Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Μέχρι κι εσύ που έχεις δηλώσει ελαστικός και εξαρτημένος από το μουνί, κάνεις κίνηση να την πέσεις. Αυτό από μόνο του σε τιμά. Καλές οι πουτάνες ως ποικιλία (αααααααν βρει κανείς τίποτα πλέον) αλλά δεν είναιτυπε αυριο πρωι εκλεισα ραντεβου δευτερη φορα σε μικτο κομμωτηριο παραδιπλανης συνοικιας
μονο και μονο διοτι την προηγουμενη φορα επεσαν ΑΠΡΟΣΜΕΝΑ πολλες μπηχτες με τις μουνιτσες εκει μεσα
.....οπως αντιλαμβανεσαι , ειμαι η επιτομη της μουνοδουλιασης
την πρωτη φορα εσκασα στην ωρα μου παραδοξως,αλλα με καθυστερησαν διοτι η βασικη κομμωτρια "κουρευε" μια θειτσα
.....ως εκ τουτου,στο δεκαλεπτο -μεχρι να ερθει η σειρα μου - αρχισα το σουσου με την αλλη (νεοτερη) που αναλαμβανε τα λουσιματα !
ΟΣΗ ΩΡΑ μιλουσα μαζι της,αρχισε να φωναζει η αλλη η λυσσαρα "αντεεε ειναι και ελευθερο το κοριτσι μας" κλεινοντας μου το ματι
αλλα επειδη μ 'επιασαν ανετοιμο χωρις ραβασακι,ειπα μεσα μου.."θα σας αφησω σε..ησυχια μεχρι την επομενη φορα γαμιολιτσες "!
μην φανω και λιγουρι
αυριο λοιπον ζυγωνει η ωρα της πεσιματικης...αυτη που λουζει ειναι το κλασικο σιγανο ποταμακι που θα κανει τα καλυτερα τσιμπουκια
κλασικο λαγνο βλεμμα πορνιδιου που δε θελει να βγει καρτα με το... καλημερα!
η αλλη δε, η γαμιολαρα που εκλεινε το ματι ,ειναι...παντρεμενη περαν τουτου ειναι και ψιλομπαζο,γαμευσιμο ομως!
σε καθε περιπτωση,ο στοχος κλειδωσε και ειναι η αναπληρωματικη κομμωτρια...το καλο ειναι οτι δεν ειδα αλλες ψωλες εκει μεσα
ουτε πελατες ,ουτε κουρεις, ειναι και μικρο -συνοικιακο που ανοιξε προσφατα,οποτε οι συνθηκες -εκτος απροοπτου -με ευνοουν.
αν ανταποκριθει και στειλει μηνυμα,θα της προτεινω στα ισα να βρεθουμε αυριο βραδυ κιολας....για κρασακι
ούτε η γαρνιτούρα
στην μπριζόλα.