Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (10 μέλη και 49 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πως εισαι γνωστης ρε φιλε αφου αυτα που λες ΔΕΝ ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα;
Αν σου λεγα κι εγω οτι τα δελφινια εχουν βραγχια θα ημουν γνωστης της θαλασσιας βιολογιας;
Προφανως πηγαινες στα μπουρδελα αλλα εκει εισεπραξες μια πολυ αρνητικη εμπειρια κατι που δεν αντιπροσωπευει την πραγματικη εικονα των ιεροδουλων!
Μιλας για γριες και για μπαζα με υπηρεσιες ξεπετας κατι που αφορα το 80% των μπουρδελων στο Μεταξουργειο...ΜΟΝΟ.Στο εικοσαρικο δεν πατας πολυ συχνα.
Καλα εννοειται οτι τα στουντιο και τα εσκορτ ειναι πολυ μακρια απο το ταργκετ γκρουπ σου και δεν περνας ουτε απεξω...
WTF man get real!:2funny:
Υγ προσωπικα δε με ενοχλεις απλα κουρασες ρε φιλε.Αληθεια.
Αλλαξε θεματολογια μονο το μουνι σε νοιαζει εσενα;Κανα χομπι δεν εχεις;
Καθεσαι και τρως 50 ακυρα(αν θυμαμαι καλα)κι ενοχλεις τον κοσμο μεχρι να ανταποκριθει καμμια πυροβολημενη;
Ειναι αυτο αξιοπρεπες καμακι;
Καλυτερα πηγαινε στο μπουρδελο ρε φιλε.Εκει δεν κινδυνευεις να σε μαζεψουν!
Από ισχυρισμούς, σενάρια
κι υποθέσεις ότι έγινε έτσι
κι αλλιώς ώστε να μειώσουμε την δυναμική του άλλου, έχουμε χορτάσει. :2funny: Η ουσία είναι ότι έκανες γάργαρα πως κάποιοι προσπαθούν να μας επιβάλλουν την άποψη τους ότι η μόνη λύση να γαμήσουν είναι το μπουρδέλο καθώς και οι συχνές αρλούμπες τους περί εξίσωσης πουτάνας με γκόμενα ως ένα και το αυτό. :2funny: Προσωπικά δεν υποστηρίζω καμία πλευρά,
τα χώνω εξίσου κατ αναλογία
και απαξιώνω τα μπουρδέλα κάνοντας το χόμπυ μου (καμάκι). :rockon:
Το οποίο χόμπυ αποδίδει και έχω δικαίωμα να το συγκρίνω με ότι μου καπνίσει. Ποτέ δεν είπα ότι είμαι λεφτάς και φτασμένος γαμιάς (όπως κάποιοι εδώ μέσα που οι πουτάνες κρατούν σημειώσεις με στυλό για πάρτη τους) :2funny:οποτε πως
να πάω στα cg
ως μετριομπατίρης; :confused:
αν πάλι με μαζέψουν που κάνω καμάκι εσύ μην έρθεις να με σώσεις. :2funny: Όμως, ποσο αστείος μπορείς να γίνεις στο να λες ότι ενοχλώ επειδή κάνω καμάκι ώστε να αγιοποιήσεις τα μπουρδέλα; θα έχεις τους λόγους σου. Τέλος, πιπίλα και την καραμέλα ότι τα χάλια είναι μόνο στο Μεταξουργείο. Είδαμε και στις άλλες περιοχές πόσο λαό έχουν που ζήτημα είναι να έχει περατζαδα 20 άτομα στον δρόμο τους/ώρα :2funny: αλλά και πόσο ευχαριστημένος είναι
ο κόσμος που γυρίζει με κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα.
Σε αφήνω τώρα γιατί δεν έχω κάτι άλλο να σου πω. Έλα πάλι σε κάνα μήνα. Συνήθως έτσι κανείς. Σε σουτάρω
και ξανάρχεσαι.
Να είσαι καλά. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο έρωτας που λέτε είναι μια προσωρινή μαλακία εξερεύνησης του άλλου και παγιώθηκε από ποιητές
και λοιπούς ευαίσθητους διαταραγμένους που τα έβλεπαν όλα ρομαντικά
και είχαν αναγκη έκφρασης. Επιβιώνει για λίγο καιρό μέχρι να καταλάβεις περίπου τι είναι το άτομο απέναντί σου. Έπειτα τινάζονται όλα στον αέρα
ή προχωρούμε στην αγάπη που είναι απλά μια ανάγκη
να βρουμε κάποιον η κάποια να ταριαζουμε. Αυτούς αγαπάμε. Όποιους μας βολεύει αλλά και τους βολεύει. Τα αληθινά συναισθήματα έρχονται πολύ σπάνια στην ζωή και για άλλη μια φορά αποδεικνύεται από τις ελάχιστες φορές που ένας άνδρας (όσον αφορά εμάς) δηλώνει ότι μέτρησε για αυτόν μια γυναίκα. Συνήθως από καμία μέχρι δύο φορές το πολύ σε όλη του την ζωή. Αν άνδρας ερωτεύεται κι αγαπάει διαρκώς, είναι άκρως επικίνδυνος, αναξιοπιστος και πουλημένο τομάρι σε όλα του. Προσωπικά αυτούς τους διώχνω γρήγορα με ροχάλες.

:rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αν άνδρας ερωτεύεται κι αγαπάει διαρκώς, είναι άκρως επικίνδυνος, αναξιοπιστος και πουλημένο τομάρι σε όλα του. Προσωπικά αυτούς τους διώχνω γρήγορα με ροχάλες.

Εγώ αυτό πού βλέπω γύρω μου είναι όλο τέτοια άτομα, πρωτοβουλία μηδέν "Οτι τούς πεί τό μωρό τους"
Καί μόνο πού τά σκέφτομαι...μέ πιάνει αηδία!!
-Είναι αυτά τά άτομα πού κατά τα άλλα τό παίζουν ασήκωτοι βαρύμαγκες-

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εγώ αυτό πού βλέπω γύρω μου είναι όλο τέτοια άτομα, πρωτοβουλία μηδέν "Οτι τούς πεί τό μωρό τους"
Καί μόνο πού τά σκέφτομαι...μέ πιάνει αηδία!!
-Είναι αυτά τά άτομα πού κατά τα άλλα τό παίζουν ασήκωτοι βαρύμαγκες-
Από τέτοια χορτάσαμε.
Μια έτσι στα γρήγορα που θυμήθηκα κακή εμπειρία
είχα με έναν φίλο. Μου είχε φέρει φέρει μια γαμιόλα
σε μια δουλειά επειδή ήθελε να κάνει τον ισχυρό για να γαμήσει. Μας τα ανακάτεψε όλα και χάσαμε κάτι ωραία μπόνους που παίρναμε επειδή όλη μέρα εξυνσν τ αρχίδια τους κι οι δύο. Τελικά ούτε γάμησε. Μάλιστα ήταν τόσο άχρηστος που μετά γράφτηκε γυμναστήριο :2funny:και της έπαιρνε όλο δώρα για να την εντυπωσιάσει. :2funny:Ακόμα θυμάμαι το σατανικό χαμογελο της. Κι αυτή ομως θυμαται τι χουνέρι της έκανα για να πάρει πούλο.

:rockon::rockon::rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εβαλε πάλι στο όπεν το επεισόδιο με τον τύπο που βουτάει μωρό να το πάει στην γυναίκα του που δεν μπορούν να κάνουν. Το μωρό είναι από πόρνη αν θυμάμαι που την είχε στην δούλεψή του ένας νταβας και την είχε γκαστρώσει αυτός που το βούτηξε. Δηλαδή η πόρνη το κράτησε, ο άλλος το βούτηξε κι ο νταβας ζητάει λεφτά από τον μωροκλέφτη μην τα ξεράσει όλα. Στο τέλος δεν θυμάμαι τι έγινε.

:2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αληθινές ιστορίες αυτά όλα να ξέρετε.
Την καθάρισε την πουτάνα
και την τύλιξε σε ένα χαλί σαν σουβλάκι επειδή του ζήτησε 100.000 ευρώ να μην τα ξεράσει στην γυναίκα του. Κάπου την σκουπίδιασε.
Βούτηξε και το μωρό.
Τώρα έβαλε διαφημίσεις. Ψύχραιμος ο τύπος.

:2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.996
Πόντοι
9.297
Ξαναδιάβασε τι γράψαμε εγώ και ο Γλυφομουνίξ και μετά συζητάμε...
Τα περί απλής θητείας ούτε ο Κασσελακης δεν θα τα υιοθετεί μόλις πάει φαντάρος...θα ξυπνήσει η λίγη τεστοστερόνη του και θα στρώσει.
Αμφιβάλλω αν έχουν από αυτό οσοι είναι πλέον υπέρ της αοπλης "θητείας"( κοινώς ραχατι ενώ οι άλλοι βαρανε σκοπιές και βγαίνουν σε ασκήσεις).Τι δεν καταλαβαίνεις;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Πάμε πάλι γιατί ήμουν σίγουρος ότι δεν θα καταλάβεις:

Ο @Glyfomounix ανέφερε ότι άτομα με τις εμμονές και τα θέματα του Κλαψ Zero δυστυχώς κρατάνε όπλο.
Εγώ του απάντησα ότι για αυτά τα άτομα (πρόσεξε,για αυτά τα άτομα και γενικότερα όσους έχουν σοβαρά ψυχολογικά θέματα καλύτερα είναι να κάνουν άοπλη θητεία για ευνόητους λόγους,γιατί αν είναι να δώσεις όπλο σε κάποιον που δεν στέκει στα καλά του,τότε γάμησε τα).Αν είσαι εντάξει σωματικά και ιδίως ψυχικά,τότε ένοπλη χωρίς δεύτερη συζήτηση.

Τώρα τα τσιτάτα για την attention whore τον Κασσελάκη σε κανέναν ζαιο καλύτερα.
Έτσι τύπε , δεν το έχει σε τίποτα ο επαγγελματίας παρθένος Μαρία Βούρτση να αρχίζει τις ριπές μέσα στο θάλαμο

Στην Αμερική ,κάτι ινσελ σκοτώνουν κόσμο

Δε βλέπω που κολλάει ο κλόουν του ΣΥΡΙΖΑ

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πάντως εμένα μου έχει κάτσει ότι ο Σαμπ Ζερο ήταν τρολ σε αποστολή μην πω και βαλτός και το λέω καιρό. Πιστεύω ότι σταμστησε (ούτε μπαν και μαλακίες) επειδή βάρυνε το νήμα. Δηλαδή έχουμε σκάσει πολλοί δηλητηριασμένοι :rockon:και κάπου έχουμε καπελωσει την παράταξη της γλιτσας που υποστηρίζει γκόμενες σχέσεις και μαλακίες οπότε αν παρέμενε κι αυτός με τα "μπουκέτα" που έριχνε θα γινόμασταν κώλος. Εσείς μπορεί να είχατε τα προσωπικά σας αλλά εγώ βλέπω ότι μάζευε κόσμο.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έχει εξαφανιστεί κι ο καρφωτός λίντερ
με τον ορέο24. Ο ορέος ήταν επίσης χρήσιμος κι ας με έβριζε. Μόλις τον τσιτώνατε τα γαμούσε όλα. Έμπαινε μετά η Υπουργάρα που λέει όλο τις ίδιες μαλακίες με γνώμονα την αυτοβελτίωση μιλώντας σαν γκόμενα που τον έχει μέσα, εσκαγε κι ο ταρίφας που δεν μπορεί να γράψει πάνω από δύο σειρές να λέει για τις επιτυχίες του πριν εκατό χρόνια, ο αργυροτοξος έβαζε σειρά σαν πυροσβέστης, προσέχοντας μην ονομάσει τις πουτάνες ως πουτάνες και πάντα ευγενης παρόλο που μου τον χαλάσετε και εξισωνει κι αυτός τις πουτάνες με τις γκόμενες όπως οι δυστυχισμένοι του νήματος και γενικώς είχε ψωμι.
Τώρα τι θα κάνουμε; θα τα γαμήσουμε όλα. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Επίσης δεν μπαίνει κι ένας all good man κάπως έτσι που τσακωνομασταν ωραία. Δηλαδή η ζωή μας είναι άδεια εδώ μέσα πλέον. :2funny:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Από ισχυρισμούς, σενάρια
κι υποθέσεις ότι έγινε έτσι
κι αλλιώς ώστε να μειώσουμε την δυναμική του άλλου, έχουμε χορτάσει. :2funny: Η ουσία είναι ότι έκανες γάργαρα πως κάποιοι προσπαθούν να μας επιβάλλουν την άποψη τους ότι η μόνη λύση να γαμήσουν είναι το μπουρδέλο καθώς και οι συχνές αρλούμπες τους περί εξίσωσης πουτάνας με γκόμενα ως ένα και το αυτό. :2funny: Προσωπικά δεν υποστηρίζω καμία πλευρά,
τα χώνω εξίσου κατ αναλογία
και απαξιώνω τα μπουρδέλα κάνοντας το χόμπυ μου (καμάκι). :rockon:
Το οποίο χόμπυ αποδίδει και έχω δικαίωμα να το συγκρίνω με ότι μου καπνίσει. Ποτέ δεν είπα ότι είμαι λεφτάς και φτασμένος γαμιάς (όπως κάποιοι εδώ μέσα που οι πουτάνες κρατούν σημειώσεις με στυλό για πάρτη τους) :2funny:οποτε πως
να πάω στα cg
ως μετριομπατίρης; :confused:
αν πάλι με μαζέψουν που κάνω καμάκι εσύ μην έρθεις να με σώσεις. :2funny: Όμως, ποσο αστείος μπορείς να γίνεις στο να λες ότι ενοχλώ επειδή κάνω καμάκι ώστε να αγιοποιήσεις τα μπουρδέλα; θα έχεις τους λόγους σου. Τέλος, πιπίλα και την καραμέλα ότι τα χάλια είναι μόνο στο Μεταξουργείο. Είδαμε και στις άλλες περιοχές πόσο λαό έχουν που ζήτημα είναι να έχει περατζαδα 20 άτομα στον δρόμο τους/ώρα :2funny: αλλά και πόσο ευχαριστημένος είναι
ο κόσμος που γυρίζει με κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα.
Σε αφήνω τώρα γιατί δεν έχω κάτι άλλο να σου πω. Έλα πάλι σε κάνα μήνα. Συνήθως έτσι κανείς. Σε σουτάρω
και ξανάρχεσαι.
Να είσαι καλά. :rockon:
Σουταρεις με τον κωλο σου τ αρχιδια μου με μια κλανια ναι χαχα
Εγω μιλησα αντικειμενικα.
Τα γεγονοτα ειναι τα εξης:
-το ωραιο καμακι ειναι το καλυτερο σπορ.Το δικο σου καμακι ειναι παρατραγουδο.Αληθεια πως ξεφυγες απο το Hayate network εσυ τετοιο ταλεντο;
Καταλαβαινεις πως οτιδηποτε ξεπερνα το μετρο καταντα γελοιο;
Αν εσυ σε μια ωρα εχεις βρει 30 στοχους κι εχεις αφιερωσει απο 2 λεπτα σε καθε στοχο,που σημαινει οτι λες γρηγορα δυο μαλακιες κι οτι πιασεις αυτο σημαινει οτι ενοχλεις.
Μακαρι να ειμαι εκει να σε σωσω απο τις φαπες που θα φας γιατι αυτο θα συμβει με μαθηματικη ακριβεια καποια στιγμη
-παμε τωρα στα μπουρδελα που απ οτι φαινεται τραβας μεγαλο ζορι μαζι τους(ξεπερασε το)
Προσωπικα ποτε δεν εξισωσα το γαμησι εκτος μπουρδελων-η αν θες το οχι αγοραιο γαμησι-με το αγοραιο(η τπ γαμησι εντος πορνειων,στουντιο,call girl κτλ)
Ειναι δυο εντελως διαφορετικα πραγματα και σε κανενα απ τα δυο δεν πας για να το παιξεις γαμικος.
Πας για να αντλησεις τη μεγιστη δυνατη απολαυση.
Αυτο σημαινει πως ουτε ο μπουρδελιαρης νοιωθει καποιο αισθημα κατωτεροτητας που επιλεγει να γαμησει στα μπουρδελα,ουτε ο καμακιας(ο σωστος καμακιας ομως οχι το παρατραγουδο που μας παρουσιαζεις εσυ)εχει να απολογηθει πουθενα.
Επιλογη στοχου,στρωσιμο παιχνιδιου με εξυπνο αμεσο και με χιουμορ τροπο και ας φαει και πεντε ακυρα σε μια βραδια κλαιν.
Επιστρεφω στο αγοραιο γαμησι:
Ειναι υπεροχο.Με καταλληλη επιλογη ιεροδουλης μπορεις να περασεις φανταστικα.
Πρεπει ομως να εχεις χρημα.
Αν δε το χεις θα εχεις μειωμενες πιθανοτητες να βρεις κατι πολυ καλο.
Προσωπικα θεωρω πως αξιοπρεπες γαμησι παιζει και στο 20 αρικο(αν θες δινεις 40 και περνας ζαχαρη με μια αρκετα ωραια ιεροδουλο) και φυσικα στο 50 αρικο των στουντιο(Καταλεγια απο Λ.Βουλιαγνενης η Σαμπρινα απο Βριλησου 60) η 60 αρι των μασαζ(πολλες καλες επιλογες)μπορεις να βρεις κατι που να σου φτιαξει τη μερα ανετα.
Επομενως κακως τραβας ζορι με τα μπουρδελο στουντιακια.
Εγω βλεπω ενα ανθρωπο που ξημεροβραδιαζεται εδω μεσα πασχιζοντας να αποδειξει κατι στον εαυτο του.
Οτι καπως κι αυτος μετραει.
Με ενα εξαιρετικα επιπονο και αντικοινωνικο τροπο και πολυ χαμηλα ποσοστα επιτυχιας.
Ουτε τη δυναμικη σου με νοιαζει να μειωσω ουτε τιποτα.
Εκατσες εσυ και κοιταζες τα μουτρα των μπουρδελιαρηδων και εκανες καταμετρηση σε χαρουμενες και λυπημενες φατσουλες.
Γιατι δεν καταλαβαινεις οτι λες μαλακιες;Δεν ειναι κακο ξερεις
Και οχι δε με σουταρεις.Εγω δεν καθομαι να ξημεροβραδιαζομαι εδω μεσα σα και σενα να λεω ξανα και ξανα τις ιδιες γελοιοτητες.
Στο ξαναλεω με καθε καλη προθεση:
Εχεις καταλαβει οτι καταντησες γελοιος;
Αν ναι δεν ειναι αργα να τ αλλαξεις.
Αλλαξε θεματολογια πες κατι αλλο ειλικρινα βαρεθηκαμε να ακουμε την ιδια κασετα ξανα και ξανα.
Μη νομιζεις οτι βρεχει φιλε.Σε φτυνουν.
Καλο βραδυ.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πετάχτηκα τώρα στην ενημέρωση να θαυμάσω τον ορέος24. Δίνει ρεσιτάλ. Εγώ όταν έγραφα άσχετα έτρωγα όλο αναφορές. Βάσιμες οι υποψίες πια ότι κι ο ορεος24 είναι δεκανικι και γίνεται διάκριση. Όταν σας λέω εγώ κάνετε μαλακίες δεν με ακούτε. Διωξατε μορφές.

:confused:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ε ρε γαμήσι που τρώνε κάποιοι εδώ μέσα. Μπαίνω βράδυ και τους λιώνω
κι όποτε μπω πρωί να κάνω έστω ένα ποστ τα βάφουν μαύρα. Θα τους πηγαίνω γαμιώντας σε κάθε ευκαιρία μαζί με τα μπουρδέλα τους. Πρώτη φορά βλέπω ανθρώπους να τους λες γράψτε ότι γουστάρετε να ξεμπερδεύουμε κι αυτοί να έχουν εμμονή να αλλάξω εγώ σκέψη επειδή με ζηλεύουν και με φθονούν που τους απαξιώνω. Αυτά παθαίνουν όσοι δεν γαμάνε ποτέ εκτός μπουρδελων. :2funny:

Απορώ γιατί με κρατάνε. Διώξτε με βράδυ βρε ναυάγια να λέτε οτι έφυγα. Εγώ μια χαρά περνάω.

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
24
Like
6.980
Πόντοι
3.446
κι όποτε μπω πρωί να κάνω έστω ένα ποστ τα βάφουν μαύρα. Θα τους πηγαίνω γαμιώντας σε κάθε ευκαιρία μαζί με τα μπουρδέλα τους. Πρώτη φορά βλέπω ανθρώπους να τους λες γράψτε ότι γουστάρετε να ξεμπερδεύουμε κι αυτοί να έχουν εμμονή να αλλάξω εγώ σκέψη επειδή με ζηλεύουν και με φθονούν που τους απαξιώνω. Αυτά παθαίνουν όσοι δεν γαμάνε ποτέ εκτός μπουρδελων. :2funny:

Απορώ γιατί με κρατάνε. Διώξτε με βράδυ βρε ναυάγια να λέτε οτι έφυγα. Εγώ μια χαρά περνάω.

Όποιος αφιερώνει χρόνο για καμάκι σε ελλεινιδες και δεν πάει κατευθείαν σε μπουρδελο για να εκτονωθεί είναι ναυάγιο της ζωής . Συγνώμη εάν σε πονεσα με το λουτρό αλήθειας που σου έκανα μόλις τώρα.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.784
Πόντοι
216
Όποιος αφιερώνει χρόνο για καμάκι σε ελλεινιδες και δεν πάει κατευθείαν σε μπουρδελο για να εκτονωθεί είναι ναυάγιο της ζωής . Συγνώμη εάν σε πονεσα με το λουτρό αλήθειας που σου έκανα μόλις τώρα.
Μην το λες!
Θα σου θυμήσω τη θρυλική σκηνή από το 'Rocky I' όπου ο Σταλόνε προπονείται στο ψυγείο του χασάπη, ρίχνοντας μπουνιές στα παγωμένα κρέατα πρωτού έρθει αντιμέτωπος με τον πραγματικό πυγμάχο στο ρινγκ!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456

ρε αρχη ναυαγιο...ολη μερα εισαι εδω μεσα και γραφεις.Δεν εχεις τι να κανεις στη ζωη σου και νομιζεις οτι με το να λες παρλαπιπες εδω μεσα κανεις κατι?Ποιον πας γαμιοντας? ολα στη σφαιρα φαντασια σου ειναι.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.996
Πόντοι
9.297
Πάμε πάλι γιατί ήμουν σίγουρος ότι δεν θα καταλάβεις:

Ο @Glyfomounix ανέφερε ότι άτομα με τις εμμονές και τα θέματα του Κλαψ Zero δυστυχώς κρατάνε όπλο.
Εγώ του απάντησα ότι για αυτά τα άτομα (πρόσεξε,για αυτά τα άτομα και γενικότερα όσους έχουν σοβαρά ψυχολογικά θέματα καλύτερα είναι να κάνουν άοπλη θητεία για ευνόητους λόγους,γιατί αν είναι να δώσεις όπλο σε κάποιον που δεν στέκει στα καλά του,τότε γάμησε τα).Αν είσαι εντάξει σωματικά και ιδίως ψυχικά,τότε ένοπλη χωρίς δεύτερη συζήτηση.

Τώρα τα τσιτάτα για την attention whore τον Κασσελάκη σε κανέναν ζαιο καλύτερα.
Έπρεπε να πάω αρκετά πίσω για να βρω την συγκεκριμένη αναφορά.
Τωρα το ζήτημα τέθηκε στην σωστή του βάση.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.301
Πόντοι
1.056
Πριν σχεδον μηνα,χωρισα με μια τυπισσα που ηθελα να γαμησω μια ζωη,απ το χωριο.

Γνωριζα οτι εχει φαει πολυ πουτσα καθως ειχε και εναν αποτυχημενο γαμο χωρις παιδι.

Οι οικογενειες μας λογω χωριου γνωριζοταν.

Ετσι λοιπον,συνομιληκοι αμφοτεροι(στα 44),μετα το φετινο μπουρου μπουρου στο κωριό,χωθηκα και γαμηθηκαμε.

Μ πε γενικα δεν ειμαι της ξεπετας και κανω σχεσεις.Προσωπικα δεν πιστευω τιποτα απο λογια και βασιζομαι μονο στις πραξεις και κινησεις της αλληνης.

Ενω την ειχα για πολυ "μπουρδελο" ολα τα χρονια και μια στοργικοτητα μου βγαζε,νοικοκυρα ηταν και βγηκε και με πολλα φραγκα,περιουσια εννοω.

Ενα μηνα κρατησαμε και με εκοψε.
Ξεκινησε πρωτη φορα μετα το γαμησι ακριβως,ε μ λεει εισαι πολυ "αγκαλιτσας" κ δεν τονπεριμενα ετσι το σεξ μαζι σου,εαν θελεις μπορεις να δωσεις λιγο ξυλο παραπανω,κανε το σεξ πιο kinky και τετοια.
-Ε ωραια της λεω και τι θες να κανουμε;
-Ε τιποτα μου λεει,κανε πως δεν το πα.

Μπηκα λιγο εδω,μπηκα τσοντες,να δω τι εστι kinky.Ε!Δεν ειδα κατι παραπανω απ οτι κανω,τραβηγμα τις ρωγες,σφαλιαρες στα βυζια και στα καπουλια και μαλλιοτραβηγματα.

Αμεσω μετα,καθομαι και της κανω κουβεντα.Της λεω,εγω ως εδω ειμαι στο σεξ.Δεν εχει κατι παραπανω.Απο level αγριαδας.

Δυο βδομαδες αργοτερα,μετα το σεξ,ξαπλωμενοι γυμνοι,μ ξαναλεει καρμπον τα ιδια.Η απαντηση μου -κοιτα της λεω,επειδη εκοψα περιπου τι σ αρεσει,σ εμενα πνιγμους κ τετοια δεν θα βρεις.Και επειδη οπως με βλεπεις εχω την πουτσα σαν λαβαρο,σε ξανασουβλιζω κ ολας...Ομως ν ακουω στα 44 μου καπακι μετα το σεξ,πως δεν ειμαι αυτο που περιμενες,να κανω λιγο πιο kinky το σεξ,πως ειμαι αγκαλιτσας κλπ σε ολα τα υπολοιπα ομως δεν εχεις κανενα θεμα,αυτα τα θεωρω μαλακιες .Πες μου αν θες η δεν θες να συνεχισουμε.

Τρεις μερες αργοτερα μου ειπε να το κοψουμε.Ημουνα σπιτι της,σηκωθηκα μετα απ αυτη την κουβεντα,την καληνυχτισσα και εφυγα χωρις δραματα ή κατι.

Οι γυναικες εχουν αλλαξει πια και προσωπικα δεν παιζει να μπω σε διαδικασια εξηγησεων κλπ.Απλα φευγω.Ουτε διακογους θελω ουτε μα και μου.

Ολες τους εχουν παει σε ψυχολογο απ οτι μου εχουν εκμυστηρευτει,οποτε δεν παιρνω και πολυ στα σοβαρα ατομα που δεν μπορουν να διαχειριστουν τη ζωη τους κ θελουν βοηθεια γι αυτη.

Με λιγα λογια παιχτες,γαματε γιατι χανομαστε.Κυκλοφορει τοσο μουνι που ειναι διαθεσιμο εξω,μην περιμενετε ομως και πολλα πολλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom