Το 10 αρικο εχει χαωτικη διαφορα με το 20 αρικο.
Ακομη και στο
μεταξουργειο με 15 ευρω μπορεις να γαμησεις με αξιοπρεπεια ομορφες γκομενες.
Ας αφησω εξω το 50 αρικο των στουντιο.
Η ουσια ειναι παπιε πως τα παραλες και οτι δεν εισαι γνωστης των μπουρδελων.
Αυτο που μου βγαζεις ειναι οτι πηγες μερικες φορες δε σου αρεσε το σκηνικο και δεν ξαναπατησες.Ισως εφαγες και φολα η σε ξεπεταξαν.
Παντως απο αυτα που γραφεις φαινεσαι οτι δεν γνωριζεις.
Δεν ειναι κακο.
Ουτε κακο ειναι να εχεις μια προσωπικη αποψη.
Ξερεις ομως τι ειναι κακο;
Να προσπαθεις να την επιβαλλεις ως τη μονη σωστη.
Η αληθεια ειναι πως οτι ειδος σεξ επιλεξεις κατι χανεις κατι κερδιζεις.
Εσενα σε χαλαει η μπουρδελο ατμοσφαιρα ας πουμε.
Εμενα με χαλαει πως οταν κανω σεξ με γκομενα ετσι και σηκωθω και φυγω αμέσως μετα το χυσιμο πιθανό να μη την ξαναδω.
Με χαλαει που πρεπει να ξοδεψω χρονο απ τη ζωη μου και να πιεστω κανοντας παρεα με τη γυναικα που μολις γαμησα.
Το μονο θετικο που βρισκω στο γαμησι εκτος πορνειων ειναι οτι δεν σου παρεχεται ετοιμο στο πιατο κι εχει σασπενς.
Αυτο και ΜΟΝΟ αυτο.
Σε ΟΛΑ τ αλλα ειναι ΠΟΛΥ κατωτερο απο το σεξ με ενα ΚΑΛΟ ΕΣΚΟΡΤ.
Εχει πολυ συναισθημα και λιγοτερη τεχνικη.
Βεβαια και παλι...αν το αματουρι σου κανει μια τρομερη πιπα...και προσφερει υπηρεσιες επαγγελματια ιεροδουλου...παθαινεις πλακα.
Τεσπα.
Ολα ειναι υποκειμενικα.
Καθενας οτι γουσταρει.
Παντως η πορνεια δε θα εξαφανιστει κι αυτο το επιβεβαιωνει το γεγονος οτι παντα υπηρχε.
Τη μερα που θα κλεισουν τα πορνεια και καθε ειδους αγοραιο σεξ να αρχισεις να φοβασαι φιλε.Για σενα και για τα μελλοντικα παιδια η ανηψια σου.
Α και κατι αλλο.Ριξε τονους και ρυθμους γιατι η κοινωνια συμπεριφορες σα τη δικη σου τις αποβαλλει με τον αλφα η βητα τροπο.
Ενταξει το πιασαμε το νοημα,καλο ειναι να χωνεσαι και να κανεις αριθμους σε προσεγγισεις με εστω τα δικα σου πολυ χαμηλα ποσοστα,αλλα σε ολα ενα μετρο φιλε.
Εντελως καλοπροαιρετα στο λεω.
Κι εγω στην αρχη συμφωνουσα μαζι σου σε αρκετα σημεια,αλλα το πολυ το Κυριε Ελεησον το βαριεται κι Παπας τυπαρα μου...
Στην τελικη δεν προτιμα η δε γουσταρει ο καθενας να κανει σκουπιδι την αυτοεκτιμηση του για να γαμησει στις 100 τη 1 και ουτε.