Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Παίζει αυτό αλλά παίζει και το άλλο. Ότι δηλαδή όσοι είναι ανάμεσα στον κοσμικό βίο είναι πιο ικανοί διότι τραβούν περισσότερο ζόρι. Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση.

:rockon:
Ολα παίζουν,υπάρχουν πάντως σοβαροί κληρικοί μέ επίπεδο πού είναι "Αόρατοι"
Οι...Αόρατοι Ασκητές Αγίου Όρους!!

τι να πω.ισως να μην ειμαι ανθρωπος του Θεού.Αυτη η λογικη που εχουν δεν μπορω να την καταλάβω.Δηλαδη να κανω κατι επειδη ειναι σωστό γι αυτους κι ας ειμαι εγω φουλ δυστυχισμένος...Και εχεις τον κάθε κληρικό να σου λεει...Δεν εχει σημασία τι θελεις εσυ,εχει σημασια να ακολουθεις το θελημα του Θεού.Εγω οικογενεια δεν θελω να κανω για παρα πολλους λογους,μα πάρα πολλους.Αλλα απ οτι φαινεται τους ενοχλει και η αντιληψη μου οτι θελω να ειμαι ελευθερο πουλί και να γραπώνω οτι κατσει απο γυναικες εξω,αν κατσει κατι.Δεν ηξερα οτι πρεπει να αγαπήσω με το ζόρι την κάθε πουτάνα που στα νιάτα της ειδικα ουτε θυμαται με πόσους γαμιότανε
Μήν τό λές αυτό όλοι τού Θεού είμαστε,μήν κοιτάς τί λένε ορισμένα "Παπαδαριά"
Οι περισσότεροι από αυτούς, είναι δογματικοί καί φανατικοί άνθρωποι,ο Χριστός άλλα έλεγε.
-Πάντως μήν ξεχνάς ότι αυτή πού έπλυνε τά πόδια τού Χριστού ήταν πόρνη,άλλοι άνθρωποι τό αρνούνται καί λένε ότι δέν ήταν πόρνη-

Ένα νέο πράγμα που συμπέρανα σήμερα. Το οποίο αν το σκεφτεί κανείς, είναι δυσοίωνο φαινόμενο.
Έπεσα σήμερα σε 3 παλιές φίλες που έπιναν το καφεδάκι τους στο κέντρο, έκατσα λίγο μαζί τους να πούμε τα νέα μας. Ηλικίες 40-43.
Εκ των 3 οι δύο είναι ωραίες γκόμενες. Και οι 3 δουλεύουν από μικρές, είναι καλοστεκούμενες και μορφωμένες. Αρκετά καλού επιπέδου ειδικά για τα ελληνικά δεδομένα, θα έλεγα.
Λοιπόν ενώ και οι 3 προσέχουν τους εαυτούς τους (διατροφή, γυμναστική, περιποίηση, ντυσίματα κλπ), εν ολίγοις έμμεσα μου είπαν πως σα να χουν εγκαταλείψει πλήρως το γκομενικό. Ενω προφανώς και τους την πέφτουν γκόμενοι (και ωραίοι δηλαδή), και οι τρεις μου είπαν πως δεν έχουν όρεξη πια, οι δυό έχουν συνηθίσει χωρίς σεξ εδώ και καιρό (!) ενώ η μια πηδιέται μ έναν που ζει εκτός Ελλάδας, όποτε έρχεται.
Στα νιάτα τους εν τω μεταξύ έδιναν πόνο (ενώ δε βλεπόντουσαν τότε:buck2:) ξεπέτες, αρπαχτές, η μια και παρτούζα με καμάρι....
Τις έφαγε η δουλειά, το άγχος της ανεξαρτησίας, οι ψυχολόγοι με τα φάρμακα, δεν ξέρω, με λύπη όμως αντίκρυσα 3 άξιες γυναίκες, πλέον παροπλισμένες, ψοφίμια και εκτός παιχνιδιού.

Μέγιστη αθλιότητα να προτιμάει κάποιος/α την ξάπλα στον καναπέ με ταινίες/σειρές/βιβλία και κατοικίδιο αγκαλιά ενώ έχει την επιλογή να πάει μια ωραία βόλτα και να γνωρίζει ανθρώπους που τον/την γουστάρουν.
Και στα σόσιαλ μου δηλαδή βλέπω μερικές γνωστές μου που μετράνε γενικά, κάθε μέρα στορυς με καναπέδες, βιβλία, ταινίες, σκύλους και γάτες. Βλέπεις 28χρονες να γεροντοκοριάζουν. Τι μιζέρια είναι αυτή ρε παιδιά.......

Κι απτην άλλη έξω, οι περισσότερες που γκομενίζουν και παίζουν μπαλα, εν τέλει αρκετές ίσως το κάνουν απλά επειδή δεν έχουν.....ενδιαφέροντα:cheesy:

Συμπέρασμα: πιθανώς αρκετές γυναίκες βγαίνουν άδικα στην απόσυρση πρόωρα λόγω μουροχαυλίασης. Ένα άλλο μεγάλο ποσοστό είναι ήδη πιασμένο. Και εν τέλει, έμειναν τα τσόκαρα να κάνουν παρέλαση και όλος ο κόσμος στα πόδια τους.

Συνεπώς δεν είναι να απορούμε. Με τις υγείες μας παιδιά.....
Θά μπορούσα άνετα, νά τό είχα γράψει καί εγώ αυτό τό Post.
Ακριβώς έτσι είναι καί χειρότερα, τό βιώνω μέ διάφορες γνωστές μου...καθημερινά!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
Ένα νέο πράγμα που συμπέρανα σήμερα. Το οποίο αν το σκεφτεί κανείς, είναι δυσοίωνο φαινόμενο.
Έπεσα σήμερα σε 3 παλιές φίλες που έπιναν το καφεδάκι τους στο κέντρο, έκατσα λίγο μαζί τους να πούμε τα νέα μας. Ηλικίες 40-43.
Εκ των 3 οι δύο είναι ωραίες γκόμενες. Και οι 3 δουλεύουν από μικρές, είναι καλοστεκούμενες και μορφωμένες. Αρκετά καλού επιπέδου ειδικά για τα ελληνικά δεδομένα, θα έλεγα.
Λοιπόν ενώ και οι 3 προσέχουν τους εαυτούς τους (διατροφή, γυμναστική, περιποίηση, ντυσίματα κλπ), εν ολίγοις έμμεσα μου είπαν πως σα να χουν εγκαταλείψει πλήρως το γκομενικό. Ενω προφανώς και τους την πέφτουν γκόμενοι (και ωραίοι δηλαδή), και οι τρεις μου είπαν πως δεν έχουν όρεξη πια, οι δυό έχουν συνηθίσει χωρίς σεξ εδώ και καιρό (!) ενώ η μια πηδιέται μ έναν που ζει εκτός Ελλάδας, όποτε έρχεται.
Στα νιάτα τους εν τω μεταξύ έδιναν πόνο (ενώ δε βλεπόντουσαν τότε:buck2:) ξεπέτες, αρπαχτές, η μια και παρτούζα με καμάρι....
Τις έφαγε η δουλειά, το άγχος της ανεξαρτησίας, οι ψυχολόγοι με τα φάρμακα, δεν ξέρω, με λύπη όμως αντίκρυσα 3 άξιες γυναίκες, πλέον παροπλισμένες, ψοφίμια και εκτός παιχνιδιού.

Μέγιστη αθλιότητα να προτιμάει κάποιος/α την ξάπλα στον καναπέ με ταινίες/σειρές/βιβλία και κατοικίδιο αγκαλιά ενώ έχει την επιλογή να πάει μια ωραία βόλτα και να γνωρίζει ανθρώπους που τον/την γουστάρουν.
Και στα σόσιαλ μου δηλαδή βλέπω μερικές γνωστές μου που μετράνε γενικά, κάθε μέρα στορυς με καναπέδες, βιβλία, ταινίες, σκύλους και γάτες. Βλέπεις 28χρονες να γεροντοκοριάζουν. Τι μιζέρια είναι αυτή ρε παιδιά.......

Κι απτην άλλη έξω, οι περισσότερες που γκομενίζουν και παίζουν μπαλα, εν τέλει αρκετές ίσως το κάνουν απλά επειδή δεν έχουν.....ενδιαφέροντα:cheesy:

Συμπέρασμα: πιθανώς αρκετές γυναίκες βγαίνουν άδικα στην απόσυρση πρόωρα λόγω μουροχαυλίασης. Ένα άλλο μεγάλο ποσοστό είναι ήδη πιασμένο. Και εν τέλει, έμειναν τα τσόκαρα να κάνουν παρέλαση και όλος ο κόσμος στα πόδια τους.

Συνεπώς δεν είναι να απορούμε. Με τις υγείες μας παιδιά.....
Η μαζική διαδικτυακή αποβλακωση αυτά έχει.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
δυστυχως σχεδον ολοι οι ανδρες τουλαχιστον το 97% γινονται κατι που δεν τους εκφραζει και κανουν πραγματα που δεν ειναι του χαρακτήρα τους,μονο και μονο για να ειναι αποδεχτοι στην κοινωνία και να αρεσουν στις γυναικες.Αυτο με τα χρόνια θα γινει πιο εντονο σε σημειο που αν οι γυναικες θελησουν να δουν τους ανδρες να φοράνε κραγιόν και πούδρα,αυτοι θα το κανουν γιατι σου λεει αυτο αρεσει στις γυναικες....Τι να κανω?να μεινω αγαμητος? Πρεπει να βαλω κραγιον και πούδρα.Οπως θα αλλαξουν και αλλα πραγματα σε βαθος χρονου.Ειμαι βεβαιος οτι σε καποια χρονια αν φλερταρεις μια γυναικα στο δρομο με καπως χυδαιο τροπο....να πεις ας πουμε σε καποια που περναει διπλα σου 'τι καυλόφατσα εισαι εσυ ' τοτε αν εχει μαρτυρες για το περιστατικό τιποτα φλωρους-φεμινιστές τοτε θα κινδυνεύεις με βαριές ποινές ακομα και να μπεις μεσα.Θα φτασουμε και σε αυτο το σημειο.Be sure !
Παντως τα θηλυπρεπή αγοράκια εδώ βτιφκουν κδ
Ολα παίζουν,υπάρχουν πάντως σοβαροί κληρικοί μέ επίπεδο πού είναι "Αόρατοι"
Οι...Αόρατοι Ασκητές Αγίου Όρους!!

Μήν τό λές αυτό όλοι τού Θεού είμαστε,μήν κοιτάς τί λένε ορισμένα "Παπαδαριά"
Οι περισσότεροι από αυτούς, είναι δογματικοί καί φανατικοί άνθρωποι,ο Χριστός άλλα έλεγε.
-Πάντως μήν ξεχνάς ότι αυτή πού έπλυνε τά πόδια τού Χριστού ήταν πόρνη,άλλοι άνθρωποι τό αρνούνται καί λένε ότι δέν ήταν πόρνη-

Θά μπορούσα άνετα, νά τό είχα γράψει καί εγώ αυτό τό Post.
Ακριβώς έτσι είναι καί χειρότερα, τό βιώνω μέ διάφορες γνωστές μου...καθημερινά!!
Υπάρχουν μαρτυρίες για τους Δώδεκα Φυλακες του Αγίου Όρους..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
δυστυχως σχεδον ολοι οι ανδρες τουλαχιστον το 97% γινονται κατι που δεν τους εκφραζει και κανουν πραγματα που δεν ειναι του χαρακτήρα τους,μονο και μονο για να ειναι αποδεχτοι στην κοινωνία και να αρεσουν στις γυναικες.Αυτο με τα χρόνια θα γινει πιο εντονο σε σημειο που αν οι γυναικες θελησουν να δουν τους ανδρες να φοράνε κραγιόν και πούδρα,αυτοι θα το κανουν γιατι σου λεει αυτο αρεσει στις γυναικες....Τι να κανω?να μεινω αγαμητος? Πρεπει να βαλω κραγιον και πούδρα.Οπως θα αλλαξουν και αλλα πραγματα σε βαθος χρονου.Ειμαι βεβαιος οτι σε καποια χρονια αν φλερταρεις μια γυναικα στο δρομο με καπως χυδαιο τροπο....να πεις ας πουμε σε καποια που περναει διπλα σου 'τι καυλόφατσα εισαι εσυ ' τοτε αν εχει μαρτυρες για το περιστατικό τιποτα φλωρους-φεμινιστές τοτε θα κινδυνεύεις με βαριές ποινές ακομα και να μπεις μεσα.Θα φτασουμε και σε αυτο το σημειο.Be sure !
Τα θηλυπρεπή αγοράκια δεν είναι πρότυπα σε Ορθόδοξες χώρες με Σλαβικό πληθυσμό.
Αυτό κάτι λέει για την ηθική διάβρωση που έχουμε υποστεί.

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.818
Πόντοι
1.446

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Τζιμάκο ο κάλος που έχεις στον εγκέφαλο σε κάνει να τα βλέπεις όλα ως άσπρο ή μαύρο.

Αλλά πάμε για μια ακόμη φορά:
Κανείς δεν είπε ότι ο άντρας πρέπει να ναι χτικιάρης.Αντιθέτως αν είσαι στα κιλά του ύψους σου (άντε 2 με 3 παραπάνω το πολύ) αλλά γυμνασμένος,με μύες και λίγο έως φυσιολογικό ποσοστό λίπους κλπ τότε είσαι πολύ καλά.
Άλλωστε παίζει και η "σύσταση" των κιλών,δηλαδή αν είσαι μυώδης ή με κοιλιές.
Το υπερβολικό λίπος (και ναι,συμπεριλαμβάνεσαι σε αυτήν την περίπτωση) δεν είναι ούτε υγιές ούτε αισθητικά ωραίο.Άσε που οι χοντροί δεν αρέσουν στις γυναίκες.

Οπότε κοίτα να αρχίσεις να σκέφτεσαι out of the box μπας και απαλλαγείς από τα κόμπλεξ.
Και φρόντισε να χάσεις κανένα κιλό.
Φίλε τι ορίζεις ως χοντρό;.

Έχεις δει παλαιστές στην κατηγορία των 130 κιλών;

Αυτοί τι είναι χοντροί;

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αφού ρε Τζιμάκο αρέσεις στις γκόμενες,τότε γιατί μυξοκλαις συνέχεια ότι θέλουν άλλου τύπου άντρες;

Και τι γυμναστική κάνεις Τζιμάκο;Για πες μας.
Για τα υπόλοιπα που λες,ξαναδιάβασε όσα έγραψε χθες o @Glyfomounix

Ήρεμα,δεν φωνάζουμε.
Δε αρέσει το στιλ μου έξυπνε επειδή είμαι καλό παιδί και στη φάτσα δε είμαι άγριος με μούσια αλλά γλυκουλης δε φταίει το σώμα αλλά το στιλ ξέρω έναν που έχει το σώμα μου αλλά επειδή έχει αυτοπεποίθηση και είναι ο κλασσικός μοντέρνος νεοέλληνας έχει γαμησει αρκετές.Μη κόλλας στο σώμα γιατί οι Ελληνίδες είναι το τελευταίο που κοιτάζουν σε ερώτηση γιουτιουμπερ άντρες με κοιλίτσα η κοιλιακους οι πιο πολλές κοιλίτσα απάντησαν τους αρέσει ο άντρας να έχει κιλά και να μη είναι λαπάς αλλά που να καταλάβεις εσύ έχεις μείνει στο 1980 που οι γκόμενες τότε κοιταγαν κοιλιακούς κλπ τώρα δε κοιτανε κοιλιακούς αλλά να είσαι ο κλασσικός μοντέρνος νεοέλληνας και στο στιλ και στη φάτσα και να έχεις και κάποια λεφτά να κερνάς από τη δουλειά.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506

Ξαναδιάβασε εδώ όσα σου γράφει ο paparotriftoulas μπας και βάλεις μυαλό
Μου το ξαναεστειλες αυτό έλα μη κουράζεις όλη τη ώρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τυχαία ταγκ μετά το νέο σου ποστ @Milfomaniac
@paparotriftoulas
@Glyfomounix
Όλο τα ίδια και τα ίδια λες ξέρω ότι αυτοί οι 3 έχουν τις ίδιες ιδέες με σένα οκ μη μου το ξαναλές.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως Τζιμάκο!

Γιατί έκανες χυδαίες επιθέσεις στον Παπαροτρίφτουλα,όταν έγραφες ως Se99?
Αυτός με έλεγε αυτιστικό επειδή έλεγα τις απόψεις μου αυτός ξεκίνησε να με λέει χοντρό κλπ κλπ.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.499
Πόντοι
34.538
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Απλά οι ελλεινιδες γουστάρουν κατι τέτοιους. Εγώ δε μοιάζω σαν αυτους τους κουκλους

Απλά οι ελλεινιδες γουστάρουν και τέτοιους. Εγώ δε μοιάζω σαν αυτούς τους κουκλους
δεν το νομιζω φιλε...δεν γουσταρουν τετοιους...
Θελουν μπούληδες και κρυφογκει,αυτοι που εδειξες εσυ ειναι απλα αλλοδαποί χωρις καλη εμφανιση.Κοιτα αυτον που εχω εγω στην φωτο μου προφιλ εδω και θα καταλαβεις...Γραφουν οι γκομενες τα καλυτερα λογια γι αυτον

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Εγώ κοιτάω το συμφέρον μου. Με τις ελλεινιδες δεν εχω να κερδίσω τίποτα μόνο πίτες και άσχημη συμπεριφορά. Αν όμως κυριαρχούσε το ισλάμ στην Ελλάδα ίσως τα πράγματα στον ερωτικό τομέα να ήταν πολύ καλύτερα.σιγουρα όλοι θα είχαμε από μια γυναίκα. Οπότε θα παω εκεί που με συμφέρει πιο καλά!
τι συζητας ρε φιλε??Αν ησουν σε αραβικη χωρα ας πουμε θα ειχες μονιμη γυναικα και θα γαμαγες και οτι κατσει απο τα τυχερά σου εξω....Το πιο σημαντικο απ ολα ομως δεν ειναι μονο αυτό αλλα και το γεγονός οτι επειδη εκει οι γυναικες ειναι ταπεινωμενες στο φουλ,κανουν στο κρεβατι οτι τους πει ο ανδρας ακομα κι αν αυτο ειναι ακραίο.Κι οχι οπως εδω που παμε με καποιες ακομα και με χρηματα και σου λενε οχι δεν κανω αυτο,οχι δεν κανω το αλλο και στο τελος σε ξενερώνουν!Οι αραβες γελάνε με εμας τους 'πολιτισμένους ' Ευρωπαίους και πολυ καλα κανουν.Για γέλια ειμαστε

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Σέ λίγο θά μάς πείτε, ότι πρέπει νά γίνουμε Σαουδική Αραβία γιά νά γαμήσουμε!!
Κάντε μία βόλτα στό Ιράν καί στό Πακιστάν, νά δείτε πώς ζούν οι άνθρωποι καί μετά...γράψτε ότι θέλετε!!! :headbang:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Μάλλον δεν ξέρουν ότι εκεί πέφτουν εκτελέσεις δίχως σοβαρό λόγο,υπάρχει λογοκρισία,καταπάτηση κάθε ελευθερίας κλπ

Ψιλά γράμματα!
Πραγματικά απορώ μέ -Νέουλες- ανθρώπους το 2023 νά αναζητούν τέτοια απολυταρχικά καθεστώτα, μέ τήν αιτιολογία ότι δέν βρίσκουν γκόμενα.
Είναι ορισμένα θέματα πού τί νά πώ,ότι καί νά πώ...είναι λίγο!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ρε εσύ,κατηγορούν τα δημοκρατικά καθεστώτα επειδή σε αυτά η γυναίκα έχει ελευθερίες και δικαιώματα.

Πιο συγκεκριμένα τους ενοχλεί το δικαίωμα επιλογής της στους ερωτικούς συντρόφους ή για να το γράψω πιο λιανά,η προτίμηση σε άλλους άντρες.Θεωρούν ότι φταίει η ελευθερία του δημοκρατικού καθεστώτος και η παροχή δικαιωμάτων στη γυναίκα,ενώ στην πραγματικότητα φταίει η εξωτερική τους εμφάνιση κλπ που δεν είναι αρκετά δυνατή για να τους προσέξει κάποια.

Για αυτό προτιμούν απολυταρχικά καθεστώτα,σκέφτονται ότι εκεί η γυναίκα δεν μιλάει δεν λαλάει,ο άντρας όπως και να ναι εξωτερικά διαλέγει όποια γουστάρει χωρίς εκείνη να έχει λόγο,οπότε για αυτούς είναι το ιδανικό.Πιστεύουν ότι τους χρωστάει μια μουνάρα η ζωή,επειδή οι ίδιοι δεν είναι τίποτα γυμνασμένα ομορφόπαιδα η (και διάσημοι λεφτάδες) και πρέπει να τους το ξεπληρώσει με αυτόν τον τρόπο.
Οσοι γράφουν τέτοιες ανοησίες καί ανακρίβειες,είναι σίγουρο ότι δέν έχουν απομακρυνθεί πέρα από τόν κήπο τού σπιτιού τους.
Αν πότε πάνε καί δούν μέ τά μάτια τους τό τί παίζει σέ αυτές τίς χώρες, θά ξεχάσουν όχι μόνο τό τί έχουν γράψει...αλλά καί τό όνομα τους.
-Τό γαμήσι καί τίς γκόμενες ούτε κάν θά τά σκέφτονται-

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αχ ρε Τζιμάκο,όχι ότι χρησιμοποιώ ορολογία όπως με αυτήν που σε γλέντησε ο Παπαροτρίφτουλας αλλά αν δεις το επαναλαμβανόμενο μοτίβο των ποστς σου θα καταλάβεις ότι στραβά αρμενίζεις εσύ και όχι ο γιαλός
ενταξει απλα δε ταιριαζουν οι ιδεες μας δε πειραζει ταιριαζουν με αλλους οι ιδεες μου με ενα καρο χρηστες εδω που μου κανουν λαικ σε αυτα που λεω.Δε μπορουμε να συμφωνουμε με ολους.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
τι συζητας ρε φιλε??Αν ησουν σε αραβικη χωρα ας πουμε θα ειχες μονιμη γυναικα και θα γαμαγες και οτι κατσει απο τα τυχερά σου εξω....Το πιο σημαντικο απ ολα ομως δεν ειναι μονο αυτό αλλα και το γεγονός οτι επειδη εκει οι γυναικες ειναι ταπεινωμενες στο φουλ,κανουν στο κρεβατι οτι τους πει ο ανδρας ακομα κι αν αυτο ειναι ακραίο.Κι οχι οπως εδω που παμε με καποιες ακομα και με χρηματα και σου λενε οχι δεν κανω αυτο,οχι δεν κανω το αλλο και στο τελος σε ξενερώνουν!Οι αραβες γελάνε με εμας τους 'πολιτισμένους ' Ευρωπαίους και πολυ καλα κανουν.Για γέλια ειμαστε
Οι αραβες ουτε να τις πλησιασουν τις ελληνιδες ετσι οπως εχουν καταντησει να ξερεις,τις θεωρουν ντιβες ανοικοκυρευτες και αντιερωτικες (γιατι αν μια γυναικα νομιζει πως το να κανει σεξ με καποιον ειναι τεραστια θυσια και πρεπει ας πουμε αυτος ο καποιος να συμπληρωνει 500 πραγματα για να παει μαζι του αυτο δε ειναι φυσιολογικο,το σεξ ειναι οτι πιο φυσιολογικο οι ελληνιδες το θεωρουν κατι το σπουδαιο γιατι ειναι κομπλεξικες).Οι γυναικες της αραβιας αν τις ακουσεις να μιλανε δε βγαζουν το παραμικρο τουπε απο τη φωνη και μονο και γενικα εχουν μια αξιοπρεπεια,ειναι καλες στη κουζινα και οι 25 αρες αραβισες δε θελουν τους αντρες τους φλωρους οπως οι ελληνιδες 25αρες δλδ κοιλιακοι φλωροφατσες με μουσια λεφτα κλπ κλπ,αυτο το πραγμα με το μουσι μαλακια καταντησε και τα γυμνασμενα σωματα πανε και παιρνουν ολοι πρωτεινες να γινουν σα τον ποπαι για να αρεσουν στις φλωροελληνιδες και ξυριζονται και δε εχουν τη παραμικρη τρυχα ντοπη αντρας χωρις τριχες ισον φλωρος,οι αραβισες ουτε μουσια θελουν ουτε ατριχα σωματα οι κοιλιακους και λοιπες φλωριες και επισης οι αραβισες πανε και με φυσιολογικα καλα παιδια οχι σα τις ελληνιδες που πανε μονο με τους αληταμπουρες.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ρε εσύ,κατηγορούν τα δημοκρατικά καθεστώτα επειδή σε αυτά η γυναίκα έχει ελευθερίες και δικαιώματα.

Πιο συγκεκριμένα τους ενοχλεί το δικαίωμα επιλογής της στους ερωτικούς συντρόφους ή για να το γράψω πιο λιανά,η προτίμηση σε άλλους άντρες.Θεωρούν ότι φταίει η ελευθερία του δημοκρατικού καθεστώτος και η παροχή δικαιωμάτων στη γυναίκα,ενώ στην πραγματικότητα φταίει η εξωτερική τους εμφάνιση κλπ που δεν είναι αρκετά δυνατή για να τους προσέξει κάποια.

Για αυτό προτιμούν απολυταρχικά καθεστώτα,σκέφτονται ότι εκεί η γυναίκα δεν μιλάει δεν λαλάει,ο άντρας όπως και να ναι εξωτερικά διαλέγει όποια γουστάρει χωρίς εκείνη να έχει λόγο,οπότε για αυτούς είναι το ιδανικό.Πιστεύουν ότι τους χρωστάει μια μουνάρα η ζωή,επειδή οι ίδιοι δεν είναι τίποτα γυμνασμένα ομορφόπαιδα η (και διάσημοι λεφτάδες) και πρέπει να τους το ξεπληρώσει με αυτόν τον τρόπο.
οι ελληνιδες δε κοιταζουν καν τους γυμνασμενους οπως μας τα πριζεις οι ελληνιδες θελουν καποιος να δουλευει και να τα σκαει ολα γιαυτες τοτε ειναι καυλας ενας τετοιος.Αν καποιος εχει εμφανηση αλλα δε δουλευει και δε εχει καποιο εισοδημα ουτε να τον χεσουν οι ελληνιδες.Εννοειται πως να υπαρχει δημοκρατια και οχι απολυταρχικο καθεστως αλλα αμα μπεις και στο γιουτιουμπ και δεις πως μιλανε οι ελληνιδες ποσο ανηθικα και ποσο γελοια με υφακι τουπε θα καταλαβεις ποσο απετυχαν οι γονεις τους,το 95 τοις εκατο ντιβες,ελαφρομυαλες,παρδαλες και ολο πανε με κατι αληταμπουρες σε μηχανακια τουλαχιστον στη αραβια τετοια καταντια δε παιζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom