Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Ολα παίζουν,υπάρχουν πάντως σοβαροί κληρικοί μέ επίπεδο πού είναι "Αόρατοι"Παίζει αυτό αλλά παίζει και το άλλο. Ότι δηλαδή όσοι είναι ανάμεσα στον κοσμικό βίο είναι πιο ικανοί διότι τραβούν περισσότερο ζόρι. Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση.
Οι...Αόρατοι Ασκητές Αγίου Όρους!!
Μήν τό λές αυτό όλοι τού Θεού είμαστε,μήν κοιτάς τί λένε ορισμένα "Παπαδαριά"τι να πω.ισως να μην ειμαι ανθρωπος του Θεού.Αυτη η λογικη που εχουν δεν μπορω να την καταλάβω.Δηλαδη να κανω κατι επειδη ειναι σωστό γι αυτους κι ας ειμαι εγω φουλ δυστυχισμένος...Και εχεις τον κάθε κληρικό να σου λεει...Δεν εχει σημασία τι θελεις εσυ,εχει σημασια να ακολουθεις το θελημα του Θεού.Εγω οικογενεια δεν θελω να κανω για παρα πολλους λογους,μα πάρα πολλους.Αλλα απ οτι φαινεται τους ενοχλει και η αντιληψη μου οτι θελω να ειμαι ελευθερο πουλί και να γραπώνω οτι κατσει απο γυναικες εξω,αν κατσει κατι.Δεν ηξερα οτι πρεπει να αγαπήσω με το ζόρι την κάθε πουτάνα που στα νιάτα της ειδικα ουτε θυμαται με πόσους γαμιότανε
Οι περισσότεροι από αυτούς, είναι δογματικοί καί φανατικοί άνθρωποι,ο Χριστός άλλα έλεγε.
-Πάντως μήν ξεχνάς ότι αυτή πού έπλυνε τά πόδια τού Χριστού ήταν πόρνη,άλλοι άνθρωποι τό αρνούνται καί λένε ότι δέν ήταν πόρνη-
Θά μπορούσα άνετα, νά τό είχα γράψει καί εγώ αυτό τό Post.Ένα νέο πράγμα που συμπέρανα σήμερα. Το οποίο αν το σκεφτεί κανείς, είναι δυσοίωνο φαινόμενο.
Έπεσα σήμερα σε 3 παλιές φίλες που έπιναν το καφεδάκι τους στο κέντρο, έκατσα λίγο μαζί τους να πούμε τα νέα μας. Ηλικίες 40-43.
Εκ των 3 οι δύο είναι ωραίες γκόμενες. Και οι 3 δουλεύουν από μικρές, είναι καλοστεκούμενες και μορφωμένες. Αρκετά καλού επιπέδου ειδικά για τα ελληνικά δεδομένα, θα έλεγα.
Λοιπόν ενώ και οι 3 προσέχουν τους εαυτούς τους (διατροφή, γυμναστική, περιποίηση, ντυσίματα κλπ), εν ολίγοις έμμεσα μου είπαν πως σα να χουν εγκαταλείψει πλήρως το γκομενικό. Ενω προφανώς και τους την πέφτουν γκόμενοι (και ωραίοι δηλαδή), και οι τρεις μου είπαν πως δεν έχουν όρεξη πια, οι δυό έχουν συνηθίσει χωρίς σεξ εδώ και καιρό (!) ενώ η μια πηδιέται μ έναν που ζει εκτός Ελλάδας, όποτε έρχεται.
Στα νιάτα τους εν τω μεταξύ έδιναν πόνο (ενώ δε βλεπόντουσαν τότε) ξεπέτες, αρπαχτές, η μια και παρτούζα με καμάρι....
Τις έφαγε η δουλειά, το άγχος της ανεξαρτησίας, οι ψυχολόγοι με τα φάρμακα, δεν ξέρω, με λύπη όμως αντίκρυσα 3 άξιες γυναίκες, πλέον παροπλισμένες, ψοφίμια και εκτός παιχνιδιού.
Μέγιστη αθλιότητα να προτιμάει κάποιος/α την ξάπλα στον καναπέ με ταινίες/σειρές/βιβλία και κατοικίδιο αγκαλιά ενώ έχει την επιλογή να πάει μια ωραία βόλτα και να γνωρίζει ανθρώπους που τον/την γουστάρουν.
Και στα σόσιαλ μου δηλαδή βλέπω μερικές γνωστές μου που μετράνε γενικά, κάθε μέρα στορυς με καναπέδες, βιβλία, ταινίες, σκύλους και γάτες. Βλέπεις 28χρονες να γεροντοκοριάζουν. Τι μιζέρια είναι αυτή ρε παιδιά.......
Κι απτην άλλη έξω, οι περισσότερες που γκομενίζουν και παίζουν μπαλα, εν τέλει αρκετές ίσως το κάνουν απλά επειδή δεν έχουν.....ενδιαφέροντα
Συμπέρασμα: πιθανώς αρκετές γυναίκες βγαίνουν άδικα στην απόσυρση πρόωρα λόγω μουροχαυλίασης. Ένα άλλο μεγάλο ποσοστό είναι ήδη πιασμένο. Και εν τέλει, έμειναν τα τσόκαρα να κάνουν παρέλαση και όλος ο κόσμος στα πόδια τους.
Συνεπώς δεν είναι να απορούμε. Με τις υγείες μας παιδιά.....
Ακριβώς έτσι είναι καί χειρότερα, τό βιώνω μέ διάφορες γνωστές μου...καθημερινά!!