Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.601
Πόντοι
6.536
Δέν έχουν όλες οι Σέρβες Tattoo!!
Εχω εγώ "Γκόμενα" στήν Σερβία, χορεύτρια πού δέν έχει. -Φυσικά πάρα πολλές έχουν Tattoo-
Ούτε αυτή, αλλά ούτε καί γύρω στίς 10 φίλες της...πού έχω γνωρίσει! :hi:
Οσες ξέρω έχουν από 5....
Έχεις λάθος κύκλο.....

:tooth:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Και μόνο που ταυτίζεσαι με το mindset του,αυτό λέει πολλά...
Σόρρυ αλλά αν είναι ο άλλος 19 χρόνων και έχει μπρατσακι χειρότερο από γυναίκας και στη κοιλιά πιο γραμμωμενος από γυναίκα και γενικά μιλάει σα μαστουρωμενος δήθεν μαγκιά και ντύνεται σα τραπερ αυτό όλο είναι αηδεια και ντεκαυλε.Ενας τέτοιος 19 χρόνος μόνο άντρας δε θεωρείται καλυτερα να φορέσει φούστες μόνο ανοργασμικες πιτσιρίκες μπορεί να ρίξει τίποτα άλλο.Ο άντρας αν δε έχει κάποια κιλά δε έχει ούτε δύναμη είτε να γαμησει είτε να δειρει αν του επιτεθούν είτε γενικά οτιδήποτε.Ο άντρας ο αδύνατος πάντα θα είναι πιο κάτω από τον άντρα τον δυνατό με τα κιλά του (δε είπαμε κανας πατσοχοντρος 150 κιλά λίγα παραπάνω κιλά μόνο)

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Χαζούλη Τζιμάκο,σχολίασα το γενικότερο mindset που έχετε αμφότερο.

Στο μόνο που έχεις δίκιο σε αυτό το σχόλιο είναι για τα μπράτσα και την μόδα για τους τραπερ.

Σε όλα τα άλλα λες μπούρδες καθότι έχεις πολλά περιττά κιλά (περιττό λίπος δηλαδή) και θες να δικαιολογήσεις έμμεσα την κατάσταση σου.
Καλύτερα όπως είναι εγώ που τουλάχιστον είμαι δυνατός και γερό σκαρί παρά να είναι κάποιος σα κακομοίρης.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.087
Πόντοι
10.686
Αν θέλετε περισσότερο γέλιο, μπορείτε να κάνετε το σόου με την καρέκλα. Παίρνετε μια καρέκλα από γνωστό στην περιοχή και πάτε και κάθεστε στην στενή κάθοδο Ερμού που συναντά την Αθηνάς.
Εχει πολύ ωραία στρατηγικά σημεία που αν κάτσει κάποιος με απλωμένα πόδια
σαν πρεζακιας :2funny: κόβει
όλη την κυκλοφορία πεζών.
Τρώτε λίγο βρίσιμο
αλλά βγάζει πολύ γέλιο
το θέμα

:2funny:
Με πασίγνωστο μέλος από δω μέσα,για χρόνια πιάναμε θέση στο everest στην πλατεία Μοναστηρακίου,που είχε πάγκο στο πολύ στενό πεζοδρόμιο επί της Ερμού και αναγκαστικά όλος ο κόσμος περνούσε από μπροστά μας. Έκλεισε δυστυχώς μετά το πρώτο lockdown και χάθηκε ένα ασύγκριτο κι ανεπανάληπτο πέρασμα...:cry:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.216
Πόντοι
2.596
Την έβαλα να μου κάνει διάφορα θελήματα για δουλειές μου, ας φανεί χρήσιμη σε κάτι τουλάχιστον....
Τύπε, απαξίωσες εντελώς το bou, ενώ έπρεπε να της το πρότεινες. Όλο και κάποιος θα ταίριαζε για τη μανδάμ εδώ μέσα...
Εδώ οι "ντίβες" λένε δημόσια ότι δεν πιπώνουν (δείτε πρόσφατα σχόλια), ε αυτή θα ήταν αλλιώτικη; :confused:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Asterix&Obelix_Brussels-cropped2.png
Δε είναι έτσι φίλε είμαι πολύ πιο λεπτός από αυτον εδώ αλλά οκ

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Χαζούλη Τζιμάκο,αρνείσαι να δεχτείς ότι αν κάποιος είναι σε κιλά ανάλογα με το ύψος του (π.χ. 1,80 ύψος και 80 κιλά) μπορεί να είναι γεροδεμένος και με γερό σκαρί μέσω γυμναστικής,διατροφής και υγιεινού τρόπου ζωής καθώς έχεις κόμπλεξ κατωτερότητας ελέω περιττού λίπους.
Ένας που είναι 1.80 και 80 κιλά είναι πολύ δύσκολο να έχει δύναμη και να είναι δυνατός θα είναι απλά ένας αδύνατος ανθρωπάκος χωρίς περιττά κιλά μέχρι εκεί.

ELMOUNIO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2016
Κριτικές
1
Like
1.776
Πόντοι
486
Που φτάσαμε και οι σαβρες το παίζουν γκόμενες η συγκεκριμένη με αυτό το παιδικό σώμα που έχει στα όρια του παιδικού . απωθητικο θα έλεγα.που αντικείμενα μόνο για πίπες είσαι κοπελιά.αν δεν κάνεις τότε είσαι για τα σκυλιά

Συνημμένα

• IMG-3850eb9c9a71312ae725266bcc356fbb-V.jpg
    IMG-3850eb9c9a71312ae725266bcc356fbb-V.jpg
    274,4 KB · Εμφανίσεις: 42

Katikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.098
Πόντοι
206
Που φτάσαμε και οι σαβρες το παίζουν γκόμενες η συγκεκριμένη με αυτό το παιδικό σώμα που έχει στα όρια του παιδικού . απωθητικο θα έλεγα.που αντικείμενα μόνο για πίπες είσαι κοπελιά.αν δεν κάνεις τότε είσαι για τα σκυλιά

Συνημμένα

• Screenshot_2023-11-14-19-10-17-144_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-11-14-19-10-17-144_com.android.chrome.jpg
    688,9 KB · Εμφανίσεις: 48
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Που να καταλάβουν τι τους λες είναι και κάποιας ηλικίας..
Είναι και κάποιας ηλικίας και είναι και υπέρ των φλωρων αυτοί είναι υπέρ ο άντρας να είναι λεπτός σα λαπάς και να μη έχει δύναμη ούτε να γαμησει ούτε τίποτα τέτοιοι άντρες είναι τελείως αντισεξυ.Ο άντρας αν δε είναι ψηλός και με τα κιλά του δε έχει καμία αξία τουλάχιστον εμφανησιακη.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.821
Πόντοι
3.556
Θα έπρεπε η Ελλάδα να εχει επιβάλει λατινικό αλφάβητο για τα ελληνικά.. Μέχρι και οι Τούρκοι και οι αζεροι και οι ουζμπεκοι με το λατινικό γράφουν τις γλώσσες τους.. Αλλα είπαμε.. Αν γράφαμε με το λατινικό αλφάβητο.. Δεν θα υπήρχανε.. Ελλεεινιδες
Αλβανεζος είσαι τύπε και σου φαίνονται δύσκολα ;

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.117
Πόντοι
206
Σημερα το απογευμα ειχα παει στον πνευματικό μου και συζητησα μαζι του το γεγονός οτι εγω κατα βαθος το τελευταιο πραγμα που θελω στην ζωη μου ειναι να παντρευτώ και να κανω παιδιά.Του εξηγησα οτι δεν εχω καθολου μεσα μου το πατρικό ενστικτο οπως επισης δεν θελω να φορτωθώ και μία γυναικα μονιμα γιατι θελω το κεφάλι μου ησυχο πανω απόλα.Και ουτε λιγο ουτε πολύ μου ειπε πως δεν εχει σημασία τι θελω εγώ κι οτι αν εκανε ο καθένας σε αυτο τον κοσμο αυτο που θελει, θα ειχαμε γινει μπάχαλο.Μου ειπε οτι απο την στιγμή που δεν θελω ουτε μοναχός να γινω και να αφιερωθώ στον Θεό τοτε το να ειμαι εργένης ειναι κατι που δεν το θελει ο Θεός σε καμια περιπτωση.Ποσο μαλλον απο την στιγμή που βλεπω τις γυναικες μόνο για σεξ.Μου ειπε οτι αυτά δεν ειναι καλά πραγματα κι οτι σκεφτομαι λαθος και με διαβολικό τροπο.Μου ειπε οτι δεν ειμαι σε καλό δρομο σε οτι αφορα την θρησκεία.
Δεν συνεχισα κι αλλο την κουβεντα μας γιατι δεν οδηγουσε πουθενά....Αυτος ειναι σαν να μου λεει οτι πρεπει να κανω οικογενεια ακομα και με το ζόρι,αλλιως να γίνω μοναχός .Δηλαδη ντε και καλα πρεπει να ειμαι δυστυχισμενος γιατι μόνο ετσι θα ειμαι καλος Χριστιανός.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
5.001
Πόντοι
1.446
Πες στον πνευματικό σου ότι ο μεγαλύτερος πουτανιαρης του κόσμου ήταν ο Αϊνστάιν ... παρολο που ήταν παντρεμενος ...

Ο Θεός του έδωσε IQ 5000 ...
το σκέφτηκε καλά...
και κατέληξε στις πουτανες ...!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Οι πατσαβουρες συνηθίζουν να εξυμνούν
και να αποθεώνουν σώματα ανδρών που ποζάρουν αλλά μόνο όταν ανήκουν σε σταρ
ή διάσημους.
Σε καθημερινούς άνδρες οταν αυτοί ποζάρουν (γενικώς το ποζαρισμα είναι μαλακία στον άνδρα πέρα από εντελώς στημένο) τους καραμουζιαζουν ως νάρκισσους ή κομπλεξικούς. Το γιατί το έχουμε πει. Φοβούνται πιθανή ΑΠΟΡΡΙΨΗ.
Με ένα σταρ η διάσημο
οι πιθανότητες να συναντηθούν είναι 0% αλλά με έναν καθημερινό μπορεί να συμβεί. Ως άμεση συνέπεια ο διαταραγμένος ναρκισσισμός τους δεν ανέχεται ότι αυτός ο κάποιος
θα είναι αυτός το αντικείμενο θαυμασμού και όχι αυτές.
Και όπως προείπα φοβούνται μην τις απορρίψει αν έχει προσόντα.
Για αυτό ακριβώς κι επιλέγουν ελεγχόμενους μαλάκες
που αν είναι και κατώτεροι εμφανισιακά είναι ότι καλύτερο ώστε να τους κάνουν ότι θέλουν ενώ παράλληλα θα ΠΡΟΕΞΕΧΕΙ
η δική τους εμφάνιση.
Η Ντονάλντια συλλογιστική για μια ακόμα φορά ξεσκεπάζει την σαπιλα των πατσαβούρων και μεταφέρει με ακρίβεια την πραγματικότητα όσων ζούμε στην σημερινή εποχή
του γυναικοκεντρισμού.

:rockon:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Σημερα το απογευμα ειχα παει στον πνευματικό μου και συζητησα μαζι του το γεγονός οτι εγω κατα βαθος το τελευταιο πραγμα που θελω στην ζωη μου ειναι να παντρευτώ και να κανω παιδιά.Του εξηγησα οτι δεν εχω καθολου μεσα μου το πατρικό ενστικτο οπως επισης δεν θελω να φορτωθώ και μία γυναικα μονιμα γιατι θελω το κεφάλι μου ησυχο πανω απόλα.Και ουτε λιγο ουτε πολύ μου ειπε πως δεν εχει σημασία τι θελω εγώ κι οτι αν εκανε ο καθένας σε αυτο τον κοσμο αυτο που θελει, θα ειχαμε γινει μπάχαλο.Μου ειπε οτι απο την στιγμή που δεν θελω ουτε μοναχός να γινω και να αφιερωθώ στον Θεό τοτε το να ειμαι εργένης ειναι κατι που δεν το θελει ο Θεός σε καμια περιπτωση.Ποσο μαλλον απο την στιγμή που βλεπω τις γυναικες μόνο για σεξ.Μου ειπε οτι αυτά δεν ειναι καλά πραγματα κι οτι σκεφτομαι λαθος και με διαβολικό τροπο.Μου ειπε οτι δεν ειμαι σε καλό δρομο σε οτι αφορα την θρησκεία.
Δεν συνεχισα κι αλλο την κουβεντα μας γιατι δεν οδηγουσε πουθενά....Αυτος ειναι σαν να μου λεει οτι πρεπει να κανω οικογενεια ακομα και με το ζόρι,αλλιως να γίνω μοναχός .Δηλαδη ντε και καλα πρεπει να ειμαι δυστυχισμενος γιατι μόνο ετσι θα ειμαι καλος Χριστιανός.
Εσύ θα κάνεις αυτό που θέλεις αν δε θες να φορτωθεις μια γυναίκα για μια ζωή και να κάνεις παιδιά απλά μη το κάνεις γιατί θα είσαι δυστιχισμενος.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Δυστυχώς αλλά πολλοί κληρικοί -Οχι όλοι ευτυχώς- έχουν full συντηρητικές αντιλήψεις καί στάση ζωής.
Υπάρχουν καί κληρικοί πάντως "πού είναι πολύ μπροστά από τήν εποχή τους"
Συνήθως η στάση τών κληρικών, είναι αυτή πού περιέγραψες...καί ακόμα χειρότερη!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.113
Πόντοι
9.297
Το θέμα είναι να σεβόμαστε την θρησκεία μας και το αν θα βρεθεί κάποια να μας αντέχει και να την αντεχουμε αυτό είναι θέμα τύχης που είναι η καλλιτεχνική ονομασία του Θεού σύμφωνα με έναν αξιόλογο ιερωμένο.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Οι πατσαβουρες συνηθίζουν να εξυμνούν
και να αποθεώνουν σώματα ανδρών που ποζάρουν αλλά μόνο όταν ανήκουν σε σταρ
ή διάσημους.
Σε καθημερινούς άνδρες οταν αυτοί ποζάρουν (γενικώς το ποζαρισμα είναι μαλακία στον άνδρα πέρα από εντελώς στημένο) τους καραμουζιαζουν ως νάρκισσους ή κομπλεξικούς. Το γιατί το έχουμε πει. Φοβούνται πιθανή ΑΠΟΡΡΙΨΗ.
Με ένα σταρ η διάσημο
οι πιθανότητες να συναντηθούν είναι 0% αλλά με έναν καθημερινό μπορεί να συμβεί. Ως άμεση συνέπεια ο διαταραγμένος ναρκισσισμός τους δεν ανέχεται ότι αυτός ο κάποιος
θα είναι αυτός το αντικείμενο θαυμασμού και όχι αυτές.
Και όπως προείπα φοβούνται μην τις απορρίψει αν έχει προσόντα.
Για αυτό ακριβώς κι επιλέγουν ελεγχόμενους μαλάκες
που αν είναι και κατώτεροι εμφανισιακά είναι ότι καλύτερο ώστε να τους κάνουν ότι θέλουν ενώ παράλληλα θα ΠΡΟΕΞΕΧΕΙ
η δική τους εμφάνιση.
Η Ντονάλντια συλλογιστική για μια ακόμα φορά ξεσκεπάζει την σαπιλα των πατσαβούρων και μεταφέρει με ακρίβεια την πραγματικότητα όσων ζούμε στην σημερινή εποχή
του γυναικοκεντρισμού.

:rockon:
Ο χειρότερος αντίπαλος γιά τίς γκόμενες παπάκι είναι οι άνδρες "Ποζέρια"
Οπου σταθούν καί όπου βρεθούν, παίζουν μέ Photos καί Videos, αυτό τίς γκόμενες τίς τρελαίνει.
Θέλουν νά είναι πάντα...αυτές οι Stars!!!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom