες θα ηταν ολοι αυτοι...μιλαμε τωρα για μια γκομενα της μιας βραδιας ξερω γω..που ρε φιλε φαινεται δε παει για παραπερα αυτη.Και δεν εννοω για θεμα εμφανισης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom