Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.769
- Πόντοι
- 456
Και για να σε προλαβω για να μη πεις οτι "γιατι δε πας στα μπουρδελα"..αυτες στα μπουρδελα τι ειναι σαινια?
Ποιούς εσάς ?Εσυ δεν εχεις καταλαβει ενα απλο πραγμα εισαι και μεγαλος ανθρωπος.Σου λενε πολλοι εδω μεσα (και εγω) οτι ναι ειναι βλαμμενες-πειραγμενες αυτες στα τσατ και μας νοιαζει μονο να γαμησουμε..οχι ολες,αλλα σιγουρα 8 στις 10.
..ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ-ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ....Τωρα τι μουρλα κουβαλαει η καθε μια δε μας νοιαζει...ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ...και συ καθεσαι και λές για επιπεδο..να το ξανα πω σε αλλη γλωσσα? σε τουρικα,σε αραβικα,σε αγγλικα,σε γερμανικα σε τι θες?
Οι άνδρες είναι ανώτερα όντα από τις γυναίκες. ΔυστυχώςΈγραψες, μύστη!
Αν δεν είσαι ντυμένος σαν χαμάλης, έχει κόσμο το μέρος ... και δείξει ενδιαφέρον η άλλη από ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ...και καποιοι θελουν να συνεχιζουν να την πεφτουν σε αγνωστες, αφου οι ελληνιδες δεν γουσταρουν το πεσιμο απο αγνωστους , το θεωρουν creepy μονο καποια τρελη μπαζολα θα καταφερεις να ριξεις με το πεσιμο σε ακυρες στον δρομο, και αφου βεβαια εχεις φαει 500 ακυρα
'Να μη μπορεί να μιλήσει': αναφέρομαι στο θέμα συμπεριφοράς ευρύτερα. Κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν ούτε τρόπους ούτε παιδεία (ασχέτως των καταβολών τους κιόλας) .Την εμφάνιση τη βλέπεις, με το που μπαίνει στο οπτικό σου πεδίο . Είναι υπό αμφισβήτηση αυτό ;;
Να μη μπορεί να μιλήσει , είναι λίγο ακραίο , δεν είναι , αν μιλάμε για γεννημένη τα τελευταία 50 χρόνια ;;
Πως το εννοείς ; Αναλφάβητη ;; Να μην έχει πτυχίο ; Να μην ξέρει ξένες γλώσσες ;
Να μη μπορείτε να συννενοηθείτε , δεν νομίζω να σου έχει τύχει πολλές φορές.
Στην τελική ... ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ και να μην "μπορεί να μιλήσει" .
Και αυτές οι μεταβλητές , είναι εξαρτημένες ;
Δεν ξέρουν οι μουνάρες να μιλάνε ; Χοντρή , κοντή , σπυριάρα , να μη ξέρει να μιλάει , δεν έχεις δει ;
Πάντως ... δικά μου ποσοστά ... λένε ότι ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΑΡΑ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ
είναι το 99% .
Να μην "ξέρει να μιλάει" είναι βαριά 5% ... δηλαδή 1/20 .....
Αδιάφορες εμφανισιακά βλέπω παντού. ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ . ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ .
Δεν με καβλώνουν .
Έχουν κάποια κοντέρ οι γκόμενες ; Σου έχουν τύχει πολλές να τις έχουν πάρει 20 γνωστοί σου επιβεβαιωμένα ;;;
Εμένα ... ποτέ. Μεθυσμένη ελληνίδα ;;;; Βλέπεις πολλές ; Συχνά ;;; Έξω ;;;
Αυτές τι ποσοστό είναι ;;; 0.01% ;;;;
Πάλι ... παντού ... στα ίδια μέρη ... που έχει το 0.01% μεθυσμένες ... το 99% δεν τις γάμαγα ... γιατί δεν μου τον καβλώνουν . ΠΟΛΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
Ρακένδυτη ;;; Στην εποχή του τζην και των σταν σμιθ ;; ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΖΗΝ ΚΑΙ ΣΤΑΝ ΣΜΙΘ ;; Αν ναι ... σε γουστάρω . Περιμένω τη δήλωση !
Γιατί αν γράψουμε πουθενά για ... καλό ντύσιμο ... μετά βγαίνει η αριστερίλα ... ΟΧΙ ΜΩΡΕ ... ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ ... ΣΙΓΑ ... ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ... και τα @@ μου....
Να μη γουστάρεις τι ; Κακή εμφάνιση ; Δεν γαμάω άσχημες. Άγνοια για τα specs της miura ;;; του lp12 ;;; ενός perazzi ;;
παλεύεται .....
Το στυλ νυχούς στο αιγάλεω , το έχουν πλέον οι γλυφαδιώτισες και οι κηφισιώτισες.'Να μη μπορεί να μιλήσει': αναφέρομαι στο θέμα συμπεριφοράς ευρύτερα. Κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν ούτε τρόπους ούτε παιδεία (ασχέτως των καταβολών τους κιόλας) .
Προσωπικά μου κάνει φουλ ντεκαυλέ η άλλη να είναι αγενής ή να σηκώνει υφάκι που δεν μπορεί να στηρίξει με κάποιον τρόπο. Ή να είναι παντελώς αμόρφωτη. Και αυτή η ξινίλα στην οποία αναφερόμαστε πολύ συχνά, συνήθως είναι απόρροια τέτοιων κόμπλεξ που κουβαλάνε κάποιες, και το χρησιμοποιούν άτεχνα ως άμυνα.
Συνεπώς δε πα να ναι Η μουνάρα η άλλη, αν η ομιλία της θυμίζει νυχού απτο Αιγάλεω που χορεύει στον Κιάμο, εμένα θα με ξενερώσει. Γελάστε ελεύθερα, γούστα είναι αυτά.
Οι περιγραφές σου μου δίνουν την αίσθηση ότι αναφέρονται σε νταραβέρι κάτω του 3μηνου.
ερε μουρλαΚορωπί: Αποφυλακίζεται η γυναίκα που είχε σκοτώσει τη σύζυγο του εραστή της. Στο Εφετείο «έσπασε» η ποινή της ισόβιας κάθειρξης και πλέον, 6,5 χρόνια μετά την ανθρωποκτονία, η κατηγορούμενη αναμένεται να αποφυλακιστεί και να συνεχίσει τη ζωή της μακριά από τη φυλακή. Όλα έγιναν τον Αύγουστο του 2016, όταν η 26χρονη επισκέφτηκε τη σύζυγο του εραστή και πατέρα των παιδιών της στο σπίτι της στο Κορωπί. Μετά από ένα έντονο καυγά με την ερωτική αντίζηλό της, έβγαλε ένα μαχαίρι και της κατάφερε πέντε χτυπήματα.
Η 35χρονη δολοφονήθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των δύο παιδιών. Η γυναίκα αυτή είχε καταθέσει αίτηση αναίρεσης της ποινής και τον περασμένο Μάρτιο ο Άρειος Πάγος με απόφασή του έκανε δεκτή την αίτηση, δεχόμενος το ελαφρυντικό της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς της κατηγορούμενης
Κορωπί: Αποφυλακίζεται η γυναίκα που είχε σκοτώσει τη σύζυγο του εραστή της
Το ολέθριο τρίγωνο που οδήγησε στην τραγωδία τον Αύγουστο του 2016 - Το σκηνικό του φόνουwww.protothema.gr
Δεν είναι Μούρλα τύπε. Είναι άλλη μια απόδειξη ότι υπάρχουν διπλά κριτήρια για τη γυναικεία εγκληματικότητα, ειδικά για τις γυναίκες δολοφόνουςερε μουρλα
Ποια είναι αυτή η Μαρία παλάμη?άσε ρε Βλαδίμηρε ποια πάει μαζί σου άντε καμία πληρωμένη ιεροδουλη και πολύ είναι.να εδω αλλη μια...αυτη την ειχα τραβηξει βιντεο που τη γαμουσα,Η φωτο ειναι λιγο πριν τον φαει ("καραμπαζο" και αυτη)
Εδώ δε θα σχολιάσω η γκόμενα είναι χάλια σώμα ατσουμπαλο κλπ είσαι και ψεύτης είσαι και κακόγουστος.να παρε αλλη μια...5 λεπτα πριν τον φαει,αυτη ειχε λιγο μεγαλο κωλο αλλα εκανε κατι θεικες πιπες
Αν δίνεις κώλο...Τι συζητάμε εδώ
Ποιο ερώτημα σάς απασχολεί
Ο κωλος σε μάρανε άντε πρώτα γάμησε άπλετο μουνι εστω ιερόδουλης και μετά πας και κωλο,λες και τον έχεις 20 πόντο και δίψας έτσι για κωλο,Έλληνας είσαι πάνω από 14 δε θα το έχεις και θες και κωλο.Ελληνας με 15 και πάνω θεωρείται κελεπουρι.Αν δίνεις κώλο...
Epic Τζιμάκος για τύπους που σπάνε μπάλες για πρωκτικόΟ κωλος σε μάρανε άντε πρώτα γάμησε άπλετο μουνι εστω ιερόδουλης και μετά πας και κωλο,λες και τον έχεις 20 πόντο και δίψας έτσι για κωλο,Έλληνας είσαι πάνω από 14 δε θα το έχεις και θες και κωλο.Ελληνας με 15 και πάνω θεωρείται κελεπουρι.
Δυνατή συμβουλή!Πολύ χρήσιμο στο καμάκι ειναι και το φαρμάκι στις απαντήσεις. Προσωπικά
ενα παράδειγμα
αν δω ότι πάει καλά μια περίπτωση αλλά τολμήσει
η άλλη να αναφέρει σόσιαλ, τότε η απάντηση είναι σταθερή και πάγια. "ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!" Αυτή είναι η απάντηση και κόβονται πόδια και χέρια. Καμία ελπίδα.
Ή θα μιλησουμε ζωντανά
και τηλεφωνικά
και θα βγούμε ή πούλο.
Μην μπαίνετε στην ουρά. Απαξίωστε και ισοπεδώστε
τα πάντα όταν δεν υπάρχει όφελος. Όσες έχω γαμήσει
τις γάμησα στα γρήγορα.
Αν αρχίσει το παρλάρε
κι η πολύ συζήτηση, καλά κρασιά. Παρέα θέλουν ή χορηγό. Δεν προβλέπεται!
Μα ναι ρε μλκ χόρτασαν μουνι και διψανε έτσι για κωλο να πω ότι είχαν και 18 εκ οκ να διψανε για κωλο οι Έλληνες όμως δε εχουν καν 18 εκ εγώ πχ έχω 15 θεωρούμαι καλός για Έλληνας που ο μέσος όρος Ελλήνων 13 εκ είναι.Epic Τζιμάκος για τύπους που σπάνε μπάλες για πρωκτικό
Άντε βρε μαλάκα που θα πεταχτείς σαν τη τσουτσού!Ο κωλος σε μάρανε άντε πρώτα γάμησε άπλετο μουνι εστω ιερόδουλης και μετά πας και κωλο,λες και τον έχεις 20 πόντο και δίψας έτσι για κωλο,Έλληνας είσαι πάνω από 14 δε θα το έχεις και θες και κωλο.Ελληνας με 15 και πάνω θεωρείται κελεπουρι.