Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (8 μέλη και 46 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Επιστροφή από ενδελεχής ακρόαση ρουφιανιάς. :2funny:
Ε ρε τι μάθαμε πάλι σήμερα. Γνωστός πελατάκος είχε ανοίξει μεζεδοπωλείο με μια πουτάνα που φορτώθηκε
ως γκόμενα και τελικά πήρε
τ αρχίδια του :2funny: μαζί με το λουκέτο στον πάτο του
ενώ ένας άλλος του ναυτικού πάει διαρκώς πουτάνες στα μαγαζιά και του έχει φύγει
το χέρι πρώτη - δευτέρα :2funny: στις ταχύτητες. Σόρρυ τύποι μου αλλά οι φίλοι σας,
σας πηγαίνουν γαμιώντας. Φαίνεται τελικά ότι δεν είστε και τόσο μονιασμένοι. :confused:
Γιατί δηλαδή να μην γελάμε; ποιον ενοχλούμε; γελάστε
κι εσείς στην εκπομπή μας.

:2funny:

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.321
Πόντοι
1.056
Εγω παλι βλεπω επιτυχια σε ολο αυτο. Πηδηξες καποια που ηθελες να πηδηξεις απο μικρος (ολοι εχουμε τετοιες) για καναν μηνα, και χωρισατε χωρις καποιο σοβαρο λογο, πλην των ηλιθιοτητων που σου κατεβασε.
Πας παρακατω. Ειδικα αν θελεις να κανεις οικογενεια καποια στιγμη (δεν ξερω αν εχεις ηδη) κυριολεκτικα ΓΛΥΤΩΣΕΣ!!!
Οχι δεν εχω,ουτε οικογενεια δικη μου,ουτε γυναικα,ουτε γκομενα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Οχι δεν εχω,ουτε οικογενεια δικη μου,ουτε γυναικα,ουτε γκομενα.

Επομενως γλυτωσες. Το δυστυχημα θα ητανε να σε κρατησει αυτη σε μακροχρονια σχεση, χορταινοντας σε μουνι και στο τελος να σε παρασυρει στη μαγκουφια και ατεκνια της

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
5v63aRs00b462eoAFROpuceFNtVeAlOxuOvjQw7IT74.jpg

Ώρα για ρέκλα.
Καθήστε εδώ κάποιοι
να τρώτε τα νύχια σας.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.814
Πόντοι
3.506

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.969
Πόντοι
3.506
Μπα, αυτός ο παπάρας, το ναυάγιο ο τζιμάκος/oreos, του ρίχνει στ΄αυτιά.
Αυτός ο τζιμακος όμως είναι πιτσιρικάς. Έχει μια ελπίδα να σωθεί

Ο άλλος είναι σαραντα χρόνων μαλακας

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έκανα τζοκινγκ τώρα να ρεκλάρω και βρέθηκα Φυλής. Ζήτημα να είμαστε όλοι δέκα άτομα όσοι περπατάμε
μαζί με τους γύφτους
που ψάχνουν τους κάδους.
Πάω να δω τις πατσαβούρες που δουλεύουν να γελάσω.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Βλέπω οι κατρουλήδες του νήματος πήραν δρόμο.
Δεν πουλάνε μούρη πια. Μάλλον χέστηκαν πάνω τους. :2funny:
Κατά τα άλλα η συνάντηση
με τους συνδέσμους μου πήγε αρκετά καλά στην ανταλλαγή πληροφοριών.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Που είναι οι λατίνες σας δυστυχισμένοι μπουρδελιάρηδες;
τι έγινε; πήρατε τ αρχίδια σας; :2funny: έχει πέσει μάζεμα; καθήστε τώρα με τα Βαλκάνια φολο-πατσαβούρια περασμένης δεκαετίας και τις μπαζοκωλόγριες της Ρωσίας.

Αλλά οκ, όπως πάντα
θα βγάλετε αυτές μουνάρες κι οτι ζείτε τον παράδεισο μαζί τους.

IEpH3i4xVbN454_zD9KfQ0L4ZQiDrw2I.jpg

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056
Εδώ η αστυνομία στις ΗΠΑ συλλαμβάνει αυνανιζόμενη στην παραλία.Στην Ελλάδα πιο πιθανόν να τον έπαιζαν.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Που είναι οι λατίνες σας δυστυχισμένοι μπουρδελιάρηδες;
τι έγινε; πήρατε τ αρχίδια σας; :2funny: έχει πέσει μάζεμα; καθήστε τώρα με τα Βαλκάνια φολο-πατσαβούρια περασμένης δεκαετίας και τις μπαζοκωλόγριες της Ρωσίας.

Αλλά οκ, όπως πάντα
θα βγάλετε αυτές μουνάρες κι οτι ζείτε τον παράδεισο μαζί τους.

IEpH3i4xVbN454_zD9KfQ0L4ZQiDrw2I.jpg

οι λατινες ειναι εκει που ηταν

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Πριν σχεδον μηνα,χωρισα με μια τυπισσα που ηθελα να γαμησω μια ζωη,απ το χωριο.

Γνωριζα οτι εχει φαει πολυ πουτσα καθως ειχε και εναν αποτυχημενο γαμο χωρις παιδι.

Οι οικογενειες μας λογω χωριου γνωριζοταν.

Ετσι λοιπον,συνομιληκοι αμφοτεροι(στα 44),μετα το φετινο μπουρου μπουρου στο κωριό,χωθηκα και γαμηθηκαμε.

Μ πε γενικα δεν ειμαι της ξεπετας και κανω σχεσεις.Προσωπικα δεν πιστευω τιποτα απο λογια και βασιζομαι μονο στις πραξεις και κινησεις της αλληνης.

Ενω την ειχα για πολυ "μπουρδελο" ολα τα χρονια και μια στοργικοτητα μου βγαζε,νοικοκυρα ηταν και βγηκε και με πολλα φραγκα,περιουσια εννοω.

Ενα μηνα κρατησαμε και με εκοψε.
Ξεκινησε πρωτη φορα μετα το γαμησι ακριβως,ε μ λεει εισαι πολυ "αγκαλιτσας" κ δεν τονπεριμενα ετσι το σεξ μαζι σου,εαν θελεις μπορεις να δωσεις λιγο ξυλο παραπανω,κανε το σεξ πιο kinky και τετοια.
-Ε ωραια της λεω και τι θες να κανουμε;
-Ε τιποτα μου λεει,κανε πως δεν το πα.

Μπηκα λιγο εδω,μπηκα τσοντες,να δω τι εστι kinky.Ε!Δεν ειδα κατι παραπανω απ οτι κανω,τραβηγμα τις ρωγες,σφαλιαρες στα βυζια και στα καπουλια και μαλλιοτραβηγματα.

Αμεσω μετα,καθομαι και της κανω κουβεντα.Της λεω,εγω ως εδω ειμαι στο σεξ.Δεν εχει κατι παραπανω.Απο level αγριαδας.

Δυο βδομαδες αργοτερα,μετα το σεξ,ξαπλωμενοι γυμνοι,μ ξαναλεει καρμπον τα ιδια.Η απαντηση μου -κοιτα της λεω,επειδη εκοψα περιπου τι σ αρεσει,σ εμενα πνιγμους κ τετοια δεν θα βρεις.Και επειδη οπως με βλεπεις εχω την πουτσα σαν λαβαρο,σε ξανασουβλιζω κ ολας...Ομως ν ακουω στα 44 μου καπακι μετα το σεξ,πως δεν ειμαι αυτο που περιμενες,να κανω λιγο πιο kinky το σεξ,πως ειμαι αγκαλιτσας κλπ σε ολα τα υπολοιπα ομως δεν εχεις κανενα θεμα,αυτα τα θεωρω μαλακιες .Πες μου αν θες η δεν θες να συνεχισουμε.

Τρεις μερες αργοτερα μου ειπε να το κοψουμε.Ημουνα σπιτι της,σηκωθηκα μετα απ αυτη την κουβεντα,την καληνυχτισσα και εφυγα χωρις δραματα ή κατι.

Οι γυναικες εχουν αλλαξει πια και προσωπικα δεν παιζει να μπω σε διαδικασια εξηγησεων κλπ.Απλα φευγω.Ουτε διακογους θελω ουτε μα και μου.

Ολες τους εχουν παει σε ψυχολογο απ οτι μου εχουν εκμυστηρευτει,οποτε δεν παιρνω και πολυ στα σοβαρα ατομα που δεν μπορουν να διαχειριστουν τη ζωη τους κ θελουν βοηθεια γι αυτη.

Με λιγα λογια παιχτες,γαματε γιατι χανομαστε.Κυκλοφορει τοσο μουνι που ειναι διαθεσιμο εξω,μην περιμενετε ομως και πολλα πολλα.

αδερφουλη παραλιγο να σε ευνουχισει η πουτανα.....:confused::confused::confused: σιγουρα γλιτωσες που δεν προχωρησες μαζι της.

δομιμασες να την κατουρησεις? :wanker::wanker::wanker:

αυτο που σου ειπε ηταν μεγιστη προσβολη και επρεπε να την ξεφτιλισεις(σεξουαλικα)

εγω θα εκανα οτι ανωμαλια μου περνουσε απο το μυαλο,μονο και μονο για να με θυμαται. μετα θα εξαφανιζομουν...:coffee:

αστοδιαλο γαμιολιτσες :rockon::rockon::rockon::rockon:

εγω αλλο απωθημενο εχω....οταν ημουν πιο μικρος,ποτε δεν μου καθισε μια μεγαλυτερη,παρολο που την επεφτα αβερτα σε μεγαλυτερες!

τοτε ηταν ταμπου η διαφορα ηλικιας...τωρα τεινει να εξαλειφθει αυτο απ 'οτι βλεπω:coffee:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.581
Πόντοι
4.646
Όποιος δεν ρίχνεται,
δεν γαμάει ΠΟΤΕ.
Όποιος δεν γαμάει ποτέ,
είναι ΕΝΤΕΛΩΣ άχρηστος
ή προβληματικός.
Όποιος πληρώνει, γαμάει ΜΟΝΟ πουτάνες.
Όποιος γαμάει μόνο πουτάνες είναι ΕΝΤΕΛΩΣ άχρηστος
ή προβληματικός.

:rockon:
:jerking:

• Like
Αντιδράσεις: Reuzel

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
ειναι και αλλοι πολλοι σαν αυτόν πιστεψε με
Ειδικα αν καποιος ειναι μουνόδουλος και γεράσει κιολας εκει να δεις....μεχρι και πολυκατοικία ολοκληρη ειναι ικανός να αγορασει για το γυναικάκι του.
Βεβαια θα μου πεις ,κι ο φιλος μου αν ειχε τοσα πολλα λεφτα κι αυτος θα το έκανε ειδικα αν βρισκόταν καμια πονηρή και το παιζε καλά και του πουλαγε αγάπες...
Πραγματικά τον λυπάμαι ωρες ωρες αλλα δεν αλλαζει ο ανθρωπος.
Αλλα ξαναλεω ειναι κι αλλοι....βεβαια ναι ο φιλος μου ειναι σιγουρα δυνατός παικτης στον τομέα των Μουνοπαρακαλιάρηδων

τυπε αυριο πρωι εκλεισα ραντεβου δευτερη φορα σε μικτο κομμωτηριο παραδιπλανης συνοικιας:coffee:
μονο και μονο διοτι την προηγουμενη φορα επεσαν ΑΠΡΟΣΜΕΝΑ πολλες μπηχτες με τις μουνιτσες εκει μεσα:rockon::rockon:
.....οπως αντιλαμβανεσαι , ειμαι η επιτομη της μουνοδουλιασης:rockon::rockon::rockon:

την πρωτη φορα εσκασα στην ωρα μου παραδοξως,αλλα με καθυστερησαν διοτι η βασικη κομμωτρια "κουρευε" μια θειτσα :tooth:
.....ως εκ τουτου,στο δεκαλεπτο -μεχρι να ερθει η σειρα μου - αρχισα το σουσου με την αλλη (νεοτερη) που αναλαμβανε τα λουσιματα !
ΟΣΗ ΩΡΑ μιλουσα μαζι της,αρχισε να φωναζει η αλλη η λυσσαρα "αντεεε ειναι και ελευθερο το κοριτσι μας" κλεινοντας μου το ματι:embarrased::embarrased:
αλλα επειδη μ 'επιασαν ανετοιμο χωρις ραβασακι,ειπα μεσα μου.."θα σας αφησω σε..ησυχια μεχρι την επομενη φορα γαμιολιτσες "!
μην φανω και λιγουρι :dancing::dancing:

αυριο λοιπον ζυγωνει η ωρα της πεσιματικης...αυτη που λουζει ειναι το κλασικο σιγανο ποταμακι που θα κανει τα καλυτερα τσιμπουκια:coffee:
κλασικο λαγνο βλεμμα πορνιδιου που δε θελει να βγει καρτα με το... καλημερα!
η αλλη δε, η γαμιολαρα που εκλεινε το ματι ,ειναι...παντρεμενη:think::think: περαν τουτου ειναι και ψιλομπαζο,γαμευσιμο ομως!

σε καθε περιπτωση,ο στοχος κλειδωσε και ειναι η αναπληρωματικη κομμωτρια...το καλο ειναι οτι δεν ειδα αλλες ψωλες εκει μεσα:coffee:
ουτε πελατες ,ουτε κουρεις, ειναι και μικρο -συνοικιακο που ανοιξε προσφατα,οποτε οι συνθηκες -εκτος απροοπτου -με ευνοουν.
αν ανταποκριθει και στειλει μηνυμα,θα της προτεινω στα ισα να βρεθουμε αυριο βραδυ κιολας....για κρασακι:cool2:

:erection::erection::erection:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom