Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κάντε λάιβ καμάκι να σωθείτε. :rockon:
Μην μπαίνετε στα σόσιαλ
με τον κάθε απελπισμένο και την κάθε ψυχωτική.
Αν ντρέπεστε, σκέφτηκα αυτό για να μην κουράζεστε. Προσφέρετε ένα μακαρόν βανίλια (για την ακρίβεια
δεν είναι 100% μακαρόν αλλά πλησιάζει όσο λίγα την αυθεντική γαλλική εκδοχή)
σε όποια γουστάρετε
και γνωριζετε ήδη. Σίγουρα
θα σας μιλήσει τουλάχιστον για 10 λεπτά (μινιμουμ).
Καμία δεν μπορεί να αντισταθεί. ΚΑΜΙΑ! Οικονομικός τρόπος προσέγγισης ενώ τα υπόλοιπα θα τα φάτε μόνοι σας. :rockon:

Στο Μοναστηράκι...

IMG_20231114_231829.jpg

Μόλις έφαγα 4.

:respect:

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.995
Πόντοι
3.506
Ένας που είναι 1.80 και 80 κιλά είναι πολύ δύσκολο να έχει δύναμη και να είναι δυνατός θα είναι απλά ένας αδύνατος ανθρωπάκος χωρίς περιττά κιλά μέχρι εκεί.

Μάλιστα…..

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ένας που είναι 1.80 και 80 κιλά είναι πολύ δύσκολο να έχει δύναμη και να είναι δυνατός θα είναι απλά ένας αδύνατος ανθρωπάκος χωρίς περιττά κιλά μέχρι εκεί.
1,80 με 80 κιλά άνδρας που έχει κατανεμημένα ομοιόμορφα κιλά μπορεί να έχει εκπληκτικό σώμα και δύναμη να παλέψει με λιοντάρι (ασχέτως αν χάσει).

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δυστυχώς αλλά πολλοί κληρικοί -Οχι όλοι ευτυχώς- έχουν full συντηρητικές αντιλήψεις καί στάση ζωής.
Υπάρχουν καί κληρικοί πάντως "πού είναι πολύ μπροστά από τήν εποχή τους"
Συνήθως η στάση τών κληρικών, είναι αυτή πού περιέγραψες...καί ακόμα χειρότερη!
Υπάρχουν και φοβερα μυαλά ανάμεσα τους που τα λένε ως έχουν σύμφωνα με τη θρησκεία (όπως κι άλλα πολλά).

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Υπάρχουν και φοβερα μυαλά ανάμεσα τους που τα λένε ως έχουν σύμφωνα με τη θρησκεία (όπως κι άλλα πολλά).

Συνήθως οι σοφοί κληρικοί, είναι πολύ χαμηλών τόνων καί δημοφιλίας.
Σχεδόν...δέν τούς ξέρει κανένας!
-Τό έργο τους πάντως τό κάνουν στό ακέραιο καί αθόρυβα-

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.995
Πόντοι
3.506

Εδώ το μέλος paparotriftoulas τον περνάει πριονοκορδελα
Λες ο Τζιμακος να τον μισεί;
Με ξεπερνάει που λέει ότι 80 κιλά άνθρωπος δεν είναι δυνατός όταν υπάρχουν τέτοιοι που κάνουν πιέσεις στήθους με 100+ κιλα

Θα νομίζει ότι πρέπει να πέσει κανείς στη χύτρα με το λίπος για να σηκώσει βάρη

Βέβαια σαν κάτι αλλα ναυάγια που δεν έχουν κύκλους δεν είναι

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
81
Πόντοι
1

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.851
Πόντοι
216
Ένα νέο πράγμα που συμπέρανα σήμερα. Το οποίο αν το σκεφτεί κανείς, είναι δυσοίωνο φαινόμενο.
Έπεσα σήμερα σε 3 παλιές φίλες που έπιναν το καφεδάκι τους στο κέντρο, έκατσα λίγο μαζί τους να πούμε τα νέα μας. Ηλικίες 40-43.
Εκ των 3 οι δύο είναι ωραίες γκόμενες. Και οι 3 δουλεύουν από μικρές, είναι καλοστεκούμενες και μορφωμένες. Αρκετά καλού επιπέδου ειδικά για τα ελληνικά δεδομένα, θα έλεγα.
Λοιπόν ενώ και οι 3 προσέχουν τους εαυτούς τους (διατροφή, γυμναστική, περιποίηση, ντυσίματα κλπ), εν ολίγοις έμμεσα μου είπαν πως σα να χουν εγκαταλείψει πλήρως το γκομενικό. Ενω προφανώς και τους την πέφτουν γκόμενοι (και ωραίοι δηλαδή), και οι τρεις μου είπαν πως δεν έχουν όρεξη πια, οι δυό έχουν συνηθίσει χωρίς σεξ εδώ και καιρό (!) ενώ η μια πηδιέται μ έναν που ζει εκτός Ελλάδας, όποτε έρχεται.
Στα νιάτα τους εν τω μεταξύ έδιναν πόνο (ενώ δε βλεπόντουσαν τότε:buck2:) ξεπέτες, αρπαχτές, η μια και παρτούζα με καμάρι....
Τις έφαγε η δουλειά, το άγχος της ανεξαρτησίας, οι ψυχολόγοι με τα φάρμακα, δεν ξέρω, με λύπη όμως αντίκρυσα 3 άξιες γυναίκες, πλέον παροπλισμένες, ψοφίμια και εκτός παιχνιδιού.

Μέγιστη αθλιότητα να προτιμάει κάποιος/α την ξάπλα στον καναπέ με ταινίες/σειρές/βιβλία και κατοικίδιο αγκαλιά ενώ έχει την επιλογή να πάει μια ωραία βόλτα και να γνωρίζει ανθρώπους που τον/την γουστάρουν.
Και στα σόσιαλ μου δηλαδή βλέπω μερικές γνωστές μου που μετράνε γενικά, κάθε μέρα στορυς με καναπέδες, βιβλία, ταινίες, σκύλους και γάτες. Βλέπεις 28χρονες να γεροντοκοριάζουν. Τι μιζέρια είναι αυτή ρε παιδιά.......

Κι απτην άλλη έξω, οι περισσότερες που γκομενίζουν και παίζουν μπαλα, εν τέλει αρκετές ίσως το κάνουν απλά επειδή δεν έχουν.....ενδιαφέροντα:cheesy:

Συμπέρασμα: πιθανώς αρκετές γυναίκες βγαίνουν άδικα στην απόσυρση πρόωρα λόγω μουροχαυλίασης. Ένα άλλο μεγάλο ποσοστό είναι ήδη πιασμένο. Και εν τέλει, έμειναν τα τσόκαρα να κάνουν παρέλαση και όλος ο κόσμος στα πόδια τους.

Συνεπώς δεν είναι να απορούμε. Με τις υγείες μας παιδιά.....

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Συνήθως οι σοφοί κληρικοί, είναι πολύ χαμηλών τόνων καί δημοφιλίας.
Σχεδόν...δέν τούς ξέρει κανένας!
-Τό έργο τους πάντως τό κάνουν στό ακέραιο καί αθόρυβα-
Παίζει αυτό αλλά παίζει και το άλλο. Ότι δηλαδή όσοι είναι ανάμεσα στον κοσμικό βίο είναι πιο ικανοί διότι τραβούν περισσότερο ζόρι. Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Δυστυχώς αλλά πολλοί κληρικοί -Οχι όλοι ευτυχώς- έχουν full συντηρητικές αντιλήψεις καί στάση ζωής.
Υπάρχουν καί κληρικοί πάντως "πού είναι πολύ μπροστά από τήν εποχή τους"
Συνήθως η στάση τών κληρικών, είναι αυτή πού περιέγραψες...καί ακόμα χειρότερη!
τι να πω.ισως να μην ειμαι ανθρωπος του Θεού.Αυτη η λογικη που εχουν δεν μπορω να την καταλάβω.Δηλαδη να κανω κατι επειδη ειναι σωστό γι αυτους κι ας ειμαι εγω φουλ δυστυχισμένος...Και εχεις τον κάθε κληρικό να σου λεει...Δεν εχει σημασία τι θελεις εσυ,εχει σημασια να ακολουθεις το θελημα του Θεού.Εγω οικογενεια δεν θελω να κανω για παρα πολλους λογους,μα πάρα πολλους.Αλλα απ οτι φαινεται τους ενοχλει και η αντιληψη μου οτι θελω να ειμαι ελευθερο πουλί και να γραπώνω οτι κατσει απο γυναικες εξω,αν κατσει κατι.Δεν ηξερα οτι πρεπει να αγαπήσω με το ζόρι την κάθε πουτάνα που στα νιάτα της ειδικα ουτε θυμαται με πόσους γαμιότανε

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
Έχουν γραφεί περίπου 175.000 μηνύματα για το τι τρέχει με τις Ελληνίδες όταν αρκούν 10 μηνύματα αντρών εδώ μέσα για να μπορούμε να καταλάβουμε τι κυκλοφορεί στον ''έξω'' κόσμο...

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Και εσύ κάθεσε και μιλας με τους παπάδες?εγώ θα Φοβόμουν.. Μια φορά μου την είχε πέσει ένας παπάς. Μακρια από τέτοιους.. Μόνο γκει και παπάδες μου την έχουν πέσει.. Ελλεινιδες δεν μου την έχουνε πέσει ποτε
δεν την πεφτουν ελληνίδες σε ατομα σαν εσενα και σαν εμενα...Το χουμε πει κι αλλες φορες.
Αμα δεν πουστροφέρνεις ,αμα δεν χαμογελάς σαν ηλιθια αδερφη ,αμα δεν ντυνεσαι σαν πλούσια ντίβα κι αν δεν εχεις θεση στην κοινωνία οπως πχ. να εισαι γιατρος,δικηγορος κτλ. τότε μην περιμένεις να σου την πέσει καμία και ποτέ.Κι εγω βλεπω συνεχεια στον δρομο αγορια που ειναι πολυ κατώτερα απο εμενα εμφανισιακά αντικειμενικά δηλαδη και φαινονται οτι δεν ειναι και τοσο αρσενικά,αλλα παρολαυτά οι γκομενες που εχουν διπλα τους χερι-χερι τους κοιτάνε και λιώνουν...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
αν δεν εχεις θεση στην κοινωνία τότε μην περιμένεις να σου την πέσει καμία και ποτέ.
Το κινητρο που διαβαζα για να γινω κατι μεσα στην κοινωνια και να μαθω ξενες γλωσσες οσο κι αν φαινεται απιστευτο ηταν οι γκομενες.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τζιμάκο ο κάλος που έχεις στον εγκέφαλο σε κάνει να τα βλέπεις όλα ως άσπρο ή μαύρο.

Αλλά πάμε για μια ακόμη φορά:
Κανείς δεν είπε ότι ο άντρας πρέπει να ναι χτικιάρης.Αντιθέτως αν είσαι στα κιλά του ύψους σου (άντε 2 με 3 παραπάνω το πολύ) αλλά γυμνασμένος,με μύες και λίγο έως φυσιολογικό ποσοστό λίπους κλπ τότε είσαι πολύ καλά.
Άλλωστε παίζει και η "σύσταση" των κιλών,δηλαδή αν είσαι μυώδης ή με κοιλιές.
Το υπερβολικό λίπος (και ναι,συμπεριλαμβάνεσαι σε αυτήν την περίπτωση) δεν είναι ούτε υγιές ούτε αισθητικά ωραίο.Άσε που οι χοντροί δεν αρέσουν στις γυναίκες.

Οπότε κοίτα να αρχίσεις να σκέφτεσαι out of the box μπας και απαλλαγείς από τα κόμπλεξ.
Και φρόντισε να χάσεις κανένα κιλό.
Μα δε φαίνομαι χοντρός άμα με δεις φαίνομαι απλά λίγο παραπάνω τίποτα το τραγικό.Μια χαρά αρέσω στις γκόμενες αν σκεφτείς ότι μια χαρά κοιτάνε.Στις γκόμενες δε αρέσουν οι τύποι που είναι σα μπάλες εγώ σε αυτή τη κατηγορία δε ανήκω γιατί γυμνάζομαι και δε είμαι και 130 κιλά όσο θες να πιστεύεις πως είμαι.Επισης στις γκόμενες όπως δε αρέσουν οι χοντροί έτσι δε αρέσουν και οι λεπτοί σα εσένα άντρες οπότε συγουρα πιο πολύ από σένα αρέσω εφόσον είμαι δυνατός χωρίς να είμαι και κανα τέρας στα κιλα,μια τρίχα από τα αρχιδια μου είσαι λαπά.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
1,80 με 80 κιλά άνδρας που έχει κατανεμημένα ομοιόμορφα κιλά μπορεί να έχει εκπληκτικό σώμα και δύναμη να παλέψει με λιοντάρι (ασχέτως αν χάσει).

Ούτε καν φίλε ένας που έχει ιδια κιλά με το ύψος του είναι λεπτός και όσο γυμνασμενος και να είναι πάλι όγκο και μπράτσα δε θα έχει για να έχεις ογκο και μπράτσα πρέπει να έχεις και κάποια κιλά.Εχετε μπερδέψει μερικοί τον λεπτό και γυμνασμενο με τον ογκώδη και γυμνασμενο έχει τρομερή διάφορα το ένα από το άλλο.Αυτος που γυμνάζεται και είναι λεπτός δε θεωρείται γυμνασμενος αλλά ψιλολαπας που απλά έχει κάποιους μύες αυτός που έχει κάποια κιλά και είναι γυμνασμενος παίρνει τη πέτρα και τη στιβει.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
Αν σε έδιναν γκόμενά οι Τούρκοι δεν θα τουρκευες? Εγώ θα άλλαζα το όνομα μου σε Μουσταφά αν οι Τούρκοι με έβρισκαν γκομενα
Δεν περίμενα τίποτα καλύτερο από εσένα.
Αλλά και αν οι Σέρβοι με τους οποίους έχετε έχθρα σου έκαναν τέτοια προσφορά πάλι θα γινοσουν leaderevich.
Oπου φυσάει ο άνεμος...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
Αν σε έδιναν γκόμενά οι Τούρκοι δεν θα τουρκευες? Εγώ θα άλλαζα το όνομα μου σε Μουσταφά αν οι Τούρκοι με έβρισκαν γκομενα
Δεν περίμενα τίποτα καλύτερο από εσένα.
Αλλά και αν οι Σέρβοι με τους οποίους έχετε έχθρα σου έκαναν τέτοια προσφορά πάλι θα γινοσουν leaderevich.
Oπου φυσάει ο άνεμος...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Το οτι ειναι γεματη απο τουρκικα ονοματα η αλβανια τι δειχνει;

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Το κινητρο που διαβαζα για να γινω κατι μεσα στην κοινωνια και να μαθω ξενες γλωσσες οσο κι αν φαινεται απιστευτο ηταν οι γκομενες.
δυστυχως σχεδον ολοι οι ανδρες τουλαχιστον το 97% γινονται κατι που δεν τους εκφραζει και κανουν πραγματα που δεν ειναι του χαρακτήρα τους,μονο και μονο για να ειναι αποδεχτοι στην κοινωνία και να αρεσουν στις γυναικες.Αυτο με τα χρόνια θα γινει πιο εντονο σε σημειο που αν οι γυναικες θελησουν να δουν τους ανδρες να φοράνε κραγιόν και πούδρα,αυτοι θα το κανουν γιατι σου λεει αυτο αρεσει στις γυναικες....Τι να κανω?να μεινω αγαμητος? Πρεπει να βαλω κραγιον και πούδρα.Οπως θα αλλαξουν και αλλα πραγματα σε βαθος χρονου.Ειμαι βεβαιος οτι σε καποια χρονια αν φλερταρεις μια γυναικα στο δρομο με καπως χυδαιο τροπο....να πεις ας πουμε σε καποια που περναει διπλα σου 'τι καυλόφατσα εισαι εσυ ' τοτε αν εχει μαρτυρες για το περιστατικό τιποτα φλωρους-φεμινιστές τοτε θα κινδυνεύεις με βαριές ποινές ακομα και να μπεις μεσα.Θα φτασουμε και σε αυτο το σημειο.Be sure !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom