Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Από ισχυρισμούς, σενάριαΠως εισαι γνωστης ρε φιλε αφου αυτα που λες ΔΕΝ ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα;
Αν σου λεγα κι εγω οτι τα δελφινια εχουν βραγχια θα ημουν γνωστης της θαλασσιας βιολογιας;
Προφανως πηγαινες στα μπουρδελα αλλα εκει εισεπραξες μια πολυ αρνητικη εμπειρια κατι που δεν αντιπροσωπευει την πραγματικη εικονα των ιεροδουλων!
Μιλας για γριες και για μπαζα με υπηρεσιες ξεπετας κατι που αφορα το 80% των μπουρδελων στο Μεταξουργειο...ΜΟΝΟ.Στο εικοσαρικο δεν πατας πολυ συχνα.
Καλα εννοειται οτι τα στουντιο και τα εσκορτ ειναι πολυ μακρια απο το ταργκετ γκρουπ σου και δεν περνας ουτε απεξω...
WTF man get real!
Υγ προσωπικα δε με ενοχλεις απλα κουρασες ρε φιλε.Αληθεια.
Αλλαξε θεματολογια μονο το μουνι σε νοιαζει εσενα;Κανα χομπι δεν εχεις;
Καθεσαι και τρως 50 ακυρα(αν θυμαμαι καλα)κι ενοχλεις τον κοσμο μεχρι να ανταποκριθει καμμια πυροβολημενη;
Ειναι αυτο αξιοπρεπες καμακι;
Καλυτερα πηγαινε στο μπουρδελο ρε φιλε.Εκει δεν κινδυνευεις να σε μαζεψουν!
κι υποθέσεις ότι έγινε έτσι
κι αλλιώς ώστε να μειώσουμε την δυναμική του άλλου, έχουμε χορτάσει. Η ουσία είναι ότι έκανες γάργαρα πως κάποιοι προσπαθούν να μας επιβάλλουν την άποψη τους ότι η μόνη λύση να γαμήσουν είναι το μπουρδέλο καθώς και οι συχνές αρλούμπες τους περί εξίσωσης πουτάνας με γκόμενα ως ένα και το αυτό. Προσωπικά δεν υποστηρίζω καμία πλευρά,
τα χώνω εξίσου κατ αναλογία
και απαξιώνω τα μπουρδέλα κάνοντας το χόμπυ μου (καμάκι).
Το οποίο χόμπυ αποδίδει και έχω δικαίωμα να το συγκρίνω με ότι μου καπνίσει. Ποτέ δεν είπα ότι είμαι λεφτάς και φτασμένος γαμιάς (όπως κάποιοι εδώ μέσα που οι πουτάνες κρατούν σημειώσεις με στυλό για πάρτη τους) οποτε πως
να πάω στα cg
ως μετριομπατίρης;
αν πάλι με μαζέψουν που κάνω καμάκι εσύ μην έρθεις να με σώσεις. Όμως, ποσο αστείος μπορείς να γίνεις στο να λες ότι ενοχλώ επειδή κάνω καμάκι ώστε να αγιοποιήσεις τα μπουρδέλα; θα έχεις τους λόγους σου. Τέλος, πιπίλα και την καραμέλα ότι τα χάλια είναι μόνο στο Μεταξουργείο. Είδαμε και στις άλλες περιοχές πόσο λαό έχουν που ζήτημα είναι να έχει περατζαδα 20 άτομα στον δρόμο τους/ώρα αλλά και πόσο ευχαριστημένος είναι
ο κόσμος που γυρίζει με κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα.
Σε αφήνω τώρα γιατί δεν έχω κάτι άλλο να σου πω. Έλα πάλι σε κάνα μήνα. Συνήθως έτσι κανείς. Σε σουτάρω
και ξανάρχεσαι.
Να είσαι καλά.