Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (9 μέλη και 48 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Τοτε ψαχνεις να κοινωνικοποιηθεις σε παρέες και δραστηριότητες για να γνωρίστεις και η σχεση φλερτ θα έρθουν μονα τους.
προσωπικά έχω τις δραστηριότητές μου, οι οποίες είναι κατά βάση μοναχικές και δεν έχουν γυναίκες φυσικά, οπότε προσπαθώ τον τελευταίο καιρό με ατομικές ενέργειες να αλλάξω την κατάσταση.

Επίσης μου έδωσες ωραία πάσα για το ζήτημα των παρεών. Δυστυχώς οι παρέες, οι αντρικές, αποτελούν πολλές φορές ανασταλτικό παράγοντα για να εξελιχθεί κάποιος. Π.χ σε όσους έχω πει για πέσιμο στο δρόμο το θεωρούν ότι είναι "κάπως" και όλοι θεωρούν ότι μόνο μέσω κύκλου ή σε κλαμπ (που θα πας μια φορά τη βδομάδα και δεν το γουστάρω κιόλας) γίνεται πέσιμο. Εγώ πιστεύω ότι αυτό δεν ισχύει και πως το πέσιμο γίνεται παντού. Σίγουρα το να έχεις κύκλο που έχει και γυναίκες βοηθάει, όμως πορεύομαι με ό,τι έχω!

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Ρε τυποι που ειναι ο ντακ?
Ειδε ότι έσφυξαν τα λουρια και ειπε να τη κανει πισωγυριστα.
Εγω ηθελα να αναλυσουμε το θέμα να κανουμε διαλογο να ανταλλάξουμε αποψεις και να βρούμε μια κοινη λύση.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Στην περίπτωση σαντ, ε σορυ σαμπ ζιρο, μάλλον θα ήταν ένας δακρύβρεχτος μονόλογος , για τη μοναξιά των 35ρηδων χωρίς κύκλο και τη δυσκολία να εγκαταλείψουν το παιδικό δωμάτιο
Παρακμή του ανθρώπινου είδους..

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
προσωπικά έχω τις δραστηριότητές μου, οι οποίες είναι κατά βάση μοναχικές και δεν έχουν γυναίκες φυσικά, οπότε προσπαθώ τον τελευταίο καιρό με ατομικές ενέργειες να αλλάξω την κατάσταση.

Επίσης μου έδωσες ωραία πάσα για το ζήτημα των παρεών. Δυστυχώς οι παρέες, οι αντρικές, αποτελούν πολλές φορές ανασταλτικό παράγοντα για να εξελιχθεί κάποιος. Π.χ σε όσους έχω πει για πέσιμο στο δρόμο το θεωρούν ότι είναι "κάπως" και όλοι θεωρούν ότι μόνο μέσω κύκλου ή σε κλαμπ (που θα πας μια φορά τη βδομάδα και δεν το γουστάρω κιόλας) γίνεται πέσιμο. Εγώ πιστεύω ότι αυτό δεν ισχύει και πως το πέσιμο γίνεται παντού. Σίγουρα το να έχεις κύκλο που έχει και γυναίκες βοηθάει, όμως πορεύομαι με ό,τι έχω!
Τι δραστηριότητες?

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
εχω φίλο που παρατησε την Αθηνα ενω ειχε και δουλεια εστω και λιγα που εβγαζε και ειχε γενικα την τάξη του.Και μετακόμισε σε μια επαρχιακή μικρη πολη χωρις να δουλευει εκει φυσικα και χωρις να γνωριζει κανεναν αλλον πέρα απο αυτην με την οποια εχει σχεση.Με απλα λόγια η ζωη του εκει που ειναι τωρα ειναι αρκετα πιο δυσκολη απο οτι ηταν στην Αθηνα.Αυτη ειναι μια κρυο μια ζεστη.Μια του μιλαει καλα και του λεει τον αγαπαει και δεν μπορει χωρις αυτόν και μία του λεει ατάκες οπως....'αντε περιμενω πως και πως την ώρα να φυγεις να μεινω μονη μου'. Ο φιλος μου με κατι λιγα λεφτα που εχει καθε μηνα εχει νοικιασει απο τοτε που πηγε μια γκαρσονιερα εκει φθηνη και παει καθημερινα και την βλεπει.Δεν ξερω πως το βλεπετε εσεις μαγκες αλλα εμενα δεν μου αρεσουν πολλα....Και φυσικα θεωρώ οτι ειναι απο τους κορυφαιους μουνόδουλους στην Ελλαδα!Φυσικα να πω οτι οταν δεν ειναι μαζι τις νύχτες καθως η κυρία δεν τον θελει να κοιμουνται στο ιδιο σπιτι,αυτός καθεται και μιλανε στο τηλεφωνο το λιγότερο μια ωρίτσα εκτος αν εχουν καυγαδάκι που παμε για 2,5 ωρες περιπου συνομιλία....το παραδεχεται οτι δένεται ευκολα με τις γυναικες και φυσικα με αυτην που ειναι τωρα οπως και με ολες τις πρωην του που τον παράτησαν ειναι βεβαιος οτι τον αγαπάει κι οτι δεν θα τον κερατώσει ποτέ!

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
969
Πόντοι
81
εχω φίλο που παρατησε την Αθηνα ενω ειχε και δουλεια εστω και λιγα που εβγαζε και ειχε γενικα την τάξη του.Και μετακόμισε σε μια επαρχιακή μικρη πολη χωρις να δουλευει εκει φυσικα και χωρις να γνωριζει κανεναν αλλον πέρα απο αυτην με την οποια εχει σχεση.Με απλα λόγια η ζωη του εκει που ειναι τωρα ειναι αρκετα πιο δυσκολη απο οτι ηταν στην Αθηνα.Αυτη ειναι μια κρυο μια ζεστη.Μια του μιλαει καλα και του λεει τον αγαπαει και δεν μπορει χωρις αυτόν και μία του λεει ατάκες οπως....'αντε περιμενω πως και πως την ώρα να φυγεις να μεινω μονη μου'. Ο φιλος μου με κατι λιγα λεφτα που εχει καθε μηνα εχει νοικιασει απο τοτε που πηγε μια γκαρσονιερα εκει φθηνη και παει καθημερινα και την βλεπει.Δεν ξερω πως το βλεπετε εσεις μαγκες αλλα εμενα δεν μου αρεσουν πολλα....Και φυσικα θεωρώ οτι ειναι απο τους κορυφαιους μουνόδουλους στην Ελλαδα!Φυσικα να πω οτι οταν δεν ειναι μαζι τις νύχτες καθως η κυρία δεν τον θελει να κοιμουνται στο ιδιο σπιτι,αυτός καθεται και μιλανε στο τηλεφωνο το λιγότερο μια ωρίτσα εκτος αν εχουν καυγαδάκι που παμε για 2,5 ωρες περιπου συνομιλία....το παραδεχεται οτι δένεται ευκολα με τις γυναικες και φυσικα με αυτην που ειναι τωρα οπως και με ολες τις πρωην του που τον παράτησαν ειναι βεβαιος οτι τον αγαπάει κι οτι δεν θα τον κερατώσει ποτέ!
Αν είναι έτσι όπως τα λες,ο τύπος είναι το χρυσό βατόμουρο.Και τι κάνει τις ώρες που δεν είναι με την κοπέλα;πως την παλεύει να την περιμένει παίζοντας απλά το πουλί του;Ο φίλος σου το έχει χάσει το παιχνίδι και οδεύει στην καταστροφή διότι καμία γυναίκα κατά βάθος δεν θέλει τέτοιο θύμα.Οσο και να μην το φανερώνει θέλει τον δυνατό άντρα που θα την κάνει γατάκι.Η τύπισσα τον έχει διαβάσει τι λουκουμας είναι και τον έχει μια στο καρφί και μια στο πεταλο.
Ο,τι οικονομίες έχει κατά πάσα πιθανότητα θα τις χάσει και θα γυρίσει πίσω στην Αθήνα σαν να τον έχουν περάσει από πριονοκορδελα.

Υ.Γ. εν τω μεταξύ για τι χαλβά πρόκειται;Αθηναιος μέσα στα μουνια κ τρέχει επαρχία για μια γκόμενα;Σίγουρα Ο Μουνοδουλος.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
Αυτά λεω κι εγω....αλλά ετσι ειναι αυτος και λεει την αγαπαει γι αυτο τα κανει ολα αυτα

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
969
Πόντοι
81
Αυτά λεω κι εγω....αλλά ετσι ειναι αυτος και λεει την αγαπαει γι αυτο τα κανει ολα αυτα
Φίλε μου τέτοια μουνοδουλιαση δεν έδειξα ούτε όταν ήμουν 25 και κατέβαινα Πάτρα να ξεπαρθενιασω μια 19 Χρόνη φοιτήτρια.Η πουτσα μου ήταν μια συνεχόμενη πέτρα που έφτανε μέχρι τον αφαλό πονούσε και οδηγούσα 2 ώρες δρόμο μέχρι να φτάσω να αδειάσω.Μετα σκεφτόμουν πλήρωσα βενζινες και έξοδα αλλά ήταν και καλή κοπέλα,κέρασε κι αυτή οπότε την κράτησα και για άλλες φορές.Τι μας λέει ο πυρφόρος;ΜΕΤΕΓΚΑΤΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΙΔΟΊΟ;
χαχαχαχαχα

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

Δικαιολογειται μονο αν ειναι Σερραια

Αν ειναι οτιδηποτε αλλο, ο φιλος σου ειναι μεγαλο

giphy.gif

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.026
Πόντοι
206
εν τω μεταξυ οποια ειναι ωραια γκομενα στην ελλαδα, κατα 99% θα εχει καποιον γκομενο μετριας εμφανισης που θα ειναι ειτε κανα γκειουλας, ειτε κανα χορηγος με λεφτα, ειτε τυπας καγκουρας-αλανιαρης

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
εν τω μεταξυ οποια ειναι ωραια γκομενα στην ελλαδα, κατα 99% θα εχει καποιον γκομενο μετριας εμφανισης που θα ειναι ειτε κανα γκειουλας, ειτε κανα χορηγος με λεφτα, ειτε τυπας καγκουρας-αλανιαρης
Για εξήγησε τα μου αυτά που γράφεις

Γιατί έχεις πιάσει όλο το βεληνεκές…
από μάγκας έως ντιγκι νταγκας

Και ανέλυσε επίσης την κάθε προσφώνηση
Κάγκουρας ;
Τυπάς ;
Αλανιάρης ;
Γκειουλας

Για την εμφάνιση, εδώ ο Σών Πεν είχε την Σαρλίζ , με λεφτά και οι 2 και ήταν κούκλα μπροστά του (+ άλλες πολλές)

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εμενα πάντως μου έχει τύχει επαρχία για γκόμενα και μάλιστα εκτός που πηδούσα στόμα, μουνί, κώλο (με αυτή την σειρά κι έχυνα αβέρτα όπου γούσταρα)
με τάιζε και με φρόντιζε
με κοντοσούβλια και μπριζολιδια Αγρινιώτικα σοβαρής κατηγορίας
για όποιον γνωρίζει.
Κατι φέτες και γιαούρτια άλλο πραγμα. Δεν ήθελες
να γυρίσεις Αθήνα. :rockon:
Άλλες εποχές φυσικά
προ γυναικοκεντρισμού
και πουστοσόσιαλ όπου έβρισκαν γκόμενο και τον σέβονταν. Τώρα μου την έδωσε πάλι με την (όλη) σημερινή κατασταση και θα κατεβάσω μανιφέστο.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
ΝΤΟΝΑΛΝΤΙΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ

Σκουπίδια μπουζουριάστηκαν όπου αποδείχθηκε ότι είχαν βγάλει στο κλαρί φραγκόκοτες :2funny:από την Βενεζουέλα και τα πέριξ
με εξαναγκασμό. Άρα έχουμε τραφικινγκ. Ότι λέω παρά πέντε, η κοινωνία πληβείων
το λέει και πέντε αλλά μετά από καιρό. Αυτό πρέπει να γίνει συνείδηση σε καποια πελατο-ναυάγια που θέλουν να μας πείσουν ότι όλες οι πουτάνες δουλεύουν με την θέληση τους ώστε
να νιώθουν άνετα όταν μπουρδελιάζουν. Είμαι η φωνή της συνείδησης!
Τα λεφτά τους λοιπόν πήγαιναν πολλές φορές, όλα σε νταβαδες κι όχι στις πουτάνες. Άρα αυτοί είναι οι συντηρητές της κατάντιας. :2funny:
Ο σωστός πελάτης κοιτάζει
να περνάει καλά με ευφυία, ευστροφία καιι τιμιότητα, πιάνοντας κότσο όσο μπορεί τις πουτάνες (έτσι κι αλλιώς κι αυτές το ίδιο θέλουν να κάνουν κι είναι λογικό αφού έχουμε αντικρουόμενα συμφέροντα θέλοντας εμείς πολλά κι αυτές να δίνουν όσο μπορούν πιο λίγα)
κι όχι με σάλια και γλίτσα όπως οι αποτυχημένοι.
Ήρθε τώρα η τιμωρία.
Γιούπι! :rockon:Επίσης επιβεβαιώθηκε ο λόγος
που οι "λατίνες" είναι φόλες όπως έλεγα στην Ντονάλντια συλλογιστική. Κι εσάς αν σας έπαιρναν όσα βγάζατε, ποιος ο λόγος να δουλεύετε; :2funny:έχουμε πήξει στις φολες, στις μπουχέσες και στις κωλόγριες. Δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν μπουρδέλα πλέον. Το αποδείξαμε κι αυτό. Ρουφήξτε το αυγό σας ορισμένοι. :2funny:Προσοχή
σε όσους λιγούρηδες
και δειλο-κατρουληδες χρησιμοποιούν σόσιαλ.
Τα πράγματα έχουν αγριέψει και μπορεί να βρεθούν μπλεγμένοι αν σαλιαριζουν μιας που τα καθάρματα του τραφικινγκ, τσιμπούσαν τις τύπισσες από σόσιαλ. Μετανοείτε σοσιαλούληδες. :2funny: Τώρα τρώω μια υπέροχη μπριζόλα και περιμένω την επόμενη επιχείρηση των αρμόδιων οργάνων ώστε να χαρώ για την συντριβή του μπουρδελοσυστήματος. :rockon:
Τι δηλαδή; απαγορεύεται
να ευχόμαστε συντριβή;
δεν κατάλαβα. Επίσης, οφείλουμε να ενημερώσουμε τις άχρηστες φεμινίστριες
μιας που κοιμουνται όρθιες
και δεν ξέρουν από αυτά, ώστε να πέφτουν βροχή
τα χτυπήματα
στα μπουρδέλα.

fG4tOO.gif

:2funny:

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
Φίλε μου τέτοια μουνοδουλιαση δεν έδειξα ούτε όταν ήμουν 25 και κατέβαινα Πάτρα να ξεπαρθενιασω μια 19 Χρόνη φοιτήτρια.Η πουτσα μου ήταν μια συνεχόμενη πέτρα που έφτανε μέχρι τον αφαλό πονούσε και οδηγούσα 2 ώρες δρόμο μέχρι να φτάσω να αδειάσω.Μετα σκεφτόμουν πλήρωσα βενζινες και έξοδα αλλά ήταν και καλή κοπέλα,κέρασε κι αυτή οπότε την κράτησα και για άλλες φορές.Τι μας λέει ο πυρφόρος;ΜΕΤΕΓΚΑΤΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΙΔΟΊΟ;
χαχαχαχαχα
και μαλιστα μου το παιζει και οτι στο κρεβάτι με οποιες ειχε παει ως τωρα ολα αυτα τα χρόνια τις ξέσκισε ολες...Πολλα δεν κολλάνε ,εγω του τα λεω αλλα δεν με ακουει.Οταν ηταν Αθηνα πριν μετακομίσει για χαρη της κι αυτη ηταν στο πατρικό της στην επαρχιακη πολη που συζηταμε,ο φιλος μου κανα 2 φορες τις ειχε στειλει και λουλουδια μαζι με κανα ρούχο ας πουμε σαν δωρακι!Εμενα αυτο που δεν μου κολλαει ειναι το εξης....Μενεις ρε φιλε στην Αθηνα κι οπως λες ολες τις εχεις ξεπατώσει με οσες πηγες,γιατι ομως αφου γαμάς τοσο καλά δεν καθονται μαζι σου για χρόνια??Και γενικα ολα αυτα που κανει εμενα μου δειχνουν οτι ειναι ανασφαλής κι ας το παιζει γαμιάς κτλ.Ενας γαμικουλας δεν μετακομιζει σε μια τοσο μακρινή πολη,αλλα καθεται Αθηνα και τον δινει αβέρτα.Βεβαια αν του τα πεις αυτά θα σου πει οτι την αγαπησε αυτην κι οτι τον αγαπαει κι εκεινη κι οτι δεν μπορει την μοναξιά.Οκ οτι δεν μπορει την μοναξιά και θελει συντροφικότητα ειναι αληθεια επειδη τον ξερω πολλα πολλα χρόνια.Παντα ετσι ηταν ομως με τις γυναικες.Συζητουσε πολυ μαζι τους,τηλεφωνα τις νύχτες να μιλανε για τουλαχιστον 1 ωρα και σε μεγάλα κέφια εως και 2,5 ωρες!εγω τον κανω παρέα γιατι ειναι καλό παιδι και τον ξερω πολλα χρόνια αλλα αυτά που κανει αυτός για τις γυναικες δεν τα εχω κανει ποτέ μου εγω.Σιγα μην κατσω εγω να ακουω μέσα στην νυχτα τις μαλακιες,τις γκρίνιες και τις χαζές αποψεις της καθεμιάς και μαλιστα με τις ωρες??Οκ να μιλησω στο τηλεφωνο μαζι της το πολύ 15 λεπτα και καλα να δειξω οτι ενδιαφερομαι αλλα οχι να μου πριξει και τα αρχιδια...Αλλωστε νομιζω οτι το να συζητάς με γυναικα ειναι περιπου το ιδιο σαν να μιλάς με ενα παιδάκι 6 ετων!

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
ειναι η μέρα περιεργη σημερα δεν εξηγειται αλλιως.
Ο ξαδερφός μου βγηκε με μια κοπελα πρωτο ραντεβου και αυτη μολις τον πρωτοειδε απο κοντά του ειπε κατα λεξη σε χιουμοριστικη διαθεση απ οτι καταλαβα κατα λεξη....' Πωπω κάγκουρας '
Ο ξαδερφος δεν καταλαβε τι ηθελε να πει με αυτο η κοπέλα??Παντως επειδη και η γκομενα δεν του πολυαρεσε δεν θα ξαναβγουν,απλα ο ξαδερφος εμεινε με την απορία αν τον ειπε ετσι για καλό ή για κακό ??

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
ειναι η μέρα περιεργη σημερα δεν εξηγειται αλλιως.
Ο ξαδερφός μου βγηκε με μια κοπελα πρωτο ραντεβου και αυτη μολις τον πρωτοειδε απο κοντά του ειπε κατα λεξη σε χιουμοριστικη διαθεση απ οτι καταλαβα κατα λεξη....' Πωπω κάγκουρας '
Ο ξαδερφος δεν καταλαβε τι ηθελε να πει με αυτο η κοπέλα??Παντως επειδη και η γκομενα δεν του πολυαρεσε δεν θα ξαναβγουν,απλα ο ξαδερφος εμεινε με την απορία αν τον ειπε ετσι για καλό ή για κακό ??
Μάλλον θα τα στήνει με τον Φυκατα και τον Καταραμένο…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom