Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.968

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
τυπε αυριο πρωι εκλεισα ραντεβου δευτερη φορα σε μικτο κομμωτηριο παραδιπλανης συνοικιας:coffee:
μονο και μονο διοτι την προηγουμενη φορα επεσαν ΑΠΡΟΣΜΕΝΑ πολλες μπηχτες με τις μουνιτσες εκει μεσα:rockon::rockon:
.....οπως αντιλαμβανεσαι , ειμαι η επιτομη της μουνοδουλιασης:rockon::rockon::rockon:

την πρωτη φορα εσκασα στην ωρα μου παραδοξως,αλλα με καθυστερησαν διοτι η βασικη κομμωτρια "κουρευε" μια θειτσα :tooth:
.....ως εκ τουτου,στο δεκαλεπτο -μεχρι να ερθει η σειρα μου - αρχισα το σουσου με την αλλη (νεοτερη) που αναλαμβανε τα λουσιματα !
ΟΣΗ ΩΡΑ μιλουσα μαζι της,αρχισε να φωναζει η αλλη η λυσσαρα "αντεεε ειναι και ελευθερο το κοριτσι μας" κλεινοντας μου το ματι:embarrased::embarrased:
αλλα επειδη μ 'επιασαν ανετοιμο χωρις ραβασακι,ειπα μεσα μου.."θα σας αφησω σε..ησυχια μεχρι την επομενη φορα γαμιολιτσες "!
μην φανω και λιγουρι :dancing::dancing:

αυριο λοιπον ζυγωνει η ωρα της πεσιματικης...αυτη που λουζει ειναι το κλασικο σιγανο ποταμακι που θα κανει τα καλυτερα τσιμπουκια:coffee:
κλασικο λαγνο βλεμμα πορνιδιου που δε θελει να βγει καρτα με το... καλημερα!
η αλλη δε, η γαμιολαρα που εκλεινε το ματι ,ειναι...παντρεμενη:think::think: περαν τουτου ειναι και ψιλομπαζο,γαμευσιμο ομως!

σε καθε περιπτωση,ο στοχος κλειδωσε και ειναι η αναπληρωματικη κομμωτρια...το καλο ειναι οτι δεν ειδα αλλες ψωλες εκει μεσα:coffee:
ουτε πελατες ,ουτε κουρεις, ειναι και μικρο -συνοικιακο που ανοιξε προσφατα,οποτε οι συνθηκες -εκτος απροοπτου -με ευνοουν.
αν ανταποκριθει και στειλει μηνυμα,θα της προτεινω στα ισα να βρεθουμε αυριο βραδυ κιολας....για κρασακι:cool2:

:erection::erection::erection:
Μέχρι κι εσύ που έχεις δηλώσει ελαστικός και εξαρτημένος από το μουνί, κάνεις κίνηση να την πέσεις. Αυτό από μόνο του σε τιμά. Καλές οι πουτάνες ως ποικιλία (αααααααν βρει κανείς τίποτα πλέον) :2funny: αλλά δεν είναι
ούτε η γαρνιτούρα
στην μπριζόλα.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις περιβόητες λατίνες
που έχουν "απομείνει"
στα μπουρδέλα.
Οι περισσότερες (μην πω όλες) είναι σαν ντολμάδες :2funny:
με τσιγγανόφατσες :2funny:
και εντελώς άκυρες
στο δωμάτιο.

Τώρα τι λέει ο καθένας....

Αν μάλιστα επιβεβαιωθεί ότι αρκετές ήταν και θύματα τράφικινγκ οπως συμβαίνει κατά καιρούς, ποιος ο λόγος να δουλεύουν;
για να πληρώνονται άλλοι;

:2funny:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Μέχρι κι εσύ που έχεις δηλώσει ελαστικός και εξαρτημένος από το μουνί, κάνεις κίνηση να την πέσεις. Αυτό από μόνο του σε τιμά. Καλές οι πουτάνες ως ποικιλία (αααααααν βρει κανείς τίποτα πλέον) :2funny: αλλά δεν είναι
ούτε η γαρνιτούρα
στην μπριζόλα.

Έμενα μου έπιασε τη κουβέντα πριν λίγο μια γκόμενα σε ένα μίνι μάρκετ ....αλλά επειδή είναι μεγας μάγκας,βαριόμουν και άγουρο ξύπνημενος δεν ασχολήθηκα ...ξέρεις γιατί παπάκι? Γιατί έτσι....έχω στυλ στα αρχιδια μου.Οτι κατάλαβες κατάλαβες...( εσύ ειδικά μάλλον τίποτα)

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έχουμε και τον άλλον τον δαιμονισμένο που ψάχνει επιβεβαίωση μέσα από εμένα...

:confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Cheng

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.479
Πόντοι
2.836
Οι Ελληνίδες δεν ξέρουν τι θέλουν πραγματικά όμως.....Η άλλη παντρεμένη χωρίς παιδιά πολύ λίγα χρόνια κ μιλάει στη δουλειά με όλους κ κάνει χαβαλέ κ χαμογελάει κ αστειάκια κ γυρίζει κ κοιτάει εμένα και χαμόγελο κ κοφτές πονηρες ματιές.Η γκομενα μπορεί να παίζει απλώς για επιβεβαίωση της ομορφιά της.....άβυσσος η ψυχή της γυναίκας. Δεν εχω κάνει τίποτα ποτε με παντρεμένη αλλά τέτοιες περιπτώσεις μου τυχαινουν τελευταία.... Στη χωρα μας μονο οι παντρεμενες κ οι χωρισμενες ψαχνονται ...τι να πω δεν ξερω... εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου?

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
Οι Ελληνίδες δεν ξέρουν τι θέλουν πραγματικά όμως.....Η άλλη παντρεμένη χωρίς παιδιά πολύ λίγα χρόνια κ μιλάει στη δουλειά με όλους κ κάνει χαβαλέ κ χαμογελάει κ αστειάκια κ γυρίζει κ κοιτάει εμένα και χαμόγελο κ κοφτές πονηρες ματιές.Η γκομενα μπορεί να παίζει απλώς για επιβεβαίωση της ομορφιά της.....άβυσσος η ψυχή της γυναίκας. Δεν εχω κάνει τίποτα ποτε με παντρεμένη αλλά τέτοιες περιπτώσεις μου τυχαινουν τελευταία.... Στη χωρα μας μονο οι παντρεμενες κ οι χωρισμενες ψαχνονται ...τι να πω δεν ξερω... εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου?
Απλά κάνε μια κίνηση..
Το πιο πιθανό είναι να ψάχνει απλώς για επιβεβαίωση...όμως πάντα υπάρχει και μια μικρή πιθανότητα να ψήνεται.

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.411
Πόντοι
456
Δεν ανακατεύομαι με παντρεμένες. Είναι δίκοπο μαχαίρι

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
ξερεις τυπε.....και τα πουταναρια παντρευονται.Αν βρεθει ο καταλληλος μαλακας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Λαβράκια εννοείς!
αυτον ειδικα θα τον περασει για κοκοβιο

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.788
Πόντοι
3.506
Στη χωρα μας μονο οι παντρεμενες κ οι χωρισμενες ψαχνονται ...τι να πω δεν ξερω... εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου?
Βουρ στο πατσα και θα με θυμηθείς. Αν σε γουστάρει παντρεμένη θα κάνεις γαμίσια που θα τα θυμάσαι σε όλη σου τη ζωή.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κοιτάξτε ποστ που έκανα. Άγγιξα την τελειότητα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Βουρ στο πατσα και θα με θυμηθείς. Αν σε γουστάρει παντρεμένη θα κάνεις γαμίσια που θα τα θυμάσαι σε όλη σου τη ζωή.
μωρε με τον μαλακα τον αντρα της ποιος εχει ορεξη να μπλεκει μετα.....και να βαρεσω εκει κανεναν (να με αναγκάσει δηλ) θα εχει και δικιο ο ανθρωπος

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ήρθε η ώρα να κάνεις. Έτσι απλά. Γάμα κάργα κι όσο περνάει ο καιρός θα έρχεται πιο κοντά σου και πιο μακριά από τον άνδρα της.
Θα παθαίνει και κρίσεις ανασφάλειας διότι θα σκέφτεται τι γνώμη έχεις
για αυτή που κεράτωσε
τον άλλον ενώ συνηθως
θα μαγειρεύει κι ωραία. :2funny:
Εγώ έχω φάει καλά έτσι. Κάποια μέρα θα γίνουν όλα σκατά και τελείωσε.
Αυτά δεν κρατάνε. Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη ποτέ
σε παντρεμένη.
Δεν χειρίζονται σωστά
τις καταστάσεις. Τα λέμε.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.479
Πόντοι
2.836
Ήρθε η ώρα να κάνεις. Έτσι απλά. Γάμα κάργα κι όσο περνάει ο καιρός θα έρχεται πιο κοντά σου και πιο μακριά από τον άνδρα της.
Θα παθαίνει και κρίσεις ανασφάλειας διότι θα σκέφτεται τι γνώμη έχεις
για αυτή που κεράτωσε
τον άλλον ενώ συνηθως
θα μαγειρεύει κι ωραία. :2funny:
Εγώ έχω φάει καλά έτσι. Κάποια μέρα θα γίνουν όλα σκατά και τελείωσε.
Αυτά δεν κρατάνε. Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη ποτέ
σε παντρεμένη.
Δεν χειρίζονται σωστά
τις καταστάσεις. Τα λέμε.

Πρέπει να την κάνω στενό μαρκάρισμα να δω που το πάει...Άμα θέλει αυτή μια εγώ θέλω 1000!!! Βλέπω ότι σε φλερτ κ καλά άλλων ανταποκρίνεται με ένα απλό μικρό χαμόγελο κ τίποτα άλλο....εγώ κόβω αντιδράσεις κ παρακολουθώ....δεν τη γνωρίζω καλά λίγο χρόνο την ξερω....Αυτη αν αύριο χωρίσει θα έχει μόνο την ομορφιά της κ τίποτα άλλο. Ούτε παιδιά....για σκυλιά δεν ξέρω......Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο με παντρεμένη......την κόβω για σιγανό ποταμακι με ταυτοχρονα καλό τυπακι με αέρα!

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
Πρέπει να την κάνω στενό μαρκάρισμα να δω που το πάει...Άμα θέλει αυτή μια εγώ θέλω 1000!!! Βλέπω ότι σε φλερτ κ καλά άλλων ανταποκρίνεται με ένα απλό μικρό χαμόγελο κ τίποτα άλλο....εγώ κόβω αντιδράσεις κ παρακολουθώ....δεν τη γνωρίζω καλά λίγο χρόνο την ξερω....Αυτη αν αύριο χωρίσει θα έχει μόνο την ομορφιά της κ τίποτα άλλο. Ούτε παιδιά....για σκυλιά δεν ξέρω......Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο με παντρεμένη......την κόβω για σιγανό ποταμακι ......
Ορμα...ένας με κοκοβιους ,άλλος με πατσά με άνοιξαν την όρεξη...ορμά και φάε κι εσύ!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Οι παντρεμένες-χωρισμένες έκαναν καί κάνουν τά καλύτερα γαμήσια, ούτε άγχος ούτε τίποτα.
Τώρα στό θέμα τού κερατά, θέλει πολύ προσοχή διότι ο άλλος δέν ξέρεις μέχρι...πού μπορεί νά φτάσει!!!

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.783
Πόντοι
216
Πολύ σωστά το είπες, ΄μόνο οι παντρεμένες και οι χωρισμένες ψάχνονται'-έτσι είναι, οι μεν αφού τους έφυγε το επιβεβλημμένο άγχος να δέσουν τον γάιδαρο τους, οι δε επειδή 'ολοκλήρωσαν τις κοινωνικές τους υποχρεώσεις'....
Δυστυχώς οι περισσότερες ελεύθερες απ΄΄οσες ψάχνονται δεν είναι για καλό.
Συνεπώς οφείλεις ν αποδεχθείς το 'δώρο' της παντρεμένης, μόνο εάν κι εφ όσον βεβαιωθείς ότι πρόκειται να ξεκάθαρο και εχέμυθο παιχνίδι.
Εγω θα έπαιζα διακριτική μπαλίτσα μαζί της, μερικώς ανταποκρινόμενος στις γλύκες της. Άλλες φορές λάγνα, κι άλλες βράχος ανέκφραστος. Κι αυτό ώσπου να τη δω αν έρχεται προς τα νερά μου καθόλου για να τσεκάρει τι παίζει. (ΑΝ ψαρώσει).
Εκεί βλέποντας και κάνοντας αναλόγως πως την κόψεις, δεν κοιτάς να τη βγάλεις γκόμενα ούτε και αέρα θα δώσεις για περισσότερο φλερτ, πες της στα ίσα αν ψήνεται να βγείτε για κάνα ποτάκι 'να τα πείτε' αν την κόψεις κομπλέ!
Αν ΤΟΤΕ θυμηθεί πως είναι παντρεμένη τάχα μου, υποχωρείς πετόντας κάτι του τύπου 'α οκ, δεν σκόπευα να στην πέσω κιόλας' και κόβεις μαχαίρι αλλά ευγενικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom