Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (6 μέλη και 46 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
81
Πόντοι
1
Η αξιολόγηση στίς γκόμενες συμπεριλαμβάνει τά πάντα.

-Υψος
-Βάρος
-Σχήμα Προσώπου
-Μάτια χρώμα
-Αέρα
-Νάζι
-Ψηλά πόδια η κοντά
-Φαρδιά λεκάνη η στενή
-Στήθος
-Σημάδια
-Κόκαλα
-Χέρια κτλ κτλ

Τά πάντα συμπεριλαμβάνει, όχι απλά μού αρέσει η όχι.
Αυτά πού λένε πολλοί εδώ, είναι απλά καί μόνο...από τήν αγαμία τους!!
οποιος μπορει να τα εχει ολα αυτα γιατι να μην τα χει(σε γκομενα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πολλοί Έλληνες είναι εντελώς άχρηστοι - κομπλεξικοί - ακοινώνητοι και δεν μπορούν να βρουν γκόμενα ποτέ των ποτών. Πέραν τούτου, θέλουν η άλλη να είναι μουνάρα για να κορδώνονται στον περίγυρο.
Έχουν μούτρα ή προσόντα για να έχουν και αρχοντικές απαιτήσεις;

adam-sandler-hubie-halloween.gif

θυμίζουν τις σάπιες γκόμενες που ενώ ψεύδονται ότι αποφασίζουν ντε και καλά με προσωπικότητα, εμφάνιση
και τρόπους, τελικά "κλειδώνουν" με δίποδα που απλά είναι ελεγχόμενοι μαλάκες ώστε να τις νταντεύουν. :2funny:
Αυτός είναι ο κανόνας στην κοινωνία (τους πονάει) και οτιδήποτε άλλο αποτελεί εξαίρεση.
Γι'αυτό λοιπόν γαμήστε όποια σας κάτσει από όποιες σας αρέσουν (φοβάστε τα άκυρα όσοι δεν ρίχνεστε
και είστε κατρουλήδες όσοι πηγαίνετε μέσω σόσιαλ) αλλιώς πηγαίνετε στα αποδεκατισμένα μπουρδέλα στο ένα πόδι προσοχή στις εναπομείναντες πατσαβούρες. :2funny:
Δεκάλεπτο με φάπα και βγάλτε γούστα και συναίσθημα παριστάνοντας τους γαμιάδες σε γαμήσια της πλάκας.
Τα μποιυρδέλα διαλύθηκαν πια.

celebrate-gif-1.gif

Έχουν μείνει μπάζα, φόλες, γριές, χοντρές και λίγες ψιλο-όμορφες που είναι άχρηστες.
Τρέμετε να απαντήσετε ορισμένοι. Σας έχω μουρλάνει στην τάπα.
Έχετε χεστεί πάνω σας.

:rockon:

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
81
Πόντοι
1
Τί εννοείς ?
Ανάλυσέ το λίγο νά καταλάβω...τό σκεπτικό σου!
οχι λεω αν μπορεις να βρεις γκομενα με ολα αυτα εστω οτι τη βρηκες πρεπει να σαι ο μπερλουσκονι η ο σαββιδης για σου κατσει α μαλε

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
οχι λεω αν μπορεις να βρεις γκομενα με ολα αυτα εστω οτι τη βρηκες πρεπει να σαι ο μπερλουσκονι η ο σαββιδης για σου κατσει α μαλε
Αυτά είναι τά λεγόμενα κριτήρια αξιολόγησης τών γυναικών -Οπως καί άλλα πολλά-
Δέν σημαίνει ότι μία γκόμενα, θά τά συγκεντρώνει όλα αυτά μαζικά.Η μία γκόμενα θά έχει κάποια καί η άλλη κάποια άλλα.
Εδώ αποθεώνουν κάτι μεγαλοκοπέλες 45,50, και 55 χρονών καί τίς λένε μουνάρες, γκομενάρες κτλ
-Ολα μέ τίς γκόμενες έχουν νά κάνουν μέ τήν εμπειρία τού άνδρα καί όχι μέ τά όνειρα-

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
81
Πόντοι
1
Αυτά είναι τά λεγόμενα κριτήρια αξιολόγησης τών γυναικών -Οπως καί άλλα πολλά-
Δέν σημαίνει ότι μία γκόμενα, θά τά συγκεντρώνει όλα αυτά μαζικά.Η μία γκόμενα θά έχει κάποια καί η άλλη κάποια άλλα.
Εδώ αποθεώνουν κάτι μεγαλοκοπέλες 45,50, και 55 χρονών καί τίς λένε μουνάρες, γκομενάρες κτλ
-Ολα μέ τίς γκόμενες έχουν νά κάνουν μέ τήν εμπειρία τού άνδρα καί όχι μέ τά όνειρα-
οντως τις προαλλες μου μιλισε μια τετοια στο μοναστηρακι δε το καταλαβα στην αρχη οτι ηταν πεσιμο γρια ηταν και μετα βλεπω οτι συναντηθηκε με αντρα σα ραντεβου φαινοτανε
ο τυπος που καταντησε

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
οντως τις προαλλες μου μιλισε μια τετοια στο μοναστηρακι δε το καταλαβα στην αρχη οτι ηταν πεσιμο γρια ηταν και μετα βλεπω οτι συναντηθηκε με αντρα σα ραντεβου φαινοτανε
ο τυπος που καταντησε
Μήν κοιτάς αυτά πού γράφουν πολλοί, καί γριά νά είναι τούμπες θά κάνουν μήπως καί γαμήσουν.
Τό έχω πεί πολλές φορές, δέν κρύβω τήν άποψη μου σέ τίποτα.
Φυσικά υπάρχουν ωραίες γυναίκες καί πάνω από 38 καί 40 χρονών εννοείται αυτό,όχι πολύ γαμάτες βέβαια...αλλά γλυκές καί όμορφες!!

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
81
Πόντοι
1
Πολλοί Έλληνες είναι εντελώς άχρηστοι - κομπλεξικοί - ακοινώνητοι και δεν μπορούν να βρουν γκόμενα ποτέ των ποτών. Πέραν τούτου, θέλουν η άλλη να είναι μουνάρα για να κορδώνονται στον περίγυρο.
Έχουν μούτρα ή προσόντα για να έχουν και αρχοντικές απαιτήσεις;

adam-sandler-hubie-halloween.gif

θυμίζουν τις σάπιες γκόμενες που ενώ ψεύδονται ότι αποφασίζουν ντε και καλά με προσωπικότητα, εμφάνιση
και τρόπους, τελικά "κλειδώνουν" με δίποδα που απλά είναι ελεγχόμενοι μαλάκες ώστε να τις νταντεύουν. :2funny:
Αυτός είναι ο κανόνας στην κοινωνία (τους πονάει) και οτιδήποτε άλλο αποτελεί εξαίρεση.
Γι'αυτό λοιπόν γαμήστε όποια σας κάτσει από όποιες σας αρέσουν (φοβάστε τα άκυρα όσοι δεν ρίχνεστε
και είστε κατρουλήδες όσοι πηγαίνετε μέσω σόσιαλ) αλλιώς πηγαίνετε στα αποδεκατισμένα μπουρδέλα στο ένα πόδι προσοχή στις εναπομείναντες πατσαβούρες. :2funny:
Δεκάλεπτο με φάπα και βγάλτε γούστα και συναίσθημα παριστάνοντας τους γαμιάδες σε γαμήσια της πλάκας.
Τα μποιυρδέλα διαλύθηκαν πια.

celebrate-gif-1.gif

Έχουν μείνει μπάζα, φόλες, γριές, χοντρές και λίγες ψιλο-όμορφες που είναι άχρηστες.
Τρέμετε να απαντήσετε ορισμένοι. Σας έχω μουρλάνει στην τάπα.
Έχετε χεστεί πάνω σας.

γαμιαδες το παιζουν παντως απο οσο διαβαζω
τοπ μοντελ
μεχρι και τα χερια κοιτανε

οσο για τα μπουρδελα υπαρχουν οι βιζιτες

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
Να μην είμαστε σκληροί κριτές γιατί όλοι μπορούμε να βρεθούμε σε μια θέση όπου επενδύσαμε και ξαφνικά αυτή την επένδυση να την δούμε να πιπωνει στο αυτοκίνητο έναν άλλον συναγωνιστή γιατί για πχ είναι καλύτερος!Σκέψου τον φίλο σου να τα έχει δώσει όλα και να έχει μείνει χαρμάνι καθήμενος στον άξονα.Με λίγα λόγια όλοι μπορεί να ερωτευτούμε αλλά θέλει καθαρή συνείδηση κ μέτρο.
Φιλε εγω ειμαι 30κάτι ετων και πιστεύω οτι δεν ειναι καλό πραγμα να ερωτευεσαι και να αγαπάς πραγματικα μια γυναικα.Περισσοτερα θα χάσεις απο την ζωή παρά θα κερδίσεις.Εχω ερωτευτεί φυσικα κι εγω και μαλιστα πιο εντονα απο τον επιπόλαιο φιλαρακο μου που οποια γνωριζε την αγαπούσε αμεσως οπως ελεγε.Συνηθως παντως οταν ενας ανδρας δινει τα πάντα σε μια γυναικα,κατα πάσα πιθανότητα η γυναικα δεν θα το εκτιμήσει αναλόγως.Εγω εχω και το αλλο που δεν ξερω αν ειναι καλό η κακό.Οτι η συντροφικότητα δεν με ενδιαφέρει καθολου.Δηλαδη την γυναικεία παρέα την θελω μόνο εκεινη την ωρα που θελω να αδειασω τον πούτσο μου!Να κοιμάμαι στο ιδιο κρεβάτι καθε βραδυ με μια γυναικα και πόσο μαλλον να συγκατοικώ μόνιμα με κάποια δεν με ενδιαφέρει,δεν με γεμίζει σε κατι.Η μόνη περιπτωση να θελησω να συγκατοικήσω με γυναικα θα ειναι μόνο αν γεράσω κι εχω προβλημα υγειας και χρειαζομαι ατομο για βοηθεια....Οσο ειμαι καλά,δεν θα ηθελα να μένω μαζι με γυναικα στον ιδιο χώρο.
Εγω το βρισκω καλό παντως που δεν με ενδιαφέρει καθολου η συντροφικότητα αλλά ειναι και πως το βλεπει ο καθένας!Ο φίλος μου αντίθετα οχι μονο τον ενδιαφέρει αλλα τιναζει και την ζωή του στον αέρα για να ειναι διπλα στην πριγκίπισσά του.Δεν την αντέχει την μοναξιά,μου το χει πει πολλες φορές με παράπονο.

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
969
Πόντοι
81
Φιλε εγω ειμαι 30κάτι ετων και πιστεύω οτι δεν ειναι καλό πραγμα να ερωτευεσαι και να αγαπάς πραγματικα μια γυναικα.Περισσοτερα θα χάσεις απο την ζωή παρά θα κερδίσεις.Εχω ερωτευτεί φυσικα κι εγω και μαλιστα πιο εντονα απο τον επιπόλαιο φιλαρακο μου που οποια γνωριζε την αγαπούσε αμεσως οπως ελεγε.Συνηθως παντως οταν ενας ανδρας δινει τα πάντα σε μια γυναικα,κατα πάσα πιθανότητα η γυναικα δεν θα το εκτιμήσει αναλόγως.Εγω εχω και το αλλο που δεν ξερω αν ειναι καλό η κακό.Οτι η συντροφικότητα δεν με ενδιαφέρει καθολου.Δηλαδη την γυναικεία παρέα την θελω μόνο εκεινη την ωρα που θελω να αδειασω τον πούτσο μου!Να κοιμάμαι στο ιδιο κρεβάτι καθε βραδυ με μια γυναικα και πόσο μαλλον να συγκατοικώ μόνιμα με κάποια δεν με ενδιαφέρει,δεν με γεμίζει σε κατι.Η μόνη περιπτωση να θελησω να συγκατοικήσω με γυναικα θα ειναι μόνο αν γεράσω κι εχω προβλημα υγειας και χρειαζομαι ατομο για βοηθεια....Οσο ειμαι καλά,δεν θα ηθελα να μένω μαζι με γυναικα στον ιδιο χώρο.
Εγω το βρισκω καλό παντως που δεν με ενδιαφέρει καθολου η συντροφικότητα αλλά ειναι και πως το βλεπει ο καθένας!Ο φίλος μου αντίθετα οχι μονο τον ενδιαφέρει αλλα τιναζει και την ζωή του στον αέρα για να ειναι διπλα στην πριγκίπισσά του.Δεν την αντέχει την μοναξιά,μου το χει πει πολλες φορές με παράπονο.
Εγώ πιστεύω ότι μια φορά ερωτεύεσαι στη ζωή κ μετά παίζεις θεατράκι στην εκάστοτε γκόμενα αν θες να την κρατήσεις για σχέση.Κι εγώ έτσι ηθελα να αδειάσω κ να φύγω αλλά αυτά είναι πολύ μπροστά καταστάσεις για την μέση Ελληνίδα.Ακομη κ σε μια μπαλοτσα θυμάμαι που το έκανα γιατί ξεκίνησε να ροχαλιζει δίπλα μου κ μου την έσπασε κ ήθελε κ β γύρο,μου έκλεισε την πόρτα δια παντώς.Θελουν την παραμυθα τους τελικά κ ποτέ να μην είσαι ειλικρινής στα συναισθήματα σου.
Τώρα στο παράδειγμα με τον φίλο σου ήθελα να τονίσω ότι κ φουλ ερωτευμένος να είσαι κάνεις μικρές οικονομικές θυσίες που ακόμη κ να χαθούν μπορείς να ορθοποδήσεις κ πάλι εύκολα.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
Εγώ πιστεύω ότι μια φορά ερωτεύεσαι στη ζωή κ μετά παίζεις θεατράκι στην εκάστοτε γκόμενα αν θες να την κρατήσεις για σχέση.Κι εγώ έτσι ηθελα να αδειάσω κ να φύγω αλλά αυτά είναι πολύ μπροστά καταστάσεις για την μέση Ελληνίδα.Ακομη κ σε μια μπαλοτσα θυμάμαι που το έκανα γιατί ξεκίνησε να ροχαλιζει δίπλα μου κ μου την έσπασε κ ήθελε κ β γύρο,μου έκλεισε την πόρτα δια παντώς.Θελουν την παραμυθα τους τελικά κ ποτέ να μην είσαι ειλικρινής στα συναισθήματα σου.
Τώρα στο παράδειγμα με τον φίλο σου ήθελα να τονίσω ότι κ φουλ ερωτευμένος να είσαι κάνεις μικρές οικονομικές θυσίες που ακόμη κ να χαθούν μπορείς να ορθοποδήσεις κ πάλι εύκολα.
Σωστος εισαι σε ολα
Κι εγω μια φορα ερωτευτηκα πριν 8 χρονια απο τότε καμία αλλη....Συμφωνω μια φορα θα σου συμβει αυτό και μόνο
Αλλα εγω δεν το χω και τόσο με τους ερωτες και τις ρομαντζάδες....Πρεπει να το χεις κιολας.
Ο φιλος μου ρε ειναι αφραγκος σχεδον και δυσκολευτηκε ακομα περισσοτερο σε σημειο να μην εχει ακομα και για καποια βασικά οπως ενοικιο-ρευμα....Αλλα οταν ειναι το μουνί στην μέση απ οτι φαινεται δεν υπολογιζει τιποτα.
Αυτο που δεν κολλαει ειναι οτι το παιζει τοσο σπουδαιος γαμιάς και κουκλος που θα πρεπε να τον κυνηγάνε κι οπως ελεγε στην αθηνα του την επεφταν συνεχως ειδικα μεσω Social media.εγω παλι επειδη χαζός δεν ειμαι απορώ πως ενα τετοιο κελεπούρι τα παράτησε ολα ενω οπως λεει τον θελουν τοσες πολλες και πηγε να προσκυνήσει το μουνί στην επαρχία.Απο κατι τετοιους χαλασε η δουλεια και ζητάνε πολλα οι γυναικες.Ειναι ξεκάθαρο θεωρει τις γυναικες το παν!Και με προηγουμενες τα ιδια εκανε απλα ετυχε να ειναι Αθηνα οποτε δεν χρειαστηκε να μετακομίσει.Οτι λεει σε πολλα παπάτζες ειναι βεβαιο,του το χω πει κιολας

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ποιο το όφελος να παριστάνουν κάποιοι τους μεγάλους γαμιάδες στα μπουρδέλα; ποια η βαθύτερη κι εσωτερική ανάγκη να μας φλομώνουν με τις δήθεν επιτυχίες τους; :2funny: μόνο οι ψυχίατροι γνωρίζουν και σε πλήθος ερευνών. Κάθιδροι προσπαθούν σε άπειρες σελίδες να μας πείσουν ότι "ξεκλείδωσαν" κάποια πουτάνα με ξεχαρβαλωμένες τρύπες και μάλιστα σε αστείο χρόνο συνάντησης. :2funny:
Οι οποίες μάλιστα απλά τους ανέχονται γελώντας ενώ το βράδυ ρουφάνε άφθονο πηχτό σπέρμα από τους αληθινούς γαμιαδες τους,
τους οποίους και γουστάρουν. Στην πορεία αυτά τα άτομα τσακώνονται τι παροχή πήρε
ο ένας κι ο άλλος :2funny:ώστε να φανούν πιο μάγκες από τους υπόλοιπους
ενώ υπερασπίζονται τις αγαπημένες τους πουτάνες σαν αποτυχημένοι χασοδίκηδες. :2funny:
Πρόκειται για κάποια βαθύτερη ανάγκη επιβεβαίωσης που πηγάζει από την μόνιμη στέρηση, η οποία έχει σακατεψει τον εσωτερικό τους κόσμο και πλέον έχει αντίκτυπο στην σεξουαλική λειτουργία τους, όπου δυστυχώς υστερεί. :confused:
Τα συγκεκριμένα άτομα διακατέχονται από κόμπλεξ κατωτερότητας, απέτυχαν πλήρως σε γκομενικά ζητήματα, ξεφτιλίστηκαν από γκόμενες (αν έχουν βρει ποτέ) διότι δεν ξέρουν -ούτε και μπορούν- να γαμήσουν :confused: έχουν φάει κάργα κέρατο :confused: και βρήκαν ως παρηγοριά αυτή την διαφυγή. Από την άλλη, όσοι έχουμε απαξιώσει
τα μπουρδέλα όπως έχουν καταντήσει μιας που ούτε
για ποικιλία δεν κάνουν πλέον, πάμε και την πέφτουμε σε όποια γκόμενα μας αρέσει
κι όποια κάτσει. Γαμάμε ολοκληρωμένα και πολύ πιο ποιοτικά από τα μπουρδέλα αλλά σίγουρα λιγότερες φορές. Δεν βλέπω να μας νοιάζει η φιγούρα αλλιώς δεν θα παραδεχόμασταν τόσα άκυρα. Μας έχουν γαμήσει στα άκυρα αλλά εμείς το βιολι μας διότι μόνο το αποτέλεσμα μετράει. :rockon:Ο καθένας έχει την γνώμη του. Το βρίσκω πολύ δίκαιο και λειτουργικό. Εσείς βλέπετε κάποιο πρόβλημα στον διάλογο;

Lewis_gun_reloading_mechanism.gif

:2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
γαμιαδες το παιζουν παντως απο οσο διαβαζω
τοπ μοντελ
μεχρι και τα χερια κοιτανε

οσο για τα μπουρδελα υπαρχουν οι βιζιτες
Όντως το παίζουν γαμιάδες
τα λουζέρια :2funny:και το λένε αρκετοί φίλοι. Τώρα για τις βίζιτες, δεν έχω ισχυρή γνώμη μιας που ποτέ δεν βρήκα νορμάλ να στάζω περισσότερο από δεκάρικο
η εικοσάρικο για να γαμήσω προσποιητά και στημένα. Ωστόσο κι οι cg-ακηδες όπως διαβάζουμε δεν περνούν όπως ακριβώς τους αξίζει βάση παράβολου μιας που έχουν κι αυτοί αρκετές φόλες και μπάζα ως εμπόδια σύμφωνα με τα γραπτά τους. Ωστόσο έχουν το ελαφρυντικό οτι πληρώνουν χρόνο (αυτό ουσιαστικά σημαινει cg, να έχεις άπλα ως βασικό συστατικό στην συνάντηση ). Συνεπώς, μέσες άκρες, είναι ποιοτικότερη κατηγορία από τα μπουρδέλα. Δια του λόγου το αληθές,
αν κάποιος δοκιμάσει να πάρει χρόνο σε μπουρδέλο, θα του στοιχίσει ο κούκος αηδόνι :2funny:
και αναλογικά πιο ακριβά
από cg ενώ παράλληλα χάνει σε περιβάλλον κτλ.
Τώρα τι λέει ο καθένας...

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Κάνεις δεν ξέρει ακριβώς το μέλλον φίλε μου αλλά σε γενικές γραμμές ακόμα και στα cg όλοι όσοι γνωρίζω έχουν απογοητευτεί. Δεν μπορεί σύμφωνα με τους ίδιους να πέφτουν κατοστάρικα plus και να σκάνε σε ύφαλους. Προσωπικά πάντως ως μετριομπατίρης
δεν είμαι για CG (δεν έχω δώσει αρκετά λεφτά σε πουτάνα ούτε όταν μου περίσσευαν) αλλά η συζήτηση δεν παύει να είναι συζήτηση. Οι διαφορές του δεκάρικου από του εικοσαρικου στα μπουρδέλα είναι αμελητέες. Όσες έχουν απομείνει (απλά) να βλέπονται στην αποδεκατισμένη Φυλής, δεν κάνουν τίποτα στο δωμάτιο
ή ρίχνουν ξεπέτα. Ίσως να πρέπει να πας καμιά κατοσταριά φορές για να πιάσει τόπο το εικοσάρικο και να είσαι και "υπάκουος" με ότι αυτό συνεπάγεται. :2funny:
Τι άλλο να υποθέσει κάποιος με αυτά που διαβάζουμε; στην σακατεμένη Λιοσιων :2funny: πάλι δεν δικαιολογείται με τίποτα το εικοσάρικο ενώ στο εμετικό Μεταξουργείο
η κατάσταση έχει καταλήξει σε θλιβερές παρατάξεις. Γριές ή τελειωμένες χονδρές οι οποίες ίσα που βγάζουν βάρδια :2funny:και κάτι λατινογυφτάκια που βαριούνται ακόμα και να γδυθούν, πόσο μάλλον να γαμηθούν. :2funny:Αλλά τι να περιμένει κανείς όταν λίγο πριν το 2024 εκθειάζονται κωλογριες και μπουχέσες; οι διαλυμένες βαπτίστηκαν ως βετεράνες, οι τεμπελες ως τσιμπουκομηχανές, οι άχρηστες ως αματούρια κι οι ξεπετο-φολαρίες ως χαριτωμένες. Κι ακόμα διαβάζουμε ότι η επιτυχία έρχεται αν βρεις το κουμπί για να "λύσεις" την μπουρδελιάρα χυσοντουλάπα. Πες-πες, μπορεί και να το χάψουμε. Κάποτε είχαμε να κάνουμε
με επαγγελματίες. Αν είναι τώρα να παρέχουμε εμείς υπηρεσίες, να μας το λένε στο σαλόνι την ώρα που π-λ-η-ρ-ώ-ν-ο-υ-μ-ε!!!

Το 10 αρικο εχει χαωτικη διαφορα με το 20 αρικο.
Ακομη και στο μεταξουργειο με 15 ευρω μπορεις να γαμησεις με αξιοπρεπεια ομορφες γκομενες.
Ας αφησω εξω το 50 αρικο των στουντιο.
Η ουσια ειναι παπιε πως τα παραλες και οτι δεν εισαι γνωστης των μπουρδελων.
Αυτο που μου βγαζεις ειναι οτι πηγες μερικες φορες δε σου αρεσε το σκηνικο και δεν ξαναπατησες.Ισως εφαγες και φολα η σε ξεπεταξαν.
Παντως απο αυτα που γραφεις φαινεσαι οτι δεν γνωριζεις.
Δεν ειναι κακο.
Ουτε κακο ειναι να εχεις μια προσωπικη αποψη.
Ξερεις ομως τι ειναι κακο;
Να προσπαθεις να την επιβαλλεις ως τη μονη σωστη.
Η αληθεια ειναι πως οτι ειδος σεξ επιλεξεις κατι χανεις κατι κερδιζεις.
Εσενα σε χαλαει η μπουρδελο ατμοσφαιρα ας πουμε.
Εμενα με χαλαει πως οταν κανω σεξ με γκομενα ετσι και σηκωθω και φυγω αμέσως μετα το χυσιμο πιθανό να μη την ξαναδω.
Με χαλαει που πρεπει να ξοδεψω χρονο απ τη ζωη μου και να πιεστω κανοντας παρεα με τη γυναικα που μολις γαμησα.
Το μονο θετικο που βρισκω στο γαμησι εκτος πορνειων ειναι οτι δεν σου παρεχεται ετοιμο στο πιατο κι εχει σασπενς.
Αυτο και ΜΟΝΟ αυτο.
Σε ΟΛΑ τ αλλα ειναι ΠΟΛΥ κατωτερο απο το σεξ με ενα ΚΑΛΟ ΕΣΚΟΡΤ.
Εχει πολυ συναισθημα και λιγοτερη τεχνικη.
Βεβαια και παλι...αν το αματουρι σου κανει μια τρομερη πιπα...και προσφερει υπηρεσιες επαγγελματια ιεροδουλου...παθαινεις πλακα.
Τεσπα.
Ολα ειναι υποκειμενικα.
Καθενας οτι γουσταρει.
Παντως η πορνεια δε θα εξαφανιστει κι αυτο το επιβεβαιωνει το γεγονος οτι παντα υπηρχε.Απο αρχαιοτάτων χρόνων.Και θα συνεχίσει να υπάρχει για χιλιετίες ακόμα.
Τη μερα που θα κλεισουν τα πορνεια και καθε ειδους αγοραιο σεξ να αρχισεις να φοβασαι φιλε.Για σενα και για τα μελλοντικα παιδια η ανηψια σου.
Α και κατι αλλο.Ριξε τονους και ρυθμους γιατι η κοινωνια συμπεριφορες σα τη δικη σου τις αποβαλλει με τον αλφα η βητα τροπο.
Ενταξει το πιασαμε το νοημα,καλο ειναι να χωνεσαι και να κανεις αριθμους σε προσεγγισεις με εστω τα δικα σου πολυ χαμηλα ποσοστα,αλλα σε ολα ενα μετρο φιλε.
Εντελως καλοπροαιρετα στο λεω.
Κι εγω στην αρχη συμφωνουσα μαζι σου σε αρκετα σημεια,αλλα το πολυ το Κυριε Ελεησον το βαριεται κι Παπας τυπαρα μου...
Στην τελικη δεν προτιμα η δε γουσταρει ο καθενας να κανει σκουπιδι την αυτοεκτιμηση του για να γαμησει στις 100 τη 1 και ουτε.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το 10 αρικο εχει χαωτικη διαφορα με το 20 αρικο.
Ακομη και στο μεταξουργειο με 15 ευρω μπορεις να γαμησεις με αξιοπρεπεια ομορφες γκομενες.
Ας αφησω εξω το 50 αρικο των στουντιο.
Η ουσια ειναι παπιε πως τα παραλες και οτι δεν εισαι γνωστης των μπουρδελων.
Αυτο που μου βγαζεις ειναι οτι πηγες μερικες φορες δε σου αρεσε το σκηνικο και δεν ξαναπατησες.Ισως εφαγες και φολα η σε ξεπεταξαν.
Παντως απο αυτα που γραφεις φαινεσαι οτι δεν γνωριζεις.
Δεν ειναι κακο.
Ουτε κακο ειναι να εχεις μια προσωπικη αποψη.
Ξερεις ομως τι ειναι κακο;
Να προσπαθεις να την επιβαλλεις ως τη μονη σωστη.
Η αληθεια ειναι πως οτι ειδος σεξ επιλεξεις κατι χανεις κατι κερδιζεις.
Εσενα σε χαλαει η μπουρδελο ατμοσφαιρα ας πουμε.
Εμενα με χαλαει πως οταν κανω σεξ με γκομενα ετσι και σηκωθω και φυγω αμέσως μετα το χυσιμο πιθανό να μη την ξαναδω.
Με χαλαει που πρεπει να ξοδεψω χρονο απ τη ζωη μου και να πιεστω κανοντας παρεα με τη γυναικα που μολις γαμησα.
Το μονο θετικο που βρισκω στο γαμησι εκτος πορνειων ειναι οτι δεν σου παρεχεται ετοιμο στο πιατο κι εχει σασπενς.
Αυτο και ΜΟΝΟ αυτο.
Σε ΟΛΑ τ αλλα ειναι ΠΟΛΥ κατωτερο απο το σεξ με ενα ΚΑΛΟ ΕΣΚΟΡΤ.
Εχει πολυ συναισθημα και λιγοτερη τεχνικη.
Βεβαια και παλι...αν το αματουρι σου κανει μια τρομερη πιπα...και προσφερει υπηρεσιες επαγγελματια ιεροδουλου...παθαινεις πλακα.
Τεσπα.
Ολα ειναι υποκειμενικα.
Καθενας οτι γουσταρει.
Παντως η πορνεια δε θα εξαφανιστει κι αυτο το επιβεβαιωνει το γεγονος οτι παντα υπηρχε.
Τη μερα που θα κλεισουν τα πορνεια και καθε ειδους αγοραιο σεξ να αρχισεις να φοβασαι φιλε.Για σενα και για τα μελλοντικα παιδια η ανηψια σου.
Α και κατι αλλο.Ριξε τονους και ρυθμους γιατι η κοινωνια συμπεριφορες σα τη δικη σου τις αποβαλλει με τον αλφα η βητα τροπο.
Ενταξει το πιασαμε το νοημα,καλο ειναι να χωνεσαι και να κανεις αριθμους σε προσεγγισεις με εστω τα δικα σου πολυ χαμηλα ποσοστα,αλλα σε ολα ενα μετρο φιλε.
Εντελως καλοπροαιρετα στο λεω.
Κι εγω στην αρχη συμφωνουσα μαζι σου σε αρκετα σημεια,αλλα το πολυ το Κυριε Ελεησον το βαριεται κι Παπας τυπαρα μου...
Στην τελικη δεν προτιμα η δε γουσταρει ο καθενας να κανει σκουπιδι την αυτοεκτιμηση του για να γαμησει στις 100 τη 1 και ουτε.
Η ουσία είναι ότι είμαι γνώστης και αυτό ακριβώς ενοχλεί. Ότι όλα αυτά τα λέει κάποιος που πήγαινε κι αυτό βαράει φλέβα. Στα υπόλοιπα καλά κάνεις κι έχεις την γνώμη σου. Άλλοι τα λένε ως έχουν όπως εγώ κι άλλοι φίλοι
ενώ κάποιοι άλλοι θέλουν
να μας επιβάλλουν ότι βρήκαν την λύση στα μπουρδέλα
με κάτι επιχειρήματα δημοτικού και ακατάσχετη φιγούρα. :2funny:
Ας γράφουμε λοιπόν ότι θέλουμε όλοι μας κι είμαστε οκ. Μια καλή και λειτουργική λύση.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σχολασα και πάω τώρα να φάω. Το απόγευμα θα ρίξω κάνα ρεαλιστικό πούτσο με γκόμενα ανάμεσα στα άφθονα άκυρα. :rockon:Γνωρίζω ήδη ότι το γαμήσι θα διαρκέσει κάνα δίωρο όλο μαζί :happy:
με άπειρο σέρβις και χρόνο, including την αληθινή "παροχή" μιας που αλλιώς είναι να σε γουστάρουν
κι αλλιώς να σε ανέχονται. :2funny:Πόσο μάλλον πουτάνες μπάζα, μπουχέσες, κωλόγριες και κάποιες ψιλοόμορφες που στο δωμάτιο ξύνουν τον μουνί τους. :2funny: Φιλική συμβουλή: αν βρείτε καμία που να πληρεί προδιαγραφές οκ πουτάνας ως πακέτο -ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΙΑ- να κάνετε το κόλπο Λιμόζ. Χρόνια γνωστό και επικερδές. Μπαίνετε δωμάτιο και κάνετε ότι σας έρθει με ευγενικό κι αέρινο τρόπο ωστε να έχετε τύχη.
Τα έχουμε ξαναπεί.
Η πουτάνα έχει χρέος
να τηρήσει το πρόγραμμά της, οπότε ας σφυράει τα φάουλ. Σχεδόν ποτέ δεν τα σφυράνε όλα. :2funny: Κάποιοι άλλοι καθήστε να ρωτάτε σαν πιτσιρίκια αν μπορείτε να πιάσετε κώλο ανάμεσα στα σάλια σας και θα φάτε καλά.
Έχουμε αντικρουόμενα συμφέροντα με τις πουτάνες. Εμείς θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερα κι αυτές να δώσουν όσο το δυνατόν λιγότερα. Αλλά που να τα καταλάβουν αυτά κάποιοι σαλιάρηδες;

:2funny:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Η ουσία είναι ότι είμαι γνώστης και αυτό ακριβώς ενοχλεί. Ότι όλα αυτά τα λέει κάποιος που πήγαινε κι αυτό βαράει φλέβα. Στα υπόλοιπα καλά κάνεις κι έχεις την γνώμη σου. Άλλοι τα λένε ως έχουν όπως εγώ κι άλλοι φίλοι
ενώ κάποιοι άλλοι θέλουν
να μας επιβάλλουν ότι βρήκαν την λύση στα μπουρδέλα
με κάτι επιχειρήματα δημοτικού και ακατάσχετη φιγούρα. :2funny:
Ας γράφουμε λοιπόν ότι θέλουμε όλοι μας κι είμαστε οκ. Μια καλή και λειτουργική λύση.

Πως εισαι γνωστης ρε φιλε αφου αυτα που λες ΔΕΝ ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα;
Αν σου λεγα κι εγω οτι τα δελφινια εχουν βραγχια θα ημουν γνωστης της θαλασσιας βιολογιας;
Προφανως πηγαινες στα μπουρδελα αλλα εκει εισεπραξες μια πολυ αρνητικη εμπειρια κατι που δεν αντιπροσωπευει την πραγματικη εικονα των ιεροδουλων!
Μιλας για γριες και για μπαζα με υπηρεσιες ξεπετας κατι που αφορα το 80% των μπουρδελων στο Μεταξουργειο...ΜΟΝΟ.Στο εικοσαρικο δεν πατας πολυ συχνα.
Καλα εννοειται οτι τα στουντιο και τα εσκορτ ειναι πολυ μακρια απο το ταργκετ γκρουπ σου και δεν περνας ουτε απεξω...
WTF man get real!:2funny:
Υγ προσωπικα δε με ενοχλεις απλα κουρασες ρε φιλε.Αληθεια.
Αλλαξε θεματολογια μονο το μουνι σε νοιαζει εσενα;Κανα χομπι δεν εχεις;
Καθεσαι και τρως 50 ακυρα(αν θυμαμαι καλα)κι ενοχλεις τον κοσμο μεχρι να ανταποκριθει καμμια πυροβολημενη;
Ειναι αυτο αξιοπρεπες καμακι;
Καλυτερα πηγαινε στο μπουρδελο ρε φιλε.Εκει δεν κινδυνευεις να σε μαζεψουν!

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.784
Πόντοι
216
Σωστος εισαι σε ολα
Κι εγω μια φορα ερωτευτηκα πριν 8 χρονια απο τότε καμία αλλη....Συμφωνω μια φορα θα σου συμβει αυτό και μόνο
Αλλα εγω δεν το χω και τόσο με τους ερωτες και τις ρομαντζάδες....Πρεπει να το χεις κιολας.
Ο φιλος μου ρε ειναι αφραγκος σχεδον και δυσκολευτηκε ακομα περισσοτερο σε σημειο να μην εχει ακομα και για καποια βασικά οπως ενοικιο-ρευμα....Αλλα οταν ειναι το μουνί στην μέση απ οτι φαινεται δεν υπολογιζει τιποτα.
Αυτο που δεν κολλαει ειναι οτι το παιζει τοσο σπουδαιος γαμιάς και κουκλος που θα πρεπε να τον κυνηγάνε κι οπως ελεγε στην αθηνα του την επεφταν συνεχως ειδικα μεσω Social media.εγω παλι επειδη χαζός δεν ειμαι απορώ πως ενα τετοιο κελεπούρι τα παράτησε ολα ενω οπως λεει τον θελουν τοσες πολλες και πηγε να προσκυνήσει το μουνί στην επαρχία.Απο κατι τετοιους χαλασε η δουλεια και ζητάνε πολλα οι γυναικες.Ειναι ξεκάθαρο θεωρει τις γυναικες το παν!Και με προηγουμενες τα ιδια εκανε απλα ετυχε να ειναι Αθηνα οποτε δεν χρειαστηκε να μετακομίσει.Οτι λεει σε πολλα παπάτζες ειναι βεβαιο,του το χω πει κιολας
Λες πολλά σωστά πράγματα, και καθαρά.
Προσωπικά, νομίζω πως αυτό που αποκαλούμε 'έρωτας' στην ουσία είναι ξεκάθαρα μια σουρεάλ ψυχική διαταραχή η οποία προκαλείται ασυναίσθητα από εμάς τους ιδίους, προκαλούμενη από παιδικά ψυχικά τραύματα.
Έχοντας παρατηρήσει τέτοιες καταστάσεις γύρω μου αλλά και σε εμένα τον ίδιο, δεν μπορώ να καταλήξω πουθενά αλλού!
Αν παρατηρήσετε με προσοχή τους περισσότερους 'έρωτες' γύρω σας, εύκολα θα δείτε πως όχι μόνο καμμία λογική δε βγάζουν, αλλά συνήθως προκαλούνται με (όχι 'από') εξαιρετικά κακές επιλογές συντρόφων.
Σπάνια θα δεις άνθρωπο (ανεξαρτήτως φύλου) να 'ερωτεύεται' τη βέλτιστη επιλογή συντρόφου που θα μπορούσε να έχει.

Εν τέλει, πιστεύω πως ο 'έρωτας' απλά αποτελεί ένα συνοθύλευμα τραυματικά βαθέων συναισθημάτων που προκαλούν αντιδράσεις ευφορίας στο μυαλό μας, λόγω του σοκ, ίσως.
Μπορεί να λέω τρομερές μαλακείες μεν, αλλά έτσι το αντιλαμβάνομαι.

Τελευταία φορά ερωτεύτηκα αρχές καλοκαιριού. Από αρκετές απόψεις, αναμφίβολα ήταν κακή επιλογή συντρόφου με πολλά θέματα, και αποστασιοποιήθηκα προκειμένου να σπάσω το κεφάλι μου να καταλάβω τι σκατά με έκανε να νιώθω έτσι γι αυτή την γυναίκα.
Η ίδια ήταν αδύναμη ώστε να μου προκαλέσει οτιδήποτε έντονο, σε σχέση με άλλες που είχα.
Κατέληξα πως σε δύο πράγματα μου θύμιζαν την μάνα μου την οποία έχασα στην εφηβεία μου! Και αυτό ανέδυε μια έντονη οικειότητα καθώς και θαλπωρή!

Συνεπώς, το μυαλό μας, μας παίζει πολλές φορές παιχνίδια μάγκες. Γι αυτό και είναι καλό να μη φοβόμαστε να ψαχνόμαστε μέσα μας και να σκεφτόμαστε με ειλικρίνεια!

johnny rotten

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Like
131
Πόντοι
0
Προσωπικά, νομίζω πως αυτό που αποκαλούμε 'έρωτας' στην ουσία είναι ξεκάθαρα μια σουρεάλ ψυχική διαταραχή η οποία προκαλείται ασυναίσθητα από εμάς τους ιδίους, προκαλούμενη από παιδικά ψυχικά τραύματα.
Έχοντας παρατηρήσει τέτοιες καταστάσεις γύρω μου αλλά και σε εμένα τον ίδιο, δεν μπορώ να καταλήξω πουθενά αλλού!
Αν παρατηρήσετε με προσοχή τους περισσότερους 'έρωτες' γύρω σας, εύκολα θα δείτε πως όχι μόνο καμμία λογική δε βγάζουν, αλλά συνήθως προκαλούνται με (όχι 'από') εξαιρετικά κακές επιλογές συντρόφων.
Σπάνια θα δεις άνθρωπο (ανεξαρτήτως φύλου) να 'ερωτεύεται' τη βέλτιστη επιλογή συντρόφου που θα μπορούσε να έχει.

Εν τέλει, πιστεύω πως ο 'έρωτας' απλά αποτελεί ένα συνοθύλευμα τραυματικά βαθέων συναισθημάτων που προκαλούν αντιδράσεις ευφορίας στο μυαλό μας, λόγω του σοκ, ίσως.

Τελευταία φορά ερωτεύτηκα αρχές καλοκαιριού. Από αρκετές απόψεις, αναμφίβολα ήταν κακή επιλογή συντρόφου με πολλά θέματα, και αποστασιοποιήθηκα προκειμένου να σπάσω το κεφάλι μου να καταλάβω τι σκατά με έκανε να νιώθω έτσι γι αυτή την γυναίκα.
Η ίδια ήταν αδύναμη ώστε να μου προκαλέσει οτιδήποτε έντονο, σε σχέση με άλλες που είχα.
Κατέληξα πως σε δύο πράγματα μου θύμιζαν την μάνα μου την οποία έχασα στην εφηβεία μου! Και αυτό ανέδυε μια έντονη οικειότητα καθώς και θαλπωρή!

Συνεπώς, το μυαλό μας, μας παίζει πολλές φορές παιχνίδια μάγκες. Γι αυτό και είναι καλό να μη φοβόμαστε να ψαχνόμαστε μέσα μας και να σκεφτόμαστε με ειλικρίνεια!
Φιλε σχετικα με την αναλυση σου περι ερωτος,ενα θα σου πω.Αν ημουν διπλα σου θα εκλεινα το γονυ κ θα σου φιλουσα το χερι...respect.Θα προσθεσω μια φραση του Γιοσαφατ.Οσο πιο πολυ κ ευκολα ερωτευεσαι,τοσο πιο πολλα κενα εχεις!

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615

Έχεις απόλυτο δίκιο όσον αφορά στην περιγραφή του τι συμβαίνει. Απλά το λάθος το κάνουμε εμείς οι ίδιοι που συνήθως βαφτίζουμε ως ''έρωτα'' κάποια αρρωστημένη συνήθως κατάσταση (με οιονδήποτε τρόπο αρρωστημένη), και μάλιστα όσο πιο αρρωστημένη είναι αυτή η κατάσταση, τόσο πιο μεγάλο έρωτα τον θεωρούμε.
Υπάρχει έρωτας όταν βρίσκεις αμοιβαιότητα, σεβασμό και ηρεμία μέσα στο ερωτικό πάθος που έχεις για το άλλο πρόσωπο. Αυτό πιστεύω προσωπικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom