Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
81
Πόντοι
1
Πάντως για να μην έχετε αυταπάτες, έχω μια φίλη που λέτε αυτό το 10 της Εθνικής το καλό…
Χώρισε με ένα μέτριο εμφανισιακά γκόμενο
Όχι γιατί έκανε 2 δουλειές (εκείνη έχει 3 δικές της)
Όχι γιατί οδηγάνε παπάκι (αυτή αμάξι κούτα)
Όχι γιατι δεν είχε υπόβαθρο (αυτή από τζάκι, κοινώς όλο το πακέτο)

Αλλά γιατί την σάπιζε στο ξύλο συχνα πυκνά, γιατί βαράγανε μαλακια τα πεζοδρόμια όταν περπάταγε.
Κάτι σαν την Κορινθίου
η κορινθιου ειναι ωραια γυναικα ψηλη με κωλο και βυζια αλλα δεν κανει για τοπ μοντελ

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
81
Πόντοι
1
οταν λεμε μουνα εννοουμε ωραια ποδια ωραιο κωλο σωμα μεση βυζι πεταχτο και ομορφο προσωπο?+υψος

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
969
Πόντοι
81
και μαλιστα μου το παιζει και οτι στο κρεβάτι με οποιες ειχε παει ως τωρα ολα αυτα τα χρόνια τις ξέσκισε ολες...Πολλα δεν κολλάνε ,εγω του τα λεω αλλα δεν με ακουει.Οταν ηταν Αθηνα πριν μετακομίσει για χαρη της κι αυτη ηταν στο πατρικό της στην επαρχιακη πολη που συζηταμε,ο φιλος μου κανα 2 φορες τις ειχε στειλει και λουλουδια μαζι με κανα ρούχο ας πουμε σαν δωρακι!Εμενα αυτο που δεν μου κολλαει ειναι το εξης....Μενεις ρε φιλε στην Αθηνα κι οπως λες ολες τις εχεις ξεπατώσει με οσες πηγες,γιατι ομως αφου γαμάς τοσο καλά δεν καθονται μαζι σου για χρόνια??Και γενικα ολα αυτα που κανει εμενα μου δειχνουν οτι ειναι ανασφαλής κι ας το παιζει γαμιάς κτλ.Ενας γαμικουλας δεν μετακομιζει σε μια τοσο μακρινή πολη,αλλα καθεται Αθηνα και τον δινει αβέρτα.Βεβαια αν του τα πεις αυτά θα σου πει οτι την αγαπησε αυτην κι οτι τον αγαπαει κι εκεινη κι οτι δεν μπορει την μοναξιά.Οκ οτι δεν μπορει την μοναξιά και θελει συντροφικότητα ειναι αληθεια επειδη τον ξερω πολλα πολλα χρόνια.Παντα ετσι ηταν ομως με τις γυναικες.Συζητουσε πολυ μαζι τους,τηλεφωνα τις νύχτες να μιλανε για τουλαχιστον 1 ωρα και σε μεγάλα κέφια εως και 2,5 ωρες!εγω τον κανω παρέα γιατι ειναι καλό παιδι και τον ξερω πολλα χρόνια αλλα αυτά που κανει αυτός για τις γυναικες δεν τα εχω κανει ποτέ μου εγω.Σιγα μην κατσω εγω να ακουω μέσα στην νυχτα τις μαλακιες,τις γκρίνιες και τις χαζές αποψεις της καθεμιάς και μαλιστα με τις ωρες??Οκ να μιλησω στο τηλεφωνο μαζι της το πολύ 15 λεπτα και καλα να δειξω οτι ενδιαφερομαι αλλα οχι να μου πριξει και τα αρχιδια...Αλλωστε νομιζω οτι το να συζητάς με γυναικα ειναι περιπου το ιδιο σαν να μιλάς με ενα παιδάκι 6 ετων!
Παπατζας ο τύπος.Καρμπον περίπτωση με κολλητό μου που στην πόλη που σπούδαζε γαμουσε κ έδερνε κ όταν κυκλοφορούσαμε στην περιοχή μας κ άλλου κ διακοπές τις κάρφωνε.....εξ αποστάσεως.Ενταξει είχε κάνει και μια "τρέλα", δηλαδή είχε αφήσει χαρτάκι με το νούμερο του σε μια γκαρσονα την 15η φορά που πήγε.Ναι,ξέρεις την κατάληξη την έσκισε σε σημείο που έσπασαν οι τάβλες μου έλεγε...χαχα.Εχω μάθει με τέτοιο παπατζιλικι γύρω μου στην μπουρδελοχωρα αυτή να λέω ναι,ο γάιδαρος όχι μόνο πετά αλλά κ κολυμπά.
Δες το πάντως,μπορεί ο φίλος σου να σε ζηλεύει και να κάνει μυθοπλασίες από κόμπλεξ κατωτερότητας κ να θέλει να σε ανταγωνιστεί για να νιώσει όμορφα από την γείωση που τρώει από γκόμενες.Γιατι για να κάνει αυτό που λες είναι ο ορισμός του μουνοζητιανου.

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
η κορινθιου ειναι ωραια γυναικα ψηλη με κωλο και βυζια αλλα δεν κανει για τοπ μοντελ
Top Model είναι 50 στον πλανήτη

Απλά βλέπω τις προσδοκίες που έχουν πολλοί από τους εαυτούς τους για το αντίθετο φύλο, και το ποσό ταπεινοί είναι.

Δεν είναι κακό στην ζωή να είσαι επιλεκτικός, και να θες

Απλά η Top θα έχει και 360 μοίρες επιλογές

Άρα στις 8.700+ σελίδες που αναλύεται και αερολογείτε περί σχέσεων (που το 90% εδώ μέσα δεν έχει παντρευτεί λόγο ότι είναι στεγνοι από μαρούλι, και ως γνωστόν ο γάμος έχει 40 τρύπες και την μια της γυναίκας θα την βουλώνεται με το πουλάκι σας)

γιατί δεν το μετά ονομάζεται το νήμα σε REHAB και να κάνετε ψυχανάλυση ο ένας στον άλλον ;

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.040
Πόντοι
1.056
Γιατί δεν υπάρχουν άντρες.Τροφή για σκέψη.Πολύ βασικοί για τις Ελληνίδες,οι οποίες είναι σε ανώτερο επίπεδο οι Ελληνες άντρες,δεν ταιριάζουν λέει η τύπισσα.

Κοιτάξτε τα σχόλια.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Δεν γίνεται αυτό που λες
Η είσαι μουνα ή δεν είσαι

Εδώ θα συμφωνήσω
Μια άσχημη ή μια μέτρια δεν θα την πεις Μούνα,γιατί δεν είναι.

Μούνα είναι η Μουνάρα.
Αδερφέ ξέρεις ότι εκτιμώ τις απόψεις σου καθότι είσαι από τους ελάχιστους σοβαρούς που σχολιάζουν το νήμα,αλλά μια άσχημη δεν θα την θεωρούσα ποτέ μούνα!
Η λέξη Μούνα δέν είναι ο βαθμός αξιολόγησης, καί ομορφιάς μίας γυναίκας.
Είναι η αργκό πού χρησιμοποιείτε ευρέως-υπερθετικά, γιά τήν λέξη...γκόμενα-γυναίκα!!

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Η λέξη Μούνα δέν είναι ο βαθμός αξιολόγησης, καί ομορφιάς μίας γυναίκας.
Είναι η αργκό πού χρησιμοποιείτε ευρέως-υπερθετικά, γιά τήν λέξη...γκόμενα-γυναίκα!!
Αααα

Τότε βαθμολογητέ λάθος τελείως

πχ άμα λέω βγήκα με θεομουνο… σημαίνει Βαράνε μαλακια τα πεζοδρόμια

Όχι ότι βγήκα με μια της σειράς

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.997
Πόντοι
9.297
Μου θυμίζει εκείνους τους incels (αν τους λέω σωστά) που βγάζουν ρητορική μίσους.

Περί θητείας,υπάρχει και η αοπλη (που πλέον δεν είναι ντροπή)

Όσο για την γυμναστική,δεν θέλει να αποδεχθεί ότι θα τον βοηθήσει λίγο σε αυτοεκτίμηση κλπ
Ντροπή δεν είναι παρά μόνο για ανθελληνες ρεμπεσκεδες αν δεν υπάρχει θέμα υγείας εννοείται .
Γιατί να λουφαρει ο καθείς επικαλούμενος τον Γιαχβέ η μία φωνή μέσα του ;
Διπλάσιος εγκλεισμός σε αγροτική φυλακή η σε εγκαταστάσεις λαθρομεταναστών και όχι στην πούδρα σε Εφορίες,Νοσοκομεία και Δήμους.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
Παπατζας ο τύπος.Καρμπον περίπτωση με κολλητό μου που στην πόλη που σπούδαζε γαμουσε κ έδερνε κ όταν κυκλοφορούσαμε στην περιοχή μας κ άλλου κ διακοπές τις κάρφωνε.....εξ αποστάσεως.Ενταξει είχε κάνει και μια "τρέλα", δηλαδή είχε αφήσει χαρτάκι με το νούμερο του σε μια γκαρσονα την 15η φορά που πήγε.Ναι,ξέρεις την κατάληξη την έσκισε σε σημείο που έσπασαν οι τάβλες μου έλεγε...χαχα.Εχω μάθει με τέτοιο παπατζιλικι γύρω μου στην μπουρδελοχωρα αυτή να λέω ναι,ο γάιδαρος όχι μόνο πετά αλλά κ κολυμπά.
Δες το πάντως,μπορεί ο φίλος σου να σε ζηλεύει και να κάνει μυθοπλασίες από κόμπλεξ κατωτερότητας κ να θέλει να σε ανταγωνιστεί για να νιώσει όμορφα από την γείωση που τρώει από γκόμενες.Γιατι για να κάνει αυτό που λες είναι ο ορισμός του μουνοζητιανου.
Συμφωνώ.Εγω ρε δεν θα ενιωθα καλά αν τα εκανα αυτά για οποιαδήποτε γυναικα.
Ειναι ο χαρακτήρας μου ετσι.Δεν θελω να τις κερδιζω τις γυναικες με δωράκια και με τετοιες ρομαντικές και γενναίες αυτοθυσίες οπως αυτός.Φυσικα αν κανει καποια στιγμη παιδί προτιμάει να κανει κορίτσι,πραγμα που κατι δειχνει.Σεβεται πολυ τις γυναικες και θεωρει οτι ειναι το πάν στην ζωη μας....Μαλλον δεν εχει καταλαβει οτι υπαρχουν πραγματα οπως ο ανδρικος εγωισμός που ειναι πανω κι απο την καθε γκομενα (οποια κι αν ειναι αυτη)
Κατα τ αλλα ολες τον γουστάρουν και φυσικα στο κρεβάτι ειναι ενας απο τους καλυτερους κτλ.
Παντως εγω βλεπω οτι οι περισσοτεροι ειναι πιο πολυ στο στυλ του φιλου μου παρά στο δικό μου.Θεωρώ οτι ενα 70% των ανδρων ειναι ξεκάθαρα μουνόδουλοι απο αυτα που βλεπω στον κόσμο.

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
81
Πόντοι
1

Απλά βλέπω τις προσδοκίες που έχουν πολλοί από τους εαυτούς τους για το αντίθετο φύλο, και το ποσό ταπεινοί είναι.

Άρα στις 8.700+ σελίδες που αναλύεται και αερολογείτε περί σχέσεων (που το 90% εδώ μέσα δεν έχει παντρευτεί λόγο ότι είναι στεγνοι από μαρούλι, και ως γνωστόν ο γάμος έχει 40 τρύπες και την μια της γυναίκας θα την βουλώνεται με το πουλάκι σας)

γιατί δεν το μετά ονομάζεται το νήμα σε REHAB και να κάνετε ψυχανάλυση ο ένας στον άλλον ;
προφανως οταν λες τοπ μοντελ εννοεις τυπου ζιζελ η μονικα μπελουτσι
εγω δεν εγραψα οτι κοιταω τοπ μοντελ ουτε οτι ειμαι λεφτας
ειναι τοπ μοντελ οι παραπανω γυναικες που εγραψα?ασχετα αν ειναι ωραιες γυναικες (στα καλα τους πριν τις ενχειρησεις)

εννοουσα οτι μου αρεσουν οι ωραιες γυναικες και κοιταω γυναικες στα μετρα μου
γιατι να αναγκαστω να παω με μπαζομετριες κατω απο τα μετρα μου
δε καταλαβαινω γιατι με κατηγορεις

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αααα

Τότε βαθμολογητέ λάθος τελείως

πχ άμα λέω βγήκα με θεομουνο… σημαίνει Βαράνε μαλακια τα πεζοδρόμια

Όχι ότι βγήκα με μια της σειράς
Ωραία!!
Ανέβασε τήν δική σου άποψη, γιά τήν αξιολόγηση τών γυναικών,
νά δούμε πού κάνω λάθος...άνθρωποι είμαστε!!
-Με βαθμονόμηση κατά κλίμακα-

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Ωραία!!
Ανέβασε τήν δική σου άποψη, γιά τήν αξιολόγηση τών γυναικών,
νά δούμε πού κάνω λάθος...άνθρωποι είμαστε!!
-Με βαθμονόμηση κατά κλίμακα-
Άσχημη - μέτρια - όμορφη

Δεν υπάρχει άλλο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

προφανως οταν λες τοπ μοντελ εννοεις τυπου ζιζελ η μονικα μπελουτσι
εγω δεν εγραψα οτι κοιταω τοπ μοντελ ουτε οτι ειμαι λεφτας
ειναι τοπ μοντελ οι παραπανω γυναικες που εγραψα?ασχετα αν ειναι ωραιες γυναικες (στα καλα τους πριν τις ενχειρησεις)

εννοουσα οτι μου αρεσουν οι ωραιες γυναικες και κοιταω γυναικες στα μετρα μου
γιατι να αναγκαστω να παω με μπαζομετριες κατω απο τα μετρα μου
δε καταλαβαινω γιατι με κατηγορεις
Γενικά αναφέρομαι και όχι σε σένα

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
969
Πόντοι
81
Συμφωνώ.Εγω ρε δεν θα ενιωθα καλά αν τα εκανα αυτά για οποιαδήποτε γυναικα.
Ειναι ο χαρακτήρας μου ετσι.Δεν θελω να τις κερδιζω τις γυναικες με δωράκια και με τετοιες ρομαντικές και γενναίες αυτοθυσίες οπως αυτός.Φυσικα αν κανει καποια στιγμη παιδί προτιμάει να κανει κορίτσι,πραγμα που κατι δειχνει.Σεβεται πολυ τις γυναικες και θεωρει οτι ειναι το πάν στην ζωη μας....Μαλλον δεν εχει καταλαβει οτι υπαρχουν πραγματα οπως ο ανδρικος εγωισμός που ειναι πανω κι απο την καθε γκομενα (οποια κι αν ειναι αυτη)
Κατα τ αλλα ολες τον γουστάρουν και φυσικα στο κρεβάτι ειναι ενας απο τους καλυτερους κτλ.
Παντως εγω βλεπω οτι οι περισσοτεροι ειναι πιο πολυ στο στυλ του φιλου μου παρά στο δικό μου.Θεωρώ οτι ενα 70% των ανδρων ειναι ξεκάθαρα μουνόδουλοι απο αυτα που βλεπω στον κόσμο.
Κάνε του την ερώτηση αν για ένα αιδοίο θα πουλαγες την μάνα,τον πατέρα σου και όλη την οικογένεια σου(διότι όπως φαίνεται τον εαυτό κ την ψυχή του τα έχει δώσει) για να δούμε τι βαθμό Μουνοδουλος είναι.Σιγουρα μπαίνει δυνατά στην πανελλήνια λίστα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.329
Πόντοι
3.656

Καλά ... λες για διάσημες των 90s ....
Άσημες με ίδια σπεκς ... έχει αρκετές ....

Σε άλλες χώρες πιο πολλές.

Το θέμα είναι ότι και ήττες με τέτοιες .... αφήνουν αναμνήσεις.
Σε μεσημεριανό clubbing αρχές 00s ....είχα πιεί .... παραπάνω από απόψε !
Την έπεσα σε μία πλούσια που έκανε γεννέθλια στο κλαμπ .... παντελώς άγνωστη ......
αλλά ήταν 25αρα .... 1.80+++ μοντελέ .... με ακριβό ντύσιμο ........

Έμαθα το όνομα από δικιά μου σερβιτόρα. Πήγα και ευχήθηκα .... λέγοντας χρόνια πολλά ....
Δεν ψάρωσε ... αλλά πήγα ενώ κοίταγαν 100 άτομα .... από ευγένεια και για να μη χαλάσει τη λεζάντα .....
μου έδωσε σταυρωτά φιλιά σαν κολλητάρι ......... και με ρώτησε ψυθιριστά από που ξέρω πως τη λένε !!!

Έκανα τον ιάπωνα ... και της είπα ότι γνωριζόμαστε από έναν κράχτη της περιοχής που ανέφερα .........

Την ιστορία τη θυμάται έντονα κολλητός και όποτε με πάρει για ευχές μου τη θυμίζει .
Έβη λεγόταν η γκόμενα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Άσχημη - μέτρια - όμορφη

Δεν υπάρχει άλλο
Καλά σίγουρα πλάκα κάνεις, αυτό δέν είναι βαθμονόμηση αλλά καρατόμηση, Προ-πο 1.2.Χ
Γιά τό άλλο πού είπες ότι βαθμολογούμε λάθος έχεις δίκιο, εδώ είναι άσχετοι τήν μέτρια τήν λένε ωραία,
καί τήν ωραία...Top μούνα!!

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Καλά σίγουρα πλάκα κάνεις, αυτό δέν είναι βαθμονόμηση αλλά καρατόμηση, Προ-πο 1.2.Χ
Γιά τό άλλο πού είπες ότι βαθμολογούμε λάθος έχεις δίκιο, εδώ είναι άσχετοι τήν μέτρια τήν λένε ωραία,
καί τήν ωραία...Top μούνα!!
Δεν είναι ΠΡΟΠΟ

ή θα είναι άσχημη ή μέτρια ή όμορφη (top αν θες)

Τώρα αν βάζεται την άσχημη στις μέτριες γιατί έχει ωραίο κορμί αλλά φάτσα σαβρας (τι να πω…)

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
Κάνε του την ερώτηση αν για ένα αιδοίο θα πουλαγες την μάνα,τον πατέρα σου και όλη την οικογένεια σου(διότι όπως φαίνεται τον εαυτό κ την ψυχή του τα έχει δώσει) για να δούμε τι βαθμό Μουνοδουλος είναι.Σιγουρα μπαίνει δυνατά στην πανελλήνια λίστα.
ειναι και αλλοι πολλοι σαν αυτόν πιστεψε με
Ειδικα αν καποιος ειναι μουνόδουλος και γεράσει κιολας εκει να δεις....μεχρι και πολυκατοικία ολοκληρη ειναι ικανός να αγορασει για το γυναικάκι του.
Βεβαια θα μου πεις ,κι ο φιλος μου αν ειχε τοσα πολλα λεφτα κι αυτος θα το έκανε ειδικα αν βρισκόταν καμια πονηρή και το παιζε καλά και του πουλαγε αγάπες...
Πραγματικά τον λυπάμαι ωρες ωρες αλλα δεν αλλαζει ο ανθρωπος.
Αλλα ξαναλεω ειναι κι αλλοι....βεβαια ναι ο φιλος μου ειναι σιγουρα δυνατός παικτης στον τομέα των Μουνοπαρακαλιάρηδων

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Δεν είναι ΠΡΟΠΟ

ή θα είναι άσχημη ή μέτρια ή όμορφη (top αν θες)

Τώρα αν βάζεται την άσχημη στις μέτριες γιατί έχει ωραίο κορμί αλλά φάτσα σαβρας (τι να πω…)
Η αξιολόγηση στίς γκόμενες συμπεριλαμβάνει τά πάντα.

-Υψος
-Βάρος
-Σχήμα Προσώπου
-Μάτια χρώμα
-Αέρα
-Νάζι
-Ψηλά πόδια η κοντά
-Φαρδιά λεκάνη η στενή
-Στήθος
-Σημάδια
-Κόκαλα
-Χέρια κτλ κτλ

Τά πάντα συμπεριλαμβάνει, όχι απλά μού αρέσει η όχι.
Αυτά πού λένε πολλοί εδώ, είναι απλά καί μόνο...από τήν αγαμία τους!!

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
969
Πόντοι
81
ειναι και αλλοι πολλοι σαν αυτόν πιστεψε με
Ειδικα αν καποιος ειναι μουνόδουλος και γεράσει κιολας εκει να δεις....μεχρι και πολυκατοικία ολοκληρη ειναι ικανός να αγορασει για το γυναικάκι του.
Βεβαια θα μου πεις ,κι ο φιλος μου αν ειχε τοσα πολλα λεφτα κι αυτος θα το έκανε ειδικα αν βρισκόταν καμια πονηρή και το παιζε καλά και του πουλαγε αγάπες...
Πραγματικά τον λυπάμαι ωρες ωρες αλλα δεν αλλαζει ο ανθρωπος.
Αλλα ξαναλεω ειναι κι αλλοι....βεβαια ναι ο φιλος μου ειναι σιγουρα δυνατός παικτης στον τομέα των Μουνοπαρακαλιάρηδων
Να μην είμαστε σκληροί κριτές γιατί όλοι μπορούμε να βρεθούμε σε μια θέση όπου επενδύσαμε και ξαφνικά αυτή την επένδυση να την δούμε να πιπωνει στο αυτοκίνητο έναν άλλον συναγωνιστή γιατί για πχ είναι καλύτερος!Σκέψου τον φίλο σου να τα έχει δώσει όλα και να έχει μείνει χαρμάνι καθήμενος στον άξονα.Με λίγα λόγια όλοι μπορεί να ερωτευτούμε αλλά θέλει καθαρή συνείδηση κ μέτρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom